Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!

Palmoma ουτε που θα το περιμενα να σου πει ετσι...τελικα δεν ξερουμε πολλά πραγματα!! δε μπορεις αυτη να τη συμβουλεύεσαι απ το τηλεφωνο, εστω??

Εμεις αυριο παμε στον παιδιατρο. Θεωρω ειναι σημαντικο να μπορεις να του λες αυτο που θες για να μην εχεις αμφιβολιες οταν γυριζεις σπίτι! Κι εσυ αν αμφιβαλεις πηγαινε στη συμβουλο θηλασμου. Τα εχετε καταφερει καλά ως τωρα!

ioannav μεγεια το τζακι και καλή ξεκουραση τωρα!

Η αισθηση που νιωθεις τα μωρα σου τελεια,ε? Νομιζω τωρα μπορεις να μπεις αξιζε τον κοπο!!;) Που να δεις και τη Β επιπεδου!!

Λοιπον εγω εκανα καισαρικη με ολικη ναρκωση μιας και μπηκα ξαφνικα και δεν ειχα πολυκουβεντιασει για επισκληριδιο.

Στην αναρρωση καθυστερησα καπως να πω την αληθεια. αλλά αυτο μαλλον ειναι θεμα οργανισμου. Μετα οντως τα ξεχνας ολα~:P

Εκανα να φαω 2 μερες (και 1 πριν:cry:) αλλα αυτο εγινε γιατι οσο εχεις ορο δε γινεται να τρως, κι εγω καθυστερησα να τον βγαλω...

Τα μωρα μου τα εφεραν στην ανανηψη (δεν ξερω ποση ωρα μετα...νομιζω μια) και μου τα εβαλαν αμεσως στο στηθος και ο μικρος γραπωσε κανονικα τη θηλη και αρχισε να ρουφάει:shock: Ο αλλος οχι τοσο μπορω να πω...αλλά επιασε κι αυτός κάπως.

Εκατσα στο νοσοκομειο 4 μερες... Χρειαζονται ετσι κι αλλιώς να αναρρωσεις γιατι η τομη ποναει κάπως.

Τωρα φυσικά ειμαι πολύ πολύ καλύτερα. Και ψυχολογικα τελεια (φτου μη ματιαστω κιολας!!:tongue:)

Από κιλά εχασα 15 και νιωθω πιο αδυνατη και αναλαφρη απο ποτε!! Ειχα πολύ βαρος! χαχα! Τωρα ομως φοβαμαι μην τα παρω πισω γιατι εχουμε ολο γλυκα στο σπιτι λογω κοσμου και τα τρωω με το τσουβαλι:oops: Ειπα ομως σημερα τελευταια μερα...καλυτερα να το ριξω στο φαγητο πάλι!

Τα μωρα κοιμουνται αρκετα...τοσο που φοβαμαι κιολας... Δεν τα ξυπναω δηλ να φανε κι ανησυχω λιγο. θα δουμε αυριο! Για την ωρα θηλαζω αποκλειστικά!

Πωπω σεντονι εγραψα αλλα ειπα να απαντησω τωρα που κοιμουνται! Φιλια!!!!!!!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geminaki μην αγχώνεσαι που κοιμούνται...θα αλλαξει αυτό. Αλλά και αν δεν αλλάξει να μην αγχώνεσαι. Όταν θέλουν και πεινάνε θα ξυπνάνε. Και εγώ αναπολώ κάτι 5ωρα των πρώτων εβδομάδων της μπέμπας.

Εμείς παλευουμε να φτιάξουμε τράπεζα μητρικού γάλακτος. Το θήλαστρο δουλεύει φουλ αλλά η παραγωγή ειναι μειωμένη και βγάζω λίγο σε πολλή ώρα...θηλάζω κι όλας παράλληλα...και η μικρή δειχνει να μην βρίσκει όσο θέλει στο στήθος και γενικά...μπάχαλο σήμερα. Και μέχρι να φτιαχτεί η τράπεζα θα ειναι λίγο χάος νομίζω...

