Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

χελόου..η γυναίκα του αδερφού μου είναι απο εκεί και είναι και η καλύτερή μου φίλη και θα πάω να δω το καινούριο μπεμπέ που κάνανε!! ευκαιρία είναι να πάω τώρα που μπορώ γιατί μετά ποιος ξέρει πότε θα μπορέσω να ξανακατέβω

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!

Palmoma ναι, κοιτα να εισαι εσυ καλά πρωτα απ ολα γιατι αλλιώς δεν παλευεται...

Στο νησακι για μηνες???? Αντε ωραια, θα κανει και η μανούλα και η μπεμπούλα διακοπές! Θυμαμαι και περυσι που ειχες πάει, οχι καλοκαιρι ομως και ησουν εγκυος...πως περνάει ο καιρός!

Καλύτερα που δεν εχεις κοσμο, δεν το συζητώ!

Futuraki τελικα το πηρα αυτο το φυσητήρι! Δεν το εχω χρησιμοποιήσει ακομα γιατι δε χρειάστηκε, απ οτι ειδα ομως στο γιατρο φανηκε πολύ αποτελεσματικό! Otrisalin ειναι αυτο που πηρα....

Εμεις εχτες περασαμε μια φριχτη νυχτα να το πω?? Οτι τωρα καταλαβα πως εχω παιδια και μαλιστα διδυμα να το πω?? Οπως και να το πω, η ουσια ειναι οτι ο μικρος ειχε (μαλλον-λες και ξεχωριζω!) κολικούς γιατι δεν την παλευε με τιποτα να κοιμηθει και ολο πεταγοταν απ τον υπνο του και μαζευε κάπως τα ποδαρακια του, και ο μεγαλος ηθελε να τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Αλμα αναπτυξης ή δεν ξερω κι εγω τι σκτ ηθελε μιλαμε ημουν από το απογευμα (με ενα 3ωρο διάλλειμα που μου χαρισε ο καλός Θεός!) μεχρι σημερα το πρωι με το στηθος εξω και εκεινος να τρωει καθε μια ωρα....Και ενδιάμεσα να ταιζω και τον αλλον μπας και ξεχασει τον πονο του...

Να δω πως θα παει και σημερα και θα τηλ στη μαια γιατι η υπομονη εξαντλειται πολύ γρηγορα... Μηπως δεν τρωνε καλά και πιπιλάνε? Τι πισογυρισμα να ειναι αυτο τωρα, δεν ξερω..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερα!!!

Εμεις εχτες περασαμε μια φριχτη νυχτα να το πω?? Οτι τωρα καταλαβα πως εχω παιδια και μαλιστα διδυμα να το πω?? Οπως και να το πω, η ουσια ειναι οτι ο μικρος ειχε (μαλλον-λες και ξεχωριζω!) κολικούς γιατι δεν την παλευε με τιποτα να κοιμηθει και ολο πεταγοταν απ τον υπνο του και μαζευε κάπως τα ποδαρακια του, και ο μεγαλος ηθελε να τρωει ΣΥΝΕΧΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Αλμα αναπτυξης ή δεν ξερω κι εγω τι σκτ ηθελε μιλαμε ημουν από το απογευμα (με ενα 3ωρο διάλλειμα που μου χαρισε ο καλός Θεός!) μεχρι σημερα το πρωι με το στηθος εξω και εκεινος να τρωει καθε μια ωρα....Και ενδιάμεσα να ταιζω και τον αλλον μπας και ξεχασει τον πονο του...

Να δω πως θα παει και σημερα και θα τηλ στη μαια γιατι η υπομονη εξαντλειται πολύ γρηγορα... Μηπως δεν τρωνε καλά και πιπιλάνε? Τι πισογυρισμα να ειναι αυτο τωρα, δεν ξερω..

