Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλη χρονια!!!!!!!!

Με υγεια πανω απ ολα κ οτι επιθυμει καθεμια!!

εμεις εχουμε τον μικρο τωρα αρρωστο με πυρετο, κ εγω απο χτες καπου κρυωσα κ με ποναει το στομαχι:shock: Τελεια δηλαδη!!!

Ελπιζω να περασατε ωραια κανατε!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάρες μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε εσάς και στις οικογένειές σας εύχομαι..ας είνια το 2013 η χρονιά που θα φέρει τις καλύτερες ανατροπές σε όλους τους τομείς

μόλις επιστρέψαμε στο σπιτάκι μας μετά απο 15 μέρες και προσπαθούμε να συντονιστούμε...αναρρωτιέμαι πότε θα συμμαζέψω το χάος που επικρατεί! θα επαν'ελθω σύντομα

σας φιλώ

ty11p2.png

Κοριτσια καθε μερα απορω πως στο καλο περναει ετσι κ δεν προλαβαινω να κανω σχεδον τιποτα απο αυτα που θελω!!:shock: Ενα συνεχες τρεξιμο κ νιαρ νιαρ...Δεν προλαβαινω να γραφω συχνα...σας σκεφτομαι κ σας φιλώ ομως!!

Παλμ ελπιζω να ειστε καλυτερα...Επιστρεφεις κ στη δουλεια καπου τωρα ε? πως ειναι τα πραγματα??

ιωαννα χρονια σου πολλά!!! Οτι επιθυμεις και καλο κουραγιο!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιωάννα χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Κορίτσια έχω ξεκινήσει δουλειά από Παρασκευή...μιλάμε για σοκ και δέος μετά από 11 μήνες...εντελώς σε άλλη φάση ειμαι. Εχουν φύγει και πολλοίιιιιιιιι συνάδελφοι και γενικά δεν θα ειναι εύκολο να εγκλιματιστώ...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα χρόνια σου πολλά και καλά με υγεία να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.

Κορίτσια έχω ξεκινήσει δουλειά από Παρασκευή...μιλάμε για σοκ και δέος μετά από 11 μήνες...εντελώς σε άλλη φάση ειμαι. Εχουν φύγει και πολλοίιιιιιιιι συνάδελφοι και γενικά δεν θα ειναι εύκολο να εγκλιματιστώ...

γις πες εντυπωσεις...η μικρη πως αντιδρα? εσυ πως νιωθεις?? στην κραταει η μαμα σου?

εγω περναω μια κακη φαση...μου την εχει βαρεσει καπως..:? τεσπα, θα περασει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας..

έχω τη μικρή μου αρρωστούλα..βασικά μπουκωμένη μύτη έχει και δεν μπορεί να κοιμηθεί και μαζί μ αυτή δεν κοιμάμαι και εγώ..τι τραβώ η δόλια..σήμερα θα κοιμηθούμε στο σαλόνι για να μην ξυπνάμε και το μπέμπαρο και τρέχω εις διπλούν

ty11p2.png

Μπουκωμένη μύτη έχει και η δικιά μου από τις 26 Δεκεμβρίου!!! Και ακόμα παλεύουμε με ορούς. Ειναι πολύ καλύτερα αλλά εντελώς καλά όχι. Με αποτέλεσμα να ξυπνά επειδή δεν μπορει να αναπνεύσει. Απο την μία αυτό από την άλλη η δουλειά κοιμόμαστε μαζί εδώ και 1 εβδομάδα.

Την κρατάει η μαμά μου και δεν έχει προβλημα η μικρή...αλλά όταν έρχομαι κάνει σαν τρελλή. Προσπαθεί να πηδήξει να φύγει απο όπου ειναι να έρθει σε εμένα, φωνάζει, γελάει, κουνιέται ολόκληρη και μετά γινόμαστε αυτοκόλλητες...στάνταρ μετά από κανένα μισάωρο θέλει να πάει στο στήθος και να θηλάσει παρά το γεγονός οτι έχει φάει κανονικά...και μετά μια χαρά.

Της φιλης μου ο γιος δεν αντιδρά καν στην απουσία της...και στην παρουσία της απλα της χαμογελά (όταν γυρνά απο δουλειά). Εμένα...κάνει σαν τρελλή οταν με βλέπει. Δεν θέλει κανέναν αλλο...

Geminaki τι έχεις; Τι στην έχει βαρέσει; Για πες;

Στην εταιρία τα πράγματα δεν ειναι καλά...χάλια μαύρα. Δεν την βλέπω καλά την εταιρία...

