Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα...από ότι είδα έχω παλιές γνώριμες στην παρέα σας και δειλά δειλά είπα να μπω και εγώ...Να ευχηθώ τα καλύτερα στις εγκυούλες που είναι ήδη με την κοιλιά τούρλα καθώς και τις πιο γλυκές ευχές στις μανούλες που κρατάνε ήδη τα αγγελούδια τους στην αγκαλιά τους!

Ioannav, τι κάνεις βρε ψυχή μου; Είσαι στην τελική ευθεία μανάρι μου; Με το καλό σου εύχομαι, να πάνε όλα τέλεια και να μας δώσεις κουράγιο για μετά! Το reunion στο νησί θα γίνει όποτε το αποφασίσετε! ;) Πέρισυ ήταν και η συναυλία των Bon Jovi και είχε σκαλώσει το όλο θέμα νομίζω...του χρόνου που θα έχουν ξεπεταχτεί και τα κουτσουβελάκια, θα αναστενάξουν οι παραλίες από τις φωνές και τα γέλια τους!!!

Βλέπω ότι υπάρχουν και φρέσκες μανούλες διδύμων...αχ καλή μου gemini...λύσε μου μία απορία...πόσο δύσκολο ήταν στην αρχή; Και το πιο σημαντικό...με το θηλασμό όταν είναι δύο, πώς τα προλαβαίνεις; Δεν πλαντάζει το ένα μέχρι να φάει το άλλο;

Το δικό μου στικεράκι δεν με αφήνει το σύστημα να το αλλάξω, οπότε να σας ενημερώσω ότι είμαι 23 εβδομάδων και δύο ημερών έγκυος σε διδυμάκια κοριτσάκια...Ο γιατρός μου με έχει κεκλεισμένων των θυρών από τον 3 μήνα που είχα μία αποκόλληση και με έχει ξεχάσει από τότε μέσα! Φοβάμαι να ετοιμάσω το οτιδήποτε στο σπίτι για τις μικρές γιατί τίποτα δε θεωρώ δεδομένο! Το μόνο που αναγκάστηκα να κάνω είναι να βάψω το παιδικό δωμάτιο γιατί σε 2-3 βδομάδες θα φύγω από το νησί και θα πάω Αθήνα όπου με θέλει μέχρι να γεννήσω (τρεις μήνες νωρίτερα σχεδόν...)

Συγγνώμη για το μεγάλο post...Σας εύχομαι τα καλύτερα!:P

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...από ότι είδα έχω παλιές γνώριμες στην παρέα σας και δειλά δειλά είπα να μπω και εγώ...Να ευχηθώ τα καλύτερα στις εγκυούλες που είναι ήδη με την κοιλιά τούρλα καθώς και τις πιο γλυκές ευχές στις μανούλες που κρατάνε ήδη τα αγγελούδια τους στην αγκαλιά τους!

Ioannav, τι κάνεις βρε ψυχή μου; Είσαι στην τελική ευθεία μανάρι μου; Με το καλό σου εύχομαι, να πάνε όλα τέλεια και να μας δώσεις κουράγιο για μετά! Το reunion στο νησί θα γίνει όποτε το αποφασίσετε! ;) Πέρισυ ήταν και η συναυλία των Bon Jovi και είχε σκαλώσει το όλο θέμα νομίζω...του χρόνου που θα έχουν ξεπεταχτεί και τα κουτσουβελάκια, θα αναστενάξουν οι παραλίες από τις φωνές και τα γέλια τους!!!

Βλέπω ότι υπάρχουν και φρέσκες μανούλες διδύμων...αχ καλή μου gemini...λύσε μου μία απορία...πόσο δύσκολο ήταν στην αρχή; Και το πιο σημαντικό...με το θηλασμό όταν είναι δύο, πώς τα προλαβαίνεις; Δεν πλαντάζει το ένα μέχρι να φάει το άλλο;

Το δικό μου στικεράκι δεν με αφήνει το σύστημα να το αλλάξω, οπότε να σας ενημερώσω ότι είμαι 23 εβδομάδων και δύο ημερών έγκυος σε διδυμάκια κοριτσάκια...Ο γιατρός μου με έχει κεκλεισμένων των θυρών από τον 3 μήνα που είχα μία αποκόλληση και με έχει ξεχάσει από τότε μέσα! Φοβάμαι να ετοιμάσω το οτιδήποτε στο σπίτι για τις μικρές γιατί τίποτα δε θεωρώ δεδομένο! Το μόνο που αναγκάστηκα να κάνω είναι να βάψω το παιδικό δωμάτιο γιατί σε 2-3 βδομάδες θα φύγω από το νησί και θα πάω Αθήνα όπου με θέλει μέχρι να γεννήσω (τρεις μήνες νωρίτερα σχεδόν...)

