Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

κλείσαμε τα έπιπλα των μωρών, κάναμε και κάτι μικροψώνια σε ρούχα και ασχολούμαστε με τη διακόσμηση των δωματίων, τα βάψαμε και τώρα κολλάω διάφορα στους τοίχους..πλάκα έχουν!

Στην καλύτερη φάση είσαι...είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α. Μην αγχώνεσαι για τα κιλά...δεν είναι ολες Gemini εδώ να μην παίρνουν γραμμάριο :tongue:

Εγω έτρεχα σε ΟΑΕΔ και γραφείο (δουλειάς μου) και θα πάω πάλι αύριο...μπας και ξεμπερδέψω με το εξάμηνο. Πήρα το επίδομα (αλήθεια το ξέρετε οτι έχετε δικαίωμα επιδόματος μητρότητας και απο ΟΑΕΔ εκτός από εκείνο του ΙΚΑ;).

Ευτυχώς γύρισα μόλις ξύπνησε και την τάισα...πως συγχρονιστήκαμε δεν ξέρω. Πάλι καλά. Πάμε καλύτερα με θηλασμό. Χθες δεν έφαγε καθόλου ξένο. Αλλά δεν πανηγυρίζω μέχρι να εδραιωθεί.

Κανονίσω τα της βάπτισης. Είδα προσκλητήρια, πρέπει να δω μπομπονιέρες και 2 κοπέλες απο του φόρουμ μου ειπαν για κέντρο, κομμώτρια, λουλουδια κλπ.Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές.:P

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

ioannav απολαυσε τις στιγμες αυτες...και κανα και καμια βολτα τωρα που μπορεις. Τα κιλα θα τα χασεις, μην αγχωνεσαι. Αρκει αν θηλασεις να κανεις κρατει οχι σαν κι εμενα που περναω δευτερη εγκυμοσυνη...4 εχω παρει:oops:

palmoma να μην πανηγυρισεις ακομα και το ματιασουμε, αλλά οκ εχετε μπει σε καλο δρομο. Κι εμεις, αλλά ειπαμε δε λεω για να μη ματιαστουμε!:tongue:

Βαφτιση ποτε κανετε?? Ωραια περιοδος κι αυτη νομιζω....να ψαχνεις μπομπονιερες κτλ, πολύ μου αρεσει..

Για το επιδομα δεν το ηξερα..εμεις οι του δημοσιου δεν παιρνουμε δεκαρα τσακιστη πια...αφου μαζι τα φαγαμε τωρα ειμαστε τιμωρια:evil::evil:

Σημερα ειχα τραπεζι τον παλιο μου σπιτονοικοκυρη. Φυσικα η μαμα βοηθησε πάααααρα πολύ. Ειμαι ομως πτωμα και αυπνη...

Φιλάκια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma υπάρχει επίδομα μητρότητας στον ΟΑΕΔ??σοβαρά? και σκεφτόμουν να τους ρωτήσω την άλλη βδομάδα που θα τους επισκεφτώ..τι χαρτιά χρειάζεται?

gemini τι τραπέζι κανεις παιδάκι μου εσύ με 2 παιδιά στο σπίτι?? πλάκα με κάνεις?? κοίτα να ξεκουράζεσαι εκει πέρα και άσε τα τραπεζώματα.....τστστστσ, νεολαία!!!!

future που είσαι??? ελπίζω όλα καλά...

ty11p2.png

Yes υπάρχει επιδομα μητρότητας ΟΑΕΔ και δεν ειναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Το παίρνεις αφού έχεις πάρει όλες τις παροχές ΙΚΑ. Να πας να δεις Ioanna τι χαρτιά θέλουν εκεί να το κάνεις.

Geminaki εσείς του δημοσίου δεν ξέρω αν το παίρνετε...δεν έχω ιδέα. Ελα μην γκρινιάζεις...κάτι παροχές έχετε και εσείς. πχ εσύ πότε πρέπει να γυρίσεις στην εργασία σου;

Εγώ θα πάρω το 6μηνο του ΟΑΕΔ οπου για κάθε μήνα θα παίρνω το εκπληκτικό ποσό των 500 ευρώ το μήνα. Αλλά προκειμένου να αφήσω την μικρή...δεν ξέρω που...θα το πάρω κι ας είναι λίγα τα λεφτά. Νομίζω οτι θα τα βγάλουμε πέρα.

Πήγαμε για εμβόλια..2! Πέρασε και αυτο...όταν ξεκινήσετε θα δείτε οτι είναι λίγο ζόρικα να σου τρυπάνε το μωρό...αλλά σιγά σιγά το ξεπερνάς. Ευτυχώς η μικρή κλαίει μόνο την ώρα που μπαίνει το φάρμακο. Μετά ειναι άνετη.

A5K6p3.png

Καλημερα!

