Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

χαχαχα αυτό με το σεσουάρ πολύ μου άρεσε. Γεια σου βρε Ioanna με τις πατέντες σου

Εμείς ειμαστε καλά. Από δυσκοιλιότητα συνήλθαμε. Από υπνο όχι. Συνεχίζουμε να ξυπνάμε τα βράδια ανά μια ώρα μέχρι τις 4-5 και από εκεί και μετά κάνουμε ένα 2ωρο ή 3ωρο...αλλά πλέον η μάνα ειναι off. Οχι οτι αυτό το τελευταίο δεν μου αρέσει...εστω και αυτό.

Σήμερα πήγα 2 ώρες ζωγραφική. Για να φύγω επρεπε να μην ειμαι στο οπτικό της πεδίο. Εχει αρχισει και πονηρεύει και ενώ ειναι μια χαρά με την γιαγιά ή τον μπαμπά της με το που με βλέπει...λυσσάει. Το χάρηκα το 2ωρακι μου. Ξανανιωσα και ας ειμαι αϋπνη. Τώρα την έχω αγκαλιά και εχει αρχίσει να της την δίνει...προσπαθεί να πιάσει πληκτρολόγιο.

Με το που γύρισα φυσικά γατζώθηκε πανω μου, θηλασε, και τώρα περιμένει να δει τι θα κάνουμε.

Είναι ώρα για μπάνιο...για να δουμε

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!!

Χτες πηγαμε παιδιατρο...7400γρ ο μεγαλος και 6600γρ ο μικρος! Και πηραν απο 3,5 ποντους!!! Ολα καλά δηλαδη! Ειπαμε να ξεκινησουμε τροφες μπας και δω ασπρη μερα! πηρα κεχρι ολικης αλεσης της holle. Λεω να το φτιαξω με ξενο γαλα και οχι με νερο γτ θα ειναι στανταρ πολύ αγευστο (δεν εχει ζαχαρη, γλουτενη και γαλα) Θα τους δωσω σε λιγο και θα πω εντυπώσεις!

Palmoma καλα εκανες κ πηγες ζωγραφική...ειναι σημαντικες αυτες οι ωρες για την ψυχικη μας ισορροπια!!! Κι εμενα μια κοπελα στο γυμναστηριο μου ειπε "απορω πως ερχεσαι!" Ομως δεν το αλλαζω με τιποτα...κι ας ειμαι πτωμα μετα:rolleyes:

Οσο για τον υπνο κι εμεις το ιδιο. Ταιζω κατα τις 10 και μετα τις 12 αρχιζει το τροπαριο!! Προς το ξημερωμα ειναι καλυτερα...Υπομονη

ιωαννα δεν ξερω τι αλλο να πω περα του οτι σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!

Ξυπνησε ο μικρος γμτ!...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εμεις ξεκινάμε επιχείρηση μαθαίνω να κοιμάμαι μόνη μου δηλαδή οχι στο στήθος, όχι στην αγκαλιά αλλά στο κρεβάτι μου...για να δουμε. Ειναι σημαντικό γιατί αποκοιμιέται πάνω μου, την βάζω στο κρεβάτι της και αν ξαφνικά ξυπνήσει το βράδυ και βρεθεί στο κρεβάτι τρομάζει μάλλον γιατί σου λέει "Που βρέθηκα εδώ;"...και κλαίει. Ειναι ενας και από τους λόγους που ξυπνάει και κλαίει ενω δεν πεινάει.

Θα ειναι δύσκολα...θα έχουμε κλάματα αλλά πρέπει για το δικό της το καλό να το αντέξουμε.

Gemini μια χαρά οι παίδαροί σου. Το κεχρί στο συνέστησε ο γιατρός;

A5K6p3.png

Εμεις ξεκινάμε επιχείρηση μαθαίνω να κοιμάμαι μόνη μου δηλαδή οχι στο στήθος, όχι στην αγκαλιά αλλά στο κρεβάτι μου...για να δουμε. Ειναι σημαντικό γιατί αποκοιμιέται πάνω μου, την βάζω στο κρεβάτι της και αν ξαφνικά ξυπνήσει το βράδυ και βρεθεί στο κρεβάτι τρομάζει μάλλον γιατί σου λέει "Που βρέθηκα εδώ;"...και κλαίει. Ειναι ενας και από τους λόγους που ξυπνάει και κλαίει ενω δεν πεινάει.

Θα ειναι δύσκολα...θα έχουμε κλάματα αλλά πρέπει για το δικό της το καλό να το αντέξουμε.

Gemini μια χαρά οι παίδαροί σου. Το κεχρί στο συνέστησε ο γιατρός;

Ωχ δυσκολες αυτες οι αλλαγες...εγω τον μεγαλο πηγα στο δωματιο του. Και μετα θελω να παω και τον μικρο στο αλλο.

