Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλες σας και με πολλές πιπίλες στα σπίτια σας τους επόμενους μήνες...:tongue:

Γυρίσαμε...ήταν καλά. Ήταν κουραστικά γιατί η βαβούρα ήταν φοβερή, αλλά και πάλι τιποτα δεν με άφηναν να κάνω...και η συζήτηση ειχε πλάκα...γελάσαμε αρκετά οπότε εντάξει μια χαρά ήταν δεν μπορώ να πω. Η αλλαγή ηταν πολύ καλή...και η δροσιά εκει φοβερή. Το βράδυ με κουβερτουλα απαραίτητα. Γύρισα εδώ και σκάω πάλι. Όλοι έπιναν μπύρες...ατελειωτες και εγώ λεμονάδα, βυσινάδα και νερό. Πλάκα είχε γενικά.

Ειχαμε και εναν μπέμπη 6 μηνών, τροφαντό τροφαντό ο οποίος δεν εκλαιγε...γκάριζε οταν ήθελε να φάει ή να κοιμηθεί...κυριολεκτικά ομως. Δάκρυ δεν έβλεπες μονο άκουγες μια φωνη διαπεραστική και εκνευρισμένη. Φτου του να'ναι καλά το μαναράκι μου:D. Σαν να μας έβριζε ένα πράγμα αλλά μιας και δεν μπορούσε να μιλήσει το έδειχνε στον τόνο της φωνής του.

Κατά τα άλλα καλά...Δόξα Τον Θεό, μια χαρά ειμαι...αν και έχω κατι έλαφρές ανακατωσούρες...αλλά έφαγα τον αγλέουρα η αλήθεια ειναι και μάλλον ειναι απο αυτό :roll: αλλά τι να κάνω βρε παιδιά έφτιαξε μια κυρία φίλη ένα παστίτσιο....μα ένα παστίτσιο...αφου πήρα και ταπεράκι :oops:

Καλώς ήρθες! Να πούμε καλό χειμώνα τώρα και με το καλό το μωράκι σου! Αλήθεια τι ΠΗΤ σου έχει δώσει?

Ωραια δηλαδή περασες, είναι καλό ν αλλάζεις παραστάσεις! Αύριο ξεκινάς και δουλειά ή έχεις ακόμα άδεια?

Ωραίο και το παστίτσιο!!!Γιορτινές μέρες καλά έκανες και το έριξες έξω!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Σήμερα δεν ξύπνησα και με την καλύτερη διάθεση.... Χτες ψιλοτσακωθήκαμε και με τον άντρα μου... Τέλοσπάντων, θα προσπαθήσω να την φτιάξω. Ίσως πάμε και θάλασσα το απόγευμα! Μετά από πολυυυυυυ καιρό!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέραααα!!!!Μετά τον κόσμο που είχα μέχρι και χθες... προσπαθώ να ξεκουραστώ.Από το πρωί έχω βάλει πλυντήρια,και μαζεύω πιάτα και ποτήρια!!Τώρα σταμάτησα και λέω να κάνω ένα καφεδάκι και να αράξω στο pc!!!!

Εσείς πως περάσατε;

Μικρούλη πιστεύω πως δεν ήταν τίποτα το καυγαδάκι...γίνονται και αυτά..Προσπάθησε να φτιάξεις την διάθεση και την δική σου και του αντρούλη σου!!!!;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέραααα!!!!Μετά τον κόσμο που είχα μέχρι και χθες... προσπαθώ να ξεκουραστώ.Από το πρωί έχω βάλει πλυντήρια,και μαζεύω πιάτα και ποτήρια!!Τώρα σταμάτησα και λέω να κάνω ένα καφεδάκι και να αράξω στο pc!!!!

