Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα

σήμερα είχα γενέθλια...να με χαίρεστε.

Αν ήταν εδώ η Future που κρατούσε το αρχείο θα το ήξερε...αχ βρε Futuraki που είσαι;

Να είστε καλά όλες.

Θα σας γράψω περισσότερα αύριο

Πάω για ύπνο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ βρε κοριτσάρα! να σε χαιρόμαστε, πολύχρονη και ότι επιθυμείς

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσόπουλα...Αχ τι τραβάτε και εσείς οι μάνες! Να αξιωθούμε και οι υπόλοιπες να το ζήσουμε αυτό...ναι, ναι θέλω να τη ζήσω αυτήν την ταλαιπωρία πάαααρα πολύ! Στις 36 βδομάδες ρε θηρίο Ιωάννα;;; Μπράβο κούκλα μου! Μακάρι να φτάσω τις 35...αύριο γίνομαι 30! εβδομάδων ε, όχι χρονών...χι χι χι! Μου φαίνεται απίστευτο ότι πλησιάζει ο καιρός. Δεν είμαι έτοιμη καθόλου αλλά δεν μπορώ και να περιμένω! Με καταβάλλει ώρες ώρες τρελλό άγχος και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο...Αχ...συγγνώμη όλο για μένα μιλάω...

Palmoma μας έχασες μανάρι μου; Εδώ είμαστε αλλά κρατάμε αποστάσεις.χι χι χι Μην στεναχωριέσαι με τη μικρή, θα μάθει να αποκοιμιέται στο κρεβάτι της...μπορεί να δυσκολευτεί λίγο στην αρχή, ειδικά αν μας λες ότι έχει μάθει την αγκαλιά σου...αλλά για το καλό της μέσης σου και των κλειδώσεών σου,ας πονέσουν λίγο τα αυτάκια σου και η ψυχούλα σου από το κλάμα που θα είναι αναμενόμενο φαντάζομαι...Μετά θα φτιάξουν τα πράγματα...Θυμάμαι η κουμπάρα μου ΚΑΘΕ βράδυ πέρνανε το αμάξι με τον άντρα της και πηγαίνανε βόλτα στην Αθήνα μέχρι να κοιμηθεί ο μικρός...άντε να το κάνεις αυτό τώρα εκεί που έχει φτάσει η βενζίνη! Όχι αγάπη μου...κάθε πράγμα στον καιρό του...και οι αγκαλίτσες είναι για τις πρώτες μέρες που δεν το χορταίνεις....μετά κάνεις την καρδιά σου πέτρα και το σκληραγωγείς σταδιακά....(μαρή τι ωραία που τα λέω η Σπαρτιάτισσα...αν τα εφαρμόσω κιόλας έλα να με φτύσεις!!!!)

Όπως και να έχει...πιστεύω σε σένα...θα τα καταφέρεις!

υπομονή να χεις και θα τα ζήσεις ΟΛΑ σύντομα..έτσι ήμουν και γω ανυπομονούσα να γεννήσω και τώρα τρέχω και δε φτάνω..η χαρά μεγάλη βέβαια αλλά και η κούραση ακόμα μεγαλύτερη..θα φτάσεις και συ στην 36 μη σου πω και στην 37..βασικά προσπάθησε να φτάσεις στην 37 για να μην χρειαστούν θερμοκοιτίδα και τσάμπα στεναχωριέσαι..γενικά θετική σκέψη να έχεις και όλα καλά θα πάνε..κανονικά θα γεννήσεις η καισαρική??

ty11p2.png

Καλησπερα κοριτσια!

Palmoma ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ εστω και καθυστερημενα... Οντως η Future αρχειο! Εγω εχω τρελο αλτσχαιμερ πλεον..:rolleyes:

Τρινιτι λιγο σου εμεινε..μετα να δεις ερχονται τα ωραια!! Δε μιλουσα γτ ηταν η Ιωαννα κ δεν ηθελα να την αγχωσω...τωρα με καταλαβαινει...και σε κανα μηνα ακομα πιο πολύ...Εγω γεννησα 37+2.κι εμενα ειχαν πρηστει πολύ τα ποδια μου και πηγαινα καπω κουτσαινοντας...μεγάλες στιγμες, τις σκεφτομαι και συγκινουμαι...