Μην τρελλαίνεσαι...συμβαίνει αυτό. Μπορεί να ειναι άλμα, αν θες σου στέλνω σε ποιες εβδομάδες συμβαίνει να είσαι προετοιμασμένη. Θυμάσαι που σου ειπα οτι θα δεις αλλαγές...ψάχνουν να προσαρμοστούν. Κοιτα να ξεκουράζεσαι. Πιπιλάνε γιατί θέλουν να αυξήσουν την παραγωγή για το μέλλον...οτι χορταίνουν το βλέπεις από το βάρος και τις πάνες τους καθημερινά. Είστε μια χαρά.

A5K6p3.png

Palmomaki για τον θηλασμο δεν ξέρω πολλά,μόνο ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ.Ξέρω ότι αν πετρώσει το στήθος θέλει ζεστές κομπρέσες και μπάνια,και μασάζ για να φύγει το γάλα.Θα σου πω όμως τι μου εόπε η μαμάκα μου να κάνεις.Βρασε χαμομήλι σε μια κατσαρολίτσα και βάλε το στήθος σου από πάνω να το χτυπάει ο ατμός όσο πιο πολύ ώρα μπορείς.Αυτό έκανε η ίδια σε μένα όταν είχαν πετρώσει και τα δυο στήθη της και είχαν μελανιάσει.Δεν μπορούσε να τα ακουμπήσει και είχε κάνει πυρετό πάνω από 39.Το έκανε και άρχισε να τρέχει το γάλα μόνο του ενώ το είχε πάνω από τον ατμό.Να φροντίζεις να το χτυπάει πολύ καλά ο ατμός.Ούτε μασάζ ούτε τίποτα.Δοκίμασε το αν θες.Και να μην ξεχνάς να απλώνεις πάνω στις θηλές σου λίγο από το γάλα σου και να το αφήνεις να στεγνώνει.Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αποφεύγειες τις μολύνσεις.

Καλό κουράγιο!!!Φιλιά πολλά!!

Πάω να το κάνω ΤΩΡΑ ομως...και αν πιασει...τον Οκτώβρη θα έρθω πάνω να της φιλήσω τα χέρια, τα μάγουλα, τα μπράτσα...Ο Λ Α.

A5K6p3.png

:cry::cry::cry::cry::cry: Δεν έπιασε...και ειχα τρελλές ελπίδες....ΓΜΤ

Κάτι έκανε βεβαια, εσπασε ενα μεγάλο κομμάτι σε μικρότερα...αλλά παρά το γεγονός οτι έμεινα πολλές ώρες απο πάνω και εβραζα και εγω...τιποτα. Οχι μονο δεν έτρεξε το γάλα, αλλά και θηλαστρο που εκανα δεν εβγαλε...

Θα ξαναπροσπαθήσω...αλλά φοβάμαι μην ερεθίσω τελικά τις θηλές, γιατί ζέστη, κρύο, τράβηγμα...θα με στείλουν και δεν θα έχουν άδικο.

Θα παρω αντιφλεγμονώδες ειπε ο γιατρός...για να δουμε...

Εντωμεταξυ η μικρή δεν μπορει να ρουφήξει τίποτα...που να βρει γάλα στα πετρώματα. Ο,τι πάρει απο αυτά που βγάζω με θηλαστρο και τα υπολοιπα ξένο. Ελπίζω μόνο να μην αποθηλάσω τελείως έτσι που πάει η φάση.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορτσούδια.

Εγώ είμαι χάλια.ΔΕΝ μπορώ να φάω ΤΙΠΟΤΑ!!Μόνο μακαρόνια σκέτα,ψωμί και αγγούρι δέχεται το στομάχι μου.Οτιδήποτε άλλο το βγάζω.Και... πονάει το έντερο μου και... σήμερα είχα διάρροια....και...πονάει η μέση μου και... σειρά μου τώρα να γκρινιάξω!!!!!!!:(:(:(Πρωινές ναυτίες και κουραφέξαλα!!!Όλη τη μέρα τις έχω, μαζί με καούρες!!!

