Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια!!!

Παντρευτηκαμε, βαφτιστηκαμε.....υπέροχη μερα σημερα!!:D Μεγαλη συγκινηση και νομιζω απολαυσα τη μερα οσο περισσοτερο μπορουσα! Περασαμε καταπληκτικα!

ευχομαι σε ολες να χαιρεστε κ εσεις τα παιδακια σας!!

φιλια πολλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geminaki να ζήσετε και να σας ζήσουν! Να είστε πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι και οι τεσσερίς σας. Μπράβο μπράβο που περάσατε ομορφα, μπράβο πάντα χαρές να έχετε.

Αχ τι όμορφα....και στην γιορτή της μητέρας ε; ΜΠΡΑΒΟ.

A5K6p3.png

geminaki να ζήσετε και να χαίρεστε και τα ζουχούνια σας..δεν θυμόμουν οτι παντρευόσουν κιόλας..βάφτιση είχα στο μυαλό μου μόνο..για πες λεπτομέρειες..κλάψαν πολύ τα αντράκια σου? τώρα θα είστε σε φάση προγραμματισμού ξανά ε?

εμείς μπήκαμε στον 9ο χθες..σε δυο βδομάδες τα βαφτίζουμε και εμείς άντε να ξεμπερδεύουμε γιατί δεν αν΄τεχω άλλο τρέξιμο. αυτό το σκ θα κάνουν και το πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι για καλαμάτα και έχω αγωνία..εντωμεταξύ δίνω και συνέντευξη για μια δουλειά αυτή τη βδομάδα και το άγχος μου ατελείωτο..κάντε μια ευχή να με προσλάβουν πλιζ

ty11p2.png

Ioanna για το αεροπορικό ταξίδι σας κανόνισε να έχεις κάτι να τους δίνεις να πιουν...νερό, γάλα, χυμό...κάτι ώστε να μην νιώσουν την πίεση στα αυτιά τους. Σου μιλάω εκ πείρας!

A5K6p3.png

κοριτσια ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!!σημερα γινονται και ενος ετους!!! πως περασε ενας ολοκληρος χρονος!!!

τουρτα θα κοψουμε την κυριακη αφου κοινωνησουμε....

για το γαμο- βαφτιση τι να πω, ενω ειχα κουραστει αρκετα στην προετοιμασια κ ηθελα να τελειωνουμε (οπως λες κ εσυ!) νομιζω οτι ηταν η πιο ευτυχισμενη μερα της ζωης μου:D:D Πραγματικα την απολαυσα παρα πολύ!!! τα μικρα εκλαψαν φυσικα αλλά στο τραπεζι ηταν κυριοι ολως περιεργως. Γενικα περναμε μια φαση προ-περπατηματος κ εχω ξεπατωθει στην κυριολεξια.. Δεν εχω χρονο για τιποτα πλεον. κ ακομα δεν κοιμομαστε και καλα...:cry:

ιωαννα δουλεια ε? κ τι θα κανεις με τα μικρα? εγω σκεφτομαι το σεπτεμβρη που γυριζω τι να κανω....σταθμο ή γυναικα? η μαμα μου δεν μπορει... του χρονου σταθμο θα πανε σιγουρα στα 2,5 αλλά φετος 16 μηνων μου φαινονται μικρα....αλλά ισως ειναι καλυτερα απο το να ειναι με μια γυναικα ολη μερα στο σπιτι...αλλά θ αρρωσταινουν ...αλλά αλλά αλλά!!!!!ουφ!

καλα να περασετε καλαματα!!

παλμ εσεις καλά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

palm thanks για τη συμβουλή..ρώτησα και την παιδίατρο..το ίδιο μου είπε

gemini το θέμα δουλειά και παιδιά με αγχώνει ταμάλα. σκέφτομαι πολύ σοβαρά τον παιδικό σταθμό αλλά μετά λέω οχι γιατί είναι μόλις 9 μηνών. τα λυπάμαι. απ την άλλη η μαμά μου δεν μπορεί να μένει αιώνια θεσ/κη..πρέπει κάποια στιγμή να γυρίσει και στο σπίτι της. άσε που έχει κουραστεί και δεν θέλω να την ταλαιπωρώ άλλο και ας μην το λέει. νομίζω πως γυναίκα στο σπίτι το αποκλείω..δεν εμπιστεύομαι καμία. και μια γυναίκα θα μπορεί να τα καταφέρει και τα δυο η θα πρέπει να πάρω δύο? άσε έχω πολλούς προβληματισμούς που θα αυξηθούν αν με προσλάβουν τελικά..μόλις με κάλεσαν για συνέντευξη έκλαιγα όλη μέρα..λες και μου είπαν σε προσλαμβάνουμε μας κάνεις και ξεκίνησα να κάνω σενάρια στο μυαλό μου...αχ, δεν θα ξέρω τι να κάνω..είναι και που είμαι μαζί τους 9 μήνες επι 24 ώρες και μου γίναν συνήθεια τα άτιμα..τέλος πάντων..ας με πάρουν πρώτα και βλέπουμε

