Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Future,ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα,πραγματικα!!!!!!Ολα καλα θα πανε,θα δεις!!!!!Ναι τα ουτρο φερνουν υπνηλια κι αυτη την περιεργη νιρβανα που λες!!!!!Αχ τι καλα,τι καλα!!!!!!!

Τζεμινακι μου το ξερω οτι με σκεφτεσαι,το νιωθω!!!Να μου φιλησεις τα αγορια σου τα ζουμπουρλιδικα!!!!!

Λοιπον κοριτσια εγω θα απεχω λιγο απο το καφε γτ δε θελω να μπαινω στο καφε εξωσωματικης οσο θα ειμαι στη διαδικασια και να αγχωνομαι,ειναι αρκετα αγχωτικα τα πραγματα εκει!!!!!!Θελω να ελπιζω πως θα μπω να σας ανακοινωσω τα ευχαριστα σε λιγο καιρο!!!!!!Καντε μια προσευχουλα εγκυουλες και μανουλες για μενα το ταλαιπωρακι να περασω κι εγω στην απεναντι οχθη!!!!!!!!!!Μεχρι τοτε να προσεχετε τα μωρακια σας,τους εαυτους σας,να χαμογελατε και να ευχαριστειτε το θεο που σας εδωσε το πιο μεγαλο δωρο του!!!!!!!!

Μαμμυ οταν ξαναμπω θα ευχηθω να εισαι κι εσυ εγκυουλα!!!!!!ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!

Σας χαιρετω και σας γλυκοφιλω!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα

tina με το καλό βρε κορίτσι μου..όλα καλά να πάνε εύχομαι..θετική σκέψη και καλή ψυχολογία να χεις και το σποράκι θα γατζωθεί..

future πως είσαι εσύ? τι νέα απ το μέτωπο?

οι μάνες του καφέ τι κάνουν?

άρχισαν οι αυπνίες πάλι και έχω φρικάρει..απ τις 4 το πρωί ξύπνησα και κοιμήθηκα στις 8 για κάνα δίωρο μετά..δε βολεύομαι πουθενά μ αυτή την κοιλιά..δάκρυζα απ το πολύ χασμουρητό και πόναγε το κεφάλι απ τη νύστα αλλά εκεί δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα..χοροπηδάνε και αυτά στην κοιλιά μου και αποσυντονίζομαι οπότε δράμα η κατάσταση. σήμερα φτιάχνω σαρδέλες στο φούρνο...δεν έχω ξαναφτιάξει και κάνω πειράματα! σιγά το δύσκολο θα μου πείτε ε? χαχα

ty11p2.png

Καταρχήν έχω άγνωστες λέξεις!!!Τριγωνέλλα...τι στο καλό είναι;:confused::confused:

Βοτάνι...πως ειναι το σερνικοβότανο :tongue: Οχι μωρε ειναι ένα φυτό που βοηθά στην αυξηση του γάλακτος...ειναι και το ένζυμο που φτιάχνουν τον παστουρμά...θα μυρίζω υπέροχα.

A5K6p3.png

Βοτάνι...πως ειναι το σερνικοβότανο :tongue: Οχι μωρε ειναι ένα φυτό που βοηθά στην αυξηση του γάλακτος...ειναι και το ένζυμο που φτιάχνουν τον παστουρμά...θα μυρίζω υπέροχα.

Ω τι θεσπέσιο άρωμα!!!!!!!!!!!Μήπως να έπινες καμιά μπύρα;Χωρίς αλκοόλ εννοείται...μη σουρώσει η μπέμπα!!:tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

καλημέρα

tina με το καλό βρε κορίτσι μου..όλα καλά να πάνε εύχομαι..θετική σκέψη και καλή ψυχολογία να χεις και το σποράκι θα γατζωθεί..

future πως είσαι εσύ? τι νέα απ το μέτωπο?

οι μάνες του καφέ τι κάνουν?

