Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τότε είσαι καταπληκτική!!!Εγώ έχω μια ψύχωση με τον καφέ..φαντάσου τον χειμώνα που πίνω φίλτρου,βάζω προγραμματιστή γιατί όταν σηκωθώ πρώτα στον καφέ πάω..οπότε θέλω να είναι έτοιμος!!!!Εντάξει μην φανταστείς..το πολύ 3 καφέδες την μέρα πίνω..αλλά αν δεν πιω το πρωί...είμαι αλλού!!! Πιες το τσαγάκι σου και πάνε για νάνι να μπορέσεις να ηρεμήσεις.Πάντως για την διάρροια είναι ότι πρέπει το κόκαλο της σουπιάς ίσως το ξέρεις αφού είσαι από νησί:-)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Λοιπον φεύγω, νιώθω κουρασμενη.

Future μπες να κάνεις ενα μπανάκι χαλαρωτικό, βάλε μουσικούλα ή δες καμιά σειρούλα να ξεχαστείς. Νομίζω οτι ειναι φάση σκαμπανεβάσματος που έχει να κάνει υποσυνειδητα με το οτι πλησιάζεις στην αφετηρία σου κι εσυ. Όλα θα πάνε καλά. Θα ειμαστε εδώ να σε βοηθάμε και να σε στηρίζουμε. Να είσαι χαλαρή, αισιόδοξη και γεμάτη θετική ενέργεια. Να θυμάσαι οτι περάσαμε όλες απο εκεί...και θα περάσουν κι άλλες (και εμείς ξανά στο μέλλον ίσως πρώτα Ο Θεός). Εκεί που ήσουν ήμουνα, και εδώ που ειμαι θα έρθεις...ειμαι σίγουρη. Να είσαι και εσύ....το καλό που σου θέλω γιατι περιμένω τον γαμπρό μου.

A5K6p3.png

Τότε είσαι καταπληκτική!!!Εγώ έχω μια ψύχωση με τον καφέ..φαντάσου τον χειμώνα που πίνω φίλτρου,βάζω προγραμματιστή γιατί όταν σηκωθώ πρώτα στον καφέ πάω..οπότε θέλω να είναι έτοιμος!!!!Εντάξει μην φανταστείς..το πολύ 3 καφέδες την μέρα πίνω..αλλά αν δεν πιω το πρωί...είμαι αλλού!!! Πιες το τσαγάκι σου και πάνε για νάνι να μπορέσεις να ηρεμήσεις.Πάντως για την διάρροια είναι ότι πρέπει το κόκαλο της σουπιάς ίσως το ξέρεις αφού είσαι από νησί:-)

Αχά δεν το ήξερα...και τι το κάνεις το κοκκαλο της σουπιάς; Εννοώ πως το κάνεις;

A5K6p3.png

Αχά δεν το ήξερα...και τι το κάνεις το κοκκαλο της σουπιάς; Εννοώ πως το κάνεις;

Το τρίβεις στον ψιλό τρίφτη και πίνεις 2 κ.γ. με ένα ποτήρι νερό.Είναι άοσμο,άγευστο..και κάνει θαύματα.Παίρνω τα κόκαλα από την αγορά,τα αφήνω να στεγνώσουν και κρατάνε χρόνια..δεν χαλάνε!!

Πάω να φάω καρπούζι..και μετά λέω να ξαπλώσω να διαβάσω τίποτα!

Μάλλον τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες..είναι τεράστια ανακούφιση το ότι ξέρω πως θα είστε εδώ ..μαζί!!!Φιλάκια!!:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Πω πω κορίτσια!! Ήταν η σειρά σας σήμερα,ε?

Future θέλεις λίγο ν ανάψουν τα αίματα,ε? Να κρατήσω κόκκινο πάνι? Οτι πεις θα το κάνω!!!

Ελα αύριο θα σαι μια χαρά... Ξημερώνει άλλη μέρα! Και οτι θες είμαστε κι εμείς εδώ! Μπορέις να λες ελέυθερα ο,τι σου κατεβαίνει στο κεφάλι:tongue: Λίγα έχετε ακούσει κι εσείς από μενα???

