Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Δεν μας κουράζεις βρε μικρό...απλά ειναι κρίμα να στενοχωριέσαι συνέχεια ανευ λόγου. Εννοώ σημαντικού λόγου. Να θυμάσαι οτι το μόνο που δεν αλλάζει και δεν παλεύεται ειναι ο θάνατος. Όλα τα άλλα έχουμε την χαρά και την ευλογία να τα παλεύουμε. Και πίστεψέ με κι αυτό δεν ειναι δεδομένο.

Σας ευχαριστώ όλες όπως και να χει.... Εκανα εργασιοθεραπεία και νιώθω λίγο καλύτερα. Μαλλον θα πάμε και μια βολτίτσα τώρα...

Ναι, οκ γαλλικού δεν είσαι (δεν είναι και ωραίος σαν όρος!) αλλά είναι κατ'ευφημισμόν που έζησες Παρίσι!! Δεν ήξερα πως αλλιώς να το πω!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω!!!Έχει πέσει το ζάχαρο μου....λέω να χτυπήσω ένα κομμάτι από το γλυκό που έφτιαξα..και να αράξω στον καναπέ να δω καμιά σειρά(κατεβάζω από το internet).Όπως καταλάβατε προβλέπεται ένα....βράδυ γεμάτο πάθος!!!!:tongue::tongue:

Γλυκό και σειρά! Ωραίο ακούγεται! ;) Τι σειρα?? Εγώ είμαι τρελαμένη με το House!!!! Μιλάμε γερό κόλλημα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γλυκό και σειρά! Ωραίο ακούγεται! ;) Τι σειρα?? Εγώ είμαι τρελαμένη με το House!!!! Μιλάμε γερό κόλλημα!

Εγώ πάλι...supernatural(το τελείωσα)...true blood( το τελείωσα και αυτό)....και τώρα βλέπω vampire diaries!!!Έχουν κάτι κοινό όλες οι σειρές δεν νομίζεις;;;Γενικά και εγώ και ο άντρας μου τρελαινόμαστε για ότι το υπερφυσικό!!!Γούστα είναι αυτά....;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε??

Σήμερα ξύπνησα πολυυυυυυυυυυ καλύτερα! Πήγαμε και για ποτάκι χτες με τον άντρα μου και τα είπαμε λιγάκι... Όλα καλά!!

Τώρα θα κατέβουμε στο κέντρο για κάτι ψώνια μάλλον.

Σας φιλώ όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

:D καλημερα κοριτσια τι μου καμνετε??? σημερα ειμαι λιγακι στεναχωρημενη !!!το απογευμα θα φυγουν οι γονεις μου!!!:confused: αλλα σε 10 μερες φευγουμε για διακοπες και καπου παρηγοριεμαι!!!! future ευχομαι ολα να πανε καλα!!μαλλον θα εισαι απο τις πρωτες ,μια που αρχιζεις τελη Αυγουστου!! gemini να μην στεναχωριεσαι ,και να δραστηριοποιεισαι ωστε να μην σκεφτεσαι πολυ πολυ!! palmoma τι ωραια!!!που ολα πανε κατ'ευχην,και να ξερεις ποσο κουραγιο και αισιοδοξια μου δινεις !!!σιγουρα απο αυριο και μεχρι την αλλη Παρασκευη θα τα λεμε συχνοτερα!!!καλη σας μερα!!!:-P

Διαφημίσεις

:D καλημερα κοριτσια τι μου καμνετε??? σημερα ειμαι λιγακι στεναχωρημενη !!!το απογευμα θα φυγουν οι γονεις μου!!!:confused: αλλα σε 10 μερες φευγουμε για διακοπες και καπου παρηγοριεμαι!!!! future ευχομαι ολα να πανε καλα!!μαλλον θα εισαι απο τις πρωτες ,μια που αρχιζεις τελη Αυγουστου!! gemini να μην στεναχωριεσαι ,και να δραστηριοποιεισαι ωστε να μην σκεφτεσαι πολυ πολυ!! palmoma τι ωραια!!!που ολα πανε κατ'ευχην,και να ξερεις ποσο κουραγιο και αισιοδοξια μου δινεις !!!σιγουρα απο αυριο και μεχρι την αλλη Παρασκευη θα τα λεμε συχνοτερα!!!καλη σας μερα!!!:-P

Ελα καλέ μη στεναχωριέσαι! Αρκετές μέρες δεν είχαν έρθει?Αφού περάσατε ωραία αυτό έχει σημασία!! θα σε έχουμε πιο συχνά τώρα στο καφέ μας;)

Διακοπούλες φεύγεις την άλλη παρασκευή? Κάπως αργούτσικα, ε? Νομίζω όμως αυτές είναι οι καλύτερες διακοπές. Πάς όπου θες χωρίς να είναι πήχτρα!!!Πού θα πάτε με το καλό??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσια!!Τι μου κανετε?

