Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Συγγνωμη αλλα τωρα το πηρα χαμπαρι οτι η future εχει καθυστερηση!!!!!!!!!!!!!!!Ακομα καθεσαι;;;Παρε τεστ,κανε χοριακη!!!!!!!!!!!!!!!!!Μακαρι Παναγια μου!!!!!!!!Θα ειναι πραγματικη ευλογια!!!!!!!!!!!Εχεις τοσα συμπτωματα!!!!!!!!!!!

Ιοαννουλι ο βαρδαρης ποτε φυσσαει;;;φυσα φυσα γτ χανομαστε!!!!!!!!

Φιλακια πολλα στα τζεμινακια και στο μικρο παλμομακι!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Βρε με φάγατε...ορίστε τώρα...το έκανα το τεστ!!!Φαγωθήκατε πια!!!!

ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Πολύ θετικό κιόλας...αφού να σκεφτείτε λέει να περιμένουμε 3 λεπτά για το αποτέλεσμα και δεν έκανε ούτε 1 λεπτό!

2 ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣγραμμές!!!!!!!!!Πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο πεντακάθαρο τεστ!!!!

Δεν ξέρω τι να πω....να λιποθυμήσω τώραα;;;;;;;;;Μια ζαλάδα την αισθάνομαι....τρέμουν και τα πόδια μου!!!!!!!!

Λιποθυμώωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;););):tongue::tongue::tongue::tongue:

Συνήλθα!!!!!!!Πήρα και τον γιατρό μου...καταχάρηκε!!!!Τον ρώτησα αν χρειάζεται να κάνω καμιά χοριακή και μου είπε ΟΧΙ!!!Με τόσες μέρες καθυστέρηση δεν χρειάζεται γιατί την επόμενη εβδομάδα που θα πάω στο ιατρείο να με δει...θα έχω πάρει την 7 εβδομάδα κύησης οπότε ο υπέρηχος θα δείξει!!!!

Τις θετικές σας σκέψεις κορίτσια και ενώστε τις προσευχές σας να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Futurakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό αγάπη μου να πανε ολα τελεια!!!!!!!!!! Να εχεις μια καλη και εγκυμοσυνη!! Αχ σημερα πολύ ωραίο τα νεο σου!! Να ξερεις οτι μας κανεις πολύ χαρούμενες!! Με το καλό να πας στο γιατρο να δεις το σποράκι σου!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Futurakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό αγάπη μου να πανε ολα τελεια!!!!!!!!!! Να εχεις μια καλη και εγκυμοσυνη!! Αχ σημερα πολύ ωραίο τα νεο σου!! Να ξερεις οτι μας κανεις πολύ χαρούμενες!! Με το καλό να πας στο γιατρο να δεις το σποράκι σου!!!

Ευχαριστώωωωωωω!Δεν ξέρω τι να πω!!!Αν δεν το δω δεν θα το πιστέψω!!!!Δεν το περίμενα!!!!!!Να κλάψω;;;;;;;:P:p

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

αιντε futurakiiiiiiiiiiiiiiii ετοιμάζεται το καρντασάκι τζούνιορ!!!!! μπράβο ρε κορίτσι μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά..μην πιάσεις καναπέ..κάνε ότι έκανες μέχρι σήμερα απλά να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου..δεν είσαι άρρωστη ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!! υπομονή μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα δούμε σάκο τώρα ε???

ty11p2.png

αιντε futurakiiiiiiiiiiiiiiii ετοιμάζεται το καρντασάκι τζούνιορ!!!!! μπράβο ρε κορίτσι μπράβο μπράβο μπράβο!!!!! όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά..μην πιάσεις καναπέ..κάνε ότι έκανες μέχρι σήμερα απλά να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου..δεν είσαι άρρωστη ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!! υπομονή μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα δούμε σάκο τώρα ε???

Σάμπως ξέρω τι θα δούμε;;;Εσείς ξέρετε...δώστε τα φώτα σας!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Σάμπως ξέρω τι θα δούμε;;;Εσείς ξέρετε...δώστε τα φώτα σας!!!

σάκο θα δεις σίγουρα..εγώ καρδιά άκουσα στην 8η βδομάδα..είναι διαφορετική η κάθε περίπτωση..η ουσία είναι πως είσαι ΕΓΚΥΟΣ και όλα θα πάνε καλά!!

ty11p2.png

σάκο θα δεις σίγουρα..εγώ καρδιά άκουσα στην 8η βδομάδα..είναι διαφορετική η κάθε περίπτωση..η ουσία είναι πως είσαι ΕΓΚΥΟΣ και όλα θα πάνε καλά!!

Έτσι θέλω να πιστεύω.Αν πω οτι ΔΕΝ έχω χεστεί πάνω μου από τον φόβο....θα πω ψέματα!!! Παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Άμα ξαναμιλήσω εγώ!!!!Δεν πρόλαβα να κάνω το τεστ και να το αίμα!!!!