Palmoma να το ξανακάνεις,αφού κάτι έσπασε σημαίνει ότι κάνει δουλειά.Βάλε μπόλικο χαμομήλι για αν είναι πιο δυνατοί οι ατμοί και ξανακάντο.Θα σε ανακουφίσει και από τους πόνους αν έχεις.Έχει πετρώσει πάρα πολύ,ίσως θέλει λίγο χρόνο περισσότερο.Πάρε τα χάπια που σου είπε ο γιατρός αλλά μην το αφήσεις το χαμομήλι.

Οι άλλες τι κάνετε;Και καλά οι μωρομάνες έχουν δουλειά ακι δεν προλαβαίνουν να μπαίνουν....εσύ καρντάσι που χάνεσαι;Μόνη μου θα γκρινιάζω;;;;;Σνιφ-κλαψ!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλησπέρα κορτσούδια.

Εγώ είμαι χάλια.ΔΕΝ μπορώ να φάω ΤΙΠΟΤΑ!!Μόνο μακαρόνια σκέτα,ψωμί και αγγούρι δέχεται το στομάχι μου.Οτιδήποτε άλλο το βγάζω.Και... πονάει το έντερο μου και... σήμερα είχα διάρροια....και...πονάει η μέση μου και... σειρά μου τώρα να γκρινιάξω!!!!!!!:(:(:(Πρωινές ναυτίες και κουραφέξαλα!!!Όλη τη μέρα τις έχω, μαζί με καούρες!!!

Palmoma να το ξανακάνεις,αφού κάτι έσπασε σημαίνει ότι κάνει δουλειά.Βάλε μπόλικο χαμομήλι για αν είναι πιο δυνατοί οι ατμοί και ξανακάντο.Θα σε ανακουφίσει και από τους πόνους αν έχεις.Έχει πετρώσει πάρα πολύ,ίσως θέλει λίγο χρόνο περισσότερο.Πάρε τα χάπια που σου είπε ο γιατρός αλλά μην το αφήσεις το χαμομήλι.

Οι άλλες τι κάνετε;Και καλά οι μωρομάνες έχουν δουλειά ακι δεν προλαβαίνουν να μπαίνουν....εσύ καρντάσι που χάνεσαι;Μόνη μου θα γκρινιάζω;;;;;Σνιφ-κλαψ!!!!

μια χαρά πας λοιπόν!! ωραιότατα..δοκίμσε και βραστές πατάτες να φας..και εγώ το πρώτο τρίμηνο ήμουν πολύ χάλια..πατάτες και μακαρόνια έτρωγα κάθε μέρα, παξιμάδια, κρακεράκια άντε και κανένα μόλο, ναυτίες ΚΑΘΕ βράδυ..μερικές φορές ξεκινάγαν απ το απόγευμα, να σκεφτείς πως την έπεφτα για ύπνο απ τις 9 για να αποφεύγω την πολύ ανακατωσούρα του στομαχιού..τι μου τα θύμισες βραδυάτικα?? δε θα θελά να τα ξαναπεράσω!! σειρά σου είναι τα περάσεις και τα χεις όλα απ οτι διαβάζω..μια χαρά πάμε λοιπόν!!!

σήμερα είχε πολύ ζέστη ρε παιδιά τι ήταν αυτό..τίποτα δεν έκανα ολημερίς, μαγείρεψα φάγαμε και όλη μέρα σπίτι..αργα το απόγευμα και αφού έπεσε ο ήλιος πήγαμε στην έκθεση βιβλίου που χει στην παραλία αλλά τι το θελα....είχα σταματήσει σήμερα να παίρνω το χάπι για τις συσπάσεις και με το που βγήκα βόλτα πέτρωσε η κοιλιά μου και δεν μπορούσα καθόλου..ευτυχώς τα είχα μαζί μου(είμαι προνοητική!!) ε, μόλις το ήπια άρχισαν τα γνωστά, τρέμουλο, ταχυπαλμίες...μια αηδία..στο παγκάκι την βγάλαμε..ούτε είδαμε κάνα βιβλίο

ty11p2.png

Καλημερούδια!!!!

