Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες σας

κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για τις ευχες σας. Να'στε καλά και ό,τι καλύτερο για όλες σας.

Το χαλινό Ioanna είναι η μικρή μεμβράνη που συνδέει την γλώσσα με την στοματική κοιλότητα...μερικές φορές πάει πιο μπροστά από ό,τι πρέπει και εμποδίζει το παιδί, σαν βρέφος στον θηλασμό, αλλά κυρίως μεγαλύτερο στην ομιλία. Όσο πιο νωρίς το κόψει ένα βρέφος τόσο καλύτερα. Γι'αυτό και εγώ Geminaki συμφωνώ με την επιλογή σου να το κάνεις τώρα που το έκανες...

Χθες πηγαμε παιδίατρο και μας έδωσε προγραμμα διατροφής. Υποτίθεται οτι πρέπει να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο...δεν σας κρυβω οτι δεν ειμαι οπαδός...νομίζω οτι ειναι ζάχαρη και συντηρητικά και σκονόγαλα και δεν υπάρχει λόγος...αλλά απο την άλλη δεν θέλω να πάρω και ευθύνη να μην την ξεκινήσω με αυτό. Επομένως σημερα θα πάω να αγοράσω και θα ξεκινήσουμε...μπορει να μην της αρέσει...επομένως θα αποφασίσει η ίδια. Μετά ξεκινάμε μπανάνα...αχλάδι...μήλο...πορτοκάλι και αργότερα τις σουπες.

Και εγω έχω κουραστεί λίγο με τον θηλασμό...αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο ευκολο...

Ioanna δεν θηλάζεις καθόλου; Μόνο αντλείς; Γιατί δεν προσπαθείς εναλλαξ τα μωρά να τα θηλάζεις ανα γεύματα; Το ερέθισμα στο στήθος απο το μωρό ειναι καλύτερο από ό,τι με το θηλαστρό.

δεν θηλάζω μόνο αρμέγομαι..μου είναι πιο εύκολο..προσπάθησα να θηλάσω αλλά δεν μπορούσα με τίποτα, είχα άγχος για διάφορα πράγματα και δεν το προσπάθησα παραπέρα..έστω και έτσι όμως τους δίνω δικό μου για όσο ακόμα θα μπορέσω

ξεκινάνε οι τροφές ε?? άντε καλή αρχή..

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Palmoma με καλυψες για το χαλινο! Ευτυχως δεν εχουμε πολλή γκρινια. Και μπορω να πω οτι το παιδι λεει περισσοτερες συλλαβες και τρωει και καλυτερα...δεν ξερω αν ειναι τυχαιο...παντως νομιζω καλά καναμε και την καναμε την επεμβασουλα.

Ρυζαλευρο ξεκινανε πρωτα γτ ειναι το λιγοτερο αλλεργιογονο υποτιθεται. Μαλιστα πολλοι παιδιατροι το συστηνουν απο 5,5 μηνων. Καλη αρχη, να μας πεις εντυπώσεις;) Κι εγω δε σου κρυβω ανυπομονω για τις τροφες!

ioannav οταν θηλαζει το μωρο καταλαβαινεις αν τρωει απο τις πανες που βρεχει και το βαρος που παιρνει...ετσι δεν εχεις αγχος και ισως ειναι και καλυτερο απο αγχη του τυπου ποσα ml εβγαλα/ηπιε κτλ. Οποτε καλυτερα να επιμεινεις στο στηθος. Ξερω ομως οτι με τα διδυμα δοκιμαζονται πραγματικα τα ορια σου και δεν ειναι ευκολο, οποτε κανε οτι νομιζεις οτι ειναι καλυτερο για σας, και οτι σας βολευει.

Κατα τα αλλα τα ιδια εμεις. Πολυ κουραση ρε κοριτσια, τι ειναι αυτο το πραγμα... Πως θα τη βγαλουμε καθαρη δεν ξερω... Γραφτηκα και γυμναστηριο και να φευγω μια ωρα απ το σπιτι και γτ νιωθω οτι με ποναει η μεση και οτι εχω σκουριασει. Ελπιζω να τα καταφερνω να πηγαινω...

Καληνυχτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σας

το ρυζάλευρο ξεκίνησε μπορώ να πω με επιτυχία. Της αρεσει πολύ κι ας ειναι ακόμα σε υγρή μορφή (στην αρχή το πήζουμε σιγά σιγά..μέρα με την μέρα). Ειχα πει να μην της δώσω ρυζάλευρο...που λένε οι κοπέλες του θηλασμού. Επειδή έχει μέσα σκονόγαλα...και ζάχαρη. Τελικά αποφάσισα να της δώσω και πήρα ένα που λέει οτι δεν έχει ζάχαρη. Μια χαρά πάει προς το παρόν...αντε να δουμε.

Μπήκε και επισημα στην κουνια της (μέχρι τώρα ήταν στο λίκνο ή μαζί μου στο κρεβάτι) και μια χαρά. Βεβαια ξυπνάει 3-4 φορές την νύχτα...αλλά τι να κάνουμε; Το έχω πάρει απόφαση. Απλά όταν κοιμόμασταν μαζί εγώ κοιμόμουν και εκείνη θήλαζε...τώρα ξυπνάω και πάω στο δωμάτιό της και δεν κοιμάμαι....αλλά καλύτερα ήθελα να μπει στο κρεβάτι της. Το είχα λίγο άγχος. Πάντως μια χαρά πήγε.

Ioanna o θηλασμός ειναι μανίκι...δεν ειναι ευκολο. Κάνε ό,τι νομίζεις εσύ καλύτερο και κάθε σταγόνα δικό σου που δίνεις κέρδος ειναι για τα παιδακια σου.

Geminaki και εγώ πήρα το προγραμμα του γυμναστηρίου...και της ζωγραφικής (τρομάρα μου). Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...αλλά θέλω να βγαίνω να κάνω κάτι για μένα. Γιατί όλο με το μωρό...και εχει κολλήσει πάνω μου. Να προετοιμάζεται για όταν θα φύγω για δουλειά.

A5K6p3.png

Ioanna δοκίμασε να πάρεις Ω3...ειναι ό,τι πρέπει για να σε βοηθήσουν για το ψυχολογικό σου και κάνουν καλό και στα μωρά.

Επίσης οι θηλάζουσες πρέπει να παίρνετε και βιταμίνες ε; Ρωτήστε τους γιατρούς σας. Εμένα παιδίατρος ειδική σε θέματα θηλασμού μου έδωσε βιταμίνες τις Pregnacare λέγοντας οτι ειναι απαραίτητο να παίρνει μια θηλάζουσα. Παίρνω και σίδηρο...

A5K6p3.png

Καλησσπέρα!

Palmoma μια χαρα σας πηγαν ολα, και οι τροφες και η μεταβαση στην κουνια! Ειδες που ανησυχουσες?

Να πας οπου μπορεις παντως, εγω δυο φορες μπορεσα αυτη τη βδομαδα, αλλα μου αρεσε πολύ. Εσυ εχεις ενα παιδακι και βολευεται να στο κρατανε...

Σιδηρο δεν παιρνω γτ εχω αρκετο λεει, εκανα κι εξετασεις πάλι προσφατα γτ μου πεφτου πολύ τα μαλλια, και ηταν πάλι καλο. Παιρνω μονο ασβεστιο.

Να σε ρωτησω, δινεις και συμπληρωμα γαλα τελικα? ειχες πει το καλοκαιρι, αλλά το εκανες συστηματικά? Και πως? Εχω κουραστει και σκεφτομαι να δινω κι εγω που και που, αλλά δεν ξερω τι θα γινει με το στηθος...δε θα πρεπει να αδειάζει? Θα το κουβεντιασω και με το γιατρο σε 10 μερες που θα ειμαστε 5 μηνων και βλέπουμε.

Δουλεια ξεκινας το Νοεμβρη? Θα ειναι η μαμα σου για το μωρο?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Συμπλήρωμα δίνω το βράδυ ένα μπουκάλι σχεδόν συστηματικά πια από τον 6ο...η αλήθεια ειναι οτι τις περισσότερες φορές ειναι μητρικό. Αλλά εχω δώσει στο παρελθόν και ξένο. Και το δίνω γιατί δεν μένει στο στήθος και δυσανασχετεί...αν έμενε και θηλαζε κανονικά όπως όλη την ημέρα δεν θα της έδινα τίποτα. Όσες φορέ δηλαδή το έχει κάνει το γάλα εχει πάει για πέταμα. Δεν έχω τέτοια κουραση. Εχω ομως πάντα το άγχος της παραγωγής. Μέχρι τώρα αντλούσα συστηματικά. Τώρα με την εισαγωγή των τροφών δεν έχει νόημα...πρέπει να αφήσω τον οργανισμό μου να κινηθεί προς ηρεμο απογαλακτισμό. Θα μου άρεσε να εχω αρκετό γάλα να θηλάσω γύρω στον έναν χρόνο...αλλά με τόσα προβλήματα οτι φτάσαμε και μέχρι εδω για μένα ειναι θαύμα.