Συγγνώμη για το μεγάλο post...Σας εύχομαι τα καλύτερα!:P

βρε βρεεεεεε σαν τα χιόνια!!!!! (αχ και τι δε θα έδινα να έριχνε ένα χιόνι τώρα και να έπεφτε η θερμοκρασία στους -5...δεν αντέχω άλλη ζέστη, δε θέλω άλλο ήλιο) τι κάνεις εσύ βρε κορίτσι? διδυμάκια?? κοριτσάκια??? μια χαρά!!! πολύ χαίρομαι, άντε με το καλό και οπλίσου με υπομονή για να φτάσεις μέχρι το τέλος..είσαι ξάπλα όλη μέρα δηλαδή? 'εχεις πόνους αίμα κλπ? αυτό με το θηλασμό το χω και γω απορία, όλο σενάρια κάνω για το τι θα κάνω σε περίπτωση που θα πρέπει να φάνε και τα δυο μαζί και ξέρεις ποια λύση βρήκα?? η διπλανή μου γέννησε ένα αγοράκι και είναι 2 μηνών θα της δίνω λοιπόν να θηλάσει το ένα απ τα δυο μικρά μου σε περίπτωση που πρέπει να υπάρξει ταυτόχρονος θηλασμός.........πως σας φαίνεται η ιδέα μου?? ε? καλή?? καλά πλάκα κάνω.. δεν ξέρω πως γίνεται, δεν έχω ιδέα τι θα κάνω και είμαι σίγουρη πως θα πάω στη εύκολη λύση του ξένου γάλατος απ το να πεινάνε και να κλαίνε.

μη χαθείς κοριτσάκι να μπαίνεις να μαθαίνουμε νέα σου

palmoma ακόμα στο νησί είσαι??

gemiinaki που είσαι εσύ? εντάξει είναι τα αγόρια σου?

ty11p2.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα...Ioannav, ωραία η ιδέα με την τροφό...πού θα βρω και εγώ μία; Μία γειτόνισσα είναι και αυτή έγκυος σε δίδυμα και μάλιστα της ρίχνω κανένα μήνα...οπότε μάλλον αυτή θα μου δίνει τα δικά της και εγώ δε θα προλαβαίνω! χι χι χι...Όλη μέρα πλέον δεν είμαι κρεβάτι, και το αίμα έχει σταματήσει από τον 4ο μήνα. Πόνους ευτυχώς δεν είχα καθόλου, απλά ο γιατρός μου είναι λίγο προσεχτικός ή μου λέει να μείνω μέσα για να έχει το κεφάλι του ήσυχο...δε θα μάθω ποτέ την αλήθεια!

Χάρηκα πολύ που ξανασμίξαμε και δε σκοπεύω να χαθώ...Εξάλλου περιμένω και οδηγίες από τη gemini για να παίρνω κουράγιο! Πολλά φιλιά!

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Καλημερα!!

τρινιτι καλωσηρθες!!! Μια χαρα θα ειναι η εγκυμοσυνη σου, μην αγχωνεσαι γιατι δεν θα κερδισεις κατι. Σε λιγο καιρο θα χαιρεσαι τις κορούλες σου! -Κι αλλες νυφες:tongue: ΑΠλά θελει προσοχη.

Λοιπον με το θηλασμο (γραφω και για την ιωαννα!) ειναι δυσκολα στην αρχη αλλά μετα ερχεται η λυτρωση. Για να μην εχω θεμα αφου στην αρχη τα μωρα πεινανε συνεχεια και τρωνε με αργους ρυθμους (κανα 40λεπτο με μια ωρα) τους εβαζα ταυτοχρονα. Ειναι λιγο περιεργο στην αρχη οντως, εβαζα απο δυο μαξιλαρες δεξια κ αριστερα και θηλαζαν με το πασο τους. Θελει υπομονη, θελει καπως να βολευεται και η μαμα π.χ εγω εβλεπα τηλεοραση οσο μπορουσα βεβαια γτ δεν τρωνε και στον αυτοματο! Θελει να τα κοιτας, να τα προσεχεις κτλ. Μεχρι να εξαντληθει η υπομονη και να κουραστεις αυτα μαθαινουν και τρωνε πιο γρηγορα. και απο τοτε εγω να πω την αληθεια τους βαζω ξεχωριστα γτ νιωθω πιο "ελευθερη", και μου φαινεται παιχνιδάκι πλέον.