A5K6p3.png

Γραφω εγω γιατί βλέπω νέκρα.

Ειμαστε καλά, απο μύξες καλύτερα.

Κοιμόμαστε ως επι το πλείστον μαζί στο 2πλο κρεβάτι γιατι πρέπει και η μαμά να κοιμηθεί και να πάει γραφείο το πρωί. Νομίζω οτι δεν ειναι καλή συνήθεια και έτσι κάθε βράδυ προσπαθώ να την βάζω στο κρεβάτι της...μετά βεβαια καταλήγουμε μαζι (αφού ξυπνήσει 2-3 φορές μέσα σε 2 ώρες κάθε φορά που πάω να την ακουμπήσω στην κουνια της ξυπνάει). Ελπίζω στο μέλλον να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Με αγχώνει οτι της δίνω κακή συνήθεια. Ο μπαμπάς μας έχει μετακομίσει στο μόνο στο δωμάτιο της μικρής.

Συνεχίζουμε να θηλάζουμε βεβαια και ίσως αυτο έχει και ως αποτέλεσμα τα ξυπνήματα. Αν έπαιρνε συμπλήρωμα ίσως κοιμόνταν περισσότερο...ίσως;

Στην δουλειά όλο απολύσεις και βλακείες. Η δουλειά έχει μειωθεί πολύ. Δεν την βλέπω καλά την εταιρεία ...

Δουλεύω κανονικό ωράριο αλλά 4ημερο. Την Παρασκευή την παίρνω ρεπο. Βασικά έχω δικαιωμα να πάρω όποια μέρα θέλω...και συνηθως παίρνω την Παρασκευή.

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

A5K6p3.png

χαίρεται! τι κάνετε κοριτσάκια μου? βασικά 3 άτομα είμαστε όλα και όλα εδώ σωστά?? ερημιές!

οι μυξούλες των τέκνων μου καλά κρατούν..προχθές κάναμε εμβόλιο, απο κιλά και ύψος πάμε μια χαρά. μπήκαμε στον 5ο μήνα! πόσο γρήγορα περνά ο καιρός ε? κανονίζουμε βάφτιση για τον Μάιο. και τα δυο είναι ήσυχα παιδάκια μέχρι στιγμής..το βράδυ ο μικρός ξυπνάει κατα τις 4 η μικ΄ρη κατα τις 7 τρώνε και ξανακοιμούντε..εγώ βέβαια σηκώνομαι αρκετές φορές μέσα στη νύχτα για να τσεκάρω οτι όλα είναι οκ με αποτέλεσμα να έχω μια μόνιμη νύστα καθημερινά'πολύ κλεισούρα ρε κορίτσια με μικρά..φρικάρω πολύ άσχημα ώρες ώρες..θέλω να κάνω κάτι εκτός τέκνων..ούτε σούπερ μαρκετ δεν μπορώ να πάω με την ησυχία μου..το μυαλό μου είναι στο σπίτι και στο τι κάνουν μέχρι να γυρίσω..ψυχωση..θέλω να ψάξω και για δουλειά αλλά χλωμό το βλέπω να δουλεύω έτσι όπως είμαι..

ευτυχώς κοιμούντε νωρίς τα βράδυα και έχω λίγο χρόνο για μένα τον οποίο τον αξιοποιώ πλένοντας μπουκάλια, συμαζεύοντας πράγματα και κάνοντας μπάνιο με την ησυχία μου..με τον άντρα μου τα λέμε τηλεφωνικός πάντα..δουλέυει και πολλές ώρες κι αυτός και έτσι χέστα μέσα..

αυτά πάω να την πέσω

φιλιά και στις δυο σας!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

εμείς σήμερα μετά από αρκετούς μήνες δώσαμε συμπλήρωμα...μπας και κοιμηθεί λίγο καλύτερα. Τις τελευταίες ημέρες ειχα προσέξει οτι το βράδυ έδειχνε να μην βρίσκει ιδιαίτερα γάλα..μάλλον έχει πέσει η και η παραγωγή. Θηλάζει βλέπετε το απόγευμα με το που γυρίζω στο σπίτι...κολλάει πάνω μου και θηλάζει σαν νεογέννητο...ετσι το βράδυ το θέμα μάλλον δυσκολεύει. Ετσι ειπα να δώσω συμπλήρωμα...ειχε πολύ πλάκα γιατί στην αρχή δαγκωνε το μπιμπερό...αλλά μετά θυμήθηκε και άρχισε να ρουφάει..ήπιε 80 ml, ήπιε και ό,τι ήπιε από το στήθος και έπεσε για υπνο...για να δουμε για πόσο. Με έχει κουράσει πια που ξυπνάει το βράδυ και κυρίως που καταλήγουμε να κοιμόμαστε μαζί και έχω εξορίσει τον σύζυγο...δεν τον βλέπω και πολύ τώρα που δουλεύουμε και οι δύο...αν δεν κοιμόμαστε και μαζί...δεν λέει.