Νοικιασα θήλαστρο ....γιατι το δικο μου ήταν για περιστασιακή χρήση. Εεε πήγε κάπως ακριβά η όλη φάση...αλλά εντάξει αξίζει τον κοπο. Μακάρι να τα καταφέρουμε και να αυξηθεί και πάλι η παραγωγή και να χορταίνει η μικρή μου....

A5K6p3.png

Δεν το πιστεύω άδειασε το καφέ μας!!!!Και καλά οι δυο μανούλες μας είναι δικαιολογημένες....οι υπόλοιπες;;;;;:confused::confused:

GEMINAKI μου...ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΔΑΡΟΙ!!!!ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!

Κουράγιο τώρα και σίδερο στη μέση σου ...που λέμε και στα μέρη μου.

Palmomaki μπράβο κοπέλα μου για την επιμονή σου και το κουράγιο σου!!!!Κάνεις το μεγαλύτερο δώρο ζωής στην μπεμπούλα σου!!!!Μου αρέσει πολύ που όποτε μπορείς δίνεις λεπτομέρειες για τον θηλασμό...θα μας χρειαστούν!!!

IOANNA καρντάσι...μεγειά το τζάκι....και δεν γκρινιάζεις.γιατί δεν γκρινιάζεις;;;;

Tina άντε κοπέλα μου με το καλό να ξεκινήσεις.Η σειρά σου να φουσκώσεις!!!

Εγώ....καλά!!!είχα κάτι μπερδέματα με την ΔΕΗ αλλά όλα καλά τώρα.Κάνανε και κάτι έργα στην περιοχή και δεν είχα ίντερνετ για λίγες μέρες.

Α!! ναι.....έχω 11 μέρες καθυστέρηση...τσιμπήματα χαμηλά,αλλά και πόνους περιόδου,ΤΡΟΜΕΡΕΣ καούρες,αναγούλες,το στήθος δεν αγγίζεται,συχνοουρία και απαίσια γεύση στο στόμα.Κατά τα άλλα καλά!!!!!!:tongue::tongue::tongue:ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ;;;;;;;););):tongue::tongue:

Ytulp3.png?KixTF0pj

μπράβο ρε future μου φτιαξες τη μέρα μια τέτοια βροχερή και απαίσια μέρα!!! πάνε πάρε τεστ ΤΩΡΑ..έχω αγωνία..αλλιώς θα σου φέρω εγώ ένα..έχεις συμπτώματα, πολύ θετικό αυτό...αχ μακάρι, στο εύχομαι ολόψυχα...και μην κοιτάς που δε γκρινιάζω εδώ μέσα..οι γύρω μου ξέρουν πόσο παράξενη έχω γίνει..που δε μου φτάνουν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης που είναι άλλα ντάλον, τα χω πάρει πολύ και με όλα αυτά που γίνονται σ αυτή την έρμη τη χώρα, ακυβερνησία, φτώχεια, μιζέρια, ανεργία και ολα τα λαμόγια που χρωστάνε είναι έξω και καλοπερνάνε..θέλω να φύγω απ τη χώρα ειλικρινά..δε βλέπω φως..νομίζω πως θα πιάσουμε ακόμα πιο πάτο..ε'ιδες με το που μπήκες ξεκίνησα τη γκρίνια αλλά σταματάω γιατί δεν έχει νόημα...στο θέμα μας όμως..ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

