Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

να μαι πάλι! έχω και τα δυο μου μωράκια στο σπίτι και είμαι τρισευτυχισμένη..οι πρώτες μέρες ήταν μέσα στο άγχος αλλά ευτυχώς έχω τη βοήθεια μαμάς μου και τα πράγματα μπήκαν γρήγορα σε μια σειρά..έχω ένα θέμα με το μπέμπη μου μόνο, είναι ζόρικος στο φαγητό, και νομίζω πως έχει κολικούς γιατί κάπως κάνει την ώρα που κοιμάτε..η μπέμπα τρώει αρκετά καλά..σε λίγο θα φάει και εμάς!! δεν θυλάζω αλλά βγάζω ανα τρεις ώρες γάλα με το θύλαστρο και τους το δίνω..2-3 γεύματα όμως είναι απο ξένο. την τρίτη περιμένω παιδίατρο να μου δώσει οδηγίες

palmoma πως είναι η μικρή?

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

η μικρή έχει τελικά ωτίτιδα. Μας εδωσε αντιβίωση...και όσο και αν δεν θέλω να την φορτώσω δεν το ρισκάρω...αν ειναι να μην της δώσω τώρα και να καταλήξουμε σε λίγο καιρό στο ΠΑΙΔΩΝ με ενδοφλέβια δεν λέει.

Συνεχίζει να μην πονάει ευτυχως αλλά την αντιβίωση δεν θέλει να την πιει με τιποτα και την φτύνει...να δω πως θα μπορέσω να της την δώσω.

Ιωάννα μπραβο που πήρες τα μικρά σου. Αν θες βοήθεια για τον θηλασμό κάλεσε μια σύμβουλο θηλασμού να σε βοηθήσει. Δες και εδώ αν θες http://www.lllgreece.org/

Δεν σε αγχώνω αλλά καλό ειναι αν θες να θηλάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Δεν γίνεται αλλιώς.

A5K6p3.png

Καλησπέρα!

Palmoma περαστικα στη μικρη σου....και βεβαια να της δωσεις αντιβίωση, δεν ειμαστε να ρισκαρουμε με την υγεια... Μεχρι τη βάφτιση σας θα ειστε περδίκι!!!

Α! Επισης να σου πω οτι στον υπνο οι συνηθειες μας αλλαξαν...ξυπναμε καθε 3ωρο για φαγητο στανταρακι:shock: Και οι δυο πλεον...Αστα να πανε!! Μη νομιζεις δηλ οτι μονο η δικη σου ξυπναει. Νομιζω οτι τελικα μονο με ξενο γαλα δεν ξυπνανε (ioannav μην ακους εσυ!!)

ioannav ευχομαι να απολαμβάνεις αυτες τις πρωτες μερες με τα ζουζουνια σου! συμφωνω με την παλμ αμα ειναι να ρωτησεις καποια πραγματα συμβουλο θηλασμου...τωρα στην αρχη ειναι σημαντικο...ισως δηλαδη το συμπληρωμα δε χρειαζεται...φυσικα αν θελεις να θηλάσεις

Εμεις καλά ειμαστε, πηγαμε και βολτιτσα χτες και σημερα θα παμε στη μελλοντικη νονα του μικρου που γιορταζει.

Σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιωάννα μου μπήκε μία σειρά κιόλας; Μπράβο μανάρι μου, να μας δίνεις κουράγιο σε μας που ακόμα δεν έχουμε γεννήσει και το φανταζόμαστε λες και δε ξέρω και εγώ τι πρόκεται να ακολουθήσει...Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σε συμβουλέψω περί θηλασμού αλλά...άκου τις παλιές...κάτι θα ξέρουν παραπάνω!

Palmoma, περαστικούλια στη μικρή σου. Εννοείται και της δίνεις την αντιβίωση με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν διακινδυνεύουμε τίποτα με τα θέματα της υγείας και κάνουμε αυτό που μας λέει ο γιατρός μας! Mέχρι να πάτε στο νησί για τα βαφτίσια θα είναι περδίκι!

Gemini, αρχίσαν και πάλι τα ξενύχτια; Γιατί είχα την εντύπωση ότι όσο περνάει ο καιρός στρώνουν τα πράγματα αντί να χειροτερεύουν; Καλά κουράγια!

