Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλσπέρα!!

Εχω να ανακοινωσω οτι χτες εκανα το πρωτο μου μπάνιο!!!:P:p Και φυσικα ξετρελαθηκα σα μωρο παιδι!! Τα μωρα καθοντοσυαν σχετικα ησυχα και απλά τα παιρναμε αγκαλιτσα καποιες φορες. βεβαια μη φανταστειτε 1,5 ωρα ηταν η βολτα μας, αλλά νοιωθω ηδη αλλος ανθρωπος! Λεμε να το καθιερωσουμε δηλαδη, αν και αυτες τις μερες εχω νεο κυμα επισκεψεων...

Palm εσεις πως τα περνάτε?

ioanna με τη ζεστη δεν πας καθολου θαλασσα?? Σου χω πει κανε βολτες οσο μπορεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα

καλα ειμαστε και εδώ...παλεύουμε. Μπάνιο δεν έχω πάει τις τελευταίες ημέρες. Κάνω αντλήσεις ομως να έχω γάλα για να πάω και να της αφήσω να την ταϊσουν. Η μαμά μου έχει την μέση της και δεν θέλω να της την αφήνω και να την επιβαρυνω και εγώ. Βγαίνουμε όμως βόλτες το βραδάκι τουλάχιστον.

Κατά τα άλλα συνεχίζουμε θηλασμό και μια γειτόνισα μαία μου είπε οτι δεν την ακούει καθόλου και απορεί με τόσο κόσμο που έχουμε στο σπίτι. Με ρώτησε στο καπάκι αν θηλάζω και μετά μου ειπε "Αααα έτσι εξηγείται". Και μου ειπε οτι τα μωρά που θηλάζουν εχουν ηρεμία....καλό κι αυτό ε;

Ζέστη και εδώ...πολυ θα ήθελα να πέσω στην θάλασσα...

A5K6p3.png

Καλσπέρα!!

Εχω να ανακοινωσω οτι χτες εκανα το πρωτο μου μπάνιο!!!:P:p Και φυσικα ξετρελαθηκα σα μωρο παιδι!! Τα μωρα καθοντοσυαν σχετικα ησυχα και απλά τα παιρναμε αγκαλιτσα καποιες φορες. βεβαια μη φανταστειτε 1,5 ωρα ηταν η βολτα μας, αλλά νοιωθω ηδη αλλος ανθρωπος! Λεμε να το καθιερωσουμε δηλαδη, αν και αυτες τις μερες εχω νεο κυμα επισκεψεων...

Palm εσεις πως τα περνάτε?

ioanna με τη ζεστη δεν πας καθολου θαλασσα?? Σου χω πει κανε βολτες οσο μπορεις!!

έκανες μπάνιο ε?? να ξερες πόσο ζηλεύω!! αν καθόταν και τα μικρά ήσυχα τι άλλο θες!

δεν πάω θάλασσα γιατί δεν πρέπει να με βλέπει ο ήλιος (φοβάμαι μην ξανακάνω συσπάσεις) και σε περίπτωση που πάω θα πρέπει να είναι η νωρίς το πρωί η αργά το απόγευμα..και για να πας εδώ τέτοιες ώρες για μπάνιο πρέπει να ξεκινήσεις πολύ νωρίς(που βαριέμαι) η πολύ αργά που πάλι βαριέμαι..συν του οτι έχει πολύ κίνηση στο δρόμο και δε λέει πίστεψέ με..δε βαριέσαι του χρόνου με τα μπεμπέ ελπίζω να μπορέσω

ty11p2.png

Τελικά έπεσα στην θάλασσα. Πήγα με αδερφό και ανηψιό το απόγευμα και πέσαμε μια βουτιά. Το καλό εδώ ειναι οτι η θάλασσα ειναι διπλα και φυσικά δεν έχει κίνηση. Φεύγεις 6 από το σπίτι και 6.10 κολυμπάς...;)

Η μικρή κοιμάται. Ασχολούμαι με την βάπτιση. Εχω μισοκαταλήξει για το που θα κάνουμε το τραπέζι. Εχουμε τυπώσει τα προσκλητήρια. Πρέπει να διαλέξω μπομπονιέρες...και μου έχουν δώσει πληροφορίες για φωτογραφο και λουλούδια. Μένει να αποφασίσω αν θα έχω γλυκάκι μετά την βάπτιση. Και να αποφασίσω και για το που θα γίνει τελικά το τραπέζι. Αυτααααα

Σας καληνυχτιζω...σε λιγες ώρες θα σηκωθώ και πάλι :P

A5K6p3.png

Καλησπερα!

ioannav ναι εκανα μπανιο... και τα μωρα ηταν στο καροτσι σχετικα ησυχα. Καναψε εναλλαξ με τον αντρα μου, και ειχαμε και μια ανηψια του μαζι μας. Ειναι μεγαλη βεβαια η κοπελα πάει Λυκειο και βοηθαει. Θα μας βαφτισει καιτον μικρο!! Ηθελα και σημερα αν και δροσισε καπως. Εχουμε ομως επισκεψεις.