Gemini χαιρομαι που επιτελους πηρες τα πανω σου γιατι με τοση μαυριλα που πηγαινες βρε καλο μου?παντως να σου πω κατι.Πριν λιγα χρονια ημουν κι εγω οπως τα περιγραφεις.Ημουν σιγουρη πως αν τα πραγματα τα προγραμματιζα,τοτε θα μου ερχονταν οπως τα επιθυμω.Νομιζα οτι θα εμενα εγκυος με τη μια(χα!),πως ημουν απολυτα υγιης(χα,χα!) και πως δεν υπηρχε περιπτωση να κανω εξωσωματικη στη ζωη μου(αχαχαχαχαχαχαααα!!).Δυο-τρια χρονια μετα,κανοντας συνεχεις προσπαθειες(χωρις αποτελεσμα),ανακαλυπτω οτι εχω σοβαροτατης μορφης ενδομητριωση ,κανω χειρουργειο γι αυτο το λογο,κανω μια βιοχ.εγκυμοσυνη και αφου ειδα οτι δε γινοταν τιποτα,εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη και τωρα περιμενω τα διδυμακια μου(δοξα τω Θεω).

Ειμαι σιγουρη πως υπαρχουν πολλες κοπελες που εχουν ταλαιπωρηθει πολυ περισσοτερο,αλλα πιστευω πως αν συνεχισαν να προσπαθουν, τα καταφεραν στο τελος.Δεν πρεπει να σε παιρνει απο κατω,πρεπει να βλεπεις τον στοχο σου καθαρα,χωρις ομως αυτο να σου στερει την αγαπη για τη ζωη,τη σχεση με τον αντρα σου.Χωρις να το παιζω εξυπνη(σιγουρα δεν ειμαι και τοσο),θελω να πω πως η θετικη σκεψη ειναι πολυ σημαντικο πραγμα γιατι θα σου δωσει ηρεμια και ισορροπια ,στοιχεια που χρειαζεσαι,αφου θα ξεκινησεις με το καλο τις προσπαθειες συντομα.

Future δε νομιζω οτι χρειαζεται να το ξαναπω..Δε θα μεινεις εγκυος??Θα μεινεις!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ!!Βρε,τι μου κανεις,τι μου κανεις!!!Το γλυκο που λες το ξερω,φτιαχνω κατι παρομοιο καθε καλοκαιρι (μονο φετος δεν εφτιαξα)και τωρα που το διαβασα ηταν σαν να το ειχα μπροστα μου!!ααααααχ!Τι μου κανεις!!:D:D

Gemini χαιρομαι που επιτελους πηρες τα πανω σου γιατι με τοση μαυριλα που πηγαινες βρε καλο μου?παντως να σου πω κατι.Πριν λιγα χρονια ημουν κι εγω οπως τα περιγραφεις.Ημουν σιγουρη πως αν τα πραγματα τα προγραμματιζα,τοτε θα μου ερχονταν οπως τα επιθυμω.Νομιζα οτι θα εμενα εγκυος με τη μια(χα!),πως ημουν απολυτα υγιης(χα,χα!) και πως δεν υπηρχε περιπτωση να κανω εξωσωματικη στη ζωη μου(αχαχαχαχαχαχαααα!!).Δυο-τρια χρονια μετα,κανοντας συνεχεις προσπαθειες(χωρις αποτελεσμα),ανακαλυπτω οτι εχω σοβαροτατης μορφης ενδομητριωση ,κανω χειρουργειο γι αυτο το λογο,κανω μια βιοχ.εγκυμοσυνη και αφου ειδα οτι δε γινοταν τιποτα,εκανα την πρωτη μου εξωσωματικη και τωρα περιμενω τα διδυμακια μου(δοξα τω Θεω).

Ειμαι σιγουρη πως υπαρχουν πολλες κοπελες που εχουν ταλαιπωρηθει πολυ περισσοτερο,αλλα πιστευω πως αν συνεχισαν να προσπαθουν, τα καταφεραν στο τελος.Δεν πρεπει να σε παιρνει απο κατω,πρεπει να βλεπεις τον στοχο σου καθαρα,χωρις ομως αυτο να σου στερει την αγαπη για τη ζωη,τη σχεση με τον αντρα σου.Χωρις να το παιζω εξυπνη(σιγουρα δεν ειμαι και τοσο),θελω να πω πως η θετικη σκεψη ειναι πολυ σημαντικο πραγμα γιατι θα σου δωσει ηρεμια και ισορροπια ,στοιχεια που χρειαζεσαι,αφου θα ξεκινησεις με το καλο τις προσπαθειες συντομα.

Ακριβώς αυτό είναι!! Έχεις πιάσει τον παλμό μου!! Έτσι είναι το ίδιο μου λένε όλοι. Σκέψου οτι το ίδιο έχω πάθει κάπως και με τα επαγγελματικά. Αλλού νομίζω οτι θα πάω και αλλού με στέλνουν! Πάντα χειρότερα εννοείται... Τέλοσπάντων, νομίζω θα το συνηθίσω σιγά σιγά... και ας επλίσουμε οτι έτσι θα έιμαι μόνο καποιες μέρες!! Να ξέρεις οτι δίνεις πολύ κουράγιο και εσύ και η άλλη μας εγκυούλα!!

