Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!τι κάνετε;

Εγώ πήγα πρωί πρωί,έδωσα αίμα και ούρα για τις γνωστές εξετάσεις.Τελείωσε και αυτό,τα αποτελέσματα θα βγουν Δευτέρα.Νόμιζα ότι ήταν ακριβές άκουγα διάφορα,αλλά τελικά θα μου κοστίσουν μόνο 10 ευρώ!

Φαγητό ....μακαρόνια με σαλτσούλα ο άντρας μου,σκέτα μακαρόνια εγώ.

Έχει έναν τρελό αέρα σήμερα...5 μποφόρ.Δεν τολμάς να ανοίξεις πόρτα.Δρόσισε όμως καλά!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακάρι να δρόσιζε και εδω...εχουμε λιωσει. Η μπέμπα δεν αντέχει....και θέλει και αγκαλιές και σουρώνουμε και οι δύο. Εντωμεταξύ με έχει πιάσει μέση, πλατη, γόνατα (τα καλά του σηκώνω βάρη)...και με την ζέστη είναι Τ Ε Λ Ε Ι Α.

Αύριο πάμε στον οστεοπαθητικό...ελπίζω να τα καταφέρουμε, να ειναι αυτό το πρόβλημα,να μας βρει την λύση και να μπορέσουμε να θηλάσουμε αποκλειστικά και πάλι. Αν ομως δεν...θα το παρω απόφαση, θα ζητήσω από τον παιδίατρο οδηγίες για το συμπλήρωμα και θα πάμε και επίσημα σε μπουκάλι και σκόνη. Θα ξέρω όμως οτι έκανα ό,τι περνουσε από το χέρι μου.;)

Πρέπει να κανονίσω χαρτια ΟΑΕΔ για την άδεια, και να ετοιμαστώ για το νησι. Αντε γιατί τα'χουμε παίξει..σας ειπα οτι το διπλανό διαμέρισμα κάνει ριζική ανακαίνιση και εδώ και 5 μέρες κοπανάνε συνεχως. Δηλαδη εχουμε, ζέστη, αϋπνία και θόρυβο απίστευτο...ειδυλλιακα ε;

A5K6p3.png

καλημέρα..ευτυχώς δρόσισε κοριτσάκια απο χθες βράδυ και κοιμήθηκα σαν άνθρωπος..με μπαλκονόπορτες ανοιχτές βέβαια(ζω επικίνδυνα!!) αλλά ευτυχώς κοιμήθηκα γιατί όλη μέρα ήμουν χάλια..είχα και δύσπνοια, και ταχυπαλμίες και χαλασμένο αιρκοντίσιον...

future και εγώ διάβαζα διάφορες τιμές για τις εξετάσεις αλλά 10 ευρώ πλήρωσα και εγώ

palmoma υπομονή ΣΕ ΟΛΑ...σκέψου οτι θα φύγεις σε λίγες μέρες και θα ανανεωθείς

ty11p2.png

Hello!

Futuraki καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις... Παλι καλα που δεν ειναι πολλά χρηματα. Κ εμεις περιμενουμε να ληξουν οι φαρμακοποιοι αυτο με τον εοππυ για να παρουμε τα εμβολια των παιδιων.

κι εδω φυσαει, μονο το μεσημερι ειναι δυσκολα...

Palmoma κι εγω το ιδιο θα σου πω... υπομονη! Και μακαρι να ξεμπερδεψετε με τον οστεοπαθητικο και να ειναι η λυση πού κοντα.

Αντε, και να σκεφτεσαι οτι θα πας διακοπουλες τωρα, θα ξεκουραστεις οσο να ναι και θα ξεφυγεις και απο την διπλανη ανακαινιση;)

ioannav κι εμεις μερικες φορες τις ανοιγουμε τις μπαλκονοπορτες...δεν ειναι ομως ευκολη η προσβαση... Τι να κανεις κι εσυ, ανθρωπος εισαι!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Που'στε καλε όλες; Γιατί χαθήκατε;

Εμεις ειμαστε σε γενικές γραμμές καλά, συνεχίζει το προβλημα με το στήθος...ακάθεκτο. Η μικρή δυσκολεύεται να τραβήξει και αυτό επιδεινώνει την κατάσταση. Τώρα θα κάνω έναν θεραπευτικό υπέρηχο όπως κανουν οι φυσιοθεραπευτές μήπως και τα διαλύσει...Ο γυναικολόγος μου μου ειπε οτι αν δεν περάσει θα πρέπει να σταματήσω το γάλα και τον θηλασμό γιατί φοβάται για αποστήματα. Ετσι προσπαθώ να το αποσυμφορήσω αναίμακτα...και να γλυτώσω κανένα μήνα θηλασμό ακομα.