Εμείς πήγαμε χτες στο γιατρό. Είμαστε 27 βδομάδων και οι μικρές είναι μια χαρά....1220γρ η μία και 1130 η άλλη. Την άλλη βδομάδα θα κάνω τέσσερις ενέσεις κορτιζόνης για ενίσχυση των πνευμόνων στην απίθανη περίπτωση (μακρυά από μας!) και θα επαναλάβω πρώτα ο Θεός, την 32 βδομάδα. Μου είπε να πάω και στον ενδοκρινολόγο μου για να μου δώσει διατροφή γιατί φοβάται ότι είμαι οριακά στην καμπύλη ζακχάρου. Θα πάω, αλλά σήμερα που μετρήθηκα, μία ώρα μετά το μεσημεριανό μου, ήταν 99 φυσιολογικότατο. Θα συνεχίζω να μετριέμαι, να δω ποιες τροφές με επηρεάζουν και θα αποκλείσω αυτές...Βέβαια θα ακούσω και το γιατρό...αλλά σε γενικές γραμμές, είμαι πολύ προσεκτική και το θεωρώ αδικία αφού ήταν νορμάλ οι εξετάσεις να μου κόψει τα αγαπημένα μου μακαρόνια....:evil: χι χι χι. Μου πήρε και δείγμα κολπικού υγρού για να κάνουμε μία καλλιέργεια και να αποκλέισουμε το ενδεχόμενο ύπαρξης κάποιου μικροβίου και αυτά...προσέχει αρκετά οφείλω να ομολογήσω! Και μου είπε μόνο κρεβάτι και μετακίνηση μέσα στο σπίτι. Μη διανοηθώ να πάρω τους δρόμους...ταβανοθεραπεία λοιπόν και καλά είναι! Συγγνώμη αν σας κούρασα! Πολλά φιλάκια σε όλες! :)

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλησπέρα...επιστροφή στην Αθήνα.

Η μικρή είχε τελικά οξεία μέση ωτίτιδα. Η αντιβίωση συνεχιζεται...ανά 8 ώρες....πρέπει να την ξυπνάω δηλαδή να της δώσω ένα κρύο υγρό που δεν το θέλει και το φτυνει και να της το ξαναδίνω και να πνίγεται...και να με κοιτάει με ένα βλέμμα απορίας...ΟΥΦ..και να κλαίει εννοείται.

Εννοειται οτι την έχει "πειράξει" η αντιβίωση και κάνει διάρροιες. Εννοείται οτι ξαφνικά εχει κολλήσει στο στήθος σαν νεογέννητο. Επιπλέον την ενοχλούν τρομερά τα δόντια της. Και φυσικά...εχουμε την βάπτιση...οπου νερό απαγορεύεται να μπει στο αυτί της. Πολύ καλό timing. Επίσης εμεις εχουμε κλείσει να πάμε αεροπορικώς...που μας επέτρεψε ο γιατρός αλλά δεν ήταν και το καλύτερό του...αφου η μικρή έχει κάνει ρήξη τυμπάνου (η οποία έχει επουλωθει αρκετά τώρα)...

Ενα έχω να πω...να το διαβάσουν οι υπόλοιπες...κάθε φορά που παραπονιέμαι για κάτι...θυμάμαι που παραπονιόμουν για κάτι πιο απλό και λέω τι καλά που ήταν τότε. Δηλαδή δεν κοιμόνταν και παραπονιόμουν αλλά τότε ήταν καλά...τώρα που κοιμάται και την ξυπνάω για την αντιβίωση; Επομένως μην στενοχωριέστε για τίποτα. Ζήστε τις φάσεις με τα παιδιά σας και όλα θα μπουν στο δρόμο τους. Υγεία να εχουν. Αυτά για τις ήδη μανάδες. Για τις υπολοιπες...ισχύει το ίδιο. Όλα θα μπουν στον δρόμο τους.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Palmoma καλως ηρθατε!! Εγκλιματιστηκατε καθολου??

Περαστικα στη μπεμπουλα...τι να πω...οντως ετσι ειναι, ειμαστε αχαριστοι ορισμενες φορες.

Την ωτιτιδα την επαθε απο κρυωμα? Η βαφτιση ειναι την Κυριακή?

τρινιτι κανεις και τις τελευταιες εξετασεις αρα εχεις μπει στην τελικη ευθεια. Ενεσεις κορτιζονης οι περισσοτερες διδυμομανουλες καναμε οποτε μην ανησυχεις. Ξαπλα και ηρεμια μεχρι να μπεις κι εσυ στο κλαμπ!!