Εσύ όλα καλά?? Τα διδυμάκια? Πόσων εβδομάδων είσαι και τι ΠΗΤ σου έχει δώσει?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini ,ναι την μαμα μου την ειχα 15 μερες και ο μπαμπας μου ειναι απο την Κυριακη,οντως περασαμε παρα πολυ καλα!!!!θα παμε θασο και το περιμενω πως και πως μια που θα παμε στο ιδιο ξενοδοχειο με περσυ( οποτε ξερω τα μερη και ...περιμενω ανυπομονα,να μαστε με τον ανδρα μου 24 ωρες επι 7 μερες),εσυ τι κανεις??? θα αρχισεις με εμας κατα τον Σεπτεμβριο ???η ειναι παγωτακια οπως το λεγε καποια?? παντως να χαμογελας και να μην μελαγχολεις!!!!

gemini ,ναι την μαμα μου την ειχα 15 μερες και ο μπαμπας μου ειναι απο την Κυριακη,οντως περασαμε παρα πολυ καλα!!!!θα παμε θασο και το περιμενω πως και πως μια που θα παμε στο ιδιο ξενοδοχειο με περσυ( οποτε ξερω τα μερη και ...περιμενω ανυπομονα,να μαστε με τον ανδρα μου 24 ωρες επι 7 μερες),εσυ τι κανεις??? θα αρχισεις με εμας κατα τον Σεπτεμβριο ???η ειναι παγωτακια οπως το λεγε καποια?? παντως να χαμογελας και να μην μελαγχολεις!!!!

Αχ 'εχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για Θασο αλλά εμάς μας πέφτει λίγο μακριά και δεν έχουμε πάει:(. Ωραία να περάσετε υπέροχα!!!

Εγώ θα πάω Αθήνα να με δει ο γιατρός 29/08. Έχω κάνει ήδη μια ένεση καταστολής. Θα με δει και θα μου δώσει αγωγή για να βάλουμε τα παγωτίνια!!! Είχαμε αναβάλλει την εμβρυομεταφορά λόγω υπερδιέγερσης και έχουμε 6 στην κατάψυξη αλλά λογικά δεν θα τα καταφέρουν και τα 6. Υπολογίζουμε κατά τις 15/09 τη μεταφορά αλλά δε θέλω να λέω και μεγάλα λόγια...

Εσύ πότε ξεκινάς??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Future δε νομιζω οτι χρειαζεται να το ξαναπω..Δε θα μεινεις εγκυος??Θα μεινεις!!ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΩ!!Βρε,τι μου κανεις,τι μου κανεις!!!Το γλυκο που λες το ξερω,φτιαχνω κατι παρομοιο καθε καλοκαιρι (μονο φετος δεν εφτιαξα)και τωρα που το διαβασα ηταν σαν να το ειχα μπροστα μου!!ααααααχ!Τι μου κανεις!!:D:D

ΣΟΡΥ ΣΟΡΥ ΣΟΡΥ:oops::oops::oops:

Ξεχνιέμαι...κλαψ...συγχώρεσε με!!!!:(:(

Ytulp3.png?KixTF0pj

Θάσο πήγα όταν παντρεύτηκα 10 μέρες!!Είχα πάει και μικρή(την εποχή του HOMO SAPIENS) αλλά δεν είχα πολλές αναμνήσεις!!Είναι υπέροχο νησί!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσάκια μου. Μόλις γύρισα κι εγω απο το γραφείο. Ευτυχώς η Αθήνα παραμένει άδεια και ειναι μια χαρά οι μετακινήσεις.

Βλέπω οτι είστε όλες μια χαρά και χαιρομαι πολύ. Εμένα ο γιατρος δεν μου έχει δώσει ακομα ΠΗΤ αλλά απο μονη μου βρήκα οτι ειναι 1/04 (πρωταπριλιάτικο δηλαδή).

A5K6p3.png

Κορίτσιααααααα!!!!!!!!!!!! Ο άντρας μου διορίστηκε:P:p:p:p αλλά δεν ξέρουμε ακόμα που. Σίγουρα μακριά απ το σπίτι μας πάντως:-(. Τώρα κοιτάμε τις περιοχές να δούμε κατά που θα κάνουμε. Μας βλέπω πάλι Δωδεκάνησα όπως είχα διοριστεί κι εγώ πριν 2 χρόνια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κορίτσιααααααα!!!!!!!!!!!! Ο άντρας μου διορίστηκε:P:p:p:p αλλά δεν ξέρουμε ακόμα που. Σίγουρα μακριά απ το σπίτι μας πάντως:-(. Τώρα κοιτάμε τις περιοχές να δούμε κατά που θα κάνουμε. Μας βλέπω πάλι Δωδεκάνησα όπως είχα διοριστεί κι εγώ πριν 2 χρόνια...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βρεεεε αντε αντε ΔΗΜΟΣΙΟ :tongue:. Δεν έχει σημασία που θα πάει, σιγα σιγά. Και τι έχουν τα Δωδεκάνησα...μια χαρά νησακια ειναι. Ελαααα μην στενοχωριέσαι τώρα...το θετικό ειναι Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. Απο εκεί και πέρα θα τα βρείτε όλα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...