ty11p2.png

μπράβο ρε future μου φτιαξες τη μέρα μια τέτοια βροχερή και απαίσια μέρα!!! πάνε πάρε τεστ ΤΩΡΑ..έχω αγωνία..αλλιώς θα σου φέρω εγώ ένα..έχεις συμπτώματα, πολύ θετικό αυτό...αχ μακάρι, στο εύχομαι ολόψυχα...και μην κοιτάς που δε γκρινιάζω εδώ μέσα..οι γύρω μου ξέρουν πόσο παράξενη έχω γίνει..που δε μου φτάνουν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης που είναι άλλα ντάλον, τα χω πάρει πολύ και με όλα αυτά που γίνονται σ αυτή την έρμη τη χώρα, ακυβερνησία, φτώχεια, μιζέρια, ανεργία και ολα τα λαμόγια που χρωστάνε είναι έξω και καλοπερνάνε..θέλω να φύγω απ τη χώρα ειλικρινά..δε βλέπω φως..νομίζω πως θα πιάσουμε ακόμα πιο πάτο..ε'ιδες με το που μπήκες ξεκίνησα τη γκρίνια αλλά σταματάω γιατί δεν έχει νόημα...στο θέμα μας όμως..ΠΑΡΕ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΠΛΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Κοριτσάρα μου...τι κάνεις;

Θα σε απογοητέψω....δεν θα πάρω τεστ....θα περιμένω και την επόμενη εβδομάδα και μετά.Δεν θα πάρω ...δεν θα πάρω.Το έχω αποφασίσει.

Πάντως δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα....με πιάνουν τρομερές καούρες.Βασικά με πιάνουν και χωρίς να φάω:confused::confused:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Κοριτσάρα μου...τι κάνεις;

Θα σε απογοητέψω....δεν θα πάρω τεστ....θα περιμένω και την επόμενη εβδομάδα και μετά.Δεν θα πάρω ...δεν θα πάρω.Το έχω αποφασίσει.

Πάντως δεν μπορώ να φάω σχεδόν τίποτα....με πιάνουν τρομερές καούρες.Βασικά με πιάνουν και χωρίς να φάω:confused::confused:

εντάξει και γω στη θέση σου μπορεί να μην έπαιρνα αλλά θα με έτρωγε απο μέσα μου μέρα νύχτα..οπότε νομίζω θα νικούσε η περιέργεια και η ανυπομονησία..κοίτα τι με κάνεις τώρα!! αφού λοιπόν έχεις αυτά τα συμπτώματα μην πολυκουράζεσαι έτσι?? βοηθάει και ο καιρός αυτές τις μέρες να μην κάνεις δουλειές

ty11p2.png

Καλημερούδια!!!

Futuraki!!!!!!!!!!!!! σ ευχαριστω πολύ πολύ!! Ευχομαι και στα δικά σου γρηγορα!;);)

Κι εγω θα συμφωνησω με το τεστ....Κανε και πες μας!!!!!!!!!! Θα ηταν τέλεια!! Μη μας κρατας σε αγωνία!

ioannav μη σκεφτεσαι το τι γινεται στη χωρα...Σκεψου μονο τα μωρα σου και χαμογελα για να σου βγουν ηρεμα! Εγω ειμαι ακομα στον κοσμο μου. Ετσι κι αλλιως σ αυτη τη φαση δεν μπορουμε να κανουμε κατι...Μονο στην καλπη να το θυμηθουμε!:rolleyes:

Εμεις μια χαρά ειμαστε! πηγαμε και στον παιδιατρο χτες και μας βρηκε οκ!

ο μικρος εχει ανακτησει το βαρος γεννησης και ο μεγαλος οκ, το παλευει ακομα! Συνεχιζουμε δυναμικά τον θηλασμό! Επόμενο ζυγισμα την Παρασκευη, οπως η μανούλα:tongue: χαχαχα!

Φιλιά πολλά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Gemini να τα χαιρεστεε!!Να σας ζησουν!!!

Βρε,λιγο ελειψα και η παρεα ολο και μεγαλωνει!!

Διαβασα οτι ειναι μεγαλουλια τα μπεμπεκια σου!!Μπραβο κοριτσι μου!!Να ειστε παντα καλα,γεροι και δυνατοι ολοι!!

