Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Palmoma πολύ χαιρομαι που τα πατε καλά τωρα με τις συμβουλες τις παιδι'ατρου...Μου κανει εντυπωση βεβαια πως μετα από 1,5 μηνα θηλασμού βγηκαν προβληματα...Νομιζω οτι οι πρωτες εβδομαδες ειναι οι δυσκολες και μετα ειναι οκ, αλλά απ οτι φαινεται κανω λάθος.. Δε σου κρυβω εχω ενα αγχος πως θα τα παμε κι εμεις στο μελλον. Τεσπα, εδω ειμαστε και θα τα λεμε..

Να σε ρωτησω κιολας, οι θηλες μας ειναι φυσιολογικό να ειναι καπως ροζ, και ερεθισμενες ή πανε να πληγιάσουν και πρεπει να βαλω καμια κρεμα πριν γινουν χάλια?? Οταν θηλαζω δεν ποναω πάντως...

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλά. Αυριο θα παμε παιδιατρο για ζυγισμα. Τα απογευματα μονο εχουμε καμια γκρινίτσα...Χτες ο μικρος εκανε πανικο σε καποια φαση, τοσο που ελεγα οτι αρχισαν οι κολικοί. Αλλά τελικα μαλλον ειχε εκνευριστει που δεν κοιμηθηκε και πεινασε νωρίτερα... Εχω και συνεχεια κοσμο, και τα εχω στο καθιστικό και δε θελει να κοιμάται, ειναι κοινωνικός:tongue: χαχαχα!!

Φιλάκια!!!!!!!

Με τρελλαίνει αυτό το "ο μικρός". Ποιος ειναι ποιος; Αυτός που βγήκε πρώτος τι είναι; Γιατι μου λενε οτι στα δίδυμα ειναι ανάποδα...αυτος που βγαίνει πρώτος ειναι ο μικρός και ο μεγάλος ειναι ο 2ος. Ισχύει;

Ναι οταν θηλάζεις η θηλη, το μπροστά μέρος κυριως, γίνεται ροζ ενω το πίσω ειναι πιο καφέ. Ειναι φυσιολογικό. Όσο δεν πονάς μην ανησυχήσεις. Να βάζεις λίγο γάλα να τις απολυμαίνεις απλώς.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;Τα μωράκια σας τι κάνουν;(όλα τα μωράκια...και αυτά που είναι έξω και αυτά που είναι μέσα στην κοιλίτσα).

Εγώ καλά είμαι..κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά,κάτι ψιλοαναγούλες...όλα καλά!

Σήμερα θα φάμε κεφτεδάκια με σάλτσα από χθες(τα έκανα με μακαρόνια,αλλά τελείωσαν) και θα κάνω τηγανιτές πατάτες!!μιαμ-μιαμ!!Εσείς;

Εμεις θα φάμε γαλέο με πατατες.

Τις καλημέρες μου. Πηραμε και μαρσιπο sling και αναμένουμε την 1η δοκιμή. Για να δουμε...

A5K6p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

futuraki μια χαρα το σποράκι σου σου δειχνει και σημαδια οτι ειναι εκει!!

Κεφτεδακια με πατατες τηγανιτές???? ΞΕλιγωνομαι!!!!!!!!! Μιαμ μιαμ!

Εμεις θα φαμε σπανακορυζο. Ειπα να φαω κατι σε οχι κρεας, αν και με το θηλασμο ολο κρεατικά θελω για να χορτάσω...αλλιώς σε μια ωρα ξαναπεινάω!!

Palmoma σωστη!!! κουκλα θα ναι;);)

Μικρο λεω αυτος που ηταν μικροτερος σε μεγεθος. ΑΛλά βγηκε πρωτος, αρα ειναι μεγαλυτερος σε ηλικία...και τωρα γκρινιαζει και πρεπει να ταισω...

