Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

χαιρετω σας!

παλμομα να χαιρεσαι το Αγγελινακι σου!! οντως ομορφη μερα η σημερινη για σας!!

υπομονη με τη μετακομιση...ολα θα γινουν!

εδω δεν εχει τοσο κρυο ακομα..

οσο για τις αναλαμπες κ εγω το ιδιο!! αστα! μακαρι γι την ιωαννα να ειναι αλλιως! καλο εμβολιο, πες μας ενντυπωσεις....παω εχω γκρινια κ γραφω με το ενα χερι..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια χανόμαστε....δεν γράφετε. Μερικές έχουν να μπουν κάτι χρόνια...δεν ξέρω μάλλον το καφέ το χτύπησε η κρίση.

Είμαστε καλά. Εβαλε λίγο κρύο. Δουλίτσες κάνουμε για το νέο σπίτι. Και ειχαμε πάει και στην γιορτή του ανηψιού σήμερα. Η ζωή κυλά στους ρυθμούς της. Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε και παιδίατρο. Εμβόλιο και έλεγχος...το καημένο το λυπάμαι..κι άλλο τσίμπημα :(

A5K6p3.png

Πότε θα κοιμηθούμε επιτέλους πάνω από 3 ώρες σερί;:confused:

Να τη χαίρεσαι τη μικρούλα σου αγάπη μου! Σχετικά αυτό με τον ύπνο, κορίτσια, μου κάνανε δώρο ένα μικρό βιβλιαράκι που λέγεται "Κοιμήσου, παιδί μου" του Δρ, Εδουαρδ Εστιβιλ και Σύλβια Δε Μπεχάρ, και διαβάζοντάς το είδα πολλά στοιχεία που με εντυπωσίασαν...τώρα θα μου πείτε "σιγά, άλλο ένα βιβλίο με μπούρου μπούρου, πώς θα γίνει το αγγελούδι σας ήρεμο σαν προβατάκι" κτλ... Και όμως, η κοπέλα που μου το έδωσε το είχε εφαρμόσει στην 3μηνη κόρη της και από τότε κοιμάται ΜΟΝΗ της και συνεχόμενα...και τώρα πηγαίνει νηπιαγωγείο...ούτε να ταλαιπωρείται ούτε τίποτα...Δε ξέρω αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε (αν βρείτε χρόνο, δεν είναι μεγάλο καθόλου...)Και βασίζεται σε επιστημονική έρευνα και λέει ότι έχει επιτυχία κάπου στο 90%....

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Triniti το έχω το βιβλίο και το έχω διαβάσει. Δεν το έχω εφαρμόσει το σύστημα η αλήθεια είναι και είναι αρκετά ενδιαφέρον. Σκέφτομαι οτι ίσως (ΙΣΩΣ) όταν πάμε στο καινούργιο σπίτι να το εφαρμόσω...εστω και πειραματικά.

Το έχει εφαρμόσει μια φίλη μου...και άλλοτε πιάνει άλλοτε όχι. Εχει πάντως καταφέρει να κοιμάται ο μικρός της μονος του...δηλαδή χωρίς την δική της παρέμβαση. Αλλά δεν κοιμάται πάντα σερί.

Γενικά γράφει και κάποια πράγματα για τα οποία δεν συμφωνώ, όπως πχ να μαθεις σε μηνών βρέφος οτι δεν πρέπει να αποκοιμιέται στο στήθος...αναρωτιέμαι πως γίνεται. Στον αποκλειστικό θηλασμό το μωρό μπαίνει στο στήθος για όσο και όποτε θέλει. Ειναι βασική αρχή. Επίσης στον θηλασμό λέμε οτι το στήθος δεν ειναι μόνο φαγητό, είναι και θαλπωρή, και σιγουριά, και ασφάλεια και δέσιμο με την μητέρα...κάτι που το βιβλίο ρητά δηλώνει οτι δεν δέχεται (το στήθος μόνο για φαγητό).

Πάντως τώρα που έχουμε κλείσει τον 7ο αξίζει να προσπαθήσουμε...τουλάχιστον το κομμάτι "αποκοιμιέμαι μόνη μου". Αν πιάσει ...επιασε.

A5K6p3.png

Καλησπερα κοριτσια!

