Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσούδια. Ελπιζω να είστε όλες καλά.

Εμείς ακομα παλεύουμε με την αύξηση της παραγωγής του γάλακτός μου...γμτ$%^&*()_(*&^%$

Ενώ στο μεσημεριανό γεύμα έφαγε 100 ml (την ζυγίζω πριν και μετά για να εχω έναν μπουσουλα), στο απογευματινό...γιοκ. Μόνο 20 και μετά ουρλιαζε. Γάλα είχα, η ροή δεν ήταν καλή φαντάζομαι...πήρε 2 συμπληρώματα που ειχα προλαβει να αντλήσω...δηλαδή 80 ml και πάλι έκλαιγε...αναγάστηκα να της δώσω και ξένο...δεν με νοιάζει οτι της έδωσα ξένο με νοιάζει που δεν ξέρω που θα πάει αυτή η ιστορία. Εντάξει 1 1/2 εβδομάδα παλεύω, δεν ειναι και μήνας, αλλά...η γιατρός λέει οτι γάλα έχω και επαρκεί (εντουτοις έβαλα θηλαστρο πριν λίγο και έβγαλα μονο 20 ml...επομένως δεν ξέρω πόσο πραγματικά έχω),αλλά και αυτή δεν δείχνει να βρίσκει...κυρίως το απόγευμα που πέφτει η παραγωγή. Παίρνω και την βλακεια, τριγωνέλλα, και ...ίσως να ειμαι και ανυπόμονη...αλλά από την άλλη δεν μπορώ να την βλέπω να πεινάει...τρελλαίνομαι.

Αυτάα τα δικά μας.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!

PAlmoma υπομονή...Δεν ξερω τι να σου πω..παρα μονο να μην αγχώνεσαι γιατί σιγουρα δεν κ'ανει καλό. Κι επίσης οτι εχω ακούσει πως με το θηλαστρο βγαζεις λιγοτερο απ οσο θηλάζει ενα παιδί. Ο επιμενων νικά! Προσπάθησε το λιγο ακόμα...ε και αν δεν τα καταφερεις δεν πειραζει να παιρνει και ξενο. Το πρωτογαλα το εχει πάρει η κουκλα σου...!!

Futuraki εννοείται θελουμε εκτενέστατη περιγραφ'η!;)

Εμεις περασαμε κάπως δυσκολο απόγευμα... Ειχα πολύ κοσμο και τα τζεμτζέμια πηραν τοσες πολλες αγκαλιές που κατα τις 8 το βραδυ επαθαν ντελίριο!!!:shock: Ειδικα ο μικρός δεν ειχε κοιμηθει και καθολου και δεν ηξερε τι ηθελε το μωρο!! Τι θηλασα, τι αγκαλιές, τι κουνημα, τι αλλαγμα...τιποτα!! Ο μεγάλος τον ακουγε και πάθαινε κι αυτος!! Ειχε ο αντρας μου τον εναν κι εγω τον αλλο και ελεγα οτι δε θα βγαλουμε τη νυχτα...Εδω ημουν εγω κουρασμένη απ τον κοσμο, δε θα ηταν τα μωρα?? Τελικά κατα τη 1:30 κοιμηθηκαν (με λυπήθηκε ο Μεγαλοδύναμος!!) και ευτυχως η νυχτα ηταν πολύ ησυχη!

Από σημερα τους εχω σε καραντινα...οποιος ερχεται λεω ευγενικα παρακαλω οχι αγκαλιά εκτος αν θελετε να ερθετε το βραδυ απ το σπιτι κι εγω να σας τους αφησω να πάω βολτα:tongue::tongue:

Φιλια!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

η αλήθεια ειναι οτι έχω κουραστεί...ενα πράγμα τοσο φυσικό και απλό όπως ο θηλασμος να έχει γίνει τόσο περιπλοκο. Ειναι κουραστικο. Η μικρή έχει πάρει κακή συνήθεια...δεν ανοιγει όσο πρέπει το στόμα της και η συνέπεια ειναι μη αποτελεσματικός θηλασμος. Ό,τι κι αν κάνω εγώ με θηλαστρα και αυξηση παραγωγής αν αυτή δεν βοηθήσει...δεν θα τα καταφέρουμε. Γινεται μάχη στους μισους τουλάχιστον θηλασμούς. Της έχω δώσει και ξένο και ξέρει τώρα την εύκολη λύση...ουρλιάζει απο πεισμα προκειμένου να γίνει το δικό της..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Από την άλλη πεισμώνω και εγώ και λεω γμτ δεν ειναι δυνατόν...θα τα καταφέρω.

