Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα!

ειχαμε προβλημα με τη συνδεση τις τελευταιες μερες:evil:

Παλμομα νομιζω τα 80μλ ειναι πολυ λιγα...μην κοιτας με το θηλασμο...μαλλον ειναι αλλιως το γαλα.

εμενα πινουν ξενο 150μλ στις 9, περιπου 200 στις 12, κ ο μεγαλος ξαναξυπναει στις 3:shock::shock: κ ο μικρος κατα τις 5( στην καλυτερη περιπτωση!) Οπως καταλαβαινεις ειμαστε τπ βραδυ υπ ατμών!!

Κανε οτι μπορεις για να κοιμασαι...αλλιως δεν παλευεται, εσυ πας κ για δουλεια κιολας!

εμεις οχι μονο δε δικαιουμαστε επιδομα, αλλά παιρνουμε 50Ε καθαρα για 2 παιδια κ θα μας το κοψουν κιολας!!:evil:

ιωαννα εγω απο την ηλικια σας κ μετα μπορουσα πλεον να τα κραταω μονη μου κ τωρα ειδικα ακομα καλυτερα μη νομιζεις κ εμενα αυτο ηταν το αγχος μου! ΕΙδα κ μεγαλη διαφορα που τους εβαζα στην περπατουρα κ ειναι πιο ανεξαρτητοι κ δε θελουν ολη την ωρα αγκαλια κτλ. Παιζουν πλεον κ με κανα παιχνιδακι . Ομως φυσικα οταν ειμαι μονη μου στο τελος της μερας ειναι σα να εσκαβα!!!!!! Κ επισης εχεις να κανεις κ τεμμεσα των παιδιων μαγειρεμα, πλυσιμο κτλ΄Γι αυτο ακομα ζηταω τη βοηθεια της μαμα μου. Τωρα που ξενυχταμε κ πολύ της ζηταω να μεινει κ κανα βραδυ. ΔΕν μπορεις να φανταστεις ποσο τυχερη εισαι που κοιμουνται!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το γκαντέμιασα το θέμα του ύπνου..όλη τη βδομάδα μου αλλάξανε τα φώτα..ερείπιο είμαι κάθε μέρα..αυτό τ αγόρι αχόρταγο είναι..2 φορές για γαφητό ξύπνάει και 1 δεν ξέρω για πιο λόγο..θέλει αγκαλιά, θέλει κανα χέρι ξύλο...δεν έχω καταλήξει ακόμη..η μπέμπα μου ξυπνάει μια φορά για φαγητο κατα τις 5 αλλά μέσα στη νύχτα την ξυπνάει ο ατίθασος μπέμπης και το θέλει το κούνημα της και αυτή ή το χέρι ξύλο.....πάλι δεν έχω καταλήξει!

σήμερα ήρθαν οι νονές για να μιλήσουμε περι βάφτισης αλλά μόνο για τη βάφτιση δεν μιλήσαμε..πιάσαμε το κουτσομπολιό και την αφήσαμε για άλλη φορά την κουβέντα..βασικά βαριέμαι να ασχοληθώ..είναι τόση η κούραση μου που δεν έχω καμιά όρεξη

αυτά..πάω για ύπνο γιατί δεν την παλεύω

palmoma καλά που με είπες για το επίδομα..πάω αύριο να καταθέσω χαρτιά

gemini αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ty11p2.png

ααα και κάτι ακόμη..πως τα κοιμίζεται? έχω θέμα με τον ύπνο..τα κουνάω στην αγκαλιά μέχρι να τον πάρουν και γι αυτό βγαίνω εκτός λειτουργίας πολλές φορές..δοκίμασα στο ριλάξ, στο καρότσι, σε παρκοκρέβατο και μου παίρνει πολύ ώρα..άσε και που στην αγκαλιά κλαίνε μέχρι να το πάρουν..στα όρια μου είμαι ώρες ώρες

ty11p2.png

Καλημερα!

ιωαννα σε ματιάσαμε μου φαινεται:? Αν κ απ οτι εχω καταλαβει ολο φασεις περνανε τα μωρα...μια ετσι κ μια αλλιως ειναι/ Αν εσενα ομως σου εχουν δωσει σημαδια οτι κοιμουνται σερι ετσι θα γινει γρηγορα φανταζομαι!

εμενα ο μεγαλος τον αφηνω στην κουνια κ κοιμαται. Κ γενικα ειναι ενα παιδι που ξερει τι θελει κ δεν παρασυρεται...μου μοιάζει:tongue: Το πολύ πολύ αν εχει υπερενταση να του χαιδεψω λιγο την πλατουλα.

