Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σήμερα Geminaki.

Όταν λέω να βγάλω το κάγκελο, εννοώ να κολλήσω το μονό στην κούνια και να κοιμάμαι εκεί...επομένως κοντά της θα ειμαι πάλι. Απλά θα συνηθίσει να ειναι τουλάχιστον στο κρεβάτι της.

Όσο για το 2ο...οπως αντιλαμβάνεστε για να κάνω έστω κάποια προσπάθεια πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι με την κόρη μου και να ξαναξεκινησω να κοιμάμαι με τον άντρα μου :oops: Ειδάλλως να ξεκινήσω με εξωσωματική και φτου κι απο την αρχή δεν ειμαι έτοιμη ακόμα. Οπως θυμάστε δεν εχω καν κατεψυγμένα...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά και σήμερα Geminaki.

Όταν λέω να βγάλω το κάγκελο, εννοώ να κολλήσω το μονό στην κούνια και να κοιμάμαι εκεί...επομένως κοντά της θα ειμαι πάλι. Απλά θα συνηθίσει να ειναι τουλάχιστον στο κρεβάτι της.

Όσο για το 2ο...οπως αντιλαμβάνεστε για να κάνω έστω κάποια προσπάθεια πρέπει να σταματήσω να κοιμάμαι με την κόρη μου και να ξαναξεκινησω να κοιμάμαι με τον άντρα μου :oops: Ειδάλλως να ξεκινήσω με εξωσωματική και φτου κι απο την αρχή δεν ειμαι έτοιμη ακόμα. Οπως θυμάστε δεν εχω καν κατεψυγμένα...

καλησπερα!

αστα...παλι τα ιδια.... Εχω παρει αποφαση οτι μονο αναλαμπες θα εχουμε κ υπνο καλο γιοκ!

αυτο το κοιμαμαι με τον αντρα μου αστειο μου φαινεται!! κ εμεις που δεν τους εχουμε στο κρεββατι, ουτε καν!!!!:tongue: με τετοια κουραση κ αυπνια δεν το συζητω:oops:

τι να πω...οτι αποφασισεις! παντως ειναι καλη ηλικια για να βαλετε μπροστα. Η αυπνια μας χαλαει μονο!

παω γτ σιδερωνα κιολας κ δεν εχω τελειωσει...

καληνυχτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΓΙΟΡΤΑΣΑΤΕ ΓΙΟΡΤΑΣΑΤΕ; Και του χρόνου να είστε καλά και ερωτευμένες όλες σας.

Ειμαστε καλά, στους γνωστούς ρυθμούς, ξυπνάμε ξανά ανά 2ωρο και νομίζω οτι θα ξαναμιλήσω για τον υπνο μας οταν πια θα έχω να πω οτι κοιμηθήκαμε σερί ή ξυπνάμε μόνο 1 φορα....ελπίζω να γίνει πριν πάμε σχολείο :tongue:

Που είστε ΟΛΕΣ;

A5K6p3.png

Καλημερα!

σημερα κοιμηθηκαν σερι ενα 6ωρο!! Βεβαια ξυπνησαν κ νωρις αλλά δεν πειραζει...

παλμομα κ εγω ελπιζω πριν το σχολειο!!!

ναι γιορτάσαμε ουουουου!!!! πολύ γιορτη λεμε!:tongue:

εχει απιστευτο κρυο εξω...

καλη κυριακη να εχουμε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια...τι κάνετε;

Χαθήκαμε λιγο ε; Βασικά αλλάξαμε εταιρεία τηλεφωνίας και μια μέρα ήμασταν χωρίς τηλέφωνο και ιντερνετ...από δική μου βλακεία βασικά δεν ειχα συνδέσει το ρούτερ!!! Και μετά όλο κάτι γίνεται...μέχρι να γυρίσω απο δουλειά, να παίξω με την μικρή, να κάνω καμια δουλειά, έρχεται η ώρα του μπάνιου και νάνι...και ειμαι λίγο πτώμα και δεν μπαίνω...

Αλλά σήμερα είναι για μένα Παρασκευή αφου δουλεύω 4ημερο. Η μικρή μολις έπεσε για υπνο ξερή...ειχαμε παιδίατρο σήμερα και εκανε εμβόλιο και πολύ κλαμα βρε κορίτσια...χαμοοοοος. Με το που βλέπει το στηθοσκοπιο και την ξαπλώνει αρχιζει να κλαίει. Εχει και ενοχλήσεις από δόντια..ταλαιπωρημένο μου παιδί.

