Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tina29 να πω οτι ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ;

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

A5K6p3.png

Tina29 να πω οτι ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ;

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Τα ελεγες τα ελεγες αλλα ποιος σε ακουγε!!!!!!!!!!!Ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koριτσακια σας φερνω τα πιο ομορφα νεα της ζωης μου!!!!!!!!ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο tinaki όλα καλά να πάνε εύχομαι..θετική σκέψη και ξεκούραση τώρα..πότε θα πας στο γιατρό να το ακούσεις? μπράβο βρε κοριτσάκι ξανά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ty11p2.png

tinaki μπραβοοοοοοοο!!!!!!! συγχαρητηρια!!!με το καλο! πες μας ποσο εισαι!

κοριτσια γεια σας και απο μενα. εχω να μπω πολυ καιρο. πολυ τρεξιμο και πολυ κουραση!

θα ξεκινησω με την palmoma! χρονια πολλα για την γιορτη σου αν και καθυστερημενα! τι καλα που εισαι στο νησι σου και οχι στην Αθηνα! και εγω φευγω για το χωριο το σαββατο και το περιμενω με πολυ μεγαλη ανυπομονησια! και διαβασω βουτηξατε και τα ποδαρακια σας!τι γλυκο!!

gemini τι κανουν τα αντρακια σου? οι βολτες κανουν μεγαλο καλο και στα παιδια και στους γονεις !

ιοαννα κουραγιο! φανταζομαι ποσο ζοριζεσαι με αυτην την ζεστη! και αυτος ο γιατρος σου εβγαλε την πιστη πια.ποτε ειπαμε γεννας? αντε με το καλο!

οσο για το θεμα φαι και θηλασμος πικρη ιστορια! εγω οταν θηλαζα ετρωγα παρα πολυ. ξυπνουσα για θηλασμο 2 το βραδυ και 3 σηκωνομουν και ετρωγα. μιλαμε για πεινα!

τα φιλια μου σε ολες!!

ftoula χρόνια και ζαμάνια βρε!! αρχές Σεπτέμβρη μάλλον γεννάω..καλές διακοπές στο χωριό σου να χεις, να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Tinaki σου ειχομαι κι απο δω..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!! ΝΑ εχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!!!!!!!

Ftoula καλως ηρθες πάλι!

Ασε πολύυυυ πεινα ο θηαλσμος! Αλλά μπροστα στο μεγαλειο...πανε ολα πίσω...

Palmoma ακριβως ετσι. Θες να νιωσεις και την ψυχολογικη ξεκουραση του να κανεις καποια πραγματα εκτος ταισματος-αλλάγματος κτλ για τον εαυτο σου ή με ηρεμια τελοσπάντων!

ΚΑλα κανεις και τη βαφτιζεις φετος...6 μηνων ειναι μια χαρα. Εμενα θα χρονισουν, αλλα δε γινεται κι αλλιως. Δε θελω να ειναι χειμωνας. Κι επειδη εμεις θα κανουμε γαμο-βάφτιση, θελει αλλη προετοιμασια...

Εμεις πηγαμε για μπανακι. Δε γινοταν αλλιως με τετοια ζεστη!! Δεν ηταν και πολύ ησυχα, αλλά τη βουτιτσα μας την καναμε εναλλάξ! Μην παραπονιομαστε κιολας!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλό μήνα κοριτσόπουλα...επιτέλους δρόσισε λίγο εδώ πάνω..αν και εγώ συνεχίζω να ζεστένομαι..δεν πρόκειται να νιώσω δροσιά μέχρι να γεννήσω μάλλον..δεν είναι καλοκαίρι φέτος αυτό! πότε ήρθε μωρέ και ο Αύγουστος

ty11p2.png

Καλό μήνα και από το Ιόνιο λοιπον.....καηκαμε.

Εγω στον ρυθμο της βάπτισης κινουμαι ακομα...και δεν το πιστεύω οτι μπηκε ο Αύγουστος.

Παμε να βγουμε μια βόλτα να πάρει η μικρή λίγο αέρα...σημερα είναι κλεισμένη μέσα με το κλιματιστικό.

A5K6p3.png

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!

Τα νεα μου δεν ειναι καλα!!!!Η παλμομα και η τζεμινι τα ξερουν!!!!!Δυστυχως δεν πηγε οπως το ονειρευτηκα,ηρθε αιμα και η χοριακη επεσε!!!!Εχω πολυ ασχημες εικονες και προσπαθω να συνελθω,το μονο σιγουρο ειναι πως χρειαζομαι ενα μεγαλο διαστημα αναπαυλας γτ εχω εξαντλησει τον οργανισμο και την ψυχολογια μου αλλα εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.

Φιλακια πολλα στα γλυκα τζεμινακια,στο παλμομακι και στα δυο ζουζουνακια της ιοαννας μας!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Tinaki29 τα ειπαμε βεβαια...αλλά θα σου πω και απο εδώ οτι λυπάμαι πολύ. Μην χάνεις όμως το κουράγιο και την δύναμή σου. Ειναι πολυυυυυ ενθαρυντικό οτι μένεις έγκυος...θα δεις θα έρθει και η ώρα που θα μείνει και το μικράκι σου μεσα να μεγαλώσει και να γεννηθεί.

A5K6p3.png

Tinaki μου κι εμεις τα ειπαμε...:cry: τωρα αυτο να κανεις, να μη σκεφτεσαι τιποτα και να ξεκουρασεις τον οργανισμό σου...

Εμεις καλά ειμαστε...εχω συνεχεια κοσμο πάλι. Και γενικα η διαθεση μου ειναι λιγο πεσμενη...θα φταιει η πανσεληνος...ή το οτι ειχα μου αρεσαν οι βολτες και χαλαστηκα πάλι τοσες μερες μεσα.:rolleyes:

Ευχομαι να ειστε ολες καλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσια μου,τι κανετε;;;Βρε τζεμινακι,απορια το εχω γτ με δυο μικρουλια μαζευεις συνεχεια κοσμο;;;Εσυ ποτε θα ξεκουραστεις;;;

Να μου τα φιλησεις τα ζουζουνακια σου!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

tinaki λυπάμαι βρε κορίτσι μου, αλλά μην το βάζεις κάτω..δεν έκατσε τ'ωρα θα κάτσει την επόμενη φορά..να θυμάσαι ο επιμένων νικά..τα πέρασα και εγώ και καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου αλλά μη μασάς..έχε πίστη και θα ρθει το μπεμπέ

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...