Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα όλη μέρα...

αν τις θυμάμαι λέει palmoma τις σπερματεγχύσεις..τι άγχος και εκείνο, τι απογοητεύσεις κάθε μήνα...και βέβαια τη θυμάμαι την cristy, μπράβο στην κοπέλα, δίδυμα με σπερματέγχυση η εξωσωματική?? και μια άλλη θυμαμαι την triniti που θα κάναμε και reunion στη Μύκονο! τι να έκανε αυτή άραγε?

gemini πάλι δίαιτα ξεκινάς? δεν μπορώ να ακούω ούτε την έκφραση "κάνω/ξεκινάω δίαιτα" αγχώνομαι!! κάνε μια πιο σωστή διατροφή, κόψε γλυκά και υδατάνθρακες και το βραδινό φαγητό και θα φύγουν τα κιλάκια...και αν δε φύγουν μη χαλιέσαι μόλις σταματήσεις το θηλασμό ξεκινάς ένα γυμναστήριο και τέλος...ή ξαναμένεις έγκυος και τα κιλά δικαιολογούνται!!!

εγώ μετά απο 2 συνεχόμενους μήνες σ'αυτή την πόλη χωρίς να πάω πουθενά επιτέλους φεύγω για 2 μερούλες στο χωριό μου το απόγευμα..πως και πως περιμένω να ξεκουμπιστώ!! καλό Δεκαπενταύγουστο λοιπόν να χαίρεστε τις Μαρίες και τους Παναγιώτηδες που σίγουρα όλο και κάποιον θα έχετε και τα ξαναλέμε απο Παρασκευή

φιλιά

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!

ioannav σ αυτο εχεις δικιο...γιατι οποτε λεω ξεκιναω διαιτα παιρνω πρωτα κανα δυο κιλά:shock: Ξερεις, να φαω οτι υπαρχει και να ξεκινησω μετα...

Τεσπα, θα δουμε τωρα. δεν το εχω παρει με πολύ αγχος αυτη τη φορα γι αυτο κι ελπίζω.

Και γυμναστηριο θελω να παω αν μπορουν να μου κρατανε τα παιδια, γτ εχω να γυμναστω 2 χρονια και σκουριασα!

ΚΑλα να περασετε στο χωριο! Μαζεψε δροσούλα! Κι εσυ να χαιρεσαι οσους γιορταζουν! Εγω εχω τη μαμα μου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ και να χαίρεστε όσους δικούς σας γιορτάζουν. Η Παναγια να δίνει δύναμη και κουράγιο και υγεία σε όλες τις μανουλες...και σε ολες τις μέλλουσες μανούλες ακόμα περισσότερο.

A5K6p3.png

Koριτσακια μου,τι κανετε;;;τα μπεμπακια μας;;;;

Χρονια πολλα κιολας για την ημερα,η Παναγια στο πλευρο μας,να προστατευει τις εγκυουλες,τις μανουλες,τα παιδακια και ολοκληρο το λαο μας που στεναζει!!!

Περασατε καλα;;;

Εγω ειμαι καλα σχετικα,ωρες ωρες βεβαια θυμαμαι τι εγινε και απελπιζομαι και ποναω και κλαιω αλλα ευτυχως τις περισσοτερες ωρες της ημερας ειμαι καλα!!!Ερχεται και ο αντρουλης μου σε ενα μηνα περιπου και αυτο καταλαγιαζει καθε ασχημη σκεψη!!!!

Δε σας εχω διαβασει αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι μια κοπελιτσα μαλλον η ιοαννα μας ρωτουσε για τη triniti!!!!!!!!!!!!H TRINITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΣΕ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΤΣΟΥΠΡΕΣ!!!!!!!!Εκανε και β επιπεδου πριν 3-4 μερες και ολα καλα!!!!!!!!!!

Σας φιλω ολες γλυκα!!!!!!!Και να γραφετε χαζομανουλες γτ εχετε χαθει!!!!!