ιωαννα αντεχω οπως κι εσυ... Δηλαδη τελευταια δεν την παλευω και πολυ. το καλο ειναι οτι κανα πρωινο παω γυμναστηριο και μου αρεσει, αλλά πανε πισω οι δουλειες του σπιτιου ετσι και αστα να πανε. Και τα μωρα τωρα πεινανε συνεχεια, ξυπνανε το βραδυ και ειμαι κομματια. Ευτυχως μετα το φαι ξανακοιμουνται. αυτα, δεν μπαινω συχνα, ειχα και κατι επισκεψεις...γιατρο εχουμε στις 22/10, παλι μου ειπαν οτι ο μικρος σδυνατισε...κ με εβαλαν σε σκεψεις...ουφ! Γραφω γρηγορα γτ τα ακουω να ξυπνανε...

αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

υπομονή να χεις και θα τα ζήσεις ΟΛΑ σύντομα..έτσι ήμουν και γω ανυπομονούσα να γεννήσω και τώρα τρέχω και δε φτάνω..η χαρά μεγάλη βέβαια αλλά και η κούραση ακόμα μεγαλύτερη..θα φτάσεις και συ στην 36 μη σου πω και στην 37..βασικά προσπάθησε να φτάσεις στην 37 για να μην χρειαστούν θερμοκοιτίδα και τσάμπα στεναχωριέσαι..γενικά θετική σκέψη να έχεις και όλα καλά θα πάνε..κανονικά θα γεννήσεις η καισαρική??

Καλησπέρα κουκλίτσες...Γλυκιά μου με καισαρική δαγκωτή πάω! Είχα κάνει πριν από δυο χρόνια αφαίρεση κυστών από τις ωοθήκες με καισαρική οπότε είναι έτοιμη η τομή...Μακάρι να φτάσω τόσων εβδομάδων...ο γιατρός κάτι λέει για τις 35...αν με παίρνει φαντάζομαι δε θα με βάλει μέσα...Σε δύο βδομάδες έχω το ντοπλερ...και αυτές τις ευλογημένες ενέσεις κορτιζόνης...εύχομαι να προλάβω...Δε σας κρύβω ότι κάθε μέρα που ξυπνάω, ευχαριστώ το Θεό που με έκανε και πέρασα την προηγούμενη!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια.

Τα νέα μας ειναι οτι έχουμε αρχίσει και "στρώνουμε" λίγο στον υπνο και ειμαι πολύ χαρούμενη γιατί φυσικά έχω αρχίσει να κοιμάμαι μερικές συνεχόμενες ώρες και αυτό με ξεκουράζει.

Κατά τα άλλα η μικρή ειναι καλά, μεγαλώνει, τρώει τα φρούτα της (όχι με ευχαρίστηση) και την κρέμα της (με τρέλλα) κάθε μέρα και απο βδομάδα ξεκινάμε και τα λαχανικά το μεσημέρι...μου φαίνεται απίστευτο που μεγαλώνει και αρχιζει τις τροφές...σιγά σιγά φεύγει από το μωρουδέ...

Εγω ψαχνω σπίτι να νοικιάσω..γιατί εδω δεν πάει άλλο. Δεν χωράμε. Και επιπλέον εχει και τις σκάλες (δεν έχει ασανσερ) και δεν παίζεται η κατάσταση. Αλλά προς το παρόν δεν βρίσκω. Ό,τι με καλύπτει σε χώρους...είναι ακριβό. Ό,τι ειναι προσιτό απο πλευράς τιμής...δεν με καλύπτει είτε σε χώρους, είτε σε όροφο (1ος και φοβάμαι...εχουμε γίνει επικίνδυνοι εδώ στην Αθήνα), ειτε σε θέρμανση (αν δεν έχει αυτόνομη...). Ετσι ψάχνω και ψάχνω και ψάχνω...

Gemini μην αγχώνεσαι για το βάρος του παιδιού. Δεν παίρνουν όλα τα παιδιά βάρος με τον άερα. Εγώ πηγα και ειδα την φίλη μου που έχει γεννήσει αγόρι 20 μερες νωρίτερα από την δική μου και ειναι ο μισός από την μπέμπα...σε κιλά ειναι τουλάχιστον 2 λιγότερα και σε ύψος μερικούς πόντους. Αλλά ο γιατρός της λέει οτι αναπτύσσεται μια χαρά...στον δικό του ρυθμό. Ετσι ειναι το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό.

Trinitaki ο καιρός πλησιάζει και αγχώνεσαι ε; Ετσι ειναι αυτή η φάση...συνεχόμενο άγχος. Από το αν θα συλλάβεις και πότε μέχρι...το τέλος. Δεν τελειώνει ποτέ πια. Όλα θα πάνε καλά. Να σκέφτεσαι μόνο θετικά. Τον αγώνα που έκανες. Οτι πλησιάζεις να κρατήσεις τα κορίτσια σου αγκαλιά. Όλα μα όλα θα πάνε τέλεια. Μην αγχώνεσαι και στρεσάρεις τις κοριτσάρες σου.