Εδω σημερα και απο χθες βράδυ έχει έναν άερα...λες και είσαι σε καράβι. Ειμαστε καλεσμένοι και σε γάμο σήμερα.....στις 9.00 το βράδυ παρακαλώ. Επομένως καταλαβαίνετε τι ώρα θα ξεκινήσει το τραπέζι. Φυσικά δεν θα πάμε...στο τραπεζι. Μην τρελλαθω κι ολας. Ειπα στον σύζυγο να πάει, επειδή είναι φιλος του ο γαμπρός...αλλά δεν θέλει λέει.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!

Σημερα πηγαμε και σαραντισαμε! Το αλλο Σαββατο ειναι κανονικά, αλλά οκ..

Κι εδω εχει εναν αερα αλλο πράγμα! Δεν ειναι να πας πουθενα:evil: Ομως ειναι ζεστος και ψηθηκαμε το μεσημερι...

palmoma θεραπευτικό υπέρηχο:confused: Ολο καινουρια πραγματα μαθαινουμε μαζι σου! Μακαρι να τελειωσουν εδω τα "βασανά" σου. Εκανες οτι μπορουσες και με το παραπανω. Ο θηλασμος εχει πολλούς παραγοντες τελικά. Κι εμενα τωρα τελειταια πιανουν πολυ χαζά τη θηλη, πολύ εξω δηλαδη. Τι παθανε τεμπελιάσανε??

Να σε ρωτησω κιολας, οταν η μικρη σου αρχισε πχ να τρωει πιο αραια, και το στηθος σου ηταν γεματο και δεν αδειαζε τελειως με το γευμα, τι εκανες?? Εβγαζες με θηλαστρο?

Α, κ εμενα ο αντρας μου σπανια παει σε κοινωνικες εκδηλώσεις χωρις εμενα. Το εχει κολλημα, τι να πω!

Φιλακια.παω για ταισμα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Θεραπευτικός υπέρηχος ειναι αυτός που κάνουν οι φυσιοθεραπευτές...που ζεσταίνει την περιοχή. Μου προτειναν και αυτό και θα το κάνω. Εχουμε έναν φίλο φυσιοθεραπευτη θα ερθει το απόγευμα να κάνουμε προβα...τι να πω; Μακάρι.

Χθες πηγαμε στον γάμο...χάλι. Ήταν στις 9.00, στις 9 παρά τέταρτο που φτάσαμε ειδαμε χαμό κόσμο και έναν άλλον γαμπρο...οι γάμοι ήταν στην σειρά και είχαν 1 ώρα καθυστέρηση...Έτσι ο δικός μας ξεκίνησε κατά τις 10+...τι να σας πω..για να παω και στο πάρτυ ήμουν. Να φυσάει και να σηκώνεται το χώμα...και να γίνεται ένας χαμός. Τέσπα...συν οτι ήταν ο 2ος γάμος για τον γαμπρο και φιλο του συζύγου, συν του οτι εμείς έχουμε βαφτίσει τον μικρο του γιο με την πρώην γυναίκα του και ειμαστε φίλοι και της πρώην, συν του οτι χωρισαν....κυρίως για την νεα του σύζυγο...εεεε δεν είχα και την καλύτερη διάθεση εδώ που τα λέμε. Ήταν και τα παιδάκια του εκει και ήταν καραζορισμένα..και τσαντίστηκα ακόμα περισσότερο...τι να πω βρε παιδί μου. Ήταν ανάγκη να τα φέρει στον γάμο του; Δεν τα άφηνε τα καημένα στην ησυχία τους; Τι θαρρεί οτι χαιρονται;

Gemini κανονικά δεν θα πρέπει να βάλεις θηλαστρο γιατί θα πρέπει το στήθος σου να "μαθει" και να συντονιστεί με τις ανάγκες των μωρών σου. Αυτό σημαίνει να παράγει ό,τι τρώνε. Αν βάλεις θήλαστρο για να αδειάσεις αυτομάτως θα αυξήσεις και την παραγωγή σου...και αυτό δεν το θέλεις πίστεψέ με. Καλύτερα αν νιώσεις οτι έχει βαρύνει το στήθος σου να τα ξυπνήσεις και να τους δώσεις για να αποσυμφορηθείς από το να βάλεις θηλαστρο. Βέβαια για καλύτερα θα σου έλεγα να μιλήσεις με μια σύμβουλο θηλασμού. Στο site του συνδέσμου μπορείς να βρεις τηλ και ειναι πρόθυμες να σε βοηθήσουν...και πολύ πιο έμπειρες από εμένα.