Εμεις ημασταν καλυτερα χτες... Και κοιμηθηκαν σχετικα ευκολα, βεβαια ειχε ερθει και η μαμα μου για ενισχύσεις:tongue:, και ηταν πιο νορμαλ στο φαγητο.... Βασικα προσπαθησα και τους κρατησα πάλι το 3ωρο, γιατι ετσι τρωνε και με περισσοτερη ορεξη..

[τωρα ακουω τον μικρο απ το πορτ μπεμπε που παιζει με τη φωνη του και γκρινιάζει αλλά δεν πάω, δεν πάω!!!]

Future κλασσικά ολες μας το 1ο τριμηνο το ριχνουμε στους υδατανθρακες. Ο γιατρος μου ειχε πει ειναι επειδη βοηθανε στις αναγουλες! Η φυση ξερει και σε σπρωχνει σε αυτα τα φαγητα... Κι εγω κλασσικά ψωμι και πατατες ετρωγα!

Και αναγούλες το πρωι και το βραδυ ειχα... Βοηθαει νε εισαι φαγωμενη πάντως...

Γκρινιαξε κι εσυ λιγο, σε συγχωρούμε!!

[τελικα πηγα κι εβαλα πιπιλα..]

ioannav κανε υπομονη, τωρα ο καιρος θα περάσει νεράκι!! Δε θα το πιστευεις ποσο γρηγορα. Ειναι και καλοκαιράκι, πηγαινε βολτουλες οσο μπορεις γιατι τον τελευταιο μηνα δε σε βλεπω πολυ ανετη, θα δυσκολέυεσαι.

Για το φαρμακο σκεψου οτι ειναι για καλό...τις συσπάσεις δεν τις θελουμε...εγω φαντασου εκανα συσπασεις τις τελευταιες μερες και μου ειπε ο γιατρος "γεννάς!"

Παω να σιδερωσω τωρα που ειναι νωρις ακομα, και οσο με αφησουν τα μικρα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημερούδια!!!!

Εμεις ημασταν καλυτερα χτες... Και κοιμηθηκαν σχετικα ευκολα, βεβαια ειχε ερθει και η μαμα μου για ενισχύσεις:tongue:, και ηταν πιο νορμαλ στο φαγητο.... Βασικα προσπαθησα και τους κρατησα πάλι το 3ωρο, γιατι ετσι τρωνε και με περισσοτερη ορεξη..

[τωρα ακουω τον μικρο απ το πορτ μπεμπε που παιζει με τη φωνη του και γκρινιάζει αλλά δεν πάω, δεν πάω!!!]

Future κλασσικά ολες μας το 1ο τριμηνο το ριχνουμε στους υδατανθρακες. Ο γιατρος μου ειχε πει ειναι επειδη βοηθανε στις αναγουλες! Η φυση ξερει και σε σπρωχνει σε αυτα τα φαγητα... Κι εγω κλασσικά ψωμι και πατατες ετρωγα!

Και αναγούλες το πρωι και το βραδυ ειχα... Βοηθαει νε εισαι φαγωμενη πάντως...

Γκρινιαξε κι εσυ λιγο, σε συγχωρούμε!!

[τελικα πηγα κι εβαλα πιπιλα..]

ioannav κανε υπομονη, τωρα ο καιρος θα περάσει νεράκι!! Δε θα το πιστευεις ποσο γρηγορα. Ειναι και καλοκαιράκι, πηγαινε βολτουλες οσο μπορεις γιατι τον τελευταιο μηνα δε σε βλεπω πολυ ανετη, θα δυσκολέυεσαι.

