Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

κοριτσάρες τι κάνετε? θηλάζεται ξεσκατίζεται κλπ κλπ ε??? μια χαρά!!!

future άντε γύρνα απ το γιατρό και πες μας τα ευχάριστα νέα επιτέλους

χθες που ξαναπήγα στο γιατρό για τη Β επιπέδου το μωρό είχε αλλάξει μεν θέση αλλά συνέχιζε να μην πολυκουνιέται..όλες οι μετρήσεις που έκανε ήταν φυσιολογικές,1ώρα με ταλαιπωρούσε ψάχνοντας να βρει κάτι..δεν έβρισκε όμως..έψαξε και για αναιμία μου είπε αλλά δε βρήκε κάτι και συνέχισε να τον προβληματίζει το γεγονός οτι το μωρό ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!! τελικά μου είπε να ξαναπάω στις 22 του μήνα που θα χει μεγαλώσει το μπεμπέ για να ξανατσεκάρει την κινητικόττητά του..αγχώθηκα ρε κορίτσια..μέσα μου ξέρω πως όλα θα είναι μια χαρά και τ αγόρι μου δεν έχει κάτι αλλά γιατί προβληματίζεται τόσο ο ντόκτορ και με αγχώνει??? τα ψειρίζει πολύ τα πράγματα ο συγκεκριμένος και καλά κάνει αλλά μήπως είναι λίγο υπερβολή το οτι δεν πολυκινείται?? αφού έτσι και αλλιώς όλες οι άλλες μετρήσεις βγήκαν μια χαρά..τελος πάντων που να ξέρεται και σεις τι μπορεί να συμβαίνει.......α! βρήκε σε μένα ότι έχω κυρσούς στη μήτρα και στον πλακούντα αιμολίμνες..ο ψάχνων βρίσκει!! δεν είναι κάτι ανησυχητικό μου είπε απλά το ανέφερε και το έγραψε στην αναφορά..αυτά!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!!!Επέστρεψα απο τον γιατρό.

Λοιπόοοοονννν τα νέα μου!!!

ΝΑΙ!!! το είδαμε...και το ΑΚΟΥΣΑΜΕ...αχ κορίτσια ακούσαμε την καρδούλα του!!Τι να σας πω ακόμη δεν το πιστεύω!

Να το βλέπω στον υπέρηχο, να ακούω την καρδούλα του και το μόνο που έλεγα ήταν"δεν το πιστεύω...δεν το πιστεύω" και ο γιατρός μου να λέει"καλέ ναι..αλήθεια σου λέω...πίστεψε το...νάτο".Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα βρε κορίτσια...με το ζόρι κρατήθηκα.Με αγκάλιασε, με φίλησε (ο γιατρός μου)...πολύ το χάρηκε!!!

Από ότι είπε ο σάκκος είναι πολύ καλός,σε πάρα πολύ καλή θέση ψηλά στη μήτρα,η οποία είναι πεντακάθαρη.Είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων και 5 ημερών!Την Κυριακή αλλάζω εβδομάδα,μπαίνω στην 8η.Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες στην 9η εβδομάδα.Μέχρι τότε μου έδωσε ένα κατεβατό εξετάσεις να κάνω.Τα utrogestan θα τα παίρνω σίγουρα όλο το 1ο τρίμηνο μαζί με filicine.Μου είπε πάντως ότι όλα τα βλέπει πάρα πολύ καλά,και η καρδούλα του είναι δυνατή!

Να πάνε όλα καλά,να περάσει ένας μήνας ακόμη,να κλείσω το 1ο τρίμηνο!!!!!!!!!Αυτά...ακόμη δεν το πιστεύω παρόλο που έχω όλα τα συμπτώματα,παρόλο που το είδα!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!!!Επέστρεψα απο τον γιατρό.

Λοιπόοοοονννν τα νέα μου!!!

ΝΑΙ!!! το είδαμε...και το ΑΚΟΥΣΑΜΕ...αχ κορίτσια ακούσαμε την καρδούλα του!!Τι να σας πω ακόμη δεν το πιστεύω!

Να το βλέπω στον υπέρηχο, να ακούω την καρδούλα του και το μόνο που έλεγα ήταν"δεν το πιστεύω...δεν το πιστεύω" και ο γιατρός μου να λέει"καλέ ναι..αλήθεια σου λέω...πίστεψε το...νάτο".Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα βρε κορίτσια...με το ζόρι κρατήθηκα.Με αγκάλιασε, με φίλησε (ο γιατρός μου)...πολύ το χάρηκε!!!