Το κεχρι, ναι μου το ειπε ο παιδιατρος..ή ρυζι ...οτι απ αυτα θελω δηλαδη για αρχη... ειναι ολικης αλεσης

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τελικά επειδή είναι σε αλματάρα ανάπτυξης 30η εβδομάδα με άγχος αποχωρισμού τρελλό...θα περιμένω μια εβδομάδα για το πείραμα.

Την έχω στο δωμάτιό της....και στο κρεβάτι της. Ας αποκοιμιέται αγκαλιά και αυτή την εβδομάδα και βλέπουμε από την επόμενη....

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Αμάν βρε κορίτσια...όλο χάνεστε.

Μάλλον βρήκαμε σπίτι...είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηηηηη:D:D:D

Αντε ρε κοριτσι μπραβο!!!!!!!!!!!! Για πες! Καλο!!

Εμενα γιορταζει ο αντρας μου αυριο. Την Κυριακη θα κανω τραπεζι στους συγγενεις αλλά και αυριο τελικα το βραδυ το κοβω να μαζευομαστε καμια 25αρια ατομα-φιλοι και τρεχω και δε φτανω, Θα ερθουν ολοι αργα και θα πρεπει να βγαλω φαγητο.

Κατα τα αλλα τα μωρα συνεχιζουν να ξυπνανε. Και ο μεγαλος τελικα ενω ξερει να καταπινει κτλ δειχνει την προτιμηση του εμφανως στον θηλασμο, αφου βλεπει κουταλι και κλαιει... τελεια δηλαδη...! Αντε να δω τι θα γινει και μ αυτο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini να τον χαίρεσαι. Να έχετε υγεία και να χαιρεστε τα αγγελούδια σας.

Υπάρχει ένα κουτάλι-μπιμπερό...δηλαδή κουτάλι συνδεδεμένο με μπιμπερό...δεν ξέρω αν θα σε βοηθούσε στην περίπτωση του μεγάλου σου. Ξέρεις μπορεί να τον ξεγελούσε η όψη...και τελικά να έκανε την δουλειά του. Αν θες δες το εδώ.

http://nuby.com/el-GR/natural-touch/solid-feeding/67648/

Μην σε αγχώνει πάντως. Θα πάρει λίγο καιρό να τα δεις να ανοίγουν στόμα και να τρώνε με ευχαρίστηση. Εμείς να σκεφτείς χθες φάγαμε για πρώτη φορά όοοοολο μας το φρούτο. Επομένως μην αγχώνεσαι. Σιγά σιγά και όσο θέλουν. Και εννοείται οτι προτιμούν να θηλάζουν...δεν ειναι μόνο τροφή ο θηλασμός βλέπεις.

Το σπίτι ειναι ό,τι ακριβώς θέλαμε. Εχει μεγάλο σαλόνι για να χωρέσουν τα πράγματά μας. Εχει ασανσέρ που ήταν σημαντικό. Εχει 3 υ/δ για να μπει ο καθένας στον χώρο του. Ειναι σε καλή περιοχή. Μια χαρά όλα. Αύριο κάνουμε συμβόλαιο και απο Νοεμβρη μετακομίζουμε. Η μετακόμιση θα ειναι μανίκι αλλά δεν με νοιάζει. Χαίρομαι τόσο πολύ..που δεν το σκέφτομαι. Επίσης το νοίκι ειναι λίγο παραπάνω από αυτό που θα θέλαμε αλλά εχει θέρμανση με φυσικό αέριο και ηλιακό και προβλέπουμε να εξοικονομήσουμε από εκεί χρήματα.

A5K6p3.png

καλημέρα

gemini να τον χαίρεσαι τον άντρα σου που γιόρταζε προχθές..πάλι τραπεζώματα έχεις εσύ??? με το τάισμα πως πάει?

palmoma επιτέλους βρήκες σπίτι..απο πέρυσι θυμάμαι πως έψαχνες άντε με το καλό να μπείτε και να τακτοποιηθείτε

ty11p2.png

Καλημερα!

Χτες τελειωσα και με τα τραπεζωματα... Περττο να πω ειμαι ορθιο πτωμα... Δε νιωθω το κορμι μου γενικώς!

Ευχαριστω για τις ευχες σας!

Κατα τα αλλα καλά. Χτες μπορω να πω την κρεμα την εφαγαν κανονικα, δηλαδη αρκετη ποσοστητα ωστε να μη θηλασω στο καπάκι. Για να δουμε και σημερα..

ιωαννα εσυ πως τα πας?

παλμομα με το καλο η μετακομιση...θα κουραστεις βεβαια αλλά οπως φαινεται αξιζει τον κοπο!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες

εδώ αέρας και συννεφιά; Εκεί;

Εμείς ειμαστε καλά. Η μικρή βεβαια έχει μπερδευτεί από την αλλαγή της ώρας και δεν το'χει καταλάβει ακόμα. Ειμαι λίγο νυσταγμένη για άλλη μια φορά.