Εμεις ειχαμε παει στον παιδωρλ με τον μικρο για το χαλινο.Ειπε οκ μαλλον καποια στιγμη θα χρειαστει να το κοψουμε, τωρα δεν επειγει. Και οτι ειναι στο χερι μου τι να κανουμε γτ καποιοι γονεις προτιμουν να ειναι πιο μεγαλο το παιδακι (πανω απο 1 ετος) και να κανει γενικη αναισθησια για να μην φοβηθει/τρομαξει/ αποκτησει παιδικα τραυματα το παιδι. Εμενα μου φαινεται χαζομαρα να σα πω την αληθεια να υποστει μωρο παιδι ολικη ναρκωση για 1 λεπτο υποθεση...ειμαι κακουργα μανα?? Δεν ξερω με αγχωσε καπως ο γιατρος ετσι που το ειπε. Τεσπα, εκλεισα ραντεβου Δευτερα να το κανουμε. Και ειπε και οτι θα ποναει λιγακι μεχρι να κλεισει η πληγουλα...

Λετε να το θυμαται και να μη μ αγαπαει μετα?????:oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma, περαστικά στη μικρή σου...φαντάζομαι πόσο σε έχει στεναχωρήσει! Εδώ εγώ που ακόμα δεν έγινα μάνα και μπήκα στο πετσί του ρόλου σου, ανατρίχιασα...Να το ξυπνας το έρημο για κάτι που δε θέλει και να πρέπει να κάνετε και όλα αυτά για τη βάφτιση...Και τι θα κάνετε; θα πείτε στον παπά μη ρίξεις νερό στο κεφάλι ή θα πάρετε τίποτα ειδικά earphons, κάτι σαν τάπες; αλλά για τόσο μικρά θα έχουν; Όπως και να έχει, θα είναι περαστικά σύντομα και όλα θα πάνε καλά...Σε φιλώ γλυκά και με το καλό!

gemini...να κάνω μία ερώτηση και αν θυμάσαι μου απαντάς...όταν είχες κάνει τις ενέσεις τις κορτιζόνης, είχες παρατηρήσει ότι σταμάτησαν να είναι τόσο δραστήρια τα πιτσιρίκια στην κοιλιά σου; Δύο μέρες τώρα που τις έκανα, έχει πέσει μαστούρα μάλλον, και ενώ τα καταλαβαίνω να κουνιούνται, σε σχέση με πριν πρέπει να είναι ένα 80% μειον... Τουλάχιστον κουνιούνται...

Όσο για την αμφιβολία που έχεις σχετικά με το πότε να το κάνεις αυτό που δεν κατάλαβα τι είναι αλλά αν μεγαλώσει λίγο θα θέλει γενική αναισθησία...και εγώ στη θέση σου θα ήμουν η σκληρή η μάνα...αν είναι πράγματι για ένα λεπτό υπόθεση γιατί να φάει τόσο φάρμακο το μανάρι μου; Βέβαια θα ακούσεις το γιατρό σας...και αποκλείεται να το θυμάται...μπορεί για καμιά βδομάδα να είναι μουτρωμένο αλλά με πολύ αγάπη και αγκαλίτσες θα του περάσει του ζουζουνιού σου!

Σας φιλώ όλες! Καληνύχτα!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλημερα!

triniti το ειχα διαβασει οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι λιγοτερο κινητικά αυτες τις μερες, ομως δε θυμαμαι να ειχα παρατηρησει κατι. Δε μπορω να πω κιολας οτι κουνιοντουσαν ολη μερα ωστόσο....

κοντευεις ε?

Οι υπολοιπες?? Η παλμ ειναι στο νησι??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!

triniti το ειχα διαβασει οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι λιγοτερο κινητικά αυτες τις μερες, ομως δε θυμαμαι να ειχα παρατηρησει κατι. Δε μπορω να πω κιολας οτι κουνιοντουσαν ολη μερα ωστόσο....

κοντευεις ε?

Οι υπολοιπες?? Η παλμ ειναι στο νησι??

Σε ευχαριστώ καλή μου που μου απάντησες άμεσα...Έχω ακόμα λογικά κανένα δίμηνο...είμαι στην 28 βδομάδα. Θα ξανακάνω τις ενέσεις στον 8ο μήνα πάλι.Αγχώθηκα λίγο γιατί πρώτη φορά όλο το βράδυ δεν τις άκουσα και το πρωί ενώ τους έβαλα και μουσική ίσα που κούνησαν! Σενάρια επιστημονικής φαντασίας πέρασαν από το μυαλό μου...έχουν πνιγεί με το λώρο, τους έπεσε πολύ βαριά η κορτιζόνη 4πλη δόση και τις απέκαμα, τις πείραξε το σάκχαρο που πήρε την ανιούσα χωρίς να τρώω τίποτα πάλι λόγω της κορτιζόνης.... Τέλος πάντων...Σε ευχαριστώ πολύ...