Για το φαρμακο σκεψου οτι ειναι για καλό...τις συσπάσεις δεν τις θελουμε...εγω φαντασου εκανα συσπασεις τις τελευταιες μερες και μου ειπε ο γιατρος "γεννάς!"

Παω να σιδερωσω τωρα που ειναι νωρις ακομα, και οσο με αφησουν τα μικρα...

αυτό φοβάμαι και εγώ, οτι θα περάσει ο καιρός πολύ γρήγορα και δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα..και μετά χέστα, θα ρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή μου..πως έιναι η ζωή με 2 παιδιά βρε gemini?? πολύ αγχώνομαι

ty11p2.png

αυτό φοβάμαι και εγώ, οτι θα περάσει ο καιρός πολύ γρήγορα και δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα..και μετά χέστα, θα ρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή μου..πως έιναι η ζωή με 2 παιδιά βρε gemini?? πολύ αγχώνομαι

ενα μονο θα σου πω...πολύ διαφορετική!!!!!

Σε παιρνει η μπαλα ομως και πας...και δεν το πιστευεις!

Εμεις σημερα πηγαμε την πρωτη μας βολτα. Πηγαμε θαλασσα και κατσαμε για καφε. Ημασταν βεβαια σχεδον μονοι μας, και θηλασα κιολας εκει!!!!!!!! Μεγαλη ευκολια αυτο πλάκα πλάκα... Αλλιως επρεπε να γυρισουμε πολύ γρηγορα γτ ο μικρος γκρινιαζε. Γυρισα πολύ ανανεωμένη κορίτσια..ειχα αρχισει να ψιλοσαλταρω απ το μεσα...

Να δουμε σημερα τι νυχτα θα εχουμε...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα..

ψαράκι στο φούρνο σήμερα και βρώμισε και ζεστάθηκε όλο το σπίτι..μαζί και γω

gemini αρχίσαμε τις βολτούλες ε? μια χαρά..εγκαινιάσατε και το καρότσι ε? άντε σιγά σιγά θα κάνεις και κανένα μπανάκι! δε μου λες..τα αγόρια σου δε μοιάζουνε μεταξύ τους σωστά? όμοιότητες βρίσκεις?

future που είσαι?? ξερνάμε ξερνάμε??? ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!

palmoma τι έγινε με το στήθος σου τελικά? πάλι καλά θήλασες για αρκετό και καιρό οπότε μην αγχώνεσαι που δίνεις και ξένο

η tina τι να κάνει άραγε?΄λογικά θα ναι στην αναμονή ε?

τα υπόλοιπα κορίτσια χαθήκαν (mamysoon, ftoula)

ty11p2.png

Γεια σας κορτσούδια!!!Τι μου κάνετε;Ζέστανε ο καιρός έτσι;

Σήμερα έκανα χοιρινό με μπάμιες...το αν θα φάω είναι άγνωστο,διότι έχω καούρες από το πρωί.Χθες δεν ήμουν έγκυος...δηλαδή ήμουν αλλά ήταν σαν να μην ήμουν.Αφού ανησύχησα για μια στιγμή..ούτε καούρες ούτε πόνοι τίποτα.Μου μπήκανε ψύλλοι στα αυτιά και άρχισα να ζουλάω τα βυζιά μου για να δω αν πονάνε.Πονούσαν αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν από την εγκυμοσύνη ή από το ζούληγμα!!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα πάντως ξαναέχω καούρες και λίγο πόνο στο έντερο!!!!!!!!!!!

Πάνε έρχονται δηλαδή!!:confused::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κορίτσια.

Ο αγώνας εδώ συνεχίζεται. Δεν έχουμε κανένα νεότερο επομένως δεν σας πρήζω με τα δικά μου.