Και η φάση με το ξένο ειναι οτι τελικά δεν ξέρω ποσο τρώει...και κινδυνεύουμε να περάσουμε στην παχυσαρκία..από εκεί που μας λειπανε κιλά γιατί παίρνει συμπλήρωμα κουτουρού.

Τέσπα έχω εκνευριστεί τώρα και μου φταίνε όλα. Αντε να δουμε αύριο τι θα γίνει.

A5K6p3.png

Καλημερα!

Γεια σας κοριτσάκια

η αλήθεια ειναι οτι έχω κουραστεί...ενα πράγμα τοσο φυσικό και απλό όπως ο θηλασμος να έχει γίνει τόσο περιπλοκο. Ειναι κουραστικο. Η μικρή έχει πάρει κακή συνήθεια...δεν ανοιγει όσο πρέπει το στόμα της και η συνέπεια ειναι μη αποτελεσματικός θηλασμος. Ό,τι κι αν κάνω εγώ με θηλαστρα και αυξηση παραγωγής αν αυτή δεν βοηθήσει...δεν θα τα καταφέρουμε. Γινεται μάχη στους μισους τουλάχιστον θηλασμούς. Της έχω δώσει και ξένο και ξέρει τώρα την εύκολη λύση...ουρλιάζει απο πεισμα προκειμένου να γίνει το δικό της..Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Από την άλλη πεισμώνω και εγώ και λεω γμτ δεν ειναι δυνατόν...θα τα καταφέρω.

Και η φάση με το ξένο ειναι οτι τελικά δεν ξέρω ποσο τρώει...και κινδυνεύουμε να περάσουμε στην παχυσαρκία..από εκεί που μας λειπανε κιλά γιατί παίρνει συμπλήρωμα κουτουρού.

Το καταλαβαινω αυτο που λες. Και την κουραση επίσης...δυστυχως πρεπει και το μωρο να βοηθάει σε αυτες τις περιπτωσεις. Ειναι φορες που δεν πιάνουν καλά... Κι εγω το παθαίνω, αλλά τη βγαζω και ξαναπροσπαθουν μεχρι να πιάσουν σωστα. Ετσι κι αλλιώς ομως, οταν πιανουν λάθος εμενα δεν μπορουν να τραβηξουν γαλα, παρα μονο να πιπιλάνε, δεν ειναι ετσι??? Και αυτο τους εκνευριζει οπότε κι αυτοι θελουν να πιάσουν σωστα.

Κανε υπομονη...

Εμεις κατα τα αλλα καλά! Ξυνπναγαμε στο 3ωρο φυσικά αλλά μετα κατευθειαν υπνος, οπότε νιωθω ξεκουραστη...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσόπουλα τι κάνετε? σήμερα έχω β επιπέδου και έχω άγχος και επίσης απο χθες ξεκίνησα να παίρνω ένα πολύ χαριτωμένο χάπι γιατί η κοιλιά μου πέτρωνε πολύ συχνά και πιθανόν είναι συσπάσεις της μήτρας..οπότε παίρνω αυτό το τριςχαριτωμένο χάπι και με πιάνουν κάτι ταχυπαλμίες και ένα τρέμουλο άλλο πράμα..τι άλλο θα κάνω γι αυτά τα μπεμπέ δεν ξέρω πια

palmoma διαβάζω τόσο καιρό πως σε ταλαιπωρεί το θέμα με το θηλασμό αλλά δεν το βάζεις κάτω έτσι??μπράβο!! εγώ θα τα είχα παρατησει απ τη δεύτερη μέρα και θα είχα δώσει έτοιμε γάλα..χαρά στο κουράγιο σου

geminaki δεν λες καλύτερα στον κόσμο να έρθει αφού σαραντίσεις και μετά? κουραστικό είναι όλα μαζί..

