Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

kalhmera και καλη σαρακοστη να εχουμε:D

παλμομα τωρα που βλεπω το μνμ φανταζομαι να εισαι καλυτερα κ εσυ κ η μικρη σου! ζορικο και για σενα γιατι δεν εχεις δυναμεις, και για το μωρακι που ταλαιπωρειται....

τρινιτι εγω τους θηλαζα αποκλειστικά μεχρι 8 μηνων. Τωρα που εχει περασει και το σκεφτομαι απορω πως το εκανα:shock: αλλά οκ το ηθελα πολύ!!! Στο τελος ηταν πιο ευκολος ο θηλασμος αλλά περιμενα οτι θα κοιμομουν με το ξενο, τους εβλεπα να πεινανε δηλαδη, κ ετσι αποφασισα να το κοψω.

δεν κανει τιποτα ο αντρας σου:rolleyes: νομιζω οσο ειναι νωρις ακομα πρεπει να διεκδικησεις βοηθεια. κ εμενα ο αντρας μου δεν πολυθελει να τους αλλάζει αλλά οταν χρειαζεται το κανει φυσικα...και γενικως οποτε ειναι σπιτι ολο και βοηθαει. Δε γινεται αλλιως. Γνωμη μου βεβαια, αν τα βρισκετε εσεις δε θελω να βαζω και φυτιλιές!!

εμεις ειχαμε βγει χτες και τωρα κουτουλάω!! δεν ηταν και ωραια εκει ποθυ πηγαμε...δε βαριεστε, γελασαμε τουλαχιστον !

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Χρόνια πολλά!

Η μικρή είναι λίγο καλύτερα...αλλά εγώ έχω βροχίτιδα. Η μικρή δεν έχει πυρετό αλλά μύξες. Εγώ έχω απ'όλα. Και εκτός απο τα απ'όλα έχω και κόσμο στο σπίτι ...φιλοξενεία συγγενών από εξωτερικό που ήρθαν με πρόβλημα υγείας...ΧΑΜΟΣ στο σπίτι παιδιά.. 3 ενήλικες και ένα μωρό 8 μηνών!! ΣΟΥΠΕΡ.

Επομένως ούτε ηρέμησα λίγο που ήθελα, ούτε έριξα ρυθμούς, και προσπαθώ να αναρρώσω...όσο μπορώ. Η μικρή δεν θέλει ιδιαίτερα να πίνει το ξένο και ήλπιζα οτι θα πίνει όλο και περισσότερο για να αποθηλάσουμε...ειδικά τώρα που ξεκίνησε και με δαγκώνει...και όσο και αν της λέω ΟΧΙ αυστηρά...αυτή το βλέπει αστείο. Χθες δοκίμασα να βαλω ψευδοθηλές μπας και γλυτώσουμε...αλλά με την μία την τις τράβηξε, τις πέταξε, και ξαναπήγε στο στήθος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε τέλοσπάντων σε κάποια φάση.

A5K6p3.png

καλημερα! παει κ το τριημερο, βουρ τωρα για το πασχα!

παλμομα καλο κουραγιο με τοσο κοσμο! ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.. αλλά αν ειναι αναγκη δεν μπορεις να κανεις και τιποτα:rolleyes:

απο υγεια εισαι καλυτερα? εχω κι εγω πονολαιμο απο χτες παντως. Ελεγα οτι μου εφταιγε το σαββατο βραδυ που βγηκαμε κ ηταν δυνατα η μουσικη κ ειχε πολλη καπνα, αλλά μαλλον θα συνεχιστει ακομα!

χτες ειχαν ερθει τα πεθερικα μου κ τα αδερφια του αντρα μου και ξεσαλωσαν τελειως. Βγαινουν πολύ απ το προγραμμα τους. Βεβαια το καλο ειναι οτι κοιμηθηκαν σχετικα νωρις το βραδυ και μαλιστα σερι!!! αντε να το ξαναζησουμε αυτο ελπίζω!

φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα...2ο τριήμερο σερί...4ημερο για μένα. Μια χαρά!

Είναι η 2η φορά που ξεκινάω να γράψω...κάτι παθαίνει και κολλάει και τα χάνω. Ελπίζω να είστε ολες καλά.

Εγώ αναρρώνω από βροχίτιδα...περάσαμε μια εβδομάδα όλοι μαζί άρρωστοι με παραλλαγές...βροχίτιδα, ιγμορίτιδα...και διάφορα άλλα. Ακομα έχουμε...αλλά αντέχουμε.

Ευτυχώς ο καιρός ειναι ηλιόλουστος και σε τραβάει να βγεις να κάνεις δουλειές...αντε να ξεκινήσουμε.

Η μικρή την έχει γλυτώσει με μύξες μόνο..αν και χθες νομίζω οτι της πονούσε η κοιλιά γιατί ξυπνούσε και έκλαιγε...και τελικά σήμερα το πρωί έκανε διάρροια.