Και του χρονου κοριτσια μου με υγεια και η ιοαννα μας με τα μωρακια της κι αυτη αγκαλια!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα!

Χρονια πολλά κι απο μενα στους εορταζοντες και εορταζουσες!

Εμεις ειχαμε τη μαμα μου και ημασταν εκει ολη μερα. το χαρηκε κι εκεινη και τα μωρα!

Τωρα κουναω τον μικρο στο ρηλαξ γιατι δεν κοιμάται...πρωτη φορα, δεν ξερω τι τον επιασε!

Tinaki να σκεφτεσαι οτι ερχεται ο αντρουλης σου, τιποτε αλλο!

Κι εμεις σε σκεφτομαστε να ξερεις....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

hellooooo

tina πολύ χάρηκα για την triniti εύχομαι και σε σένα σύντομα-σύντομα να χεις διπλή χαρά..έρχεται και ο άντρας σου ποιος σε πιάνει τώρα ε??

gemini πως πάει δίαιτα? την εφαρμόζεις? τα μπέιμπι πως είναι?

palmoma που χάθηκες? πως πάνε οι ετοιμασίες της βάφτισης??

ty11p2.png

Καλησπέρα! Γράφω από κινητό

Έχουμε έρθει βόλτα στη Μαμα μου με τα μωρα κ είναι πολυ ωραία! Μου φαίνεται λες κ έχω παει εκδρομή!!! Τι σου κάνει η κλεισουρα δηλαδή!

Ιωαννα Η δίαιτα καλα παει. Εφαρμοζω το στυλ λίγα γλυκά, ελαφρύ βραδινό πχ γιαουρτακι, τοστ κτλ κ μεσημέρι ότι έχουμε αλλα μισό πιάτο φαγητο κ μισό σαλάτα. Δεν έχει στερήσεις οπότε πιστεύω θα παει καλα....Σήμερα έχει γενέθλια η Μαμα μου κ έφαγα βέβαια γλυκάκι αλλα δε με νοιάζει. Κ στην εγκυμοσύνη έτρωγα όταν είχα όρεξη και μια Χαρα!

Χτες βγήκαμε κ με τον άντρα μου κ ήταν τέλεια! Είχαμε να βγούμε βράδυ οι δυο μας άπο πριν γέννησω...

Εσυ πως πας;

οι υπόλοιπες;

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα! Γράφω από κινητό

Έχουμε έρθει βόλτα στη Μαμα μου με τα μωρα κ είναι πολυ ωραία! Μου φαίνεται λες κ έχω παει εκδρομή!!! Τι σου κάνει η κλεισουρα δηλαδή!

Ιωαννα Η δίαιτα καλα παει. Εφαρμοζω το στυλ λίγα γλυκά, ελαφρύ βραδινό πχ γιαουρτακι, τοστ κτλ κ μεσημέρι ότι έχουμε αλλα μισό πιάτο φαγητο κ μισό σαλάτα. Δεν έχει στερήσεις οπότε πιστεύω θα παει καλα....Σήμερα έχει γενέθλια η Μαμα μου κ έφαγα βέβαια γλυκάκι αλλα δε με νοιάζει. Κ στην εγκυμοσύνη έτρωγα όταν είχα όρεξη και μια Χαρα!

Χτες βγήκαμε κ με τον άντρα μου κ ήταν τέλεια! Είχαμε να βγούμε βράδυ οι δυο μας άπο πριν γέννησω...

Εσυ πως πας;

οι υπόλοιπες;

να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου! άρα δεν κάνεις δίαιτα ... κάνεις σωστή διατροφή (δεν ακούγεται αγχωτικό έτσι, οπότε έτσι θα το λέμε!!) και έξοδο με το σύζηγο βλέπω..καλά έκανες, να ξελαμπικάρεις και λίγο

εγώ πως να τα πάω..την παλεύω!! απ όλα έχω..και αυπνίες, και πρηξίματα, και δύσπνοια..κατα τ άλλα καλά!! αύριο έχω και γιατρό, όχι σ αυτόν που με παρακολουθεί στον άλλον που είχα κάνει την β επιπέδου(τον τρομακράτη!!) είχαμε κάνει τον προηγούμενο μήνα ντοπλέρ και θέλει να το ξανακάνουμε...αχ θε μου..ευτυχώς δεν τον πληρώνω κάθε φορά γιατί είναι και πανάκριβος

καλημέρα

ty11p2.png

Καλησπέρα!

