Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Βρε Ιωάννα έχεις fb και δεν το λες τόσο καιρό; Για στείλε pm να σε βρω.

Καλό μήνα και απο εμένα.

Τυχερή είσαι που το ένα απο τα δυο κοιμάται ειλικρινά πολύ τυχερή.

Υπάρχει ένα σύστημα, μπιμπερό που καταλήγει σε κουτάλι αν ενδιαφέρεσαι....για τον μικρο σου για να συνηθίσει και το κουτάλι και να το γεμίζεις με μία πίεση.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

ιωαννα μη δινεις ετσι την κρεμα στο μικρο...δεν εχει κανενα νοημα. Σκοπος τωρα δεν ειναι να φανε για να χορτασουν αλλά για να συνηθισουν το κουταλι. Ας φαει οσο θελει κ μετα γαλα. Σιγα σιγα θα συνηθισει. Κ εμενα ετσι εκανε ο μεγαλος ολο βυζαινε το κουταλι αλλά με τον καιρο ολα οκ!!

εγω φεις δεν εχω..

για τον υπνο μια χαρα εισαι! εμενα τωρα στρωνει ο μικρος κ χαλαει ο μεγαλος:? Οσο για την κουραση αστα!

παω γιατι εχουν γκρινια...κ εχω κ ενα σωρο δουλειες σημερα κ ειμαι κ μονη μου...

φιλακια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χελοου..τελικά την τρώει την κρέμα με το κουτάλι ο μπέμπαρος..μαζί βέβαια τρώνε και τα ρούχα του, τα δικά μου ρούχα, το κάλυμα του καναπέ, και το ριλάξ που κάθεται...τι να πεις..υπομονή και ελπίζω μέρα με τη μέρα να βελτιωθεί. σήμερα έχουμε γκρίνια. τα ούλα τους τα ενοχλούν..

εσείς τι νέα?

ty11p2.png

χελοου..τελικά την τρώει την κρέμα με το κουτάλι ο μπέμπαρος..μαζί βέβαια τρώνε και τα ρούχα του, τα δικά μου ρούχα, το κάλυμα του καναπέ, και το ριλάξ που κάθεται...τι να πεις..υπομονή και ελπίζω μέρα με τη μέρα να βελτιωθεί. σήμερα έχουμε γκρίνια. τα ούλα τους τα ενοχλούν..

εσείς τι νέα?

χαχαχα! αστα κ εμενα μπανιο κανονικό κανουν!! δεν ειναι να φορας τιποτα πλεον σ αυτο το σπιτι....για να μη σχολιάσω κ το πάτωμα!

εμεις τα ιδια μπορω να πω....ακομα δεν εχουμε στρωσει υπνο...πότε εχω τα νευρα μου, πότε ειμαι καλυτερα...αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Χελόου και από εμένα.

Και εμεις βρε κορίτσια τίποτα με τον υπνο...συνεχίζει να ξυπνά και να θηλάζει σαν τρελλή...δεν αντέχω αλλο..θέλω να αποθηλάσω και δεν μπορώ.

Αυτες τις τελευταίες ημέρες λόγω των εμετών που είχε κάνει της είχα κόψει και το ξένο γάλα που της έδινα το βράδυ. Θα το ξαναξεκινήσω τώρα και Ο Θεός βοηθός. Αφήστε δε που αποκοιμιέται με στήθος μόνο την νυχτα....το πρωι με την μαμά μου ή με τον μπαμπά της κοιμάται αγκαλιά...δεν τολμουν να την βάλουν κάτω μην πάει και ξυπνήσει. Και τελικά νομίζω κακομαθαινει. Και φοβάμαι οτι δεν τα κάνω σωστά και οτι τελικά δεν θα μαθει ποτέ να κοιμάται μόνη της και θα μείνω εγκλωβισμένη για πάντα....:oops: Καλά πλάκα κάνω αυτό το τελευταίο το λέω γιατι μας καλούν απο εδώ και απο εκει και μας λένε μονίμως "Ε δεν μπορεί να το κρατήσει η μαμά σου το μωρό;" ΧΕΛΟΟΟΟΟΥ η μαμά μου το κρατάει καθε μέρα όλη μέρα όσο λειπω στην δουλειά...τι να εξηγώ όμως για τον βραδινό υπνο;

Και εμείς με την κρέμα μια απο τα ίδια...τώρα βεβαια έχουμε ξεκινήσει να τρώμε λίγο πιο ήρεμα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

παλμομα πως ειστε?