Από ότι είπε ο σάκκος είναι πολύ καλός,σε πάρα πολύ καλή θέση ψηλά στη μήτρα,η οποία είναι πεντακάθαρη.Είμαι ακριβώς 6 εβδομάδων και 5 ημερών!Την Κυριακή αλλάζω εβδομάδα,μπαίνω στην 8η.Θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες στην 9η εβδομάδα.Μέχρι τότε μου έδωσε ένα κατεβατό εξετάσεις να κάνω.Τα utrogestan θα τα παίρνω σίγουρα όλο το 1ο τρίμηνο μαζί με filicine.Μου είπε πάντως ότι όλα τα βλέπει πάρα πολύ καλά,και η καρδούλα του είναι δυνατή!

Να πάνε όλα καλά,να περάσει ένας μήνας ακόμη,να κλείσω το 1ο τρίμηνο!!!!!!!!!Αυτά...ακόμη δεν το πιστεύω παρόλο που έχω όλα τα συμπτώματα,παρόλο που το είδα!!!!!!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ FUTURAKI!!!!!!!!!!!!! τα κατάφερες και τα κατάφερες και μόνη σου!!! όλα καλά εύχομαι απο δω και πέρα, να είσαι ήρεμη, να ξεκουράζεσαι και να μη σε απασχολεί τίποτα άλλο πέρα απ το μωρό σου. ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ FUTUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ty11p2.png

Futuraki ενα θα σου πω: "εισαι ωραια!"!!!! Μας εχεις βαλει τα γυαλιά!;););)

Μπραβο μπραβο μπραβο για το σπορακι που ειναι εκει και καλά γατζομ'ενο:P Πότε σου εδωσε ΠΗΤ??

Σιγα σιγα πρεπει να το συνειδητοποιήσεις οτι εισαι εγκυούλα!!

Ioannav αφου οι μετρησεις σας ειναι καλές μην αγχωνεσαι...Το πολύ πολύ ο μπεμπης να ειναι ησυχος, κατι που θα σου φανει πολύ χρησιμο μετέπειτα:tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ FUTURAKI!!!!!!!!!!!!! τα κατάφερες και τα κατάφερες και μόνη σου!!! όλα καλά εύχομαι απο δω και πέρα, να είσαι ήρεμη, να ξεκουράζεσαι και να μη σε απασχολεί τίποτα άλλο πέρα απ το μωρό σου. ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ FUTUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ευχαριστώ!!!!Προσέχω όσο μπορώ...δηλαδή πολύ!!!Και ναι προσπαθώ να μην αγχώνομαι.Ας πούμε σήμερα,έχω ελαφρούς πόνους περιόδου και είδα λίγα καφέ...αλλά δεν αγχώθηκα γιατί από οτι υπολόγισα, αν δεν ήμουν έγκυος σήμερα-αύριο θα μου ερχόταν περίοδος.Και από οτι διάβασα πολλές γυναίκες το έχουν σαν σύμπτωμα!!!!:P

Όσο για σένα...όλα καλά είναι μη το σκέφτεσαι.Αφού οι μετρήσεις είναι καλές δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Αμάν πια αφήστε το μωρό ήσυχο...αγοράκι είναι και ως γνωστό τα αγοράκια είναι λίγο "βαριά" που λέει και ο σοφός λαός!!:tongue::tongue::tongue:

Έβαλα τικεράκι αλλά...μήπως είναι λίγο νωρίς βρε κορίτσια;Να το βγάλω λέτε;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Futuraki ενα θα σου πω: "εισαι ωραια!"!!!! Μας εχεις βαλει τα γυαλιά!;););)

Μπραβο μπραβο μπραβο για το σπορακι που ειναι εκει και καλά γατζομ'ενο:P Πότε σου εδωσε ΠΗΤ??

Σιγα σιγα πρεπει να το συνειδητοποιήσεις οτι εισαι εγκυούλα!!