Μια εβδομάδα έμεινε για τα γενέθλιά της...και μου φαίνεται απιστευτο οτι πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την γέννα...και ας ήταν εντελώς γεμάτος αυτός ο χρόνος.

Οι ξένοι μας έφυγαν και έτσι θα ξαναμπουμε σιγά σιγά στους ρυθμούς μας.

A5K6p3.png

Καλησπερα κ απο μενα!

να χαιρεστε κ αν εχετε εορταζοντες! εμενα (θα) γιορταζει ο μικρος, αλλά σημερα δε θα κανουμε κατι. θα παμε να ευχηθουμε στον παππού κ μετα εχουμε παιδικο παρτυ. τα γενεθλια του φιλου μας που γινεται ενος!

παλμομα κ εγω αυτο σκεφτομουν με αφορμη τα γενεθλια. πως περασε ενας ολοκληρος χρονος οσο δυσκολος κ αν ηταν...

κατα τα αλλα τα ιδια, απο υπνο ειμαστε λιιιιγο καλυτερα, αλλά βγαζουν δοντια (παλι) κ εχουν γκρινια μες στη μερα. ωρες ωρες νομιζω οτι δε θα ξεκουραστω ποτε!

καλο σ/κ να εχουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Geminaki να του χαίρεστε τους Θοδωρήδες σας ;)

Εμείς σήμερα το ρίξαμε έξω, βόλτα στην θάλασσα, κυνηγήσαμε περιστέρια, σκύλους, λυσσάξαμε να φάμε τα βότσαλα, και πάλι μετα περπάτημα. Μετά πήγαμε από κάτι συγγενείς και μετά πήγαμε και είδαμε το νέο σπίτι του θείου (αδερφου μου) και τώρα γυρίσαμε και ξεραθηκαμε στον υπνο...αν και ειναι εξι και δεν θα έπρεπε να την βάλω...την έβαλα γιατί ήταν κουρασμένη...και αν δεν την έβαζα για υπνο σε μία ώρα απο τώρα θα λιποθυμούσε...και μετά μπορεί να ξυπνούσε κατά τις 5 για πρωι. Ετσι το ρισκαρα..την έβαλα τώρα και ένας Θεός ξέρει τι θα γίνει στην συνέχεια. :D

Εμείς βεβαια ακόμα δεν κοιμόμαστε σερί...οοοοοχι. Αλλά τι να κάνουμε; Υπομονη και κουράγιο.!

A5K6p3.png

gemini, να χαίρεστε τους Θοδωήδες σας! Πολύχρονοι και ευτυχισμένοι! Palmoma, σε δύο μέρες έχουμε γενέθλια;;; Φαντάζομαι ότι δεν το πιστεύεις πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός ε; Αχ ρε κορίτσια, πράγματι περνάει και κυλάει σαν νερό ο άτιμος! Σε πέντε μέρες και οι δικές μου θα είναι 4 μηνών...έχω άλλους 4 μήνες να τις χαρώ αποκλειστικά...μετά θα με φάει η δουλειά (και το σταυρό μου κάνω αν έχω ακόμα δουλειά βέβαια, δεν το συζητάω αυτό το θέμα) αλλά πόοοοσο πολύ ζηλεύω τη μαμά μου που με μεγάλωσε με τον αδελφό μου χωρίς να δουλεύει...μακάρι να μπορούσα και εγώ να είμαι στο σπίτι για τα μωράκια μου συνέχεια...όπως η νύφη μου...γιατί μου βγαίνει τόοοση ζήλια, μου λέτε; Και έχω μόνο 4 μήνες για να τις ευχαριστηθώ 24/24...αχ και βαχ...

Και σχετικά με τον ύπνο...χα χα χα αλλάζουνε τα πράγματα! Η μία ξυπνάει τώρα νωρίς, κατά τις 6 αλλά δεν παραπονιέται για φαγητό, την κρατάω άνετα μέχρι τις 8. Οπότε σήμερα θα δοκιμάσω να κλείσω τα παντζούρια, μήπως φταίει ο ήλιος που μπαίνει στο δωμάτιο και την ξυπνάει...μακάρι να είναι αυτό γιατί δεν φτάνει που έχω διώξει τον άντρα μου από το δωμάτιο, μην πάει χαμένη η θυσία. Και για να μην αναρρωτιέστε γιατί τον έδιωξα, το ροχαλητό του πλέον άρχισε να ενοχλεί τις κόρες, η μία εκ των οποίων μου ξύπναγε κατά τις 4 το πρωί πιθανόν από το μαρσάρισμα του πατέρα της, γιατί από την ημέρα που τον έδιωξα, το μωράκι κοιμάται σερί...άντε να δούμε και με τα παντζούρια...