Τεσπα, πηγαμε στον γιατρο και τα παιξε!! Πηραν και οι δυο από 350γρ σε μια εβδομάδα!!!!!! Φανταστειτε περιμεναμε γυρω στα 150γρ. Μου ειπε οτι σχεδον ουτε με ξενο δεν παιρνουν τοσο πολύ!! Αχ, πολύ χαρηκα και ανακουφιστηκα να πω την αλήθεια... Οπότε συνεχιζουμε κανονικά οτι κανουμε. Πλεον ειναι και οι δυο ακριβως στα ιδια κιλά!! Τελεια!!

Τα λεμε μετα!

Φιλιά σε ολες!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Μικρο λεω αυτος που ηταν μικροτερος σε μεγεθος. ΑΛλά βγηκε πρωτος, αρα ειναι μεγαλυτερος σε ηλικία...και τωρα γκρινιαζει και πρεπει να ταισω...

Τεσπα, πηγαμε στον γιατρο και τα παιξε!! Πηραν και οι δυο από 350γρ σε μια εβδομάδα!!!!!! Φανταστειτε περιμεναμε γυρω στα 150γρ. Μου ειπε οτι σχεδον ουτε με ξενο δεν παιρνουν τοσο πολύ!! Αχ, πολύ χαρηκα και ανακουφιστηκα να πω την αλήθεια... Οπότε συνεχιζουμε κανονικά οτι κανουμε. Πλεον ειναι και οι δυο ακριβως στα ιδια κιλά!! Τελεια!!

Τα λεμε μετα!

Φιλιά σε ολες!!

ΟΚ εφόσον έκανες καισαρική όποιος βγήκε πρώτος ειναι ο μεγάλος. Η αύξηση του βάρους σας ειναι όντως θεαματική. Ο εβδομαδιαίος μέσος όρος κυμαίνεται από 140-200 γρ επομένως φαντάσου οτι εσείς έχετε ξεπεράσει και τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Φτού σας και μπράβο σας...ειλικρινά τέλεια.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Ε ψιτ που ειστε;

Εμεις δεν κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ και τωρα κοιμομαστε σε μαρσιππο...ορθιες.

Η μαμα νυσταζει κιυτη αλλα δεν βαριεσαι; Αντέχει....

Κι εμας η νυχτα ηταν ...καπως... Ο μεγαλος εκανε εμετο, μετα ειχανε κατουρηθει και αλλαζα μες στη νυχτα. Ευτυχως κοιμηθηκαμε το πρωι λιγο:rolleyes: Τωρα ειναι καλά ομως. Τον εμετο τον θεωρω τυχαιο γεγονος,ε??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπέρα ..πέρα ως πέρα!!!!Τι μου κάνετε;

Εγώ είδα πάλι σήμερα μια-δυο σταγόνες καφερόζ στο σκούπισμα το μεσημέρι και από τότε τίποτα!!Τι στο καλό είναι αυτό;;;;:confused::confused:Μια σταγόνα εδώ...μια σταγόνα εκεί...και μια παραπέρα!Καλά εντάξει...προς το παρόν είναι μια εδώ και μια εκεί....για παραπέρα δεν ξέρω:tongue::tongue:!!Ηρεμία, χαπάκια και καναπέ εγώ...και βλέπουμε!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!

futuraki μια χαρα το σποράκι σου σου δειχνει και σημαδια οτι ειναι εκει!!

Κεφτεδακια με πατατες τηγανιτές???? ΞΕλιγωνομαι!!!!!!!!! Μιαμ μιαμ!

Εμεις θα φαμε σπανακορυζο. Ειπα να φαω κατι σε οχι κρεας, αν και με το θηλασμο ολο κρεατικά θελω για να χορτάσω...αλλιώς σε μια ωρα ξαναπεινάω!!

Palmoma σωστη!!! κουκλα θα ναι;);)

Τα λεμε μετα!

Φιλιά σε ολες!!

ΠΑΙΔΑΡΟΙ χρυσό μου ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!!!ΕΕΕ ρε τυχερή 2 νύφες θα κάνεις...ποιός σε πιάνει(να τις λυπηθώ τις καημένες ή μπαααα;;;):tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Ε ψιτ που ειστε;

Εμεις δεν κοιμηθηκαμε καλά το βράδυ και τωρα κοιμομαστε σε μαρσιππο...ορθιες.

