Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Να χαίρεσαι την μανούλα σου,να σου ζήσει και να είναι γερή!!

Μπα η ακατανόμαστη θα έρθει γύρω στις 25-27..είναι νωρίς ακόμη.Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές....ήμουν εντελώς μόνη και η αλήθεια είναι ότι τα νεύρα μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση από άλλες μέρες.

Με έπιασε όμως η προκοπή να καθαρίσω τον απορροφητήρα μου...έβγαλα η καλή σου τα φίλτρα,τα ράντισα με υγρό για λίπη,τα άφησα να μουλιάσουν....και χωρίς να τα ξεπλύνω η αφηρημένη.... τα έχωσα στο πλυντήριο πιάτων!!!!Το αποτέλεσμα;;;;Γέμισε αφρό..δεν μπορούσε να διώξει τα νερά...και τα έβγαλε έξω...δυστυχώς όχι έξω στο μπαλκόνι αλλά στο πάτωμα της κουζίνας.....μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε!!!Της Βενετίας ένα πράγμα..οι γόνδολες μου έλειπαν!!!Έχεις νεύρα ή όχι;;;;Θέλω να αγιάσω και δεν μ'αφήνουν οι διαβόλοι που λέει και ο σοφός λαός!!!:evil::evil::evil:

Ουπς!!! Ναι ακούγεται λίγο κάπως αυτό. Ελπίζω να το πήρες είδηση σχετικά νωρις μην πρόλαβε να γίνει "πλημμύρα!!" Επίσης μου θύμισες να καθαρίσω και τα δικά μου;)

Λοιπόν ένεση εκανα μόνο μια (την πρώτη) στον ποπο. Οπότε δε γινόταν να την κανω μόνη μου και πήγα στο νοσοκομείο. Από τις άλλες (διέγερσης) έιχα 2 ειδών και τις είχα ξεχωρίσει, έκανα την προγεμισμένη στην κοιλιά και την αλλη με τις συριγγες ινσουλινης στα μπούτια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουπς!!! Ναι ακούγεται λίγο κάπως αυτό. Ελπίζω να το πήρες είδηση σχετικά νωρις μην πρόλαβε να γίνει "πλημμύρα!!" Επίσης μου θύμισες να καθαρίσω και τα δικά μου;)

Λοιπόν ένεση εκανα μόνο μια (την πρώτη) στον ποπο. Οπότε δε γινόταν να την κανω μόνη μου και πήγα στο νοσοκομείο. Από τις άλλες (διέγερσης) έιχα 2 ειδών και τις είχα ξεχωρίσει, έκανα την προγεμισμένη στην κοιλιά και την αλλη με τις συριγγες ινσουλινης στα μπούτια!

XΑ!!Ναι πολύ έγκαιρα το πήρα χαμπάρι....σου λέω έγινε της Βενετίας....Ευτυχώς έχω πλακάκι κάτω....αν ήταν ξύλο.....:confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

XΑ!!Ναι πολύ έγκαιρα το πήρα χαμπάρι....σου λέω έγινε της Βενετίας....Ευτυχώς έχω πλακάκι κάτω....αν ήταν ξύλο.....:confused:

Ναι σωστά....της Βενετίας ! Μαλλον το νερό ήταν αρκετο!;) Τώρα οκ? Μια αναποδιά ήταν. Συνέχισε το ξεκούραστο πρόγραμμά σου για σήμερα;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ναι σωστά....της Βενετίας ! Μαλλον το νερό ήταν αρκετο!;) Τώρα οκ? Μια αναποδιά ήταν. Συνέχισε το ξεκούραστο πρόγραμμά σου για σήμερα;)

Κάνω καρπουζοθεραπεία....μόλις έφαγα την φετούλα μου και λέω να ξαπλώσω και να διαβάσω...εεε ..και αν με πάρει ο ύπνος...με πήρε.Έχει και μια δροσιά..σεντόνι θέλω σίγουρα!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας και απο εμένα

Κάπως καλύτερα ειναι μάλλον τα πράγματα σήμερα.

Gemini να χαίρεσαι την μανούλα και συντομα να έχεις την ιδιότητά της.

