Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!

Ιοαννουλι μου,αντε τελειωνεις,τιποτα δεν εμεινε!!!!!

Τζεμινακι,φιλια στα αγορια σου!!!!Ειναι καλα,μεγαλωνουν;;;πες μας κανενα καλο που κανουν να γελασουμε και να τα καμαρωσουμε!!!!!

Παλμομα,που εισαι;;;Τι κανει η μπουμπουκα σου;;;

Τρινιτιδιο,περασες κι απο εδω;;;Ρωτουσαν τα κοριτσακια για σενα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hello! geminaki θα σας ενημερώσω εννοείτε! το πιο πιθανό για την άλλη Πέμπτη το κόβω..θα δούμε τι θα μου πει και αύριο που θα κάνω καρδιοτοκογράφημα

tina που είσαι χαμένη εσύ? γράψε μας κανένα νέο σου..ήρθε ο άντρας σου? διακοπές πήγες?

ty11p2.png

Καλημερα!

τινακι μου γλυκο...τι κάνεις?? πες μας πως περνάς?

Εμεις τα ιδια, μεγαλώνουμε!

ιωαννα πες μας τι σου ειπε ο γιατρος? ετοιμη για τη μεγαλη στιγμη?? Θα γινει χαμός λέμε!!

Palmoma που εισαι εσυ?? εισαι ακομα στο νησι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..κλασικά είμαι ξύπνια απ τις 5 ΠΑΛΙ..φοβάμαι πως μου γινε συνήθεια..έκανα καρδιοτοκογράφημα χθες..βγήκε καλό και Δευτέρα θα δω ξανα το ντόκτορ για να κανονίσουμε ημερομηνία για καισαρική..το πιο πιθανό Πέμπτη ή Παρασκευή..σταμ'ατησα και τα γιουτοπαρ χθες και ψιλοφοβάμαι να σας πω την αλήθεια μήπως με πιάσουν τίποτα συσπάσεις και γεννήσω πριν την ημερομηνία που θα κανονίσουμε..θέλω να μπω στην 36 και μετά αλλά ο ντοκ είπε οτι και τώρα να γεννηθούν δε θα χω πρόβλημα..αυτά..είδομεν

gemini την palmoma την κόβω να έπιασε Σποράδες μετά το Ιόνιο και σιγά σιγά να κατεβαίνει προς Κυκλάδες..τουρνέ στα νησιά κάνει!

οι υπόλοιπες τι κάνετε? triniti πως είσαι? tina λέγε όλα καλά?

ty11p2.png

Καλημ'ερα!

ioanna μου μην ανησυχείς! Τωρα ειναι η τελικη ευθεια οποτε δε θα στραβώσει τιποτα! Ετοιμασου να υποδεχτεις τα μικρουλια που θα σου κανουν τη ζωη ποδηλατο!! χαχαχα Και μετα πιστεψε με δε θα σου γινει συνηθεια η αυπνια θα σε παιρνει ο υπνος οπουδηποτε!!! Τωρα αφου δεν μπορεις να κοιμηθεις ξεκουρασου!

Palm??????? αν κανεις οντως τετοιο τουρ ζηλέυω:tongue:

Και στα υπολοιπα κοριτσια φιλάκια!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..κλασικά είμαι ξύπνια απ τις 5 ΠΑΛΙ..φοβάμαι πως μου γινε συνήθεια..έκανα καρδιοτοκογράφημα χθες..βγήκε καλό και Δευτέρα θα δω ξανα το ντόκτορ για να κανονίσουμε ημερομηνία για καισαρική..το πιο πιθανό Πέμπτη ή Παρασκευή..σταμ'ατησα και τα γιουτοπαρ χθες και ψιλοφοβάμαι να σας πω την αλήθεια μήπως με πιάσουν τίποτα συσπάσεις και γεννήσω πριν την ημερομηνία που θα κανονίσουμε..θέλω να μπω στην 36 και μετά αλλά ο ντοκ είπε οτι και τώρα να γεννηθούν δε θα χω πρόβλημα..αυτά..είδομεν

gemini την palmoma την κόβω να έπιασε Σποράδες μετά το Ιόνιο και σιγά σιγά να κατεβαίνει προς Κυκλάδες..τουρνέ στα νησιά κάνει!

