Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Όλο κόλπα εισαι Ioanna. Με το καλό λοιπόν ολα τέλεια να σου έρθουν και να μην νιώσεις κανένα πόνο. Να μας γράψεις όταν μπορέσεις για τα μικρούλια σου. Με το καλό να τα κρατήσεις αγκαλιά.

Εμεις το θαυματάκι μας θα το βαφτίσουμε Αγγελική-Μαρία αλλά θα την φωνάζουμε (ήδη την φωνάζουμε) Αγγελίνα. Ειναι το όνομα του πατέρα μου που τον έχω χάσει και το Μαρία είναι λόγω του τάματος (βεβαια ειναι τυχαία και η πεθερά και έτσι θα ικανοποιηθεί κι αυτή λίγο).

Tinaki πως είσαι; Μην χάνεσαι ε; H Future όντως έχει χαθεί...άφαντη. Ελπίζω να ειναι καλά και να μπει να δώσει εκπληκτικά νέα σε κάποια φάση.

Εμείς πήγαμε θάλασσα και σήμερα. Από αύριο ειπαν θα πέσει η θερμοκρασία. Για να δουμε...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

ioanna με το καλό ευχομαι!! να πανε ολα καλά αυριο και να καμαρωσεις τα μωρουλια σου!! Σκεψου οτι θα πατε 2 και θα γυρισετε 4!!!!!:P:p Περιμενουμε νεα σου και εντυπώσεις! Και φυσικα οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε!!

Φυσικα σε σκεφτομαστε, δεν ξερω εγω πλεον οταν ακουω για γεννα καθε φορα συγκινουμαι....

Palmoma και θαλασσα ε? Εδω εχει δροσισει αρκετα παντως. Παει και το καλοκαιρι! Ωραιο το ονομα της μικρης;)

tinaki και future ευχομαι τωρα που γενναει η ιωαννα μας να της παρετε τη σκυταλη!

Εγω γενικως τα χω παιξει... Παλι χτες ειχα διαρροια, κολλησα και τη μαμα μου, ο αντρας μου ξεκινησε δουλεια και λειπει οποτε καταλαβαινετε...Δεν ξερω πως θα βγει αυτος ο χειμωνας φετος...Κατα τα αλλα ομως καλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ειπα και εγώ να κάνω συμπαράσταση στην Gemini και εχω από χθες βήχα και καταρροή. Καλά τον βήχα τον ειχα εδώ και εβδομάδες...η καταρροή ειναι το καινούργιο θέμα μας. Και η μικρή λόγω 2 εμβολίων που έκανε χθες εχει ανησυχία και βγάζει συνέχεια γουλιές...δεν ξέρω γιατί. Περάσαμε μια περίεργη νύχτα με κλαματα και ξυπνήματα και θηλασμούς...και σήμερα ειμαι ζόμπι. Θέλω να κοιμηθώ λίγο αλλά δεν τα έχω καταφέρει....μολις πέφτω εκείνη ξυπνάει...:(

Νιώθω πτώμα...δεν αντέχω σήμερα ειλικρινά. Λίγο ύπνο θέλω...αλλά που...

Αντε Ioanna αυριο η μεγάλη μέρα. Παραμονή του Σταυρού...να σας φυλάει και όλα να πάνε καλα.

Geminaki εσείς τι ονοματα θα βγαλετε;

A5K6p3.png

Καλημερα κοριτσια! Επιτελους συνηλθα!!!!!

ioannav τωρα λογικά θα εχεις γεννησει...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!! Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!!

περιμενουμε λεπτομερειες οποτε μπορεις...

Palmoma εισαι καθολου καλυτερα εσυ?

Εμει θα βγαλουμε τους δυο παππουδες...Σπυρος και Θοδωρος. Αν με ρωτησεις τα ονοματα δε μου αρεσουν, αλλά ηθελα να τους βγαλουμε ετσι. Και νομιζω τελικα το παιδι σου οπως και να το λενε, μετα συμπαθεις και το ονομα!!χαχα

Σημερα εχουμε και παιδιατρο για εμβολια. Ειπαμε να καναμε και βολτα στην πολη αλλά ο καιρος μας τα χαλασε πολύ! Δε βαριεστε, μυριζει η βροχη και μ αρεσει!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εδω πνιγήκαμε από την βροχή...από χθες το βράδυ ρίχνει καρέκλες. Τώρα μονο σταμάτησε..εδώ και καμιά ώρα. Ειμαστε κλεισμένες μέσα ...

Ήρθε και ο μπαμπάς μας από Αθήνα για ΣΚ...ωραία ειναι.

Geminaki μια χαρά ειναι τα ονόματα. Και ειναι αλήθεια αυτό που λες...το όνομα σου αρέσει σιγά σιγά όσο φωνάζεις έτσι το αγγελούδι σου.

