Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Οχι ρε........................

Μεγαλη μλκ... ειναι αδικο..... sorry αλλα θελω να βρισω.

Ειχες κ αλλη παλλινδρομη νομιζω?? Το εχεις ψαξει?? μηπως ειναι κατι απλο ρε παιδι μου και σας εχει ξεφυγει?

Για μενα ψαχτο κ επεμεινε οσο μπορεις.

Περαστικα για σημερα...περιμενουμε νεα σου... Μη χαθεις,ε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΧΙ ρε Future....αχ βρε κορίτσι...τι κρίμα ειλικρινά. Παλλινδρομη...ειλικρινά λυπάμαι πολύ πολυ πάρα πολυ. Το γεγονός οτι μένεις έγκυος ειναι πολυ ενθαρρυντικό. Θα πρέπει όμως να ψάξεις όταν μπορεις και ψυχολογικά και οικονομικά γιατί παλλινδρομουν...εφόσον δεν ειναι η πρώτη φορα.

Ειμαστε εδώ για σένα, να μην στενοχωριέσαι (όσο ειναι δυνατό). Τα θαύματα γίνονται και το ξέρεις. Καλό κουράγιο και περαστικά σου...και σου έχω πει και ξέρεις...όποτε αποφασίσεις να δεις τον τυπο που σου ειπα εγγυώμαι εγώ. Μην κολλώνεις για το οικονομικό...ειλικρινά θα γίνει ό,τι χρειάζεται.

Να'σαι καλά.

A5K6p3.png

ΟΧΙ ρε Future....αχ βρε κορίτσι...τι κρίμα ειλικρινά. Παλλινδρομη...ειλικρινά λυπάμαι πολύ πολυ πάρα πολυ. Το γεγονός οτι μένεις έγκυος ειναι πολυ ενθαρρυντικό. Θα πρέπει όμως να ψάξεις όταν μπορεις και ψυχολογικά και οικονομικά γιατί παλλινδρομουν...εφόσον δεν ειναι η πρώτη φορα.

Ειμαστε εδώ για σένα, να μην στενοχωριέσαι (όσο ειναι δυνατό). Τα θαύματα γίνονται και το ξέρεις. Καλό κουράγιο και περαστικά σου...και σου έχω πει και ξέρεις...όποτε αποφασίσεις να δεις τον τυπο που σου ειπα εγγυώμαι εγώ. Μην κολλώνεις για το οικονομικό...ειλικρινά θα γίνει ό,τι χρειάζεται.

Να'σαι καλά.

Είμαι καλά,πήγαν όλα καλά.Το έψαξα ξέρεις και ρώτησα και άλλους γιατρούς.Δίδυμα σε ένα σάκο μέ ένα πλακούντα είναι σπάνιο φαινόμενο (<2%) και συνήθως αυτές οι κυήσεις δεν εξελίσσονται καλά,δεν πάνε πάνω από 24 εβδομάδες.Μου είπαν όλοι να λέω ευχαριστώ που έγινε τώρα και όχι πιο αργά που θα ήταν χειρότερα.Κατά παράδοξο τρόπο είμαι πολύ καλά ψυχολογικά,ίσως γιατί ξέρω οτι ήταν σπάνια περίπτωση και δεν θα πήγαινε καλά.Και για να μην αναρωτιέστε...ναι υπάρχει κληρονομικότητα...το είχε πάθει και η μαμά μου.Όλα καλά λοιπόν...την επόμενη φορά πιο τυχερή!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Είμαι καλά,πήγαν όλα καλά.Το έψαξα ξέρεις και ρώτησα και άλλους γιατρούς.Δίδυμα σε ένα σάκο μέ ένα πλακούντα είναι σπάνιο φαινόμενο (<2%) και συνήθως αυτές οι κυήσεις δεν εξελίσσονται καλά,δεν πάνε πάνω από 24 εβδομάδες.Μου είπαν όλοι να λέω ευχαριστώ που έγινε τώρα και όχι πιο αργά που θα ήταν χειρότερα.Κατά παράδοξο τρόπο είμαι πολύ καλά ψυχολογικά,ίσως γιατί ξέρω οτι ήταν σπάνια περίπτωση και δεν θα πήγαινε καλά.Και για να μην αναρωτιέστε...ναι υπάρχει κληρονομικότητα...το είχε πάθει και η μαμά μου.Όλα καλά λοιπόν...την επόμενη φορά πιο τυχερή!!!!

