Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Και τώρα να ρωτήσω και αυτό που θέλω...πότε ξεκινήσατε κρέμες; και δίνετε του εμπορίου ή τις φτιάχνετε μόνες σας; Γιατί μάλλον θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει αλλά να μη σχολιάσω καλύτερα γιατί θα βγάλω χολή και δεν το θέλω...:evil:

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!

ο μικρος σημερα περπατησε κ επισημα νομιζω! εκανε βολτες μονος του στο σαλονι! ποσο αυγκινηθηκα!:D

κατα τα αλλα καλά ομως καθε μερα γινεται ενας μικρος πανικος:? ειναι ζωηρουληδες οι ατιμοι!

τρινιτι εμεις ξεκινησαμε 5 μηνων και κατι το ρυζαλευρο σιγα σιγα μιας και δεν αντεχα αλλο, αφου με τον αποκλειστικο θηλασμο ετρωγαν καθε 1 ωρα περιπου... στην αρχη επαιρνα κεχρι της holle που ειναι χωρις γαλα και το φτοαχνεις και σκετο με νερο αν θες αλλά ειναι τελειως ανοστο. απορω πως δε μου το πεταξαν στη μουρη! χαχαχα ομως ετσι θεωρουσα σωστο μιας και υποτιυεται ξεκινησαν νωρις τις στερεες. μετα σιγα σιγα εβαλα κ αλλες κρεμες.

δεν εχετε αργησει, μην αγχωνεσαι. Οι περισσοτεροι γιατροι ξεκινανε στους 5,5-6 μηνες

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο Geminaki καλές βόλτες τώρα και καλό τρέξιμο!

Τρινιτάκι ευχαριστώωωω για τις ευχές κι ας είναι και τεραααααστιες

Εμείς ρυζάλευρο ξεκινήσαμε μετά τον 6ο μηνα...δηλαδή αφου συμπληρώσαμε και τον 6ο και για να ειμαι ειλικρινής έδωσα του εμπορίου...ειπα να μην τρελλαθω εντελώς. Θηλαζα, και θηλάζω, ΟΚ αλλά να φτιάχνω κρέμες ούτε μπορούσα ούτε το θεωρούσα φοβερά επιζήμιο για τον οργανισμό της. Βεβαια η αλήθεια είναι οτι του εμπορίου έχουν ζάχαρη...είχα πάρει μια που έλεγε οτι δεν έχει επιπρόσθετη ζάχαρη...και ξεκινήσαμε έτσι.

Μας έχει τρελλάνει εκεί που είχε ξεκινήσει να κοιμάται 11-6 ξανάρχισε να ξυπνάει τα βράδια και το χειρότερο; Να κοιμάται στο στήθος και μόλις την βάζω στην κουνια να ξυπνάει...τι ωραία!!! Αναβιώσαμε στιγμές νεογέννητου!!!

Εχω κουραστεί βρε κορίτσια με το στυλ αυτό...και δεν βλέπω φως...

A5K6p3.png

Kalhmera!

Palmoma οντως δυσκολο αυτο με το βραδινο.... εμεις για να πω την αληθεια παμε καπως καλυτερα, και μπορω να πω ο μεγαλος δεν ξυπναει καν για γαλα, μονο στις 6!! αλλά κατι τον πιανει ωρες ωρες και κατα τις 12-1 μπορει να κλαψει πολύ και να θελει μονο αγκαλια μετα για να αποκοιμηθει. Ο μικρος οχι τοσο καλά ομως τον παιρνουμε στο κρεββατι.

μηπως θελει να αναπληρωσει που δε θηλαζει στη μερα? λεω εγω τωρα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια καποτε οτι ελειπε ολη μερα στη δουλεια καιτο μωρο δεν ετρωγε, και μετα ολη τη νυχτα θηλαζε.... Βεβαια φανταζομαι ολες θα σου λενε το μακρυ τους και το κοντο τους τωρα (οπως κ εγω:tongue:) ενω πολυ απλα ολες οι μαναδες πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας ενα πραμα: οτι καθε παιδι ειναι διαφορετικο!