Παντως, ναι αν ειναι ταλαιπωρια το μπανιο καλυτερα να το αποφυγεις. Εγω ελεγα να εβγαινες καμια βολτα πχ ταβερνακι κτλ. Αυτο μου εχει λειψει!!

Τις συσπάσεις τις ειχα ξεχάσει...παιρνεις ακομα yutopar?

palmoma καλα εκανες και πηγες θαλασσα. Κριμα ειναι να την εχεις διπλα σου και να μην την γευεσαι... Η μικρη πως τα παει? Ξυπναει ακομα πολύ? Βολτες βγαινεται?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες

χθες πήραμε την μικρή στην θάλασσα. Όχι για μπάνιο αυτή βεβαια δεν κάνει, αλλά της άρεσε πολυ. Βρεξαμε ποδαράκια και καθόνταν μια χαρά. Κοιτουσε γύρω και ήταν μες την τρελλή χαρά. Κριμα που ακομα δεν κάνει μπάνιο.

Το βράδυ βεβαια μας τρελλανε. Αργησε να κοιμηθεί και έσπασε ρεκορ ξυπνημάτων...4 φορές ξυπνησε..τα χω δει όλα. Δεν εχω κοιμηθεί. Ποιος ξέρει γιατί; Πεινούσε; Διψούσε; Ειχε ανησυχία; Πάντως την θήλαζα στο κρεβάτι μου και όταν αποκοιμιόνταν την έβαζα στο δικό της...και ξυπνούσε και πάλι από την αρχή. :|

Ioanna ναι και εγώ είμαι υπερ. Αν μπορείς να βγαίνεις. Να παιρνεις λίγο αερα.

Gemini εσύ με τις επισκέψεις...συνεχίζεις ε;

Τα υπόλοιπα κορίτσια που ειναι;

A5K6p3.png

καλημερα!

Palmoma της βρεξατε τα ποδαράκια...τι ωραια!! Ειναι νωρις ακομα μωρε για μπάνιο...

ΜΑλλον ειναι και ξενυχτισσα η μπεμουλα! Κι εμενα σημερα δεν το πηγαν σερι 6:30. Ξυπνησε ο μεγαλος στις 3:00 και προσπαθησα να μην τον ταισω για να μην ξανασυνηθισει, αλλά δεν τα καταφερα....και ο μικρος στις 5:00. Βεβαια θηλαζα ξαπλωμενη και δεν ξερω ποση ωρα τρωνε γτ αποκοιμιεμαι αμεσως:oops: Νομιζω πως ειναι λιγο, και οτι ουσιαστικα δεν πεινανε απλά χαλαρωνουν στο στηθος.

Επισκεψεις ειχα και χτες και σημερα εχω το απόγευμα...και η αληθεια ειναι θελαμε να παμε κεντρο για κατι δουλειες... Τεσπά, ευτυχως εχει δροσισει αρκετα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα!

ioannav ναι εκανα μπανιο... και τα μωρα ηταν στο καροτσι σχετικα ησυχα. Καναψε εναλλαξ με τον αντρα μου, και ειχαμε και μια ανηψια του μαζι μας. Ειναι μεγαλη βεβαια η κοπελα πάει Λυκειο και βοηθαει. Θα μας βαφτισει καιτον μικρο!! Ηθελα και σημερα αν και δροσισε καπως. Εχουμε ομως επισκεψεις.

Παντως, ναι αν ειναι ταλαιπωρια το μπανιο καλυτερα να το αποφυγεις. Εγω ελεγα να εβγαινες καμια βολτα πχ ταβερνακι κτλ. Αυτο μου εχει λειψει!!

Τις συσπάσεις τις ειχα ξεχάσει...παιρνεις ακομα yutopar?

palmoma καλα εκανες και πηγες θαλασσα. Κριμα ειναι να την εχεις διπλα σου και να μην την γευεσαι... Η μικρη πως τα παει? Ξυπναει ακομα πολύ? Βολτες βγαινεται?

hello..δεν παίρνω άλλο yutopar..τα είχα πάρει για δυο βδομάδες στον 5ο και απο τότε δεν ξαναέκανα ευτυχώς.. τώρα παίρνω ουτροτζεσταν...ταβερνάκι ε?? ξέρετε απο πότε το σκέφτομαι το παλιοταβερνάκι?? πολύ καιρό τώρα αλλά σκέφτομαι επίσης οτι δεν μπορώ ούτε να πιω ούτε να καπνίσω και μου φαίνεται περιττό..τις κάνω τις βόλτες μου μη νομίζετε απλά όλα είναι σε αργούς ρυθμούς γιατί κουράζομαι και λόγω ζέστης

ήρθαν τα πράγματα για τα μπεμπε σήμερα(κούνιες, καρότσι, καθίσματα αυτοκινήτου, καλαθούνα) και κα΄θομαι και τα κοιτάω!!

palmoma άτσα η μπέμπα έβρεξε και το πόδι στη θάλασσα!!!!!

ty11p2.png

Πολλή ζέστη ρε παιδιά...και υγρασία. Κολλάμε όλοι.