Εκανε και τα πρώτα της βήματα χωρίς χεράκι...χθες. Σε λίγο θα αρχίσει να τρέχει και εκεί θα δουμε τι αντοχές έχω...θέλω και 2ο τρομάρα μου :shock:

Εσεις για πείτε κανένα νέο;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!

εμεις κλασσικα ξενυχταμε παλι...λιγοτερο απο πριν αλλά αυτα τα 6ωρα σερι σταματησαν πάλι:cry:

Παλμ λογικο ειναι να εισαι κουρασμενη οταν γυρνας απ τη δουλεια. Σκεφτομαι κ εγω του χρονου που θα δουλευω πως θα ειναι... Προσπαθησε να κανεις κ πραγματα για τον εαυτο σου ...οσο μπορεις!!

Δοντακια βγαλατε? μεγαλη ταλαιπωρια...

κ ο μεγαλος χτες εκανε δυο βηματακια μονος του!! επεσε βεβαια αλλά τον βλεπω σε κανα μηνα ετοιμο! Γενικως δε στεκεται πουθενα, ολο θελει να βλεπει, να μπουσουλαει (ερπεται δηλαδη). Ο μικρος ειναι πιο φοβητσιαρης τελικα.

παω να μαγειρεψω, να παιξουμε κτλ!!

αγωνιστικες καλημερες σε ολες!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλό μεσημέρι!

Χαμός απο χαλάζι, απιστευτο νερό έριξε...ευτυχώς σήμερα ειμαι σπίτι....

Γιατί ειμασταν και ξυπνιες από 5-7...

Δοντια εχουμε κολλήσει στα 2...κάτω. Εχουμε πρισμένα ούλα αλλά ακόμα δεν έχει σκάσει τιποτε άλλο.

A5K6p3.png

Καλημερα!

εμεις ειμαστε καπως καλυτερα απο θεμα υπνου νομιζω... Βεβαια χτες ειχαμε παει βολτα κ αλλαξε τοσο πολυ το προγραμμα΄ τους που κοιμηθηκαν κ οι δυο στις 12!!!

κατα τα αλλα τα ιδια...εποτελους γλυκανε ο καιρος κ βγηκαμε βολτιτσα!!

οι υπολοιπες τι κάνετε???

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα

τα νέα ειναι:

1. Περπαταμε!

2. Βγάλαμε 3ο δόντι, το ένα πάνω και ετοιμάζεται και το 4ο.

3. Χθες καναμε τον πρώτο μας εμετό στον υπνο και τρέχαμε...εχει κρυώσει μάλλον (ιωση) και ήταν κάπως περίεργα. Αλλα σημερα καλύτερα.

Παω για υπνο γιατί ειμαι πτώμα...δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα...καταραμένο γραφείο.....

A5K6p3.png

Καλησπέρα

τα νέα ειναι:

1. Περπαταμε!

2. Βγάλαμε 3ο δόντι, το ένα πάνω και ετοιμάζεται και το 4ο.

3. Χθες καναμε τον πρώτο μας εμετό στον υπνο και τρέχαμε...εχει κρυώσει μάλλον (ιωση) και ήταν κάπως περίεργα. Αλλα σημερα καλύτερα.

Παω για υπνο γιατί ειμαι πτώμα...δεν προλαβαίνω να γράψω άλλα...καταραμένο γραφείο.....

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!:D:D:D:D Μπραβο για το περπατημα ,νωρις νωρις!!

οσο για το οταν αρρωσταινουν, νομιζω παντα ειναι δυσκολη η πρωτη φορα! κ εγω νομιζω δεν αντεχω...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια...ειναι πολύ συγκινητικό....και κουραστικό. Έχουμε αρχίσει να τρέχουμε συνεχώς...να τρέχουμε να τρέχουμε και φυσικά δεν θέλουμε να καθόμαστε....

Εχω λίγο κουραστεί...το ξενύχτι με έχει τσακίσει σε συνδυασμό με την δουλειά...εχει πέσει και δουλειά τώρα και περνάω ώρες στο pc και με κουράζει όλη αυτή η φάση ιδιαίτερα.

Αλλά η κούραση κούραση....και η επιθυμία για 2ο...υπάρχει ακόμα.

A5K6p3.png

Ευχαριστούμε για τα συγχαρητήρια...ειναι πολύ συγκινητικό....και κουραστικό. Έχουμε αρχίσει να τρέχουμε συνεχώς...να τρέχουμε να τρέχουμε και φυσικά δεν θέλουμε να καθόμαστε....

Εχω λίγο κουραστεί...το ξενύχτι με έχει τσακίσει σε συνδυασμό με την δουλειά...εχει πέσει και δουλειά τώρα και περνάω ώρες στο pc και με κουράζει όλη αυτή η φάση ιδιαίτερα.