Αυτά τα νέα μας! Πολλά φιλιά και δε χανόμαστε!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Πολυ γέλιο trinitaki με το μαρσάρισμα του συζύγου. Κουκλάκια τα μικρά που κοιμούνται κι ολας. φτου φτου φτου. Ειναι λογικό να θες να είσαι συνέχεια μαζί τους βρε...κοίτα να τις χαρείς και μετά θα βρεις τον ρυθμό σας. Αλλά μην το σκέφτεσαι από τώρα.

Ναι ναι λοιπόν το Σάββατο εχουμε γενέθλια. Θα κάνουμε παρτυ με τους συγγενείς και μερικούς φιλους. Ευτυχώς είναι καλούτσικα τώρα γιατί χθες ειχε πάλι πυρετό και εχει λίγες μυξούλες..αλλά ελπίζω οτι μέχρι το Σάββατο θα έχει συνέλθει. Θηλάζει βεβαια φουλ...αφου δεν θέλει να φάει ...αλλά δεν βαριέσαι; Καλά που υπάρχει κι αυτό.

Παω τώρα σιγά σιγά για υπνο...γιατί δεν αντέχω αλλο.

A5K6p3.png

Καλησπερα!

ευχαριστουμε πολύ για τις ευχες:D:D

εμεις δεν ειμαστε καλά ακομα....μυξα μυξα μυξα. Δεν κοιμουνται γτ βουλωνει η μυτη και τα ενοχλει. Ο μικρος εχει και φλεματα που δεν βγαινουν κ ο μεγαλος βηχει. Τωρα τι εγινε δεν ξερω...κρυωσαν, κολλησαν καμια ιωση απ το παιδικο παρτυ που πηγαμε? Το βραδυ θα τα παω και στο γιατρο για να τα ακουσει.

παλμομα αυριο θα σου ευχηθω επισημα!! Για την ωρα καλες ετοιμασιες!!

ειναι καλα η μικρη τωρα?

τρινιτακι πλακα εχουν οι μικρες σου! απο νωρις στα βασανα του ροχαλητου!! Οσο για τη δουλεια, συμφωνω, μην το σκεφτεσαι απο τωρα. ΑΠολαυσε το και να ξερεις οτι η δουλεια ενδεχεται να φερνει και ισορροπία! Βεβαια το ποιος θα κραταει τα 2 παιδια ειναι ενα μεγαααααλο θεμα:rolleyes: Δε σου κρυβω οτι κι εγω δεν εξρω τι θα κανω απο σεπτεμβριο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδες μου...απιστευτο! Κλείσαμε έναν χρόνο ζωής. Χθες σκεφτομουν τα συναισθήματα μου όταν έμπαινα στο μαιευτήριο πριν έναν χρόνο...ήταν πολύ συγκινητικό.

Σήμερα κάναμε το πάρτυ μας και ήταν όλα πολύ ομορφα. Ήρθαν φίλοι και συγγενείς και 2 μελλοντικοί συμμαθητές μας :D. Η μικρή έπαθε μια μικρή παράκρουση από τον κόσμο...αλλά περάσαμε όλοι όμορφα. Κόλλησε βεβαια λίγο πάνω μου...αλλά ευτυχώς όχι συνέχεια αγκαλιά είχαμε και αρκετό περπάτημα. Πάει πλέον και μονη της :D

Οι τελευταίοι έφυγαν στις 12.00...πριν λίγο δηλαδή. Η μικρή πήγε για ύπνο στις 9.30 και ευτυχώς κοιμήθηκε...δυσκολα μεν αλλα κοιμήθηκε και ακόμα κοιμάται. Εεε εντάξει σ'αυτές τις φάσεις συνήθως τρέχεις και δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις ιδιαίτερα με τον κοσμο...αλλά εντάξει τους ειδα όλους έστω και λιγο.

Είναι πολυ συγκρινητικό πάντως να βλέπω το παιδάκι μου να μεγαλώνει...να θυμάμαι όλα τα πριν την εγκυμοσύνη, αυτά κατά την διάρκεια και όλα τα μετα. Η μητρότητα τελικά είναι μεγάλο θαύμα.

A5K6p3.png

παλμομακι αντε και του χρονου τωρα! νομιζω ειναι συγκινητικά τα πρωτα γενεθλια....

εμεις εχουμε μυξα 9η μερα τωρα κ τα χουμε παιξει... καλα ειναι βεβαια κατα τα αλλα, ομως και η καταρροη πολύ τα ταλαιπωρει μιας και δε μπορουν να φυσηξουν...

καλο μηνα κιολας!

φιλακια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια μου τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά. Geminaki συνήλθατε από μύξες; Αν και οι μύξες κρατάνε πολυ καιρό συνήθως.