Στην αρχη φυσικα ειναι δυσκολα. Και μετα ειναι... Βιωνεις ομως απεριγραπτη ευτυχια!!Και οτι αποριες εχετε εδω ειμαστε!

Α! Και για το θηλασμο μετα απο ωωωρες διαβασματος απο πριν γεννησω (ναι χρειαζεται ενημερωση η αληθεια ειναι) πιστευω οτι αν το θελεις πραγματικα θα θηλασεις. Και οτι και 1-2 μηνες να το κανεις αυτο το δωρακι στο παιδακι σου αξιζει τον κοπο! Καθε μια μερα θηλασμου ειναι κερδος! Το προβλημα ειναι οταν υπαρχουν δυσκολιες που εχουν να κανουν κυριως με το παιδι και που δεν ξεπερνιουνται ευκολα. Κι εκει θεωρω οτι πρεπει να προσπαθησεις.

Φυσικα ολα αυτα σε περιπτωση που το θελεις. Το ξενο γαλα ειναι παντα η ευκολη λυση.

Εμεις ειμαστε καλά, με τις γκρινιες μας καπου καπου αλλά οκ μεγαλωνουμε και ζουζουνιζουμε. Κοριτσια, περναει πολύυυ γρηγορα ο καιρος! Βλεπω τα δικα μου εχουν γινει θηριακια, δεν τους κανουν τα ρουχα (μην παρετε πολλά δηλαδη!) παιζουν με τη φωνη τους, μας αναγνωριζουν..τι να πω αλλη φαση! Τους λατρευω!!:oops::P

Τα γραφω λιγο γρηγορα αλλά παω για ταισμα!

Υ.Γ παλμομα που εισαι?? Κανεις μπανακια στα νησια ακομα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

δύσκολη υπόθεση ο θηλασμός τελικά..είμαι περιεργη να δω πως θα τα καταφέρω..χθες βράδυ είχα έντονους πόνους περιόδου ..ανα μια ώρα ξύπναγα..πήρα ΄το γιατρό πρωί πρωί και μου είπε οτι είναι συσπάσεις και εννοείτε δεν τις θέλουμε ακόμη..μου ξαναέδωσε το φανταστικό χάπι γιουτοπάρ και ευτυχώς οι πόνοι σταμάτησαν η κοιλιά μου όμως είναι πετρωμένη και την αισθάνομαι και πολύ βαριά..ο γιατρός θέλει να περάσουμε την 34 βδομάδα και μετά να γεννήσω, είμαι πολύ κοντά στην 34 αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμη ακόμαααααα, αγχώνομαι και φοβάμαι..όλη τη μέρα ξάπλα είμαι σήμερα μπας και πάει πιο πίσω ο τοκετός!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

δύσκολη υπόθεση ο θηλασμός τελικά..είμαι περιεργη να δω πως θα τα καταφέρω..χθες βράδυ είχα έντονους πόνους περιόδου ..ανα μια ώρα ξύπναγα..πήρα ΄το γιατρό πρωί πρωί και μου είπε οτι είναι συσπάσεις και εννοείτε δεν τις θέλουμε ακόμη..μου ξαναέδωσε το φανταστικό χάπι γιουτοπάρ και ευτυχώς οι πόνοι σταμάτησαν η κοιλιά μου όμως είναι πετρωμένη και την αισθάνομαι και πολύ βαριά..ο γιατρός θέλει να περάσουμε την 34 βδομάδα και μετά να γεννήσω, είμαι πολύ κοντά στην 34 αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμη ακόμαααααα, αγχώνομαι και φοβάμαι..όλη τη μέρα ξάπλα είμαι σήμερα μπας και πάει πιο πίσω ο τοκετός!

