Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Τι να πω; Μπορεί και να παίζει να μεινω φυσιολογικά...αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες :oops: Δεν ξέρω τι κάνετε εσείς...αλλά εγώ βρε κορίτσια ειμαι πτώμα...δεν μου'ρχεται...ειναι και η μικρή που ξυπνάει συνέχεια...:oops::oops::oops:

Αλλά ναι θα πάω αρχικά φυσικά μπας και...

Τα άλματα ανάπτυξης αφορούν όλα τα μωρά. Απλά όταν θηλάζουν θέλουν να ειναι συνέχεια στο στήθος...και γενικά θηλάζουν δεν θηλάζουν έχουν γκρίνια.

Τους ήχους που λες Ioannaki δεν τους ειχαμε εμείς. Αφού όμως σου λέει ο παιδίατρος ότι ειναι φυσιολογικό...μην τρομάζεις.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα

gemini έχω βοήθεια ευτυχώς..είναι εδώ Δευτέρα με Παρασκευή η μαμά μου και τα ΣΚ ασχολείται το στεφάνι μου..μεγάλη βοήθεια η μαμά δεν το συζητώ αλλά βρε κορίτσια πάλι κουρασμένη αισθάνομαι..μονίμως είμαι ένα πτώμα..είναι αυτό το βραδινό ξύπνημα που δεν παλεύεται με τίποτα..με τίποτα όμως..και να σκεφτείται πως δεν είμαι και πολύ του ύπνου.

palmoma και εγώ τη βαριέμαι τη διαδικασία της "αναπαραγωγής"..εδώ δεν έχω χρόνο για άλλα πράγματα το σεξ μας μάρανε

σήμερα πάω στο ντοκτορ να με δει..να σας ρωτήσω...μετά απο πόσο καιρό αδιαθετήσατε κανονικά μετά τη γέννα??

ty11p2.png

Καλημερα!

Palmoma εγω ουτε καν! Σα να μη με αφορα πλεον το θεμα, το χω ξεχασει!! Νομιζω φταινε οι ορμονες του θηλασμου...δεν ειναι τυχαιο οτι το λενε και φυσικη αντισυλληψη...δεν ειναι μονο οτι δεν εχεις περιοδο...ειναι και οτι δεν το πλησιάζεις καν:tongue: Θελω να επεναλθω ομως, δε μου αρεσει...

ιωαννα μη νομιζεις κ εγω που εχω βοηθεια μονιμως κουρασμενη ειμαι... Τα πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μαλλον.. Η μαμα σου ειναι ολη μερα σπιτι?

Παω gym γτ το παρακανα με τα τραπεζια κ οτι ειχα χασει το ξαναπηρα:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμένα περίοδος μου ήρθε γύρω στις 50 ημέρες...ειμαι από τις τυχερές!!!:evil: Να θηλάζω όλη μέρα και όλη νύχτα και να έρθει και η μαντάμ κανονικά. Τι να πω;

Με ανακουφίζετε που μου λέτε οτι και εσείς το σπορ το έχετε αφήσει...γιατί έχω μια φίλη που έχουν τα παιδιά μας 20 ημέρες διαφορά....και νόμιζε οτι είναι έγκυος πάλι (επομένως το εξασκεί το άθλημα)...και ειπα μέσα μου οτι εγώ ειμαι η περίεργη.

Πως να μην κουράζεστε βρε κορίτσια με 2; Εγώ με ένα και ειμαι πτώμα...αλλά πτώμα. Η αϋπνία ειναι που τσακίζει.

A5K6p3.png

Παρεμπιπτόντως οι άλλες που είστε; Γιατί έχετε χαθει ολες; Μήπως μονοπωλούμε την συζήτηση με τα των μωρών και βαριέστε;

Future εχεις μήνες να φανείς. Ελπίζω να μας διαβάζεις. Μας λείπεις πολύ και θα θέλαμε νέα σου. Σε σκεφτομαστε, θυμόμαστε τις δυσκολίες που είχατε. Ελπίζω να ειστε καλά. Δώσε κανένα σήμα...