Ο μικρος θελει ή κουνημα στην αγκαλια, ή στο ρηλαξ. :evil: Κ παλι ειναι δυσκολος δηλαδη, δεν εχει στανταρ ωραριο. Ξεχνιεται αμεσως με παιχνιδια, με κοσμο, ακουει τους θορυβους κτλ. Αυτα!

Ζορικο το κουνημα παντως κ ειδικα κ με τα δυο παιδια...κ εμενα μ εκνευριζει αυτο, αλλά απο την αλλη δεν μπορεις να κανεις κ τπτ. Να τα αφησεις να κλαινε? Ειναι κ ο αλλος που κοιμαται κ αν ξυπνησει θα εχουμε 2 μετα να ηρεμησουμε...αστα!!

Παλμ που εισαι? ολα καλα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κορίτσια μου...χάθηκα λίγο αλλά όλο έλεγα να γράψω κι όλο κάτι έβγαινε άλλο να γινει.

Εμείς επειδή θηλάζουμε αποκοιμιέται στο στηθος το βράδυ. Κατά την διάρκεια της ημερας αποκοιμιέται στην αγκαλιά..ετσι οπως την κρατάμε, είτε ορθιοι, είτε κάτω βάζει το κεφάλι της στον ώμο και αποκοιμιέται. Βασικά οταν εχει εμένα το στήθος θέλει...με τους άλλους κοιμάται απλά και ηρεμα.

Αρχισα να της δίνω ξένο γάλα το βράδυ αλλά δεν εχω δει προκοπή. Συνεχίζει να ξυπνάει 3-4 φορές τουλάχιστον και θηλάζει...τώρα θηλάζει γιατί πεινάει...θηλάζει απλά για να έρθει σε επαφή με την μαμά της δεν ξέρω.

Αυριο εχει γενεθλια η ξαδερφουλα της και έχουμε προσκληση για εκεί το απόγευμα. Σήμερα μία με τα ψωνια. μια με τις δουλειές δεν κάναμε τίποτα...και βαριόμουν κι ολας να ασχοληθώ γενικά.

Ιωάννα σας ματιάσαμε...αλλά οπως λέει η Gemini είναι θέμα φάσεων. Και εφόσον κοιμόντουσαν σερί..θα επανέλθουν οπωσδήποτε μην ανησυχείς.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Παλμ ξυπναει κ εσενα τοσες φορες ε? Πακετακι αυτο:rolleyes: Εμεις παμε κααααααπως καλυτερα.... Σημερα ειδα κιολας οτι ο μικρος εβγαλε δυο δοντια πανω κ αυριο μεθαυριο θα σκασει κ τριτο...αρα φταιει κ αυτο οσο να ναι...

Θα πατε σε παιδικο παρτυ? προσεχε με τις ιωσεις... ΑΠο την αλλη δε μπορεις κ να τα εχεις ολο κλεισμενα.

Εμεις ειχαμε επισκεψεις κ ξεσαλωσαν οι δικοι μου. Τωρα κοιμηθηκαν κ οι δυο. Κ εγω τωρα εχω υπερενταση!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θελω να πιστεύω οτι θα αρχίσει συντομα...λέμε τώρα να κοιμάται και να ξυπνάει μόνο μια φορά την νύχτα. Βασίζομαι στο ξένο...μπας και την βαρύνει λίγο...αλλά δεν έχω και τρελλές ελπίδες.

Η αληθεια ειναι οτι εχω κουραστεί..πάνε 10 μηνες που δεν έχω κοιμηθεί πάνω από 2-3 ώρες σερί...και εχω αλήθεια κουραστεί πολυ. Τωρα με την δουλειά και τον υπολογιστή με πιάνουν και ημικρανίες...και πραγματικά δεν αντέχω άλλο...

Απο την άλλη δεν θέλω να εφαρμόσω μεθόδους τύπου "Αστο να κλάψει"...δεν μου ταιριάζουν. Και απο την αλλη εχω ένα ηρεμο και χαρούμενο μωρό...και δεν θέλω αυτό να αλλάξει αν το στρεσάρω με διαδικασίες που δεν κατανοεί.

Διαβάζω τώρα ένα βιβλίο το No cry sleep solution....καλό ειναι αλλά επειδή το διαβάζω από τον υπολογιστή σε αρχείο pdf δεν εχω προχωρήσει πολύ.

Geminaki σου εύχομαι πραγματικά να ηρεμήσετε σύντομα και να κοιμηθείτε και εσεις. Εμεις ακόμα με 2 δόντια έχουμε μεινει, τα κάτω. Αλλά χθες και σημερα δείχνει να έχει ενοχλήσεις. Βεβαια τίποτα δεν έχει σκάσει ακόμα πάνω...να δουμε.