μ εχει εκνευρισει και ο καιρος, δε λεει να φτιαξει. εχει ολο ψυχρα και φυσαει εδω που μενουμε και δεν μπορουμε να βγαινουμε βολτες:?

ειμαι και σε αναζητηση σταθμου-γυναικας....γενικα δεν 'το χω' αυτες τις μερες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σας από την συννεφιασμένη Αθήνα...εχει πέσει και η θερμοκρασία...θα μας τρελλάνει αυτός ο καιρός. Όλη την εβδομαδα καιγόμαστε και μολις φτάσει το ΣΚ να πάμε ένα μπάνιο ....αποφασίζει να αλλάξει το τροπάριο.

Χθες πήγαμε για 1η φορά στην πισίνα...κάναμε babyswimming. Πήγε σχετικά καλά...για 1η φορά. Αν και είχε στην αρχή κολλησει κυριολεκτικά πάνω μου. Θα ξεκινήσουμε τώρα για 1 μηνα οσο θα ειναι ακόμα εδώ...γιατί λέω να την στείλω στο νησί με την μαμά μου τον επόμενο μήνα. Θα είναι και η νύφη μου με τα δικά της που ειναι πιο μεγάλα. Απο το να ειναι στην Αθήνα και να καιγεται...; Καλύτερα εκεί. Θα μου λειπει το ξέρω...αλλά είναι για το καλό της...θα το αντέξω. Ασε που μπορεί να στρώσει και ο υπνος της...γιατί οπως καταλαβαίνετε θα αποθηλάσουμε...ήδη κάνουμε πολύ λιγότερους θηλασμούς...προσπαθούμε να τους κόψουμε εντελώς...εχουμε αφήσει μόνο τον βραδινό και 1-2 νυχτερινούς..επειδή ξυπνάει. Τον πρωινο τον κόψαμε...ε 3 θηλασμοί την ημέρα...λογικά θα μειωθεί η παραγωγή μου αρκετά.

Geminaki δεν ξέρω γιατί ξυπνάει...αλλά η αλήθεια ειναι οτι ειναι κουραστικό. Από την άλλη δεν πιστεύω σε μαγικές συνταγές και εφαρμοσιμες μεθόδους ανεξάρτητα από την προσωπικότητα του παιδιού...γι'αυτό ειμαι και κατά τέτοιων μεθόδων. Και εγώ την πήρα πολλές φορές στο κρεβάτι μας και κοιμηθήκαμε μαζί...και μια χαρά κοιμάται και στην κουνια στο δωμάτιό της μονη της. Νομίζω οτι αν το παιδί έχει ανησυχία πρέπει να ανταποκρίνεσαι...όχι να φοβάσαι μήπως κακομάθει και δεν κοιμάται αλλιώς...τα παιδιά προσαρμόζονται πολύ πιο εύκολα από εμάς σίγουρα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Palmoma η μικρη σου θα παει διακοπες απο τωρα χωρις τους γονεις της? τι μας περιμενει? χαχαχα Πλακα κανω! Δεν το συζητω μωρε θα ειναι πολύ καλυτερα για εκεινη στην εξοχη. Βλεπω και τους δικους μου τωρα πως κανουν οταν ειναι κλεισμενοι μεσα και φανταζομαι και τη δικια σου που ειναι και μεγαλυτερη.... Και τη μαμα σου κιολας την εχει συνηθισει, δε θα εχεις κανενα προβλημα... Πότε λες να την πας? εσυ θα παρεις καθολου αδεια?

Babyswimming....ωραια ιδεα!

εμεις εδω ακομα δεν περπαταμε καλά καλά. επεσε ο μικρος κιολας 2 φορες και φοβηθηκε ολιγον οποτε παλι μας κραταει απ το χερακι. Ανυπομονω να φτιαξει ο καιρος να παμε λιγο θαλασσα αν και θελω να χασω κανα 4αρι κιλα μεχρι τοτε.:?