Καλά ειμαστε, λίγο κουρασμένη η μάνα γιατί η μικρή το ΣΚ δεν ήταν και στα καλύτερά της και πάλι δεν κοιμόμαστε καθόλου καλά...και ψιλοκλάταρα. Προσπαθώ ανεπιτυχώς προς το παρόν να μειώσω τον θηλασμό...να τον κόψω βασικά προσπαθώ...αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Τώρα εχει ξαναρχίσει να πίνει λίγο γάλα ξένο...είχε σταματήσει εντελώς την προηγούμενη εβδομάδα. Γενικά η μικρή όταν ειμαι εγω σπίτι θέλει να ειναι μονο με μένα, δεν πάει σε κανέναν άλλο και έχει γενικά γκρίνια. Αν λείπω είναι πολύ καλύτερα....τι να πω; Μάλλον πρέπει να ξεκινήσω τις βόλτες και τους καφέδες μου φαινεται.

Το Πάσχα λέμε να πάμε στο νησί.

Κανένα νέο θα γράψει καμιά;

A5K6p3.png

εγώ θα γράψω νέα!!!

κούραση ρε κορίτσια πολύ κούραση..κάθε μέρα νυστάζω, κάθε μέρα είμαι πιασμένη. δεν έχω καθόλου χρόνο για μένα και πολύ νευριάζω..κανονίζουμε και τα της βάφτισης αυτές τις μέρες και τρέχω και δε φτάνω..26/5 τελικά..και μια βδομάδα πιο πριν θα πρέπει να κατέβουμε και καλαμάτα που βαφτίζει ο μεγάλος μου αδερφός τη μικρή του...μέσα στον ίδιο μήνα θα γεννηθεί και το μικρό μου ανηψάκι απ το μικρό μου αδερφό! είναι πολλά τα παιδιά λέμεεεε

μέσα στη μέρα ρε κορίτσια κοιμούνται κάθε 3 ώρες περίπου για μισή ώρα και μετά ξυπνάνε...αυτό είναι το κύριο πρόβλημα που με κουραζει πιο πολύ..μέχρι να τα κοιμήσω τσουπ πέρασε η μισή ώρα..τι κάνω λάθος? γιατί δεν κοιμούνται καμιά ώρα να ησυχάσουν και αυτά να ηρεμήσω και εγώ οεο?? τα βράδυα μια έτσι μια γιουβέτσι είμαστε. ξυπνάνε τρώνε, μετά πέφτει η πιπίλα, μετά στο άσχετο βγάζουν μια κραυγή έτσι απλά για να με κάνουν να τρέξω...δεν θα τα πάμε καλά...εντωμεταξύ δεν μπορώ να τα κρατήσω καθόλου μόνη μου για πάνω απο ώρα..το καθένα ξεχωριστά το κουμαντάρω αλλά και τα δυο δε γίνεται ρε παιδιά..μέχρι πότε θα είναι έτσι? θέλω να αποδεσμεύσω και τη μαμά μου να μην την κρατάω άλλο εδώ αλλα δε γίνεται..τ'ελςο πάντων αυτά τα ολίγα. σόρυ που δε γραφω συχνά αλλά μπαίνω και διαβάζω τι γίνεται

σας φιλώ

ty11p2.png

Αχ βρε Ioanna είναι δυνατόν; Εγώ δεν μπορώ να κρατήσω μονη μου την δικιά μου που ειναι μια και μεγαλύτερη..να μπορείς εσύ να κρατήσεις 2 μωρά; Είναι λογικό βρε κορίτσι. Όλα ειναι λογικά και φυσιολογικά...και η κουραση και το τρέξιμο και ο χρονος που δεν υπάρχει και όλα. Θέλει μεγαλη υπομονή...και θα αναρωτιέσαι συνέχεια αν δεν κάνεις κάτι σωστά...αλλά δεν υπάρχει λόγος. Ετσι κάνουν τα μωρά...μια κοιμούνται, μία όχι. Μια είναι ήρεμα....μία όχι. Δεν έχει να κάνει με σένα...αν και μερικές φορές τους περνάμε την έντασή μας και παθαίνουν και αυτά υπερένταση.

Η δικιά μου χρόνισε και ακόμα δεν κοιμάται την νύχτα...ξυπνάει 2 και 3 και περισσότερες φορές...και αναζητά το στήθος...όχι για να φάει βεβαια...αλλά για να πιπιλίσει και να κοιμηθεί. Εχω προσπαθήσει να το κόψω...αλλά εχουμε μεγάλα δράματα. Και δεν αντέχω η αλήθεια ειναι. Ίσως δεν το κάνω σωστά και εγώ...αλλά τόσο μπορώ...τόσο κάνω.

Τα βαφτίσια έχουν τρεξιμο...για πες με το καλό τι ονόματα θα δώσετε; Αντε αυξάνεστε και εσείς...ζήτω τα μικροπαίδια!!!

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...