Future τι να σου πω...ειναι κατι μέρες...που λες "Γιατί σηκωθηκα απο το κρεβάτι;". Ξέχνα το τώρα...μια αναποδιά ήταν κι αυτή και πάει. Ελπίζω να ξεκουράζεσαι τώρα...και να πω την αλήθεια σε ζηλεύω για το σεντονάκι...εμείς εδώ εχουμε σκάσει για άλλη μια ημέρα.

Mariamarilia σε καταλαβαίνω...και εγω παντα τις διακοπές σαν πιτσιρίκι τις περιμένω. Όταν πρωτοξεκίνησα να δουλεύω το χειρότερο σοκ μου ήταν αυτό...των 2 εβδομάδων διακοπές όλο το καλοκαίρι (εγω που ειμαι κι απο νησί και ημουν μαθημένη αλλιώς...)

Εμείς δεν ξέρουμε αν θα ειμαστε εδώ το ΣΚ ή όχι. Μπορεί πάλι να παμε στην πεθερά. Εγώ βαριέμαι...αλλά αφήνω τον σύζυγο να κάνει όπως αισθάνεται γιατί γι'αυτόν η περίοδος είναι ζόρικη. Και ξέρω οτι έχει ανάγκη να ειναι με την οικογένειά του (το έχω περάσει δυστυχώς και ξέρω το συναίσθημα). Τουλάχιστον αν πάμε στο χωριό....θα δροσιστούμε σαν ανθρωποι.

Αν πάλι μεινουμε εδώ καλά θα περάσουμε...ηρεμα. Θα πάμε και σουπερ μάρκετ (γιατι το σπίτι ειναι απλά...άδειο και δεν έχω τι να μαγειρέψω πια...τώρα δα μια μακαρονάδα ορφανή έκανα), θα κάνουμε και καμιά δουλίτσα...θα πάμε και καμια βόλτα με κανεναν φίλο θα κάνω και τις διορθώσεις των κειμένων μου...εντάξει θα ειναι.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμένα

Κάπως καλύτερα ειναι μάλλον τα πράγματα σήμερα.

Gemini να χαίρεσαι την μανούλα και συντομα να έχεις την ιδιότητά της.

Εμείς δεν ξέρουμε αν θα ειμαστε εδώ το ΣΚ ή όχι. Μπορεί πάλι να παμε στην πεθερά. Εγώ βαριέμαι...αλλά αφήνω τον σύζυγο να κάνει όπως αισθάνεται γιατί γι'αυτόν η περίοδος είναι ζόρικη. Και ξέρω οτι έχει ανάγκη να ειναι με την οικογένειά του (το έχω περάσει δυστυχώς και ξέρω το συναίσθημα). Τουλάχιστον αν πάμε στο χωριό....θα δροσιστούμε σαν ανθρωποι.

Αν πάλι μεινουμε εδώ καλά θα περάσουμε...ηρεμα. Θα πάμε και σουπερ μάρκετ (γιατι το σπίτι ειναι απλά...άδειο και δεν έχω τι να μαγειρέψω πια...τώρα δα μια μακαρονάδα ορφανή έκανα), θα κάνουμε και καμιά δουλίτσα...θα πάμε και καμια βόλτα με κανεναν φίλο θα κάνω και τις διορθώσεις των κειμένων μου...εντάξει θα ειναι.

Πράγματι κι εδώ έχει πολύ ζέστη. Να πάτε στο χωρίο ν αλλάξετε παραστάσεις και να δροσιστείτε και λιγάκι. Και σίγουρα ο άντρας σου θα το χαρει (τελικά όλοι το χουμε περάσει αυτο?) Ουτως η αλλώς κι εκεί εσύ άνετα δεν είσαι? Εννοώ δε φαντάζομαι να κάνεις τπτ δουλειές ή να μην μπορέις να βολευτείς?

Διακοπές δεν κάναμε όλοι φέτος.. δυστυχώς... και όπως είχε πει η ioannav (αλήθεια που εξαφανίστηκε???) μόνο ο Μαικ ο Φασολάκης πάει θάλασσα φέτος!!!:tongue: Νομίζω είναι πολύ καλή ατάκα!;)

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές προς τη μαμά μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αποφασίσαμε να το αφήσουμε αυτό το ΣΚ και να πάμε μάλλον το επόμενο...

Νιώθω πολύ κουρασμένη ξαφνικά...και γενικά τις 2 τελευταίες ημέρες έτσι νιωθω. Ίσως φταίει και η δουλειά...που δεν είναι και τραγική βεβαια, αλλά...

