Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Future εισαι χρυσοχερα!!Αντε και με το καλο οταν κανεις τα παιδακια σου θα καλοτρωνε και θα γινουν γερα και δυνατα!!

Να σου πω ,κι εγω μαγειρευω αρκετα και μ αρεσει η κουζινα μονο τωρα πλεον δε..μου επιτρεπεται και πολυ να ασχολουμαι!Ασε και εχω κατι συνταγες που θελω να φτιαξω και εχει πεσει..απαγορευτικο.Οχι οτι με πειραζει-αυτο μας ελειπε να εχω και παραπονο- απλα μου λειπει το..ταψι μου!!χαχαχαχα!!

Gemini καλα κανεις και φροντιζεις τον εαυτο σου,ετσι πρεπει!Εγω σημερα βγηκα στην αγορα και πηρα μερικες καινουριες σκιες για τα ματια και δυο βερνικια.Οχι οτι πολυ φοραω μεικ απ τωρα με τη ζεστη,αλλα δε μπορω να πηγαινω και χαλια στη δουλεια.Οσο για αποτριχωση..χμμμ.Μαλλον ειμαι το ξυραφιου πιο πολυ.δεν ποναει και ειναι πιο γρηγορο.απλα θελει καθε δυο μερες..Ε,καμια φορα αμα βαριεμαι ,φοραω και κανενα παντελονι.Εξαλλου τωρα δεν εχει και..σεξ(εχω ξεχασει αυτη τη λεξη),αρα και η πολλη περιποιηση σε..εκεινη την περιοχη μπορει να περιμενει και 4-5 μερες νομιζω!!χαχαχαχα!!

Οσο για τη φιλη σου,τι να πω!Ωραια φιλη!!Καλα,πως τα πετανε ετσι μερικες γυναικες??Καλη μου,αμα νιωθεις εσυ καλα,τι σε νοιαζει τωρα τη λεει ο καθ ενας??και στο κατω κατω της γραφης,που ξερει τι περνας?εμπρος!!Σηκω απο το πατωμα τωρα!!

Βρε palmoma πηγαινε εκεινη τη βολτα!!Αντε,κανε μου τη χαρη γιατι εγω δεν παω πουθενα!Να παρεις λιγο αερα και για μενα!!

Γεια σου διδυμομανούλα που μας υποστηρίζεις!!! Ναι καλά λες! Η αλήθεια είναι οτι τώρα όταν καταλαβαίνω οτι πάω κατά το ...πάτωμα αφήνω έτσι τη θλιψη για κανα 10λεπτό και μετά λέω οοοοοχι! Δε θα με κάνεις εσύ οτι θέλεις! Φαντάσου οτι σήμερα με τον άντρα μου θα πάμε και για ποτο σε μουσική σκηνή! Εξέλιξη οχι αστεία, έτσι? Δε μπορέιτε να πείτε!;)

Άσε για το φαγητό ας μην το συζητήσουμε! Πήρα και μια φίλη που έμαθε οτι είναι έγκυος και είναι αρκετά αδύνατη και μου είπε πόσο πρωτόγνωρο της φαίνεται αύτό το συναίσθημα της συνεχής πείνας!! Εγώ τουλάχιστον θα έιμαι μαθημένη:tongue:

Future καλά η οργάνωσή σου απλά δεν παίζεται!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GEMINI καλά να περάσεις κοπέλα μου..πιές και ένα ποτάκι παραπάνω τώρα που μπορείς!!!

Όσο για την οργάνωση μου...απλά είμαι Παρθένος..αυτό τα λέει όλα...σπαστική με την οργάνωση!!!!

PALMOMA ελπίζω τελικά να πάτε την εκδρομούλα να αλλάξεις λίγο παραστάσεις βρε πουλάκι μου!!!

LUCKYSTAR..χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το μαγείρεμα!!Εγώ όταν είμαι αγχωμένη ..μαγειρεύω!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future εγω μαγειρευω οταν ειμαι..κουρασμενη!!Με ξεκουραζει πολυ.Ξερω,ακουγεται ψεμα,αλλα ετσι ειναι.