φιλια!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Hello κοριτσούδια. Αν σκεφτεί κανείς οτι μέχρι 6 μηνών είχε αλλάξει 3 νησιά...το οτι θα πάει φέτος διακοπές χωρίς τους γονείς της ειναι μάλλον η φυσιολογική εξέλιξη ;)

Είμαστε καλά, σε φάση προετοιμασίας του ταξιδιού και της διαμονής χωρίς την μαμά...δηλαδή μαθαίνουμε να κοιμόμαστε χωρίς το στήθος της μαμάς και ευελπιστούμε πλέον σε αποθηλασμό. Έχω 1 μήνα, τον Ιουνιο, για να την μάθω να κοιμάται μόνη της....και ελπιζω να τα καταφέρουμε. Σήμερα είχα απογοητευτεί αλλά τώρα εντάξει πήρα πάλι τ'απάνω μου. Άντε να δουμε...

Το babyswimming θα ξεκινήσει επισήμως αύριο σε κανονικό γκρουπ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να συνηθίσει το νεράκι και να της αρέσει.

Θα μου λείψει πολύ η μικρή όταν θα φύγει στο νησί και θα ζοριστώ το ξέρω. Ήδη με ενοχλεί η σκέψη...αλλά ξέρω οτι θα περάσει πολύ καλύτερα απο το να ψήνεται στην ΑΘήνα περιμένοντας να πάρω εγώ άδεια για να φύγουμε 15 μέρες...να έχεις σπίτι σε νησί και να μένεις στο καμίνι είναι βλακεία...αλλά και η χαζομανούλα που θα ζοριστεί...θα ζοριστεί!

A5K6p3.png

Προσπαθούμε να την μάθουμε να κοιμάται μόνη της...βασικά χωρίς στήθος...οχι να κοιμάται να ξανακοιμάται. Δηλαδή όταν ξυπνάει το βράδυ να μην χρειάζεται να πάει στο στήθος για να κοιμηθει. Χθες ξεκινήσαμε το πείραμα....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!:(:(:(:(:(

A5K6p3.png

Προσπαθούμε να την μάθουμε να κοιμάται μόνη της...βασικά χωρίς στήθος...οχι να κοιμάται να ξανακοιμάται. Δηλαδή όταν ξυπνάει το βράδυ να μην χρειάζεται να πάει στο στήθος για να κοιμηθει. Χθες ξεκινήσαμε το πείραμα....ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ!!!!:(:(:(:(:(

καλη υπομονη...τι να πω...δυσκολο πραγμα ο υπνος τελικα:rolleyes:

εγω τους κυνηγαω....τρωνε ολο τουμπες και ο μεγαλος σκαρφαλωνει παντου κ γενικα εχει απιστευτη ενεργεια. ειλικρινα ειδη σκεφτομαι πως θα βρουμε τροπους να εκτονωνεται...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πολυ κλάμα βρε παιδιάααα πολυυυυυυυυυ κλάμα. Σήμερα ξεκινήσαμε το σύστημα σου εξηγώ οτι θα κοιμάσαι με το αρκουδάκι σου και σου λέω καληνύχτα...και κλάμα σπαρακτικό, φωνές "μαμααααα", "μπαμπαααα" και έπεται συνέχεια...γιατί όπως είπα ξυπνάει το βράδυ. Και όταν θα ξυπνήσει θα είναι και λιγο πιο ξεκούραστη...και εγώ θα πρέπει να μείνω βράχος...πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω; Χθες πάντως λύγισα...και όλη η προσπάθεια πήγε στράφει...σήμερα όμως δεν έχω επιλογή, το σκέφτηκα ξανά και ξανά, ξέρω οτι όλο αυτό είναι πείσμα (είναι πολύ πεισματάρα η αλήθεια να λέγεται) και ξέρω οτι αυτό που κάνω είναι για το καλό της...αν μάθει να κοιμάται μόνη της θα κοιμάται καλύτερα και περισσότερο σίγουρα.

