Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου

φαντάστηκα οτι δεν θα εχει μπει καμία...έκανα λάθος ευτυχως.

Το Geminaki θα εχει γεννήσει τώρα και θα έχει τους κούκλους της αγκαλιά.

Αντε και στις υπόλοιπες κοπέλες..με το καλό.

Εγω στον ελεύθερο χρόνο μου ψάχνω τα της βάπτισης. Υπάρχει τάμα και θα γίνει στην Πάρο...και ειναι κάπως δύσκολο να το οργανώσω...δεν έχω και ιδέα από εκει. Θα το κάνουμε Σεπτέμβρη...τέλη λέμε. Για να δουμε...γιατί πολλά γινονται.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα...

palmoma στην Πάρο ε??? τι καλά? βρήκατε και όνομα? θα είναι λίγο δύσκολο να συντονίσεις βάφτιση απο μακρυά αλλά εδώ καταφέραμε άλλα και άλλα στη βάφτιση θα κολώσουμε?

ty11p2.png

Κοριτσακιαααααααααααα το Τζεμινακι μας γεννησε τα αγορακια της και ειναι τρισευτυχισμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!3200 ο ενας μικρουλης και 2800 ο αλλος!!!!!!!!!!Να μας ζησουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αντε και στα δικα μας!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε να μας ζήσουν και τα 2α διδυμάκια της παρέας. Και μια χαρά από κιλά...σούπερ.

Ioanna περιμένουμε με το καλό τα δικά σου πλέον. Ναι βάφτιση στην Πάρο λόγω τάματος. Το όνομα αυτής ειναι Αγγελίνα (θα βαφτιστεί Αγγελική-Μαρία). Θα προσπαθήσω να το οργανώσω. Στην αρχή έλεγα να πάμε μόνο οι γονείς και τα αδέρφια να το κάνουμε πολύ μεταξύ μας και να κάνω ένα πάρτυ εδώ Αθήνα για τους συγγενείς και φίλους (γιατί σε κρίση να λες στον άλλο έλα στην Πάρο και πλήρωσε εισητήρια και διαμονή δεν λέει). Αλλά μετά σκέφτηκα οτι θα είναι πολλά έξοδα για μένα και πολύ τρέξιμο. Και στο κάτω κάτω όποιος θέλει έρχεται...δεν παρεξηγουμε. Γιατί και θα με κουτσομπολεύουν οτι δεν τους κάλεσα στο μυστήριο και κανείς δεν θα το εκτιμήσει...

A5K6p3.png

geminiiiiiiiiiiiiiii να σου ζήσουν βρε κοριτσάκι να τα χαίρεσαι να τα χαιρόμαστε και εμείς που τα ξέρουμε απ τη σύλληψη!!

palmoma Αγγελίνα????? μ'αρέσει!!!!! ότι και να κάνεις ο κόσμος πάντα θα βρει να πει..οπότε κάνε οτι είναι πιο βολικό για σένα και ας σκεφτεί ο καθένας ότι θέλει..πάντως και εγώ είμαι της άποψης να τους καλέσεις και όποιος μπορεί έρχεται..όποιος δεν μπορεί δεν πειράζει...καλή καρδιά

σήμερα έχω γιατρό..άντε να μας πει στα σίγουρα αν το δεύτερο είναι κοριτσάκι γιατί με το ερωτηματικό είμαστε τόσο καιρό..το ΣΚ έχει βάψιμο στο σπίτι..νέο ανακάτεμα πάλι

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Εμαθα οτι η Gemini πρέπει να βγήκε...αλλά καλά που να βρει χρόνο να μπει εδώ. Απλά να ξέρει οτι οι σκέψεις μας την συντροφεύουν.

Οι άλλες που χαθήκατε;

Εμεις κλαίμε, κλαιμε, κλαιμε...

A5K6p3.png

Κοριτσια καλησπέρα!!!!!!

Σημερα βγηκαμε επιτελους! Γεννησα την Τριτη πρωι δυο κουκλιά (οχι οτι ειναι δικά μου, αντικειμενικά:tongue:). Νιωθω μεγαλη ευτυχία και ευγνωμοσύνη που πηγαν ολα καλά...

Η καισαρικη μου φανηκε αρκετα δυσκολη στην αναρρωση....σημερα ειμαι καπως καλύτερα:?

Απο κουραση αλλο τιποτα. Προσπαθω και θηλαζω σχδον αποκλειστικά, οποτε καταλαβαινετε τι χαμος γινεται. Χρονος ουτε για τουαλέτα! Δεν ξερω αν τα καταφερω. Θα δουμε. Ευτυχως εχω τη μαμα μου και βοηθάει. Και ο άντρας μου επίσης!

Δεν μπορω να μπαινω πλεον συχνα, μεχρι να μπουμε σε ενα προγραμμα...όποτε μπορω θα γραφω νεα!