Ίσως είναι και φυσιολογικό σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Αύριο θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε. Δεν κανουμε τιποτε σωστά. Εγώ δεν τρώω υγιεινά και σε λίγο και θα έχω παχύνει αν συνεχίσω έτσι ΚΑΙ δεν θα παίρνω βιταμίνες. Πρέπει να ψωνισουμε και να μαγειρεύουμε σωστά. Επομένως αύριο θα τα βάλουμε όλα σε τάξη.

A5K6p3.png

Αποφασίσαμε να το αφήσουμε αυτό το ΣΚ και να πάμε μάλλον το επόμενο...

Νιώθω πολύ κουρασμένη ξαφνικά...και γενικά τις 2 τελευταίες ημέρες έτσι νιωθω. Ίσως φταίει και η δουλειά...που δεν είναι και τραγική βεβαια, αλλά...

Ίσως είναι και φυσιολογικό σύμπτωμα εγκυμοσύνης.

Αύριο θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε. Δεν κανουμε τιποτε σωστά. Εγώ δεν τρώω υγιεινά και σε λίγο και θα έχω παχύνει αν συνεχίσω έτσι ΚΑΙ δεν θα παίρνω βιταμίνες. Πρέπει να ψωνισουμε και να μαγειρεύουμε σωστά. Επομένως αύριο θα τα βάλουμε όλα σε τάξη.

Της εγκυμοσύνης θα ναι, συν οτι κάνει και ζέστη. Προσπάθησε να κοιμάσαι καλά και να ξεκουράζεσαι! όσο για το φαγητό μην αγχώνεσαι. Απλά προσπάθησε να εντάξεις φρούτα και λαχανικά ωστε ούτε να πεινάς και να τρως βλακειούλες, και να παίρνεις και τις βιταμίνες. Οπότε βουρ στο μαναβικό και το βαρος μην το σκέφτεσαι;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μα το καλύτερο ειναι οτι έκλεισε ΚΑΙ το μανάβικό μας για διακοπές...2 εβδομάδες παρακαλώ!!! Όχι παίζουμε. Και βεβαια εντάξει...παω και στο σούπερ μάρκετ για φρουτα γιατί και ενα μαναβικο εδώ κοντά εκλεισε κι αυτό...και μετά σου λένε κρίση...:rolleyes:

Μεγάλες εταιρείες κλείνουν για 1 εβδομάδα φέτος, και το μανάβικο έκλεισε για 2...αλλα θα μου πειτε...σίγουρα το μανάβικο κάνει μεγαλύτερο τζίρο.

A5K6p3.png

Εγώ πάντως από ότι ακούω και βλέπω..φέτος η πόλη είναι πιο άδεια από πέρυσι.....τι στο καλό η κρίση μόνο εμάς έπιασε;;;αναρωτιέμαι....Η Χαλκιδική βούλιαξε φέτος δεν έχει τίποτα κενό μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου...δεν μπορώ να καταλάβω!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε???