Η μαμα νυσταζει κιυτη αλλα δεν βαριεσαι; Αντέχει....

Palmomaki να σου πω κάτι να γελάσεις;;;Σαν την κόρη σου ακριβώς στο θέμα του ύπνου, ήμουν εγώ από ότι λέει η μαμάκα μου....αφού να φανταστείς από την αυπνία είχε μείνει πετσί και κόκκαλο!Και τι δεν δοκίμασε η έρμη...μέχρι που έφτασε στο σημείο να μη με αφήνει όλη την μέρα να κοιμάμαι για να κοιμηθώ το βράδυ...αλλά πουυυυυ εγώ!!!προσκυνούσα όλη τη μέρα και μόλις με έβαζε στο κρεββάτι μου το βράδυ...άρχιζε η χορωδία!!!!!!!! Στο τέλος που λες είδε και απόειδε,αποφάσισε να εφαρμόσει μια παλαιά μέθοδο...έβαζε στο στόμα της τσίπουρο και έκανε χου(φυσούσε) στο πρόσωπο μου!!Παλαιά μέθοδο που έπιανε...τουλάχιστον στα χωριά!!!Ε λοιπόν σε μένα δεεενννν!!!!!!!Μόλις έκανε χου η μαμά μου και με έπαιρνε η μπόχα από το τσίπουρο...γελούσα σαν χαζή και γλυφόμουνα...αλλά υπνηλία τίποτα.!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Της είπανε δε ότι άμα με βαπτίσουν θα ηρεμήσω...ναι η αλήθεια είναι έπιασε....μόνο για εκείνο το βράδυ!!:tongue::tongue:Τελικά μάλλον φάση ήταν που κράτησε κανένα 5μηνο και πέρασε μόνη της...εκτός και αν απογοητεύτηκε η γυναίκα και μου κοπάνησε καμιά με κανένα τηγάνι στο κεφάλι (βρε λές;...από τότε να μου έμεινε;;;).

Αυτά τα λέω για να σε κάνω να γελάσεις και για να σου θυμίσω αυτό που λένε οι παλαιοί....η νύφη σαν θα γεννηθεί, της πεθεράς θα μοιάσει!!!!!:tongue::tongue:;);)

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future μπραβοοοοοοοοοοο!!!Μολις το διαβασα οτι εισαι εγκυος!!Αχ,ποσο ηθελα να σου συμβει!!Ευχομαι τα καλυτερα,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,ολα να πανε καλα!!

Οσο για το αιμα,μη φοβασαι.κι εγω ειχα δει ενα ολοκληρο απογευμα ,νομιζω στο 2ο μηνα αν θυμαμαι καλα.

αν μπορω παντως να σου δωσω μια συμβουλη,αυτη θα ηταν η εξης:μην εχεις τοσο αγχος.Προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα και μην αγχωνεσαι!!

πολλα φιλια σε ολες τις κοπελες και σε οσες προσπαθουν,ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα τεραστιο!!!

Διαφημίσεις

χελόου...τι κάνετε κοριτσάρες? δεν πιστεύω να πήγατε για μπανάκι???????! χθες βράδυ βγήκαμε για ποτό μετά απο πολυυυυυυυ καιρό και σήμερα το πρωί έμαθα πως ανοίξαν το σπίτι του γείτονα περίπου την ώρα που φεύγαμε..ένας μικρός πανικός με έπιασε μπορώ να πω...κατα τ άλλα ηρεμία..future πως πας απο συμπτώματα?

ty11p2.png

Hello girls!! τι ζεστη σημερα!! Ειναι για μπανακι, αλλά εμεις που???

Εχω και κοσμο συνεχεια Σ/Κ και γενικα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. Μεχρι να ταισουμε, αλλαξουμε κτλ πρεπει να ξαναταισουμε. Οποτε μπορω βεβαια κοιμαμαι να χω δυναμεις γιατι αλλιώς τη βαψαμε!

Future το αιματακι αγνόησε το...ειναι πολύ αραίο... Πότε πας γιατρό? Τετάρτη?

Ioannav να τα απολάυσεις αυτα τα ποτάκια!! Μετα θα τα εκτιμήσεις δεόντως!