να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου! άρα δεν κάνεις δίαιτα ... κάνεις σωστή διατροφή (δεν ακούγεται αγχωτικό έτσι, οπότε έτσι θα το λέμε!!) και έξοδο με το σύζηγο βλέπω..καλά έκανες, να ξελαμπικάρεις και λίγο

εγώ πως να τα πάω..την παλεύω!! απ όλα έχω..και αυπνίες, και πρηξίματα, και δύσπνοια..κατα τ άλλα καλά!! αύριο έχω και γιατρό, όχι σ αυτόν που με παρακολουθεί στον άλλον που είχα κάνει την β επιπέδου(τον τρομακράτη!!) είχαμε κάνει τον προηγούμενο μήνα ντοπλέρ και θέλει να το ξανακάνουμε...αχ θε μου..ευτυχώς δεν τον πληρώνω κάθε φορά γιατί είναι και πανάκριβος

καλημέρα

Ρε τον τρομοκρατη!!! Αντε πάλι! Δε βαριεσαι, αστον. μπορει να κανει καμια ερευνα ο ανθρωπος και να θελει πολλούς ελέγχους... Να μας πεις τα νεα!

Αφου κατα τα αλλά εισαι καλά μη σε νοιαζει τιποτα! Αντε, σε λιγο καιρο ερχεται το τσουνάμι!!!!!!!! Η μαμα σου θα κατσει καθολου να σε βοηθησει? Περιττο να πω οτι η βοηθεια της θα ειναι πολυτιμη... Αληθεια και ο αντρας σου τι ωρες δουλευει? Μακαρι να μπορουσε να σε βοηθησει κι αυτος.

Εμεις καλα ειμαστε. πάλι εχω κοσμο σημερα...Γμτ εχω κουραστει φετος! Ντρεπομαι που το λεω αλλά δε θελω να δω κανεναν πλεον! Τους εχω δει ολους! Μονο καμια βολτα με τον αντρουλη μου θελω να κανω που ολο με τα μωρα ασχολουμαστε κ τα εχουμε ξεχασει ολα τα αλλα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Και εγώ θέλω βόλτα με τον αντρούλη μου...εχω κουραστεί και πιεστεί αφόρητα εδώ με τον κόσμο. Καλοί καλοί οι συγγενείς...αλλά και το μακριά κ'αγαπημένοι δεν είναι απλά ρητό. Κακά τα ψέματα, διαφορέτικές νοοτροπίες, διαφορετικά προγράμματα, όλοι μαζί στο σπίτι...δημιουργούνται εντάσεις. Και για να μην δημιουργούνται πρέπει ορισμένοι να ζογκλάρουμε...να κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε, να προσαρμοζόμαστε...ε και ειναι λίγο κουραστικό σε μακροχρόνια φάση.

Τέσπα αύριο φεύγουμε, πάμε Κέρκυρα (ειναι η μαμά μου απο εκεί) και πάω να δω τους συγγενείς εκεί οι οποίοι βασικά μένουν όλοι Γαλλία πλέον και ήρθαν για καλοκαίρι. Εεε να τους δουμε, να μας δουνε. Η ξαδέρφη μου ειναι ταλιμπάν γέννησε τέλη Ιουνίου και αρχές Ιουλίου έφερε το μωρό οδικώς παρακαλώ Ελλάδα. Να δω και αυτό το νέο μέλος. Και ελπίζω να ηρεμήσουμε λίγο εκεί...ξερετε δεν θα χρειάζεται εκεί να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...

