Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Palmoma εσένα ποιο είναι το επόμενο βήμα τώρα?? Νιώθεις τίποτα? Το έχεις ανακοινώσει πουθενά?

To ξέρουν η μαμά μου και η πεθερά μου, τα αδέρφια μας (και οι σύζυγοι αυτών), τα αδέρφια της μαμάς μου...και κατά συνέπεια και τα πρώτα μου ξαδέρφια. Και φυσικά τα ανήψια μου...Αυτοί. Και εκεί θα μείνουμε μέχρι την αυχενική διαφάνεια. Και δεν νιώθω απολύτως τίποτα...ουτε ναυτίες, ουτε αναγούλες, ούτε πεινα..μονο το στήθος ειναι πρησμένο και βαρύ και απο καιρου εις καιρόν νιώθω και κανένα τράβηγμα χαμηλά στην κοιλιά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαι.. Απλά παιρνω αντιβίωση μέχρι τη Δευτέρα...

Να πω κάτι άσχετο να με βρίσετε?? Σήμερα νιώθω ένα άγχος. Δεν ξέρω γιατί. Έχω αγωνία. Φοβάμαι για το αν θα είναι καλό να κάνω την εμβρυομεταφορά τόσο άμεσα (και σκεφτείτε οτι αυριο θα μάθω τελικά πότε θα την κάνω), φοβάμαι τι θα κάνω αν δεν πετύχει, έχω αγωνία για το αν θα πάρω απόσπαση για να μπορώ τουλάχιστον να μένω σπίτι μου αυτή τη χρονιά, και σκέφτομαι οτι έχω ήδη παχύνει αρκετά και αυτό δε βοηθάει το αναπαραγωγικό μου σύστημα ή αν μείνω έγκυος θα έχω προβλημα κατά τη διάρκεια......

Μήπως να πέσω απ το μπαλκόνι?

Όχι να μην πέσεις από το μπαλκόνι!!!Απλά σταμάτα να σκέφτεσαι διάφορα τέτοια...για την ακρίβεια....σταμάτα να σκέφτεσαι γενικά!!!:tongue::tongue:

Ίσως αυτό βοηθήσει!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Τα νέα μου: οι ωοθήκες είναι ακόμα διογκωμένες:(. Απλά ο γιατρός μ είπε αν είναι για να γλιτώσω ένα 15ήμερο να κάνω μια ένεση daronda (οπως έιχα κάνει στην αρχή της εξωσωματικής) και μετά απο 16 μέρες να πάω για υπερηχο. Τότε λέει οι ωοθήκες θα είναι εντάξει και θα αακολουθήσω την αγωγή για τη μεταφορά. Δηλ. κατά τις 15 Σεπτεμβρίου..

Επίσης σήμερα μας ανακοινώθηκε άλλη μία εγκυμοσύνη στο φιλικό περιβάλλον...Να πω οτι δε ζηλεύω? Ψέμα θα ναι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τα νέα μου: οι ωοθήκες είναι ακόμα διογκωμένες:(. Απλά ο γιατρός μ είπε αν είναι για να γλιτώσω ένα 15ήμερο να κάνω μια ένεση daronda (οπως έιχα κάνει στην αρχή της εξωσωματικής) και μετά απο 16 μέρες να πάω για υπερηχο. Τότε λέει οι ωοθήκες θα είναι εντάξει και θα αακολουθήσω την αγωγή για τη μεταφορά. Δηλ. κατά τις 15 Σεπτεμβρίου..

Επίσης σήμερα μας ανακοινώθηκε άλλη μία εγκυμοσύνη στο φιλικό περιβάλλον...Να πω οτι δε ζηλεύω? Ψέμα θα ναι...

Καλό το λίνκ!!Να δεις που θα είμαστε μαζί για εμβρυομεταφορά...είδες σύμπτωση;;;:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...τι κάνετε;

Σήμερα έχει φακές το μενού, και τα υπόλοιπα μπιφτέκια...(απο προχθες ειχαν μείνει έτοιμα πλασμένα στην κατάψυξη). Αύριο πάω 3ημερο στην αγαπημένη που πεθερούλα και δεν θα έχω internet. Δευτέρα θα γυρίσω, ελπίζω όχι πολύ αργα...και αν δεν ειναι αργά θα μπω να διαβασω νέα σας ειδάλλως...την Τρίτη τώρα.