Πηγα και αποτριχώθηκα και επιτέλους βγήκα από το σπιτι για κάτι άλλο ασχετο με την μπέμπα και όλα έγιναν πιο αισιόδοξα. Η αλήθεια ειναι οτι όλη μέρα μέσα...ιδρυματοποιείσαι.

Μπράβο Gemini για την βόλτα και για τον θηλασμό...αντε τώρα που ξεκίνησες να μην σταματήσεις.

Futuraki το θέμα ιντερνετ στο νησί θα το κοιτάξω. Δεν λέει χωρίς όντως.

Κάνε κουράγιο με τις αναγούλες...θα περάσουν. Να σκεφτεσαι τον επομενο υπερηχο.:D

Ιoanna ηθελα να θηλασω αποκλειστικα για 6 μηνες. Τωρα θελω απλα να θηλασω οσο μπορω περισσοτερο. Θα δειξει τι θα καταφερω...

A5K6p3.png

Καλημερουδια!!!!

Τι κανετε εγκυούλες και μανούλες??

ioannav οχι ομοιότητες δε βρισκω...δε μοιάζουν πουθενα μιλάμε!! Ουτε εξωτερικά, ουτε και σα χαρακτηρες.ΤΕΛΟΙΩΣ διαφορετικοί.

πηγαμε και με το καροτσι, ειναι καπως μεγαλο, αλλά τσουλάει αψογα!

Palmoma μακαρι τα πραγματα να πανε εις το εξης εστω και λιγο καλύτερα. Και δε μας πρηζεις κ εγω που θηλαζω τα βρισκω πολύ ενδιαφεροντα αυτα που λες...

Εμεις ειμαστε καλά. Χτες κουραστηκα το πρωι γτ ημουν συνεχεια μονη μου, τα μωρα εναλλαξ πεινουσαν κ ταιζα ολη την ωρα και προς το μεσημερι δωσανε κ ενα γκαζι ταυτοχρονα. Ευτυχως τοτε ηρθε και ο αντρας μου. Ομως ειχα μπουκωσει κάπως, και στεναχωρηθηκα οτι δεν μπορεις πολύ ωρα μονη σου. Θες συνεχεια βοηθεια. Οπως επίσης και βολτες πάλι δεν μπορεις να τα παρεις και τα δυο... Τελοσπάντων, ευτυχως τους κοιταζω και τα ξεχναω ολα!!

Και το απογευμα πηγαμε πάλι βολτιτσα, και ολα καλα ευτυχως! Ειδατε, εκλεισα με αισιοδοξία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini ετσι είναι μερικές μέρες "μπουκώνεις" από το τρέξιμο. Συνειδητοποιείς οτι περνά η μέρα και κάνεις τα ίδια ανά 2ωρο: τάισμα, αλλαγμα, νανι, τουμπαλιν. Αλλά οταν 40ησουν με το καλό που θα σου σκάνε τα συνειδητά τους χαμόγελα...θα νιώθεις ένα κύμα απίστευτης ευτυχίας να σε πλημμυρίζει. Ειλικρινά θα νιώθεις οτι..."φεύγεις"...οτι τρελλαίνεσαι...τόση χαρά είναι αυτό το βλέμμα που σε κοιτάει, σε γνωρίζει και σου χαμογελάει διάπλατα.

Εγώ σήμερα πάω γυναικολόγο, επιτέλους και εχω αργήσει κι ολας. Να δουμε τι θα πει κι αυτός για την κατάστασή μου.

Τι ζέστη ειναι αυτή βρε παιδιάαααα; Υποφέρουμε. Κανουν και ανακαίνιση στο διπλανό διαμέρισμα και κοπανάνε όλη μέρα...δεν αντέχεται η κατάσταση. Και εγώ μεσα στο σπιτι μια τρελλή με τα βυζιά έξω να κάνω κομπρέσες και αντλήσεις....αν μας δει κάποιος απο μια μεριά θα μας πάει στο τρελλοκομείο :tongue:

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...