Καλά όχι πολύ προς το παρόν,λίγο στο σκούπισμα!!!Λες και δεν την ξέρω την τύχη μου!!!!!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Futuraki παλουκώσου κάτω, κράτα την θετική σου ψυχολογία και πάρε κανένα utrogestan (πες και στον γιατρό να σου πει). Αυτή την φορά ήρθε για να μείνει...μην σκέφτεσαι αρνητικά. Θα ΜΕΙΝΕΙ αρκεί να είναι ευχάριστο το περιβάλλον...επομένως θετικές σκέψεις και ευχάριστες. Χαλαρωσε...μείνε ψύχραιμη...όλα θα πάνε καλά. Σε σκέφτομαι πολύ πολύ θετικά. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ομως.

Tinaki και εσένα σε σκέφτομαι θετικά, βγήκα και μπαλκόνι μαζί με την μπουμπου και στείλαμε σκόνη...ειμαστε και κοντά θα φτάσει. Μπορεί βεβαια να ειναι λιγο γκρινιάρικα τα μωρά σου...γιατί εκεινη την ώρα η μπέμπα έκλαιγε...μας άκουσε όοοοολη η γειτονιά...αλλά δεν πειράζει...υπάρχουν και οι πιπίλες (εμείς δεν φοράμε).

Gemini μην αγχώνεσαι. Εγώ την πάτησα γιατί εχω μεγάλες θηλές. Όλοι μου ειπαν στον μαιευτήριο οτι είναι πλεονέκτημα, αλλά τελικα ειναι μειονέκτημα προς το παρόν...πλεονέκτημα στο μέλλον που θα έχει μεγαλώσει ακομα.

Ftoula να'σαι καλά που μου δίνεις την θετική σου σκέψη...και εμπειρία. Παλεύουμε...ειναι ακόμα νωρίς βεβαια αλλά θελω να το παλέψω...αν και μερικές ημέρες με τρελλαινει το κλάμα της...δεν καταφέρνω να κρατήσω μια σειρά...αλλά θέλω να τα καταφέρω. Θα πάρω και τριγωνέλλα και βλέπουμε...

A5K6p3.png

FUTURAKIIIIIIIIIIIIIIIII,EIΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!ΠΩΠΩ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!Να εισαι ηρεμη,να μην κουραζεσαι , να μη σηκωνεις βαρη και να μη σκυβεις,αυτες ειναι οι πρωτες οδηγιες!!!!!χιχιχιχιχιχιχι!!!!!!Οσο για το αιματακι δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο,θα σου πει ο γιατρος ξεκουραση και κανενα ουτροτζεσταν!!!!!!Ολα θα πανε περιφημα!!!!!!!!Αχ κοριτσια λετε να ερχετε η σειρα μας εμενα και την μαμμυ εννοω!!!!!!!Μακαρι να ειμαστε οι επομενες και να ειμαστε ολες εγκυουλες στην παρεουλα μας!!!!!!!

Παλμομακι με συγκινεις!!!!!!!!Αληθεια το εκανες;;;;Αχ αχ σε ευχαριστω παρα μα παρα πολυ κι εσενα και την μπουμπου σου την ομορφη!!!!!!!!Ας ερθει το μπεμπακι κι ας γκρινιαζει συνεχεια!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Futuraki παλουκώσου κάτω, κράτα την θετική σου ψυχολογία και πάρε κανένα utrogestan (πες και στον γιατρό να σου πει). Αυτή την φορά ήρθε για να μείνει...μην σκέφτεσαι αρνητικά. Θα ΜΕΙΝΕΙ αρκεί να είναι ευχάριστο το περιβάλλον...επομένως θετικές σκέψεις και ευχάριστες. Χαλαρωσε...μείνε ψύχραιμη...όλα θα πάνε καλά. Σε σκέφτομαι πολύ πολύ θετικά. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ομως.

Tinaki και εσένα σε σκέφτομαι θετικά, βγήκα και μπαλκόνι μαζί με την μπουμπου και στείλαμε σκόνη...ειμαστε και κοντά θα φτάσει. Μπορεί βεβαια να ειναι λιγο γκρινιάρικα τα μωρά σου...γιατί εκεινη την ώρα η μπέμπα έκλαιγε...μας άκουσε όοοοολη η γειτονιά...αλλά δεν πειράζει...υπάρχουν και οι πιπίλες (εμείς δεν φοράμε).

Gemini μην αγχώνεσαι. Εγώ την πάτησα γιατί εχω μεγάλες θηλές. Όλοι μου ειπαν στον μαιευτήριο οτι είναι πλεονέκτημα, αλλά τελικα ειναι μειονέκτημα προς το παρόν...πλεονέκτημα στο μέλλον που θα έχει μεγαλώσει ακομα.

