Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

που είστε βρε κοριτσάκια?? χαθήκατε όλες ε? δεν πιστεύω να είστε όλες θάλασσα??????? ζηλεύω γι αυτό το λέω!

Καλησπερα!

Εμεις ειμαστε καλά! Μετα απο το κυμα επισκεψεων πηγαμε 2-3 φορες για μπανιο. καμια ωριτσα ομως, δεν καθονται παραπάνω τα μικρα... Δεν παλευεται ομως η ζεστη...

Με τον μικρο εχω θεμα με το φαγητο. δεν τρωει, ειδικα τα δυο τελευταια γευματα και γκρινιαζει. Χτες του εδωσα ξενο και το ηπιε μια χαρα, 210μλ παρακαλώ! Βαρος θα δουμε αυριο που θα παμε στον παιδιατρο...δεν εχει πάρει ομως πολύ και του φαινεται...καποιοι μου ειπαν οτι αδυνατισε κιολας:shock: Τεσπα, θα δουμε αυριο. Ο μεγαλος τρωει ακαθεκτα και κυριως ηρεμα κι εχει γινει τεραστιος:rolleyes:

Εσεις??

ιωαννα κοντευεις σιγα σιγα, το πιστευεις??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες

και εμείς καλά ειμαστε. Καναμε επαναληπτικό εμβόλιο και η μικρή έκανα λίγα δέκατα, αλλά μόνο για μερικές ώρες. Με ένα ντουσάκι ήταν μια χαρά. Εχει πάρει 1 κιλό σε ένα μήνα και 2 πόντους υψος. Ειναι 7410γρ και 66 πόντους.

Geminaki αν θες πάρε τα μπιμπερό της Mendela που έχουν θηλή για ενεργητικό (όπως ο θηλασμός) και όχι παθητικό τάισμα. Γιατί στα κανονικά μπιμπερό τρέχει το γάλα και γεμίζει το στόμα του μωρού το οποίο και θέλωντας και μη καταπίνει. Στο λέω και για τον θηλασμό...να μην συνηθίσει στην ευκολία του μπιμπερο ο μικρός και δεν θέλει στηθος μετά.

Και εδώ ζέστη και κόσμος. Χαμος ψάχνουμε να παρκαρουμε στο χωριό μας... :mad: χαχαχαχα

A5K6p3.png

Καλημερα!

Palmoma πολυπληθές το χωριο? Αυγουστος ειναι, κανει διακοπές πολύ κοσμος!

Εμεις πηγαμε γιατρο, καναμε και τα εμβολια και ολα οκ! Και ο μικρος εχει παρει καλο βαρος, οπότε συνεχιζουμε ως εχει...να τρωει ατσαλα και οσο θελει. Ανακουφιστηκα καπως ειναι η αληθεια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα!

Εμεις ειμαστε καλά! Μετα απο το κυμα επισκεψεων πηγαμε 2-3 φορες για μπανιο. καμια ωριτσα ομως, δεν καθονται παραπάνω τα μικρα... Δεν παλευεται ομως η ζεστη...

Με τον μικρο εχω θεμα με το φαγητο. δεν τρωει, ειδικα τα δυο τελευταια γευματα και γκρινιαζει. Χτες του εδωσα ξενο και το ηπιε μια χαρα, 210μλ παρακαλώ! Βαρος θα δουμε αυριο που θα παμε στον παιδιατρο...δεν εχει πάρει ομως πολύ και του φαινεται...καποιοι μου ειπαν οτι αδυνατισε κιολας:shock: Τεσπα, θα δουμε αυριο. Ο μεγαλος τρωει ακαθεκτα και κυριως ηρεμα κι εχει γινει τεραστιος:rolleyes:

Εσεις??

ιωαννα κοντευεις σιγα σιγα, το πιστευεις??

κοντεύω ναι και αγχώνομαι και φοβάμαι και δεν συνηδειτοποιώ τι με περιμένει

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλά ειπαμε να βαφτίσουμε στην Πάρος και αυξηθηκε η εγκληματικότητα χαμός...μήπως να το ξανασκεφτόμασταν;

καλά αυτό με τον πακιστανό δεν μπορούσα να το χωνέψω με τίποτα..του ριξα πολλές κατάρες και ελπίζω να πιάσουν όλες..πότε θα φύγεις απ το νησί σου εσύ? και που είναι αυτό το νησί?

ty11p2.png

Εγώ είμαι Λευκάδα...Ιόνιο μεριά. Και θα ανέβω Αθήνα μέσα Σεπτέμβρη...κι αυτό γιατί έχουμε την βάφτιση στις 29/09. Αν δεν την είχα...εδώ θα ήμουν μέχρι τέλη Οκτώβρη...αλλά δεν θέλω να ταλαιπωρώ την μικρή πάνω κατω στους δρόμους.