Gemini έχεις πάθει αυτό το δεν ξέρω τι μου φταίει. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας με το κύμα...ειπαμε ότι είχες να κάνεις το έκανες...τώρα απλά θα ακολουθήσεις το πεπρωμένο και όλα θα πανε καλά. Και μην ζηλεύεις...σύντομα θα είσαι και εσύ έγκυος. Ειμαι πολύ σίγουρη γι'αυτό.

Future τον περιμένω τον μουσακά ε; Μην δεις οτι εβαλα φακες και δεν τον στείλεις.

A5K6p3.png

Γεια σας κοριτσια...τι κάνετε;

Σήμερα έχει φακές το μενού, και τα υπόλοιπα μπιφτέκια...(απο προχθες ειχαν μείνει έτοιμα πλασμένα στην κατάψυξη). Αύριο πάω 3ημερο στην αγαπημένη που πεθερούλα και δεν θα έχω internet. Δευτέρα θα γυρίσω, ελπίζω όχι πολύ αργα...και αν δεν ειναι αργά θα μπω να διαβασω νέα σας ειδάλλως...την Τρίτη τώρα.

Gemini έχεις πάθει αυτό το δεν ξέρω τι μου φταίει. Πρέπει να χαλαρώσεις και να πας με το κύμα...ειπαμε ότι είχες να κάνεις το έκανες...τώρα απλά θα ακολουθήσεις το πεπρωμένο και όλα θα πανε καλά. Και μην ζηλεύεις...σύντομα θα είσαι και εσύ έγκυος. Ειμαι πολύ σίγουρη γι'αυτό.

Future τον περιμένω τον μουσακά ε; Μην δεις οτι εβαλα φακες και δεν τον στείλεις.

Καλέ τον έστειλα:tongue::tongue:

%CE%9C%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82+7.JPG

Καλά να περάσεις!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ακριβώς αυτό έχω πάθει!!!!!!!!!! Πιο συγκεκριμένα το ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ! Τελοσπάντων, έχει ο Θεος... Σκέφτομαι τώρα μηπως ξαταφέρουμε και φύγουμε Τριτη-Τετάρτη να ξελαμπικάρουμε και λίγο...

Future αυτό που είπες είναι το καλύτερο: Να μη σκέφτομαι γενικά!

Μαζί στην εμβρυομεταφορά?? Να κι ένα καλό νέο!! Λες΄να ναι και η ioannav και να γίνουμε 3? Πλάκα θα χει!;)

Αμάν με τον μουσακα! Τι τον δείχνεις, είμαστε κι εμείς εδω!:tongue:

Και πανω που σήμερα σκέφτηκα να κόψω τουλάχιστον ψωμί-γλυκά, μου έφερε η πεθερά μου ένα ψωμί ζυμωτό .... μούρλια!!!!!!!!! Απο αυτά που σ αρέσει να τα τρως και σκέτα!! Γεια στα χέρια της!! Τελικά δεν είναι να πω τίποτα εγώ...γίνεται το αντίθετο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

gemini μην αγχώνεσαι βρε κοριτσάκι όλα καλά θα πάνε..ας αργήσει τι να κάνουμε, αρκεί όλα να γίνουν σωστά..πιστεύω πως θα πέσουν μαζί οι εμβρυομεταφορές μας..στις 22 που θα δω το γιατρό μου θα ξέρω σίγουρα..προς το παρόν...αναμονή.

απο σήμερα ξεκινάει η άδεια μου, θα πάω λίγες μέρες στη μαμά μου, λίγες μέρες χαλκιδική για μπάνιο και επιστροφή μετά για τα δύσκολα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Gemini σε καταλαβαινω,αλλα προσπαθησε να μηνσκεφτεσαι τοσο μακρια!Ενα βηματακι τη φορα,ενταξει?