Κι εγω το εχω ακουστα το βιβλιο...ειναι αυτο που μετρας τα λεπτα οταν κλαινε για να μπεις στο δωματιο ετσι?? Βασικά δεν ξερω ακομα γτ μπορω να πω οτι ειδικα ο μεγαλος αποκοιμιεται μονος του μια χαρα. Ο μικρος θελει λιγο κουνημα στην πλατουλα ή στο ρηλαξ (στα μεγαλα ζορια) και μετα οκ. Αυτη τη μεθοδο χρησιμοποιεις υποτιθεται και για τη νυχτα οταν ξυπνανε? Αυτο δεν ξερω δηλαδη...γτ τωρα με το θηλασμο τρωνε και ξανακοιμουνται αμεσως!

εμεις καλά ειμαστε κοριτσια.. με τα ζορια μας φυσικά! Αυριο θα δωσω πατατα!! Οχι οτι την κρεμα την τρωνε παντα καλα...δεν ηθελα κ εγω να τους πιεσω λογω ηλικιας, και την πατατα την καθυστερησα δηλαδη!

Επισης δεν πολυγραφω γτ ειμαι και στο αλλο καφε με τις διδυμομανουλες που ανταλλασουμε αποψεις κτλ και γενικα πιστεψτε με δεν εχω χρονο πλέον:oops: Θελω ομως να γραφουμε ρε γμτ και τα αλλα κοριτσια...νομιζω οτι γνωριζομαστε καιρο!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Ελπίζω να είστε καλά. Εμεις καλά. Πηγαμε παιδίατρο, έχουμε πάρει 1 κιλό από τον προηγουμενο μήνα αλλά φρενάραμε στο υψος. Δεν πειράζει γιατί μέχρι τώρα έκανε δική της καμπύλη πάνω από την ανώτερη καμπύλη ύψους...επομένως ίσως έπρεπε να συνέλθει λίγο.

Κατά τα άλλα έκλαιγε από την στιγμή που της έβαλε το στηθοσκόπιο και έφτασε σε παροξυσμό στο εμβόλιο...εννοείται. Ο παιδίατρος μου ειπε οτι από εδω και μπρος έτσι θα ειναι...τον θυμάται και τον φοβαται.

Την Δευτέρα μετακομίζουμε και θα αργήσω να έχω ξανά ιντερνετ...αλλά τωρα δεν γράφετε και εσείς συχνά επομένως...

Χειμώνιασε σχεδόν ε;

A5K6p3.png

Ελπίζω να είστε καλά. Εμεις καλά. Πηγαμε παιδίατρο, έχουμε πάρει 1 κιλό από τον προηγουμενο μήνα αλλά φρενάραμε στο υψος. Δεν πειράζει γιατί μέχρι τώρα έκανε δική της καμπύλη πάνω από την ανώτερη καμπύλη ύψους...επομένως ίσως έπρεπε να συνέλθει λίγο.

Κατά τα άλλα έκλαιγε από την στιγμή που της έβαλε το στηθοσκόπιο και έφτασε σε παροξυσμό στο εμβόλιο...εννοείται. Ο παιδίατρος μου ειπε οτι από εδω και μπρος έτσι θα ειναι...τον θυμάται και τον φοβαται.

Την Δευτέρα μετακομίζουμε και θα αργήσω να έχω ξανά ιντερνετ...αλλά τωρα δεν γράφετε και εσείς συχνά επομένως...

Χειμώνιασε σχεδόν ε;

Παλμ μια χαρα η μικρη σου!! Δεν πειραζει για το υψος, ποση θα πηγαινε ετσι κι αλλιως?!

Με το καλο και στο καινουριο σας σπιτακι, να ειστε καλά να το χαρειτε!! Θα εχεις κ ενα σωρο δουλειες φανταζομαι... Θα σε περιμενουμε να ξαναμπεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια μου τι κάνετε?

palmoma σε σκέφτομαι τώρα με τη μετακόμιση..6 έχω κάνει στη ζωή μου και είναι λίγο ζόρι το όλο θέμα..βάλε γρήγορα ιντερνετ να μαθαίνουμε νέα