A5K6p3.png

Καλημερα!

Δεν το συζητω για τον αχαρακτηριστο στην Παρο...μιλαμε εγκληματιας...ΜΑκαρι να γινει καλά το κοριτσακι.

Και το αλλο που εγινε δεν το πολύπαρακολουθησα...αλλά σιγουρα η Παρος βιωνει αγριες στιγμες τωρα.

Palmoma μην το σκεφτεσαι...τελη Σεπτεμβρη θα ναι ηρεμα τα πραγματα.

Μπραβο σου παντως που διοργανώνεις βαφτιση απ τη μια ακρη στην αλλη!

Λευκαδα εχω χρονια να παω και εχω ασκησει βετο να παμε του χρονου γιατι ακουω απ ολους καλά λογια. Ειμαστε και κοντα σχετικα..

απο βολτες πως πάτε?

ioannav μολις σου συμβει το συνειδητοποιεις, ισως και λιγο αργοτερα:rolleyes: Τωρα απλά απολαυσε την ησυχια!

Δροσισε καπως σημερα ευτυχως!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λευκάδα όποιος ειναι να έρθει...Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβρη...τον Αύγουστο κρατηθείτε μακριά...ειναι κολαση. Δεν θα περασετε καθόλου καλά. Εδώ εμείς που ειμαστε απο εδώ, έχουμε σπίτι και ξέρουμε τα κατατόπια και πάλι ζοριζόμαστε όχι να έρθεις ξένος να ψάχνεις να φας, να κάνεις μπάνιο, να μείνεις...να παρκάρεις...να κυκλοφορήσεις. Δεν λέει...ειλικρινά.

Συννέφιασε, αστράφτει και μπουμπουνίζει. Αλλά έτσι δρόσισε κι ολας. Από βόλτες τώρα με την ζέστη και κυρίως την υγρασία δεν ειχαμε πολλές. Σήμερα ίσως που ήρθε και ο μπαμπάς μας τα καταφέρουμε να βρουμε ένα ήσυχο μέρος να πάμε βόλτα.

Ειμαστε πάλι πολλοί στο σπίτι....:confused: Αντε καλό μας κουραγιο.

Ioanna κουράγιο πλησιάζεις στο τέλος και στην νέα αρχή. Αααααχ ποιος την χάρη σου διδυμομάνα. Μην αγχώνεσαι...δεν καταφέρνεις τίποτα. Όλα θα πάνε καλά και όλα θα σου τα μάθουν τα μωρά σου. Καμία δεν γεννήθηκε μαθημένη. Να κοιτάς προς τα πίσω, να θυμάσαι τον αγώνα σου γι'αυτά τα μωρά και να παίρνεις χαρά, δύναμη και όρεξη να ανταπεξέλθεις.

A5K6p3.png

Καλημερα!

Palmoma ναι φανταζομαι τον Αυγουστο γινεται χαμος... Θα δουμε του χρονου!

Κι εδω δροσισε και η ατμοσφαιρα ειναι πολύ ωραία...

Παλι πολλοί μαζευτηκατε? Και δεν εννοώ τον αντρα σου:tongue: Τωρα που ηρθε κι αυτος σας κοβω για πιο πολλές βολτες!

Εμεις εδω ησυχια. Τα μωρα τα βαζω λιγο πιο νωρις για υπνο (κατα τις10) για να εχω λιγο χρονο για τον εαυτο μου, αλλά και γιατι νομιζω γκρινιαζουν εκεινη την ωρα και κοιμουνται μια χαρα...ομως ξαναξυπνανε στις 4 για φαγητο:rolleyes: Και δεν ξερω τι να πρωτιμησω...Βεβαια μετα κοιμουνται αμεσως οπότε μαλλον ετσι θα το συνεχισω. Να συνηθισουμε και τον χειμωνα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εμεις εδω ησυχια. Τα μωρα τα βαζω λιγο πιο νωρις για υπνο (κατα τις10) για να εχω λιγο χρονο για τον εαυτο μου, αλλά και γιατι νομιζω γκρινιαζουν εκεινη την ωρα και κοιμουνται μια χαρα...ομως ξαναξυπνανε στις 4 για φαγητο:rolleyes: Και δεν ξερω τι να πρωτιμησω...Βεβαια μετα κοιμουνται αμεσως οπότε μαλλον ετσι θα το συνεχισω. Να συνηθισουμε και τον χειμωνα...