Καφεδάκι κι εγώ κανονικά εξαρτημένη-ειδικά το πρωι- αλλά ευτυχώς πίνω μόνο 2. Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Πρέπει να πιω έναν πρίν φύγω για δουλειά γιατί δεν ανοίγει το μάτι να ξεκινήσει η μερα:tongue:

Palmoma χμμ νομίζω πρέπει απλά να συνηθίσεις το σπίτι κάπως έτσι. Οι άντρες κάνουν ΜΙΑ δουλεια και νομίζουν οτι κάτι έγινε και θέλουν και βραβείο... Δεν μπορώ να πω οτι είμαι και πολύ ψυχωτική αλλά κάνω από λίγα κάθε μέρα για να μη μου κάτσει βαρυ!!! Βασικά σιχαίνομαι το σφουγγάρισμα οπότε το πάτωμα καθαρό το βλέπω κι εγώ;) Μην κουράζεσαι κι εσύ πολύ. Καλύτερα να φυλάγεσαι! Και απ το σπίτι να δίνεις σημασία μόνο στα βασικά. Σιγά σιγα θα μάθει και ο άντρας σου. Είναι και θέμα εξάσκησης!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρααα κούκλες!!!Είμαι καλύτερα σήμερα,από θέμα νεύρων εννοώ,είμαι ολομόναχη και θα είμαι ως το απόγευμα(ναιιιι....ναιιιι)!

Θα μαγειρέψω μακαρόνια με κεφτεδάκια,θα σερφάρω στο internet...και γενικά θα χαλαρώσω ΧΩΡΙΣ να με ενοχλεί κανείς!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εσείς πως είστε σήμερα;;;;:D:D:D:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρααα κούκλες!!!Είμαι καλύτερα σήμερα,από θέμα νεύρων εννοώ,είμαι ολομόναχη και θα είμαι ως το απόγευμα(ναιιιι....ναιιιι)!

Θα μαγειρέψω μακαρόνια με κεφτεδάκια,θα σερφάρω στο internet...και γενικά θα χαλαρώσω ΧΩΡΙΣ να με ενοχλεί κανείς!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Εσείς πως είστε σήμερα;;;;:D:D:D:D:D

Καλημέρα!!! Τι καλημέρα δηλαδή αφού μεσημέριασε!!

Ήμουν στο κέντρο με τον άντρα μου για δουλειές... Καλά έχει φοβερή ζέστη νομίζω και σήμερα και χτες!!! Νομίζω πρέπει να πάμε θάλασσα!! Έχει και γενέθλια η μαμά μου σήμερα οπότε μαλλον θα μαζευτούμε εκεί το βράδυ! Αυτα!!

Σκεφτόμουν μήπως αδιαθετήσεις σε 2-3 μερες και γι αυτό είχες νέυρα... Εμένα πάντως εκέινες τις μέρες τα νέυρα έχουν την τιμητική τους!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας τι μου καμνετε???

καλα δεν το πιστευω future αρχιζεις να εχεις νευρα ???εσυ που εδινες τον ρυθμο για αισιοδοξια???gemini να χαιρεσαι την μαμα σου!!!κουκλες μετραω πως και πως μεχρι το αλλο Σαββατο για διακοπες!!!τις περιμενω σαν μωρο παιδι!!!gemini ειχες ρωτησει ποτε θα αρχισω?αδιαθετω κατα τις 24 ευτυχως που ειμαι απο τις τυχερες που ποτε δεν ποναω αλλα ουτε εχω αιμα πολυ!!και μαλλον κανα 2 μερες θα χρησιμοποιησω ταμπον!!! μου ειπαν πως μετα απο 15 - 20 μερες θα τους τηλεφωνησω να κλεισουμε ραντεβου και να αρχισουμε την διαδικασια!!!ακομα σαν να το εχω παρει λιγο χαλαρα και δεν αγχωνομαι!!!αν και ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με τις ενεσες!!!τι θα κανω???:rolleyes::confused: ,μαλλον θα προσευχομαι εκεινη την ωρα και θα παιρνω βαθιες ανασες!!!:-P

γεια σας τι μου καμνετε???