Gemini πιες και κανενα ποτο για μενα(τζιν τονικ παρακαλω!) γιατι εχω να πιω..2 μηνες και φυσικα το βλεπω ξανα σε ενα χρονο και βαλε!Οσο για το φαγητο,εγω ετρωγα κανονικα πριν την εγκυμοσυνη.Γυμναζομουν πολυ και ετσι ετρωγα αλλα τα εχανα.Τωρα πειναω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!Και πιστεψε με δεν ειμαι απο τις κοπελες που λενε "μου μυρισε το x φαγητο και αρα τρεξτε να το φερετε!!".Καθολου δεν ειμαι ετσι.Απλα προσπαθω να φαω κανονικα και δε γινεται!Βρε πεινα λεμε!!Να τρωω δυο μπιφτεκια και να θελω κι αλλο!!Η αδελφη μου που με βλεπει δεν το πιστευει!Εγω αμα ελεγα τερμα το φαι,ηταν τερμα:Τωρα..περασμενα μεγαλεια!!χαχαχαχα!!

Γι αυτο future προσεξε!ΠΡΟΣΕΞΕ!!Σε προειδοποιω!Αν δε σταματησεις να γραφεις για τζατζικια,τυροκαυτερες,σουτζουκακια και μελιτζανοσαλατες ,θα ανεβω στο ελικοπτερακι μου(το θυμασαι ,αυτο που μοιραζε μπεμπεδοσκονη) και θα ρθω να τα φαω ολα!!Και μετα..θα τρεχεις στο μποστανι να φτιαξεις αποθεμα για το χειμωνα γιατι θα εχω φαει ΚΑΙ ολο το περιεχομενο του περιφημου καταψυκτη σου!!:tongue:

Future εγω μαγειρευω οταν ειμαι..κουρασμενη!!Με ξεκουραζει πολυ.Ξερω,ακουγεται ψεμα,αλλα ετσι ειναι.

Gemini πιες και κανενα ποτο για μενα(τζιν τονικ παρακαλω!) γιατι εχω να πιω..2 μηνες και φυσικα το βλεπω ξανα σε ενα χρονο και βαλε!Οσο για το φαγητο,εγω ετρωγα κανονικα πριν την εγκυμοσυνη.Γυμναζομουν πολυ και ετσι ετρωγα αλλα τα εχανα.Τωρα πειναω απο το πρωι μεχρι το βραδυ!Και πιστεψε με δεν ειμαι απο τις κοπελες που λενε "μου μυρισε το x φαγητο και αρα τρεξτε να το φερετε!!".Καθολου δεν ειμαι ετσι.Απλα προσπαθω να φαω κανονικα και δε γινεται!Βρε πεινα λεμε!!Να τρωω δυο μπιφτεκια και να θελω κι αλλο!!

Γι αυτο future προσεξε!ΠΡΟΣΕΞΕ!!Σε προειδοποιω!Αν δε σταματησεις να γραφεις για τζατζικια,τυροκαυτερες,σουτζουκακια και μελιτζανοσαλατες ,θα ανεβω στο ελικοπτερακι μου(το θυμασαι ,αυτο που μοιραζε μπεμπεδοσκονη) και θα ρθω να τα φαω ολα!!Και μετα..θα τρεχεις στο μποστανι να φτιαξεις αποθεμα για το χειμωνα γιατι θα εχω φαει ΚΑΙ ολο το περιεχομενο του περιφημου καταψυκτη σου!!:tongue:

Μην μου αγχώνεσαι..έχουμε απόθεμα.Αν τελειώσει ο δικός μου ο καταψύκτης..έχει η μαμά μου!!Οτιδήποτε..για τα διδυμάκια!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλημέρα εναπομείνουσες φίλες μου!!!!!! Τι κάνετε? Οι περισσοτερες έχουν φύγει, ακόμα και το φόρουμ νομίζω δεν έχει τόσο κόσμο!

luckystar το ανεφερα και σε άλλο μνμ, μια φίλη έγκυος πολύ αδύνατη μου έιπε το ίδιο πράγμα οτι έχει αυτό το "πρωτόγνωρο" συναίσθημα της συνεχούς πέινας...οπότε σίγουρα δεν έιναι δικαιολογία... Εγώ ζυγίστηκα σήμερα για να δω το απίστευτο νούμερο που δεν ήμουν ποτέ στην ζωή μου για να στεναχωρηθώ και να το ράψω λίγο το ρημάδι:shock: για να δούμε!

Με το καλό ο υπέρηχος πάλι! Να ναι καλά τα ζουζούνια σου!;)

future παρθένος,ε? Αρα έχεις σύντομα γενέθλια... πότε είναι?