οι υπόλοιπες τι κάνετε? triniti πως είσαι? tina λέγε όλα καλά?

Έφτασε η μεγάλη ώρα και για σένα ε; Και άλλη μία άλλη διδυμοεγκυούλα από το διπλανό καφέ που είμαι της έκλεισαν ραντεβού για αύριο!!! Και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα έρθει και η σειρά μας...έχω την εντύπωση ότι θα είμαστε για πάντα έγκυες και δεν μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα...Εγώ ανεβαίνω Αθήνα την Δευτέρα και θα κάτσω μέχρι να γεννήσω. Τυπικά ανεβαίνω 3 μήνες νωρίτερα αλλά τέλος πάντων...ας είμαστε κοντά με το γιατρό και όλα καλά...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μανάρι μου, περιμένουμε νέα σου!!!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλησπέρα σας λοιπόν...από Κερκυρα ακόμα. Εχω δυστυχώς προβληματικό ιντερνετ και αν και σας διαβαζω δεν μπορώ να μπω να σας γράψω...σας γράφω και χάνονται λόγω κακής σύνδεσης.

Τώρα ειμαι στην ξαδέρφη μου και εχει κανονικό...σας γράφω τα νέα μας.

Την Κυριακή γυρνάμε Λευκάδα για μια εβδομάδα και μετά σιγά σιγά Αθήνα. Και βεβαια τέλος του μήνα Πάρο για την βάπτιση. Την κόρη μου θα την κάνω μεγάλη σουρτούκω τελικά θα γυρνάει τα καλοκαίρια τα νησιά θα θα πρέπει να βρω χρηματοδότηση διακοπών.

Ioanna μη φοβού. Ήρθε η ώρα η καλη. Ετοιμάσου να αλλάξει η ζωή σου. Θα έχεις ζωή προ και μετά βρεφών.

Οι υπόλοιπες να περνάτε καλά. Πρεπει να φύγω...με έχουν ζώσει τα κουνούπια..τρέχω να γλυτώσω.

Σας φιλώ ολες.

A5K6p3.png

Καλε που είστε; Εμείς γυρίσαμε Λευκάδα και επιτέλους έχω και πάλι ιντερνετ. Περάσαμε πολυ ωραία στην Κέρκυρα, ειδαμε τους συγγενείς και μας είδαν και τώρα γυρίσαμε για τις τελευταίες ανάσες πριν την Αθήνα. Εχουμε ένα σωρό συμπράγκαλα και δεν ξέρω πως θα γυρίσουμε...δεν χωράμε. Όταν ήρθαμε έφερε και ο αδερφός μου μερικά...τώρα όμως έχει ήδη φύγει...πως θα πάμε πίσω...ενας Θεός ξέρει.

Η μικρή έχει γίνει θηριάκι...εχει μεγαλώσει πολύ, στο ρηλάξ της πλέον ξεχειλίζει. Το θέμα είναι οτι ακόμα ξυπνάει πολλές φορές το βράδυ και την παίρνω στο δικό μου κρεβάτι την 2η τουλάχιστον φορά που ξυπνάει και κοιμόμαστε μαζί και θέλω να το κόψω αυτό. Αλλά μες την νύχτα και στην νύστα μου ....μολις πάμε όμως Αθήνα θα πρέπει να μπει στον ρυθμό της και πάλι.

Ioanna τι γίνεται; Πως είσαι; Κανένα νέο;Σήμερα θα πηγαινες γιατρό; Τι κανονίσατε; Αναπνοές βαθιές να παίρνεις και όλα θα πάνε καλά.

Trinitaki ανέβηκες Αθήνα; Σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις;

Geminaki ξεκίνησες μαθήματα; Πως πάνε τα διδυμάκια σου; Κοιμούνται τουλάχιστον τα δικά σου αρκετές ώρες το βράδυ;

A5K6p3.png

Καλημερα και καλή εβδομάδα!