Αλλωστε τώρα με την εισαγωγη των στερεών κινείσαι σιγά σιγά σε 2 θηλασμούς έναν πρωί έναν βράδυ....κριμα ειναι να μην ειναι δικό σου το γάλα. Αλλά αν πάλι δεν γίνεται...εχει πιει αρκετό μητρικό. Δεν στενοχωριέμαι.

Δουλειά ξεκινάω Γενάρη. Εχω το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μας έκαναν ακόμα μια μείωση έμαθα...θα ειναι η μαμά μου εδώ ναι. Δεν θέλω να την δεσμευσω να είναι εδώ και όχι στο σπίτι της στο νησί...αλλά δεν ακούει τίποτα. Θέλει να το αναλάβει αυτή το μικρο...μακάρι να εχει υγεία και να μπορεί. 9 μηνών θα ειναι το μπουμπούκι μου...μικρούλι να μείνει με ξένον άνθρωπο.

A5K6p3.png

Συμπλήρωμα δίνω το βράδυ ένα μπουκάλι σχεδόν συστηματικά πια από τον 6ο...η αλήθεια ειναι οτι τις περισσότερες φορές ειναι μητρικό. Αλλά εχω δώσει στο παρελθόν και ξένο. Και το δίνω γιατί δεν μένει στο στήθος και δυσανασχετεί...αν έμενε και θηλαζε κανονικά όπως όλη την ημέρα δεν θα της έδινα τίποτα. Όσες φορέ δηλαδή το έχει κάνει το γάλα εχει πάει για πέταμα. Δεν έχω τέτοια κουραση. Εχω ομως πάντα το άγχος της παραγωγής. Μέχρι τώρα αντλούσα συστηματικά. Τώρα με την εισαγωγή των τροφών δεν έχει νόημα...πρέπει να αφήσω τον οργανισμό μου να κινηθεί προς ηρεμο απογαλακτισμό. Θα μου άρεσε να εχω αρκετό γάλα να θηλάσω γύρω στον έναν χρόνο...αλλά με τόσα προβλήματα οτι φτάσαμε και μέχρι εδω για μένα ειναι θαύμα.

Αλλωστε τώρα με την εισαγωγη των στερεών κινείσαι σιγά σιγά σε 2 θηλασμούς έναν πρωί έναν βράδυ....κριμα ειναι να μην ειναι δικό σου το γάλα. Αλλά αν πάλι δεν γίνεται...εχει πιει αρκετό μητρικό. Δεν στενοχωριέμαι.

Δουλειά ξεκινάω Γενάρη. Εχω το 6μηνο του ΟΑΕΔ. Μας έκαναν ακόμα μια μείωση έμαθα...θα ειναι η μαμά μου εδώ ναι. Δεν θέλω να την δεσμευσω να είναι εδώ και όχι στο σπίτι της στο νησί...αλλά δεν ακούει τίποτα. Θέλει να το αναλάβει αυτή το μικρο...μακάρι να εχει υγεία και να μπορεί. 9 μηνών θα ειναι το μπουμπούκι μου...μικρούλι να μείνει με ξένον άνθρωπο.

a ok καταλαβα... παντως με τοσα θεματα που ειχατε και ουσιαστικά αποκλειστικά θηλασες...μπραβο σου!! Τωρα με τις τροφες θα ειναι πιο ξεκουραστα, σιγουρα. Ομως φοβαμαι μηπως ο θηλασμος δεν ειναι μονο 2φορες/μερα, αλλά περισσοτερες. Θα δουμε!

Καλησπερα δεν ειπα.! Καλά σ/κ να εχουμε ολες! Εγω σημερα εκανα μποτέ και χάρηκα! εχουμε βαφτιση αυριο...

Φιλιά σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Οι θηλασμοί δεν ειναι ποτέ 2...μάλλον αργουν να γίνουν 2. Μπορεί να περάσει και χρόνος για να γίνουν 2.

Εμείς ξεκινήσαμε να ξυπνάμε πάλι το βράδυ ανα 2ωρο για να καταλάβεις. Εκει που νόμιζα οτι με τις τροφές θα χορταίνει και θα κοιμάται..αυτή προφανώς ξυπνά και αναπληρώνει τους θηλασμούς της....:confused: Χθες δε ήταν ξυπνια 4-6...τα νεύρα της μανουλας...κρόσια!!!