ειχα κ εγω πονους περιοδου, νομιζω απο την 35η και μετα. Μην αγχωνεσαι, θυμισε μου ποσο ειναι τωρα τα μωρα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ειχα κ εγω πονους περιοδου, νομιζω απο την 35η και μετα. Μην αγχωνεσαι, θυμισε μου ποσο ειναι τωρα τα μωρα?

α είχες και εσύ ε?? δεν το θυμόμουνα, στην 37 γέννησες σωστά? την προηγούμενη Τρίτη το κοριτσάκι ήταν 2100 και το αγόρι 1850..αύριο θα ξαναπάμε και σύμφωνα μ αυτά που χω διαβάσει βάζουν περίπου 150γρ τη βδομάδα..έχω την εντύπωση οτι την επόμενη εβδομάδα θα μου πει να γεννήσουμε...ωχ παναγιά μου ήρθε η ώρα..εντωμεταξύ είναι που απο σήμερα δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα, αν μου πέσει κάτι κάτω με πολύ δυσκολία θα σκύψω να το πάρω, πρήστηκαν και τα πόδια δεν αντέχω ούτε να περπατήσω αλλα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι που δεν μπορώ πλέον να οδηγήσω...μου δένει τα χέρια...δε θα γκρινιάξω άλλο...........αύριο πάλι!!!!!! καλό βράδυ

ty11p2.png

α είχες και εσύ ε?? δεν το θυμόμουνα, στην 37 γέννησες σωστά? την προηγούμενη Τρίτη το κοριτσάκι ήταν 2100 και το αγόρι 1850..αύριο θα ξαναπάμε και σύμφωνα μ αυτά που χω διαβάσει βάζουν περίπου 150γρ τη βδομάδα..έχω την εντύπωση οτι την επόμενη εβδομάδα θα μου πει να γεννήσουμε...ωχ παναγιά μου ήρθε η ώρα..εντωμεταξύ είναι που απο σήμερα δεν μπορώ να κάνω βασικά πράγματα, αν μου πέσει κάτι κάτω με πολύ δυσκολία θα σκύψω να το πάρω, πρήστηκαν και τα πόδια δεν αντέχω ούτε να περπατήσω αλλα αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι που δεν μπορώ πλέον να οδηγήσω...μου δένει τα χέρια...δε θα γκρινιάξω άλλο...........αύριο πάλι!!!!!! καλό βράδυ

:P:p:p μην αγχωνεσαι, κι εγω καπως ετσι ημουν! Ειναι τωρα στο τελος γι αυτο! Κρατα οσο μπορεις. Ξαπλα κτλ. Εχουν καλό βαρος τα μωρακια ομως, οπότε ολα καλα θα πανε! Τωρα ειναι αργα να πεις δεν εισαι ετοιμη...ετοιμάσου...το καλό ερχεται:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο μεσημέρι από Κέρκυρα...ακόμα στα νησιά γυρνάω.

Trinitaki καλώς μας ήρθες. Να'σαι καλά και να εισαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά τον θηλασμό...εχω διαβάσει τα άπαντα πλέον και πρέπει να σας πω οτι το θέμα στα δίδυμα ειναι απλό...τα βάζεις αναγκαστηκά ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Εκτός αν θέλετε να αντλείτε...και κάποιος να δίνει μπουκαλάκι. Αλλά δεν συνιστώ το θήλαστρο...αν μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα. Δεν ειναι παιχνιδάκι..αλλά γίνεται αν το θέλετε πολύ και το προσπαθήσετε.

Εχει δουλειά βεβαια, μπορεί να έχει και προβλήματα....αλλά αν το θέλετε όλα γινονται.

Εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά με τον θηλασμό. Ακομα όμως θηλάζουμε. Βεβαια καμιά φορά αν χρειαστεί δίνω συμπλήρωμα. Αλλά μπροστά στα προβλήματα που είχαμε 150 ml ξένου την ημέρα δεν ειναι τίποτα...εννοείται. Και ειμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει. Με αγώνα βεβαια...αλλά ΟΚ.

Ioanna μην αγχώνεσαι. Να είσαι ήρεμη και όλα θα πάνε καλά. Στην αρχή θα ειναι λίγο ζόρικα...αλλά είναι τέτοια ευτυχία που τα ξεχνάς όλα. ΤΕΡΑΣΤΙΑ όμως ευτυχία.