Καλά κοιμάστε 10-4 και το κουβεντιάζεις; Εμείς ακομα ξυπναμε 2 φορές μες την νύχτα. Χθες με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε στις 12μισι 1 παρά το βράδυ και πριν τις 2 ειχε ξυπνήσει...και οχι απλά κοιμήθηκε τότε αλλά επειδή δεν κοιμόνταν με τίποτα της έδωσα και ξένο μπας και βοηθήσει την κατάσταση. Και μετά σου λένε με ξένο κοιμούνται όλη την νύχτα.

A5K6p3.png

Καλά κοιμάστε 10-4 και το κουβεντιάζεις; Εμείς ακομα ξυπναμε 2 φορές μες την νύχτα. Χθες με τα χίλια ζόρια κοιμήθηκε στις 12μισι 1 παρά το βράδυ και πριν τις 2 ειχε ξυπνήσει...και οχι απλά κοιμήθηκε τότε αλλά επειδή δεν κοιμόνταν με τίποτα της έδωσα και ξένο μπας και βοηθήσει την κατάσταση. Και μετά σου λένε με ξένο κοιμούνται όλη την νύχτα.

Ειναι ξενυχτισσα η δικιά σου!;) Τα αγορια μου ειναι του υπνου! Ειδικα τον εναν ηδη σκεφτομαι πως θα τον ξυπναω να παει σχολείο!χαχαχα!

Με το θηλασμο πως τα πάτε?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Λευκάδα ε?? είναι ωραία η Λευκάδα..είχα έρθει πριν 2 χρόνια και μ'άρεσε πολύ..είχα περάσει και πολύ πολύ καλά..κόντεψα να πνιγώ και στο κάθισμα με το κύμα που είχε αλλά ήταν ωραία! είχαμε πάει και στην Ιθάκη και ακόμα θυμάμαι την μακαρονάδα που έφαγα και μου τρέχουν τα σάλια!

πάρε και το αντίστοιχο τραγουδάκι!

επανήλθε και η θερμοκρασία σε φυσιολογικά (για εμένα μόνο!) επίπεδα και είμαι ευτυχισμένη..έχω πρηστεί κορίτσια, πόδια χέρια και πρόσωπο..σαν φούσκα είμαι..άσε που δεν μπορώ να κάνω τίποτα, μεγάλη κούραση αισθάνομαι αλλά κάνω υπομονή..δεν έχω και βοήθεια απο πουθενά και δυσκολεύομαι ακόμα πιο πολύ..τέλος του μήνα θα έρθουν οι γονείς μου και θα μείνουν τους πρώτους μήνες μαζί μας ευτυχώς..αυτά..μαγείρεψα μπριάμ και είμαι σε αναμονή για μάσα!

καλημέρα, σας φιλώ

ty11p2.png

Γεια σου φουσκα Ιωαννα...βρε συ τα θυμάσαι τα δικα μας με τις σπερματεγχύσεις; Θυμασαι μια κοπέλα ονοματι Cristy που ειχε ένα κοριτσάκι και προσπαθούσε για το 2ο; Εεε ειναι έγκυος σε διδυμα...αμεεεε. Μην αγχώνεσαι βρε φουσκιτσα...θα ξεφουσκώσεις και όλα θα πάνε καλά. Κοίτα να χαρείς οσο μπορείς τον τελευταίο σου μήνα...μετά έρχεται ο αρμαγεδών :tongue::P

Εμείς ειμαστε καλά.Εχουμε ΠΑΛΙ θέμα με τον θηλασμό τι πρωτότυπο. Αλλά δεν πτοούμαι. Συνεχίζω. Πηγα μπάνιο το πρωι και τώρα ειμαι ελεύθερη. Θα την βγάλω βόλτα καροτσάδα σε καμιά ωρίτσα.

