Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα

εμάς μας έχουν φάει τα συμπληρώματα δυστυχώς. 3 πηρε χθες και πολυ στενοχωρήθηκα. Κατά τα άλλα εμεις ξυπνάμε ...3.00, 5.00 και μετά κάθε μια ώρα...μέχρι τις 8-9 που σηκωνόμαστε τελικά. Ειναι και η ζεστη και η δίψα... Ειμαστε και πολλοί στο σπίτι...ενας χαμός.

Ελα ρε palmomaki...δεν πειραζει...αλλαξε και περιβαλλον τα παιδάκι. Κοιτα να ξεκουραστεις και να περασεις καλα οσο γινεται!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε 4:30...δε βαριεσαι...καλο ειν' κι αυτο! ΚΑτα τα αλλα εξουθενωμενη απ τη ζεστη...κι εγω και τα παιδια μαλλον γτ εχουμε γκρινιτσες, ειδικα το απογευμα. Φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αλήθεια ειναι οτι στο κυνήγι του θηλασμου περνάνε οι μήνες και δεν κάνω τίποτε άλλο...χάνω στιγμές. Και ειναι κρίμα. Έτσι χθες, αφου θηλασε κανονικά όλη την ημέρα αλλά δεν με άφησε να κάνω καμία άντληση, πηγα για μπάνιο και ειπα στην μαμά μου να της δώσει ξένο. Δεν μπορούσα να την πάρω μαζί μου γιατί είχε αέρα. Δεν ειχα άλλη επιλογή. Ειπα να πάω να κάνω ένα μπάνιο, ειμαι εδώ 2 εβδομάδες και έχω κάνει 3 με την θάλασσα στα πόδια μου. Δεν αντέχεται και η ζέστη. Ετσι ειπα οτι ήταν καλύτερο να πάρει ένα μπουκάλι ξένο και να πάω να χαλαρώσω από το να μείνω εδώ, να παλέψω να θηλάσει και να ειμαι σαν την τρελλή...

Κατά τα άλλα ΝΑΙ η ζέστη μπορει να τρελλάνει κόσμο. Και εμείς εδώ υποφέρουμε αν και χθες το βράδυ δρόσισε αισθητά.

Κοριτσουδια σήμερα έχω την γιορτή μου...αλλά δεν θα κάνω κάτι. Δεν έχω διάθεση, είναι και το μικρό...πολύ μικρό για εξτρίμ καταστάσεις. Χθες την βγάλαμε βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο του νησιου και φρικαρε. Ο κοσμος, τα φώτα, η βουη,....τρομοκρατηθηκε. (δεν ειναι και ιδιαίτερα θαραλλέα άλλωστε).

Ioanna τι γίνεται; Κανένα νέο;

Geminaki κουράγιο με ζέστη και αϋπνια. Διδυμομάνες να ξέρετε είστε ηρωες. Χθες είδα μια φίλη με τ;α διδυμα αγόρια της ετών 2 και το μικρό...1 έτους...στο μπάνιο..αλλά με φοβερή οργάνωση.

A5K6p3.png

Η αλήθεια ειναι οτι στο κυνήγι του θηλασμου περνάνε οι μήνες και δεν κάνω τίποτε άλλο...χάνω στιγμές. Και ειναι κρίμα. Έτσι χθες, αφου θηλασε κανονικά όλη την ημέρα αλλά δεν με άφησε να κάνω καμία άντληση, πηγα για μπάνιο και ειπα στην μαμά μου να της δώσει ξένο. Δεν μπορούσα να την πάρω μαζί μου γιατί είχε αέρα. Δεν ειχα άλλη επιλογή. Ειπα να πάω να κάνω ένα μπάνιο, ειμαι εδώ 2 εβδομάδες και έχω κάνει 3 με την θάλασσα στα πόδια μου. Δεν αντέχεται και η ζέστη. Ετσι ειπα οτι ήταν καλύτερο να πάρει ένα μπουκάλι ξένο και να πάω να χαλαρώσω από το να μείνω εδώ, να παλέψω να θηλάσει και να ειμαι σαν την τρελλή...

Κατά τα άλλα ΝΑΙ η ζέστη μπορει να τρελλάνει κόσμο. Και εμείς εδώ υποφέρουμε αν και χθες το βράδυ δρόσισε αισθητά.