Όλα ΟΚ με τα εμβόλια;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Κι εδω μιλαμε πολλή βροχη!! Πηγαμε στον παιδιατρο και μας βρηκε μια χαρα!! Καλά ο μεγαλος πηρε 700γρ και ο μικρος 500γρ. και απο 2 ποντους. Λεμε στο μικρο να κοψουμε το χαλινο...θα τηλ απο δευτερα και βλεπουμε. Κατα τα αλλα καλά, ουτε πολλά κλαματα ουτε τιποτα. Βγηκα και βολτα μετα απο μια εβδομαδα κλεισμενη κοντεψε να μου στριψει!:shock: Μας ειπε κιολας ο γιατρος να βγουμε καμια βολτα οσο επιτρεπει ο καιρος γτ θα κλειστουμε το χειμωνα...και λεω κι άλλο!!:shock::shock:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

3η ημέρα με καταρρακτώδη βροχή...τα'χουμε παίξει. Υγρασία φουλ...και κλεισουρα. Βαρέθηκα μέσα. Αλλά και που να παω; Είμαι φουλ στο κρύωμα, καταρροή, βήχας, λαιμός...χάλια. Ευτυχώς δεν έχω κολλήσει την μικρή ...ελπίζω να την σώσει ο θηλασμός.:(

Εντωμεταξύ ήρθε και ο μπαμπάς μας και έλεγα να βγουμε μια βόλτα τα δυο μας...τώρα που η μικρή ειναι περισσότερο σε προγραμμα και έχει μειώσει τους πρωινούς θηλασμούς...αλλά που...κι αυτό το σχέδιο ναυάγησε.

Και η δική μου πήρε 800 γρ. Τον προηγούμενο μήνα είχε πάρει 1 κιλο και ο γιατρός κοιτούσε καλά καλά...του ειχε φανεί πολύ.

Ειναι και ντερεκάκι (68 πόντους) επομένως μια χαρά πάει.

Καλά βρε Geminaki εχει χαλινό ο καημένος; Και πως θηλάζει τόσον καιρό; Δεν τον εμποδίζει;

A5K6p3.png

Ιοαννακι,τωρα λογικα θα εχεις γινει μανουλα!!!!!Να σου ζησουν κοριτσακι μου,να ειναι ευτυχισμενα,γερα και καλοτυχα!!!Ειστε οικογενεια τωρα πια με ολη τη σημασια της λεξης,τωρα θα παρουν αλλο νοημα και αξια τα παντα στη ζωη σας!!!Καλη λοχεια ευχομαι,καλη προσαρμογη και μονο χαρες στο σπιτικο σας!!!!Τα φιλια μου και την αγαπη μου!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Iωάννα μου, να σου ζήσουν τα μαναράκια σου! Εύχομαι όλα να πήγαν καλά...Μακάρι να μπορέσεις να μπεις σύντομα στο καφέ και να μας πεις ότι είστε καλά...Να είναι καλότυχα και εσύ δυνατή σε όλα δίπλα τους!!!

Palmoma, ήρθα Αθήνα κουκλίτσα μου...καλώς ερχόντων των πραγμάτων θα γεννήσω στο Ρέα. Για την ώρα με περιμένει η καμπύλη ζακχάρου τη Δευτέρα και δεν έχω καμία όρεξη! Τι να κάνουμε όμως...υπομονή! Εσύ μανάρι μου βλέπω μια χαρά τα έχεις κανονίσει για τη βάφτιση! Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και εγώ με τον οποιοδήποτε τρόπο! έχω βλέπεις τόοοοοσο ελεύθερο χρόνο! χι χι χι

Κοριτσάκια μου καλά, σας φιλώ! :-D

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

κοριτσάρες μπήκα στα γρήγορα για να σας πω το εξής. ΓΕΝΝΗΣΑ! όλα καλά πήγαν ευτυχώς, στην καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα, την ίδια μέρα σηκώθηκα και την επόμενη ήμουν μια χαρά!! σαν διαδικασία μπορώ να πω οτι μ άρεσε και λέω να το ξανακάνω!!! πραγματικα δεν πόνεσα καθόλου τσάμπα φοβόμουν..η τομή ούτε που φαίνεται, έκανε καλή δουλειά ο ντόκτορ

τώρα τα μωρά..γεννήθηκαν καλά στην υγεία τους, χωρίς προβλήματα στο αναπνευστικό τους και στα πνευμόνια τους και παρόλα αυτά μπήκαν και τα 2 θερμοκοιτίδα γιατί δεν τρώγαν κανονικά με το μπουκάλι..το σάββατο η μικρή βγήκε απ τη θερμοκοιτίδα και την ταίσαμε κανονικά απ το μπουκάλι και σήμερα πήρα εξητήριο μόνο με τη μικρή..ο μπεμπάκος είναι ακόμη στην κλινική και τον ταίζουν με καθετηράκι γιατί ζορίζεται ακόμη να φάει με το μπουκάλι..το τι στεναχώρια τράβηξα...τι να σας λέω..σε 1-2 μέρες θα τον πάρουμε σπίτι μας είπαν..απο κιλά η μικρη γεννήθηκε 2560 και ο μικρός 2470