Εσείς πως περάσατε;

Μικρούλη πιστεύω πως δεν ήταν τίποτα το καυγαδάκι...γίνονται και αυτά..Προσπάθησε να φτιάξεις την διάθεση και την δική σου και του αντρούλη σου!!!!;);)

Μετά τις γιορτές νομίζω μέχρι να μπεις στο ρυθμό σου πάλι υπάρχει μια μελαγχολία.... κι εγώ έβαλα πλυντήριο αλλά δεν έχω μαγείρεμα γιατί θα φάμε παστίτσιο στην πεθερά μου..βράζω μόνο κάτι χόρτα!

Πότε ξεκινάς ενέσεις?? Νομίζω κάπου στις 23/08 ε? Τις έχεις πάρει?

Δεν ξέρω ώρες ωρες σκέφτομαι οτι θέλω μόνο να περάσει ο καιρός. Όταν έκανα τις ενέσεις και πήγαινα κάθε μέρα για Ε2 και υπέρηχο μου φαίνόταν οτι κάτι κάνω για την διαδικασία. Τώρα τίποτα. Περιμένω, περιμένω, περιμένω....Σήμερα θα έκανα τη χοριακή κανονικά. Όλα μου τη δινουν 9*&&%$%$^&*()&Τ^Ρ%#$! Ξέρω οτι δεν πρέπει να το σκέφτομαι και οτι πρέπει να κάνω άλλα πράγματα για να ξεχνιέμαι. Αλλά πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Έχει σφηνωθεί αυτό το πράγμα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να το βγαλω... Και οχι τίποτα άλλο με "κατηγόρησε" κι ο άντρας μου οτι δεν έχουμε κάνει τίποτα αυτό το καλοκαίρι και οτι έχουμε αποξενωθεί απ τους φίλους μας... Μπορέι βέβαια και να χει δίκιο? Αλλά ποιος μπορέι να κρίνει το σωστό και το "φυσιολογικό"???

Τελοσπάντων, μη μαλώνετε! Είπα θα σηκωθώ απ το πάτωμα και θα προσπθήσω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μετά τις γιορτές νομίζω μέχρι να μπεις στο ρυθμό σου πάλι υπάρχει μια μελαγχολία.... κι εγώ έβαλα πλυντήριο αλλά δεν έχω μαγείρεμα γιατί θα φάμε παστίτσιο στην πεθερά μου..βράζω μόνο κάτι χόρτα!

Πότε ξεκινάς ενέσεις?? Νομίζω κάπου στις 23/08 ε? Τις έχεις πάρει?

Δεν ξέρω ώρες ωρες σκέφτομαι οτι θέλω μόνο να περάσει ο καιρός. Όταν έκανα τις ενέσεις και πήγαινα κάθε μέρα για Ε2 και υπέρηχο μου φαίνόταν οτι κάτι κάνω για την διαδικασία. Τώρα τίποτα. Περιμένω, περιμένω, περιμένω....Σήμερα θα έκανα τη χοριακή κανονικά. Όλα μου τη δινουν 9*&&%$%$^&*()&Τ^Ρ%#$! Ξέρω οτι δεν πρέπει να το σκέφτομαι και οτι πρέπει να κάνω άλλα πράγματα για να ξεχνιέμαι. Αλλά πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ. Έχει σφηνωθεί αυτό το πράγμα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να το βγαλω... Και οχι τίποτα άλλο με "κατηγόρησε" κι ο άντρας μου οτι δεν έχουμε κάνει τίποτα αυτό το καλοκαίρι και οτι έχουμε αποξενωθεί απ τους φίλους μας... Μπορέι βέβαια και να χει δίκιο? Αλλά ποιος μπορέι να κρίνει το σωστό και το "φυσιολογικό"???

Τελοσπάντων, μη μαλώνετε! Είπα θα σηκωθώ απ το πάτωμα και θα προσπθήσω...

Σήκω καλέ ...γρήγορα!!