future μια χαρά πας απο συμπτώματα ε?? μπράβο! μόλις γυρίσεις απ το ντόκτορ αύριο να μας γράψεις κατευθείαν

ty11p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσόπουλα τι κάνετε? σήμερα έχω β επιπέδου και έχω άγχος και επίσης απο χθες ξεκίνησα να παίρνω ένα πολύ χαριτωμένο χάπι γιατί η κοιλιά μου πέτρωνε πολύ συχνά και πιθανόν είναι συσπάσεις της μήτρας..οπότε παίρνω αυτό το τριςχαριτωμένο χάπι και με πιάνουν κάτι ταχυπαλμίες και ένα τρέμουλο άλλο πράμα..τι άλλο θα κάνω γι αυτά τα μπεμπέ δεν ξέρω πια

geminaki δεν λες καλύτερα στον κόσμο να έρθει αφού σαραντίσεις και μετά? κουραστικό είναι όλα μαζί..

yutopar παιρνεις? αυτα σου προκαλουν τρεμουλο κ ταχυκαρδιες... εμενα μου ειχε δωσει μαγνησιο κ ημουν μια χαρα και ειναι πιο ανωδυνο.

καλά αποτελεσματα στην εξεταση....περιμενουμε λεπτομερειες;)

ε οταν σου λενε να ερθουμε να σε δουμε δε μπορεις να πεις οχι... ασε που οι περισσοτεροι ειναι κοντινοι συγγενεις και δε με πολυρωτανε..:? μωρε με καλη διαθεση ερχονται, αλλά και συνεχεια το σπιτι γεματο δε λέει..

SV6vp3.png

LWoFp3.png

palmoma διαβάζω τόσο καιρό πως σε ταλαιπωρεί το θέμα με το θηλασμό αλλά δεν το βάζεις κάτω έτσι??μπράβο!! εγώ θα τα είχα παρατησει απ τη δεύτερη μέρα και θα είχα δώσει έτοιμε γάλα..χαρά στο κουράγιο σου

future μια χαρά πας απο συμπτώματα ε?? μπράβο! μόλις γυρίσεις απ το ντόκτορ αύριο να μας γράψεις κατευθείαν

Οτι χρειαστεί θα κάνεις για τα μπεμπέ σου...οπότε γιατί παραπονιέσαι;

Εγώ στον γιατρό θα πάω την Πέμπτη το απόγευμα,τα δικά σου νέα περιμένουμε σήμερα...άντε αύριο το πρωί ....πρωί πρωί όμως έτσι;!!!!!:tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσάκια

Χαρά στο κουράγιο σου ρε κοπέλα μου!!Αλλά και η μπουμπού σου μάλλον τσαμπουκαλού και με ισχυρή προσωπικότητα μου φαίνεται!!!!!!!!!!;)

Ytulp3.png?KixTF0pj

yutopar παιρνεις? αυτα σου προκαλουν τρεμουλο κ ταχυκαρδιες... εμενα μου ειχε δωσει μαγνησιο κ ημουν μια χαρα και ειναι πιο ανωδυνο.

ε οταν σου λενε να ερθουμε να σε δουμε δε μπορεις να πεις οχι... ασε που οι περισσοτεροι ειναι κοντινοι συγγενεις και δε με πολυρωτανε..:? μωρε με καλη διαθεση ερχονται, αλλά και συνεχεια το σπιτι γεματο δε λέει..

Τι λες καλέ...μια χαρά λες όχι!!!Λες πολύ απλά"σας παρακαλώ αφού σαραντίσουμε και μετά για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε κιόλας".

Ξέρω πολλούς που το έχουν κάνει...και προσωπικά δεν με νοιάζει τι θα σκεφτούν...προέχει η ηρεμία των μωρών και φυσικά η δική μου!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Γεια σας κοριτσουδια, τι κάνετε;

Ioannaki περιμενουμε τα καλά σου νέα. Αντε βρε μην έχεις άγχος όλα καλά θα πανε...μην αγχώνεσαι. Να μας πεις τα νέα...

Futuraki αντε να δουμε και τα δικά σου τα καλά νεα την Πέμπτη. Πολύ πολυ ωραία....γεμίζουμε μωρά.