Δεν κανω μωρε τραπεζωματα...ειναι που ηρθαν απο μακρια, δε γινεται να μη βγαλεις φαγητο. Σημερα εχω παλι το απογευμα επισκεψη, οπως και αυριο και μεθαυριο...Ειπαμε νεο κυμα επισκεψεων...

Χτες πάλι καναμε να κοιμησουμε τον μεγαλο 1,5 ωρα...Σχεδον ηρθε η ωρα του να ξαναφαει δηλαδη... Τεσπα, τουλαχιστον μεσα στη νυχτα κοιμηθηκε κατευθειαν...

Palmoma ναι εχουμε 9 μηνες αδεια ανατροφης που την παιρνεις οποτε θες μεχρι το παιδι να γινει 4 χρονων. Ειναι σημαντικότατη παροχη. Για τα 500Ε, μη νομιζεις και ο μισθος μου εκει κοντα ειναι:? Αξιζει τον κοπο παντως να μεινεις σπιτι με αυτα τα 500...

Εμβολια εμεις οταν γινουμε 2 μηνων..σε 10 μερες δηλαδη. Ασε και το τρυπημα το εχω δει στα μικρα, ειναι φρικη.. ΚΑναμε την προηγουμενη εβδομαδα αιματος στον μικρό να δουμε για τον ικτερο. Ολα καλα ευτυχως!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέραααααα τι κάνετε βρε κοριτσόπουλα?? πως πάτε με τα μπεμπέ? να τα κάνετε συχνά μπάνιο γιατί θα βράσουν τα κακόμοιρα..είναι 9 το πρωί και έχει ήδη 34 βαθμούς εδώ..πως την παλεύω ακόμα δεν ξέρω..τελικά δεν δικαιούμε επίδομα μητρότητας απ τον οαεδ..είμαι σε ταμείο ανεργίας γι αυτό..μόνο αυτοί που έχουν εργοδότη δικαιούνται..αχ τι να πω δεν ξέρω..

ty11p2.png

ΚΑλημερα!

Ειμαστε κλεισμενοι μεσα σαν τα ποντικια... Εχουμε τη θαλασσα διπλα και τη βλεπουμε με το μακαρονι!

Επισης ο μικρος εχει κολικους μαλλον και δινει ρεσιταλ καμε απογευμα 8-10...Υπομονη!

ΤΕσπα, εσυ πως τα πας με τη ζεστη??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΚΑλημερα!

Ειμαστε κλεισμενοι μεσα σαν τα ποντικια... Εχουμε τη θαλασσα διπλα και τη βλεπουμε με το μακαρονι!

Επισης ο μικρος εχει κολικους μαλλον και δινει ρεσιταλ καμε απογευμα 8-10...Υπομονη!

ΤΕσπα, εσυ πως τα πας με τη ζεστη??

κολικούς ε? ο ένας μόνο έχει? φαντάζομαι γκρίνια που θα πέφτει..υπόμονη κάνε ναι..αφού είναι τόσο δίπλα η θάλασσα άστους για λίγο στη μαμά σου και πετάξου για μια βουτιά..

εγώ δεν την παλεύω καθόλου με τη ζέστη..όλοι μου λένε υπομονή αλλά βαρέθηκα να την ακούω αυτή την υπομονή..έτσι και τη βρω δλδ μπροστά μου δεν ξέρω τι θα γίνει!!! πρώτη φορά βλέπω το θερμόμετρο του σπιτιού μου σε σκιά να δείχνει 40 βαθμούς!! και μένω και δίπλα σε δάσος που υποτίθετε έχει δροσιά..αχ, τέλος πάντων..αύριο έχω γιατρό και μου χε πει πως την επόμενη φορά που θα με δει θα μου δώσει ουτροτζεστάν και θα κάνω και τις ενέσεις κορτιζόνης και δε θέλω καθόλου να πάω αύριο! άντε να δούμε

ty11p2.png

κολικούς ε? ο ένας μόνο έχει? φαντάζομαι γκρίνια που θα πέφτει..υπόμονη κάνε ναι..αφού είναι τόσο δίπλα η θάλασσα άστους για λίγο στη μαμά σου και πετάξου για μια βουτιά..

εγώ δεν την παλεύω καθόλου με τη ζέστη..όλοι μου λένε υπομονή αλλά βαρέθηκα να την ακούω αυτή την υπομονή..έτσι και τη βρω δλδ μπροστά μου δεν ξέρω τι θα γίνει!!! πρώτη φορά βλέπω το θερμόμετρο του σπιτιού μου σε σκιά να δείχνει 40 βαθμούς!! και μένω και δίπλα σε δάσος που υποτίθετε έχει δροσιά..αχ, τέλος πάντων..αύριο έχω γιατρό και μου χε πει πως την επόμενη φορά που θα με δει θα μου δώσει ουτροτζεστάν και θα κάνω και τις ενέσεις κορτιζόνης και δε θέλω καθόλου να πάω αύριο! άντε να δούμε

ΚΑλημερα!!

