Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

gemini μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε..ας αργήσει τι να κάνουμε, αρκεί όλα να γίνουν σωστά..πιστεύω πως θα πέσουν μαζί οι εμβρυομεταφορές μας..στις 22 που θα δω το γιατρό μου θα ξέρω σίγουρα..προς το παρόν...αναμονή.

απο σήμερα ξεκινάει η άδεια μου, θα πάω λίγες μέρες στη μαμά μου, λίγες μέρες χαλκιδική για μπάνιο και επιστροφή μετά για τα δύσκολα

Καλά να περάσεις..καλά να περάσεις!!!!

Τελικά θα είναι καμιά εδώ το Σαββατοκύριακο ή θα βουρλίζομαι μόνη μου;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου μια χαρα ειμαι!Και στη δουλεια παω και ολα,απλα εχω λιγο το στομαχι μου.Οχι εμετους ,λιγο αδιαθεσια.Περναει με λιγο ψωμακι ή τοστακι.Απλα πραγματα.τα διδυμακια τα ειδαμε,ειδαμε και καρδιες,μεχρι στιγμης ολα καλα.Σιγα σιγα μεγαλωνει και η κοιλια,αλλα οχι φοβερα πραγματα.Α!και κατι αλλο!Πειναω σαν λυκος!Κρατιεμαι με το ζορι να μην τρωω 2πλες μεριδες,γιατι αν βαλω βαρος απο τωρα,τι θα κανω αργοτερα??:shock:

Εγω πάλι δεν πεινάω...αλλά επειδή είμαι όλη μέρα σπίτι βαριέμαι και μασουλάω...ανθυγιεινά...γιατί θα μπορούσα να τρώω και φρούτα, και λαχανικά αντι να τρώω μπισκοτάκια και αηδιουλες.

Ο γιατρός λέει υγιεινη διατροφή ...κι εγώ...αντε μην πω. Απο Τρίτη θα παω δουλειά και θα μπω στο πρόγραμμα.

Luckystar μέχρι πότε θα κάνεις inohep σου ειπαν; Εγώ δεν έχω πια καθόλου σημάδια, και τις νέες τις κοπανάω και δεν κάνω (πολυ σπάνια). Να προσέχεις τα διδυμάκια σου και τον εαυτό σου ε;

Ioanna να περάσεις καλά στην τουρνέ, να γεμίσεις μπαταρίες και να έρθεις έτοιμη για το επόμενο βήμα...και για τον γάμο....μην ξεχνιόμαστε.

Ααααχ κορίτσια βαριέμαι οικτρά το αυριανο...θα εχει και κόσμο στο χωριό, κόσμο στο σπίτι, ένα μωρό και 3 παιδάκια...(οχι οτι με ενοχλούν...αλλά εεε όσο να'ναι δεν θα ησυχασουμε). Αλλά τι να γίνει...προσπαθω να σκέφτομαι θετικά. Ένα 3ημερακι ειναι..θα περάσει. Και μπορεί να ειναι και καλύτερα απο ό,τι φαντάζομαι (καμιά φορά ειναι ανάποδα απο ό,τι τα περιμένεις).

Το καλό ειναι οτι τελείωσα τα κείμενά μου που έχω ημερομηνία παράδοσης την Τρίτη...επομένως πάω χωρίς laptop εκεί. Θα μου λειψετε. Να είστε φρόνιμες εεε; Future το νου σου εε...η Gemini απο εδώ το φέρνει απο εκεί το πάει...όλο με το πάτωμα θελει να συνδιαλέγεται. Όλο κάτι βρίσκει για να ξαπλώνει και να απλώνεται πάνω του :tongue::tongue:

A5K6p3.png

Εγω πάλι δεν πεινάω...αλλά επειδή είμαι όλη μέρα σπίτι βαριέμαι και μασουλάω...ανθυγιεινά...γιατί θα μπορούσα να τρώω και φρούτα, και λαχανικά αντι να τρώω μπισκοτάκια και αηδιουλες.

Ο γιατρός λέει υγιεινη διατροφή ...κι εγώ...αντε μην πω. Απο Τρίτη θα παω δουλειά και θα μπω στο πρόγραμμα.