Triniti πως πας; Δεν πιστεύω να γεννήσεις και να το μάθουμε κατόπιν εορτής.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε;

Σιγά να μη μονοπωλείτε τη συζήτηση...χαρά μας να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε για το τι μας περιμένει! Εγώ μπορεί να μπαίνω και να σας διαβάζω, απλά δεν σχολιάζω πάντα...είμαι κοντά σας όμως, στις αγωνίες σας και στις ανησυχίες σας και ας μην καταλαβαίνω τίποτα από την κούραση που περνάτε τώρα...σε λίγο καιρό, θα μπω και εγώ στο πετσί του ρόλου!

Δεν έχω γεννήσει ακόμα...θα το μάθετε φαντάζομαι...έκανα το ντόπλερ και σε γενικές γραμμές καλά, και τη Δευτέρα έχω να πάω στο γιατρό μου για να με ξαναδεί... Εκεί φαντάζομαι θα μου λύσει και τις απορίες μου αρχίζουν και με ζώνουν σαν τα φίδια όσο πλησιάζει ο καιρός...Φιλάκια σε όλες!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Palmoma εγω ουτε καν! Σα να μη με αφορα πλεον το θεμα, το χω ξεχασει!! Νομιζω φταινε οι ορμονες του θηλασμου...δεν ειναι τυχαιο οτι το λενε και φυσικη αντισυλληψη...δεν ειναι μονο οτι δεν εχεις περιοδο...ειναι και οτι δεν το πλησιάζεις καν:tongue: Θελω να επεναλθω ομως, δε μου αρεσει...

ιωαννα μη νομιζεις κ εγω που εχω βοηθεια μονιμως κουρασμενη ειμαι... Τα πρωτα χρονια ειναι δυσκολα μαλλον.. Η μαμα σου ειναι ολη μερα σπιτι?

Παω gym γτ το παρακανα με τα τραπεζια κ οτι ειχα χασει το ξαναπηρα:?

η μαμά μου είναι όλη μέρα σπίτι ΕΥΤΥΧΩΣ...μένει σε διπλανή πόλη και έρχεται για βοήθεια τις καθημερινές..δεν γίνεται με ένα άτομο μόνο..εσύ πως τα καταφέρνεις? τα κρατάς και μόνη σου?? το προσπάθησα και εγώ μια φορά να τα κρατήσω για λίγες ώρες αλλά δεν.....απογοητεύτηκα και αγχώθηκα..υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως χρειαζεται και τρίτο άτομο για βοήθεια!! είναι πολλές οι δουλειές που πρέπει να γίνουν και όχι μόνο οτι έχει να κάνει με τα μωρά..δουλειές του σπιτιού εννοώ σούπερ μάρκετ κλπ..αλλά τι στα λέω τα ξέρετε όλες

οι υπόλοιπες τι κάνετε? palmoma πότε ΄μετακομίζεις? η tina τι κάνει? χάθηκε. triniti πήγες στο γιατρό? τι σου είπε?

ο καιρός χάλασε..έχει κρύο, βρέχει και φυσάει...ανάψαμε τζάκι!

ty11p2.png

η μαμά μου είναι όλη μέρα σπίτι ΕΥΤΥΧΩΣ...μένει σε διπλανή πόλη και έρχεται για βοήθεια τις καθημερινές..δεν γίνεται με ένα άτομο μόνο..εσύ πως τα καταφέρνεις? τα κρατάς και μόνη σου?? το προσπάθησα και εγώ μια φορά να τα κρατήσω για λίγες ώρες αλλά δεν.....απογοητεύτηκα και αγχώθηκα..υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως χρειαζεται και τρίτο άτομο για βοήθεια!! είναι πολλές οι δουλειές που πρέπει να γίνουν και όχι μόνο οτι έχει να κάνει με τα μωρά..δουλειές του σπιτιού εννοώ σούπερ μάρκετ κλπ..αλλά τι στα λέω τα ξέρετε όλες

οι υπόλοιπες τι κάνετε? palmoma πότε ΄μετακομίζεις? η tina τι κάνει? χάθηκε. triniti πήγες στο γιατρό? τι σου είπε?

