Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερα!

Παλμομα δεν εκατσε καλά το Σαββατοβραδο ε? κ εμεις μεσα. Ηθελα να πω και σε κατι φιλους να ερθουν σπιτι αλλά δεν εκατσε. Κ ηθελα να κανω κ εγω μοσχαρακι αλλά επισης δεν εκατσε! Κ τωρα θα παμε μια βολτιτσα γι καφεδάκι!

Μελομακαρονα να κανεις για το καλο οταν ερθει η γιαγια...Και πολλά αλλα ομως που θα σε ξεκουρασουν.

Δυσκολος ο υπνος γενικα...κ εμεις ξυπναμε κατα τις 5 παρα τωρα για γαλα. Ενω τους εχω δωσει ξενο κατα τις 12.

Δευτερο παιδακι συμφωνω. Και οχι μονο στη θεωρια...τα βλεπω τωρα που ειναι 7 μηνων πως αρχισουν να κοιτανε το ενα το αλλο και να "παιζουν" και να εχουν παρεα κ το βρισκω πολύ ωραιο. Μεσα σε οοοοολα τα δυσκολα που εχουν τα διδυμα φυσικά! Επισης δεν το θεωρω επιπλεον εξοδα μιας και μονο ετσι κανεις αποσβεση ολη την προικα που εχεις ηδη αγορασει για το πρωτο. απλά ειναι η φαση που εχεις αρχισει να βλεπεις φως απ την κουραση κ μετα λες...πάλι απ την αρχη?:shock:

Τα υπολοιπα κοριτσια καλά????????

Τρινιτι?, ιωαννα?? πως την παλευετε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και από εμένα. Βλέπω ότι μπήκατε σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και πολύ χαίρομαι! Εμείς είμαστε ακόμα εξόριστοι στην πρωτεύουσα, δεν έχουμε κατορθώσει να πάμε στο νησάκι μας. Επειδή έχω εγώ θυροειδή, είναι αναγκασμένες οι μιρκές να κάνουν την 21η μερα της ζωούλας τους μία εξέταση για να δούνε οι γιατροί αν το κληρονόμησαν. Και επειδή στο νησί δεν υπάρχει ούτε γάζα, πόσο μάλλον κάποιος για να πάρει αίμα από νεογέννητα, αναγκαστήκαμε να κάτσουμε εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι το Σάββατο το πρωί θα ταξιδεύουμε για κυκλάδες...και φυσικά ούτε λόγος για στόλισμα...χα χα χα σιγά να μην έχω αντοχές δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα να στολίσω...χλωμό το κόβω. Με τις μικρές τα πάμε μια χαρά. Δε με κουράζουν καθόλου. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τις ξυπνάω ανά τρίωρο για να φάνε και το βράδυ, μετά το τελευταίο ταίσμα των 12, τις αφήνω να ξυπνήσουν μόνες τους και ξυπνάνε κατά τις 5. Οπότε είμαστε καλά. Αυτό που δεν είναι καλά και κλαίω συνέχεια από τον πόνο και την εξάντληση είναι το στήθος μου...Μπορεί οι μικρές να μην έχουν ζόρι, όμως ανά τρίωρο είμαι υποχρεωμένη να έχω το...dr.Mengele για συντροφιά, ή το γνωστό θήλαστρο! Είμαι σίγουρη πως το σκαρφίστηκε ο γιατρός των Ες Ες! Δεν εξηγείται αλλιώς! Αύριο περιμένω μία μαία από αυτές τις πιστοποιημένες για το θηλασμό γιατί είμαι στο τσακ να ζητήσω να το κόψω...Μου έκαναν και μία βλακεία και μου είπαν να πάρω ένα χάπι που δεν το ήξερα και έκοψε την παραγωγή στο μηδέν σχεδόν και καταλαβαίνετε την πίκρα μου. Όσο δεν ταλαιπωρήθηκα στη γέννα, ταλαιπωρούμε τώρα. Σα ζόμπι κυκλοφορώ μέσα στο σπίτι...

Αυτά τα δικά μας...οι μικρές είναι γλύκα πάντως! Η μία είναι καστανή και μοιάζει πιο πολύ σε μένα και η άλλη είναι ένα μελανουράκι ιδια ο πατέρας της! Δε χορταίνω να τις κοιτάζω και να τις ζουζουνεύω! Άντε, να φτάσουν τρία κιλά και να τις αφήνω να κοιμούνται όσο θέλουν! Είναι πολύ βάρβαρο να τις ξυπνάω για να φάνε!

Πολλά φιλάκια σε όλες σας!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Trinitaki κουράγιο με τον θηλασμό. Η μαία θα σε βοηθήσει σιγουρα. Εγώ έκανα θηλαστρο μέχρι τον 5ο!!!! στο λέω για να παίρνεις κουράγιο. Η μικρή δεν έπιανε καλά την θηλή και μου έριχνε συνέχεια την παραγωγή...έτσι το θηλαστρο ήταν αναγκαίο...αλλά εμένα δεν μου είχαν πληγωθεί οι θηλές ούτε και πονούσα. Τι θηλαστρο έχεις; Μήπως δεν ειναι καλό για συχνή άντληση; Πρέπει να πάρεις νοσοκομειακό αν ειναι να κάνεις καθημερινές αντλήσεις...