Luckystar μέχρι πότε θα κάνεις inohep σου ειπαν; Εγώ δεν έχω πια καθόλου σημάδια, και τις νέες τις κοπανάω και δεν κάνω (πολυ σπάνια). Να προσέχεις τα διδυμάκια σου και τον εαυτό σου ε;

Ioanna να περάσεις καλά στην τουρνέ, να γεμίσεις μπαταρίες και να έρθεις έτοιμη για το επόμενο βήμα...και για τον γάμο....μην ξεχνιόμαστε.

Ααααχ κορίτσια βαριέμαι οικτρά το αυριανο...θα εχει και κόσμο στο χωριό, κόσμο στο σπίτι, ένα μωρό και 3 παιδάκια...(οχι οτι με ενοχλούν...αλλά εεε όσο να'ναι δεν θα ησυχασουμε). Αλλά τι να γίνει...προσπαθω να σκέφτομαι θετικά. Ένα 3ημερακι ειναι..θα περάσει. Και μπορεί να ειναι και καλύτερα απο ό,τι φαντάζομαι (καμιά φορά ειναι ανάποδα απο ό,τι τα περιμένεις).

Το καλό ειναι οτι τελείωσα τα κείμενά μου που έχω ημερομηνία παράδοσης την Τρίτη...επομένως πάω χωρίς laptop εκεί. Θα μου λειψετε. Να είστε φρόνιμες εεε; Future το νου σου εε...η Gemini απο εδώ το φέρνει απο εκεί το πάει...όλο με το πάτωμα θελει να συνδιαλέγεται. Όλο κάτι βρίσκει για να ξαπλώνει και να απλώνεται πάνω του :tongue::tongue:

Άσε αν είσαι στο σπίτι όλο τέτοια τσιμπολογάς! Από Τρίτη ξανά σε πρόγραμμα! Αν και τώρα έχεις δικαιολογία... Διάβαζα κάτι έρευνες που έλεγαν οτι αν κάνεις διαιτα στην εγκυμοσύνη και ειδικά χωρίς υδατάνθρακες που τους περιορίζουν πολύ στις δίαιτες, το παιδί έχει μεγάλες πιθανότητες να εμφανίσει παιδική παχυσαρκία γιατί ως έμβρυο ρυθμίζει το μεταβολισμό του χαμηλά... Αν βρω το λινκ θα το παραθέσω...

Μην ασχολείσαι! Κοίτα να περάσεις όσο καλά γίνεται. Είναι και μια αλλαγή εφόσον δεν πάτε αλλού διακοπές! Και χωρίς λάπτοπ ε? Θα μας λείψεις!!!!!!!!!!!!!

Εγώ καλά σήμερα, κάνω γενικο:mad: οπότε εκτονώνομαι! Τα λέμε μετα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...ακόμα εδώ ειμαστε. Ο σύζυγος κοιμάται του καλού καιρού και δεν τον βλέπω να έχει όρεξη να σηκωθει. Ακομα δεν έχουμε φτιάξει πράγματα και εγώ δεν έχω τελειώσει το συμμάζεμα της κουζίνας μου γιατί δεν μπορώ να κανω θόρυβο (το δωμάτιο ειναι δίπλα).

Πάω να προμηθευτώ ένα βιβλιαράκι, να'χω κατι να διαβάζω...και ελπίζω οταν γυρίσω να έχει σηκωθεί και ο πασάς να μπούμε σε σειρά.:cool:

Να περάσετε τέλεια...Gemini δώστου να καταλάβει στην γενική....

A5K6p3.png

Καλημέρα...ακόμα εδώ ειμαστε. Ο σύζυγος κοιμάται του καλού καιρού και δεν τον βλέπω να έχει όρεξη να σηκωθει. Ακομα δεν έχουμε φτιάξει πράγματα και εγώ δεν έχω τελειώσει το συμμάζεμα της κουζίνας μου γιατί δεν μπορώ να κανω θόρυβο (το δωμάτιο ειναι δίπλα).

Πάω να προμηθευτώ ένα βιβλιαράκι, να'χω κατι να διαβάζω...και ελπίζω οταν γυρίσω να έχει σηκωθεί και ο πασάς να μπούμε σε σειρά.:cool:

Να περάσετε τέλεια...Gemini δώστου να καταλάβει στην γενική....

Καλή μου δεν περίμενα να σε δω εδω! Ωραία, πήρες τις ευχές μου να περάσεις καλά!