Απο Παρασκευη εχω γαστρεντεριτιδα:evil: Πυρετο εμετο και διαρροια. Α, και πονοκεφαλο! Σημερα ειμαι σαφως καλύτερα αλλά τωρα φοβαμαι τι να εχει γινει με τα μικρα...πιθανον να εχουν κολλησει δηλαδη:cry: Θηλαζα κανονικα για να παρουν τα αντισωματα.

Palmoma θα μπειτε σε ρυθμους σιγα σιγα. Κανατε και αρκετες διακοπες οπότε ισως παρει λιγο χρονο, αλλά οπως και να χει θα ξανασυνηθισει...

Περασατε ωραια? αυτο εχει σημασια!

Εχει πλακα αυτο με τα πραγματα, παντα οταν γυρνας δε χωρανε ή μπαινουν πιο δυσκολα στι βαλιτσες τελοσπαντων!

Με τα μαθηματα ειχα ενα διλλημα, γτ ηθελα να σταματησω το ενα παιδακι που το ειχα μονο περυσι, γτ τα βλεπω σκουρα τα πραγματα με τα μωρα. Ειναι μεγαλη κουραση, και ενα ατομο να τα κραταει δεν μπορει πολύ ωρα...Ε και σκεφτομαι να τα απολαυσω κιολας, οπότε θα κρατησω τα δυο παιδακια και δεν ξεναπαιρνω αλλο.

Απο υπνο να σου πω ξυπνανε για φαγητο αλλά μετα ευτυχως ξανακοιμουνται αμεσως. Οποτε καλά ειμαστε! Φροντιζω ομως τελευταια να μην κοιμουνται μετα τις 7-8 στο ρηλαξ γτ θελω να τους κοιμιζω κατα τις 10. Επιασε δουλεια και ο αντρας μου οπότε κοιμομαστε ολη η οικογενεια νωρις!

Με τη βαφτιση ολα ετοιμα? Τελος του μηνα δεν ειναι? Αθηνα ποτε γυρνάς?

Φιλια σε ολες!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki περαστικά σου. Ευχομαι να σου περάσει γρήγορα...ειναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση... Μην ανησυχείς για τα μωρά..νομίζω οτι δεν θα τα εχεις κολλήσει...να'ναι καλά ο θηλασμός. Και εγώ είχα τον λαιμό μου και εχω ακόμα βήχα αλλά η μικρή γλύτωσε...

Η βάπτιση ειναι στις 29.09 στην Πάρο. Μαζεύω άτομα προς το παρόν για να τους δώσω στο εστιατόριο. Εχω κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο. Εχω κλείσει τον φωτογράφο. Σήμερα μιλησα με το ανθοπωλείο για τα λουλούδια...θα δουμε. Εμεις θα πάμε από τις 27.09 (εγω με την μπέμπα) για να δουμε και από κοντά τις τελευταίες λεπτομέρειες. Μπομπονιέρες έφτιαξα από το Χαμόγελο του Παιδιού (είπα δηλαδή αφου τα δίνεις που τα δίνεις τα χρήματα να εχουν και έναν σκοπό). Ίσως φτιάξω επι τόπου και κανένα ζαχαρωτό για τα παιδάκια. Αυτά τα νέα της βάπτισης...ελπίζω να πάνε όλα καλά. Όλη η οργάνωση εγινε μέσω ιντερνετ και να'ναι καλά οι κοπέλες από το φόρουμ που βοήθησαν πολύ.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου να μαι και εγώ! gemini περαστικά και ελπίζω να μην τα κόλλησες τα μπεμπέ και έχετε γκρίνιες και παρατράγουδα

palmoma επιτέλους εμφανίστηκες..του δωσες και κατάλαβε το καλοκαίρι έτσι? για να σε ξενερώσω λίγο...για δουλειά πότε πας???