καλα δεν το πιστευω future αρχιζεις να εχεις νευρα ???εσυ που εδινες τον ρυθμο για αισιοδοξια???gemini να χαιρεσαι την μαμα σου!!!κουκλες μετραω πως και πως μεχρι το αλλο Σαββατο για διακοπες!!!τις περιμενω σαν μωρο παιδι!!!gemini ειχες ρωτησει ποτε θα αρχισω?αδιαθετω κατα τις 24 ευτυχως που ειμαι απο τις τυχερες που ποτε δεν ποναω αλλα ουτε εχω αιμα πολυ!!και μαλλον κανα 2 μερες θα χρησιμοποιησω ταμπον!!! μου ειπαν πως μετα απο 15 - 20 μερες θα τους τηλεφωνησω να κλεισουμε ραντεβου και να αρχισουμε την διαδικασια!!!ακομα σαν να το εχω παρει λιγο χαλαρα και δεν αγχωνομαι!!!αν και ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με τις ενεσες!!!τι θα κανω???:rolleyes::confused: ,μαλλον θα προσευχομαι εκεινη την ωρα και θα παιρνω βαθιες ανασες!!!:-P

Άντε ωραία ξεκινάς κι εσύ σιγά σιγά αφού πρώτα φυσικά θα έχεις απολάυσει τις διακοπές σου;) Με τις ενεσούλες μη φοβάσαι καθόλου. Κι εγώ έτσι ελεγα αλλά τελικά το χαιρόμουν κιόλας και έγινα εξπέρ! Εδώ θα είμαστε κι εμείς για κάθε είδους υποστήριξη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!! Τι καλημέρα δηλαδή αφού μεσημέριασε!!

Ήμουν στο κέντρο με τον άντρα μου για δουλειές... Καλά έχει φοβερή ζέστη νομίζω και σήμερα και χτες!!! Νομίζω πρέπει να πάμε θάλασσα!! Έχει και γενέθλια η μαμά μου σήμερα οπότε μαλλον θα μαζευτούμε εκεί το βράδυ! Αυτα!!

Σκεφτόμουν μήπως αδιαθετήσεις σε 2-3 μερες και γι αυτό είχες νέυρα... Εμένα πάντως εκέινες τις μέρες τα νέυρα έχουν την τιμητική τους!:tongue:

Να χαίρεσαι την μανούλα σου,να σου ζήσει και να είναι γερή!!

Μπα η ακατανόμαστη θα έρθει γύρω στις 25-27..είναι νωρίς ακόμη.Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές....ήμουν εντελώς μόνη και η αλήθεια είναι ότι τα νεύρα μου ήταν σε καλύτερη κατάσταση από άλλες μέρες.

Με έπιασε όμως η προκοπή να καθαρίσω τον απορροφητήρα μου...έβγαλα η καλή σου τα φίλτρα,τα ράντισα με υγρό για λίπη,τα άφησα να μουλιάσουν....και χωρίς να τα ξεπλύνω η αφηρημένη.... τα έχωσα στο πλυντήριο πιάτων!!!!Το αποτέλεσμα;;;;Γέμισε αφρό..δεν μπορούσε να διώξει τα νερά...και τα έβγαλε έξω...δυστυχώς όχι έξω στο μπαλκόνι αλλά στο πάτωμα της κουζίνας.....μπορείτε να καταλάβετε τι έγινε!!!Της Βενετίας ένα πράγμα..οι γόνδολες μου έλειπαν!!!Έχεις νεύρα ή όχι;;;;Θέλω να αγιάσω και δεν μ'αφήνουν οι διαβόλοι που λέει και ο σοφός λαός!!!:evil::evil::evil:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άντε ωραία ξεκινάς κι εσύ σιγά σιγά αφού πρώτα φυσικά θα έχεις απολάυσει τις διακοπές σου;) Με τις ενεσούλες μη φοβάσαι καθόλου. Κι εγώ έτσι ελεγα αλλά τελικά το χαιρόμουν κιόλας και έγινα εξπέρ! Εδώ θα είμαστε κι εμείς για κάθε είδους υποστήριξη!

Τις ενέσεις τις έκανες όλες στην κοιλιά ή και στον ποπούλη;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...