Σήμερα δεν ειχε μπάνιο...αλλά απο αύριο που ερχονται κάτι φίλες θα εχει κάθε μέρα. Αυτές έχουν λίγο μεγαλύτερα μπεμπάκια και πηγαίνουν πρωί. Θα πηγαίνω να τις βρίσκω και θα γυρνάω στο 2ωρο για να ταϊσω. Ασε που μπορεί να έχω αντλήσει κι ολας και να μην χρειάζεται να τρέχω. Ειπα και στην μαμά μου αν θέλει να έρχεται να κάνει και αυτή μια βουτιά...ειδάλλως ας πηγαίνει με το άλλο κλιμάκιο τα ανήψια πιο αργά.

Κατα τα άλλα εννοείται οτι δεν έχω χάσει τα κιλά της εγκυμοσυνης και περιμένω να δω αυτά τα θαύματα του θηλασμού...αλλά δεν... Τρώω συνεεεεχεια, απ'ολα ομως. Πεινάω συνέεεεεχεια επίσης. Αντε να δουμε. Ετσι πηγα και πηρα 4 παντελονια λινά, ιδιος τυπος άλλο χρωμα, απο μια φίλη σε καλή τιμή για να έχω να βάζω...γιατί από όταν ήρθαμε είμαι με το ίδιο κάπρι...και δεν λεει πια πλύνε βάλε...κουράστηκα.

Αυταααααα αν κοιμομασταν και το βράδυ θα ήταν τέλεια...αλλά τι να κάνουμε; Δεν υπάρχει η τελειοτητα :tongue:

A5K6p3.png

Καλησπέρα!!

ioannav μεγεια τα πραγματακια!! Ο καιρος πλησιάζει και σε λιγο θα τα κοιταζεις γεμάτα!!

Αφου κανεις τις βολτες σου οκ...εσυ ξερεις, να μην κουραζεαι κιολας. Η ζεστη σε εξαντλει...

Palmoma αντε θα κανεις τα μπάνια σου τωρα με τις φιλες. Θα χαλαρωσεις!

Καλά εκανες και ψωνισες. Σπαστικο να μην εχεις τι να βαλεις. Πηγα κι εγω και πηρα 3 βερμουδες γιατι δεν πηγαινε αλλο. Εχω κανει βλακεις ρε γμτ. Ενω εχασα πολλά οταν βγηκα απ το μαιευτηριο μετα ξαναπηρα. Και ναι πεινούσα πολύ. Ομως ετρωγα και πολλά γλυκα κτλ απ την κλεισουρα. Και τωρα δε θελω να κανω διαιτα-διατροφη μην εχω καμια μειωση στο γαλα. Αν μπορεσω μονο να κοψω τα γλυκα, που το λεω βεβαια εδω και 1,5 μηνα:cry: Ελπιζω μονο στο οτι τωρα βγαινουμε οποτε θα μπορω να συγκρατηθω.

Κατα τα αλλα εμεις καλά. Πηγαμε και βολτα χτες. Και για μπανιο!! Εχουμε ξεσαλώσει τελειως χαχα!! Ομολογω οτι η 2η βολτα χτες ηταν κουραστικη ομως γτ κι αυτά ηθελαν να κοιμηθουν...αλλά δεν εχω παραπονο. Μια την ημερα θελω και ειμαστε σουπερ!! Σημερα λεμε παλι να παμε για μπανιο παροτι Σαββατο, μιας και κάνει υπερβολικη ζέστη!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Αχχχ ζέστη.

Τι κάνετε κορίτσια; Ζεσταίνεστε;

Εγω την επεσα σήμερα την βουτιά μου και αν και ειχε κυματάκι την ευχαριστήθηκα. Επίσης για 3-4 ημέρες θα έχουμε ηρεμία σπίτι καθως ο αδερφός έφυγε για Αθήνα, και η νύφη μου με τα παιδιά πήγαν στο χωριό της για λίγο. Ετσι μειναμε 3 κορίτσια...2 μαμάδες και 2 κόρες :P

Ασχολούμαι με την βάφτιση. Αναζητώ ξενοδοχεία στην Πάρο και παίρνω τιμές. Πρέπει να δω και μπομπονιέρες γιατί δεν έχω ακομα κλείσει.