εγώ γεννάω Παρασκευή τελικά, την ώρα θα μου την πει αύριο..άντε να ξεμπερδεύω γιατί πραγματικά νομίζω πως ξεπερνάω τα όρια μου ώρες ώρες..δεν είνια σωστό που γκρινι'αζω το ξέρω μετά απο τόσο αγώνα ποηυ έκανα για να φτάσω μέχρι εδώ αλλά ρε σεις κορίτσια το τελευταίο διάστημα νομίζω ήταν το χειρότερο..τέλος πάντων σταματάω..θα σας ξαναγράψω, μέχρι τότε.....σας φιλώ

ty11p2.png

Κοριτσια κοιμηθηκα ενα μισαωρο το μεσημερι και τωρα ειναι σα να εχω πιει redbull!!!!!!! χαχαχα!

Palmoma ολα ετοιμα λοιπον! φανταζομαι δυκολο να τα οργανωσεις ολα απο μακρια, αφου ειχες βοηθεια παλι καλά! Θα ειστε πολλά ατομα?

Ιωαννα εφτασε η ωρα και για σενα!! Με το καλο κοπέλα μου αντικρυσεις τα αγγελούδια σου! Πιστεψε με σε καταλαβαινω...ολες δηλαδη! Η κουραση των τελευταιων ημερων δεν παιζεται!! Θα σου ξαναπουμε ευχες την παρασκευη! Εως τοτε χαιδεψε την κοιλια σου που θα σου λειψει...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και εγώ στο ξενύχτι ειμαι. Η μικρή ειναι ανήσυχη...κοιμάται αλλά ξυπνάει και τουμπαλιν.

Ioanna με το καλό σου εύχομαι και θα σου ξαναευχηθώ. Μην στενοχωριέσαι όλες κάναμε τον ίδιο αγώνα και όλες στο τέλος τα είχαμε παίξει...δεν ειναι τυχαία η ευχή "Καλή Λευτεριά". Όλα θα πάνε καλά...θα δεις το βράδυ της Παρασκευής θα είσαι μια άλλη. Να έχεις μια υπέροχη γέννα και μια καλή αρχή με τα ζουζούνια σου.

Δουλειά γυρνάω τον Γενάρη....και δεν με ξενερώνεις...με αγχώνεις γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω με το μωρό...προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.

A5K6p3.png

Μπηκα να δω ποτε γενναει το Ιοαννακι μας και τσουπ επεσα πανω στην ανακοινωση!!!!!!Με το καλο κοριτσακι μου,η παναγια στο πλευρο σας!!!!!Εφτασε η ωρα να γινεις μανουλα,να γινετε οικογενεια!!!Οι προσευχες μας και ολη μας η αγαπη θα ειναι κοντα σου!!!!!!!!Ανυπομονω να σου ευχηθω την Παρασκευη να σου ζησουν τα θαυματακια σου!!!!!

Παλμομα,ετοιμα ολα για τη βαφτιση ε;;;Με το καλο!!!!!!Πως θα τη βγαλετε τη λουλουδενια σας;;;;εχεις πει δε θυμαμαι!!!!!!

τζεμινακι,φιλια πολλα στους αντρες σου!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλαγή σχεδίων..Πέμπτη πουρνό πουρνό η μεγάλη μέρα τελικά. σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και για τη στήριξη τόσο καιρό..μακάρι όλες οι κοπέλες σύντομα να βιώσουν το μαγικό αυτό ταξίδι της εγκυμοσύνης και να κάνουν γερά και όμορφα μπεμπάκια..tina για σένα το λέω και για τη future που μας ξέχασε

triniti υπομονή κάνε εσύ και έρχεται και η ώρα σου

gemini μην πολυκουράζεσαι με τα ιδιαίτερα έχεις και 2 παλλικάρια στο σπίτι να ασχοληθείς

palmoma με το καλό η βάφτιση, όλα τέλεια θα τα έχεις κανονίσει είμαι σίγουρη

σας φιλώ ελπίζω να σας γράψω σύντομα...να με σκέφτεστε εεεεε!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...