Βρε future με καταστρεψες παλι με το μουσακα σου!Βρε εγω δεν κανει να τρωω τετοια πραγματα κι εσυ μου τα δειχνεις φατσα φορα?Αααααχ,δε θα μεινεις κι εσυ εγκυος?Θα σου πω εγω τι θα ανεβαζω να βλεπεις στο site!καλομελετα κι ερχεταιιιιι!!!:D:D:D:D

Palmoma ουτε κι εγω εχω εμετους και υποτιθεται οτι με διδυμα θα επρεπε να εχω πιο εντονα συμπτωματα.Ειδες λοιπον οτι δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο οταν εισαι εγκυος?Παντως εγω σταματησα να διαβαζω και να ακουω και πολλα πολλα γιατι στην αρχη ψαχνομουν και ελεγα πως κατι δεν παει καλα αφου δεν κανω εμετο!Τα θελει κι εμενα ο κω...ς μου μου φαινεται!!:D:D

Luckystar τα συμπτώματα ειναι βλακείες...καθεμία έχει τον οργανισμό της και κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά. Δεν αντιδράμε το ίδιο στις ενέσεις, στα φάρμακα, στην ωοληψία, στην εμβρυομεταφορά...γιατί να αντιδράμε το ίδιο στην εγκυμοσύνη;

Εγω χαίρομαι που δεν έχω ούτε ναυτίες, ουτε εμετούς, ούτε ζαλαδες, ουτε κουραση, ουτε πεινα...και εύχομαι έτσι να πάει και η συνέχεια. Ούτε η μαμά μου ειχε τέτοια συμπτώματα. Ούτε η νύφη μου. Θέλω να πω..πολλές γυναίκες δεν τα έχουν...και περνάνε μια χαρά. Εεε δεν θα ανησυχήσω τώρα που δεν παιδεύομαι κι ολας....μην τρελλαθούμε εντελώς. Αλλωστε ο γιατρός λέει οτι όλα καλά...γιατί να τον αμφισβητήσω εγώ;

A5K6p3.png

Κορίτσια ευχαριστώ για την συμπαράσταση...γενικώς! Νιωθω κι εγώ να πνίγομαι ώρες-ώρες αλλά το ξεπερνάω...

luckystar που ήσουν καλέ τόσο καιρό??? τι κάνεις? τα μπεμπάκια καλά??

Palmoma θα χρειαστείς πολυυυυυυυυυ υπομονή μου φαίνεται τον Σεπτέμβρη! Θα είμαστε και οι 3 με ορμονοβόμβες και ποιος μας πιάνει;) Ξεκουράσου τωρα λίγο στην πεθερά να φορτώσεις μπαταρίες!

ioannav άντε να πας κι εσύ στο γιατρό να μάθεις λεπτομέρεις. Αλλά πρώτα να χαρείς την αδειούλα! Ωραία βόλτα θα κάνεις βλέπω!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κανονίστε να με τρελλάνετε σε ένα μήνα...ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ! Να σας πιάσουν τα ορμονικά σας και να μην σας προλαβαίνω να σας κάνω καλά...:tongue::tongue:

Εμείς;;;....τα πιο ήρεμα παιδιά του πλανήτη;;;;εμείς;;;.... ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!Μας παρεξήγησες!!!.....Έχουμε εμείς κανένα πρόβλημα;;;....εεε;;;....έχουμε;;;....εεεεε;;;....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βρε future με καταστρεψες παλι με το μουσακα σου!Βρε εγω δεν κανει να τρωω τετοια πραγματα κι εσυ μου τα δειχνεις φατσα φορα?Αααααχ,δε θα μεινεις κι εσυ εγκυος?Θα σου πω εγω τι θα ανεβαζω να βλεπεις στο site!καλομελετα κι ερχεταιιιιι!!!:D:D:D:D

Καλά:oops::oops:....έχεις δίκαιο!!

Να με τιμωρήσεις.....να με τιμωρήσεις....όχι πρέπει....και αν είναι και αληθινά τα φαγητά αντί για φωτογραφίες....ακόμη χειρότερα!!!:tongue::tongue:

Τι κάνεις μέλλουσα διδυμομάνα;;;Μεγαλώνει η κοιλίτσα;;...εεεε;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...