Ιωάννα κουράγιο...τελειώνεις και εσύ...'η μαλλον αρχίζεις :P Θα την αναπολείς αυτή την φάση όσο δύσκολη κι αν ειναι τώρα. Μίλησα και με την trinity. Είναι καλά και περιμένει κι αυτή τα διδυμάκια της.

Gemini τι να σου πω και εσένα με τον κόσμο και τους επισκέπτες...τάμα το'χες βρε κορίτσι. Κάτσε να ηρεμήσεις λίγο...πότε θα το κάνεις;

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Ρε τον τρομοκρατη!!! Αντε πάλι! Δε βαριεσαι, αστον. μπορει να κανει καμια ερευνα ο ανθρωπος και να θελει πολλούς ελέγχους... Να μας πεις τα νεα!

Αφου κατα τα αλλά εισαι καλά μη σε νοιαζει τιποτα! Αντε, σε λιγο καιρο ερχεται το τσουνάμι!!!!!!!! Η μαμα σου θα κατσει καθολου να σε βοηθησει? Περιττο να πω οτι η βοηθεια της θα ειναι πολυτιμη... Αληθεια και ο αντρας σου τι ωρες δουλευει? Μακαρι να μπορουσε να σε βοηθησει κι αυτος.

Εμεις καλα ειμαστε. πάλι εχω κοσμο σημερα...Γμτ εχω κουραστει φετος! Ντρεπομαι που το λεω αλλά δε θελω να δω κανεναν πλεον! Τους εχω δει ολους! Μονο καμια βολτα με τον αντρουλη μου θελω να κανω που ολο με τα μωρα ασχολουμαστε κ τα εχουμε ξεχασει ολα τα αλλα!!

η μαμά μου (μαζί και ο μπαμπάς μου) δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνουν..μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζω!! βασικά θα φεύγουν τα ΣΚ και θα έρχονται καθημερινές..ευτυχώς το σπίτι είναι μεζονέτα και θα μένουν ανεξάρτητοι στον κάτω όροφο αλλά και πάλι δε μ αρέσει που τους ξεβολεύω απ το χωριό τους και την καθημερινότητά τους αλλά τι να κάνω..δε γίνεται αλλιώς, μόνη μου αποκλείεται να τα καταφέρω..θα κλαίνε τα μπεμπέ και θα κλαίω και εγώ μαζί!! ο άντρας μου δουλεύει 8-4 αλλά επειδή έχει μια πιο υπεύθυνη θέση στην εταιρεία αναγκαστικά έρχεται μετά τις 4, μπορεί και στις 5 μπορεί και στις 6 ανάλογα..ιδιωτικός τομέας βλέπεις! άρα δεν τον πολυυπολογίζω στην καθημερινότητα..τα ΣΚ όμως θα τον βάζω να ξεσκατίζει όλη μέρα!!! τσουνάμι σε λίγο καιρό λες ε????? παναγία μουυυυυυυυυυ

πάλι κόσμο θα χεις εσύ?? φτάνει πια φέτος..με το δίκιο σου να μη θες να δεις κανέναν διώχτους όλους

ty11p2.png

Palmoma τι ομορφα! Εχετε πιάσει τα νησακια εκει, ποιος τη χαρη σας!! Καλά να περασετε και να ηρεμησετε λιγο. Σε νιωθω πάντως...μου αρεσει ο κοσμος αλλά θελω την ησυχια μου.. Τις δικες στιγμες του ζευγαριου!!

Η μπεμπουλα τι κανει?? Με το θηλασμο καλά?

ιωαννα στην αρχη θα κλαις...μετα συνηθιζεις:tongue: Εγω γελαω κιολας γτ εχουν πλακα πως κλαινε καμια φορα και με λενε ακαρδη μανα!!χαχαχα

Ναι θες σιγουρα βοηθεια. Και βαζε και τον αντρα σου στο τριπάκι γτ μετα δεν μπαινει ξαφνικά...συμβουλη παλιας μαμας ειναι αυτο!! Ετοιμασου ομως για απιστευτα συναισθηματα...