Εμεις ειμαστε καλύτερα από μυξες ευτυχώς. Και εμείς κάναμε εμβολιο χθες. Η μικρή ειναι 76 πόντους υψος και 9900γρ...στα ανώτατα φυσιολογικά.

Ioanna καταλαβαίνω το πήξιμο και την κλεισουρα...αλλά πίστεψέ με ειναι πολύ καλό που κοιμούνται και ειναι και ήσυχα. Εννοείται βεβαια οτι εχεις λαλήσει και θες να ξεσκάσεις και λίγο...αλλά όπου και να πας το μυαλό σου θα είναι σπίτι. Θα βρεις όμως τον ρυθμό σου σιγά σιγά. Και εγω από την μία χάρηκα που πήγα δουλειά γιατί και τα λεφτά τα χρειαζόμαστε και ειναι και κάτι που δεν έχει σχέση πια με την μπέμπα...αλλά με τις συνεχείς απολύσεις έχω πέσει πολυ ψυχολογικά και θα προτιμούσα τελικά να ειμαι σπιτάκι με το παιδάκι μου....ασε που όλοι με κοιτάνε με μισό μάτι γιατί θεωρούν οτι εγώ ειμαι προστατευμένη λόγω παιδιού...σκατά ψυχολογία όλη η εταιρεία. Ευτυχώς αύριο έχω ρεπό.

Να είστε καλά...ευχηθείτε μου να κοιμηθούμε λίγο περισσότερο...το έχω ανάγκη.

A5K6p3.png

αλλό!

ιωαννα αφου κοιμουνται μην το πεις ουτε του παπα!! κ μην αγχωνεσαι κ ξυπνας καλε, τι να παθουν? τωρα μεγαλωνουν κ μπορουν να ελεγξουν καποιες αντιδρασεις. Θα κλαψουν χρειαστουν κατι μην ανησυχεις;)

Για την κλεισουρα μην το συζητας...ποσο μα ποσο σε καταλαβαινω!

κ εμεις 12 Μαιου βαφτιζομαστε!!

Ψαχνεις για δουλεια?? νομιζω κακο timing...γνωμη λεω ετσι... θα χρειαστεις σιγουρα γυναικα ή σταθμο οποτε δεν ξερω αν συμφερει...

παλμομα κ εγω απ την κυριακη δινω ξενο γτ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλη αυπνια! Κρατησα το νωρις βραδινο θηλασμο στην αρχη, αλλα μειωνεται η παραγωγη βλεπω οποτε δε χοταινουν κ αυτα κ λεω να ο γυρισω τελειως σε ξενο σιγα σιγα. Βεβαια κ πάλι ξυπνανε, αλλά τους φτιαχνω γυρω στα 120-150 μλ κ ξανακοιμουνται. Τι να το κανεις ομως αν εχεις ξυπνησει 4 φορες στο λιγοστο υπνο σου..:cry: Ασε που φοβαμαι μη γινουν παχουλοι τωρα με το ξενο γαλα...

Μια χαρα ειστε υψος-βαρος φτου φτου σας!

Μη νιωθεις ασχημα για τη δουλεια σου...αυτο μας ελειπε!

τελικα κοιμηθήκατε?

λοιπον εγω περασα μια δυσκολη φαση κ αποφασισα να αλλαξω λιγο πορεια πλευσης γτ οδευα προς τον γκρεμο...

Ειπα να παρουμε μια γυναικα για 3 πρωινο/ εβδομαδα για να φευγω λιγο απτο σπιτι, τελικα ομως συμφωνησε η μαμα μου να ερχεται. Οποτε εγω κατεβαινω στο κεντρο ακομα κ μια δουλιτσα να εχω πιο πολύ να φευγω κ να ξελαμπικαρει λιγο το μυαλο μου... Ασχολουμαι κ λιγο με το σπιτι που το ειχα παραμελησει κ ολο αυτο μου φτιαχνει πολύ τη διαθεση. Σημερα πχ παρα την αυπνια μου πηγα μια βολτιτσα να παρω παπουτσακια στα παιδια, ηπια κ ενα συντομο καφεδακι με μια φιλη κ γυρισα πολύ ανανεωμενη. Φυσικα κ το μυαλο μου ειναι στο σπιτι, αλλά σ αυτο νομιζω δεν υπαρχει επιστροφη...παντα ετσι θα ειναι. Κ ωρες ωρες τους χαζευω τοσο πολύ κ παιζουμε κ σκεφτομαι οτι δε θελω να μεγαλωσουν, κ να φευγω!!! θελω να τους χορτασω! ολα αυτα με νοιαζουν οπως κ το οικονομικο αλλά κ οι ψυχολογοι ακιβοι ειναι, οποτε ερχεται μια η αλλη.!

