Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Συγχαρητηρια Gemini!!Μπραβο στον αντρα σου!Συγγνωμη που ρωταω,αλλα με τι ασχολειται?Παντως ειναι δυσκολες οι εποχες και χιλια μπραβο που τα καταφερε!Ετσι θα ειστε μαζι και θα εχετε και δυο σταθερους μισθους που ειναι πολυ μεγαλο πραγμα στις μερες μας!Αντε,με καλα νεα περναει το καλοκαιρι ,με ακομη καλυτερα θα σας βρει το φθινοπωρο!!:D

Οσο γι αυτο που με ρωτησες,εγω ειναι να γεννησω αρχες Μαρτη,αλλα δεν το βλεπουμε πολυ πιθανο να φτασω μεχρι το τελος,γιατι τα διδυμα συνηθως τρεχουν..να βγουν νωρις.Πολυ στριμωξιδι βλεπεις!!χαχαχαχα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συγχαρητηρια Gemini!!Μπραβο στον αντρα σου!Συγγνωμη που ρωταω,αλλα με τι ασχολειται?Παντως ειναι δυσκολες οι εποχες και χιλια μπραβο που τα καταφερε!Ετσι θα ειστε μαζι και θα εχετε και δυο σταθερους μισθους που ειναι πολυ μεγαλο πραγμα στις μερες μας!Αντε,με καλα νεα περναει το καλοκαιρι ,με ακομη καλυτερα θα σας βρει το φθινοπωρο!!:D

Οσο γι αυτο που με ρωτησες,εγω ειναι να γεννησω αρχες Μαρτη,αλλα δεν το βλεπουμε πολυ πιθανο να φτασω μεχρι το τελος,γιατι τα διδυμα συνηθως τρεχουν..να βγουν νωρις.Πολυ στριμωξιδι βλεπεις!!χαχαχαχα!!

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!!! Είναι μαθηματικός και έχει κάποια χρόνια αναπληρωτής και ωρομίσθιος... Ήταν να διοριστεί από πέρυσι αλλά το έχασε για 2 άτομα!! Καλά είναι αλλά κοιτάμε τώρα τις περιοχές. Αν είναι σε διπλανό νομο έχει καλώς αλλιώς τα βλέπω σκούρα τα πράγματα. Και οτι και να λέμε η ζωή σε χωριό είναι δύσκολη και δεν το λέω θεωριτικά μόνο.... Θα μάθουμε νέα την επόμενη βδομάδα και θα σας ενημερώσω!!!!

Κι εγώ ξέρω οτι τα δίδυμα βιάζονται λίγο!! Δεν πειράζει γιατί κι εσύ θα χεις βαρύνει τότε και θα το θες νομίζω!! εσύ με τι ασχολείσαι? Δεν παίρνεις άδεια?

Α!Καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!! Gemini συγχαρητήρια!!!Ελπίζω να είναι κάπου κοντά και μην φοβάσαι τόσο την ζωή στο χωριό!!!Ρώτα και εμάς!!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

Ευχαριστούμε!! Θα δείξει που θα είναι την επόμενη εβδομάδα... Καλέ μην παρεξηγηθώ για το "χωριό". Κι εμείς εδώ στην εξοχή μένουμε. Όμως είμαστε κανα μισάωρο απ την πόλη και έχει να βρεις αρκετά βασικά πράγματα και για μενα ένα πολύ σημαντικό...τη θάλασσα!! Εζησα σε χωρίο με πολύ λίγους κατοίκους, πολύ ορείνο και ενώ είμαι ευχαριστημένη απο τον κόσμο, δε νομίζω να μπορέις να ζ'ησεις πολύ καιρό εκέι γιατί πολύ απλά...δεν έιναι ο τόπος σου. Δηλαδή εκεί έχουν φίλους και συγγενείς, έχουν τα ζωντανά τους, τα κηπευτικά τους και ασχολούνται με τέτοια. Ενώ εσύ είσαι κάπως σαν "¨ξένος¨" όσο κι αν προσπαθείς να ενσωματωθείς. Φαίνεται οτι δεν έισαι από κει, δεν ξέρω πως...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ευχαριστούμε!! Θα δείξει που θα είναι την επόμενη εβδομάδα... Καλέ μην παρεξηγηθώ για το "χωριό". Κι εμείς εδώ στην εξοχή μένουμε. Όμως είμαστε κανα μισάωρο απ την πόλη και έχει να βρεις αρκετά βασικά πράγματα και για μενα ένα πολύ σημαντικό...τη θάλασσα!! Εζησα σε χωρίο με πολύ λίγους κατοίκους, πολύ ορείνο και ενώ είμαι ευχαριστημένη απο τον κόσμο, δε νομίζω να μπορέις να ζ'ησεις πολύ καιρό εκέι γιατί πολύ απλά...δεν έιναι ο τόπος σου. Δηλαδή εκεί έχουν φίλους και συγγενείς, έχουν τα ζωντανά τους, τα κηπευτικά τους και ασχολούνται με τέτοια. Ενώ εσύ είσαι κάπως σαν "¨ξένος¨" όσο κι αν προσπαθείς να ενσωματωθείς. Φαίνεται οτι δεν έισαι από κει, δεν ξέρω πως...