άρχισαν οι αυπνίες πάλι και έχω φρικάρει..απ τις 4 το πρωί ξύπνησα και κοιμήθηκα στις 8 για κάνα δίωρο μετά..δε βολεύομαι πουθενά μ αυτή την κοιλιά..δάκρυζα απ το πολύ χασμουρητό και πόναγε το κεφάλι απ τη νύστα αλλά εκεί δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα..χοροπηδάνε και αυτά στην κοιλιά μου και αποσυντονίζομαι οπότε δράμα η κατάσταση. σήμερα φτιάχνω σαρδέλες στο φούρνο...δεν έχω ξαναφτιάξει και κάνω πειράματα! σιγά το δύσκολο θα μου πείτε ε? χαχα

Καλημέρα κούκλα!Καλά είμαι,δεν ξαναείδα κάτι!Έχω αισιοδοξία!!!!!!

Πως τις έκανες τελικά τις σαρδέλες;Έγιναν καλές;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Future,ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα,πραγματικα!!!!!!Ολα καλα θα πανε,θα δεις!!!!!Ναι τα ουτρο φερνουν υπνηλια κι αυτη την περιεργη νιρβανα που λες!!!!!Αχ τι καλα,τι καλα!!!!!!!

Τζεμινακι μου το ξερω οτι με σκεφτεσαι,το νιωθω!!!Να μου φιλησεις τα αγορια σου τα ζουμπουρλιδικα!!!!!

Λοιπον κοριτσια εγω θα απεχω λιγο απο το καφε γτ δε θελω να μπαινω στο καφε εξωσωματικης οσο θα ειμαι στη διαδικασια και να αγχωνομαι,ειναι αρκετα αγχωτικα τα πραγματα εκει!!!!!!Θελω να ελπιζω πως θα μπω να σας ανακοινωσω τα ευχαριστα σε λιγο καιρο!!!!!!Καντε μια προσευχουλα εγκυουλες και μανουλες για μενα το ταλαιπωρακι να περασω κι εγω στην απεναντι οχθη!!!!!!!!!!Μεχρι τοτε να προσεχετε τα μωρακια σας,τους εαυτους σας,να χαμογελατε και να ευχαριστειτε το θεο που σας εδωσε το πιο μεγαλο δωρο του!!!!!!!!

Μαμμυ οταν ξαναμπω θα ευχηθω να εισαι κι εσυ εγκυουλα!!!!!!ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ!!!!!

Σας χαιρετω και σας γλυκοφιλω!!!!!!!!!!

Καλό ξεκίνημα και ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα!!Θα περιμένουμε να μας πεις τα ευχάριστα|!!!φιλιά!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κούκλα!Καλά είμαι,δεν ξαναείδα κάτι!Έχω αισιοδοξία!!!!!!

Πως τις έκανες τελικά τις σαρδέλες;Έγιναν καλές;

άρα προχωράμε μια χαρά..αισιοδοξία και θετική σκέψη χρειάζεται τώρα..πάντως και εγώ είχα αίμα το πρώτο τρίμηνο, όχι πολύ 2-3 φορές μόνο αλλά μου ήταν αρκετό για να με κάνει να ανησυχώ

οι σαρδελίτσες ωραίες γίνανε! στο φούρνο με λάδι, ρίγανη, πιπεριά, λίγο σκόρδο και ντομάτα..νοστιμότατες!! για στα χέρια μου!! αυτό που με ενοχλεί στα ψάρια - εκτός απ τα αγκάθια που έχουν - είναι οτι μυρίζει όλο το σπίτι και εγώ μαζί..δλδ αν δεν έπρεπε να τρώω ψάρι λόγω τέκνων ούτε που θα έφτιαχνα..για πες καμιά σαρδελοσυνταγή

ty11p2.png

Future το νου σου...εχεις τάξει γαμπρό για την κόρη μου...εγώ το θυμάμαι...τι κι αν είναι λίγο μικροτερος; Εκει θα κολλήσουμε;

Tinaki όλα να σου πάνε καλά. Να θυμάσαι...ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Θα σε σκεφτόμαστε όλες πολύ πολύ...και ειδικά οι έγκυες να κάνετε τις ευχές σας...πιάνουν! Απόδειξη, τα γαλάζια μάτια της κόρης μου!! Ενώ εγώ έχω καστανα.