Κατά τα άλλα καλά. Ετοιμάζω μετακόμιση...αντε να δουμε

Για πείτε κανένα νέο; Τα μωρά σας;

Εχω αρχίσει να σκέφτομαι για 2ο...απο τώρα θα μου πείτε; Εεε ναι...δεν εχω και πολλά περιθώρια χρόνου, δεν ειμαι και στην πρώτη νιότη, και σκέφτομαι οτι αν απομακρυνθώ πολύ χρονικά από αυτή την περίοδο μετά δεν θα θέλω να επιστρέψω (ξενύχτια κλπ). Αν ειχα κάνει διδυμα δεν θα το σκεφτόμουν εννοείται. Δεν θέλω πανω από 2. Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Το θέμα ειναι οτι όπως θυμάστε (αν θυμάστε) δεν έχω κανένα κατεψυγμένο. Αυτό σημαίνει οτι πάμε φτου κι απο την αρχή...

A5K6p3.png

Παρεμπιπτόντως οι άλλες που είστε; Γιατί έχετε χαθει ολες; Μήπως μονοπωλούμε την συζήτηση με τα των μωρών και βαριέστε;

Future εχεις μήνες να φανείς. Ελπίζω να μας διαβάζεις. Μας λείπεις πολύ και θα θέλαμε νέα σου. Σε σκεφτομαστε, θυμόμαστε τις δυσκολίες που είχατε. Ελπίζω να ειστε καλά. Δώσε κανένα σήμα...

Triniti πως πας; Δεν πιστεύω να γεννήσεις και να το μάθουμε κατόπιν εορτής.

Τα υπόλοιπα κορίτσια που είστε;

A5K6p3.png

Παντως οποια αλλη συζητηση εκτος μωρων ευπροσδεκτη φυσικά, εχει δικιο οι Παλμ!

Σκεφτεσαι φυσικο κυκλο? Για ποτε λες? Καλυτερα νωρις γτ μετα δε ξαναμπαινεις ευκολα στο λουκι! Ειναι γλυκια η ελευθερία!:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα με συννεφιά και αέρα και απο εδώ..φθινοπώριασε για τα καλά..

ερώτηση¨το άλμα ανάπτυξης αφορά τα μωρά που θηλάζουν μόνο??(τώρα που ξαναδιαβάζω την ερώτηση μου φαίνεται λίγο χαζή)

ερώτηση 2 προς gemini που έχει αγόρια...τα δικά σου κάνουν ήχους όταν κοιμούνται?? ο δικός μου κάνει πολλούς ήχους ρε κορίτσια και στον ύπνο του και στον ξύπνιο του..μη γελάσετε αλλά οι ήχοι είναι σαν χλιμίντρισμα, σαν να μαρσάρι αυτοκίνητο κάποιες φορές κάτι άλλους περίεργους ήχους σαν μεγάλος άνθρωπος! τρομάζω λέμε! ρ'ωτησα και την παιδίατρο και είπε πως είναι φυσιολογικό και αφορά το αναπνευστικό τους που εξελλίσεται...ότι και να ναι εμένα πάντως με τρομάζει όταν τον ακούω..απ τη μια έχει πλάκα και γελάω απ την άλλη τρομάζω ρε κορίτσια. η μικρή δεν κάνει τίποτα απο ήχους πέρα απ τη γκρίνια και το κλάμα και τη φωνή καμπάνα που έχει όταν θέλει να φάμε...μιλάμε για πολλά ντεσιμπέλ!

palmoma δεύτερο σκέφτεσαι ε?? χαρά στο κουράγιο σου βρε κορίτσι..για πότε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις? εννοείται πως με το ξεκίνημα θέλουμε καθημερινή λεπτομερέσταστη αναφορά για το πως τα πας..αυτή τη φορά θα πας με άλλη ψυχολογία πάντως ξέροντας οτι έχεις ήδη ενα παιδί

θέλω να γράψω κι άλλα αλλά ξύπνησε ο μπέμπης το κερατάκι μου μέσα

ty11p2.png

ιωαννα νομιζω το αλμα αναπτυξης ισχυει για ολα τα μωρα. ομως οταν δε θηλαζεις ειναι πιο απλά τα πραγματα, δινεις μερισσοτερα ml...

εμενα δεν κανουν τετοιους ηχους που λες...αλλά νομιζω το χω ξανακουσει οτι ειναι φυσιολογικό

για πες, εχεις βοηθεια?

κ εγω οταν ξυπνανε το ιδιο 'κερατακί' επικαλουμαι κ εχω τυψεις...

παλμ δεν παιζει να μεινεις φυσιολογικα αυτη τη φορα? μετα απο εγκυμοσυνη ειμαστε πολυ γονιμες...προσπαθειτε καθολου?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...