Τι να πω; Εχει και τα δόντια που την ενοχλούν. Είχε και άλμα ανάπτυξης. Ελπίζω να στρώσει γιατί ειλικρινά δεν αντέχω.

Και πρέπει να δουμε και τι θα κάνουμε με τον υπνο. Πρέπει να μάθει να αποκοιμιέται πια στο κρεβάτι της...δεν γίνεται αγκαλιά. Οχι πως δεν μ'αρέσει...αλλά δεν αντέχω να την κουβαλάω πια. Ειναι και 8,5 κιλά ζωή να'χει.

Ωραίο το μποτέ εεε Geminaki?

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσάκια..Μια χαρά πάτε με τους θηλασμούς και τις τροφές...Είχα ανάγκη να μπω λίγο στο παρεάκι σας γιατί στην άλλη παρέα που είμαι και πιο ενεργό μέλος έπεσε βαρύ πένθος για μία κοπέλα μάλαμα...Τόσο κοντα στο όνειρο, μετά από τόοσες προσπάθειες και ένα μήνα πριν αγκαλιάσει το αγγελούδι της, το αγκάλιασε ο Θεούλης...

Πόσο πολύ θέλω να διαβάσω τώρα για τα μωράκια σας που είναι υγιή και ζουζουνιάρικα...δενέχετε ιδέα! Και να ρωτήσω τις διδυμομανούλες...σε ποια βδομάδα γεννήσατε; Φαντάζομαι δεν ξεχνιέται κάτι τέτοιο...Γιατί πήγα στο γιατρό την Παρασκευή και μου απαγόρευσε να περπατάω καθότι μπορεί να σπάσουν τα νερά, έχουν πάρει θέση οι μικρές...Και εννοείτε, ΑΓΧΩΘΗΚΑ. Βέβαια μετά πλάκωσε η στεναχώρια για την φορουμφιλενάδα και ίσιωσε το γλυκό...τι να σας λέω! Η πίεση ανέβηκε, το σάκχαρο επίσης και είμαι πάνω σε ένα κρεβάτι το 70% της ημέρας!

Και να ρωτήσω και την palmoma για το 6μηνο του ΟΑΕΔ....Πότε το ζήτησες από το αφεντικό; Αφού γέννησες ή το είχατε συζητήσει νωρίτερα; Και είναι υποχρεωμένος να δεχτεί ή μπορεί να στο αρνηθεί; Γιατί εγώ έχω να τα δω τα αφεντικά μου από τέλη Μαΐου...και δεν νομίζω να είναι πολύ φιλικοί μαζί μου...

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Trinitaki όσο δύσκολο και αν ειναι πρέπει να κάνεις χαρούμενες σκέψεις. Ξέρω οτι ειναι σχεδον ακατόρθωτο αλλά θα πρέπει με καποιον τρόπο να σκέφτεσαι μόνο τις κόρες σου και το καλό τους. Κάθε σου άσχημη σκέψη τις τρομάζει και τις στρεσάρει...και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί;

Εγώ γέννησα 39+5 ημέρες...σχεδόν στην 40η εβδομάδα δηλαδή αλλά μάλλον τις διδυμομάνες ρωτάς ε;

Όσο για το 6μηνο του ΟΑΕΔ, το ζήτησα από τον εργοδότη μετά την γέννα. Αλλά ήταν δεδομένο οτι θα το πάρω, ειχα μιλήσει με τον προϊστάμενό μου. Και μετά απευθύνθηκα απλά στο τμήμα προσωπικού....όταν η εταιρεία ειναι μεγάλη όλα ειναι λίγο απρόσωπα. Στην πραγματικότητα μπορεί ένας εργοδότης να μην στο εγκρίνει...αλλά λογικά υπάρχουν τρόποι να τον πείσεις. Δηλαδή αν δεν το εγκρίνει...τι; Δεν μπορεί να σε απολύσει ούτως ή άλλως. Και γιατί να μην το εγκρίνει; Ίσα ίσα που δεν σε πληρώνει...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσόπουλα....τι κάνετε??