Geminaki εγώ πάλι με ένα μωρό και μεγαλυτερο τους έχω κόψει όλους. Κανείς δεν έρχεται, το έχουν καταλάβει. Ειπε και ο παιδίατρος όχι πολλα πολλά με μικροπαίδια μέχρι τον 3ο μήνα και έτσι δεν έρχονται ουτε τα ανήψια. Γενικά εχουμε ησυχία...από ξένους. Η μπεμπα κανει την φασαρία.

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα. Τώρα μου ειπαν να πάω να δω και έναν οστεοπαθητικο μήπως της κάνει μασάζ και χαλαρώσει λίγο το πιάσιμο της...αν ειναι αυτό το πρόβλημα..δεν ξέρω βρε κοπέλες..τα'χω κανει όλα πια μ'αυτό το θέμα....αν μου το έλεγες παλιότερα οτι θα το πάλευα έτσι δεν θα το πίστευα. Αλλάζει ο κόσμος...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα..αυπνίες ξανά..και φυσάει και ένας αέρας έξω....θα πάω να πετάξω χαρταετό!

λοιπόν..η β επιπέδου χθες, το ραντεβού ήταν στις 8.30 τελικά μπήκαμε στις 9.30 και ξεμπέρδεψα στις 11.30!! βασικά δεν ξεμπέρδεψα γιατί το ένα μωρό-το αγόρι-δεν άλλαζε θέση με τίποτα. ήταν κουλουριασμένο σαν γατάκι και δεν μπορούσε να μετρήσει κάποια πράγματα..είχε και τα χέρια του μπροστά στο πρόσωπό του΄΄εφαγα καραμέλες, ήπια φάντα, έβηχα, γύρισα απο δω γύρισα απο κει τίποτα αυτό..στο τέλος άρχισα να αγχώνομαι πως κάτι δεν πάει καλά..με άγχωσε και ο γιατρός και τελικά θα ξαναπάω σήμερα στις 3 να με ξαναδεί..το κοριτσάκι ήταν μια χαρά..κινητικότατο με φυσιολογικές μετρήσεις..μήπως φταίει το ότι είχα φάει σοκολάτες πριν φύγω απ το σπίτι και είχε περάσει η επίδρασή τους?? εγώ πάντως το αισθάνομαι απ την ώρα που ξύπνησα, και το καταλαβαίνω γιατί ξέρω απο πια μεριά είναι το ένα και απο που το άλλο..τέλος πάντων δεν ξέρω τι να πω..μετά μου είπε ο γιατρός οτι είχε τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο 2 φορές στο λαιμό του και ίσως να δυσκολευόταν να γυρίσει, μετά μου είπε οτι δεν έχει τόσο χώρο όσο το κοριτσάκι.. εντάξει είχα κουραστεί παααααρα πολύ είναι η αλήθεια..κάναμε και κολπικό υπέρηχο γιατί ήθελε να μετρήσει τον τράχηλο, μου πάταγε την κοιλιά επι 2 ώρες, ε πόσο να αντέξω?? πάντως όσες μετρήσεις μπόρεσε να κάνει ήταν όλες φυσιολογικές απλά προβληματιζόταν ο ίδιος γαιτί δεν κινιόταν πολύ. αυτά!

ty11p2.png

yutopar παίρνω ναι..και πρέπει να το πάρω και σε λίγο και θα τα πάρω στο κρανίο......πω πω γκρίνια πρωι πρωί!!!!!!!

ty11p2.png

Καλημερδούδια!!!!

palmomaki κι εγω οπως σε διαβαζω εχεις κανει πολύυυυυ κουράγιο. Γιατι δεν ειναι οτι ειστε στην αρχη ακομα (που τοτε ετσι κι αλλιώς ειναι δυσκολα τα πραγματα και θελουν υπομονή). Κανε οτι εχεις να κανεις αλλά ξερεις οτι και να καταληξεις σε ξενο γαλα δεν ειναι και προβλημα... Φυσικά και δεν εννοω να σταματησεις τις προσπαθειες, απλά να τις κανεις χαλαρά! Και το αγχος επηρεάζει το θηλασμό...

οστεοπαθητικός??? Τι ειδικότητα ειναι αυτή, δεν το εχω ξανακούσει??