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!

Palmoma καταλαβα...ο γαμος δεν ηταν οτι καλυτερο... Τη μικρη την ειχατε μαζι σας?? Κι εμεις βγηκαμε μια καροτσαδα χτες, αλλά δεν ειχε και πολύ επιτυχια... Ειχαμε γκρινια και παλι δημοσιο θηλασμο... Μαλλον ο καθαρος αερας ανοιγει την ορεξη, τι να πω. Δυσκολες παντως οι βολτες μερικες φορες. Ρισκαρεις πριν ξεκινησεις...

Κ εγω φανταζομαι δε λεει να βγαλω με θηλαστρο (δεν εχω κιολας:tongue:) γτ πρεπει ο οργανισμος να ρυθμισει την παραγωγη. Βασικα μετα απο 1-2 μερες αδειαζει τελειως. Τεσπα, θα δω πως θα παμε και θα τηλ στη μαια...

Τα υπολοιπα κοριτσα καλα?? Αντε να πεσει ο παλιοαερας...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ρε κορίτσια που είστε χαμένες;

Εδώ ζέστη ζεστη και αέρας. Σήμερα έτρεχα με ΟΑΕΔ και άκρη δεν έβγαλα. Τελικα ειμαι εγκλωβισμένη στην Αθήνα μέχρι 04/07...τότε τελειώνει η κανονική μου άδεια και τότε πρέπει να καταθέσω χαρτιά για το 6μηνο. Νωρίτερα δεν τα δέχονται. Δεν πειράζει ελπίζω μέχρι τότε να έχω τελειώσει και με το θέμα του στήθους. Αύριο παω σε μαστολογο να με δει, να μου πει κι αυτός την άποψή του.

Η μικρή κάπως καλύτερα θηλάζει..βεβαια ακομα παίρνει και ξένο. Αλλά εντάξει και το οτι θηλάζει ειναι καλό. Δεν θέλω να κόψω το γάλα και ελπίζω να μου πουν οτι δεν υπάρχει θέμα.

Εμείς δεν εχουμε κάνει δημόσιο θηλσμό...με τόσα προβληματα θα μου πειτε πως να το κάνουμε; Πάντως το sling ειναι πολύ καλό, πολύ βολικό και επίσης της αρέσει πολύ. Ξεκαρδίζεται κάθε φορά που την βάζω μέσα.

Αντε εμφανιστείτε καλέεεεεε

A5K6p3.png

Καλησπέρααααααα!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε;

Πήρα τα αποτελέσματα των εξετάσεων σήμερα και είναι πολύ καλά.Και το σίδηρο και το ασβέστιο,ζάχαρο δεν έχω......μου είπε η μικροβιολόγος ότι είναι τέλειες.Αύριο το απόγευμα θα πάω στον γιατρό,οπότε θα σας πω και τα νέα.Η αλήθεια είναι ότι τα συμπτώματα είναι λίγο πιο ήρεμα,πάνε και έρχονται.

Σήμερα είχα κάτι δουλειές στην εφορία,είχε πολύ κόσμο,με πέθανε η μέση μου και το έντερο μου,παρόλο που καθόμουν....είχε και τρομερή ζέστη...δεν έβλεπα την ώρα να έρθω σπιτάκι μου,στην δροσιά μου!!!!!

Palmoma δηλαδή θα είσαι εδώ ως τις αρχές Ιουλίου.Τι έκανες με το ίντερνετ;

Άντε βρε κορίτσι μου,να περάσει η περιπέτεια με το στήθος σου,πολύ σε σκέφτομαι....πονάει;

Geminaki...δημόσιος θηλασμός...ΜΠΡΑΒΟ βρε κορίτσι μου!!!!

Ioanna τι κάνεις, που είσαι;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Αντε βρε Future μπράβο για τις εξετασεις...τέλεια πας. Μια χαρά...Τ Ε Λ Ε Ι Α.

Το στήθος δεν πονάει όχι...ευτυχώς. Κάνω και υπέρηχους με τον φυσιοθεραπευτή. Αντε να δουμε...

Ιντερνετ δεν ειδα..αλλά θα δω. Αφου θα μείνω τόσο εδώ.

Σημερα εχει γενέθλια ο σύζυγος...και του πήραμε τουρτα...και έσβησε κεράκι το μεσημέρι. Τα πρωτα ως πατέρας...ήταν συγκινητικό!

A5K6p3.png

Αντε βρε Future μπράβο για τις εξετασεις...τέλεια πας. Μια χαρά...Τ Ε Λ Ε Ι Α.

Το στήθος δεν πονάει όχι...ευτυχώς. Κάνω και υπέρηχους με τον φυσιοθεραπευτή. Αντε να δουμε...