Το εστιατόριο μάλλον το κλεισαμε.

Ααα εδώ και 2 μέρες κοιμομαστε 12-5 το βράδυ...πολυ χαρούμενη αν το κρατήσει. Και τρώωει και πολύ...και γρήγορα. Οι πάνες..φουλ!

A5K6p3.png

Αχχχ ζέστη.

Τι κάνετε κορίτσια; Ζεσταίνεστε;

Εγω την επεσα σήμερα την βουτιά μου και αν και ειχε κυματάκι την ευχαριστήθηκα. Επίσης για 3-4 ημέρες θα έχουμε ηρεμία σπίτι καθως ο αδερφός έφυγε για Αθήνα, και η νύφη μου με τα παιδιά πήγαν στο χωριό της για λίγο. Ετσι μειναμε 3 κορίτσια...2 μαμάδες και 2 κόρες :P

Ασχολούμαι με την βάφτιση. Αναζητώ ξενοδοχεία στην Πάρο και παίρνω τιμές. Πρέπει να δω και μπομπονιέρες γιατί δεν έχω ακομα κλείσει.

Το εστιατόριο μάλλον το κλεισαμε.

Ααα εδώ και 2 μέρες κοιμομαστε 12-5 το βράδυ...πολυ χαρούμενη αν το κρατήσει. Και τρώωει και πολύ...και γρήγορα. Οι πάνες..φουλ!

Palmomaki μπραβο!!! Και για το μπανιο και για τον υπνο. Να δεις που θα στρωσει τωρα η μπεμπουλα! Θα βρειτε και την ησυχία σας λιγουλάκι...ολά οκ!!

Εγινε κιολας 4 μηνων!!!!!! Να τους χιλιάσετε τους μηνες!!

Βαφτιση το Σεπτεμβρη ε? και πως τα κανονιζεις ρε θηριο ολα απο μακρια??

Ζεστη εχει κι εδω και δεν πηγαμε για μπανιο γτ θα ειχε παντου κοσμο. κΑΙ σκεφτομαι μηπως ειναι μεγαλυτερη ταλαιπωρία γι αυτά.

Γιατι δεν κοιμαμαι ενω τα μωρα εχουν πεσει εδω και 1,5 ωρα??? Ειμαι τοοοοοοσο χαζη!!

Καληνυχτα!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρες

Geminaki να μην τα κάνεις αυτά, όταν κοιμούνται να πέφτεις για υπνο...ειναι πολύτιμος! Αν και εγω τέτοια έκανα. Θέλεις και λίγο χρόνο για σένα βρε αδερφέ. Να κάνεις κάτι που δεν έχει σχέση με την μητρότητα :P

Όσο για την βάφτιση δεν εχω επιλογή. Αν την άφηνα για του χρόνου η μικρή θα ειναι αρκετά μεγάλη...θα έχει χρονίσει, θα ειναι βαριά κλπ κλπ. Στους 6 μήνες που θα ειναι τώρα ειναι μια χαρά. Βεβαια να κανονίζεις βάφτιση απο μακριά και σε ξένο μέρος ειναι δυσκολο...αλλά να'ναι καλά κάποιες κοπέλες από το φόρουμ που με βοήθησαν πολύ.

Απολαμβάνω την ησυχία....:D

A5K6p3.png

tinaki μπραβοοοοοοοο!!!!!!! συγχαρητηρια!!!με το καλο! πες μας ποσο εισαι!

κοριτσια γεια σας και απο μενα. εχω να μπω πολυ καιρο. πολυ τρεξιμο και πολυ κουραση!

θα ξεκινησω με την palmoma! χρονια πολλα για την γιορτη σου αν και καθυστερημενα! τι καλα που εισαι στο νησι σου και οχι στην Αθηνα! και εγω φευγω για το χωριο το σαββατο και το περιμενω με πολυ μεγαλη ανυπομονησια! και διαβασω βουτηξατε και τα ποδαρακια σας!τι γλυκο!!

gemini τι κανουν τα αντρακια σου? οι βολτες κανουν μεγαλο καλο και στα παιδια και στους γονεις !

ιοαννα κουραγιο! φανταζομαι ποσο ζοριζεσαι με αυτην την ζεστη! και αυτος ο γιατρος σου εβγαλε την πιστη πια.ποτε ειπαμε γεννας? αντε με το καλο!

οσο για το θεμα φαι και θηλασμος πικρη ιστορια! εγω οταν θηλαζα ετρωγα παρα πολυ. ξυπνουσα για θηλασμο 2 το βραδυ και 3 σηκωνομουν και ετρωγα. μιλαμε για πεινα!

τα φιλια μου σε ολες!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...