Κοριτσια μου καλα,τα δικα μας νεα ειναι μια χαρουλα!Ξεκινησαμε της βολτες με τα μωρα.Εχουν πολλη πλακα,επικοινωνουν ολο και περισσοτερο!

Σας διαβαζω που και που,αλλα δεν πραλαβαινω να γραψω!Ευχομαι σε ολες ξεχωριστα να ειστε καλα!!

Φιλια!!

Ααααχ τι ωραία...μου φτιάξατε την μέρα.

Future ειλικρινά θα ειναι το καλύτερο νέο εδώ και πολύ καιρό. Το εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να μπεις και να μας πεις τα καλά νέα σύντομα. Μακάρι..και από συμβουλές για θηλασμό...εγω ειμαι εδώ. Θα έχω γινει εξπερ.

Ioannaki ασχολείσου τώρα που έχεις χρόνο...γιατί μετά την γέννα ούτε τι νόμισμα έχουμε δεν θα προλαβαίνεις να δεις. Αν και δεν θα σου χρειάζεται στην αρχή γιατί δεν θα πληρώνεις εσύ για τίποτα...δεν θα μετακινεισαι :tongue: Και αν βγαίνεις θα ειναι με συνοδεία...κάποιος άλλος θα πληρώνει.

Geminaki μια χαρά σας ακουω σουπερ. Συνεχιζεις αποκλειστικό θηλασμό; Πως το κάνεις; Βγάζεις με θήλαστρο ή τα βάζεις ταυτόχρονα και τα δύο στο στήθος;

Lucky καλές βόλτες...θα ειναι σουπερ ε;

Τα δικά μας...παλεύουμε...με θηλαστρα και θηλασμούς. Δεν εχω καταφέρει να κάνω ακόμα τράπεζα αφου δεν προλαβαίνω να κάνω πολλές αντλήσεις...και ό,τι αντλώ της το δινω. Εντωμεταξύ εχω δώσει και ξένο (λίγο βεβαια αλλά εδωσα αναγκαστικά) γιατί αυτή φωνάζει και ουρλιάζει και ορίεται...κυρίως το απόγευμα (ειναι πεσμένη η παραγωγή εκεινη την ώρα) και δεν μπορώ να την αφήνω νηστική. Με αγχώνει, με κουράζει αλλά με πεισμώνει κι ολας. Και όλα αυτά γιατί δεν έπιανε σωστά τον μαστό....κορίτσια το νου σας. Μπορει να σας φαίνεται οτι ειναι σωστά πιασμένος, να μην σας πονάει η να μην σας πληγιάζει αλλά τελικά να μην αντλει οσο πρέπει. Κρίμα που αναγκάστηκα να μπω σ'αυτό το τριπάκι, αλλά δεν πειράζει θα τα καταφέρουμε. Αντε να αυξηθει η παραγωγή να την χορταίνω γιατί μου σπαράζει την καρδιά να πεινάει.

A5K6p3.png

palmoma ειχα και γω παρομοιο θεμα μεχρι να σταθεροποιηθει ο θηλασμος επειδη θηλαζα με θηλες οι οποιες μειωνουν κατα 60% το γαλα. εδωσα και γω ξενο και μαλιστα αρκετο μεχρι να κατεβει το γαλα μου, αλλα καταφεραμε και κοψαμε το ξενο και θηλασα μεχρι 9 μηνων περιπου οπου η μπουμπου μου αποφασισε οτι ηθελε να κοψει τον θηλασμο!!

δεν πειραζει που δεν βγαζεις πολυ γαλα εγω δεν εβγαζα καθολου αλλα συνεχισα να κανω αντλησεις για να ενεργοποιησω το στηθος. και δεν ειχα και επαγγελματικο θηλαστρο.ολα θα φτιαξουν πολυ συντομα γιατι το βρηκατε νωρις το θεμα σας και οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα!καλο κουραγιο και υπομονη!!

future μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να τα καλυτερα!να εισαι αισιοδοξη!!

geminaki τι κανουν οι αντρες σου?

