Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρες

ναι δρόσισε επιτέλους και εδώ γιατί η κατάσταση δεν παλευόνταν. Ειμαι καλύτερα όσον αφορά το στήθος, νομίζω έχει επανέλθει. Όσον αφορά τον θηλασμό ακόμα παλεύουμε. Πίνει ίσως καλύτερα όλη μέρα αλλά το βράδυ φωνάζει...δεν της φτάνει προφανώς και θέλει μπουκάλι. Βγάζω και της δίνω το δικό μου. Αν δεν φτάνει (δεν προλάβω να βγάλω) της δίνω ξένο. Γενικά το έχουμε μειώσει αρκετά το ξένο. Αν καταφέρουμε να το εξαλείψουμε έχει καλώς. Αν όχι δεν πειράζει. Θα φύγω διακοπές με θηλαστρα και μπουκάλια και όλα τα συναφή...αλλά τι να κάνουμε.

Η μικρή έχει έναν ρυθμό 2ωρου. Δηλαδή ανά 2ωρο τρώει, μετά καθεται, τραγουδάμε, παίζουμε με τα χέρια, και κοιμάται κανα μισάωρο πριν ξαναφάει. Αυτό όλη μέρα. Το βράδυ κάνει για αρχή ένα 3ωρο-4ωρο και μετά πάλι ανά 2ωρο αλλά ευτυχώς τρώει και κοιμάται...δεν ξενυχτάει. Τώρα πια κάνει κακά μόνο μια -δυο φορες την ημέρα και έτσι δεν έχουμε και αλλαγές την νύχτα...που μας ξαγρυπνούσαν λιγο. Γενικά ειναι πιο στρωτά. Αν είχαμε λυσει και το θέμα θηλασμού θα ήταν τέλεια. Αλλά δεν παραπονιέμαι.

Ioanna κουράγιο. Τα έξοδα πολλά. Εδώ ειναι πολλά με ένα...πόσο μάλλον 2πλα. Αν έχεις να πάρεις κατι απο φίλους ή συγγενείς πάρτο. Ειναι μεγάλη ανακουφιση.

Geminaki κουραγιο. Ειναι φάση θα περάσει. Έτσι γίνεται...στην αρχή είναι πιο καλά και λες μόλις βγεις απο μαιευτήριο "Ααα μωρέ αυτό ήταν; ΟΚ". Και μετά ξαφνικά ξεκινουν άλματα, κολικοί, διάφορα και σου φαίνεται βουνο γιατί εσύ έχεις στο μυαλό σου την προηγουμενη κατάσταση και οτι θα βελτιωθει...και ξαφνικα τα βλέπεις όλα να χειροτερεύουν. Θα φτιάξει όμως. Βεβαια εμας τώρα στον 3ο βλέπουμε ρυθμό. Παντως μην αγχώνεσαι και βρες στιγμές ξεκουρασης.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Palmoma αρα καλα πατε.. Αφου θηλαζει τη μερα θα στο κανει και τη νυχτα σιγα σιγα. Και στο ευχομαι μεχρι τις διακοπες σας!

Ετσι οπως τα λες ειναι. ΚΑμια σχεση οταν γυρνας απ το μαιευτηριο με μετα:? Εμεις ευτυχως παμε καλυτερα. Τρωνε ανα 3ωρο και ο μικρος καμια φορα 4ωρο. ζυγισα τον εναν σημερα κι εχει παρει βαρος, ο μικρος ομως πολύ λιγοτερο. Αυτο με ανησυχει καπως και δεν εξρω αν ειναι να τον ζοριζω να τρωει κι αυτος συτο 3ωρο...αλλά δεν τραβαει και πολύ ομως ετσι.

Θα δουμε!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini λογικά τους ζορίζεις και τους ξυπνάς μόνο μέχρι να ανακτήσουν το βάρος γέννησης. Μετά τους αφήνεις να τρώνε όποτε θέλουν. 3ωρο θέλουν...3ωρο. Μην ανησυχείς...συντομα μπορεί να στο γυρίσουν στο 2ωρο. Θα έχεις εναλλαγές. Προπάντως μην αγχώνεσαι.

A5K6p3.png

Καλημερα!