Ftoula να'σαι καλά που μου δίνεις την θετική σου σκέψη...και εμπειρία. Παλεύουμε...ειναι ακόμα νωρίς βεβαια αλλά θελω να το παλέψω...αν και μερικές ημέρες με τρελλαινει το κλάμα της...δεν καταφέρνω να κρατήσω μια σειρά...αλλά θέλω να τα καταφέρω. Θα πάρω και τριγωνέλλα και βλέπουμε...

Καταρχήν έχω άγνωστες λέξεις!!!Τριγωνέλλα...τι στο καλό είναι;:confused::confused:

Όσο για μένα..πήρα χάπι μόλις είδα την υποψία σταγόνας και αφέθηκα στην ηδονική αγκαλιά του καναπέ μου...πάλι!!!!!!!!!

Ρε κορίτσια να ρωτήσω...τα utro σε μαστουρώνουν;;;Μη γελάτε...έχω μια παράξενη ηρεμία...σαν να μη τρέχει κάτι...σε νιρβάνα ένα πράγμα...ο χαζός του χωριού...σαν να μου δώσανε ηρεμιστικά...σαν να είμαι αλλού.....όλα αυτά μαζί!!!!!Ξέρετε...."αιματάκι;;;εεεε...σιγά μωρέ....ότι είναι να γίνει θα γίνει".Τι στο καλό ..λέτε να είναι από τους αεροψεκασμούς;;;:confused::confused:Έχω και το μανάρι μου(Χριστέ μου..είμαι τυχερή που τον παντρεύτηκα) που με αγκαλιάζει και μου λέει "εμένα με νοιάζει εσύ να είσαι καλά..μη μου στεναχωριέσαι μόνο".Ε λοιπόν ναι είμαι καλά....μπαααααα....δεν μπορεί....δεν μπορεί.....κάτι με ψεκάσανε!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα κοριτσια!!!

Άμα ξαναμιλήσω εγώ!!!!Δεν πρόλαβα να κάνω το τεστ και να το αίμα!!!!

Καλά όχι πολύ προς το παρόν,λίγο στο σκούπισμα!!!Λες και δεν την ξέρω την τύχη μου!!!!!!!!!!!!!

Μηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!! Θα εχεις καλη ψυχολογια γιατι θα ερθουμε εκει και θα σε δειρουμε:tongue: Διαβαζω και παρακάτω οτι τα ουτροτζεσταν εκαναν το θαυμα τους!! Πως εισαι σημερα???? κρατα γερα! Αυτη ειναι η τυχερη σου φορα! Θα εισαι εγκυούλα μαζι με το tinaki! ερχεται νεα φουρνιά μπεμπεκίων!!

Tinaki εγω δε βγηκα στο μπαλκονι γιατι δεν τους βγαζω ακομα εξω, σε σκεφτομαι ομως πολύ!;)

Palmoma μακαρι να ναι ετσι...Εχω κι εγω τα αγχη μου, αλλα λεω να χαλαρωσω και να τα παω οπως με πανε. θα δουμε.

Α! Πιπιλα εγω δινω καλώς ή κακώς...αλλά οχι συνεχεια...

Φιλουρες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα κοριτσια!!!

Μηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!! Θα εχεις καλη ψυχολογια γιατι θα ερθουμε εκει και θα σε δειρουμε:tongue: Διαβαζω και παρακάτω οτι τα ουτροτζεσταν εκαναν το θαυμα τους!! Πως εισαι σημερα???? κρατα γερα! Αυτη ειναι η τυχερη σου φορα! Θα εισαι εγκυούλα μαζι με το tinaki! ερχεται νεα φουρνιά μπεμπεκίων!!

Tinaki εγω δε βγηκα στο μπαλκονι γιατι δεν τους βγαζω ακομα εξω, σε σκεφτομαι ομως πολύ!;)

Palmoma μακαρι να ναι ετσι...Εχω κι εγω τα αγχη μου, αλλα λεω να χαλαρωσω και να τα παω οπως με πανε. θα δουμε.

Α! Πιπιλα εγω δινω καλώς ή κακώς...αλλά οχι συνεχεια...

Φιλουρες!

Καλημέραααα!!!!!!!!!!

Είμαι καλά,να πω την αλήθεια δεν ξαναείδα αίμα...χθες μόνο εκείνο το ελάχιστο.Στην αγκαλιά του καναπέ μου με τα ουτροτζεσταν,θετική σκέψη .....και να πω την αλήθεια βαριέμαι...και νυστάζω...δεν πίνω καφέ για να μην καπνίζω...οπότε δεν ανοίγουν τα μάτια μου!:tongue::tongue:

Τα μωράκια τι κάνουν;;;;Φίλησε τα από μένα..στο λαιμουδάκι τους(αυτό το σημείο στα μωρά με τρελλαίνει)!!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...