Ασε μωρέ τον αντρούλη σου να κοιμηθεί να ναι ξεκούραστος;) Έχετε μακρινό ταξίδι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Όχι καλέ τι μακρινό ταξίδι (ακόμα κοιμάται!!!) εδώ δίπλα πάμε ...κοντά στην Χαλκιδα. Σαμπως μ'αφήνουν εμένα να κάνω μακρινά ταξίδια.

Το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά...δεν ξέρω γιατί αλλά τον ακουγα που έκανε βολτες (εχει ενα δόντι που τον παιδεύει και φυσικά έσκασε κι αυτό τώρα που οι οδοντίατροι ειναι διακοπές)...και φαίνεται τελικά αποκοιμήθηκε το πρωι...και τώρα ειναι τέζα. Δεν κουνιέται...

Δεν με νοιάζει, πήρα το βιβλίο μου, πήρα και ένα People να μαθαίνω τι κάνουν και οι διάσημοι (μην χασω) και όλα μια χαρά.

A5K6p3.png

Kορίτσια γειά σας....τι μου κάνετε;;;

PALMOMA καλά να περάσεις κοπέλα μου!!!

GEMINI κάμε την γενική σου ..να είναι καθαρά τα πατώματα σε παρακαλώ!!!Όταν χρειαστεί να κάτσω μαζί σου (γιατί καλά λέει η PALMOMA,ψάχνεις ευκαιρία να ξαπλώσεις )....να μην λερωθώ ..κρίμα είναι!!!!:tongue::tongue:

Εγώ πάλι....μου προέκυψαν ξαφνικές επισκέψεις και είμαι χωμένη στην κουζίνα...:):):)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Kορίτσια γειά σας....τι μου κάνετε;;;

PALMOMA καλά να περάσεις κοπέλα μου!!!

GEMINI κάμε την γενική σου ..να είναι καθαρά τα πατώματα σε παρακαλώ!!!Όταν χρειαστεί να κάτσω μαζί σου (γιατί καλά λέει η PALMOMA,ψάχνεις ευκαιρία να ξαπλώσεις )....να μην λερωθώ ..κρίμα είναι!!!!:tongue::tongue:

Εγώ πάλι....μου προέκυψαν ξαφνικές επισκέψεις και είμαι χωμένη στην κουζίνα...:):):)

χαχαχαχα!!! Έχετε δίκιο για τα πατώματα! Έχω γίνει ένα τελευταία αλλά δε θέλω να παρασύρω κι εσας:-(

Επισκέψεις, ε? Τι καλό μαγειρέυεις? Εγω σήμερα καθαρισμό ψυγείου, αλλά θα τηγανίσω κάτι πιπεριές για ενισχυση!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!! Έχετε δίκιο για τα πατώματα! Έχω γίνει ένα τελευταία αλλά δε θέλω να παρασύρω κι εσας:-(

Επισκέψεις, ε? Τι καλό μαγειρέυεις? Εγω σήμερα καθαρισμό ψυγείου, αλλά θα τηγανίσω κάτι πιπεριές για ενισχυση!!!!

Κοίτα..βασικά θα ψήσουμε.Οπότε έκανα σουτζουκάκια,μπιφτέκια για την σχάρα μαζί με μπριζόλες και λουκάνικα.Και εννοείται όλα τα συνοδευτικά..μελιτζανοσαλάτα,τζατζίκι,χτυπητή,πατατοσαλάτα,πιπεριές γεμιστές με τυριά και πατάτες τηγανιτές για τους μικρούς και όχι μόνο!!!:P

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future το ξανασκέφτηκα...δεν μπορώ να περιμένω να συμπεθερέψουμε...μπορούμε να κάνουμε κάτι νωρίτερα; Τι είναι όλα αυτά κορίτσι μου; Να΄σαι καλά..τέτοιες φίλες μωρέ θέλω...

Εμείς ακομα εδώ....βαριέται λέει να τρέχει. Αυτός ειπε στην μάνα του οτι θα πάμε..και τώρα βαριέται...ααααααααααααααααα τα νεύρα μου.

A5K6p3.png

Future το ξανασκέφτηκα...δεν μπορώ να περιμένω να συμπεθερέψουμε...μπορούμε να κάνουμε κάτι νωρίτερα; Τι είναι όλα αυτά κορίτσι μου; Να΄σαι καλά..τέτοιες φίλες μωρέ θέλω...