Palmoma εχουν ανακτησει το βαρος γεννησης εδω και πολύ καιρο. τωρα δεν τους ξυπναω τρωνε οποτε θελουν, απλά ελπιζω στον 3ωρο:tongue:

Χτες τους αφησαμε λιγο να παμε για κανα 2ωρο για κατι δουλειες και ο μικρος ακομα και βολτα με το καροτσι που τον πηγε η κουνιαδα μου εκλαιγε πολύ:cry: το ιδιο εκανε και σε μας προχτες... Τι να πω ...δυσκολα τα πραγματα!

Τελικα τελος ιουλιου φευγεις? Τι εκανες με την αδεια?

Χτες εμαθα για παλλινδρομη μιας φιλης κι εγκυμοσυνη αλλης φιλης... απ ολα εχει η ζωη τελικα...

Τα υπολοιπα κοριτσια καλα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα κοριτσάρες

ερώτηση.. πιο στρώμα για το κρεβατάκι πήρατε? μας πρότειναν ένα λέει που είναι αρκετά καλό λάτεξ και κοκοφοίνικα..υπάρχουν και πιο φθηνά(μόνο κοκοφοίνικα) και αναρωτιέμαι να πάρω το καλό που λένε η και το πιο φθηνό θα κάνει τη δουλειά του?? συνεχίζεται η έρευνα αγοράς όπως καταλαβαίνεται και χθες πήγαμε σε ένα μαγαζί όπου τα ίδια πράγματα μας τα δίναν 300 ευρώ λιγότερο..τι να πω όσο θέλει χρεώνει ο καθένας

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Geminaki μην στενοχωριέσαι για τον μικρό. Φάση ειναι θα περάσει. Και εμάς μια φορά την βγάλαμε με το καρότσι θυμάμαι και έκλαιγε....συνέχεια. Δεν ήξερα τι ήθελε (και δεν κατάλαβα και ποτέ). Γυρίσαμε άρον άρον και ήμουν και πολύ στενοχωρημένη γιατί ήταν η ευκαιρία μου να βγω και εγώ λίγο. Αλλά τώρα της έχει περάσει. Βγαίνουμε με sling (γιατί το καρότσι το έχουμε στείλει στο νησί) και περνάει σουπερ. Ασε που νομίζει οτι το sling είναι παιχνίδι και γελάει γελάει γελάει.

Όσο για το 3ωρο...μακάρι να μείνετε εκεί. Εμεις έχουμε κάνει απο όλα...και τώρα ειμαστε ξανά στο 2ωρο. Την νύχτα βεβαια που την βάζω για υπνο κάνει 4ωρο αρχικά και μετά 2ωρα. Την ημέρα τηρει ευλαβικά το 2ωρό της.

Ioanna εμείς πηραμε ένα στρώμα μισό μισό (λάτεξ και κοκοφοίνικα). Ήταν πιο ακριβό απο τα άλλα, αλλά είχε λέει και μια επεξεργασία για καταπολέμηση των ακάραιων και τελικά αυτό πήραμε. Η διαφορά τιμής από τον απλό κοκοφοίνικα ήταν 50 ευρώ. Αυτό ειναι το στρώμα της κούνιας την οποία δεν έχουμε ακόμα χρησιμοποιήσει γιατί η μικρή κοιμάται σε λίκνο που μας έκαναν τελικά δώρο. Γενικά θέλει πολυ ψάξιμο γιατί οντως ο καθένας ζητάει ό,τι θέλει. Αλλά είναι και ωραία φάση αυτή...

A5K6p3.png

ioannav χμμ στρωμα πηραμε ενα με κοκοφοινικα νομιζω μονο..ηταν οικονομικο αλλά καλά τα υλικά του γτ το εργοστασιο ειναι στην πολη μας και μου ειπαν δε στο αφηνω πιο φθηνα γτ θελω να βαλω τα υλικα που πρεπει αφου ειναι παιδικο. Δεν το εχουμε δοκιμασει ομως ακομα καλά καλά γτ λιγες φορες εχουν κοιμηθει στην κουνια...