δεν προλαβαινω να μπαινω πολύ...ομως σας σκεφτομαι!

πολλα φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τελικα δυστυχώς ΟΧΙ δεν κοιμηθήκαμε. Τα 80 ml ήταν λίγα τελικά και 1.30 ξυπνησε το πουλάκι μου. Από εκεί και πέρα κοιμηθήκαμε μαζί και ξυπνησε άλλες 2 φορές και θηλασε....ειλικρινά νομίζω οτι έφτασα στο σημείο που θέλω να την...μαστουρώσω στο ξένο. Εχω ανάγκη να κοιμηθώ 1 νύχτα σερί επιτέλους μετά από 10 μήνες...

Σήμερα σκέφτομαι να της δώσω περισσότερο ξένο. Δεν ξέρω...κουράστηκα πια. Πάλεψα και πολύ με τον θηλασμό η αλήθεια ειναι. Αλλά τωρα με την δουλειά δεν αντέχω άλλο....και πειράματα τύπου να κλαίει και να μην σηκωθω γιατι δεν πεινάει δεν θέλω να κάνω...δεν μπορώ να την ακούω να ουρλιάζει και να κάνω οτι ΔΕΝ ακούω.

Geminaki εχεις πάρει τις καλύτερες αποφάσεις και μπράβο σου. Να βγαίνεις να ηρεμείς. Ειναι αναντικαταστατο...

Εχω τόσες δουλειές....και όλες έχουν μείνει.

Ααα μην ξεχάσετε, έως τις 31/01 να κάνετε χαρτιά όσες έχετε ΙΚΑ για το οικογενειακό επίδομα...

Βρε κορίτσια οι άλλες γιατί χαθήκατε;

A5K6p3.png

βρε κορίτσια ακόμα θηλάζετε??? σοβαρά?? τι να πω...μπράβο..πραγματικά μπράβο και στις δυο σας. είναι μεγάλη υπόθεση.....ξαναμπράβο!

τώρα έχω να ρωτήσω το εξής...gemini γράφεις πως θέλεις γυναίκα για το πρωι, δλδ μόνη σου τα κρατάς τα πρωινά? και αφού τελικά θα έρχεται η μαμά σου θα τα κρατάει μόνη της??? σε ρωτάω γιατί εγώ ακόμα να τα κρατήσω έστω και μια ώρα μόνη μου..μου είναι αδύνατον..αναρωτιέμαι πότε θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα μείνω μόνη με τα τέκνα μου!

palmoma υπομονή με τη δουλειά..το χω ξαναγράψει πέρασα και εγώ απο αυτή τη φάση..σε μια εταιρεία που την πουλούσαν απο δω και απο κει και στο τέλος απολυθήκαμε όλοι και το αφεντικό πήγε φυλακή..έτσι και αλλιώς τα πράγματα σ αυτή τη χώρα σκατά πάνε σε όλες τις εταιρείες και σε όλους τους τομείς...χαρτιά για οικογενειακό επίδομα ε??? τι ναι πάλι τούτο? θα ρωτήσω thanks..

κοιμήθηκαν τα σκατούλια μου!

ty11p2.png

Τυχερή Ιωάννα...κοιμήθηκαν και θα ξυπνήσουν πρωί τώρα; Τι καλά!

Το οικογενειακό επίδομα ειναι επίδομα για τα παιδιά...ειναι 90 ευρώ για κάθε παιδί νομίζω. Αν έχεις ΙΚΑ...δικαιούσαι! Χαρτιά στο ΚΕΠ και μέχρι τις 31.01.

Και εμένα η μαμά μου ειναι εδώ πλέον μόνιμα και την κρατάει. Και έτσι και εγώ δεν ειμαι μόνη...βεβαια έχουμε μείνει μόνες...αλλά αλλο ένα άλλο δίδυμα...δεν παίζουμε στο ίδιο γήπεδο.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...