Ωραία που είσαι καλά. Και αφού ειναι όπως τα λες..καλύτερα λοιπόν τώρα από μετά. Και σίγουρα η επομενη θα ειναι η τυχερή. Που θα παει; Απο εδώ το φέρνει από εκεί το φέρνει...θα κάτσει που θα πάει;

A5K6p3.png

κορίτσια μου καλημέρα

θα ξεκινήσω με τη future η οποία με σταναχώρησε πάρα πολύ με τα νέα της..κοριτσάκι τι να πω δεν ξέρω..πραγματικά χθες που το διάβασα λυπήθηκα πάρα πολύ..σου αξίζει ένα μωρό, στο χρωστάει η ζωή και θα στο δώσει είμαι σίγουρη. πάρε το χρόνο σου και πάμε πάλι απ την αρχή, μη μασάς..συνέχισε να προσπαθείς και αφού μένεις έγκυος θα μείνει το μωρό κάποια στιγμή δεν μπορεί..να μπαίνεις να λέμε καμιά κουβέντα, μη χαθείς πάλι, οκ?

οι άλλες δυο μανούλες μια χαρά είστε διάβασα palmoma το πάλεψες με το θηλασμό και τα κατάφερες ε?? μια χαρά ρε κορίτσι αρκεί να μην μου τρελένεσαι που δίνεις και ξένο γάλα

gemini άρχισες τις βολτούλες? ποιος σε πιάνει τώρα

τα νέα μου τώρα..έλειπα Καλαμάτα όλη τη βδομάδα και χθες βράδυ γύρισα..είδα την καινούρια μας μπέμπα η οποία είναι πολύ μικροσκοπική και χαριτωμένη!! γεννήθηκε 2300 και φοβόμουν να την πιάσω..της άλλαξα πάνα, της τραγούδησα, της είπα και παραμύθι αλλά δε νομίζω να κατάλαβε και τίποτα γιατί κοιμόταν συνέχεια..ευτυχώς είναι ήσυχη αλλά το κακό είναι πως κρέμεται συνεχώς απ το στήθος της μαμάς της και δεν την αφήνει να κάνει τίποτα..επίσης ρε κορίτσια τι ζέστη ήταν αυτή εκεί πέρα??? εντάξει έχω πάει άπειρες φορές σ'αυτή την πόλη αλλά τώρα δεν άντεχα καθόλου..ίσως λόγω εγκυμοσύνης ζεστενόμουν παραπάνω ίσως επειδή είμαι και βόρειος άνθρωπος και δεν τη μπορώ τη ζέστη ΚΑΘΟΛΟΥ τι να πω?? πάντως χθες που ήρθα αν και είχε 33 βαθμούς όταν έφτασα μου φάνηκε πιο δροσερή η πόλη μου!!!!!!

επίσης χθες βράδυ ξαναπήγα στο γιατρό για τη Β επιπέδου..και σας ρωτάω..έχετε ξαναακούσει άνθρωπο να κάνει τη Β επιπέδου 3 ΦΟΡΕΣ??? το γράφω και τσατίζομαι και σε ένα μήνα μου είπε να ξαναπάω για να με ξαναδεί..πως τη γλίτωσε τη σφαλιάρα απορώ..αν θυμάστε το πρόβλημα ήταν στο ένα μωρό-το αγόρι-στο οποίο οι μετρήσεις ήταν κανονικές έβλεπε όμως χαμηλή κινητικότητα και ξαναπήγα χθες να δει αν αναπτύσσεται κανονικά και αν αυξήθηκε η κινητικότητά του..το μέτρησε λοιπόν και είδε πως αναπτύσσεται κανονικά, κινιόταν και πιο πολύ..παρόλα αυτά κάτι δεν του άρεσε και δεν ήξερε τι...........έψαχνε, ξαναέψαχνε, κάτι έιπε για τον πλακούντα οτι δεν έιναι τόσο καλός όσο του κοριτσιού και μετά άρχισε να λέει για αμνιοπαρακέντηση, για τους κινδύνους που χει αν την κάνω τώρα και να θέλουμε να την κάνουμε αργότερα στην 33 βδομάδα και κάτι μαλακίες και του είπα πως αποκλείεται να την κάνω.....δεν ξέρω ρε κορίτσια νευρίασα πολύ..θα πάρω το δικό μου γιατρό το απόγευμα να του πω μήπως να πάω κάπου αλλού να πάρω δευτερη γνώμη?? δεν ξέρω τι να κάνω. πιστεύω πως είναι μια χαρά το μωρό απλά αυτός το ψιρίζει πολύ το πράγμα και με αγχώνει. αφηστε και το άλλο πρηστήκαν τα πόδια μου..δεν έχω αστραγάλους απ την Κυριακή μέχρι τώρα..μα όλα σε μένα??? α??????? κι άλλο σας έχω...γάλα στο στήθος!!!!! και μόλις μπήκα στον 6ο!