Ioanna καλή η σαρδέλλα ε; Μπράβο. Και εμείς έχουμε καιρό να φάμε ψάρι. Κάτι γλώσσες θυμαμαι πριν καμια εβδομάδα. Και σκεψου οτι εγω στο πατρικό μου έτρωγα ψάρι 3 φορές την εβδομάδα...νησί βλεπεις.

Τα δικά μας τα νέα ειναι οτι πήγαμε πάλι στην παιδίατρο-σύμβουλο γαλουχίας. Κάτσαμε μια ωρα. Μας διόρθωσε την στάση θηλασμού, μου διόρθωσε την λαβή του στήθους, θηλάσαμε εκει και η μικρή έφαγε μια χαρά. Γυρίσαμε και έφαγε και εδώ καλά και τώρα κοιμάται. Θέλω να την ξυπνήσω να φάει, είπε η γιατρός κάθε 2 ώρες να τρώει, και δεν με αφήνει η μάνα μου...γιαγιάδες παιδί μου.

Είμαι χαρούμενη όμως γιατί είδαμε οτι έχω γάλα, βρίσκει δηλαδή η μικρή, και πίνει μια χαρά. Αντε να δουμε...

A5K6p3.png

άρα προχωράμε μια χαρά..αισιοδοξία και θετική σκέψη χρειάζεται τώρα..πάντως και εγώ είχα αίμα το πρώτο τρίμηνο, όχι πολύ 2-3 φορές μόνο αλλά μου ήταν αρκετό για να με κάνει να ανησυχώ

οι σαρδελίτσες ωραίες γίνανε! στο φούρνο με λάδι, ρίγανη, πιπεριά, λίγο σκόρδο και ντομάτα..νοστιμότατες!! για στα χέρια μου!! αυτό που με ενοχλεί στα ψάρια - εκτός απ τα αγκάθια που έχουν - είναι οτι μυρίζει όλο το σπίτι και εγώ μαζί..δλδ αν δεν έπρεπε να τρώω ψάρι λόγω τέκνων ούτε που θα έφτιαχνα..για πες καμιά σαρδελοσυνταγή

Η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά δεν φεύγει εύκολα.Και καλά στα τηγανιτά να ξέρετε, κάθε φορά που βάζετε την τηγανιά στο τηγάνι να ρίχνετε λίγο ξύδι(προσοχή πιτσιλάει)...και την μυρωδιά παίρνει και γίνονται πολύ τραγανά.Εγώ αυτό που κάνω αφού μαγειρέψω ψάρια είναι να βάλω να κάψω λίγη βανίλια.

Όσο για συνταγή...εγώ όταν τις κάνω στο φούρνο βάζω αλάτι πιπέρι,ρίγανη,λαδάκι και μπολικο λεμόνι....τίποτα άλλο.

Άσχετο...έκανα σύκο γλυκό φέτος....έγινε τέλειο(όχι επειδή το έκανα εγώ:tongue::tongue:).Ευτυχώς γιατί δεν μου αρέσουν τα γλυκά από έξω!!!

Κάτι θυμάμαι που είχες πει...πολύ αίμα είχες;;Και τι σου είπε ο γιατρός;;Θυμάσαι σε ποια εβδομάδα;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future το νου σου...εχεις τάξει γαμπρό για την κόρη μου...εγώ το θυμάμαι...τι κι αν είναι λίγο μικροτερος; Εκει θα κολλήσουμε;

Tinaki όλα να σου πάνε καλά. Να θυμάσαι...ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ. Θα σε σκεφτόμαστε όλες πολύ πολύ...και ειδικά οι έγκυες να κάνετε τις ευχές σας...πιάνουν! Απόδειξη, τα γαλάζια μάτια της κόρης μου!! Ενώ εγώ έχω καστανα.