Ιντερνετ δεν ειδα..αλλά θα δω. Αφου θα μείνω τόσο εδώ.

Σημερα εχει γενέθλια ο σύζυγος...και του πήραμε τουρτα...και έσβησε κεράκι το μεσημέρι. Τα πρωτα ως πατέρας...ήταν συγκινητικό!

Να τον χαίρεστε πουλάκι μου,γερός να είναι και πάνω από όλα ήρεμος.Να τον έχεις μέχρι τα βαθυάααααα γεράματα!!!!

Εμείς προχθές στις 15 είχαμε επέτειο και την άλλη μέρα στις 16 είχε και εμένα ο αντρούλης μου γενέθλια.Να τους χαιρόμαστε λοιπόν.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Α ρε οι διδυμοσύζυγοι...κάνουν θραύση! ;) Φαγαμε στην μάπα και την "μητέρα" που ήρθε να πει τα Χρόνια Πολλά...αλλά δεν βαριέσαι, μικρο το κακό. Εγώ ήμουν με το μωρό που πεινούσε και θηλαζα και τάιζα (πήρε και συμπλήρωμα μητρικού γάλατος) και αυτή "αλλωνιζε" έξω. Αλλά εγώ ήμουν προστατευμένη.

Κατά τα άλλα καλύτερα. Το στήθος με 2 υπέρηχους πάει πολύ καλά. Σήμερα θα πάω και σε μαστολογο να με δει...για παν ενδεχόμενο. Η μικρή δείχνει να πίνει καλυτερα. Ακομα βεβαια σε κάποια γευματα παίρνει λίγο συμπλήρωμα είτε δικό μου (αν έχω βγάλει) είτε ξένο. Αλλα αυτά ειναι 2-3 μέσα στο 24ωρο...δηλαδή χθες για να ειμαι ειλικρινής και ΦΤΟΥ να μην το ματιάσω. Την νύχτα έφαγε από εμένα. Το πρωί σημερα πήρε λιγο συμπλήρωμα αλλά νομίζω οτι ειναι περισσότερο από άγχος δικό μου παρά κάτι άλλο...φωνάζει και αυτή και αγχώνομαι και γι'αυτο. Αλλά δεν παραπονιέμαι απο το να μην θηλάζει καθόλου αυτό ειναι προτιμότερο. Και ποιος ξέρει, ίσως σιγά σιγά το κόψουμε και τελείως το συμπλήρωμα.Για να δουμε...

A5K6p3.png

hello!!!

Να χαιρεστε τους αντρες σας κοριτσια!!!! Να τους καμαρωνετε!;);)

Future μπραβο για τις εξετασεις, μια χαρα πανε ολα! Τωρα με τη νεα κυβερνηση θα νοιωθεις και μεγαλυτερη σιγουρια φαντάζομαι:tongue:

Palmoma δουλευει τελικα ο υπερηχος,ε? Ωραια ρε κοριτσι μου να ανακουφιστεις κ εσυ λιγο...

Ειχες και τις επισκέψεις σου δεν μπορουσες:tongue: Ελα μωρε, δωσε τοπο στην οργη! Καλη διαθεση να υπάρχει, κ επικεντρωσου στο εργο σου!

ioannav που εισαι καλε?????

Εμεις μαλλον περναμε αλμα αναπτυξης (η σειρα του μικρού δηλαδή...). Ολη μερα το στηθος εξω και γκρινια. Αυτες οι στιγμες ειναι φρικη... Τρωει ο μικρος, χλαπακιαζω εγω..χαρμα δηλαδή! Ελεγα οτι θα σαραντιζαμε και θα ειμασταν καλυτερα, αλλά δεν το βλεπω...

Φιλάκια!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Οχι κορίτσια τίποτα δεν πάει καλά.Παλίνδρομη τελικά, και μάλιστα με δίδυμα.Παλινδρόμησε το ένα λίγες μέρες μετά τον 1ο υπέρηχο και επειδή ήταν στον ίδιο σάκο...πήρε και το άλλο μαζί του.Αν ήταν σε ξεχωριστούς σάκους μπορεί να είχε σωθεί το ένα.Αύριο πάω για απόξεση.Για να πω την αλήθεια δεν το πήρα τόσο βαριά όσο την 1η φορά.Ίσως γιατί από ένστικτο κάτι δεν μου πήγαινε καλά,το περίμενα στο βάθος.Σχεδόν το είπα στον γιατρό πριν κάνουμε τον υπέρηχο σήμερα.Τι να κάνουμε γίνονται και αυτά!!

Βγάζω και το τικεράκι.Φιλιά!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...