μην ακους τι λενε οι αλλοι. Κ εμενα μ εκνευριζουν αυτα. Το θεμα ειναι την καθε μαμα τι την βολευει. Αν εχεις παιδι που εστρωσε αμεσως υπνο πχ ξερεις πολύ ωραια να λες θεωριες:| Το οτι απλά ηταν τυχαιο δνε το σκεφτονται!

ιωαννα εσεις?

εμεις σα να παμε λιγο καλυτερα αλλά δεν το λεω μην το ματιάσω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Σήμερα πήγαμε στο πρωτο μας αποκριάτικο μασκέ πάρτυ και ντυθήκαμε κοτοπουλάκι. Πολυ ωραία ήταν αν και η μικρή κολλησε πάνω μου...ήταν τα γενέθλια του φίλου μας που γεννήθηκε πέρισυ λίγο πριν απο εμάς.

Αντε και στα δικά μας σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η στολή μας....σας την βάζω να την δείτε. Καταπλητική πραγματικά (στην φωτό δεν ειναι η δική μου μικρή).

images?q=tbn:ANd9GcT50oMp71hw39ZHChCCKtP156A354GSafQuICuO7DmDBmf_YaA1rg

Κατά τα άλλα είμαστε σχετικά καλα...τα δόντια σκάνε συνεχώς...και η μικρή δείχνει να το αντέχει πιο εύκολα πλέον.

Ελπίζω να είστε ολες καλά.

A5K6p3.png

Καλημερα και καλή κυριακη να εχουμε!!

παλμομα καλη αρχη με τα πάρτυ!!!:P:p Αντε ευκαιρια να ξεμυτιζουμε κ εμεις λιγο!

πλακα εχει και η στολή!! να το χαρεις κ εσυ λιγο γτ αργοτερα θα σου ζηταει πριγκιπισσες κτλ.

Μεγεια κ τα δοντια;) Αφου δε γκρινιαζει πάλι καλά!

με τον υπνο εχετε κανα νεοτερο?

σε λιγο χρονιζετε! Θυμισε μου, στις 30.03 ειστε?

εμεις σημερα λεμε να παμε καροτσαδα και μετα για φαγητο στην πεθερά μου! Ελπίζω να μη βρεξει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Που τα θυμάσαι όλα βρε Geminaki; Ναι 30/03 έχουμε το δικό μας πάρτυ....σαν ψέματα μου φαίνεται.

Χθες περάσαμε μια νύχτα απίστευτη...είχε όλη την νύχτα non stop στο στήθος στο στόμα....δεν το άφησε καθόλου. Οι θηλές μου ειναι ερεθισμένες λες και έχω νεογέννητο και φυσικά δεν κοιμήθηκα καθόλου καλά, ξυπνησα με πόνους στην μέση...και όλα τα καλά.

Με τον υπνο δεν έχουμε νεότερα. Αλλά σήμερα ξαναρχισαμε να πίνουμε και ξένο για βράδυ και ελπίζω να βελτιωθει η κατάσταση. Είναι και τα δόντια βεβαια...που μας ζορίζουν.

Αλλά αποφάσισα να μην αγχώνομαι...τι να κάνω δηλαδή; Εχω ένα πολύ καλό παιδί...αλλά δύσκολο στον υπνο. Τι να κάνω; Ειναι αστέρι σε όλα τα υπόλοιπα...επομένως...:oops:

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσάρες...έτοιμες να το κλείσετε το μαγαζί διαβάζω και στεναχωριέμαι! Είπα λοιπόν να δώσω και εγώ σημεία ζωής μπας και το σώσουμε! Τα νέα μας είναι σταθερά τα ίδια... είμαστε καλά, κοιμόμαστε σχετικά καλά και έχω σωθεί με το πρόγραμμα που ακολουθώ περίπου 2 με 3 εβδομάδες τώρα...Κάνουμε ότι κάνουμε όλη την ημέρα και κατά τις 8 το βράδυ ξεκινάμε τα μπανάκια μας, μετά πάμε στο δωμάτιο όπου κλείνουμε το μεγάλο φως και ανοίγουμε το πορτατιφάκι μας, χαμηλώνουμε τη μουσική που παίζει όλη μέρα, και ξεκινάει η διαδικασία του φαγητού...μισή ώρα στήθος και μετά το μπουκαλάκι μας...ρευόμαστε και μπαίνουμε στις καλαθούνες μας όπου μας δίνει ένα φιλάκι η μαμά και της λέμε καληνύχτα. Κλείνω φως και μουσική και...έξω από την πόρτα...Κατά τις 12, τις μετακομίζουμε στο υπνοδωμάτιο μας όπου με κλειστά τα μάτια και χωρίς να τις αλλάξω, πίνουμε άλλο ένα μπουκαλάκι και ξυπνάμε το πρωί κατά τις 7.30 με 8...έχω βρει την υγειά μου με αυτό...έχουν ηρεμήσει και αυτές και καταλαβαίνουν πότε πλησιάζει η ώρα της ηρεμίας και της χαλάρωσης...