Ioanna καλή η σαρδέλλα ε; Μπράβο. Και εμείς έχουμε καιρό να φάμε ψάρι. Κάτι γλώσσες θυμαμαι πριν καμια εβδομάδα. Και σκεψου οτι εγω στο πατρικό μου έτρωγα ψάρι 3 φορές την εβδομάδα...νησί βλεπεις.

Τα δικά μας τα νέα ειναι οτι πήγαμε πάλι στην παιδίατρο-σύμβουλο γαλουχίας. Κάτσαμε μια ωρα. Μας διόρθωσε την στάση θηλασμού, μου διόρθωσε την λαβή του στήθους, θηλάσαμε εκει και η μικρή έφαγε μια χαρά. Γυρίσαμε και έφαγε και εδώ καλά και τώρα κοιμάται. Θέλω να την ξυπνήσω να φάει, είπε η γιατρός κάθε 2 ώρες να τρώει, και δεν με αφήνει η μάνα μου...γιαγιάδες παιδί μου.

Είμαι χαρούμενη όμως γιατί είδαμε οτι έχω γάλα, βρίσκει δηλαδή η μικρή, και πίνει μια χαρά. Αντε να δουμε...

Βρε από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!Σιγά μην κολλήσουμε σε τέτοιες μικροαστικές αντιλήψεις.....πφφφ!!!:tongue:Μπράβο για τον θηλασμό...όχι μπράβο!!!!!!!!!

Κούκλα μου δεν θέλω να σου το χαλάσω αλλά....ΌΛΑ τα μωρά βρε με γαλανά μάτια γεννιούνται...στην πορεία αλλάζει.Ακόμη είναι νωρίς να ξέρεις τι χρώμα θα είναι, στους 6 μήνες σταθεροποιείται.Θυμάμαι τον ανηψιό μου όταν γεννήθηκε είχε κάτι μεγάλα γαλάζια μάτια....ε τώρα έχει καστανά!!!Μετα από 4 μήνες να μου πεις.Να ρωτήσω κάτι και αν θες μου απαντάς.Σαραντισμό πήρατε;Δηλαδά πήγατε εκκλησία για ευχή και κ.λ.π.;;;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι η μυρωδιά δεν φεύγει εύκολα.Και καλά στα τηγανιτά να ξέρετε, κάθε φορά που βάζετε την τηγανιά στο τηγάνι να ρίχνετε λίγο ξύδι(προσοχή πιτσιλάει)...και την μυρωδιά παίρνει και γίνονται πολύ τραγανά.Εγώ αυτό που κάνω αφού μαγειρέψω ψάρια είναι να βάλω να κάψω λίγη βανίλια.

Όσο για συνταγή...εγώ όταν τις κάνω στο φούρνο βάζω αλάτι πιπέρι,ρίγανη,λαδάκι και μπολικο λεμόνι....τίποτα άλλο.

Άσχετο...έκανα σύκο γλυκό φέτος....έγινε τέλειο(όχι επειδή το έκανα εγώ:tongue::tongue:).Ευτυχώς γιατί δεν μου αρέσουν τα γλυκά από έξω!!!