Η μικρή ειναι καλά, μπαρδαλίζει και λέει τα δικά της. Γνωρίζει το σόι της και κάνει βόλτες. Μεγαλώνει μια χαρά. Και εχει πάρει ο πωπός της αέρα με τα νησιά. Βεβαια το μειονέκτημα ειναι οτι κοιμόμαστε μαζί...και φυσικά κακομαθαίνει. Αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ να έχω μια κουνια σε κάθε σπίτι που πάω. Ελπίζω να συνηθίσει ξανά στους ρυθμούς της μολις γυρίσουμε στην βάση μας.

Σας φιλώ όλες γλυκά...γιατί εχω και θέματα με το ιντερνετ εδώ. Ελπίζω απλά να ποσταριστεί το μακρινάρι που έγραψα γιατι θα ειναι κριμα.

A5K6p3.png

Καλημερα!!

τρινιτι καλωσηρθες!!! Μια χαρα θα ειναι η εγκυμοσυνη σου, μην αγχωνεσαι γιατι δεν θα κερδισεις κατι. Σε λιγο καιρο θα χαιρεσαι τις κορούλες σου! -Κι αλλες νυφες:tongue: ΑΠλά θελει προσοχη.

Λοιπον με το θηλασμο (γραφω και για την ιωαννα!) ειναι δυσκολα στην αρχη αλλά μετα ερχεται η λυτρωση. Για να μην εχω θεμα αφου στην αρχη τα μωρα πεινανε συνεχεια και τρωνε με αργους ρυθμους (κανα 40λεπτο με μια ωρα) τους εβαζα ταυτοχρονα. Ειναι λιγο περιεργο στην αρχη οντως, εβαζα απο δυο μαξιλαρες δεξια κ αριστερα και θηλαζαν με το πασο τους. Θελει υπομονη, θελει καπως να βολευεται και η μαμα π.χ εγω εβλεπα τηλεοραση οσο μπορουσα βεβαια γτ δεν τρωνε και στον αυτοματο! Θελει να τα κοιτας, να τα προσεχεις κτλ. Μεχρι να εξαντληθει η υπομονη και να κουραστεις αυτα μαθαινουν και τρωνε πιο γρηγορα. και απο τοτε εγω να πω την αληθεια τους βαζω ξεχωριστα γτ νιωθω πιο "ελευθερη", και μου φαινεται παιχνιδάκι πλέον.

Στην αρχη φυσικα ειναι δυσκολα. Και μετα ειναι... Βιωνεις ομως απεριγραπτη ευτυχια!!Και οτι αποριες εχετε εδω ειμαστε!

Α! Και για το θηλασμο μετα απο ωωωρες διαβασματος απο πριν γεννησω (ναι χρειαζεται ενημερωση η αληθεια ειναι) πιστευω οτι αν το θελεις πραγματικα θα θηλασεις. Και οτι και 1-2 μηνες να το κανεις αυτο το δωρακι στο παιδακι σου αξιζει τον κοπο! Καθε μια μερα θηλασμου ειναι κερδος! Το προβλημα ειναι οταν υπαρχουν δυσκολιες που εχουν να κανουν κυριως με το παιδι και που δεν ξεπερνιουνται ευκολα. Κι εκει θεωρω οτι πρεπει να προσπαθησεις.

Φυσικα ολα αυτα σε περιπτωση που το θελεις. Το ξενο γαλα ειναι παντα η ευκολη λυση.

Σε ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες όλα αυτά...η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει στήλη άλατος!!!!!:shock::shock: Και τα δύο ταυτόχρονα;;; Καλά, θα έχουμε πολύ γέλιο! Αφού μου λέει καμιά φορά ο αδελφός μου να του βγάλω καμιά φωτογραφία όταν με το καλό γεννηθούνε, προσποιούμενη ότι τα θηλάζω ταυτόχρονα για να την έχει και να γελάει...Πού να ήξερα ότι γίνεται έτσι! Σοκ...Τέλος πάντων, θα βάλουμε τα δυνατά μας και θα τα καταφέρουμε! Είμαι αποφασισμένη για όλα! Και θα πιούνε γαλατάκι της μανούλας! (καλά, κάτσε να γεννηθούνε και να είναι καλά...)

Ιωάννα μου, έφτασε η ώρα...Όλες οι ευχές μαζί σου συντροφιά γλυκιά μου! Φαντάζομαι ότι θα μάθουμε άμεσα νέα σου...Θα σε σκέφτομαι συνέχεια! Σε ποιο μαιευτήριο είσαι αλήθεια;

palmoma, η μικρή θα ξανασυνηθίσει...στο χέρι της είναι εξάλλου; Καλά να περνάτε! Φιλάκια πολλά!!!