Κοίτα πέρα από την πλάκα..δεν κάνεις καλά που σκέφτεσαι έτσι.Γιατί δεν βλέπεις ότι είναι καλύτερα που καθυστερείς;Δεν σκέφτηκες ότι αν το είχες προχωρήσει πολύ πιθανόν το αποτέλεσμα της χοριακής που θα έκανες σήμερα ..να ήταν αρνητικό;;;Ούτε είναι καλό να έχεις κάνει κέντρο της ζωής σου ..την εξωσωματική!Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο..και η δικιά σου είναι μόνιμα στο πάτωμα!!!!Σύνελθε....έχει δίκαιο ο άντρας σου...μην τον αποξενώνεις και μην απομακρύνεσαι από τους φίλους σας...Γλέντα..ζήσε όσο μπορείς καλύτερα..και ότι είναι να γίνει θα γίνει.Τι νομίζεις ότι πετυχαίνεις με τα άν...;;;;Τέρμα...οι μέρες πλησιάζουν..όρθια!!!!Και αν θες να ξαπλώσεις κάπου....στο κρεβατάκι σου και όχι στο πάτωμα!!!!

Εγώ θα ξεκινήσω λογικά κάπου ανάμεσα στις 25-28 Αυγούστου..όταν έρθει η ακατανόμαστη.Τις ενέσεις τις έχω πάρει εδώ και καιρό..σύριγγες δεν πήρα(χιχι)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Σήκω καλέ ...γρήγορα!!

Κοίτα πέρα από την πλάκα..δεν κάνεις καλά που σκέφτεσαι έτσι.Γιατί δεν βλέπεις ότι είναι καλύτερα που καθυστερείς;Δεν σκέφτηκες ότι αν το είχες προχωρήσει πολύ πιθανόν το αποτέλεσμα της χοριακής που θα έκανες σήμερα ..να ήταν αρνητικό;;;Ούτε είναι καλό να έχεις κάνει κέντρο της ζωής σου ..την εξωσωματική!Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο..και η δικιά σου είναι μόνιμα στο πάτωμα!!!!Σύνελθε....έχει δίκαιο ο άντρας σου...μην τον αποξενώνεις και μην απομακρύνεσαι από τους φίλους σας...Γλέντα..ζήσε όσο μπορείς καλύτερα..και ότι είναι να γίνει θα γίνει.Τι νομίζεις ότι πετυχαίνεις με τα άν...;;;;Τέρμα...οι μέρες πλησιάζουν..όρθια!!!!Και αν θες να ξαπλώσεις κάπου....στο κρεβατάκι σου και όχι στο πάτωμα!!!!

Εγώ θα ξεκινήσω λογικά κάπου ανάμεσα στις 25-28 Αυγούστου..όταν έρθει η ακατανόμαστη.Τις ενέσεις τις έχω πάρει εδώ και καιρό..σύριγγες δεν πήρα(χιχι)

Πόσο δίκιο έχεις...και πόσο θα θελα τα πράγματα να ήταν έτσι... Είπα θα προσπαθήσω! Είναι που δε δουλεύω και το καλοκαίρι και νομίζω αυτό δε με βοηθάει και πολύ... Είναι που και οι φιλοι μας δεν γνωρίζουν τίποτα και αυτό πάλι με κάνει να νιώθω κάπως... Μπορεί να φταίει και η πανσέληνος ποιος ξέρει??

Α εντάξει έτοιμη είσαι κι εσύ! Τις σύριγγες προλαβαίνεις άνετα να τις πάρεις! Θα σου κάνουμε μαθήματα τότε οτι χρειαστείς!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα. Μόλις γύρισα απο δουλειά, μπήκα στο ντους (τι ζέστη!) και τώρα ειμαι με το μπουρνούζι και σας γράφω.

Το είπα σε 2 φίλους απο την δουλειά σήμερα (πάω αργά αργά). Η μία φίλη εβαλε τα κλάματα...χάρηκε πολύ. Το ήξερα οτι θα χαρεί τόσο και ήθελα να της το πω και νωρίτερα...απλά πάντα φοβάσαι τι μπορεί να συμβεί.