Ioannav αφου οι μετρησεις σας ειναι καλές μην αγχωνεσαι...Το πολύ πολύ ο μπεμπης να ειναι ησυχος, κατι που θα σου φανει πολύ χρησιμο μετέπειτα:tongue:

ΠΗΤ δεν μου είπε...θα μου πει σε 2 εβδομάδες...γιατί δεν μου είπε;;;...εεεε;;;;.....γιατί;;:tongue:

Από οτι υπολόγισα εγώ(έχω κάνει διατριβή) η ΠΗΤ θα είναι 24 Ιανουαρίου.Αλλά επειδή θα είναι με καισαρική θα πάει πιο νωρίς...πόσο δεν ξέρω.Θα μάθω σε 2 εβδομάδες!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα!

Future μεγεια το τικεράκι!;) Δεν ειναι νωρις, ασε να το βλεπουμε κι εμεις να θυμομαστε σε τι σταδιο εισαη η φρεσκοεγκυούλα!!

Δηλ θα γεννησεις με το νεο ετος?? Τι πιο ομορφο για να ξεκινησει μια χρονιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μπράβο βρε Future, μπράβο, μπράβο....όλα καλα. Είδατε που πιάνουν οι ευχές των εγκύων...; tΓιατί εγώ να ξέρετε ειχα ευχηθεί για όλες εσάς που προσπαθείτε εγκυμοσύνες. Ειδικα για σένα, που ειχαμε πει και 2-3 παραπάνω κουβέντες...ήξερα τα ζόρια σου...και να λοιπον που δεν χρειάστηκε η επισκεψη που σου ειχα προτεινει (στον γιατρό). Όλα καλά θα σου πάνε, ασε το τικεράκι εκει που ειναι μια χαρά :tongue:

Ioanna μην μασάς...μια χαρά ειναι ο μπέμπης σου. Απλά η μπέμπα κάνει πολλή φασαρία και αυτός κουράζεται και δεν μπορεί να ακούει και την πέφτει...ειναι αραχτός βρε παιδί μου...του λειπει μια φραπεδιά και ειναι έτοιμος.

Geminaki καλά έκανες και εδωσες πιπίλα. Κάθε παιδί είναι διαφορετικό. Εμείς δεν ειχαμε δώσει μέχρι που έκλεισε τον 2ο. Μια χαρά την έχει πάρει, καμια σύγχυση θηλής δεν κάνει. Την φτύνει μόλις με βλέπει και πηγαίνω να την ταϊσω ή μόλις την παίρνει η μαμά μου (που της δίνει με το μπουκάλι το γάλα μου...ή το συμπλήρωμα). Γενικά μια χαρα...ουτε εθισμένη ειναι στην πιπίλα, προς το παρόν, ούτε με εχει δαγκωσει στον θηλασμό.

A5K6p3.png

καλημέρα λέμε!!! τι κάνετε ρε κοριτσάρες? έρχεται ζεστό ΣΚ και ακόμα πιο ζεστή εβδομάδα..δε μ'αρέσει!! έχω να πάω και σε μια βάφτιση σήμερα και βαριέμαι οικτρά..κατα τ'άλλα ηρεμία..α όχι έχω ένα νέο..μετά τις εκλογές θα πάω Καλαμάτα, με αγχώνει λίγο που θα κάνω ταξίδι εννοείται αεροπορικός αλλά και πάλι αγχώνομαι.

future μια χαρά το τικεράκι μη σου πω να βάλεις ακόμα ένα!!

ty11p2.png

Καλημερα!!!!!!

Ναι πολύ ζεστο Σ/Κ αναμενεται... κι εμεις λεμε να βγουμε καροτσάδα!!

ioannav να πας στην Καλαματα, ειναι μεγαλη πόλη. Και να περασεις καλά και ανέμελα!!!!!

Σημερα εχω γυναικα και τη μαμα στο σπιτι και κανουμε δουλειες...δυσκολα ολα ομως με τα μωρα στο σπιτι...

φιλια!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Κούκλες καλημέραααα!!

Σάββατο σήμερα,μέρα γενικής καθαριότητας.Από το πρωί...οργασμος εργασίας στο σπίτι μου...άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε!!