σόρυ αν σας κούρασα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

kalimeres!!!!!!

ioannav κ εγω δε νομιζω να ειναι τιποτα. Λες να θελει να στα 'παρει' με την αμνιο?? Θα ειναι πολύ μλκς.. Ομως πρεπει να ρωτησεις κ τον γιατρο σου για να εισαι εσυ ηρεμη. Αν δεν το σκεφτεσαι, προχωρα κ μην το συζητας.

Αστραγαλοι??? εμενα δεν εξαφανιστηκαν απλα...διογκώθηκαν!!!!! Μη σε ξαφνιαζει. Θα φυγει λιγες μερες αφου γεννησεις. εγω κοιτουσα τα ποδια μου μετα κ δεν το πιστευα οτι ξαναεγιναν κανονικά! Αφου ηθελα να φορεσω βραχιολια απ τη χαρα μου!!

Το γαλα καλο σημαδι..

εμεις καλα. Ειχα παει για εξετασεις αιματος κ ουρων γτ εχω ραντεβου με το γυναικολογο τη δευτερα,...να παρω το οκ για σεξ και μπανιο. Για το πρωτο δεν εχω διαθεση κ για το δευτερο δεν εχω χρονο!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

kalimeres!!!!!!

ioannav κ εγω δε νομιζω να ειναι τιποτα. Λες να θελει να στα 'παρει' με την αμνιο?? Θα ειναι πολύ μλκς.. Ομως πρεπει να ρωτησεις κ τον γιατρο σου για να εισαι εσυ ηρεμη. Αν δεν το σκεφτεσαι, προχωρα κ μην το συζητας.

Αστραγαλοι??? εμενα δεν εξαφανιστηκαν απλα...διογκώθηκαν!!!!! Μη σε ξαφνιαζει. Θα φυγει λιγες μερες αφου γεννησεις. εγω κοιτουσα τα ποδια μου μετα κ δεν το πιστευα οτι ξαναεγιναν κανονικά! Αφου ηθελα να φορεσω βραχιολια απ τη χαρα μου!!

Το γαλα καλο σημαδι..

εμεις καλα. Ειχα παει για εξετασεις αιματος κ ουρων γτ εχω ραντεβου με το γυναικολογο τη δευτερα,...να παρω το οκ για σεξ και μπανιο. Για το πρωτο δεν εχω διαθεση κ για το δευτερο δεν εχω χρονο!!!!!

το σκέφτηκα και αυτό που λες για τα λεφτά της αμνιο αλλά ξέρω και γω μωρέ..είναι πολύ γνωστός και διαπιστευμένος και με πολύ κόσμο, αν κάνει τέτοιες βλακείες τότε τι να πω..ήρθε ο καιρός να πας σε γυναικολόγο?? πότε κιόλας?? στον παλιό σου θα πας η σ αυτόν που σε ξεγέννησε? να μας πεις τι σου είπε

ty11p2.png

καλέ που χαθήκατε??? θα το κλείσουμε το μαγαζί μάλλον ε?? πως τα πάτε με τις ζ'εστες?? έγω όλη μέρα με το κλιματιστικό είμαι αλλά σήμερα το απόγευμα οι προσευχές μου έπιασαν τόπο...12 βαθμούς έπεσε η θερμοκρασία έξω μετά απο ένα ξαφνικό μπουρίνι και έτσι δροσιστήκαμε επιτέλους!

ty11p2.png

Καλησπέρα...εχουμε λιώσει στην ζέστη.