A5K6p3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα! Βλέπω ότι υπάρχει θέμα με τον ύπνο...από την αρχή φαίνεται το άθλημα δύσκολο ή δυκολεύει όσο μεγαλώνουν; Για να ξέρω τι με περιμένει...Εμείς είμαστε καλά σε γενικές γραμμές. Θηλάζουμε για την πλάκα μας και τρώμε κυρίως ξένο. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω, σε κάθε γεύμα περνάμε ένα μισάωρο στο κατσαρολάκι της μαμάς και μετά πίνουμε το μπιμπερο. Οπότε κάτι παίρνουμε και από την μανούλα. Σχετικά με τον ύπνο είμαστε σε καλύτερη φάση. Τουλάχιστον το βράδυ, εκτός μερικών εξαιρέσεων, κοιμόμαστε...από τις 1.30 που τελειώνει το φαγοπότι μέχρι τις 8 ή 9 το πρωί. Για αυτό ρωτάω, θα αλλάξει καθοδόν αυτό; Να τα περιμένω χειρότερα τα πράγματα;

Όσο αναφορά τη βοήθεια...τι να πω για αυτό το θέμα; Εκτιμάω τη μητέρα μου ακόμα περισσότερο από πριν, αν αυτό είναι δυνατόν! Η προθημεία της να κάνει τα πάντα χωρίς να τα ζητήσω, είναι το αξιολάτρευτο. Σε σχέση με τον αγαπημένο μου, που πρέπει πάντα να υποδεικνύω τι θέλω για βοήθεια. Και φυσικά, στο θέμα του φαγητού αν δεν ξυπνήσουν ταυτόχρονα, θα τις ταίσω εγώ...άλλαγμα-στήθος-μπιμπερό και άλλαγμα-στήθος-μπιμπερό. Λάδι την βγάζει ο μεσιέ...αν όμως ξυπνήσουν ταυτόχρονα πρέπει να μου τις δώσει για να τις βάλω στο στήθος...εκεί θα συμμετέχουμε, όπως επίσης αν χρειαστεί μπιμπερό στη μία την ώρα που έχω την άλλη στο στήθος. Και επειδή τα έλεγα στο τηλέφωνο με μία φίλη που έκανε και αυτή διδυμάκια και μου έλεγε ότι ο άντρας της τις αλλάζει, τις κάνει μπάνιο και γενικά τα κάνει όλα, πρότεινα να μου τον στείλει για ταχύρρυθμα μαθήματα...έλα όμως που ήταν απέξω από την πόρτα και το άκουσε και ακόμα μου το χτυπάει! ΕΛΕΟΣ δηλαδή...τι θα γινόταν αν μία φορά στο τόσο έκανε αυτός το μπάνιο; Αλλά όπως λέει και ο ίδιος "να βγάλω και το στήθος να θηλάσουν αν είναι έτσι!" Βέβαια όλα αυτά είναι της στιγμής και ενώ η μία έχει βαλαντώσει στο κλάμα και του έχει σπάσει το νευρικό σύστημα. Κατά τα άλλα είμαστε μία χαρούμενη και παλαβωμένη οικογένεια! Ζουζουνεύουμε διαρκώς και καθόμαστε με τις ώρες και τις κοιτάμε και λέει ο ένας στον άλλον "το πιστεύεις ότι είναι δικά μας αυτά τα πανέμορφα μωράκια;" (είμαστε και μετριόφρονες βεβαίως βεβαίως!)...

Την Παρασκευή ξεκινάω δουλειά...μόνο τα απογεύματα για λίγες ώρες αλλά έτσι όπως έχουν ισοπεδωθεί τα οικονομικά μας, μια χαρά είναι και αυτές...

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες, κουρασμένες και ευτυχισμένες!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλησπέρα!

τρινιτι μια χαρα τα πατε... οσο για τον υπνο...πιστευω ειναι και στα παιδια, αλά ειναι και θεμα φασεων που περνάνε. Γενικα νομιζω μπορει τα παιδια να σε ξαφνιάζουν καθε μερα!

μια χαρα ομως πάτε! Εχεις και βοηθεια, τι καλυτερο!! ακρως απαρσιτητο στα διδυμάκια!!

παλμομα εσεις εχετε καμια βελτιωση... Εμεις ετσι κ ετσι...λεω σημερα να δωσω χαμομηλι αν ξυπνησουν το βραδυ.