Εμείς ακομα εδώ....βαριέται λέει να τρέχει. Αυτός ειπε στην μάνα του οτι θα πάμε..και τώρα βαριέται...ααααααααααααααααα τα νεύρα μου.

Καλέ?? Ακόμα εδώ είσαι εσυ??? Άντε μας κάνεις παρέα και σήμερα!

Εγώ τελείωσα γενικό και ήρθε και μια κοπέλα να μου κάνει αποτρίχωση... Ωραία ήταν, ένιωσα λίγο οτι περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μια πολύ φίλη μου που πέρασε λίγο να με δει, μου λέει "πως είσαι έτσι καλέ?? Σου φαίνεται οτι δεν έισαι καλά..." Και στεναχωρήθηκα.... Τελοσπάντων, ας σηκωθώ απ το πάτωμα...;)

Future καλέ τι τσιμπούσι είναι αυτό???? Και όλα αυτά στις "ξαφνικές επισκέψεις??" Τότε στις προγραμματισμένες τι κάνεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Future εισαι χρυσοχερα!!Αντε και με το καλο οταν κανεις τα παιδακια σου θα καλοτρωνε και θα γινουν γερα και δυνατα!!

Να σου πω ,κι εγω μαγειρευω αρκετα και μ αρεσει η κουζινα μονο τωρα πλεον δε..μου επιτρεπεται και πολυ να ασχολουμαι!Ασε και εχω κατι συνταγες που θελω να φτιαξω και εχει πεσει..απαγορευτικο.Οχι οτι με πειραζει-αυτο μας ελειπε να εχω και παραπονο- απλα μου λειπει το..ταψι μου!!χαχαχαχα!!

Gemini καλα κανεις και φροντιζεις τον εαυτο σου,ετσι πρεπει!Εγω σημερα βγηκα στην αγορα και πηρα μερικες καινουριες σκιες για τα ματια και δυο βερνικια.Οχι οτι πολυ φοραω μεικ απ τωρα με τη ζεστη,αλλα δε μπορω να πηγαινω και χαλια στη δουλεια.Οσο για αποτριχωση..χμμμ.Μαλλον ειμαι το ξυραφιου πιο πολυ.δεν ποναει και ειναι πιο γρηγορο.απλα θελει καθε δυο μερες..Ε,καμια φορα αμα βαριεμαι ,φοραω και κανενα παντελονι.Εξαλλου τωρα δεν εχει και..σεξ(εχω ξεχασει αυτη τη λεξη),αρα και η πολλη περιποιηση σε..εκεινη την περιοχη μπορει να περιμενει και 4-5 μερες νομιζω!!χαχαχαχα!!

Οσο για τη φιλη σου,τι να πω!Ωραια φιλη!!Καλα,πως τα πετανε ετσι μερικες γυναικες??Καλη μου,αμα νιωθεις εσυ καλα,τι σε νοιαζει τωρα τη λεει ο καθενας??και στο κατω κατω της γραφης,που ξερει τι περνας?εμπρος!!Σηκω απο το πατωμα τωρα!!

Βρε palmoma πηγαινε εκεινη τη βολτα!!Αντε,κανε μου τη χαρη γιατι εγω δεν παω πουθενα!Να παρεις λιγο αερα και για μενα!!

Η αλήθεια είναι ότι ο καταψύκτης πάντα έχει κάτι για τις ξαφνικές επισκέψεις!Ας πούμε τις πιπεριές τις γεμιστές με τα τυριά τις έχω έτοιμες και απλά τις ψήνω.Κιμά έχω πάντα..πολλές φορές πλάθω μπιφτέκια και σουτζουκάκια και βάζω στον καταψύκτη οπότε είναι εύκολο όταν έρχεται κάποιος να ..βγω ασπροπρόσωπη(που λέει και ο λαός).Εεεε...όσο για τζατζίκι και τυροκαφτερή τα υλικά τα έχουμε συνήθως .Ψήνω και μελιτζάνες,τις κόβω όπως όταν θελω να κάνω μελιτζανοσαλάτα και τις βάζω και αυτές στην κατάψυξη.Έτσι όταν έρθει η ώρα απλά προσθέτω τα υλικά και ..έτοιμα!!!:D:D

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...