φιλια σε ολες!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Luckystar σ ευχαριστω για τις ευχες σου! Κι εσυ να χαιρεσαι τα μπεμπάκια σου!:P

Palmoma ναι συνεχιζω τον αποκλειστικο θηλασμο. Τουλάχιστον μεχρι την παρασκευη που θα μας ξαναζυγισει ο παιδίατρος. Θηλαζω ταυτοχρονα, γιατι αλλιώς δεν γινοταν. Και το καλο ειναι οτι πλεον θηλάζουν πιο γρηγορα, δηλ κανα 20λεπτο...

Αυτο που λες ομως τωρα με φοβιζει...λες να μην πιάνουν καλά και να μην το χω καταλάβει:confused: Τελικα με το θηλασμο, καθε περιπτωση ειναι διαφορετική...Υπάρχουν ενα σωρο περιπτωσεις, και δεν ξερω μηπως τελικα απλά σου "καθεται" ή οχι...

Ftoula καλα ειμαστε...και για την ωρα πολύ ησυχοι! Θα δουμε ομως αν θα συνεχισουμε ετσι. Ηδη χτες βραδυ ο μεγαλος μου εκανε νερα!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσακια τι κανετε;;;Αρχιστε να φυσατε προς πειραια μερια οι μανουλες και οι εγκυουλες!!!!!!!!Μπαινω στη τελικη ευθεια για τη 3η και τυχερη φορα!!!!!!!

Γλυκα φιλακια σε ολα τα μουτρακια!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tina μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοπέλα μου!!!!!!

Κορίτσια είμαι χάλια.....συνεχίζω να έχω καθυστέρηση(14η μέρα) αλλά δεν μπορώ να φάω τίποτα,ούτε να μαγειρέψω!!!Αναγούλες...αναγούλες...αναγούλες!Με ενοχλούν τα πάντα...μυρωδιές ...γεύσεις...όλα!!!!Λέτε να είναι ίωση στομάχου;

Καούρες αφόρητες...καίγομαι!!!!!!!!!Κάντε μια προσευχή όλες μαζί!!!!!Ξέρετε εσείς!!!!!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

future μάλλον γρίπη θα ναι...πλάκα μας κάνεις?? πάρε παιδί μου ένα τεστ μας έφαγε η αγωνία πια....άντε τελείωνε....

σήμερα φυσάει αρκετά βγαίνω μπαλκόνι και tinaki στέλνω μπεμπεδόσκονη μπόλικη..πότε ξεκινάς με το καλό?

gemini πως καταφέρνεις παιδί μου να τα θηλάσεις και τα 2 ταυτόχρονα??

palmoma με το θέμα της βάφτισης πως τα πας? ασχολήθηκες καθόλου?

σήμερα ξαναέγινα θεία για δεύτερη φορά και είμαι πολύ χαρούμενη απ το πρωί!! δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια, με πιέζει η κοιλιά μου συνεχώς, πρήζονται τα πόδια μου, κατουριέμαι και συνέχεια και ζω ένα δράμα κοριτσάκια..

ty11p2.png

Tinaki καλη σου επιτυχίαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα τα πουμε εμεις!!;)

Future εισαι ψυχοβγάλτης!!!!!!! Κανε παιδι μου το τεστ, τωρααααααααα!!!!!!!!!! Αντε και πες μας! Πως αντεχεις??

Ioannav τι να κανω...θυμασαι που ηθελα πόλυ να θηλασω. Τα καταφερνω γιατι χαιρομαι που πινουν το γαλατακι της μανούλας!! Ειναι δυσκολο να τα κουμανταρεις αλλα για την ωρα παμε καλά...Θα δειξει βεβαια και το βαρος τους.

Κοριτσια μπηκα βιαστικά γιατι εχουμε και γευμα οπου να ναι! Σας φιλώ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...