Σκέφτομαι και τους γείτονες...τι χρωστάνε...δεν έχει και καλή μόνωση το σπίτι...θα μας ακούνε στέρεο. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο...πρέπει να εφαρμόσω το σύστημα και αυτό να δω αν θα μας σώσει...1 εβδομάδα πρέπει να εφαρμοστεί σίγουρα...και ελπιζω να δουμε κανένα αποτέλεσμα. Τι να πω...ευχηθείτε μου καλό κουράγιο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε palmoma μου...καλό κουράγιο από τα βάθη της καρδιάς μου...δε μπορώ και να σου δώσω συμβουλές ρε γμτ...Οι προσευχές μου θα είναι μαζί σας όλο το βράδυ...κάνε υπομονή και βάστα γερά! Εννοείται πως κάποια στιγμή θα πας μέσα για να την χαιδέψεις και να χαλαρώσει λίγο, αλλά όχι για τρελλές αγκαλιές...ξέρεις εσύ, τη μέθοδο "κοιμήσου παιδί μου". Δοκίμασέ το, μπορεί και να εκπλαγείς...όχι από την πρώτη μέρα όμως!

geminaki...τρέχουμε και δε φτάνουμε; Ωχ και πάλι ωχ...μάνα κουράγιο! Η εκτόνωση είναι σημαντικό πράγμα από ότι έχω καταλάβει. Σήμερα πήγα την καθιερωμένη απογευματινή βόλτα στο λιμάνι και με είδε ένας ψαράς και μου έπιασε την κουβέντα. Μου είπε ότι έχει και αυτός δίδυμα, 2,5 χρονών τώρα, αλλά δεν παλεύονται! Έχουν ήδη κάνει 25 μπάνια στη θάλασσα αλλά όσο και να παίξουν ότι και να κάνουν...δεν κοιμούνται πριν τις 12 το βράδυ και με τρελλή γκρίνια! Τι να του πω εγώ μετά; Ότι πηγαίνουμε βόλτα το απόγευμα διαφορετικά κλαίμε μέσα στο σπίτι; Σιγά να μη μιλήσω!!!

Και έμπειρες μανούλες...μία μικρή βοήθεια! Φρουτόκρεμα και κρέμα βανίλια, ξεκινήσατε μαζί; Εμείς είμαστε στην πέμπτη μέρα ρυζάλευρου βανίλιας αλλά τα φρούτα όχι ακόμα...Και το πιτσιποπάκι μου το ένα, ενώ τη θέλει και την τρώει, κλαίει μετά από λίγο σαν παλαβό...τι να σημαίνει αυτό; ανοίγει όμως το στόμα του να φάει και την επόμενη κουταλιά...θα με τρελλάνει μου φαίνεται! Όλες οι γνώμες δεκτές...

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

palmomaki πως τα πηγατε τελικα σημερα?? ναι να σκεφτεσαι οτι ειναι για το καλο της για να παιρνεις κουραγιο. αν αυτο το πραγμα σας εχει κουρασει πρεπει να σταματησει. εμεις παιρνουμε τον μικρο στο κρεββατι οταν ξυπναει (συνηθως 5 και μετα) γιατι εχει συνηθισει να αποκοιμιεται στο ρηλαξ ή με κουνημα και δεν διατιθεμαι εκεινη την ωρα.:rolleyes: Ομως το συνεχιζω γιατι δε μας πειραζει.

τρινιτι εσυ νομιζω με τα κοριτσακια θα εισαι σε καλυτερη κατασταση οσο να ναι...

εμεις ξεκινησαμε πρωτα ρυζαλευρο μετα μεσημερι λαχανικα και μετα τα φρουτα με τη λογικη οτι γλυκιζουν. Ομως ειναι και θεμα γιατρου. Ολα αυτα με διαφορα διαστημα 1 εβδομαδας .,

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσούδια χθες έγραψα ένα κατεβατό και χάθηκε...