Κοριτσουδια σήμερα έχω την γιορτή μου...αλλά δεν θα κάνω κάτι. Δεν έχω διάθεση, είναι και το μικρό...πολύ μικρό για εξτρίμ καταστάσεις. Χθες την βγάλαμε βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο του νησιου και φρικαρε. Ο κοσμος, τα φώτα, η βουη,....τρομοκρατηθηκε. (δεν ειναι και ιδιαίτερα θαραλλέα άλλωστε).

Ioanna τι γίνεται; Κανένα νέο;

Geminaki κουράγιο με ζέστη και αϋπνια. Διδυμομάνες να ξέρετε είστε ηρωες. Χθες είδα μια φίλη με τ;α διδυμα αγόρια της ετών 2 και το μικρό...1 έτους...στο μπάνιο..αλλά με φοβερή οργάνωση.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!! Εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την οικογενειά σου!

Καλα εκανες...κι εγω το εχω σκεφτει οτι πρεπει πανω απ ολα να ειμαστε εμεις (οι μαμαδες) καλά. Ο θηλασμος ειναι μεγάααααλο ζορι, και οποιος δεν το εχει κανει δεν το καταλαβαινει... Κανε ενα συνδυασμό για να ξεκουραστεις λιγο, και θα σου βγει καλύτερα!

Οσο για τη βολτα, πες τα χρυσοστομη! Κι εγω δεν τα βγαζω και η μαμα μου κυριως με κραζει. Μα δε θελουν τα καημενα, ειναι ολο γκρινια, τουλαχιστον σπιτι εχω την ασφαλεια οτι μπορω να ανταπεξελθω.

Κανε ομως κατι μωρε...ασε τη μικρη στη μαμα σου και βγες για ενα ποτο με τον αντρα σου!

Ηρωες?? Το φανταζομαι κι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα....Δυο μωρα = διπλη εξοντωτικη ατελειωτη κουραση (ιωαννα μην ακους εσυ:tongue:) Ειλικρινα υπαρχουν φορες που λεω δε θα χαρω τιποτα απο μπεμπε, ολα ρομποτικα γινονται. Και σκεψου οτι εχω και βοηθεια!

Εμεις χτες ειχαμε απιστευτη γκρινια!! Και οι δυο μιλαμε εδωσαν ρεσιταλ! Ειχαμε απο εναν εγω κι ο αντρας μου αγκαλια και περπατουσαμε στο δρομα γτ μονο ετσι ηθελαν. καποια στιγμη ταισαν μπας και κοιμιηθουνε αλλά τιποτα...ΟΜΩΣ τελικα κοιμηθηκαν απο τις 12 μεχρι τις 7!!!!!!!!!!! Ξυπνησα και δεν το πιστευα! Μακαρι να κρατησει, αν και πιστευω ηταν απ την γκρινια που τους κουρασε!!

Φιλια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmomaki ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ να σε χαίρονται όσοι σ'αγαπάνε να σε χαιρόμαστε και εμείς εννοείτε γιατί σε ξέρουμε τόσο καιρό!! μια χαρά είσαι εκεί στο νησί, διώξε σκοτούρες και έννοιες και πέρνα όσο μπορείς καλύτερα..και μην τρελένεσαι με το θηλασμό στο χω ξαναγράψει, έδωσες αρκετό δικό σου γάλα και έκανες ότι καλύτερο μπορούσες για τη ΄μικρή σου, οπότε ας δίνεις και λίγο ξένο δεν πειράζει

gemini κοιμήθηκαν τόσες ώρες ε?? μακάρι να συνεχίσουν έτσι γιατί φαντάζομαι η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη

εγώ φιλοξενούσα κόσμο εδώ και 10 μέρες και φρίκαρα..δε θέλω να γκρινιάξω γιατί είμαι ήδη πολύ συγχισμένη οπότε το αφήνω...την Πέμπτη θα κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης και ξεκινάω ουτροτζεστάν..επίσης την Πέμπτη ΞΑΝΑπάω στο γιατρό που είχα κάνει τη Β επιπέδου για 4η φορά!!! η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ, τα κιλά που πήρα είναι αρκετά, με τη ζέστη τόσες μέρες δεν άντεχα καθόλου, τα ψώνια για τα μωρά συνεχίζονται και το άγχος μου για τη γέννα ξεκίνησε!!!

ty11p2.png

Καλημερα!