Και εγώ μια χαρά είμαι για την ώρα...Σε 12 μέρες ανεβαίνω Αθήνα για να κάτσω μέχρι να γεννήσω...με θέλει από κοντά ο γιατρός! Θα βαρεθώ τη ζωή μου βέβαια επάνω αλλά δεν πειράζει! Ίσως με αφήσει να πάω και σε κανένα μαγαζί να δω και τίποτα...;)

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια μου τι κάνετε? εγώ δεν κάνω τίποτα μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ

palmoma ακόμα τριγυρνάς ε? αυτά είναι

triniti στο Γένεσις Θεσσαλονίκη θα γεννήσω. μιας και θα σαι Αθήνα θα κάνεις και τις βόλτες σου να πάρεις ιδέες για παιδικά ρουχα, καροτσάκια, κρεβατάκια...μια χαρά θα σαι

gemini τι νέα εσύ?

ty11p2.png

Καλησπερα!

Καλά ειμαστε κι εμεις. Παιζουμε με τα αγορια μου!!! η

ιωαννα κοντευεις ε? 34 εβδομαδες!!! Τιποτα δεν εμεινε!!

Παλμομα καλα κανεις και βολταρεις! Τελειωνει το καλοκαιρι...και μην ανησυχει για τη μικρη σου, δε θα εχει αλλη επιλογη απ το να ξεσυνηθισει. Απλά μπορει να παρει λιγο χρονο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κορίτσια μου τι κάνετε? εγώ δεν κάνω τίποτα μόνο ΥΠΟΜΟΝΗ

palmoma ακόμα τριγυρνάς ε? αυτά είναι

triniti στο Γένεσις Θεσσαλονίκη θα γεννήσω. μιας και θα σαι Αθήνα θα κάνεις και τις βόλτες σου να πάρεις ιδέες για παιδικά ρουχα, καροτσάκια, κρεβατάκια...μια χαρά θα σαι

gemini τι νέα εσύ?

Ιωάννα μου, δεν παίζει αυτό που λες ότι θα κάνω βόλτες για ρουχαλάκια, καροτσάκια και κρεβατάκια...Ο γιατρός μου τα έχει απαγορεύσει...μέσα και πάλι μέσα...Τουλάχιστον τα κρεβατάκια θα μου τα δώσουν, το καροτσάκι το έχω βρει από το ιντερνετ και ρουχαλάκια...έχει ο Θεός, κάτσε να γεννηθούν γερά και υγιή και θα βάλω γιαγιά και μπαμπά να τρέχουν εκείνη την ώρα! χι χι χι

Palmoma να σαι καλά ρε μικρή με τις συμβουλές σου! Επιστρέψατε ή΄όχι ακόμα;

Gemini από όσο διαβάζω όλα μια χαρά...φιλάκια στα αντράκια σου!:P

C9cYp2.png[/url]

5oQRp2.png

καλημέρα..στα τάρταρα το καφέ μας έπεσε ε?? ούτε καλό μήνα δεν είπαμε...ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλό φθινόπωρο να έχουμε. εγώ στην αναμονή είμαι ακόμα..έχω αυπνίες καθε βράδυ..για την ακρίβεια κάθε πρωί μετά τις 4...σαν το βρυκόλακα είμαι..τέτοιες ώρες εγώ και οι διαρρήκτες ξύπνιοι! καλά και οι μανάδες που θυλάζουν η ξεσκατίζουν!

ty11p2.png

Καλά λες ιωαννα μου....

Καλημέρα και καλό μηνα!!

Εγω δεν εχω κανενα νεο...ειχα μονο δυσκολη εβδομαδα γτ ο αντρας μου ηταν αρρωστος με πυρετο και η μαμα μου ηταν διακοπες... Οπότε επεσαν ολα πανω μου και οσο με βοηθουσε η πεθερα μου-ευτυχώς!!

Τωρα ειμαστε καλα, μπαινουμε σε ρυθμους χειμωνα μιας και ξεκινησε δουλεια.

Τα μπεμπε μια χαρα!

Ιωαννα κοιτα μη γεννησεις και δεν το πεις..!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...