Εμείς κορίτσια περάσαμε τέλεια χτες. Ημουν και αποφασισμένη να πιω, αλλά οκ ηπια 2 ποτάκια μόνο...το 2ο σας το αφιέρωσα!! Πάντως ξεμπούκωσα κάπως! Τι σου κάνει η βολτα δηλαδή...

Σήμερα και άυριο θα πάμε για φαγητό στη μαμά μου οπότε δεν έχει μαγείρεμα. Αν κι εγώ ανήκω στην κατηγορία που την ξεκουράζει η μαγειρική... Αφού οταν είμαι κάπως ο άντρας μου λέει:" κατάλαβα, τι άλλο θα μαγειρέψεις σήμερα???":D

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάρες μου γειά σας!!!Τι μου κάνετε;;

GEMINI... 31 Αυγούστου έχω γενέθλια..τελευταία μέρα του καλοκαιριού!!

LUCKYSTAR...μια χαρά θα είναι τα μωράκια σου!!Άσχημα περνάνε εκεί μέσα;;;

Εγώ σήμερα έκανα ένα κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο και μια χωριάτικη σαλάτα και όλα μια χαρά!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

:P:pγεια σας κοριτσια !!! τι μου καμνετε!!!! οχι δεν σας ξεχασα,απλα εχω την μαμα μου εδω και ειναι κομματακι δυσκολο να σας γραφω...οι εγκυουλες διαβασα οτι ειναι πολυ καλα και χαιρομαι παρα πολυ!!! gemini μου αρεσει που το ριχνεις εξω και ετσι πρεπει ολες να κανουμε!!!να ρωτησω κατι palmoma,luckystar ειναι η πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης που κανατε???παντως γρηγορα περναει ο καιρος πλησιαζουν οι μερες που θα παμε επιτελους διακοπες..και μετα ο Σεπτεμβρης θα ειναι για ολες μας ενας μηνας διαφορετικος απο τους αλλους...:rolleyes:αυριο που ειναι της Παναγιας ευχομαι σε ολες μας να μας χαρισει το πολυποθητο μωρακι-μωρακια!!:-Pχρονια πολλα σε οσες γιορταζουμε,να μας δινει η Παναγια επιμονη και υπομονη!!!

:P:pγεια σας κοριτσια !!! τι μου καμνετε!!!! οχι δεν σας ξεχασα,απλα εχω την μαμα μου εδω και ειναι κομματακι δυσκολο να σας γραφω...οι εγκυουλες διαβασα οτι ειναι πολυ καλα και χαιρομαι παρα πολυ!!! gemini μου αρεσει που το ριχνεις εξω και ετσι πρεπει ολες να κανουμε!!!να ρωτησω κατι palmoma,luckystar ειναι η πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης που κανατε???παντως γρηγορα περναει ο καιρος πλησιαζουν οι μερες που θα παμε επιτελους διακοπες..και μετα ο Σεπτεμβρης θα ειναι για ολες μας ενας μηνας διαφορετικος απο τους αλλους...:rolleyes:αυριο που ειναι της Παναγιας ευχομαι σε ολες μας να μας χαρισει το πολυποθητο μωρακι-μωρακια!!:-Pχρονια πολλα σε οσες γιορταζουμε,να μας δινει η Παναγια επιμονη και υπομονη!!!

Καλώσ'την! Άντε έχεις τη μανουλα παρείτσα.... Διακοπές πότε φεύγεις? Δε θυμάμαι κι εσύ από Θεσ/νίκη είσαι?

Κι εμείς λέμε να φύγουμε αν μπορέσουμε τέλος της επόμενης εβδομάδας! Δεν το ρίχνω και πολύ έξω. Συνήθως όπως μου λενε και τα κορίτσια είμαι στα πατώματα:tongue: Απλά τώρα λεώ σιγά σιγά να το ρίξω λίγο έξω γιατί κουράστηκα κάπως ψυχολογικά...

Μακάρι η Παναγία να ακούσει τις προσευχές μας και να μας κάνει το πολυπόθητο δώρο... Θέλω σήμερα το βράδυ να πάω και στην Αγρυπνία σ ένα μοναστήρι εδώ κοντα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γειά σας κορίτσια.Μόλις γύρισα..ήμουν στην εκκλησία.