Οσο για το σπιτι που ανοιξαν, ας μην το σχολιάσουμε ποσο ζουγκλα εχουμε γινει...

Φιλιά και καλή συνεχεια τριημέρου!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

χελόου...τι κάνετε κοριτσάρες? δεν πιστεύω να πήγατε για μπανάκι???????! χθες βράδυ βγήκαμε για ποτό μετά απο πολυυυυυυυ καιρό και σήμερα το πρωί έμαθα πως ανοίξαν το σπίτι του γείτονα περίπου την ώρα που φεύγαμε..ένας μικρός πανικός με έπιασε μπορώ να πω...κατα τ άλλα ηρεμία..future πως πας απο συμπτώματα?

Καλησπέρα!!Αυτό πια με τις ληστείες έχει παραγίνει!!

Συμπτώματα λοιπόν....τσιμπηματάκια χαμηλά,κάψιμο συνήθως όταν το έντερο είναι γεμάτο,στήθος τούμπανο...ήταν που ήταν γελαδίσιο τώρα απόγινε!!Όσφρηση..άστα να πάνε.Αλλά το κυριότερο είναι ότι δεν μπορώ να φάω...τρώω ελάχιστα και όχι τα πάντα!Έχασα 2 κιλά...σήμερα το μεσημέρι ψήσαμε..το μόνο που κατάφερα να φάω ήταν ένα ολόκληρο σουβλάκι(καλαμάκι για αυτές που είναι κάτω από το αυλάκι:tongue::tongue: )και λίγο αγγούρι.Δεν μπορούσα να φάω ούτε μπιφτέκι,ούτε κοτόπουλο,ούτε ντομάτα.Το βράδυ την βγάζω με κανένα αυγό ή αγγουράκι...τίποτε άλλο!Ούτε γλυκά με τραβάνε,να φανταστείς ο άντρας μου ήταν σίγουρος οτι ήμουν έγκυος πριν ακόμη κάνω το τεστ,γιατί δεν ήθελα με τίποτα να φάω παγωτό....εγώ που το παγωτό το έτρωγα με τα λίτρα!!!!!!ΑΑΑ..έχω και δέκατα!!!!Αυτά τα ολίγα προς το παρόν!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Hello girls!! τι ζεστη σημερα!! Ειναι για μπανακι, αλλά εμεις που???

Εχω και κοσμο συνεχεια Σ/Κ και γενικα δεν προλαβαινω να κανω τιποτα. Μεχρι να ταισουμε, αλλαξουμε κτλ πρεπει να ξαναταισουμε. Οποτε μπορω βεβαια κοιμαμαι να χω δυναμεις γιατι αλλιώς τη βαψαμε!

Future το αιματακι αγνόησε το...ειναι πολύ αραίο... Πότε πας γιατρό? Τετάρτη?

Ioannav να τα απολάυσεις αυτα τα ποτάκια!! Μετα θα τα εκτιμήσεις δεόντως!

Οσο για το σπιτι που ανοιξαν, ας μην το σχολιάσουμε ποσο ζουγκλα εχουμε γινει...

Φιλιά και καλή συνεχεια τριημέρου!

Πέμπτη απόγευμα και φυσικά θα σας δώσω αναλυτική αναφορά!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future μπραβοοοοοοοοοοο!!!Μολις το διαβασα οτι εισαι εγκυος!!Αχ,ποσο ηθελα να σου συμβει!!Ευχομαι τα καλυτερα,να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη,ολα να πανε καλα!!

Οσο για το αιμα,μη φοβασαι.κι εγω ειχα δει ενα ολοκληρο απογευμα ,νομιζω στο 2ο μηνα αν θυμαμαι καλα.

αν μπορω παντως να σου δωσω μια συμβουλη,αυτη θα ηταν η εξης:μην εχεις τοσο αγχος.Προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου με αλλα πραγματα και μην αγχωνεσαι!!

πολλα φιλια σε ολες τις κοπελες και σε οσες προσπαθουν,ευχομαι ενα θετικο αποτελεσμα τεραστιο!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!Να μου φιλήσεις τα μπεμπάκια σου!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...