η

εγώ φιλοξενούσα κόσμο εδώ και 10 μέρες και φρίκαρα..δε θέλω να γκρινιάξω γιατί είμαι ήδη πολύ συγχισμένη οπότε το αφήνω...την Πέμπτη θα κάνω τις ενέσεις κορτιζόνης και ξεκινάω ουτροτζεστάν..επίσης την Πέμπτη ΞΑΝΑπάω στο γιατρό που είχα κάνει τη Β επιπέδου για 4η φορά!!! η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει πολύ, τα κιλά που πήρα είναι αρκετά, με τη ζέστη τόσες μέρες δεν άντεχα καθόλου, τα ψώνια για τα μωρά συνεχίζονται και το άγχος μου για τη γέννα ξεκίνησε!!!

Ειναι λογικο τωρα να βαραινεις σιγα σιγα και να αγχωνεσαι... Μη φρικαρεις απο τωρα,εχεις κανα μηνα περιθωριο. Οποτε κανε τα ψωνια σου για τα μωρα να ξεμπερδευεις!!

Δυσκολη και η φιλοξενια...

Γτ θα πας καλε παλι?? Σ επρηξε ο γιατρος?? Περιμενουμε νεα σου, μη χανεσαι..

Εμεις καναμε εμβολια χτες. Ευτυχως ειχαμε μονο λιγακι πυρετο το βραδυ που υποχωρησε μονος του. Το απογευμα ομως κλασσικα γκρινια κλαμα και αγκαλια. Αν δεν ηταν και προχτες το ιδιο σκηνικο θα λεγαμε ειναι απ το εμβολιο. Αμ δε!

Παλμ εσεις κανατε τιποτα τελικα χτες?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές σας. Να είστε όοοοολες καλά να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να σας χαίρονται και αυτές.

Εμείς τελικά δεν κάναμε τίποτα χθες γιατί ειχα τον αδερφό νοσοκομείο...με κολικό του εντέρου. Οπότε αποδιοργανωθήκαμε όοοολοι. Ήρθε μόνο μια φίλη σπίτι και μια θεία με μια ξαδέρφη για να δουνε και το μωρό. Εχουμε τιγκάρει στα γλυκά...εφεραν οι θείες γιατί ειχαμε πει οτι δεν κάνουμε γιορτή...αλλά ειχαμε πάρει και εμείς ένα κουτάκι...και γίνεται εδώ της τρελλής. Ευτυχώς ειναι τα μικρά και τρώνε.

Ioanna μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά...να το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό, να κάνεις θετικές και όμορφες σκέψεις. Είναι πολύ σημαντικό. Όσο για τον γιατρό που θα σε δει για 4η φορά...τι να πω; Προφανώς ειναι ιδιαίτερα σχολαστικός ο άνθρωπος.

Geminaki πως σου φάνηκε η διαδικασια των εμβολίων; Εμείς ακόμα να συνηθίσουμε να βλεπουμε να τρυπάνε τα μπουτακια...χαζομαμάδες και χαζομπαμπάδες.

Εμείς εδώ κορίτσια ειμαστε πια πολλοί στο σπίτι...με τα καλά και τα δύσκολά του. 3 εμείς, και 1 η μαμά μου και 4 ο αδερφος μου...αντιλαμβάνεστε οτι αν δεν έχεις κανένα τεράστιο σπίτι...δεν χωράς. Εεε αυτό φέρνει λίγες γκρίνιες, λίγα μούτρα, λίγο στρες...εσκασε και η αδερφή της νύφης μου για επίσκεψη με τα 2 μικρά της εκ των οποίων το 1 ειναι ΤΑΛΙΜΠΑΝ. Μιλάμε μετακομιζει τα πάντα. Και ουρλιάζει...σας λέω οτι δεν παλευεται. Και να ειναι η μαμά του και να κάθεται να διαβάζει περιοδικό....τρελλάθηκα μιλάμε. Εγώ θα τους το πω πάντως...την επόμενη να μην το ξαναφέρουν. Δεν ειναι για σπίτι..για γήπεδο και κήπο ειναι.