Ioanna κουράγιο. Εισαι στην δύσκολη φάση. Όσο κι αν σου φαίνεται κοινότυπο...θα στρωσουν. Εγώ βεβαια έπρεπε να περιμένω τον 7ο για να το πω...αλλά μερικά μωρά στρώνουν νωρίτερα. Προσπάθησε να κοιμάσαι οταν κοιμούνται ειναι η μοναδική συμβουλή που έχω να σου δώσω (και τα Ω3 εννοείται).

Οι άλλες που ειναι; Έχουμε χάσει κόσμο ε;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Κοιμουνται και κοντευω να κανω παρτυ απ τη χαρα μου!!!! Να δουμε τωρα ποσες φορες θα ξυπνησουν για γαλα... βασικα ειναι τοσες πολλες που δεν τις θυμαμαι καν το πρωι, μονο εκεινη την ωρα συχτηριζω και λεω οτι την αλλη μερα θα δωσω φορμουλα και πάλι απ την αρχη...

Triniti με το καλο σου ευχομαι. Και νομζιω δε θα πονας τοσο αφου εχεις και την τομη ετοιμη...

Palmoma μια χαρα σας βρισκω...και υπνος και γευματα! Ζηλευω, θελω κι εγωωωωωωωω!! Τελικα τα παιδακια θελουν τον χρονο τους...

Για το ενοικιο να σου πω νομιζα οτι ειναι καλη εποχη...οτι εχουν πεσει δηλαδη... Ισως θελει πολύ ψαξιμο. Σκεφτεσαι να μετακομισετε συντομα δηλαδη ή ψαχνετε αν τυχει κατι?

Σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι γίνεται; Όλες καλά;

Εγω μετά απο μερικές ώρες ημικρανίας...καλύτερα.

Αύριο θα έρθει γυναίκα να καθαρίσει το σπίτι...και προσπαθούσα λίγο να τακτοποιήσω...αλλά δεν μπορώ. Δεν έχω πια χώρο...τα ρούχα, τα λευκά, τα παιχνίδια της μπέμπας όλα μες την μέση...δεν χωράνε σε ντουλάπες.

Ψαχνω να μετακομίσω...ΑΜΕΣΑ

A5K6p3.png

Καλησπέρα!

Δεν την παλευω καθολου....ουτε κ εγω δεν ξερω ποσες φορες ξυπναω τα βραδια... Χτες καθε μια ωρα γτ πεινουσαν εναλλαξ. Μετα τις 6:30 κοιμηθηκα σερι μεχρι τις 8. Και οπως καταλαβαινετε μετα ολη μερα σερνομαι. Τωρα τα κρατησε λιγο ο αντρας μου και κοιμηθηκα μιση ωρα και νομιζω οτι ημουν σ αλλο κόσμο!:shock:

Σημερα λεω να δωσω ξενο τη νυχτα κατα τις 12 να δω μηπως τα βαρυνει και κοιμηθουνε. Εχω τυψεις αλλά θελω να το κανω μια φορα στο τοσο για να κοιμαμαι κι εγω...

Palmoma εσεις πως τα πατε? Τωρα καθε ποτε θηλαζεις?

Κανα καλο σπιτι ειδες?

ιωαννα εσυ?

τα υπολοιπα κοριτσια??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

hello..gemini με απογοήτευσες...στον 5ο και σηκώνεσαι ακόμα τα βράδυα??? πω πω με έφτιαξες βραδυάτικα..ήδη δεν αντέχω άλλο ξενύχτι..έχω φτάσει στα όρια μου..μη σου πω τα ξεπέρασα κιόλας! πίστευα πως στον 3ο άντε στον 4ο στρώνουν λίγο τα πράγματα..ωχ παναγιά μου...απ την άλλη στην palmoma στρώσαν τα πράγματα στον 7ο...ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση με πιάνει!! να τα λέτε πάντως αυτά να ξέρω τι γίνεται

χθες πήγαμε παιδίατρο..κλείσαμε μήνα και την Κυριακή σαραντίζουμε..ολα καλά μας είπε η ντόκτορ..βάλανε και τα δύο αρκετό βάρος..η μπέμπα ζυγίζει τώρα 3800 ο μπέμπης 3660!! κάναν κάτι μαγουλάκια για τσίμπημα!