Απορία έχω όμως με τα δοντια...πείτε μου από πότε θα αρχίσουν περίπου να εμφανίζονται τα κλαματα...για να είμαι προετοιμασμένη! στους 6 μήνες ή νωρίτερα;

Η στολή με το κοτοπουλάκι ήταν όλα τα λεφτά! πολύ γλυκό... και τώρα ξεκινάνε τα party? με το καλό palmoma και καλά κουράγια!!!

gemini τι κάνουν τα μανάρια; Αλήθεια, καθαρά Δευτέρα τι θα κάνετε; Εμείς και καλό καιρό να έχει είμαστε πολύ μικρές για να πηγαίναμε στη θάλασσα για πικ νικ...οπότε τα κεφάλια μέσα για την ώρα! Και ακόμα δεν έχουμε συναναστραφεί με άλλα παιδάκια γιατί είναι ο καιρός των ιώσεων και δεν το διακινδυνεύω! Αχ και βαχ...τα περιμένουν τα ξαδελφάκια τους και το βαφτηστήρι μου αμάν και πώς να τα δούνε!

Πολλά φιλιά σε όλες...και μην το κλείσετε το μαγαζάκι pleaseeeeee!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

παλμομα καλα κανεις! Ειναι στο παιδι τελικα...τα δικα μας εχουν άλλα προτερηματα:tongue: απλά ειναι οτι σε δυσκολευει στην καθημερινοτητα σου...κατα τα αλλα οκ.

κ εμεις πανω που ημασταν καλυτερα, χτες παλι αρχισε ο μεγαλος τα ξυπνηματα. κ μαλιστα ειχαν κοιμηθει και μετα τις 10:30. τι να πεις... Και στις 7 ορθιος πάλι! δεν ηταν για υπνο φαινεται η χτεσινη νυχτα:rolleyes:

τρινιτι καλως την ! ετσι να μαθαινουμε νεα σοΥ!Μια χαρα οι μικρες σου. Μακαρι να κρατησει. Πολλά παιδια παντως μπαινουν ετσι σε σειρα απο μικρα! Τα δοντια εξαρταται. Ο μικρος εβγαλε δοντι 3,5 μηνων, ενω ο μεγαλος 6 με λιγοτερη γκρινια. Θα το καταλαβεις παντως αν ειναι!

παω για υπνο, ευκαιρια αφου κοιμουνται!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλώς το νησιώτικο trinitaki. Μια χαρούλα τα νέα σας και οι κορούλες σούπερ. Μπράβο κορίτσια είστε και οι 3 υπέροχες.

Μην αγχώνεσαι για τα δόντια. Εμένα το πρώτο το έβγαλε 8 Νοεμβρίου στην γιορτή της. Ήταν δηλαδή στον 8ο μήνα...και δεν είχε γκρινια. Το 3ο και 4ο που έβγαλε πριν κανένα 15ημερο είχαν πολλή γκρίνια και κλάμα. Ενας φιλος οδοντοτεχνίτης μου ειπε οτι οσο πιο αργά τα βγάζουν, τόσο πιο γερή είναι η ριζα του δοντιού αλλά τόσο πιο επίπονο ειναι για τα μωρα. Τώρα τι να σου πω. Το παιδάκι στο πάρτυ του οποίου πηγαμε και ειναι 20 ημέρες μεγαλύτερο ακόμα δεν έχει βγάλει κανένα δόντι!

Αρχισαμε τα μπιμπερό και πάλι...αντε να δουμε μπας και κοιμηθούμε και εμείς κανένα βράδυ. Το κορίτσι μου πεινάει..αυτή ειναι η αλήθεια...το γάλα μου μάλλον δεν της επαρκει...και εγω εχω κουραστεί με τον θηλασμό για να ειμαι ειλικρινής...δεν θέλω άλλο...εκανα και αγώνα το 1ο εξάμηνο και όσο να'ναι κουράζει αυτό. Αλλά θέλω να "αποδεσμευτώ" κι ολας. Να μπορεί να της δώσει και ο μπαμπάς της κανένα μπουκάλι γάλα...Ερχεται και το καλοκαίρι, θα ήθελα να μπορώ να την στείλω στο νησι στην μαμά μου για λίγες μέρες...να πάρει αέρα να μην ειναι στην Αθήνα εγκλωβισμένη περιμένοντας την άδειά μου.