Κάτι θυμάμαι που είχες πει...πολύ αίμα είχες;;Και τι σου είπε ο γιατρός;;Θυμάσαι σε ποια εβδομάδα;;

στην 6η βδομάδα είχα για ένα ΄πρωινό αλλά όχι κάτι έντονο ίσα ίσα στο σκούπισμα..μετά πήγα στο ντοκτορ και βρήκε αίμάτωμα αρκετά μεγάλο δίπλα στον ένα σάκο και μου πε ακινησία μέχρι να με ξαναδεί..μου χε πει επίσης πως υπάρχει πιθανότητα να ξαναδώ αίμα αλλά να μην ανησυχήσω γιατί θα ναι το αιμάτωμα που πιθανόν να βρήκε δίοδο να φύγει διαφορετικά θα το απορροφήσει ο οργανισμός..τελικά κάθισα 2 βδομάδες στον λατρεμένο καναπέ και απορροφήθηκε..μετά ξαναείδα κάτι καφέ κανα 2 βδομάδες μετά αλλά ούτε που του το ανέφερα..και πόνους περιόδου είχα πολύ συχνά και πολλά άλλα...

δε με λες...εντάξει δε λέω καλά και τα σπιτικά γλυκα αλλά τι εννοείς ΔΕ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ??? μπορεί και να είσαι η μόνη στον πλανήτη!!!

ty11p2.png

Καλησπέρα κοριτσια!!!!! Πολλα μνμ διαβαζω πάλι! Αντε να ανεβαινει το καφε μας!

Tinaki σου ευχομαι και από δω καλή επιτυχία!!! Θα σε παρω τηλ οταν βρω ηρεμία...

Futuraki μπράβο για την ελλειψη καφε!:tongue: Αντε, ολα βαινουν καλώς τωρα. Την αλλη βδομαδα θα μας πεις τα καλά νεα απ τον γιατρο!

Τα γλυκα του κουταλιού δε μου αρεσουν:rolleyes: Προτιμώ τα "απ'έξω":tongue:. Οκ, οκ, τα σπιτικα ειναι μια χαρα , μου αρεσει να φτιαχνω κιολας, αλλά και τα υπόλοιπα τα τιμώ δεόντως!!

ioannav αχ τη θυμαμαι αυτη την αυπνία, και τωρα οτι ωρα και να κατσω στον καναπέ μπορώ να κοιμηθώ ανετα:| Και φαντασου δε μας εχουν ξενυχτησει ιδιαίτερα τα μωρα, ειναι ησυχα...Μονο για τα βασικά αλλαγμα-ταισμα. Δε σου λεω ομως "κοιμησου τωρα που μπορείς" γιατι με εκνευριζε οταν μου το ελεγαν. λες και μπορουσα να κοιμηθω και δεν ηθελα!!!

Τις σαρδελες κι εγω σκετες τις κανω οπως η future. Να τρως ψαρακι, καλό κάνει. Εχουν και πολύ ασβσετιο.

Palmoma πολύ χαιρομαι που τα πατε καλά τωρα με τις συμβουλες τις παιδι'ατρου...Μου κανει εντυπωση βεβαια πως μετα από 1,5 μηνα θηλασμού βγηκαν προβληματα...Νομιζω οτι οι πρωτες εβδομαδες ειναι οι δυσκολες και μετα ειναι οκ, αλλά απ οτι φαινεται κανω λάθος.. Δε σου κρυβω εχω ενα αγχος πως θα τα παμε κι εμεις στο μελλον. Τεσπα, εδω ειμαστε και θα τα λεμε..

Να σε ρωτησω κιολας, οι θηλες μας ειναι φυσιολογικό να ειναι καπως ροζ, και ερεθισμενες ή πανε να πληγιάσουν και πρεπει να βαλω καμια κρεμα πριν γινουν χάλια?? Οταν θηλαζω δεν ποναω πάντως...

Εμεις κοριτσια ειμαστε καλά. Αυριο θα παμε παιδιατρο για ζυγισμα. Τα απογευματα μονο εχουμε καμια γκρινίτσα...Χτες ο μικρος εκανε πανικο σε καποια φαση, τοσο που ελεγα οτι αρχισαν οι κολικοί. Αλλά τελικα μαλλον ειχε εκνευριστει που δεν κοιμηθηκε και πεινασε νωρίτερα... Εχω και συνεχεια κοσμο, και τα εχω στο καθιστικό και δε θελει να κοιμάται, ειναι κοινωνικός:tongue: χαχαχα!!