Λογικά η παλμ πρέπει να έχει πάει στο νησί, κάτι είχε πει για 3 μέρες πριν τη βάφτιση...εύχομαι η μικρούλα να είναι καλύτερα και να μην ταλαιπωρηθεί πολύ!

Εσύ διδυμομανούλα πώς είσαι; πώς πάει το τρέξιμο; Φιλάκια στα αστεράκια σου!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Γεια σας...γυρίσαμε από Πάρο, το όνομα αυτής Αγγελίνα και επίσημα (Αγγελική-Μαρία την βαφτίσαμε). Όλα πηγαν πολύ καλά, η μικρή έκλαιγε όσο την είχαν οι νονοί, σταματούσε όταν την έπαιρνα εγώ και πάλι από την αρχή. Οι παπάδες ήταν ...άψογοι, και μου έδιναν το παιδί όταν δεν χρειαζόνταν να το έχει ο νονός για να ηρεμεί και δεν της βούτηξαν το κεφάλι (μόνο νεράκι λίγο ίσα που έσταξε) και πολυυυυυυυυυυυυ προσεκτικοί με το λάδι...δεν έχω ξαναδεί τέτοια προσοχή. Μπράβο τους.

Εγω φυσικά ημουν Παρασκευή μέσα στην τρέλλα και το άγχος...να φτάσουν, να μην έχουμε θέμα με τα δωμάτια, να ειναι ΟΚ το εστιατόριο..κλπ κλπ και το μετέδωσα στην μικρούλα που έβγαλε μια περίεργη και ανεξήγητη γκρίνια και δεν πηγαινε σε κανέναν ήθελε μόνο την μαμά της...Αλλά τι να κάνω δεν μπορώ να το ελέγξω. Ειμαι αγχώδης ειδικά οταν νιώθω οτι όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Και όσο να'ναι οταν οι άλλοι κάνουν ταξίδι για να σε τιμήσουν...το λιγότερο που μπορείς να κάνεις ειναι να προσπαθήσεις να τους ευχαριστήσεις. Τέλος καλό όλα καλά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcQXLeuf0qwNl1ajwJ9jw5Cw_oIEXoN8lE6OnRW0yP5M_BlI7pDF

Palmoma να σας ζήσει η νεοφώτιστη και...ήρεμη Αγγελίνα! Μια χαρά πήγαν όλα και πολύ χάρηκα! Το αυτάκι είναι καλύτερα του παιδιού; Συγχαρητήρια πάντως που το πρόσεξαν τόσο πολύ! Και εσύ ρε παιδί μου, τόοοσο άγχος! Γιατί έπρεπε να περάσουν όλα από τα δικά σου χέρια; Κανείς άλλος να αναλάβει καμιά υποχρέωση δεν υπήρχε; Πάντως σημασία έχει πως περάσατε ωραία και τώρα επιστροφή στο σπίτι να βρείτε τους φθινοπωρινούς σας ρυθμούς! Σας φιλώ γλυκά! Και πάλι να σας ζήσει!!!!!:P:p:p

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Trinitaki σ'ευχαριστώ για τις ευχές..με το καλό να έρθουν τα κοριτσάκια σου.

Κοίτα γενικώς ειμαι αγχώδης όταν έχω ετοιμασίες...και ήταν και μακριά και έγινα περισσότερο. Είχα και τον σύζυγο σε μια φάση...αφασία... εγώ να τρέχω και αυτός να μου λέει "Το μαγιό μου που είναι;"...τέτοια φάση...αλλά εντάξει μωρέ όλα πηγαν καλά. Αυτό έχει σημασία οτι ο κόσμος ευχαριστήθηκε πρώτον και οτι η μικρή ήταν σχετικά ήρεμη και την πρόσεξαν οι παπάδες...μπράβο τους δεν το έχω ξαναδει σε βάπτιση αυτό.

Όσον αφορά το αυτάκι της θα πάμε σήμερα ΩΡΛ. Πρέπει να πάμε και παιδίατρο γιατί μπήκαμε στον 6ο και μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε φρούτα. Χθες πήρε τελευταία ημέρα αντιβίωση και ελπίζω να έχουμε τελειώσει με το θέμα...αν και είχε αρχίσει να την συνηθίζει...