edit:καλέ να σου ζήσουν κιόλας!!!!! γερά και δυνατά να είναι και εύχομαι σύντομα να στρώσει ο ύπνος τους

ty11p2.png

Εμείς καλά είμαστε...αν και συνεχίζουμε να παιδευόμαστε στον υπνο. Κουραστικό αυτό βρε παιδιά...αλλά τι να κάνουμε; Δεν θέλω να την αφήσω να κλαίει για να μάθει...Κάπως βεβαια πρέπει να κοψουμε τον θηλασμό (ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ακόμα θηλάζουμε! Πρωί βραδυ μόνο...αλλά και στα ενδιάμεσα γιατί ξυπνάει και θέλει μόνο στήθος να αποκοιμηθεί!!!). Τις άλλες ώρες που λειπω μια χαρά κοιμάται χωρις...αλλά αν ειμαι εγώ παρούσα...Δεν ξέρω πως θα το αλλάξουμε αυτό.

Ioanna για την δουλειά μην αγχώνεσαι. Ένα ένα στάδιο την φορά. Πήγαινε πρώτα, και αν σε πάρουν θα βρεις μια λύση. Μπορείς να πάρεις μια γυναίκα να ειναι με την μαμά σου στην αρχή...μέχρι να την μάθεις, να σε μαθει, να μάθει τα παιδιά...και σιγά σιγά βλέποντας και κάνοντας. Φυσικά θα βρεις γυναίκα από συστάσεις...κάποια γνωστή, κάποια φίλη, κάποια φιλη φίλης...Θα την βρεις την άκρη σου όμως μην αγχώνεσαι.

A5K6p3.png

καλησπερα!

παλμ νομιζω οτι τωρα μιας κ εχει περασει ο καιρος καλυτερα να τον συνεχισεις τον θηλασμο μεχρι τα 2 περιπου που θ αρχισει να καταλαβαινει...δηλαδη θα της εξηγεις σιγα σιγα οτι 'εισαι μεγαλο παιδακι κ θα πινεις γαλατακι απ το ποτηρι, κ οτι η μαμα σ αγαπαει πολυ αλλά δεν μπορει να σου δινει αλλο γαλα' κτλ κτλ Κουβεντιάζοντας τη με λιγα λογια. Καπως ετσι το εχω ακουσει δηλαδη απο αλλες μαμαδες....

ιωαννα οντως οταν σε παρουν θα βρεις την ακρη. κ εγω νομιζω οτι θα κλαιω ολη μερα στην αρχη:cry::cry: παντως κλινω προς τον σταθμο. Θελω απο βδομαδα να βγω να ρωτησω σε μερικους.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki μου καλό δεν νομίζω να φτάσω στο 2ο έτος...δεν αντέχω δηλαδή. Η αλήθεια ειναι οτι εγώ θελω να σταματήσω να θηλάζω πια. Με έχει κουράσει...βασικά τα βραδινά ξυπνήματα. Ελπίζω απλά σιγά σιγά να τα καταφέρουμε...

Όσο για την δουλειά βρε κορίτσια μην κάνετε έτσι. Εντάξει στην αρχή είναι περίεργα. Αλλά και εγώ 9 μηνών την άφησα την δική μου...ήταν κάπως αλλά τα παιδιά είναι ευπροσάρμοστα και βρισκουν γρήγορα το ρυθμο τους. Εμείς λίγο δυσκολευόμαστε.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcRuTn1PkFNI3V4H7JD8wzGWkWjf_Q7vicOHTUEZfDvhW5jm5ZOD

Να ζήσετε και εσείς καλό μου! Η οικογενειακή ευτυχία να σας είναι πάντα σύντροφος στην καθημερινότητά σας!!

Επίσης να πω ότι έκανα βλακεία και δεν κοίταξα τις λεπτομέρεις και η πρώτη εικόνα ήταν λίιιιιγο τεράστια, συγγνώμη καταλάθος έγινε! Αλλά δεν ξέρω να το διορθώσω και το άφησα...

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...