κλαίνε πά΄λι το κερατάκι μου μέσα.......θα επανέλθω...

ty11p2.png

Κορίτσια δεν θέλω να απογοητεύσω καμία...αλλά δυστυχώς και εμείς επιστρέψαμε σε συνεχομενα βραδινά ξυπνήματα. Χθες τελικά την πήρα στο κρεβάτι μου γιατί δεν την πάλευα (καθε 1 ώρα). Εχει και δόντια που την ενοχλουν...και δεν ξέρω τι άλλο. Αλλά όλα τα παιδιά δεν ειναι ίδια. Σας εχω πει εχω φίλη που ο γιος της από τον 3ο έκανε σερί 11-7...απιστευτο ε;

Σήμερα είχε δυσκοιλιότητα από την μπανάνα...μόλις πριν ένα μισάωρο κατάφερε να κάνει κακά και να συνελθει...ευτυχώς που θηλάζει ακόμα. Αν δεν θηλαζε και έπινε σκόνη, συν την μπανάνα, συν το ρυζάλευρο...θα ειχαμε θέμα. Αύριο δεν θα της βάλω μπανάνα στα φρούτα. Σήμερα έφαγε και χορτόσουπα το μεσημέρι για πρώτη φορά (καρότο, πατάτα, κολοκυθι).

Εμείς θηλάζουμε όποτε θέλει. Το πρωί όταν ξυπνάει, και την νύχτα πριν κοιμηθεί και κατά την διάρκεια της νύχτας. Και μέσα στην μέρα αν ζητήσει στήθος (κουτουλάει πάνω μου και το ψάχνει) δεν της το αρνούμαι.

Geminaki απο αϋπνία ξέρω και αν αυτό σημαίνει να κοιμηθείς λίγο...δώσε ένα μπουκαλάκι. Δεν παθαίνουν και τιποτα. Εμείς το έχουμε κόψει το ξένο...και αναρωτιέμαι μήπως φταίει κι αυτό. Αλλά παίρνει λίγο με το ρυζάλευρο που έχει μέσα γάλα σκόνη.

Σπίτι ακομα τιποτε. Αύριο θα πάω να δω ένα. Και ελπίζω....θέλω να προλάβω τον χειμώνα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Palm δηλ γι απογευματινό δεν της δίνεις στάνταρ γάλα; Πόσους θηλασμους κανεις μες στη μέρα; Γράφω απ το κίν βιαστικά..

Το ξένο γάλα φέρνει δυσκοιλιοτητα; Για την μπανάνα το χω ακούσει...βάλε ακτινίδια καλύτερα.

Και χορτοσουπα;; Μεγαλώσατε εσείς !!

Ιωάννα εμένα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά όσο παει τα βλέπω πιο σκούρα. Νομίζω φταίει που είναι πλέον μεγάλοι κ χωνευουν το γάλα γρήγορα. Θα σας πω αύριο. Αν δε φταιει παντωσ αυτο την κατσαμε!!!

Μη μασάς το κάθε παιδί είναι διαφορετικό... Τι ευχόμαστε με το σαραντισμο; Θα πω να τους χιλιάσετε τους μήνες!! Μεγαλώσατε κ εσείς!! Βάλε καλε τικερακι να βλέπουμε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Της δίνω γάλα όποτε θέλει...

Το πρωί πινει, στις 10 έχει φρούτο, μετά μπορεί να θέλει να πιει λίγο γάλα πάλι. Μετά κοιμάται (στις καλές μέρες για 1 ώρα...στις κανονικές μισαωρο). Ξυπνάει κατά τις 11.30 ας πουμε..γύρω στις 12.00 πίνει πάλι γάλα. Στις 2.00 πάμε για τα χόρτα. Τρώει λίγα..και καμια ώρα μετά πίνει πάλι γάλα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξανακοιμηθεί...για όσο. Ξυπνάει...παίζει...μπορει να πιει αν θέλει της δίνω.. Στις 6.30 έχει ρυζάλευρο...το τρώει καλά αυτό. Αυτό έχει ήδη μέσα σκονογαλα. Κατά τις 9.00 έχει μπάνιο και μετά θηλάζει πάλι...και ολη την νύχτα επίσης.

Νυστάζω κορίτσια νυστάζω...

A5K6p3.png

Της δίνω γάλα όποτε θέλει...