Φιλάκια!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

στην 6η βδομάδα είχα για ένα ΄πρωινό αλλά όχι κάτι έντονο ίσα ίσα στο σκούπισμα..μετά πήγα στο ντοκτορ και βρήκε αίμάτωμα αρκετά μεγάλο δίπλα στον ένα σάκο και μου πε ακινησία μέχρι να με ξαναδεί..μου χε πει επίσης πως υπάρχει πιθανότητα να ξαναδώ αίμα αλλά να μην ανησυχήσω γιατί θα ναι το αιμάτωμα που πιθανόν να βρήκε δίοδο να φύγει διαφορετικά θα το απορροφήσει ο οργανισμός..τελικά κάθισα 2 βδομάδες στον λατρεμένο καναπέ και απορροφήθηκε..μετά ξαναείδα κάτι καφέ κανα 2 βδομάδες μετά αλλά ούτε που του το ανέφερα..και πόνους περιόδου είχα πολύ συχνά και πολλά άλλα...

δε με λες...εντάξει δε λέω καλά και τα σπιτικά γλυκα αλλά τι εννοείς ΔΕ Σ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ??? μπορεί και να είσαι η μόνη στον πλανήτη!!!

Όχι παιδάκι μου..τα γλυκά του κουταλιού δεν μου αρέσουν όταν είναι του εμπορίου.Τα υπόλοιπα......αααααχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!Και με έχει πιάσει μια υπογλυκαιμία!!!!!!!!!

Εγώ είδα λίιιιιγο αιματάκι ροζουλί στο σκούπισμα μια φορά....λίιιιιγο όμως.

Καλά ντε,μη φωνάζετε....είμαι λίιιιιγο υπερβολική:tongue::tongue:!!!Πόνους περιόδου να πω την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερα...πιο πολύ κάψιμο νιώθω το οποίο χειροτερεύει όταν θέλω να πάω τουαλέτα..μετά ηρεμεί.

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε;Τα μωράκια σας τι κάνουν;(όλα τα μωράκια...και αυτά που είναι έξω και αυτά που είναι μέσα στην κοιλίτσα).

Εγώ καλά είμαι..κάτι τσιμπηματάκια χαμηλά,κάτι ψιλοαναγούλες...όλα καλά!

Σήμερα θα φάμε κεφτεδάκια με σάλτσα από χθες(τα έκανα με μακαρόνια,αλλά τελείωσαν) και θα κάνω τηγανιτές πατάτες!!μιαμ-μιαμ!!Εσείς;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Βρε από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!Σιγά μην κολλήσουμε σε τέτοιες μικροαστικές αντιλήψεις.....πφφφ!!!:tongue:Μπράβο για τον θηλασμό...όχι μπράβο!!!!!!!!!

Κούκλα μου δεν θέλω να σου το χαλάσω αλλά....ΌΛΑ τα μωρά βρε με γαλανά μάτια γεννιούνται...στην πορεία αλλάζει.Ακόμη είναι νωρίς να ξέρεις τι χρώμα θα είναι, στους 6 μήνες σταθεροποιείται.Θυμάμαι τον ανηψιό μου όταν γεννήθηκε είχε κάτι μεγάλα γαλάζια μάτια....ε τώρα έχει καστανά!!!Μετα από 4 μήνες να μου πεις.Να ρωτήσω κάτι και αν θες μου απαντάς.Σαραντισμό πήρατε;Δηλαδά πήγατε εκκλησία για ευχή και κ.λ.π.;;;;

Γαλανά, καστανά...ότι και να'ναι κούκλα θα παραμείνει...:tongue:

Ναι πηγαμε εκκλησία όταν 40ήσαμε. Είχε έρθει και στην 8η ημέρα ο παππάς σπίτι για ευχή και του ειπαμε και το όνομα και έκανε την θρησκευτική ονοματοδοσία...όλα αυτά.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...