αυτά προς το παρόν..θα σας ξαναγράψω όταν συντονιστώ λιγάκι, σας φιλώ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Iωάννα μου ΜΠΡΑΒΟ μανάρι μου! Μεγάλα βγήκαν τα μωράκια σου! Πολύ καλά, θα δεις και που ο μικρός σύντομα θα είναι κοντά σου να απολαμβάνει τις φροντίδες σου! Δώστου λίγο χρόνο όμως! Να δεις που ήθελε να γνωριστείτε πρώτα με την αδελφούλα του και μετά να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση και αυτός!χι χι χι...και πάλι να σου ζήσουν καμάρι μου!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΙΩΑΝΝΑΚΙ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ

Κοριτσάκι μην στενοχωριέσαι...ολα θα πάνε καλά. Αφου δεν έχουν προβλήματα μικροαναποδιές ειναι αυτές. Μην στενοχωριέσαι γιατί μικροαναποδιές θα έχουμε πολλές με τα παιδάκια μας...αρκει να ειναι μόνο μικρές και περαστικές.

Μπράβο κοριτσι μου. Μπράβο και στον γιατρό για την μαεστρία του. Όταν λες να το ξανακάνεις; Πας για 4; :)

Με το καλό να πάρεις και τον γιο σου. Να τα χαίρεσαι και τα δυο.

A5K6p3.png

Καλησπέρα!

ιωαννα μου και πάλι να σου ζησουν! Μη στεναχωριεσαι...συνηθισμενη η θερμοκοιτιδα για διδυμα! Εχουν πολύ καλο βαρος τα μπεμπε σου οποτε και ο μικρος θα ειναι συντομα κοντα σου;)Τωρα θα εχεις καλη μεταβαση ενα ενα τα μωρα στο σπίτι!!!

Μπραβο και για την καισαρική! Περιμενουμε νεα σας!

Ο μεγαλος δεν κοιμαται γμτ. Εχει τωρα μερικες μερες που κατι τον νευριαζει, ενω ειναι ευκολος στον υπνο γενικά, και δεν κοιμαται το βραδυ, θελει μονο αγκαλια....και πολύ κλαμα λεμε:| Τεσπα!

Palmoma ο μικρος δεν ειμαστε σιγουροι οιτι εχει προβλημα με το θηλασμο λογω χαλινου. ΑΠλά μιας και ειναι καπως μικρος, θα το κοψουμε τωρα που ειναι πιο ανωδυνο μην τυχον και δημιουργθουν προβληματα αργοτερα π.χ αρθρωσης!

tinaki τι κανεις εσυ? Πες μας τα νεα σου!

Triniti μπαινεις κι εσυ στην τελικη ευθεια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τελεια τα νεα σου Ιοαννακι!!!!Μπραβο κοριτσακι μου,θα γεμισει το σπιτι σου τωρα ομορφα κλαμματα και παιδικες φωνουλες!!!Χαιρομαι για την καισαρικη σου,που δεν ηταν τιποτα και θα εχεις να τη θυμασαι σαν μια ομορφη αναμνηση!!!Οσο για τον μπεμπακο,μικρο το κακο,σε λιγο θα ειναι κι αυτος στο σπιτακι του,καταλαβαινω τη στεναχωρια σου αλλα μη φοβασαι τιποτα,απλα κανε λιγη πολυ λιγη υπομονη!!!

Εγω δεν εχω νεα,τα ιδια οπως τα ξερετε,η περιοδος μου εχει εξαφανιστει μετα την αποβολη αλλα δε θελω να παρω τιποτα για να ερθει,αρκετες ορμονες εχω φορτωθει κι ετσι κανω υπομονη και περιμενω.Ο αντρουλης μου θα ερθει την επομενη βδομαδα και πεταω στα συννεφα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρες

τα νεα μας ειναι οτι η μικρή έχει μικρόβιο στο αυτί της και προς το παρόν παίρνει τοπική αντιβίωση...την Παρασκευή θα την ξαναδεί ο ΩΡΛ και ελπίζει να μπορέσει να δει το τυμπανο και να μην έχει θέμα...με το τύμπανό της (καμία τρυπούλα λέει φοβάται). Αν έχει τρυπούλα...πάμε για αντιβίωση κανονική...και δεν θα το ήθελα σε καμία περίπτωση.

Τέσπα...δεν δειχνει να πονάει και αυτό ειναι το σημαντικό.

Εσείς; Κανένα νέο;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...