Την Κυριακή το βράδυ πρώτη ημέρα της εφαρμογής τα πράγματα πήγαν ανέλπιστα καλά (πολύ κλάμα βεβαια) αλλά κοιμήθηκε στο μισάωρο, ξυπνησε στις 2.00 για 7 λεπτά μυξόκλαιγε...και μετά ξύπνησε πάλι το πρωί...δηλαδή εφυγα για δουλειά και την άφησα να κοιμάται. Χθες όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν...γιατί ενώ ξεκινήσαμε την διαδικασία και άρχισε να κλαίει...λιγότερο απο ότι την Κυριακή, τα έκανε...και εγώ δεν το κατάλαβα παρα μόνο όταν το μύρισα και ειχε περάσει αρκετή ώρα που έκλαιγε το καημένο...θα ειπε με το νου του "Μα καλά δεν με κοιμίζετε πια, δεν με αλλάζετε κι όλας;" Εεε όλο αυτό μας πηγε πίσω...να την αλλάξω, να την καθαρίσω...και κοιμήθηκε πλέον μετά από 1 ώρα (είχε πάει 11). Ξυπνησε στις 5.40 φωνάζοντας "Μαμαααααα", πετάχτηκα την βρήκα όρθια στην κούνια και ....εκεί την πάτησα. Νόμιζα στον υπνο μου οτι κάτι έπαθε...φοβήθηκε, είδε εφιάλτη...κάτι. Αλλά προφανώς αυτή είχε ξυπνήσει και το πήρε από εκει που το είχαμε αφήσει...αποτέλεσμα; Δεν μπορεσα να την ξαναβάλω στην κούνια...αποκοιμήθηκε αγκαλιά και κατάφερα να την αφήσω στο κρεβάτι 6.50....και να ετοιμαστώ για το γραφείο. Και φυσικά 7.30 ξύπνησε. Το μόνο που κατάφερα ήταν να μην την βάλω στο στήθος...προσπάθησε λίγο αλλά κατάφερα να την αποτρέψω. Και σήμερα πριν καμιά ώρα κοιμήθηκε, κατά τις 10.00...μετά από μισή ώρα κλάματος και πάλι. Μου κανει εντύπωση οτι κλαίει σχεδόν με την ίδια ένταση...σαν να μην θέλει να το δεχθεί...Τέσπα είναι λίγο τραυματική εμπειρία για μένα...νομίζω οτι στην κυριολεξία ειναι περισσότερο τραυματική για εμένα από ό,τι για εκείνην...

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση παντως...αν δεν αλλάξει κάτι σε 1 εβδομάδα εφαρμογής το κόβω...αρκεί τόσο.

A5K6p3.png

Και να πω οτι εμείς ξεκινήσαμε ρυζάλευρο για 1 εβδομάδα, και την 2η εβδομάδα ξεκινήσαμε τα φρούτα (μήλο, αχλάδι, πορτοκάλι)...ένα ένα βεβαια και μετά όλα μαζί. Και την 3η εβδομάδα ξεκινήσαμε τις χορτόσουπες...

Όσο για το μικρό που τρώει αλλά κλαίει...μμμμμμμ μήπως είναι καμία αλλεργία ή ψευδοαλλεργία; Καμια δυσανεξία; Τώρα τα ψάχνω και εγώ αυτά γιατί η μικρή δεν τρώει σχεδόν καθολου...και καλά παλιά θήλαζε...τώρα της το έκοψα και αυτό (θηλάζει 1 φορά μόνο το βράδυ από την Κυριακή το βράδυ και πάμε για αποθηλασμό)...και επομένως όλη μέρα τι τρώει; Σχεδόν τίποτα...και έχω αγχωθεί. Ο παιδίατρος αν του το πω θα συστήσει εξετάσεις αίματος και δεν θέλω καθόλου να πάω...εδώ δεν κάθεται στο εμβόλιο πια...στις εξετάσεις θα κάτσει;

A5K6p3.png

Palmomaki εγω πιστευω οτι η εμπειρια αυτη ειναι βασανιστικη για τον γονιο κυριως. χαρα στο κουραγιο σου παντως! εγω σκεφτομαι τωρα οτι τους εχω καλομαθει κ οταν κλαινε τους κανω τα χατηρια πχ αγκαλια...:rolleyes:τελικα οταν εισαι γονιος ολο διλληματα εχεις.:?

εχω και κακα νεα απ τη δουλεια....μεταθεση δεν πηρα ουτε εγω ουτε ο συζυγος. να δω τι θα κανουμε τη νεα χρονια....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...