Πραγματικά αυτό με την κρίση είναι άλλο πράγμα!! Κι εμείς λέγαμε οτι δεν είμαστε οι μονοι που δεν θα πάμε διακοπές αφού όλοι το σκεφτόντουσαν. Τελικά μόνο εμέις δεν πήγαμε:-( Αλλοι λίγο άλλοι πολύ, πάντως όλοι κάπου πήγανε... Αφήστε που μπαίνουμε το πρωί στην πόλη για δουλειές και οι καφετέριες είναι φουλ! Μαλλον οι κρίση χτυπάει λάθος ανθρώπους, τι να πω!! Πάντως και από Σεπτέμβρη λέει θα δούμε και τα χειρότερα με την αύξηση του ΦΠΑ κι εγώ περιμένω και την περαιτέρω μείωση στο μισθό μου λόγω μνημονίου που θα γίνει και αναδρομικά παρακαλώ! Μη χάσουν:mad:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Η κρίση θέλει..... καλοπέραση....με απλά πραγματάκια.Γι'αυτό και εγώ σήμερα το μεσημέρι θα πιω ρετσινούλα με τον αντρούλη μου...να πάνε κάτω τα φαρμάκια!!!Πέτυχα στην ψαραγορά ένα γαύρο...σπαρταράει....και μόνο 3 ευρώ το κιλό!!!Τηγανητό ψαράκι λοιπόν,χωριάτικη σαλάτα και κολοκυθάκια τηγανητά(σαν τσιπς)....και φυσικά όση ρετσίνα τραβάει η όρεξη μας!!!Μετά ύπνο...και αν ξυπνήσουμε νωρίς θα πάμε και για μπανάκι!!!!Το βράδυ δεν σας λέω τι θα κάνω...μερικές μπορεί να σοκαριστούν...είναι και έγκυες...μην ξυπνάω αναμνήσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Η κρίση θέλει..... καλοπέραση....με απλά πραγματάκια.Γι'αυτό και εγώ σήμερα το μεσημέρι θα πιω ρετσινούλα με τον αντρούλη μου...να πάνε κάτω τα φαρμάκια!!!Πέτυχα στην ψαραγορά ένα γαύρο...σπαρταράει....και μόνο 3 ευρώ το κιλό!!!Τηγανητό ψαράκι λοιπόν,χωριάτικη σαλάτα και κολοκυθάκια τηγανητά(σαν τσιπς)....και φυσικά όση ρετσίνα τραβάει η όρεξη μας!!!Μετά ύπνο...και αν ξυπνήσουμε νωρίς θα πάμε και για μπανάκι!!!!Το βράδυ δεν σας λέω τι θα κάνω...μερικές μπορεί να σοκαριστούν...είναι και έγκυες...μην ξυπνάω αναμνήσεις!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχα!! Ωραία τα λες!! έτσι καλοκαιρινό φαγάκι με ρετσινούλα! μια χαρα! Να πάτε και για μπανάκι μετα, έχει τρελή ζέστη! Κι εγώ σήμερα τσιπούρα αλλά ψητή... ο άντρας μου δεν τρωει καθόλου ψάρι...δεν ξέρει τι χάνει:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ξέρετε απο που θα ξεκινησω εεε; Τι είπαμε θα κάνεις το βράδυ Future; Καλά δεν ντρέπεσαι; Εντάξει με τον γαύρο, εντάξει και με τα κολοκυθάκια, να καταπιώ και την ρετσίνα...να αντέξω και το μπάνιο....αλλά το βραδινό. Δηλαδή δεν νομίζεις ότι υπερβαίνεις τα όρια;

Και εμείς ψάρι φάγαμε σήμερα. Κοιτούσα το ούζο...και αναστέναζα :shock: Δεν έχει ξανασυμβεί. Ηπια το νεράκι μου και στο τέλος στο τσακιρ κέφι ήπια και μια sprite να το ρίξω έξω. Ο συζυγος πλάκωσε την μπύρα. Μετά φυσικά την πέσαμε και εμείς για υπνο...και τώρα πρέπει να δουλεψω....και βαριέμαι ΟΙΚΤΡΑ. Ειναι τα τελευταία κείμενα...και μετά έκλεισε η μεγάλη δουλειά επιτέλους.

A5K6p3.png

Ξέρετε απο που θα ξεκινησω εεε; Τι είπαμε θα κάνεις το βράδυ Future; Καλά δεν ντρέπεσαι; Εντάξει με τον γαύρο, εντάξει και με τα κολοκυθάκια, να καταπιώ και την ρετσίνα...να αντέξω και το μπάνιο....αλλά το βραδινό. Δηλαδή δεν νομίζεις ότι υπερβαίνεις τα όρια;

Και εμείς ψάρι φάγαμε σήμερα. Κοιτούσα το ούζο...και αναστέναζα :shock: Δεν έχει ξανασυμβεί. Ηπια το νεράκι μου και στο τέλος στο τσακιρ κέφι ήπια και μια sprite να το ρίξω έξω. Ο συζυγος πλάκωσε την μπύρα. Μετά φυσικά την πέσαμε και εμείς για υπνο...και τώρα πρέπει να δουλεψω....και βαριέμαι ΟΙΚΤΡΑ. Ειναι τα τελευταία κείμενα...και μετά έκλεισε η μεγάλη δουλειά επιτέλους.

Έλα, έλα! Υπομονή! Εσύ έχεις άλλες χαρές;) Ασε κι εμας να το ευχαριστηθούμε λίγο... Και μακάρι σε λίγο καιρό να είμαστε κι εμείς στη θέση σου:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...