Οι υπόλοιπες που είστε; Διδυμομάνες;

A5K6p3.png

Καλησπέρα!!

Palmoma να σου ζησει η Αγγελινα σου με το ωραιο ονομα!!:D:D Χαιρομαι που αφου δεν απεφυγες το αγχος, τουλαχιστον πηγαν ολα καλά! Επιστρεψατε τωρα στους ρυθμους σας?

Ναι καπου τωρα ξεκινανε οι τροφες...νομιζω 5,5 μηνων. ανυπομονω να ξεκινησουμε κι εμεις γτ δε σου κρυβω εχω κουραστει πολύ κι απ το θηλασμο....

Εμεις καλα. Σημερα ειχαμε παει τον μικρο στο νοσοκομειο και εκοψε το χαλινο. Τωρα εχουμε γκρινια οπως καταλαβαινετε και ο γιατρος μου ειπε οτι αυριο και μεθαυριο θα ειναι χειροτερα που θα ψηνεται η πληγουλα:shock: Αυτα τα δικά μας...αγωνιστικους χαιρετισμους!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα...palmoma να σου ζήσει η μικρή Αγγελίνα, γερή και τυχερή να είναι..πάει και αυτό έ? και εγώ αγχώδεις άτομο είμαι και στη βάφτιση νομίζω θα αγχώθω χωρίς λόγο

gemini τι είναι το χαλινό και γιατί το κοψατε? δεν έχω και χρόνο να το γκουγκλάρω

triniti όσο περνά ο καιρός δεν θα τις καταλαβαίνεις έντονα τιε μικρές λόγο περιορισμένου χώρου στην κοιλιά..

τα δικά μου νέα...όλα καλά με τα μπεμπέ, είναι ήσυχα μωρά, γκρινιάζουν μόνο αν πεινάνε η λερώθουν..ήρθε και παιδίατρος στο σπίτι την προηγούμενη εβδομάδα και τα βρήκε όλα οκ.....γάλα τους δίνω μόνο δικό μου(βγάζω με θήλαστρο) απο κιλά πάω σούπερ νομίζω...είχα βάλει 21 και μου μείναν 6 τα οποία και πρέπει να χάσω..έχω μελαγχολίες βρε κορίτσια, τις πρώτες μέρες πιο έντονες τώρα είμαι λίγο καλύτερα..ευτυχώς έχω τη βοήθεια της μαμάς μου διαφορετικά θα χα πάρει τους δρόμους!

ty11p2.png

Καλημερα σε όλες σας

κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για τις ευχες σας. Να'στε καλά και ό,τι καλύτερο για όλες σας.

Το χαλινό Ioanna είναι η μικρή μεμβράνη που συνδέει την γλώσσα με την στοματική κοιλότητα...μερικές φορές πάει πιο μπροστά από ό,τι πρέπει και εμποδίζει το παιδί, σαν βρέφος στον θηλασμό, αλλά κυρίως μεγαλύτερο στην ομιλία. Όσο πιο νωρίς το κόψει ένα βρέφος τόσο καλύτερα. Γι'αυτό και εγώ Geminaki συμφωνώ με την επιλογή σου να το κάνεις τώρα που το έκανες...

Χθες πηγαμε παιδίατρο και μας έδωσε προγραμμα διατροφής. Υποτίθεται οτι πρέπει να ξεκινήσουμε ρυζάλευρο...δεν σας κρυβω οτι δεν ειμαι οπαδός...νομίζω οτι ειναι ζάχαρη και συντηρητικά και σκονόγαλα και δεν υπάρχει λόγος...αλλά απο την άλλη δεν θέλω να πάρω και ευθύνη να μην την ξεκινήσω με αυτό. Επομένως σημερα θα πάω να αγοράσω και θα ξεκινήσουμε...μπορει να μην της αρέσει...επομένως θα αποφασίσει η ίδια. Μετά ξεκινάμε μπανάνα...αχλάδι...μήλο...πορτοκάλι και αργότερα τις σουπες.

Και εγω έχω κουραστεί λίγο με τον θηλασμό...αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο ευκολο...

Ioanna δεν θηλάζεις καθόλου; Μόνο αντλείς; Γιατί δεν προσπαθείς εναλλαξ τα μωρά να τα θηλάζεις ανα γεύματα; Το ερέθισμα στο στήθος απο το μωρό ειναι καλύτερο από ό,τι με το θηλαστρό.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...