Το πρωί πινει, στις 10 έχει φρούτο, μετά μπορεί να θέλει να πιει λίγο γάλα πάλι. Μετά κοιμάται (στις καλές μέρες για 1 ώρα...στις κανονικές μισαωρο). Ξυπνάει κατά τις 11.30 ας πουμε..γύρω στις 12.00 πίνει πάλι γάλα. Στις 2.00 πάμε για τα χόρτα. Τρώει λίγα..και καμια ώρα μετά πίνει πάλι γάλα. Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ξανακοιμηθεί...για όσο. Ξυπνάει...παίζει...μπορει να πιει αν θέλει της δίνω.. Στις 6.30 έχει ρυζάλευρο...το τρώει καλά αυτό. Αυτό έχει ήδη μέσα σκονογαλα. Κατά τις 9.00 έχει μπάνιο και μετά θηλάζει πάλι...και ολη την νύχτα επίσης.

Νυστάζω κορίτσια νυστάζω...

α οκ...καταλαβα. Κανει αρκετους θηλασμου δηλαδη.. τελικα το καθε παιδι εχει το δικο του προγραμμα, οποτε δε μενει παρα να δουμε τα δικα μου τι θα κανουν...

Παντως χτες τους εδωσα ξενο στις 1 τη νυχτα. Ο μικρος το ηπιε, ο μεγαλος με τιποτα δεν το ηθελε και του εδωσα στηθος τελικα. Και οι δυο ξυπνησαν στις 4. Δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα...απλα θελω κι εγω να κοιμαμαι λιγο το βραδυ γμτ!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Το ότι τα παιδιά που πίνουν ξένο γάλα κοιμούνται περισσότερο ειναι μύθος. Όσες φορές της έδωσα ξένο...δεν είδα καμία διαφορά. Εχω φίλη που θηλάζει αποκλειστικά και ο μικρός της κοιμάται 8ωρα...και έχω και τον ανηψιό μου που έπινε μόνο ξένο και ξυπνούσε το βράδυ μέχρι που έγινε 4 ετών...

Με άλλα λόγια...ΝΑΙ το κάθε παιδί έχει τον ρυθμό του και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ειναι να προσαρμοστούμε εμείς...αυτά σίγουρα δεν θα προσαρμοστούν σε εμάς ...όχι ακόμα τουλάχιστον.

Συνεχίζω να νυστάζω γιατί η μικρή έκανε δυσκοιλιότητα από το μήλο και την μπανάνα μάλλον και το βράδυ πονούσε και σφιγγόνταν και ίδρωνε για να κάνει κακά. Ετσι μείναμε αγκαλιά 4-5 μέχρι που τα κατάφερε...κοιμήθηκε 5-7.30 και στις 7.30 ειχαμε την συνέχεια...μετα κοιμήθηκε 10.30-12.00 αλλά εγώ έπρεπε να πάω τράπεζα και διαφορες δουλειές. Τώρα κοιμάται πάλι...την πήγαμε βόλτα και αποκοιμήθηκε..νυστική...της έχω φτιάξει το φαγητό της και λέω αν προλάβω να φάω και εγώ μέχρι να ξυπνήσει.

Εχει φοβερή μερα και ο σύζυγος απεργεί...εξ ου και η βόλτα.

Ειμαι ζόμπι αλλά ας ειναι καλά και ας μην υποφέρει και ας με ξυπνάει τα βράδια για να θηλάσει. Αυτό το χθεσινο να υποφερεί και να μην μπορώ να την βοηθήσω....:(

A5K6p3.png

κοριτσάρες...τι νέα απ το μέτωπο?

gemini και εγώ που δίνω που και που ξένο γάλα μια χαρά ξυπνάνε στο τρίωρο μη σου πω και στο δίωρο τα βράδυα..απλά αυτ'ο που παρατήρησα είνια πως πίνουν πιο λίγο σε ποσότητα απ το μητρικό

palmoma πως είνια η μικρή σου?? με τη δυσκοιλιότητα τι κάνατε?

triniti εσύ πως είσαι? σε πια βδομάδα είσαι τώρα? 33 η κάνω λάθος?

εγώ έχω πελαγώσει κορίτσια..έχω πολύ συσσωρευμένη κούραση και μου βγαίνει σε άγχος..η μικρή έχει αλλάξει τροπάρι τώρα τελευταία και γκρινιάζει συνέχεια..δεν πολυκοιμάται και άποτέλεσμα να εκνευρίζεται και να έχουμε όλοι νεύρα μετά..την κουνάω στην αγκαλιά κοιμάται..την αφήνω κάτω ξυπνάει..τι θα κάνουμε δεν ξέρω..προς το παρόν βρήκα τη λύση του σεσουάρ!! με το που κοιμηθεί την αφήνω λίγο κάτω βάζω το πιστολάκι δίπλα της και ο ήχος την κοιμίζει μια χαρά!! με τον μπέμπη ευτυχώς όλα καλά...εξακολουθεί μαμ κακά και νάνι

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...