Palmoma κι εμεις καπως ετσι. σημερα μεχρι τωρα παμε 2,5ωρο και το βραδυ ο μικρος 4ωρο αλλα ο αλλος 3ωρο. μαλλον ειναι πολύ μικρα ακομα κι εχω πολλες απαιτησεις.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κάνετε; Χθες εμείς καταφέραμε και θηλάσαμε όοοοολη την ημέρα και το βράδυ μονο πήραμε ένα συμπλήρωμα μητρικού. Ήμουν πολυ χαρούμενη και πήγα για ποτό σε μια καφετέρια διπλα στο σπίτι που ήταν ο σύζυγος με έναν φίλο μας. Εεεε όσο ελειπα, ξύπνησε, έβαλε τα ουρλιαχτά και η μαμά μου της έδωσε ξένο γάλα γιατί δεν ηξερε τι άλλο να κάνει. Αλλά και έτσι χαρούμενη ήμουν..τουλάχιστον είχε θηλάσει όλη την ημέρα.

Σήμερα ομως, στο προηγούμενο γεύμα, δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Ουρλιαζε και φώναζε στο στήθος. Και έτσι ξαναφαγε ξένο...:(:( Εκεί που είχα πει οτι μπαίνουμε σε έναν ρυθμό, με απογοήτευσε πάλι. Τέσπα καλή και η μεικτή διατροφή τι να κάνουμε;

Θα έρθουν οι νονοί της να την δουν (ειναι τα 3 παιδιά ενος φίλου,....ναι και τα 3..ετσι κανόνισαν ο σύζυγος με τον φιλο του). Να σας πω οτι βαριέμαι; Να σας πω οτι βαριέμαι να βλέπω κοσμο όταν έχω να θηλάσω, αλλάξω, πλύνω την μικρή κλπ; Εχω αρχίσει να γινομαι αντικοινωνική μάλλον. Αλλά ειλικρινα όταν μου λένε να ερθουν σπίτι είναι το χειρότερό μου. Και εγώ δεν ημουν έτσι. Αλλά πρέπει να μαζέψω, πανάκια, χαρτάκια, κουπες αφημένες, χαρτιά (εργασίας κλπ) παρατημένα εδώ και εκει...γενικά όλα αυτά μου την δίνουν. Προτιμώ να ειμαι χύμα μόνη μου με την μικρή...Εχω όντως γινει αντικοινωνική.

Ααα και γίναμε και 3 μηνών ε;

A5K6p3.png

Καλημερα και καλό μηνα!!!

Τι κάνετε; Χθες εμείς καταφέραμε και θηλάσαμε όοοοολη την ημέρα και το βράδυ μονο πήραμε ένα συμπλήρωμα μητρικού. Ήμουν πολυ χαρούμενη και πήγα για ποτό σε μια καφετέρια διπλα στο σπίτι που ήταν ο σύζυγος με έναν φίλο μας. Εεεε όσο ελειπα, ξύπνησε, έβαλε τα ουρλιαχτά και η μαμά μου της έδωσε ξένο γάλα γιατί δεν ηξερε τι άλλο να κάνει. Αλλά και έτσι χαρούμενη ήμουν..τουλάχιστον είχε θηλάσει όλη την ημέρα.

Αχ τι ωραια!!!!!! Καλα εκανες να σου πω...πολυ κλεισουρα ρε παιδι μου και δεν παλευεται. Μπραβο και για το θηλασμο...παιρνετε τα πάνω σας;)

Σήμερα ομως, στο προηγούμενο γεύμα, δεν μπορούσα να την κάνω καλά. Ουρλιαζε και φώναζε στο στήθος. Και έτσι ξαναφαγε ξένο...:(:( Εκεί που είχα πει οτι μπαίνουμε σε έναν ρυθμό, με απογοήτευσε πάλι. Τέσπα καλή και η μεικτή διατροφή τι να κάνουμε;

Οπως εχεις πει κ εσυ πολύ σωστα, δεν εχει σημασια μια φορα, αλλάζει ο ρυθμος. Κ εσεις που ειστε μεγάλες τωρα θα μονο καλυτερα θα πηγαινει. Θεωρησε το τυχαιο γεγονος.

Α! Και ο μικρος μου κανει κτ περιεργα μερικες φορες στο στηθος. π.χ οταν ειναι εκνευρισμενος πιανει τη θηλη, κλαιει ξαναπιανει ξανακλαιει κτλ. Απ οτι διαβασα στο νετ δν ειναι τιποτα. Εμενα τυχαινει μερικες φορες μαλλον κ εχει πολύ γαλα κ δεν μπορει να το διαχειριστει. Δοκιμασα ομως να τον θηλασω καπως σα να ειναι ορθιος και ηρεμησε. Αν θες δοκιμασε το!