Geminaki μην πτοείσαι. Θα τον βρείτε τον ρυθμό σας. Που θα πανε θα αρχίσουν να κοιμούνται κι αυτά. Ααα και να ξέρεις αυτό που λένε "να κοιμηθούν αργά να ξυπνήσουν αργά" δεν ισχύει. Συνήθως αυτό που συμβαίνει ειναι οτι αν κοιμηθουν εκτος ωραρίου εκνευρίζονται και ξυπνάνε πιο συχνά.

Αντε σεντονι εγραψα....

A5K6p3.png

Καλημερα!

παλι δυκολα στον υπνο...δεν ξερω που θα παει αυτη η δουλεια τελικα..

παλμομα ειναι ζορικος ο θηλασμος. Κ εγω οταν σταματησα ειχα απιστευτες τυψεις, αλλά δε σου κρυβω οτι απο τοτε που σταματησα ενοιωσα τελειως ελευθερη! Λυπαμαι που το λεω αλλά καπως ετσι ειναι:oops: Ενταξει τους πρωτους μηνες το θεωρω και 'χρεος' να το κανεις αν γινεται γιατι τα υπερ ειναι πολλά, αλλά απο ενα σημειο και μετα ελευθερη βουληση!!

παω για μαγειρεμα!

φιλια σε ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Είμαστε άρρωστες μαμά και κόρη. Η μικρή χθες περασε άσχημη νύχτα με πυρετό, και καταρροή. Σήμερα είναι καλύτερα αλλά εγώ ειμαι χάλια. Κολλησα και έχω πονολαιμο και μπούκωμα και νιώθω ΧΑΛΙΑ πραγματικά. Είναι και η κουραση και η αϋπνία και νιώθω εντελώς κομμάτια.

Την έχω βάλει για ύπνο τώρα και δείχνει καλύτερα...ελπίζω να περάσει πιο ήσυχη νύχτα. Πάω και εγώ να ξαπλώσω και βλέπουμε....ααααααχ ο λαιμός μου! :(:(:(:(

A5K6p3.png

palmoma εύχομαι να είστε καλύτερα. Πράγματι αν αρρωστήσεις είναι τραγικό πόσο κουρασμένη νιώθεις και πόσο χάλια! Θυμάμαι, πριν σαραντήσουν οι μικρές είχα αρρωστήσει, όχι τίποτα σπουδαίο αλλά μύτη μπουκωμένη εως κλειστή και πονόλαιμος. Ο αγαπημένος μου, την ώρα που του ζητάω να μου κάνει κάτι που σε normal συνθήκες θα το έκανα μόνη μου, και είχα ομολογουμένως είχα πολύ χάλια ύφος γυρνάει και μου λέει "καλά, δε θα πεθάνεις κιόλας, ένα συνάχι έχεις!"...ήταν το κερασάκι στην τούρτα!!! :evil::tongue: Δε φτάνει που πάλι τα έκανα όλα, και τότε μάλιστα τα "έπαιρνα" γιατί δεν τις άλλαζε, όπως και τώρα άλλωστε, αλλά τότε νευρίαζα που τα έκανα όλα μόνη μου. Τώρα πια το έχω αποδεχτεί! Ξέφυγα από το θέμα...το να είσαι άρρωστη λοιπόν είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...Καλό κουράγιο!

gemini, μέχρι πότε θήλαζες; Εμείς είμαστε 3,5 μηνών αλλά από την πρώτη στιγμή είμαστε και στήθος και μπουκάλι. Συνολικά μία ώρα μας κρατάει το τάισμα...μισή ώρα τζιτζί και άλλη μισή το μπουκάλι. Αλλά το βραδινό τζιτζί, τους το έκοψα...δεν την πάλευα!

Κατά τα άλλα είμαστε μια χαρούλα. Νομίζω ότι η μία ετοιμάζει για δοντάκι γιατί έχει πολλά σάλια. Τώρα η γκρίνια δεν μετράει γιατί πάντα ήταν γκρινιάρα. Η άλλη ούτε κιχ δεν κάνει! Εγώ την παλεύω μια χαρά για την ώρα. Έχω τις εκρήξεις μου βέβαια αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Πολλά φιλιά σε όλες!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...