Ο μικρος εχει μονο...ευτυχως! Ναι μονο υπομονη...κι εγω κι εσύ!!

Εχει παλι ζεστη σημερα... ισως παμε για μπανιο ολοι μαζι ομως. Χτες πηγα εκπληκτικη βολτα στο σουπερμαρκετ.:tongue:

Περιμενουμε τα νεα απ τον γιατρο...εφτασες στις ενεσεις...σκεψου οτι εισαι πλέον πολύυυυυ κοντα!

Η Palmoma που ειναι?????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Η Palmoma που ειναι?????

Στο νησί κορίτσια στο νησί. Φτάσαμε Σάββατο βράδυ, 6 ώρες ταξίδι, ευτυχως η μικρή ήταν κυρία. Κάναμε 2 στάσεις να φάει και εκτός από την 2η που νύσταζε και έπαθε ένα μικρό αμόκ για λίγη ώρα και μετά κοιμήθηκε, όλο το υπόλοιπο ταξίδι ήταν τέλειο.

Ζέστη και εδώ τρελλήηηηη και εγω ακόμα δεν έχω κάνει μια βουτιά. Κλεισμένοι μέσα με κλιματιστικό. Βόλτα το απογευμα με το καρότσι...αργά και μόνο αν πέφτει κάτω από 35 η θερμοκρασία...ειδάλλως...μέσα. Πολυυυυ κουνούπι επίσης.

Με τον θηλασμό παλεύουμε. Εχω κατέβει με το θηλαστρο και κάνω αντλήσεις...προσπαθώς ένα δυο συμπληρώματα που παίρνει την μέρα να τα παίρνει τουλάχιστον με μητρικό.

Την βάπτιση προσπαθώ να οργανώσω...αντε να δουμε.

Αυταααα κορίτσια. Αλλά με το που πάτησα στο πατρικό μου κοριτσάκια...μια ψυχική ηρεμία απιστευτη. Ξαναγίνομαι ψυχικά παιδί εδώ. Όλα πιο εύκολα μου φαίνονται.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Στο νησί κορίτσια στο νησί. Φτάσαμε Σάββατο βράδυ, 6 ώρες ταξίδι, ευτυχως η μικρή ήταν κυρία. Κάναμε 2 στάσεις να φάει και εκτός από την 2η που νύσταζε και έπαθε ένα μικρό αμόκ για λίγη ώρα και μετά κοιμήθηκε, όλο το υπόλοιπο ταξίδι ήταν τέλειο.

Ζέστη και εδώ τρελλήηηηη και εγω ακόμα δεν έχω κάνει μια βουτιά. Κλεισμένοι μέσα με κλιματιστικό. Βόλτα το απογευμα με το καρότσι...αργά και μόνο αν πέφτει κάτω από 35 η θερμοκρασία...ειδάλλως...μέσα. Πολυυυυ κουνούπι επίσης.

Με τον θηλασμό παλεύουμε. Εχω κατέβει με το θηλαστρο και κάνω αντλήσεις...προσπαθώς ένα δυο συμπληρώματα που παίρνει την μέρα να τα παίρνει τουλάχιστον με μητρικό.

Την βάπτιση προσπαθώ να οργανώσω...αντε να δουμε.

Αυταααα κορίτσια. Αλλά με το που πάτησα στο πατρικό μου κοριτσάκια...μια ψυχική ηρεμία απιστευτη. Ξαναγίνομαι ψυχικά παιδί εδώ. Όλα πιο εύκολα μου φαίνονται.

Αντε εκανες την εμφάνιση σου επιτελους!!

Καλα να περασεις...θα δροσισει ειπε λιγο, να πατε καμια βολτα! Κι εμεις μη νομιζεις κλιματιστικό και μεσα!

Εχεις και νετ??

Εμεις τα ιδια. Ο μικρος λεει αγκ!!!!!!!!!!!!!! Και τρελλαινομαι!!!!!!!!!

Φιλια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πηγαμε για μπανιο επιτέλους. Ο γιατρός ειπε η μικρή όχι ακομα..κυρίως γιατί ειναι κοριτσάκι. Ομπρέλα, αμμουδιά και σκιά. Ακομα δεν έχει δει θάλασσα.

Η μικρή είναι μια χαρά αν και αρχισε να μην θέλει να πηγαίνει σε ξένους. Κλαιει μόλις την παίρνουν....πονηρέψαμε στους 3 μηνες ειδατε;

A5K6p3.png

Καλημέρα

εμάς μας έχουν φάει τα συμπληρώματα δυστυχώς. 3 πηρε χθες και πολυ στενοχωρήθηκα. Κατά τα άλλα εμεις ξυπνάμε ...3.00, 5.00 και μετά κάθε μια ώρα...μέχρι τις 8-9 που σηκωνόμαστε τελικά. Ειναι και η ζεστη και η δίψα... Ειμαστε και πολλοί στο σπίτι...ενας χαμός.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...