Τα νέα μας γρήγορα...συνεχίζουμε να παλεύουμε με τον θηλασμό. Έπος θα γράψω. Η μικρή μία θηλάζει κανονικά, μία αρνείται και ουρλιάζει και κλαίει. Αντε να βγάλεις άκρη τι της φταίει. Εντωμεταξύ κάνει διάρροιες και αύριο θα πάρω τηλ τον παιδίατρο γιατί τις κάνει καιρό. Στην αρχή νομιζα οτι ήταν το εμβόλιο, μετά ότι κρύωσε...αλλά δεν τελειώνουν και δεν λέει.

Το ΣΚ ήταν τραγικό από ζέστη...χαμος. Ο σύζυγος πήγε Πάρο να κανονίσει την βάφτιση. Στις 29/09 πρώτα Ο Θεός κλείσαμε την εκκλησία.

Εγω ειμαι κλεισμένη μέσα...ούτε φρούτα δεν έχω γιατί κανείς δεν πήγε λαϊκή. Ελεύθεροι...αποκλεισμένοι.

Οσο για γυναικολόγο...και εγώ πήγα και επίσης μου έχει έρθει και περίοδος κανονικότατα από τον Μάιο...και μετά σου λένε αμα θηλάζεις αργει....όντως δηλαδή αργεί...εγω ήμουν εξαίρεση...και σ'αυτό.

Αντε καληνύχτες...

A5K6p3.png

Καλημερα!!

Palmoma πολύ υπομονη εχεις κανει κ εσυ... Σκεψου οτι σε λιγο καιρο θα εισαι στο νησι σου και θα ξεκουραστεις κ θα δροσιστεις οσο να ναι...

ioannav κ εδω πολλή ζεστη, Κ δεν εχει δροσισει καθολου...

Εμενα γενικα τα πιτσιρικια εχουν ξεσαλώσει... Ολο γκρινια. Τρωνε πλεον πιο συχνα, εκει που περιμενα να σταθεροποιήσουν το 3ωρο, γκρινιαζουν γτ μαλλον τους φταιει η ζεστη, και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Κ εγω εχω ψιλοφρικαρει να πω την αληθεια κ απογοητευτηκα με το θηλασμο... Ολοι λενε οτι γυρω στις 40 μερες ολα πανε καλυτερα. Εμεις πισογυρισμα.

Κ μου την εχει δωσει και καπως. Ειμαστε συνεχεια μεσα γτ δεν θελω να τα παω βολτα κ αν γκρινιαζουν, καλυτερα σπιτι, ετσι κ αλλιως κηπο εχουμε και παιρνουν τον αερα τους. Κ καθομαι ολο σπιτι και ή θα θηλαζω ή θα τρωω.. Ελεος πια, εχω παρει 4 κιλα απο τοτε που γυρισα απ το μαιευτηριο, μιλαμε για πολυ χαλια...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Gemini δυστυχώς και εμείς με το που 40ησαμε η κατάσταση χειροτέρεψε. Έχε υπόψη σου οτι παίζουν και τα άλματα ανάπτυξης...πολυ έντονα σ'αυτή την ηλικία. Αν θες πες μου να σου βάλω τις εβδομάδες να ξέρεις τι σε περιμένει.

Μην αγχώνεσαι πάντως...να είσαι ήρεμη και ψυχραιμη. Τα μικρά παίρνουν βάρος επομένως θέμα θηλασμού δεν υφισταται. Συνέχισε έτσι. Εχετε και τον κήπο, μια χαρά. Και εμείς κλεισμένες μέσα είμαστε. Από την μία η ζέστη, από την άλλη στείλαμε το καρότσι στο νησί (νομιζα οτι θα έφευγα νωρίτερα βλέπετε) και δεν έχουμε καρότσι και με το sling ιδρώνει πια...και έτσι μέσα...και λίγο μπαλκόνι το απόγευμα.