A5K6p3.png

Εμείς τελικά δεν κάναμε τίποτα χθες γιατί ειχα τον αδερφό νοσοκομείο...με κολικό του εντέρου. Οπότε αποδιοργανωθήκαμε όοοολοι. Ήρθε μόνο μια φίλη σπίτι και μια θεία με μια ξαδέρφη για να δουνε και το μωρό. Εχουμε τιγκάρει στα γλυκά...εφεραν οι θείες γιατί ειχαμε πει οτι δεν κάνουμε γιορτή...αλλά ειχαμε πάρει και εμείς ένα κουτάκι...και γίνεται εδώ της τρελλής. Ευτυχώς ειναι τα μικρά και τρώνε.

Geminaki πως σου φάνηκε η διαδικασια των εμβολίων; Εμείς ακόμα να συνηθίσουμε να βλεπουμε να τρυπάνε τα μπουτακια...χαζομαμάδες και χαζομπαμπάδες.

Εμείς εδώ κορίτσια ειμαστε πια πολλοί στο σπίτι...με τα καλά και τα δύσκολά του. 3 εμείς, και 1 η μαμά μου και 4 ο αδερφος μου...αντιλαμβάνεστε οτι αν δεν έχεις κανένα τεράστιο σπίτι...δεν χωράς. Εεε αυτό φέρνει λίγες γκρίνιες, λίγα μούτρα, λίγο στρες...εσκασε και η αδερφή της νύφης μου για επίσκεψη με τα 2 μικρά της εκ των οποίων το 1 ειναι ΤΑΛΙΜΠΑΝ. Μιλάμε μετακομιζει τα πάντα. Και ουρλιάζει...σας λέω οτι δεν παλευεται. Και να ειναι η μαμά του και να κάθεται να διαβάζει περιοδικό....τρελλάθηκα μιλάμε. Εγώ θα τους το πω πάντως...την επόμενη να μην το ξαναφέρουν. Δεν ειναι για σπίτι..για γήπεδο και κήπο ειναι.

Ωχ κολικος εντερου πρεπει να ποναει πολύ...ελπιζω σημερα να ειναι καλύτερα...

Ευτυχως ειναι γρηγορος ο γιατρος κ δν το πολυκαταλαβαινουμε ουτε εμεις ουτε αυτα. Και δεν κλαινε και τρελλα. Για την ωρα τουλαχιστον!

Αααα ολα κι ολα να το πεις...Κι εγω γενικα δν μπορω το συνωστισμο, βαραινει το κεφαλι μου κάπως και θελω νε μεινω λιγο μονη. Αλλά δν μπορεις να κανεις κι αλλιως...

Γλυκα??? μιαμ μιαμ! Σας το χω πει οτι με το θηλασμο πηρα 5 κιλα?:oops: Εσυ πως εισαι τρως??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τρώω τρώω και 7 κιλά της εγκυμοσύνης μου έχουν μεινει.Και δεν θα φύγουν ποτέ έτσι που τρώω. Έχω αποφασίσει να αρχίσω να προσέχω με ψητά, σαλάτες και φρουτα...και μπάνιο. Ακόμα βεβαια στο μυαλό έχει μείνει. Να δω πότε θα το εφαρμόσω.

A5K6p3.png

Τρώω τρώω και 7 κιλά της εγκυμοσύνης μου έχουν μεινει.Και δεν θα φύγουν ποτέ έτσι που τρώω. Έχω αποφασίσει να αρχίσω να προσέχω με ψητά, σαλάτες και φρουτα...και μπάνιο. Ακόμα βεβαια στο μυαλό έχει μείνει. Να δω πότε θα το εφαρμόσω.

Ο θηλασμος σε βαζει μεσα μου φαινεται...κι εγω ετσι λεω να κανω αλλά να σου πω την αληθεια φοβαμαι μην εχω και θεμα με το γαλα. Ας καταφερω να κοψω γλυκα-παγωτα κι ευχαριστημενη θα μαι...

Ειχαμε θεμα με φωτια χτες. Ηταν κοντα στο σπιτι αλλά ευτυχως φυσουσε αναποδα. Φυγαμε με τα μωρα και κοιμηθηκαμε αλλου. Και παραδοξως ηταν πολύ ησυχα και καλοβολα τα καημενα... Τελικα ολα οκ. Αλλά εγω αυπνη κι αυτα ορεξάτα!

Κριμα για τα ομορφα δασακια γυρω μας...