Η αφεντομουτσουνάρα μου αραγμένη στον καναπέ,χαζεύω στο ίντερνετ.Ο δε αντρούλης μου (έχει ρεπό σήμερα)...έστειλε την μαμά μου πάνω στο σπίτι της να κάνει τις δικές της δουλειές και ξεκίνησε!!!!!!!Έπλυνε 4 διαδρόμους και το χαλάκι του μπάνιου που δεν είχα προλάβει να τα κάνω εγώ,έχει ξεσκονίσει και τώρα θα βάλει σκούπα και θα σφουγγαρίσει.Α!!! σαπούνισε και το μπάνιο...αλλά δήλωσε ότι τα τζάμια θα τα κάνει αύριο!Η μάνα μου δε, έχει μείνει με ανοικτό το στόμα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p

Εγώ τα ίδια...αναγούλες και καούρες,συχνοουρία κ.λ.π.

IOANNA γιατι θα πας Καλαμάτα καλέ;;Καλά να περάσεις!!!!!

GEMINAKI διάβασα δίπλα κάτι για παιδίατρο.Πήγατε; Τι κάνει το μωρό;

PALMOMA πως πάει ο πόλεμος;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κούκλες καλημέραααα!!

Σάββατο σήμερα,μέρα γενικής καθαριότητας.Από το πρωί...οργασμος εργασίας στο σπίτι μου...άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε!!

Η αφεντομουτσουνάρα μου αραγμένη στον καναπέ,χαζεύω στο ίντερνετ.Ο δε αντρούλης μου (έχει ρεπό σήμερα)...έστειλε την μαμά μου πάνω στο σπίτι της να κάνει τις δικές της δουλειές και ξεκίνησε!!!!!!!Έπλυνε 4 διαδρόμους και το χαλάκι του μπάνιου που δεν είχα προλάβει να τα κάνω εγώ,έχει ξεσκονίσει και τώρα θα βάλει σκούπα και θα σφουγγαρίσει.Α!!! σαπούνισε και το μπάνιο...αλλά δήλωσε ότι τα τζάμια θα τα κάνει αύριο!Η μάνα μου δε, έχει μείνει με ανοικτό το στόμα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::P:p:p:p:p

Εγώ τα ίδια...αναγούλες και καούρες,συχνοουρία κ.λ.π.

IOANNA γιατι θα πας Καλαμάτα καλέ;;Καλά να περάσεις!!!!!

GEMINAKI διάβασα δίπλα κάτι για παιδίατρο.Πήγατε; Τι κάνει το μωρό;

PALMOMA πως πάει ο πόλεμος;;;

Α απολαυσε τες αυτες τις στιγμες ξεκουρασης!! Μπραβο και στο συζυγο! Τι καλοι μωρε που ειναι οταν βοηθάνε!;)

Παιδιατρο πηγαμε...δεν ηταν τιποτα...ο μικρος απλά ειχε μυξουλες που δεν μπορουσα να τις βγαλω και ρουθουνιζε. Λεγαμε να παμε και βολτα με καροτσι αλλά δεν προλάβαμε. Ο χρονος κυλαει απίστευτα γρηγορα!

Σημερα θα ερθει ενα ζευγαρι φιλοι, οπότε λογικά αυριο θα βγουμε βολτα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλο μεσημέρι απο το μέτωπο. Συνεχίζεται ο πολεμος με κομπρέσες κλπ για να ξεπετρώσει το στήθος. Η μικρή θηλάζει και παίρνει και συμπληρωμα. Αν εχω αντλήσει, δικό μου, αν όχι ξένο. Δεν με αγχώνει πια το θέμα αυτό θέλω απλά να αποσυμφορηθεί το στήθος μου...ειναι πιο σημαντικό. Αν ειναι να πινει και ξένο...ας πινει τι να κάνουμε;

Gemini όλο κόσμο έχεις. Εμένα δεν μου λέει κανείς "Θα έρθουμε να σας δουμε". Μόνο ο αδερφος μου και η πεθερά μου...εκει δεν λέω όχι. Αλλά κανείς άλλος...όλοι ειπαν αφου 40ησει η μπέμπα και φυσικά ακόμα δεν έχουν έρθει....μόνο μια θεια μου μια φορα.

Futuraki ξεκουράσου και απόλαυσε...μια χαρά όλα. Να προσέχεις τον γαμπρό μου.

Ioanna πως και Καλαμάτα; Εχει κανείς καταγωγή από εκεί; Να περάσεις καλά.