ασχετο: ειδα οτι εχει γαλα το στηθος μου κ στεναχωρεθηκα...οτι κριμα που δεν τα ταιζω εγω... Τελικα ειναι ζορικος ο αποθηλασμος, οσο κ ο θηλασμος...

τα φιλια μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Trinitaki γεια σου...τι χαρά να έχουμε νέα σου και πάλι!:D Μπράβο μπράβο, μια χαρά τα πάτε...σούπερ. Όσο για τον συζυγο..κάπως ετσι ειναι και ο δικός μου...αλλά εμείς έχουμε ένα. Αν ήταν έτσι και με δίδυμα...δεν ξέρω τι θα έκανα.

Geminaki προσπαθώ να δώσω ξένο το βράδυ πριν κοιμηθεί μήπως και κοιμηθεί καλύτερα. Αλλά δεν μπορώ να πω οτι βλέπω ιδιαίτερη διαφορά...εντωμεταξυ συνεχίζει να θηλάζει, και θέλει να θηλάζει πολύ...αν δεν το αφήσει κι αυτή λίγο δεν ξέρω μέχρι που θα τον φτάσουμε τον θηλασμό...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια?? εδώ είστε η το κλείνουμε το μαγαζί?? μπήκα να πω ένα γεια και λίγα νέα...βασικά να γκρινιάξω θέλα!

ζωω ένα δράμα..η κούραση μου αυξάνεται καθημερινά..μαζί και τα νεύρα. δε μας έφτανε το ξενύχτι του μπέμπη που σηκώνεται τρεις την ωρα τα βράδυα, έχουμε και τη γκρίνια της μικρής που προφανώς την ενοχλούν τα ούλα της..τρεις μέρες τώρα είναι μια συνεχόμενη μουρμούρα όλη τη μέρα..όταν αγανακτώ τη βάζω στο αυτοκίνητο και όπου με βγάλει ο δρόμος..όταν επιστρέφω σπίτι όμως η μουρμούρα συνεχίζεται..ευτυχώς ο μικρός είναι πιο ήρεμος με τα ούλα...η τουλάχιστον δεν ξεκίνησε και αυτός ακόμα..όσο σκέφτομαι πως όπου να ναι θα ξεκινήσουμε και κρέμες απελπίζομαι...άλλη γκρίνια απο κει θα έχουμε μετά...αχ θεε μου

ty11p2.png

Κουράγιο βρε Ioanna μην τα βλέπεις ολα μαύρα. Είναι δυσκολα το ξέρω και ειδικά με 2 θέλει αντοχές μεγάλες. Αλλά μην αγχώνεσαι και με το τι θα συμβει με τις κρέμες. Γιατί να έχετε γκρίνιες; Μπορεί να τις φάνε μια χαρα και χωρίς γκρινια. Τα ούλα ειναι κάτι που τα ενοχλεί βεβαια και μέχρι να τα βγάλουν όλα τα δοντάκια τους υπάρχει θέμα...αλλά τι να κάνεις πέρα από υπομονή;

Βρες τρόπους να κοιμάσαι...αν ο μικρός ξυπνάει συχνά...σκέψου αν πρέπει να κοιμάσαι κοντά του ή μαζι του για να αποφύγεις τα πολλά πηγαινελα τουλάχιστον στην φάση αυτή. Μετά τον ξαναβάζεις στην κουνια του. Αν ο μικρός ξυπνάει και οχι η μικρή τότε μπορεί κι αυτό να σας βοηθήσει για λιγο. Εγώ πολλές φορές κοιμάμαι μαζί με την δικιά μου προκειμένου να καταφέρω να κοιμηθώ...γιατί το πρωί πρέπει να πάω δουλεια.

Κουράγιο μανούλα...όλα θα περάσουν.:P

A5K6p3.png

Καλημερα!

ιωαννα μην απελπιζεσαι. Θα δεις οσο περναει ο καιρος θα ειναι καλυτερα...μεχρι να περπατησουν τουλαχιστον! Τα ουλα ειναι οντως ενα θεμα...ο μικρος μου βγαζει 5 δοντια ταυτοχρονα οποτε καταλαβαινιεις.. Του δινω ντεπονακι οταν ειμαστε σε δυσκολη φαση κ χαλαρωνει καπως.

Με τις κρεμες δε νομιζω να εχεις προβλημα. Ισα ισα εγω μπορω να πω οτι πλεον χορταινουν καλυτερα κ δεν εχουμε γκρινιες μες στη μερα. Στην αρχη μην περιμενεις να το φανε ολο, ισως θελουν λιγο χρονο να συνηθισουν,αλλά θα γινει κ αυτο! Εχε υπομονη γενικώς!!