geminaki πως τα πας εσύ? πως τα πάτε με τις τροφές? δε μου λες..μόνη σου τα κρατάς ποτέ τα μικρά? χωρίς να είναι ο άντρας σου 'η η μαμά σου στο σπίτι?? ρωτάω γιατί μέχρι στιγμής πάνω απο μισή ώρα δεν μπορώ να τα κρατήσω μόνη..και αναρωτιέμαι οι υπόλοιπες μαμάδες διδύμων τι κάνουνε? για να πάω σούπερ μάρκετ ή αν έχω κάποια άλλη δουλειά έξω περιμένω να έρθει ο άντρας μου απ τη δουλειά για να υπάρχει πάντα δεύτερο άτομο στο σπίτι διαφορετικά δεν πα΄λεύεται το θέμα..κάνω κάτι λάθος δεν ξέρω? μια φορά επιχείρησα να τα κρατήσω μόνη μου τελείως στο σπίτι για μισή ώρα και είχα κατααγχωθεί..κλαίγανε ταυτόχρονα, δεν ήξερα πιο να πάρω αγκαλιά..απο τότε δεν ξαναέμεινα μόνη!

κάναμε εμβόλιο προχθές, μια χαρά είναι και τα 2...5 κιλά περίπου το καθένα! τρώνε αρκετά μπορώ να πω..θα πάρω μια αγελαδα να αρμέγω αλλιως δε γίνεται!

ο καιρός άλλαξε..χειμώνιασε, φυσάει σήμερα ο ήλιος άφαντος...μελαγχολία...

triniti κοντεύεις..υπομονή τον έφαγες το γάιδαρο

ty11p2.png

ioanna μου εννοειται δεν μπορεις να μεινεις μονη σου με τα μικρα! Εγω οσες φορες το κανω τα παιζω τελειως, ειμαι στην τσιτα και ανυπομονω ποιος θα ερθει ν αναλαβει κάπως το ενα! Δεν κανεις τιποτα λαθος, ετσι ειναι...Καλα να ειναι τα παιδακια μας απο τα γκαλοπ που χω κανει στο δρομο και στο καφε με τις διδυμομανουλες, μετα τα 2 χρονια ειναι καλυτερα τα πραγματα!! Ή για να λεμε και την αληθεια τωρα εμεις ειμαστε πιο καλά απ οτι στην ηλικια σας... αλλά αυτο κραταει λιγο...μεχρι να περπατησουν και να μην ξερουμε που να στριψουμε τα ματια μας!

Εμεις ειμαστε σε φαση που τρωμε σχεδον καλα. Οι δυσκολιες μας ειναι ο μικρος που εχει πολύ γκρινια...δοντι μου θυμιζει!! Για να δουμε! Α! Και οτι προσπαθω να τους δωσω μπουκαλι μπας και κοιμηθω, αλλά δεν το θελουν.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Βρε κοριτσάκια με ψιλοαγχώσατε...να ρωτήσω και εγώ και ας μην έχω γεννήσει ακόμα τις μικρές μου...Μετά τα δύο χρόνια καλυτερεύουν τα πράγματα; Και τι θα γίνει στους 8 μήνες που αν και εφόσον είναι ανοιχτή η επιχείρηση που δουλεύω, θα με θέλουν πίσω; Αν δεν καταφέρνω εγώ να κουμαντάρω 2 μωρά, πώς θα έχω την απαίτηση από τη μάνα μου να τα καταφέρνει όσο λείπω από το σπίτι; Και στο νησί δεν έχουμε παιδικούς σταθμούς που να παίρνουν τόσο μικρά...μόνο μία φύλαξη της κακιάς ώρας από όσο ξέρω από άλλους γονείς...οι παιδικοί σταθμοί θέλουν να μη φοράνε πάνες τα παιδάκια για να τα πάρουν! Να αρχίσω να απελπίζομαι από τώρα ή να περιμένω να γεννήσω, να δω ότι είναι καλά και τα δυο τους και μετά να αγχωθώ;;;:rolleyes:

Αχ...μετακομίσεις ακούω και κουράζομαι! palmoma μου, ελπίζω να μην τα έχεις παίξει εντελώς...με το καλό το καινούριο σας σπιτικό, να ζήσετε να το χαρείτε με την οικογένειά σας τη σούπερ!