Ο άλλος ειναι φίλος κι αυτός, καλός. Μιλάμε για πολλά...και μοιραστήκαμε απο ένα μυστικό...αυτός μου εδειξε την καινούργια του μηχανή...και εγώ την καινούργια μου κοιλιά:tongue::tongue:. Εντάξει αρκεί προς το παρόν. Οι υπόλοιποι αν όλα πάνε καλά μετά την 12η εβδομάδα και την αυχενική διαφάνεια.

Gemini δεν σε μαλώνω. Σου έχω πει πολλές φορές την άποψή μου για το θέμα της αισιοδοξίας και της καλής ενέργειας. Και του βλέπω τα γύρω μου θετικά. Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την Future. Αυτή ήταν η θέση μου πάντα, και μετά τις αποτυχίες όχι μονο τώρα (ειδικά τότε). Και εγω είχα στιγμές που λύγιζα, αμφέβαλλα, εχανα την πίστη μου και την υπομονή μου. Αλλά μετά σηκωνα κεφάλι και προχωρούσα πάλι. Αν δεν το κάνεις εσύ για τον εαυτό σου...δεν μπορεί κανείς άλλος να σε σηκωσει απο τα πατωματα. Και ξέρεις κάτι, η ζωή καλώς ή κακώς, έχει πολλά καλά, και άλλα τόσα ασχημα. Εχει ήττες, πικρες, λύπες, και απώλειες που δεν γυρνούν πίσω. Και πρέπει καθε μερα να σκέφτεσαι οτι ό,τι έχεις (και τα καλά) ειναι παροχή απο κάποιον άλλο. Όχι δεδομένα. Ό,τι εχεις κερδίσει, ειναι γιατί σου δοθηκε η ευκαιρία να το παλέψεις κατ'αρχάς. Και να είσαι ευγνώμων και έτοιμη για την επόμενη στιγμή σου. Που ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει.

A5K6p3.png

Καλησπέρα και απο εμένα. Μόλις γύρισα απο δουλειά, μπήκα στο ντους (τι ζέστη!) και τώρα ειμαι με το μπουρνούζι και σας γράφω.

Το είπα σε 2 φίλους απο την δουλειά σήμερα (πάω αργά αργά). Η μία φίλη εβαλε τα κλάματα...χάρηκε πολύ. Το ήξερα οτι θα χαρεί τόσο και ήθελα να της το πω και νωρίτερα...απλά πάντα φοβάσαι τι μπορεί να συμβεί.

Ο άλλος ειναι φίλος κι αυτός, καλός. Μιλάμε για πολλά...και μοιραστήκαμε απο ένα μυστικό...αυτός μου εδειξε την καινούργια του μηχανή...και εγώ την καινούργια μου κοιλιά:tongue::tongue:. Εντάξει αρκεί προς το παρόν. Οι υπόλοιποι αν όλα πάνε καλά μετά την 12η εβδομάδα και την αυχενική διαφάνεια.

Gemini δεν σε μαλώνω. Σου έχω πει πολλές φορές την άποψή μου για το θέμα της αισιοδοξίας και της καλής ενέργειας. Και του βλέπω τα γύρω μου θετικά. Και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την Future. Αυτή ήταν η θέση μου πάντα, και μετά τις αποτυχίες όχι μονο τώρα (ειδικά τότε). Και εγω είχα στιγμές που λύγιζα, αμφέβαλλα, εχανα την πίστη μου και την υπομονή μου. Αλλά μετά σηκωνα κεφάλι και προχωρούσα πάλι. Αν δεν το κάνεις εσύ για τον εαυτό σου...δεν μπορεί κανείς άλλος να σε σηκωσει απο τα πατωματα. Και ξέρεις κάτι, η ζωή καλώς ή κακώς, έχει πολλά καλά, και άλλα τόσα ασχημα. Εχει ήττες, πικρες, λύπες, και απώλειες που δεν γυρνούν πίσω. Και πρέπει καθε μερα να σκέφτεσαι οτι ό,τι έχεις (και τα καλά) ειναι παροχή απο κάποιον άλλο. Όχι δεδομένα. Ό,τι εχεις κερδίσει, ειναι γιατί σου δοθηκε η ευκαιρία να το παλέψεις κατ'αρχάς. Και να είσαι ευγνώμων και έτοιμη για την επόμενη στιγμή σου. Που ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει.