ο καιρός χάλασε..έχει κρύο, βρέχει και φυσάει...ανάψαμε τζάκι!

Γρηγορη καλησπέρα!

Κι εγω οταν τα ειχα κρατησει καποιες φορες μονη μου το ιδιο απογοητευτηκα... Η μαμα μου ειναι εδω πολλες ωρες αλλά οχι τα μεσημερια και καποια απογευματα, και τα Σ/Κ ειμαι κυριως με τον αντρα μου. Κι εγω δεν την παλευω μονη μου μη νομιζεις. Ολα γινονται πλεον αστραπιαια και αν! Και χρονος για τον εαυτο καθολου...αστα να πανε! Καλα να ειναι να παιδακια μας, αλλά πολύ ζορι!

Τινα εχει ερθει ο αντρουλης σου? Ελπιζω να περνατε καλά...εγω οπως βλεπεις ουτε χρονο για τηλ δεν εχω...Θα τα πουμε ομως καποια στιγμη...

Φιλια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρες

πήρα τα κλειδιά του διαμερισματος και η μετακόμιση προβλέπεται κατά τα μέσα του μήνα. Θα την κάνω με εταιρεία (πάνε οι οικονομίες μου) γιατί δεν μπορώ αλλιώς. Κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει...και επομένως ό,τι κάνουμε μόνοι και τα υπόλοιπα με εταιρεία. Δεν πειράζει. Πήρα προσφορές. Θα μου κοστίσει ακόμα ένα ενοίκιο...δεν βαριέσαι τι να κάνουμε;

Τα ρούχα θα τα μαζέψω εγώ...δεν μου αρέσει η ιδέα να μαζεύουν ξένοι τα ρούχα μου.

Γενικα ειμαι ενθουσιασμένη...το βλέπω σαν μια νέα αρχή. Ήθελα καιρό να φύγω από αυτο το σπίτι...και ήρθε πλεον η ώρα :D

A5K6p3.png

Καλημέρα

μολις γυρίσαμε από Ζάππειο που πήραμε μέρος στον Πανελλήνιο Ταυτόχρονο Θηλασμό 2012. Ήταν τέλεια, περάσαμε πολύ όμορφα, γνωρισαμε τις κοπέλες της Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού Αττικής που με έχουν βοηθήσει παααααρα μα πάαααρα πολυ όλους αυτούς τους μήνες, μάθαμε να μπαίνουμε καλύτερα στο ring sling μας και γυρίσαμε όλο εικόνες και χαρά.

Και του χρόνου να ειμαστε καλά να πάμε να συμπαρασταθούμε ξανά στο εργο των κοριτσιών που εθελοντικά στηρίζουν τον μητρικό θηλασμό και βοηθούν.

Εσείς όλες που έχετε χαθεί;

A5K6p3.png

Hello!

Κατ αρχην Palmoma καλη μετακομιση! Και με υπομονη! Το οτι εισαι χαρουμενη ειναι σημαντικο για να δωσεις λιγοτερο βαρος στην κουραση!!

Ειχε και στην πολη μας τετοιο event αλλά δε γινοταν να πάω... Τωρα να πω την αληθεια σκεφτομαι ποσο δυσκολος θα ειναι ο αποθηλασμος... και για ψυχολογικούς λογους.