Πίστεψε με η καταγωγή μου δεν έχει καμιά σχέση με τον τόπο που ζω!!!!Είμαι ξένη..δεν με ενοχλεί...έτσι και αλλιώς δεν είμαι και πολύ κοινωνικό άτομο...μου αρέσει η μοναξιά...πολύ!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Πίστεψε με η καταγωγή μου δεν έχει καμιά σχέση με τον τόπο που ζω!!!!Είμαι ξένη..δεν με ενοχλεί...έτσι και αλλιώς δεν είμαι και πολύ κοινωνικό άτομο...μου αρέσει η μοναξιά...πολύ!!!;);)

οκ,οκ! πάω πάσο!!!!!!!!!!!!!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

οκ,οκ! πάω πάσο!!!!!!!!!!!!!;)

Φτου!!!!Γιατί καλέ....συνέχισε την αντιπαράθεση.....άντε καλέ να ανέβουν οι τόνοι λίγο...λίιιιιγο....τόοοσο...τόοοσο λίιιιιγο...να εκτονωθώ!!!!:tongue::tongue:

Σοβαρά τώρα κορίτσια ,αυτές τις μέρες τα νεύρα μου....κρόσια!!!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...δεν έγινε δηλ. κάτι...απλά είμαι σε μια...υπερένταση να το πω;;;....Βεζούβιος πριν την έκρηξη να το πω;;;...όπως και να το πω...αφήστε καλύτερα...χάλια!!!Μπου!!! χου!!...και πως να ξεσπάσω δεν ξέρω!!!!:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια...και εμένα τα νεύρα μου σήμερα κρόσια. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Το σπίτι ειναι χάλια, ο άντρας μου πάει να κάνει μια δουλειά και τα κάνει ακόμα πιο χάλια, και νευριάζει κι ολας όταν του λέω πως να τα κάνει και υπομονή δεν έχει και όλα τσάτρα πάτρα και μου ειπε και το φοβερό "Εσύ δεν θα νευριάζεις όταν εγώ φωνάζω"..:shock::shock: Μιλάμε τα πιο απλά πράγματα δεν μπορει να τα κάνει. Εγω τα κάνω τόσα χρόνια, και δεν πειράζει τιποτα...περνάει απαρατήρητο. Και τώρα ....δεν μπορώ. Βλέπει το πατωμα χάλια....και του φαίνεται φυσιολογικό!!! Και μόλις σηκώσω ένα ξεσκονόπανο αρχίζει να ουρλιάζει "Μην σκύβεις, θέλεις να έχουμε τρεχάματα;".

Ααααααα δεν αντέχω άλλο. Δ Ε Ν Μ Π Ο Ρ Ω. Αν σας πω οτι το πλυντήριο πιάτων το βάλαμε ΠΡΟχθες και ακόμα εκει ειναι τα πιάτα (Γιατί εγω ΔΕΝ κάνει να σκύβω ειπαμε) ....και επομένως δεν έχει σκεφτεί να τα βγάλει. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα βρε παιδιά. Δεν γίνεται. Και τώρα ξυπνάω απο τις 7 και εγώ και πάω δουλειά και κουράζομαι...και η αλήθεια ειναι ψιλοφοβάμαι κι ολας να κάνω καμιά δουλειά...γιατί λεω κι άν; Αλλά απο την άλλη δεν γινεται εδώ μεσα αλλο...δεν αντέχω. Αυτό δεν ειναι σπίτι. Ενα αχούρι εχει καταντήσει.:cry::cry::cry:

A5K6p3.png

Ελα βρε Future...αν ήσουν εδώ θα πίναμε ένα καφεδάκι (εκτός σπιτιού) και θα τα λέγαμε. Ελαααα μην είσαι έτσι. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό. Οι ορμόνες βαράνε ταμπούρλο αλλά όλα θα πάνε καλά. Κοίτα να ξεσπάσεις κάπου και όλα θα πάνε καλάαααα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι...όχι στην καλύτερη μου φάση ομολογώ!!!Και ψάχνω και αφορμή να αρπαχτώ με τον άντρα μου αλλά.....δεν μου την δίνει ο άτιμος...Παναγία σου λέω...λες και το κάνει επίτηδες!!!Μπορείς να μαλώνεις με τον τοίχο;;;εεεε;;;;...μπορείς;;;

Καλέ γιατί έχεις διάρροια πουλάκι μου;;;Κρύωσες;;;Όσο για το σκύψιμο...εμένα ο γιατρός μου είχε πει βαθύ κάθισμα;);)

Έχω "φάρμακο" για την διάρροια που μπορείς να το πάρεις και στην εγκυμοσύνη..το παίρνουν και τα μικρά παιδιά...αλλά να που δεν είσαι κοντά συμπεθέρα και αλλιώς θα ήσουν περδίκι σε 15 λεπτά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Αν ήσουν εδώ Future μου θα είχες εκτονωθεί εντελώς. Ο δικος μου εχει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Του έχω πει οτι τα λαχανικά πρέπει να τα βάζει στο ψυγείο κάτω κάτω, στο καλαθάκι...αλλά βαριέται. Τώρα έβγαλε ένα αγγουρι να κάνει σαλάτα...και ήταν παγάκι....εκεί να δεις νευρα. Και τι να του κάνω μου λες;

Ειλικρινά θα πάω να ξαπλώσω...θα πιω το τσάι μου και θα πάω για υπνο γιατι αν μείνω κι άλλο θα γίνει εδώ...χαμός.

A5K6p3.png

Αν ήσουν εδώ Future μου θα είχες εκτονωθεί εντελώς. Ο δικος μου εχει κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Του έχω πει οτι τα λαχανικά πρέπει να τα βάζει στο ψυγείο κάτω κάτω, στο καλαθάκι...αλλά βαριέται. Τώρα έβγαλε ένα αγγουρι να κάνει σαλάτα...και ήταν παγάκι....εκεί να δεις νευρα. Και τι να του κάνω μου λες;

Ειλικρινά θα πάω να ξαπλώσω...θα πιω το τσάι μου και θα πάω για υπνο γιατι αν μείνω κι άλλο θα γίνει εδώ...χαμός.

Κάνει να πιεις τσάι;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...