Και εδώ δροσισε...αλλά φασαρία. Μας άνοιξαν έναν δρόμο...που περνάει σχεδόν κάτω από τις κρεβατοκάμαρές μας...και περνάει απο κάτω όοοοολη η Λευκάδα. Δεν το πιστεύω. Με την μια υποβιβάστηκε η διαμονή μας :mad:

Ααααχ και έχω και το καημό μου με πήρε μια συνάδελφος που ο γιός της ειναι 20 ημέρες μεγαλύτερος της μπέμπας, και μου λέει "Αστα με τα δοντια του χαμός, γκρίνια, σάλια, και κοιμάται μόνο 6 ώρες σερί"...απανωτά εγκεφαλικά εγώ...ακους ΜΟΝΟ! Ο δικός της βεβαια από τον 3ο κοιμόνταιν 8ωρα και 9ωρα...επομένως το 6ωρο ειναι όντως αλλαγή γι αυτούς. Αλλά και εμείς που ούτε 4ωρο δεν βλέπουμε σερί τι να πουμε;

Συγχύστηκα πάλι :evil:

A5K6p3.png

Καλησπερα!

ioannav μην κανεις δουλειες...ετσι κι αλλιως δηλ δε θα μπορεις φανταζομαι, αλλά δε λεει και να κουραζεσαι τωρα στο τελος. Εγω θυμαμαι οτι και να εκανα λαχανιαζα αμεσως! Οταν ερθει η μαμα σου να ξεκουραστεις πολύ!

Δεν πειραζει θα δεις ποσο ευκολα χανονται τα κιλα της εγκυμοσυνης! Εγω αν το ηξερα θα επαιρνα κι αλλα τοτε! :tongue: Τωρα τι κανουμε που εχω παρει παλι τοσα σχεδον:? Ζυγιστηκα κι επαθα σοκ...και λεω να κανω καμια διαιτουλα, κι αν δω οτι επηρρεαζει το γαλα και το θηλασμο θα τη σταματησω.

Εμείς ειμαστε καλά.Εχουμε ΠΑΛΙ θέμα με τον θηλασμό τι πρωτότυπο. Αλλά δεν πτοούμαι. Συνεχίζω. Πηγα μπάνιο το πρωι και τώρα ειμαι ελεύθερη. Θα την βγάλω βόλτα καροτσάδα σε καμιά ωρίτσα.

Και εδώ δροσισε...αλλά φασαρία. Μας άνοιξαν έναν δρόμο...που περνάει σχεδόν κάτω από τις κρεβατοκάμαρές μας...και περνάει απο κάτω όοοοολη η Λευκάδα. Δεν το πιστεύω. Με την μια υποβιβάστηκε η διαμονή μας :mad:

Ααααχ και έχω και το καημό μου με πήρε μια συνάδελφος που ο γιός της ειναι 20 ημέρες μεγαλύτερος της μπέμπας, και μου λέει "Αστα με τα δοντια του χαμός, γκρίνια, σάλια, και κοιμάται μόνο 6 ώρες σερί"...απανωτά εγκεφαλικά εγώ...ακους ΜΟΝΟ! Ο δικός της βεβαια από τον 3ο κοιμόνταιν 8ωρα και 9ωρα...επομένως το 6ωρο ειναι όντως αλλαγή γι αυτούς. Αλλά και εμείς που ούτε 4ωρο δεν βλέπουμε σερί τι να πουμε;

Συγχύστηκα πάλι :evil:

Τι θεμα εχετε με το θηλασμο? Καθε ποτε θηλαζετε?

Εγω σκεφτομαι να τους βαλω προγραμμα πλεον ανα 3ωρο, δηλ να τους ξυπναω μες στη μερα ακομα κ αν κοιμουνται γιατι δε γινεται αλλιως. Μου τα κανουν μπαχαλο και το απογευμα εχω πολύυυυυ γκρινια απο τον μικρο. Θελω 10 το βραδυ να τα ταιζω και να κοιμουνται...

Τι ωραια ακουγεται...καροτσαδα στη ΛΕυκαδα!! Μια χαρα ειστε! Τι πειραζει που περναει ο δρομος? Εχει φασαρία?

Σκεφτομαι κι εγω μηπως κι εμενα γκρινιαζει λογω δοντιων. Φαινονται τα δυο κατω, ειναι λιγο πρωωρα λεει ο γιατρος αλλά ειδε και τα ουλα του φουσκωμενα. ΚΑι σαλια εχει πολλά. Εσας η μικρη εχει τιποτα τετοιο?

Παω να φαω γιαουρτακι και να απολαυσω λιγη ησυχία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...