Καληνυχτιζω. Δε με ξενυχτανε τα μωρα και ξενυχταω μονη μου!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα..όλα καλά μας είπε ο ντοκ χθες που πήγαμε..μεγαλώνουν φυσιολογικά και τα δυο και σε 3 εβδομάδες περίπου θα είναι έτοιμα! αγχώθηκα--ξανά!

gemini έχω μια ερώτηση για σένα που έχεις και διδυμάκια..πόσα μπουκάλια για γάλα χρειάζεσαι στην αρχή? πήρες μαζί σου και στο νοσοκομείο? έχω πάρει 4 αλλά δεν ξέρω αν φτάνουν η όχι..εντάξει έχω σκοπό να θηλάσω αλλά χρειάζονται έτσι και άλλιως έτσι δεν είναι

palmoma τι θα γίνει έπιασες όλο το ιόνιο?? καλή και κέρκυρα δε λέω αλλά ψηφίζω λευκάδα δαγκωτό..

ty11p2.png

Καλημέρα!

καλημέρα..όλα καλά μας είπε ο ντοκ χθες που πήγαμε..μεγαλώνουν φυσιολογικά και τα δυο και σε 3 εβδομάδες περίπου θα είναι έτοιμα! αγχώθηκα--ξανά!

gemini έχω μια ερώτηση για σένα που έχεις και διδυμάκια..πόσα μπουκάλια για γάλα χρειάζεσαι στην αρχή? πήρες μαζί σου και στο νοσοκομείο? έχω πάρει 4 αλλά δεν ξέρω αν φτάνουν η όχι..εντάξει έχω σκοπό να θηλάσω αλλά χρειάζονται έτσι και άλλιως έτσι δεν είναι

Ωραια! Ολα υπο ελεγχο λοιπον και μπηκες στην τελικη ευθεια!!

Μπουκαλια πηρα 2, και ειχε και μεσα 2 ενα βαλιτσακι της παμπερς που μου εδωσαν στο νοσοκομειο. Ακομα δε μου εχει χρειαστει κανενα να πω την αληθεια...οποτε δεν ξερω. Και στο νοσοκομειο που εδινα και ξενο ειχαν κατι πολύ πρακτικο. Μια εταιρια ειχε μικρα μπουκαλακια με ετοιμο το γαλα, και το ζεσταιναμε σε μπεν μαρι στο διαδρομο σε κατι κατσαρολες. Επιστερφαμε και τις θηλες και τις αποστειρωναμε και ολα κομπλε! Και οταν εφυγα πηρα μερικα τετοια για καβατζα και ακομα τα εχω.. Δεν ξερω ομως τι γινεται σε αλλα νοσοκομεια/κλινικες! Κοιτα ασε αυτα τα 4 και βλεπεις μετα αν χρειαζονται ξαναπαιρνεις!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!

Ωραια! Ολα υπο ελεγχο λοιπον και μπηκες στην τελικη ευθεια!!

Μπουκαλια πηρα 2, και ειχε και μεσα 2 ενα βαλιτσακι της παμπερς που μου εδωσαν στο νοσοκομειο. Ακομα δε μου εχει χρειαστει κανενα να πω την αληθεια...οποτε δεν ξερω. Και στο νοσοκομειο που εδινα και ξενο ειχαν κατι πολύ πρακτικο. Μια εταιρια ειχε μικρα μπουκαλακια με ετοιμο το γαλα, και το ζεσταιναμε σε μπεν μαρι στο διαδρομο σε κατι κατσαρολες. Επιστερφαμε και τις θηλες και τις αποστειρωναμε και ολα κομπλε! Και οταν εφυγα πηρα μερικα τετοια για καβατζα και ακομα τα εχω.. Δεν ξερω ομως τι γινεται σε αλλα νοσοκομεια/κλινικες! Κοιτα ασε αυτα τα 4 και βλεπεις μετα αν χρειαζονται ξαναπαιρνεις!

μάλιστα θα πορευτώ με αυτά που έχω για αρχή και βλέπουμε μετά..

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...