Και εγώ κορίτσια τέλος του μηνός φεύγω για το νησί. Και να δω τι θα κανω εκει...πρέπει να κανονισω για ιντερνετ γιατί δεν γινεται χωρίς :P Να μην ξέρω τόσους μήνες (γιατί θα ειναι πολλοί) τι κάνετε;

A5K6p3.png

Καλο μεσημέρι απο το μέτωπο. Συνεχίζεται ο πολεμος με κομπρέσες κλπ για να ξεπετρώσει το στήθος. Η μικρή θηλάζει και παίρνει και συμπληρωμα. Αν εχω αντλήσει, δικό μου, αν όχι ξένο. Δεν με αγχώνει πια το θέμα αυτό θέλω απλά να αποσυμφορηθεί το στήθος μου...ειναι πιο σημαντικό. Αν ειναι να πινει και ξένο...ας πινει τι να κάνουμε;

Gemini όλο κόσμο έχεις. Εμένα δεν μου λέει κανείς "Θα έρθουμε να σας δουμε". Μόνο ο αδερφος μου και η πεθερά μου...εκει δεν λέω όχι. Αλλά κανείς άλλος...όλοι ειπαν αφου 40ησει η μπέμπα και φυσικά ακόμα δεν έχουν έρθει....μόνο μια θεια μου μια φορα.

Futuraki ξεκουράσου και απόλαυσε...μια χαρά όλα. Να προσέχεις τον γαμπρό μου.

Ioanna πως και Καλαμάτα; Εχει κανείς καταγωγή από εκεί; Να περάσεις καλά.

Και εγώ κορίτσια τέλος του μηνός φεύγω για το νησί. Και να δω τι θα κανω εκει...πρέπει να κανονισω για ιντερνετ γιατί δεν γινεται χωρίς :P Να μην ξέρω τόσους μήνες (γιατί θα ειναι πολλοί) τι κάνετε;

Palmomaki για τον θηλασμο δεν ξέρω πολλά,μόνο ότι έχω διαβάσει στο ίντερνετ.Ξέρω ότι αν πετρώσει το στήθος θέλει ζεστές κομπρέσες και μπάνια,και μασάζ για να φύγει το γάλα.Θα σου πω όμως τι μου εόπε η μαμάκα μου να κάνεις.Βρασε χαμομήλι σε μια κατσαρολίτσα και βάλε το στήθος σου από πάνω να το χτυπάει ο ατμός όσο πιο πολύ ώρα μπορείς.Αυτό έκανε η ίδια σε μένα όταν είχαν πετρώσει και τα δυο στήθη της και είχαν μελανιάσει.Δεν μπορούσε να τα ακουμπήσει και είχε κάνει πυρετό πάνω από 39.Το έκανε και άρχισε να τρέχει το γάλα μόνο του ενώ το είχε πάνω από τον ατμό.Να φροντίζεις να το χτυπάει πολύ καλά ο ατμός.Ούτε μασάζ ούτε τίποτα.Δοκίμασε το αν θες.Και να μην ξεχνάς να απλώνεις πάνω στις θηλές σου λίγο από το γάλα σου και να το αφήνεις να στεγνώνει.Έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και αποφεύγειες τις μολύνσεις.

Καλό κουράγιο!!!Φιλιά πολλά!!

ΑΑΑΑΑ!!!!!και κανόνισε σε παρακαλω για ίντερνετ στο νησί!!Δες στον οτε,έχει το πρόγραμμα,conn-x για το εξοχικό.Έχεις ίντερνετ, 4 μήνες το καλοκαίρι (Ιούνιο-Σεπτέμβριο),1 μήνα Πάσχα και 1 μήνα Χριστούγεννα.Η μικρή ταχήτυτα κοστίζει 8,53 το μήνα.Δες αν σε συμφέρει.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Α απολαυσε τες αυτες τις στιγμες ξεκουρασης!! Μπραβο και στο συζυγο! Τι καλοι μωρε που ειναι οταν βοηθάνε!;)

Παιδιατρο πηγαμε...δεν ηταν τιποτα...ο μικρος απλά ειχε μυξουλες που δεν μπορουσα να τις βγαλω και ρουθουνιζε. Λεγαμε να παμε και βολτα με καροτσι αλλά δεν προλάβαμε. Ο χρονος κυλαει απίστευτα γρηγορα!

Σημερα θα ερθει ενα ζευγαρι φιλοι, οπότε λογικά αυριο θα βγουμε βολτα.

Άντε ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.Δεν πουλάνε κάτι στα φαρμακεία για να τραβάς τις μυξούλες από τα μωράκια;Το είχε ο αδερφός μου για τα παιδιά του αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...