Καλημερα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki πολύ κρίμα για την φωτιά και ευτυχώς που είστε καλά και δεν κινδυνέψατε. Κάθε καλοκαίρι η ίδια δουλειά.

Υποτίθεται οτι ο θηλασμός σε βοηθά να χάσεις κιλά...αλλά εγώ δεν το έχω δει. Το απέδιδα στο οτι δεν θηλαζα αποκλειστικά από ένα σημείο και μετά. Αλλά και στην αρχή που θηλαζα μόνο αλλαγή δεν είδα.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα βρε κορίτσια πως πάει? gemini ή φωτιά έσβησε είδα ε? είχε πάρει φωτιά την Κυριακή και στο δικό μας δάσος αλλά ευτυχώς κινήθηκαν γρήγορα και την έσβησαν..κάθε χρόνο τα ίδια τι να πεις..palmoma έφυγε κανένας απ το σπίτι η είστε όλοι μαζί πάλι? ο συνωστισμός δεν είναι καλός προκαλεί εκνευρισμό και θέματα εκεί που δεν υπάρχουν

χθες πήγα στο γιατρό <στον γιατρό τρομοκράτη!!> κάναμε την εξέταση ντοπλερ όλα βγήκαν καλά, 1200 είναι περίπου και τα 2 μπεμπέ, ευτυχώς κινήθηκε το αγοράκι και έμεινε ικανοποιημένος αυτή τη φορά και τέλος καλό όλα καλά! θέλει να μας ξαναδεί βέβαια σε τέσσερις βδομάδες στην 32 θα είμια τότε δλδ το γιατί δεν γνωρίζω..έτσι θέλει λέει να δει πως προχωράω..τι να πω..2 γιατροί με παρακολουθούν με έχουν ζαλίσει. έκανα και τις κορτιζόνες μου και πρέπει να προσέχω και τι τρώω για να μην γίνω σαν μπαλόνι..αλλά δεν μπορώ να το κλείσω το ρημάδι, γύρω γύρω απ το ψυγείο είμαι συνέχεια

ty11p2.png

Καλησπέρα!

Εμεις εδω ησυχια...δε λενε ομως να κοιμηθουνε τωρα τα ζουζουνια και νυστάζωωωωωω. Τωρα δεν ξαπλωνω, περιμενω να ξυπνησει για τα καλά ο μεγαλος να ταισω...

ioannav τελος καλο ολα καλά με την εξεταση δηλαδη. Αντε σ εσκασε ο ανθρωπος! Μην ανησυχεις για την ενεση, κι εγω προσεχα μονο κανα 4αρι μερες, δεν μπορουσα παραπανω κι ολα καλά...

Palmoma πως πανε τα μπανια?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα σας και απο εμάς.

Τα μπάνια δεν πάνε τρελλά. Βλέπετε επειδή δεν θηλάζουμε καλά φοβάμαι να την πάρω μαζί μου χαλαρά και να πάω παραλία. Γιατί αν ξαφνικά δεν βρίσκει γάλα (δική μου εκτίμηση) ή για καποιο λόγο δεν θέλει να θηλάσει; Θα πρέπει να έχω προνοήσει για γάλα...και μες την ζέστη δύσκολο να διατηρηθεί...κλπ κλπ. Ετσι πάω όταν έχω αντλήσει αρκετά για να της δώσει η μαμά μου όσο λειπω. Και αυτό δεν συμβαινει κάθε μέρα. Ο αδερφός μου (γιατρός) μου ειπε να δίνω συμπλήρωμα και να κάνω λίγο διακοπές τώρα που μπορώ...αλλά εγώ θεωρώ οτι ήδη παίρνει πολύ συμπλήρωμα και προσπαθώ να το μειωσω οχι να δώσω κι αλλο...

Προς το παρόν έφυγε ο άντρας μου...θα έρχεται τώρα Σαββατοκυριακα. Ειναι το ετήσιο μνημοσυνο του πεθερού στο χωριό. Αλλά εμείς βεβαια δεν πηγαμε.

Η αλήθεια ειναι οτι στο σπίτι γίνεται χαμός. Όταν ειναι και τα ανήψια εδώ...πολύ φασαρία. Αλλά τι να κάνουμε;

Ioanna προχωράς μια χαρά ε; Όλα καλά.