Απλά φροντιζε να παιρνεις οση βοηθεια γινεται...δηλαδη βαλε τη μαμα σου πχ να κοιμαται μαζι σας καποιες φορες για να ξεκουραζεσαι κ εσυ λιγο παραπανω τη νυχτα. Οταν ξυπναει αληθεια τι θελει? γαλα ή αγκαλια??

παω γτ εχουμε ξυπνησαν κ επανερχομαι!

παλμ εσεις ολα καλα? σκεφτομουν οτι χρονιζετε σε λιγο κ λεω πως περναει ετσι ο καιρος με τα παιδια....

εμενα σημερα κατι εγινε κ κοιμηθηκαν!!! Δηλ ξυπνησαν στις 12:30 κ τους εδωσα γαλα κ μετα ξυπνησαν πάλι 7:30!! Ουαου!!!!! κ εχω κ καλυτερο...ξανακοιμηθηκαν κ ξυπνησα 10:30!!!! Δεν ξαναγινε!!!

Φυσικα ξερω οτι απλα ετυχε, αλλά δεν πειραζει, πηρα λιγες δυνάμεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki μπορεί να έφτασε η ωρα να κοιμούνται...μακάρι σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου κοπέλα μου.

Εμεις καλά ειμαστε, εμείς ακόμα δεν κοιμόμαστε σερί...ποιος ξέρει πότε θα μας συμβεί; Και αυτη την εβδομάδα επίσης δεν μπαινουμε στην κουνια μας και πάλι..δηλαδη αποκοιμιέται αγκαλιά και μόλις την ακουμπω κάτω ξυπνάει και θέλει να φύγει. Τι να κάνουμε; Προσπαθούμε. Αν συνεχιστεί για πολύ καιρό θα βγαλω το ένα κάγκελο της κουνιας, θα κολλήσω ένα μονο κρεβάτι και θα κοιμάμαι εκεί μαζί της. Καλυτερα να κοιμάται στο δικό της και να ειμαστε μαζί από το να κοιμάται στο δικό μας και να διώχνουμε τον μπαμπά. Περιττό να σας πω οτι αυτό, το να κοιμόμαστε δηλαδή μαζί, ήταν το μόνο που είχα πει οτι "Αν κάνω εγώ παιδί αυτό δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ"....εεεεεε; Ο,τι κοροϊδεύεις το ΛΟΥΖΕΣΑΙ!

Κατά τα άλλα σκέφτομαι πάντως να πάω και για 2ο....εεεε αμα εχεις τρέλλα;

A5K6p3.png

Geminaki μπορεί να έφτασε η ωρα να κοιμούνται...μακάρι σου το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου κοπέλα μου.

Εμεις καλά ειμαστε, εμείς ακόμα δεν κοιμόμαστε σερί...ποιος ξέρει πότε θα μας συμβεί; Και αυτη την εβδομάδα επίσης δεν μπαινουμε στην κουνια μας και πάλι..δηλαδη αποκοιμιέται αγκαλιά και μόλις την ακουμπω κάτω ξυπνάει και θέλει να φύγει. Τι να κάνουμε; Προσπαθούμε. Αν συνεχιστεί για πολύ καιρό θα βγαλω το ένα κάγκελο της κουνιας, θα κολλήσω ένα μονο κρεβάτι και θα κοιμάμαι εκεί μαζί της. Καλυτερα να κοιμάται στο δικό της και να ειμαστε μαζί από το να κοιμάται στο δικό μας και να διώχνουμε τον μπαμπά. Περιττό να σας πω οτι αυτό, το να κοιμόμαστε δηλαδή μαζί, ήταν το μόνο που είχα πει οτι "Αν κάνω εγώ παιδί αυτό δεν θα συμβεί ΠΟΤΕ"....εεεεεε; Ο,τι κοροϊδεύεις το ΛΟΥΖΕΣΑΙ!

Κατά τα άλλα σκέφτομαι πάντως να πάω και για 2ο....εεεε αμα εχεις τρέλλα;

μακαρι να ειναι ετσι...αλλά δεν εχω και πολλες ελπιδες...να δουμε κ αποψε!

για την κουνια συμφωνω να βγαλεις το καγκελο! θα θελει ομως ή κ παλι θα νιωθει μακρια σου?

επισης να πας για το 2ο δεν το συζητω!! να εχει κ παρεουλα η μικρη!!

καλα εννοειται ο,τι κοροιδευεις το λουζεσαι!!!! εγω πραγματικα το εχω παθει απειρες φορες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...