Και εγώ σημερα με ημικρανία σηκώθηκα. Πήρα ένα παυσίπονο, εκνευρίστηκα τρελλά γιατί ο σύζυγος ειχε κανονίσει να έρθουν μάστορες για να βάλουν κάτι ασφάλειες στα πατζούρια και δεν μου ειχε πει τιποτα. Και εμφανιστηκαν αυτοί και ειμασταν, εγώ ένα χαλι, ιδρωμένη, με το μάτι να μην ανοίγει απο ημικρανία και το βυζί έξω γιατί η μικρή έτρωγε και η μαμά μου με μια περικεφαλαία από αλουμινόχαρτο γιατί ειχε φτιάξει και ειχε βαλει χένα στα μαλλιά της και τα ζουμια να τρέχουν...μια ομορφιά. Το σπίτι άαανω κάαατω ούτε τα κρεβάτια δεν ειχαμε στρώσει. Και νευρίασα.....:evil::evil::evil::evil::evil: Δεν τα μπορώ αυτά...να έρχονται σπίτι και να μην το ξέρω....τρελλαίνομαι.

Αυτά τα νέα μας....και φυσικά...ζέστη παιδιά. Πολλή ζέστη. Αλλά και στο νησί μαθαίνω χάλια. Και δεν έχω παραλαθαλάσσιο σπίτι να κάνω μπλουμ κάθε φορά που ζεσταίνομαι.

A5K6p3.png

Καλησπέρα..... οπως βλεπετε ξενυχταω.

Ειχαμε κι αλλο αλμα αναπτυξης.. αλλα σημερα ηταν καπως καλυτερα. Ηρθε και η μαμα μου το μεσημερι και κοιμηθηκα 2 ωρες! Αλλος ανθρωπος ενιωσα! Και μετα πηγαμε και βολτα υποτιθεται για καφε στην παραλια. ΠΟλλή γκρινια ομως κοριτσια... μια αρχιζε ο ενας, μια ο αλλος... Κ εγω αγκαλια να τους πηγαινω βολτα να κοιμηθουνε. Τι στο καλο, εγω ξερω στα μωρα αρεσει η βολτα. Εμενα ουτε το καροτσι πολυθελουν.. Μηπως ειναι μικρα ακομα?? Παντως θα το σκεφτω να τους ξαναβγαλω νομιζω. στον κηπο με το σκυλο!

Κατα τα αλλα κουραση....... Με ποναει η μεση και η πλάτη μαλλον απ το θηλασμο. ΠΕριμενω τις καλυτερες μερες πάντως.

Palmoma εσεις πως πατε τωρα?? Εισαι καλυτερα??

ioanna εσυ?? Τι νεα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα ρε κορίτσια

καλά είμαι και εγώ..ξεκινήσαμε τα ψώνια για τα μπεμπέ..πάμε σε διάφορα μαγαζιά και μας λένε συνολικές τιμές για όλα (κρεβάτια, στρώμα, κάθισμα αυτοκινήτου, καρότσι κλπ) είναι πολλά τα λεφτά τελικά! βουνό μου φαίνονται..gemini να σε ρωτήσω εσένα που χεις και δίδυμα..σε ένα δωμάτιο τα έχεις και τα δυο?? επίσης που κοιμούνται τώρα που είναι μικρά? στα κρεβατάκια η σε καλαθούνα? palmoma πρέπει να δρόσισε λογικά και εκεί τώρα ε? σε εμάς πάντως είναι πολύ καλά απο θέμα ζέστης όλη την εβδομάδα και επιτέλους κοιμάμαι κανονικά σαν άνθρωπος..κάνε υπομονή φεύγεις σε λίγες μέρες!

future καλημέρα!!!!!!!!!!

ty11p2.png

καλημερα!

ιωαννα ναι ειναι πολλα τα εξοδα. τα εχω σ ενα δωματιο τα μωρα. στην αρχη και τα δυο σε μια κουνια, ομως ειδα οτι κοιμοντουσαν κα;λυτερα στο πορτ μπεμπε (μου ειχαν δωσει τετοια αντι καλαθουνας) και τα εβαζα κ τα δυο μες στην κουνια. τωρα εχει 2-3 εβδομαδες που ζεσταινοντουσαν εκει και τα εχω σε μια κουνια παλι. δηλ τα καλαθια κτλ ειναι για λιγο διαστημα.

γραφω με το ενα χερι..

σας φιλω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...