Geminaki σου εύχομαι ειλικρινά σε λίγο καιρό τα ζουζουνια σου να κοιμούνται οπως ο γιος μιας φίλης μου που γέννησε 20 ημέρες πριν από εμένα και ήδη έχει έναν μηνα που το βράδυ κοιμάται...9ωρο παρακαλώ με αποκλειστικό θηλασμό. Καλό εεεεε; Εμείς πάλι ξυπνάμε συνεχώς και τις 2 τελευταιες νύχτες δεν χορταίναμε και πήραμε και συμπλήρωμα...ακομα ένα.:oops:

A5K6p3.png

Καλημέρα σας και απο εμάς.

Τα μπάνια δεν πάνε τρελλά. Βλέπετε επειδή δεν θηλάζουμε καλά φοβάμαι να την πάρω μαζί μου χαλαρά και να πάω παραλία. Γιατί αν ξαφνικά δεν βρίσκει γάλα (δική μου εκτίμηση) ή για καποιο λόγο δεν θέλει να θηλάσει; Θα πρέπει να έχω προνοήσει για γάλα...και μες την ζέστη δύσκολο να διατηρηθεί...κλπ κλπ. Ετσι πάω όταν έχω αντλήσει αρκετά για να της δώσει η μαμά μου όσο λειπω. Και αυτό δεν συμβαινει κάθε μέρα. Ο αδερφός μου (γιατρός) μου ειπε να δίνω συμπλήρωμα και να κάνω λίγο διακοπές τώρα που μπορώ...αλλά εγώ θεωρώ οτι ήδη παίρνει πολύ συμπλήρωμα και προσπαθώ να το μειωσω οχι να δώσω κι αλλο...

Προς το παρόν έφυγε ο άντρας μου...θα έρχεται τώρα Σαββατοκυριακα. Ειναι το ετήσιο μνημοσυνο του πεθερού στο χωριό. Αλλά εμείς βεβαια δεν πηγαμε.

Η αλήθεια ειναι οτι στο σπίτι γίνεται χαμός. Όταν ειναι και τα ανήψια εδώ...πολύ φασαρία. Αλλά τι να κάνουμε;

Ioanna προχωράς μια χαρά ε; Όλα καλά.

Geminaki σου εύχομαι ειλικρινά σε λίγο καιρό τα ζουζουνια σου να κοιμούνται οπως ο γιος μιας φίλης μου που γέννησε 20 ημέρες πριν από εμένα και ήδη έχει έναν μηνα που το βράδυ κοιμάται...9ωρο παρακαλώ με αποκλειστικό θηλασμό. Καλό εεεεε; Εμείς πάλι ξυπνάμε συνεχώς και τις 2 τελευταιες νύχτες δεν χορταίναμε και πήραμε και συμπλήρωμα...ακομα ένα.:oops:

ΚΑΛημερα!

Αυτο που περιγραφεις με τη φιλη σου ακουγεται ονειρο απατηλο!:tongue: ΜΑκαρι να γινει ετσι...

Κανε αυτο που νομιζεις για να νιωθεις εσύ καλά. ΝΑ κανεις και κανα μπανιο σαν ανθρωπος, φυσικα αλλά οχι να εχεις ολο στο μυαλο σου οτι αυτο συμβαινει γτ εδωσες συμπληρωμα κ να εχεις τυψεις. Πες πχ εχω στοχο να κανω μπανιο καθε δυο μερες, και πραξε αναλογα.

Καλα κοσμο με πιτσιρικια στο σπιτι μου ακυγεται εφιαλτικο. Δεν ξερω βεβαια τι θα λεω /κανω με τα δικα μου σε κανα χρονο που ειναι και αγορια:shock: λετε να μου αρεσει?? απαπα!!

Σημερα ειχαμε μαστορους, κ ακομα δεν εχουμε ξεμπερδεψει... Νομιζω θα κοιμηθω στο πληκτρολογιο. Και το απογευμα θα εχω κοσμο φυσικα...τι πρωτοτυπο! Γι αυτο σου λεω, κανε κανα μπανακι!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

που είστε βρε φιλενάδες?? όλα καλά? πως τα πάτε με τη ζέστη? εγώ σκατούλες..μια έτσι μια γιουβέτσι είμαι..κάνω υπομονή να περάσει ο καιρός..αυτό το καλοκαίρι τελειωμό δεν έχει νομίζω..μπήκα να γκρινιάξω όπως καταλαβαίνετε!!!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...