Θα σου τα πει και η μαία. Πάντως από ρυθμούς μια χαρά είστε...φτου σας.

A5K6p3.png

κοριτσάρες μου... να μαι και εγώ...θα σας γράψω στα γρήγορα γιατί βιάζομαι να πάω για ύπνο..άργησα κιόλας νομίζω..δεν την παλεύω ρε κορίτσια άλλο..έχω κουραστεί βαρέθηκα να το λέω..αν και είμαι αχαριστη νομίζω..και βοήθεια έχω απ τη μαμά μου και τα παιδιά είναι αρκετά ήσυχα εντέλει μπορώ να πω συν του ότι το βράδυ κοιμούνται αρκετά αλλά παρόλα αυτά νιώθω μεγάλη κούραση../ισως φταίει οτι είμαι συνέχεια μέσα, ότι έχω να φύγω απ την πόλη απ τον δεκαπενταύγουστο και περιμένω πως και πως να ξεκουμπιστώ την άλλη κυριακή..ξέρω και γω..κουράστηκα πραγματικά..επίσης έχω και ένα θέμα...έλλειψη συγκέντρωσης και ξεχνάω πολύ γρήγορα..μάλλον απ την κούραση θα είναι..

palmoma σε καταλαβαίνω γι αυτά που έγραψες για τη δουλειά. έχω βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση..επίσης αυτές τις μέρες παρακολουθώ απ την tv το πρώην αφεντικό μου να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία για να γλιτώσει τη φυλακή και πολύ στεναχωριέμαι

triniti εγώ αρμεγόμουν για 2 μήνες κάθε 3 ώρες με το mendela και δε μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα και εκανε και πολύ καλή δουλειά..υπομονή

gemini με τις τροφές πως πάτε? τι δίνεις τώρα?

ty11p2.png

τρινιτι κουραγιο! Για την ωρα εχετε πολύ καλο προγραμμα. Μη νομιζει οτι θα ναι ετσι στο εξης:mrgreen: Πλακα κανω...απλά να ξερεις οτι θα αλλαζουν φαση συνεχως και συνηθειες.

Θηλαστρο κ εγω νομιζω θες νοσοκομειακο... Οσο για το στολισμα, τωρα εχεις τα δικα σου στολιδια!! αστο για του χρονου να το κανετε ολοι μαζι!;)

ιωαννα κ εγω το ειχα αυτο με τη μνημη...κ το εχω ακομα! Ειναι γτ εχουμε πολλά στο κεφαλι! Αν με ρωτησεις πχ ποτε ξυπνησε ο ενας κ ο αλλος δε θυμαμαι:rolleyes: Ποσο ειστε τωρα? βαλε τικερακι γτ ολο ξεχνάω! Κοιτα μετα ειναι καπως καλυτερα. Τωρα αρχιζει και γνωριζει το ενα το αλλο.

Με τις τροφες παμε πολύ καλά! Δινω πρωι φρουτοκρεμα, μεσημερι κρεας κ λαχανικα, απογευμα κρεμα βιολογικη σα ρυζαλευρο κ θηλαζω πρωι και βραδυ και νυχτα οποτε ξυπνανε. Νομιζω ομως τρωνε πολύ...Παλμομα εσενα ποσο τρωει η μικρη σου?Το ζυγιζεις καθολου?

Εχουμε ξεπουληθει κ στα βιολογικα φρουτα κ λαχανικα:rolleyes:

Σημερα περασαμε πολύ ωραια γτ πηγαμε για καφε με τα μωρα και κατσαμε κανονικα και ηπιαμε:D Αγορασαμε κ εφημεριδα για το σπιτι μετα απο κατι χρονια!!

Καληνυχτιζω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

όπα...λειτουργεί αλλά δε νομίζω να αλλάζει καθημερινά...θα ξαναασχοληθώ αύριο..τα μπεμπέ κοιμήθηκαν..εγερτήριο έχει κατα τις 4 ο μπέμπαρος και κατα τις 5.30 η μικρή μου η σκατούλα

ty11p2.png

Γειας σας...

ήρθαν φίλες για καφέ από την δουλειά σήμερα και πολύ χάρηκα. Ήρθε και η συνάδελφος με τον γιο της που ειναι 3 εβδομάδες μεγαλύτερος από την δικιά μου και κατα τα άλλα 4 κιλά ελαφρυτερος και αρκετούς πόντους πιο κοντός. Ο άντρας μου ενθουσιάστηκε με τον μικρό...ήταν πανάλαφρος και μπορούσε να τον κρατάει ώρες....ήταν και αυτός βολικός...ωραία περάσαμε.