Θα έρθουν οι νονοί της να την δουν (ειναι τα 3 παιδιά ενος φίλου,....ναι και τα 3..ετσι κανόνισαν ο σύζυγος με τον φιλο του). Να σας πω οτι βαριέμαι; Να σας πω οτι βαριέμαι να βλέπω κοσμο όταν έχω να θηλάσω, αλλάξω, πλύνω την μικρή κλπ; Εχω αρχίσει να γινομαι αντικοινωνική μάλλον. Αλλά ειλικρινα όταν μου λένε να ερθουν σπίτι είναι το χειρότερό μου. Και εγώ δεν ημουν έτσι. Αλλά πρέπει να μαζέψω, πανάκια, χαρτάκια, κουπες αφημένες, χαρτιά (εργασίας κλπ) παρατημένα εδώ και εκει...γενικά όλα αυτά μου την δίνουν. Προτιμώ να ειμαι χύμα μόνη μου με την μικρή...Εχω όντως γινει αντικοινωνική.

Μα ακριβως το ιδιο!!!!!!!!!!! Κ εγω δεν την παλευω. Δε θελω να δω κανεναν να σου πω. Προτιμω δηλ να εβγαινα εξω. ΚΑι δεν ξερω και τιο να φοραω καθε φορα.. Αστα! Ευτυχως ειχαν σταματησει οι επισκεψεις γτ ειχα πει οτι εχω καποια θεματα με τον θηλασμο. Τωρα ομως που παμε καλυτερα ερχεται νεο κυμα...:?

Ααα και γίναμε και 3 μηνών ε;

Α!!!!!! Να τους εκατομμυριάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο μενα!

Κι εμας ο υπνος γινεται ολο και λιγοτερος:? Ο μεγαλος εχει μαθει σε κουνημα-αγκαλια-νανουρισμα, οποτε καταλαβαινετε....Μαλλον πρεπει να του το ξεμαθω αν γινεται...

Κι επισης εχω μια πληγωμενη θηλη. Τελεια,ε?? Θα παρω τη μαια μηπως μου δωσει καμια κρεμουλα.

Ας γραψει καμια ενα μνμ αισιοδοξιας!

Palmoma ελπιζω η μερα/νυχτα σου να ηταν καλυτερη..

ioanna τι νεα εσυ εγκυούλα?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki πληγωμένη θηλή σημαίνει λάθος στον θηλασμό και πρέπει να το κοιτάξεις. Για κρεμουλες εγω ξέρω την purelan της Mendela. Δεν την εχω χρησιμοποιήσει αλλά την έχω ακουστά από άλλες κοπέλες. Αλλά αν δεν βρεις το λάθος, θα ξαναπληγωθείς. Όσο για τα νανουρίσματα, μέχρι το 3ο μήνα θέλουν αγκαλιές και χάδια. Ό,τι ειναι να κόψεις μάλλον θα το προσπαθήσεις μετά. ΚΑι εμενα πάνω μου αποκοιμιέται...με βόλτα. Και ειναι βαριά πλέον και δυσκολη...επομένως σιγά σιγά την βάζω στο κρεβάτι της και χωρίς να έχει αποκοιμηθεί, και 1 στις 5 πιάνει και κοιμάται εκεί.

Εμείς συνεχίζουμε το ίδιο προγραμμα. Χθες το βράδυ δε, στις 5.οο ξυπνησε, και ενω θηλαζε άρχισε να κάνει διάρροια, και βγήκαν ΠΑΝΤΟΥ, φορμακια, σεντόνια, υποσέντονα...χαμός. Ετρεχα μες την νυχτα να την πλύνω να την αλλάξω, να αλλάξω και σεντόνια, να τα ξεπλύνω από τα κακά για να μην βρωμισει το συμπαν μέχρι το πρωι που θα εβαζα πλυντήριο...να ξαναστρώσω το κρεβάτι..να ξαναπέσουμε, να συνεχίσει να θηλάσει και να κοιμηθεί...ομορφη νύχτα. :| Ειμαι σαν ζόμπι.