Ιωάννα και gemini, μια χαρά τα μικρά σας! Και τρώνε και κοιμούνται...φτου φτου! Το βιβλίο δεν είναι υποχρεωτικό να εφαρμοστεί εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα...αν προκύψει υποτίθεται ότι σε βοηθάει! Αχ κορίτσια μου, πόσο πολύ θέλω να πάω και εγώ σπιτάκι μου με τα μωράκια μου και να μπούμε σε κάποιο πρόγραμμα...Ξέρω ότι θα πρέπει να απολαύσω τις τελευταίες μέρες χαλάρωσης και ηρεμίας αλλά μου έχει λείψει τόοοοοσο πολύ το σπιτάκι μου....σνιφ σνιφ...και έρχονται και οι γιορτές και θέλω θαλπωρή, φαγητό και μωρουδίλα! Μετά που θα γκρινιάζω ότι δεν κοιμάμαι και ταλαιπωρούμαι, να μη μου μιλάτε έτσι;:tongue:

Πολλά φιλάκια σε όλες!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αυριο μετακομίζουμε και θα αργήσουμε να τα ξαναπούμε. Ειμαι πτώμα και η μικρή έχει γκρινια τρελλή από δοντια και κοιμάται με διακοπές. Δύσκολη νύχτα.

Trinitaki μου μην στενοχωριέσαι και μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά με τον ρυθμό τους δεν υπάρχει λόγος από τώρα να στρεσάρεσαι. Και μην είσαι ανυπόμονη σε λίγο καιρό και σπιτάκι σου θα εισαι και μωρουδίλα θα μοσχοβολάει :P

Σας φιλώ γλυκά όλες

Καλή συνέχεια

A5K6p3.png

Ειπα να μπω να δωσω το παρον!

ειμσατε καλά, πηγαμε και παιδιατρο σημερα και καναμε εμβολια.

Βεβαια ολη η οικογενεια ενα συναχι το εχει...τα μικρα μυξες, εγω κατρροη και φριχτο πονολεφαλο

σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

hello! τι κάνετε κοριτσόπουλα? μπαίνω διαβάζω και βγαίνω..σήμερα όμως έχω λίγο χρόνο να σας γράψω δυο πραγματάκια..απο που να ξεκινήσω δεν ξέρω..palmoma μετακόμισες? ΄πως είναι το νέο σπίτι? gemini πως είσαι βρε κορίτσι? πως τα πάτε εσείς? triniti εσύ πως είσαι? έκανες ψώνια για τις κορι΄τσάρες σου?

τα δικά μου μπεμπε είναι καλά,,τρώνε πολύ, η μπέμπα είνια γκρινιάρα(γυναίκες απ την κούνια φαίνονται), ο μπεμπης μου είναι ήσυχο παιδί..ευτυχώς περάσαν και οι κολικοί και γλιτώσαμε απο επιπλέον γκρίνιες..τώρα είναι στη φάση που γελάνε και βγάζουν σαλάκια και τη γλώσσα έξω..'εχουν πλάκα..το βράδυ η μικρή ξυπνάει 1 φορά ευτυχώς, ο μικρός ομως 2 και δυστυχώς πολλές φορές δεν συγχρονίζονται οπότε το ξενύχτι είναι μεγάλο ακόμα αλλά την παλεύω! μάλλον ψιλοσυνήθησα αν και πολλές φορές νευριάζω όταν ξύπναω...υπομονή τίποτα άλλο δεν μπορώ να κάνω...ξαναξύπνησε η μικρή απ το πρωί νομίζω 1 ώρα κοιμήθηκε όλη κι όλη οπότε η γκρίνια είναι ατελειωτη........αχ τα νευρα μουυυυυυυυυυ

ty11p2.png

Καλησπέρα και καλό μήνα!

Βλέπω ερημία και...ας μην το πω το άλλο. Μετακομίσαμε λοιπόν και έχουμε και τηλέφωνο πια και ιντερνετ.

Ειμαστε καλά, προσπαθούμε να τακτοποιηθούμε στο σπίτι ακόμα, έχουμε κούτες ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές ειμαστε καλά.

Η μικρή ειναι ανήσυχη...εσκασε και 2ο δόντι και τα βράδια ξυπνάει πολλές φορές. Τα 2 τελευταία έχει ξυπνήσει στις 5 και έχει μείνει ξύπνια μέχρι τις 7. Αυτό σημαίνει λίγος υπνος και για μένα. Και τον έχω ανάγκη...

Γενικά με το σπίτι ασχολούμαι αυτόν το καιρό. Και με εκκρεμότητες. Να γίνουν όλα πριν γυρίσω στην δουλειά (τον Γενάρη). Και να δουμε και πόσο θα έχουμε δουλειά...οι απολύσεις καλά κρατούν στον όμιλο.

Ελπίζω να είστε όλες καλά...και να μην το κλείσουμε το μαγαζί...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...