εγώ συνεχώς άυπνη και κουρασμένη..έχουμε και κολικούς και γκρίνια πλέον τα βράδυα..ωραία πράγματα! ώρες ώρες δεν παλεύεται η κατάσταση και ας έχω και βοήθεια

εσείς τι νέα? palmoma ευχαριστώ για τις συμβουλές..παίτνω μόνο κάτι βιταμίνες (μαγιά μπύρας) για περισσότερο γάλα

triniti εγώ γέννησα 36 ακριβώς..θα μπορούσα να περιμένω ακόμη λίγο αλλά είχα πρηστεί τόσο που με δυσκολία περπατούσα

gemini εσύ πως αντέχεις με 2 μωρά μωρέ?????

ty11p2.png

Καλησπέρα κοριτσόπουλα...Αχ τι τραβάτε και εσείς οι μάνες! Να αξιωθούμε και οι υπόλοιπες να το ζήσουμε αυτό...ναι, ναι θέλω να τη ζήσω αυτήν την ταλαιπωρία πάαααρα πολύ! Στις 36 βδομάδες ρε θηρίο Ιωάννα;;; Μπράβο κούκλα μου! Μακάρι να φτάσω τις 35...αύριο γίνομαι 30! εβδομάδων ε, όχι χρονών...χι χι χι! Μου φαίνεται απίστευτο ότι πλησιάζει ο καιρός. Δεν είμαι έτοιμη καθόλου αλλά δεν μπορώ και να περιμένω! Με καταβάλλει ώρες ώρες τρελλό άγχος και προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο...Αχ...συγγνώμη όλο για μένα μιλάω...

Palmoma μας έχασες μανάρι μου; Εδώ είμαστε αλλά κρατάμε αποστάσεις.χι χι χι Μην στεναχωριέσαι με τη μικρή, θα μάθει να αποκοιμιέται στο κρεβάτι της...μπορεί να δυσκολευτεί λίγο στην αρχή, ειδικά αν μας λες ότι έχει μάθει την αγκαλιά σου...αλλά για το καλό της μέσης σου και των κλειδώσεών σου,ας πονέσουν λίγο τα αυτάκια σου και η ψυχούλα σου από το κλάμα που θα είναι αναμενόμενο φαντάζομαι...Μετά θα φτιάξουν τα πράγματα...Θυμάμαι η κουμπάρα μου ΚΑΘΕ βράδυ πέρνανε το αμάξι με τον άντρα της και πηγαίνανε βόλτα στην Αθήνα μέχρι να κοιμηθεί ο μικρός...άντε να το κάνεις αυτό τώρα εκεί που έχει φτάσει η βενζίνη! Όχι αγάπη μου...κάθε πράγμα στον καιρό του...και οι αγκαλίτσες είναι για τις πρώτες μέρες που δεν το χορταίνεις....μετά κάνεις την καρδιά σου πέτρα και το σκληραγωγείς σταδιακά....(μαρή τι ωραία που τα λέω η Σπαρτιάτισσα...αν τα εφαρμόσω κιόλας έλα να με φτύσεις!!!!)

Όπως και να έχει...πιστεύω σε σένα...θα τα καταφέρεις!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλησπέρα

σήμερα είχα γενέθλια...να με χαίρεστε.

Αν ήταν εδώ η Future που κρατούσε το αρχείο θα το ήξερε...αχ βρε Futuraki που είσαι;

Να είστε καλά όλες.

Θα σας γράψω περισσότερα αύριο

Πάω για ύπνο.

A5K6p3.png

images?q=tbn:ANd9GcStwDPm2O0uDF3GJyYSXMXZK8IkN56iHv-5oU_FVPjp1k-FAVxnQw

Μάλλον μας πήρε ο ύπνος φιλενάδα...δε σε έχω και στο fb για να μου χτυπήσει υπενθύμιση...Έστω και καθηστερημένα λοιπόν, αλλά με περίσσια αγάπη σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά με την όμορφη οικογένειά σου, το γλυκό σου χαρακτήρα και την πολύτιμη παρέα σου!!!

images?q=tbn:ANd9GcSJcsphM81EWAajb9JtUmm7g0m2QuproCbJ8QERajQanjfA5hxoPQ

Και μια τουρτίτσα για το καλό...α...περίμενε!

images?q=tbn:ANd9GcSwuQBq5Eomj7BFtRoDf8qWNmCsDZCwf_mxmy1qUU7ON1UaBeMa

κεράκια δε βάλαμε! τώρα μας μένουν τα δώρα...

images?q=tbn:ANd9GcQSts5nct0NlsKhekU9KuwrFXbhd82MiKn5sCSXn5UzpHekwUQC

Θα μας συγχωρέσεις....; ;) Σε φιλώ γλυκά...

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...