Πάω για άντληση

Κουραγιο

A5K6p3.png

πληγωμενες θηλες, ξενυχτι, σκατωμενα σεντονια... τι μου θυμιζεται τωρα!

γεια σας κοριτσαρες! σας γραφω στα γρηγορα γιατι τρεχω!!

η purelan ειναι καλη και εγω αυτην εβαζα. επισης βγαζε λιγο γαλα και απλωνε το στην ρωγα σου. εγω πεθαινα στον πονο απο τις πληγες μεχρι και αιμα ειχε πιει το μωρο και ξαφνικα μια μερα εγινε ενα κλικ και δεν πονουσα αλλο! οσο για το ωραριο της αυτο σταθεροποιηθηκε στον δεκατο που κοψαμε τον θηλασμο.απο τον πεμπτο ειχα δει μεγαλη βελτιωση βεβαια αλλα παντα πανω που ελεγα αποψε θα κοιμηθω καλα ξυπνουσε!

palmoma και gemini σας καταλαβαινω απολυτα στο θεμα θηλασμος και μπορω να πω μονο κουραγιο και μπραβο σας!!!!ειμαι σιγουρη οτι οι κοποι σας δεν θα πανε χαμενοι και συντομα palmoma θα κοψετε το ξενο. αλλα και αν οχι δεν πειραζει.εσυ και παλι εχεις εφοδιασει το μωρο σου με οτι καλυτερο! αληθεια δεν θυμαμαι δεν εχεις αρκετο γαλα ή ειναι κατι αλλο?

ioanna κουραγιο τωρα με τις ζεστες!

future, tina ευχομαι μεσα απο την καρδια μου συντομα ευχαριστα νεα!

πολλα φιλια σε ολες! (sorry αν ξεχασα καποια!)

aIEhp3.png

LmBNp3.png

ftoula που χαθηκες εσύ? Ολα καλά?

Ευχαριστουμε για τη συμπαρασταση παρόλο που τα εχεις περασει αυτα τωρα...

palmoma σε καταλαβαινω...να πλενεις το βραδυ δν ειναι οτι καλυτερο...Μου θυμισες που εμενα 2-3 φορες τα εκαναν την ωρα που τους αλλαζα. Ο χαμος!

Για τη θηλη το ξερω οτι ειναι λαθος πιασιμο, αλλά νομιζω εγινε καποιες φορες που ο μικρος ειναι εκνευρισμενος και δεν πιανει καλα και δε θελω να τον κοψω να την ξαναβαλουμε. Πηρα τη μαια τηλ και μου ειπε να βαζω γαλα και να αφηνω το στηθος εξω 1-2 μερες. Οπότε εχω λανσαρει νεο λουκ στο σπίτι:?. Και μετα αν ειναι βαζω και purelan. Και φυσικα να μην ξαναπιανουν λαθος οι λεβεντες!

Για τον υπνο ομως αν μαθουν 3 μηνες αγκαλια κτλ μετα δεν ειναι δυσκολο να ξεμαθουν? Δεν ξερεις τι να κανεις τελικα. Οπως σε βγαλει. Ομως και αγκαλια συνεχεια για να κοιμηθει δε λεει. Κι αν αρχισει και ο αλλος αλιμονό μας!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα βρε, τι κάνετε σήμερα? πως πάνε τα ταίσματα, ξεσκατίσματα, νανουρίσματα?? εγώ κάνω δουλειές σπιτιού..όσο μπορώ γιατί κουράζομαι με το παραμικρό, έβαλα ήδη 12 κιλά!!!!!! δεν ξέρω που θα φτάσω..λέτε να τα διπλασιάσω?? το προσπαθώ πάντως! δε μου φαίνονται όμως, μόνο η κοιλιά μου φαίνεται μεγάλη αλλά η ζυγαριά άλλα λέει..τέλος πάντων δεν με πολυαπασχολεί να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω πως μπαίνουν τα βρωμοκιλά.. εγώ προσέχω τι τρώω αλλά τι να πω τα βάζω....κλείσαμε τα έπιπλα των μωρών, κάναμε και κάτι μικροψώνια σε ρούχα και ασχολούμαστε με τη διακόσμηση των δωματίων, τα βάψαμε και τώρα κολλάω διάφορα στους τοίχους..πλάκα έχουν!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...