Τώρα πάλι μπαίνουμε στην φαση μπάνιο και θηλασμός και προσπάθεια ύπνου....και ξυπνηματα και πάλι από την αρχή...και δεν ειναι η καλύτερή μου. Αλλά υπομονή.

Ioanna είναι λογική η κούραση...και ειναι λογικο να γκρινιάζεις...μην νιώθεις άσχημα. Ούτε αχάριστη είσαι ούτε τίποτα...απλά κάθε φάση έχει τις δικές τις χαρές και δυσκολίες. Και εγώ κάθε φορά που δεν κοιμάται η δική μου και την κρατάω αγκαλιά μες την νύχτα σκέφτομαι οτι αποκοιμιέμαι....και σκέφτομαι αχ τι καλά να κοιμόνταν...και σκέφτομαι οτι όσο και να ξενυχτάω αξίζει τον κόπο...και όλα αυτά μαζί.

Gemini εμένα η μικρή δεν είναι ιδιαίτερα φαγου...τρώει απο το φρούτο σχεδόν το μισό (ένα αχλάδι, μισό μήλο, και μισό πορτοκάλι), απο το μεσημεριανό της τρώει συνηθως αρκετά καλά (2 κουταλιές κρέας και 4 κουταλιές λαχανικά) αλλά δεν ειναι μεγάλη ποσότητα, και απο την κρέμα το απόγευμα ανάλογα με τις μερές...παίζει από σχεδόν όλη έως την μισή. Βάρος παίρνει ομως κανονικά και υψος επισης. Τωρα πρέπει να πάμε για εμβόλιο πάλι και θα την μετρήσουμε και θα σας πω.

A5K6p3.png

Καλησπέρα

εχουμε πυρετο:cry: Εφτασε 40,3 χτες ο μεγαλος. Δινω ντεπον/πονσταν εναλλαξ. Τωρα ειχε 39,3 το καημενουλι μου...και καθεται σα μαραμενος...

Παλμ 4 κιλα ελαφρυτερος? Εχουν διαφορες τελικα τα παιδακια. Παω γτ ξυπησε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Περαστικά σας Gemini...γιατί τι λέει ο γιατρός; Είναι απο εμβόλιο; Κρύωσε; Μην αγχώνεσαι πάντως για το 40άρι...ειναι πάντα μεγαλύτερη η θερμοκρασία των μωρών...θέλω να πω για να πεις οτι έχει δέκατα πρέπει να ειναι πάνω απο 37 επομένως όλα πάνε αναλογικά.

Το καημενούλι όμως θα είναι ζαβλακωμένο...:(

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

hello!

gemini περαστικά σας βρε..μόνο πυρετό είχε? άλλα συμπτώματα?

να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλα τα κορίτσια..(αν και μείναμε 3 και ο κούκος!) να περάσετε όλες πολύ πολύ καλά, να μας βρει ο καινούριος χρόνος με υγεία, με υγεία και με υγεία!

αύριο περιμένω τον μεγάλο μου αδερφό να ρθει με τα παιδάκια του και την Κυριακή θα φύγουμε όλοι μαζί για το χωριουδάκι μου..το περιμένω πως και πως! θα είναι το πρώτο μας ταξίδι! ρίχνω τις ευχές μου απο τώρα γιατί στο χωριό θα επικρατεί μεγάλος συνοστισμός και δεν ξέρω αν θα προλάβω να σας γράψω..

φιλιά σε όλες και τα λέμε του χρόνου!

ty11p2.png

ειμαστε καλα απο χτες το πρωι! πηγαμε κ στο γιατρο γτ ειχαμε ετσι κ αλλιως ραντεβου για εμβολιο...ειναι η ιωση που μετα βγαζουν εξανθημα σα δροτσιλες. Ισα που ταλαιπωρηθηκε το μωρο μου...

Επεστρεψε ομως κ η γκρινια απ τα δοντια...ειναι ετοιμα και τα δυο τα μπροστα και μεχρι να σκασουν θα με σκασουν! Ειναι και βαρυς και δεν κρατιεται ο ατιμος...Ευτυχως ο μικρος περναει φαση ησυχιας...

ιωαννα καλά να περασετε στο χωριο σου! Ελπιζω να ειστε αρκετα ατομα κ να ξεκουραστεις!!

ευχαρισουμε για τις ευχες και ανταποδιδουμε:D

παλμομα εσεις κανα νεο? η μαμα σου ηρθε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλες σας κοπέλες. Εύχομαι να είστε ολες καλά, να περνάτε καλά.

FUTURE σε σκέφτομαι πολύ πολύ εύχομαι να είσαι καλά ειλικρινά μου λείπεις και θα ήθελα να μαθω νέα σου. Έκανα τις συνταγές σου (καρυδόπιτα και κανταϊφι με τυριά) και όλοι ξετρελλάθηκαν....που είσαι :( ;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...