Γεια σου Palmoma! Ναι εχεις δικιο. Όλοι δικιο έχετε... Πίστευα πως όλα στη ζωή μου μπορώ να τα προγραμματίζω και τελικά διαπιστώνω οτι τις περισσότερες φορές λίγα πράγματα περνανε απ τα χερια μας... Οχι μόνο στο θέμα εγκυμοσύνης. Σε ολα. Οτι εχω πει πολύ απλά δε γίνεται. Και μαλλόν επειδή ήμουν πάντα πολύ πειθαρχημένη και ήθελα να χω εγώ τον έλεγχο για να τα κάνω σωστά, η ζωή μου δείχνει καθημερινά αυτό το πράγμα. Θέλει να μου διδάξει να ζω πιο χαλαρα, και να μπορώ να ελίσσομαι στις αλλαγες ρότας. Μέχρι τώρα σκεφτόμουν πως οταν κάτι το θέλεις πολύ, δουλευεις σκληρα αλλά το αποκτάς. Νομίζω οτι έχω αρχίσει να το παίρνω το μήνυμα σιγά σιγά. Και μπορεί να αργήσω λίγο αλλά οταν το παρω θα εχω ηρεμήσει κατά πολύ σαν άνθρωπος...

Α! Και συγγνώμη που σας κουράζω γενικως!! Πιστέψτε με δεν το θέλω καθόλου αυτό να γίνεται...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δεν μας κουράζεις βρε μικρό...απλά ειναι κρίμα να στενοχωριέσαι συνέχεια ανευ λόγου. Εννοώ σημαντικού λόγου. Να θυμάσαι οτι το μόνο που δεν αλλάζει και δεν παλεύεται ειναι ο θάνατος. Όλα τα άλλα έχουμε την χαρά και την ευλογία να τα παλεύουμε. Και πίστεψέ με κι αυτό δεν ειναι δεδομένο.

A5K6p3.png

Δείτε κι αυτό το βιντεάκι για τους καφέδες!

Αφιερωμένο στη...γαλλικού μας!

Καλέ τι μαύρη δυστυχία ειναι αυτή; Αα διορθωση εγώ δεν ειμαι γαλλικου...ειμαι μεταφράστρια...εχω σπουδάσει μετάφραση όχι γαλλική φιλολογία....να μην ξεχνιόμαστε ε;

A5K6p3.png

Πωπω!!!Έχει πέσει το ζάχαρο μου....λέω να χτυπήσω ένα κομμάτι από το γλυκό που έφτιαξα..και να αράξω στον καναπέ να δω καμιά σειρά(κατεβάζω από το internet).Όπως καταλάβατε προβλέπεται ένα....βράδυ γεμάτο πάθος!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τι γλυκό έφτιαξες συμπεθέρα;

Ένα εύκολο και πολύ νόστιμο...κάτι σαν κορμό με κρέμα από πάνω.Η κρέμα γίνεται με μόρφατ και ζαχαρούχο.Είναι ωραίο γλυκό ψυγείου,βγάζει πολλές μερίδες(γίνεται σε ταψί) και μπαίνει άνετα στην κατάψυξη για μια ώρα ανάγκης(δηλ. για κάθε μέρα:tongue::tongue:)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...