Αλλά η κούραση κούραση....και η επιθυμία για 2ο...υπάρχει ακόμα.

το φανταζομαι οτι ειναι κουραστικό...βλεπω κ τον μεγαλο που ενω δεν περπαταει ακομα καλα θελει ολο να ειναι ορθιος κ να κανει βηματα. Δε βαριεσαι...δωρεαν γυμναστική;)

η επιθυμια για 2ο δεν παταει ποτε στη λογικη πιστευω!!! το κανεις απλά γιατι ειναι ωραιο κ για σενα αλλά κ για το παιδακι!!! εγω λεω βουρ πρωτα μονοι σας (τωρα με την κουραση δεν το σχολιαζω...:rolleyes:) κ αν δεν κατσει βλεπεις τι θα κανεις!

σημερα ξυπνησε ο μεγαλος κ δεν ξυπνησε ο μικρος...δε θα ησυχασω ποτέ δηλαδη!!!

καλημερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο...

Εμείς χθες εμετό ξανά δις...μία στις 1.30 και μία στις 3.20...με ό,τι συνεπάγεται (αλλαγές, καθαρισμούς κλπ). Είμαι με 4 ώρες υπνο και πραγματικά ρεταλι.

Σήμερα δεν της έδωσα ξένο γάλα...μόνο θηλασμό...και έτσι θα πάμε για καμια εβδομάδα μέχρι να συνέλθει.

Εχω και εγώ το στομάχι μου και ο πατέρας της...μάλλον ίωση.

Αυταααα καλά κουράγια Geminaki...εμείς μείναμε εδώ νομίζω.

A5K6p3.png

Καλο μηνα!!! Μπηκε η ανοιξη επιτελους!!

Πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο...

Εμείς χθες εμετό ξανά δις...μία στις 1.30 και μία στις 3.20...με ό,τι συνεπάγεται (αλλαγές, καθαρισμούς κλπ). Είμαι με 4 ώρες υπνο και πραγματικά ρεταλι.

Σήμερα δεν της έδωσα ξένο γάλα...μόνο θηλασμό...και έτσι θα πάμε για καμια εβδομάδα μέχρι να συνέλθει.

Εχω και εγώ το στομάχι μου και ο πατέρας της...μάλλον ίωση.

Αυταααα καλά κουράγια Geminaki...εμείς μείναμε εδώ νομίζω.

πως ειστε τωρα?? γρηγορα περαστικά ευχομαι....

ναι μαλλον οι δυο μας ειμαστε.. ν αλλαξουμε τηλ καλυτερα να τα λεμε απο κει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλέ περιμένετε που θέλετε να το κλείσουμε το μαγαζί...είμαι και εγώ εδώ.......δεν προλαβαίνω να γράψω αλλά διαβάζω τι κάνεται και palmoma περπατήσατε ε?? μπράβο πολύ συγκινητικό θα ήταν φαντάζομαι...gemini βάστα γερά..ακόμα δεν είδαμε τίποτα μου φαίνεται

τα δικά μου νέα:

ξεκινήσαμε κρέμες. η μικρή τρώει κανονικά, ο μικρός επειδή είναι λαίμαργος και φαταούλας πιπιλάει το κουτάλι και κλαίει συνέχεια..έτσι και εγώ άνοιξα μια μεγάλη τρύπα στο μπουκάλι και την τρώει ρουφώντας προς το παρόν..απο αύριο λέω να αλλάξω τακτική και να το ξαναπαλέψω με το κουτάλι. θα δω και θα πράξω ανάλογα με την υπομονή που θα χω. η μικρή συνεχίζει να κοιμάται μέχρι το πρωί και να μην ξυπνάει τα βράδυα...το παλλικάρι μου όμως...με έχει φέρει στα όρια μου. 2 φορές ξυπνάει και τρώει και μετά τις 5 το πρωί κάνει πολύ ανήσυχο ύπνο...κάνω υπομονή και τίποτα άλλο. ευτυχώς κοιμούνται κάθε βράδυ στις 9 και έχω λίγο ελεύθερο χρόνο να κάνω και κάτι άλλο..γενικά όμως πολύ κούραση ρε κορίτσια..ξυπνάω το βράδυ να ταίσω και πέφτω μια πάνω στην πόρτα μια στον τοίχο..έκανα και μελανιά στο πόδι..τ'ελος πάντων.αυτα εν ολίγης

ααααα και καλό μήνα!!!!! φορέσαμε και Μάρτη! το ποστάραμε και στο fb!! φιλιά

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...