Και τι λες στον κοσμο που λεει θα ερθουμε να σε δουμε?? Εγω ειμαι ο ανθρωπος του ναι...δηλ δεν μπορω να αρνουμαι τιποτα και σε κανέναν.. Αν πω οχι μετα νιωθω τυψεις κτλ...

Ioannav ο γιος σου θα σου βγει υπναράς σαν τον μικρό τον δικό μου που ακομα και με νιψιμο δεν ξυπναει αυτο το παίδι:tongue: Μην αγχ'ωνεσαι, ολα καλά θα ειναι! Περιμενουμε τα νεα του αντρακλα!

Για τη μικρη δεν σχολιάζω, ειμαστε κινητικές από κουνια που λένε!!!

Συγχαρητηρια κιολας για το 1-1!!! Θα τα εχεις ζευγαράκι, μια χαρα!

Τα yutopar νομιζω θεωρουνται τα πιο αποτελεσματικά και προφανως θα εχεις πιο πολλές συσπάσεις απο μενα...αλλιώς θα αρκούνταν στο μαγνησιο.

Futuraki πως πανε τα συμπτώματα?? Το καταλαβαίνεις οτι εισαι εγκυούλα??

Ο καιρός δροσισε σημερα αλλά λεει το Σ/Κ θα πιάσει 30 και λεμε να παμε καμια βολτα και με τα ,μωρα που δεν τα εχω βγαλει καθολου εξω...

Τα μωρα ειχαν σχετικά ησυχη νυχτα αν εξαιρεσουμε τον μεγαλο που ηθελε ολο στηθος παρολο που θεωρούσα οτι ειχε φαει. Τελικα τον πηρα στο κρεββατι μου να θηλασω ξαπλωμένη και κοιμηθηκαμε. Απλά αυτο μου χαλάει το προγραμμα γιατι θελω να τρωνε ταυτοχρονα..

Τωρα δεν κοιμουνται και αναρωτιέμαι αν καταφερουν να κατσουν ησυχα στα πορτ μπεμπε τους το πρωινό.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ο οστεοπαθητικος ειναι κάτι σαν...φυσιοθεραπευτής...απλά ασχολειται με οστά, αρθρώσεις και τέτοια. Μερικα βρέφη κλείνουν πολύ το στόμα τους στον θηλασμό και χρειάζονται ένα μασαζάκι για να μαλακώσει η άρθρωση. Εχει βοηθήσει πολλές κοπέλες. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα μας όμως λύνεται εκει. Απλά μου το πρότεινε μια σύμβουλος.

Τα νέα μας ειναι οτι το αριστέρο στήθος πρίστηκε και πονάει απο χθες. 'Πετρωσε" το γάλα (Ένας Θεός ξέρει πως εδώ λέμε οτι δεν φτάνει οχι να μείνει και να πετρώσει κι ολας) και ειμαι με κομπρέσες. Η μικρή ακομα εννοείται δεν χορταίνει απο τον θηλασμό. Θα με διαβάζετε και θα λέτε "τι το παλεύεις κοπελιά; Αφου δεν σε θέλει;". Η αλήθεια ειναι οτι είμαι κοντά στο να τα παρατήσω. Εχω κουραστεί.

A5K6p3.png

Palmoma κανε οτι νομιζεις για να εισαι οκ με τον εαυτο σου, και μετα αν ειναι δωσε ξενο...αν οντως δε φτανει το δικό σου. Μην αφηνεις το παιδακι και πειναει.

Κι εγω διαβαζω διπλα συνεχεια για το θηλασμο και φρικαρω λιγο. Λενε να δινεις ολο στηθος κτλ κτλ. Εγω και πιπιλα εχω δωσει, και ταιζω ανα 3ωρο. Τωρα εκανα μια εξαιρεση γιατι στο 2ωρο ο μικρος ξυπνησε με πολύ ορεξη για φαι οπότε τους ταισα. Αλλά δεν το εχω κανει και πολλες φορες. Μπορει και να κανω κακο. Αν ομως τα καταφερω δυο μηνες οπως κι εσυ, μια χαρα θα ειμαι. Παρολο που θελω περισσοτερο...

Η ioannav που ειναι καλέ??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...