Εγω νιωθω πολύ κουρασμενη. Βγηκαμε χτες με τον αντρα μου και μου αρεσε πολυ! πλεον τη βολτα την απολαμβανω στο επακρο!! Ομως γενικά νομιζω οτι εξαντλούμαι...τα μωρα πλεον ζητανε και δεν τα προλαβαινεις...δε μου φτανει ενα Σαββατοβραδο/15ημερο:cry:

Σας φιλώ ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δόντια και αϋπνία, κρύο και μετακόμιση ακομα εκτος προγράμματος....όλα μες την μέση. Δεν ειναι και η καλύτερη φάση αλλάααααα σήμερα γιορτάζει το Αγγελινάκι μου και ειμαι πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυ χαρούμενη. Ειναι η πρώτη της γιορτή και ειναι για μας μεγαααααλη μέρα.

Ελπίζω να είστε καλά όλες

Σας φιλώ

A5K6p3.png

Δόντια και αϋπνία, κρύο και μετακόμιση ακομα εκτος προγράμματος....όλα μες την μέση. Δεν ειναι και η καλύτερη φάση αλλάααααα σήμερα γιορτάζει το Αγγελινάκι μου και ειμαι πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυ χαρούμενη. Ειναι η πρώτη της γιορτή και ειναι για μας μεγαααααλη μέρα.

Ελπίζω να είστε καλά όλες

Σας φιλώ

Να τη χαίρεσαι την κοριτσάρα σου palmomaki! πρώτη γιορτή εννοείται πως χαρά μεγάλη θα χεις..με τα δόντια έχει και γκρίνια? μπορείς να δώσεις κάτι για να τη βοηθήσεις?

η μπέμπα μου χθες έκανε κάτι πολύ σούπερ που εύχομαι να συνεχιστεί...κοιμήθηκε στις 10 το βράδυ και ξύπνησε για να φάει στις 5,30 το πρωί!!!! αφού είχα σηκωθεί να ταίσω τον μπέμπη στις 2 και ανησυχησα μήπως έπαθε κάτι..κοίταγα να δω αν αναπνέει!! να σημειώσω πως τον τελευταίο καιρό απο 3ώρες που σηκωνόταν γίναν 4 αλλά αυτό το χθεσινό με άφησε άλλαλη!!! κατα τ άλλα οι κολικοί συνεχίζονται κάθε βράδυ, και την Τρίτη θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο

ty11p2.png

Να τη χαίρεσαι την κοριτσάρα σου palmomaki! πρώτη γιορτή εννοείται πως χαρά μεγάλη θα χεις..με τα δόντια έχει και γκρίνια? μπορείς να δώσεις κάτι για να τη βοηθήσεις?

η μπέμπα μου χθες έκανε κάτι πολύ σούπερ που εύχομαι να συνεχιστεί...κοιμήθηκε στις 10 το βράδυ και ξύπνησε για να φάει στις 5,30 το πρωί!!!! αφού είχα σηκωθεί να ταίσω τον μπέμπη στις 2 και ανησυχησα μήπως έπαθε κάτι..κοίταγα να δω αν αναπνέει!! να σημειώσω πως τον τελευταίο καιρό απο 3ώρες που σηκωνόταν γίναν 4 αλλά αυτό το χθεσινό με άφησε άλλαλη!!! κατα τ άλλα οι κολικοί συνεχίζονται κάθε βράδυ, και την Τρίτη θα κάνουμε το πρώτο μας εμβόλιο

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές σου. Να χαίρεσαι και εσύ τα μπεμπάκια σου.

Αυτό το να σηκώνομαι και να κοιτάω αν αναπνέει το έχω κάνει και εγώ σε κάτι αναλαμπές που έκανε κάτι 5ωρα...μια δυο φορες δηλαδή. Δεν συνεχίστηκαν τα δικά μας δυστυχώς. Εύχομαι να έχεις περισσότερη τυχη από εμάς. Το καλό ειναι που δεν την ξυπνάει ο μπέμπης :D

Μεγαλώσατε και εσείς και ξεκινάτε εμβόλια ε; Αντε με το καλό.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...