Η Παναγία να είναι βοηθός μας στην προσπάθεια μας...και χρόνια καλά σε όσες και όσους γιορτάζουν αύριο!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Ευχομαι η Παναγια αυριο να δωσει σε ολους ο,τι επιθυμητε και πανω απ ολα υγεια!

marilia για μενα ειναι η πρωτη φορα που εκανα εξωσωματικη.Ευχομαι να μην ξαναχρειαστει.Οχι οτι ηταν το δυσκολοτερο πραγμα.Δεν ηταν κατι φοβερα δυσκολο και ξερω οτι νιωθω ετσι διοτι δε χρειαστηκε να προσπαθησω πολλες φορες Δοξα τω Θεω.Γι αυτο,οταν γνωριζω κοπελες που το εχουν κανει πολλες φορες τις σεβομαι και τις θαυμαζω απεριοριστα.Πιστευω πως επειδη στην παρεα μας εχουμε αρκετες κοπελες που θα ξεκινησουν το Σεπτεμβρη προσπαθειες,καλο θα ηταν να ειναι ηρεμες και να ξερουν οτι δεν ειναι δυσκολο.Εγω αργησα να παρω την αποφαση γιατι ειχα ακουσει απο αλλες κοπελες διαφορα για τις ενεσεις ,για πονους για χιλια δυο πραγματα.Αλλα δεν ειναι αληθεια.Ολα ξεπερνιουνται και τελικα ποσο να πονεσει και μια ενεση?

Σας χαιρετω,με το καλο αυριο και οσοι-ες γιορταζουν να τους χαιρομαστε!!

Χρόνια Πολλά σε όλες και ιδιαίτερα σε όσες γιορτάζουν! Μακάρι η Παναγία για βοηθήσει τις προσπάθειές μας και να μας αξιώσει του χρόνου με μωράκι-μωράκια!!

Τι κάνετε? Χτες πήγα κι εγώ για προσκύνημα το βράδυ αλλά γινόταν ο χαμός!

Σήμερα το πρωι πήγαμε εκκλησία σ ένα μοναστήρι στο βουνό και μετά φάγαμε στη μαμά μου που γιορτάζει... Πάει κι ο 15Αύγουστος! Τώρα περιμένουμε σιγά σιγά το Φθινόπωρο... Πρώτη φορά το περιμένω τόσο, γιατί άραγε????

Φιλιά σε όλες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσάκια μου Χρόνια πολλά. εύχομαι σε όλες του χρόνου με ένα μωράκι..

βρήκα ιντερνετ και μιας και κοιμούνται όλοι μπήκα να ρίξω τις ευχές μου. να περάσετε όλες πολύ πολύ καλά και να χαίρεστε αυτούς που γιορτάζουν(δεν μπορεί μια Μαρία όλοι την έχουμε!)

θα τα πούμε αναλυτικά οταν επιστρέψω. σας φιλω..

ty11p2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλες σας και με πολλές πιπίλες στα σπίτια σας τους επόμενους μήνες...:tongue:

Γυρίσαμε...ήταν καλά. Ήταν κουραστικά γιατί η βαβούρα ήταν φοβερή, αλλά και πάλι τιποτα δεν με άφηναν να κάνω...και η συζήτηση ειχε πλάκα...γελάσαμε αρκετά οπότε εντάξει μια χαρά ήταν δεν μπορώ να πω. Η αλλαγή ηταν πολύ καλή...και η δροσιά εκει φοβερή. Το βράδυ με κουβερτουλα απαραίτητα. Γύρισα εδώ και σκάω πάλι. Όλοι έπιναν μπύρες...ατελειωτες και εγώ λεμονάδα, βυσινάδα και νερό. Πλάκα είχε γενικά.

Ειχαμε και εναν μπέμπη 6 μηνών, τροφαντό τροφαντό ο οποίος δεν εκλαιγε...γκάριζε οταν ήθελε να φάει ή να κοιμηθεί...κυριολεκτικά ομως. Δάκρυ δεν έβλεπες μονο άκουγες μια φωνη διαπεραστική και εκνευρισμένη. Φτου του να'ναι καλά το μαναράκι μου:D. Σαν να μας έβριζε ένα πράγμα αλλά μιας και δεν μπορούσε να μιλήσει το έδειχνε στον τόνο της φωνής του.

Κατά τα άλλα καλά...Δόξα Τον Θεό, μια χαρά ειμαι...αν και έχω κατι έλαφρές ανακατωσούρες...αλλά έφαγα τον αγλέουρα η αλήθεια ειναι και μάλλον ειναι απο αυτό :roll: αλλά τι να κάνω βρε παιδιά έφτιαξε μια κυρία φίλη ένα παστίτσιο....μα ένα παστίτσιο...αφου πήρα και ταπεράκι :oops:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...