Σας φιλώ οοοοολες!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Γεια σας κουκλιτσες!!!!!!!!!!Εγω πειραζει που θελω απο τη διδυμομανουλα μας περιγραφη τοκετου;;;;Τζεμινακι οποτε μπορεσεις κανε μου το χατηρι.....!!!!!Θελω να ονειρευτω....!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια πολλα στο μικρο παλμομακι,το ατακτουλι μας,στα τζεμινομωρακια και στο πιο μικρουλια της παρεας μας που κανουν κωλοτουμπες στην κοιλιτσα της μανουλας τους τα ιοννομωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

geminaki να σου ζησουν τα κουκλια σου!!!ειμαι σιγουρη οτι ειναι τελεια!!

απο δω και περα καλο κουραγιο. χρειαζεται τον πρωτο καιρο αλλα μετα ολα θα ειναι τελεια!

palmoma εσεις γιατι κλαιτε? πως τα πατε με τον θηλασμο?θα σου πω τι κανει η αδερφη μου αφου η περιπτωση σας μοιαζει πολυ. βγαζει μεσα στην μερα ενα μπουκαλι γαλα με το θηλαστρο και το δινει στο μωρο το βραδυ μετα την βαζει και στο στηθος να συμπληρωσει και να νανουριστει και ετσι κοιμαται περισσοτερο! α! οσο για το αγγελινα ειναι πολυ ωραιο και καπως νησιωτικο!!

tina καταλαβαινεις οτι τωρα ειναι η σειρα σου μαζι με την future!!

φιλια σε ολες!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!!

Μπηκα λιγο αλλα τα μωρα ξυπνάνε....

Ειμαστε καλά! Ευχαριστω για τις ευχες σας! Θηλαζω αλλά εχω το αγχος αν χορταινουν.

Palmoma εχεις δωσει πιπιλα? θελω να δινω καποιες φορες για κανα 5λεπτο αλλά φοβαμαι μην τη συνηθισουν και δε θηλάζουν σωστα μετα...

Tinaki θα ερθει και η σειρα σου! Θα σε παρω τηλ για τις 28/05

ioannav εσυ που εισαι??

ftoula ευχαριστω για τις ευχες! Εισαι παλιά εσυ και ξερεις!!

Φιλιά!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki πιπίλα δεν έχω δώσει...και το παλευω πολύ να μην δώσω. Δεν εχω καν δοκιμασει αν την παίρνει..μπορεί να μην την θέλει κι ολας.

Αύριο θα πάω σε παιδίατρο σύμβουλο γαλουχίας να δω τι θα μου πει...γιατί εμείς πιπιλάμε επι ώρες ατελείωτες....και ίσως η πιπίλα να κριθεί απαραίτητη...αν καταφέρω να την γλυτώσω θα ειμαι ευτυχισμένη.

Ftoula κλαιμε αν δεν ειμαστε στο στήθος. Γενικά εκτός στήθους μενουμε πολύ λίγο...όταν κοιμόμαστε...μονο και όταν ειμαστε ξυπνιες για λίγη ώρα. Βαριέται εύκολα και τα κουκλάκια, και τις κουδουνίστρες και τα κινουμενα και ολα. Και ούτε αγκαλια κάθεται...μονο στον ώμο του πατέρα της δείχνει να μένει περισσότερη ώρα!!! Θα το δω το θέμα που λες...εχω θηλαστρο, έβγαλα λίγο γάλα γιατί ειχα να πάω γυναικολόγο (τελικά μου ήρθε περίοδος και δεν πήγα)...αλλά θα το δω το θέμα μπουκαλι.

Αντε να παίρνετε σειρα και οι υπόλοιπες...να εχω να λέω συμβουλες σαν παλιά :tongue:

A5K6p3.png

Γρηγορη καλημερα κι από μενα!!

Palmoma να μας γραψεις τι σου ειπε η συμβουλος θηλασμου. Θελω να παρω κι εγω τη δικη μου αλλά αφου πρωτα παω στον παιδίατρο..

Δυσκολο να θελει ολο στηθος...δε σε αφηνει να κανεις τιποτα.

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσάρες καλησπέρα

GEMINI να σου ζήσουν (ξανά) βρε..να τα χαίρεσαι τα κουκλιά σου..θέλω λεπτομέρειες..πως ήταν η καισαρική? έκανες επισκληρίδιο? πόσο πόνεσες κατα τη διάρκεια και κατά πόσο μετά? πότε έφαγες? πότε είδες τα μωρά? πόσες μέρες έμεινες στο νοσοκομείο? θήλασες κατευθείαν? τώρα πως είσαι ψυχολογικά? με τα κιλά πως τα πήγες? το βράδυ κοιμούνται? έχω και άλλες ερωτήσεις..περιμένω απαντήσεις σε αυτά και έρχεται δε'υτερος γύρος!!!!

οι υπόλοιπες είστε καλά? palmoma εσύ πως τα πας? καμιά βόλτα βγαίνεται με τη μικρή?

εμείς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τελειώσαμε με τις δουλειές σπιτιού, τελειώσαμε βάψιμο και πολλά άλλα μερεμέτια που έπρεπε να γίνουν και μπήκα πάλι στους κανονικούς ρυθμούς μου..δεν είχα και internet 3 μέρες γιατί κάποιο πρόβλημα είχε η γραμμή και ο τεχνικός καθυστερούσε να ρθει..τα ακούσαν και αυτοί ένα χεράκι και ήρθαν επιτέλους χθες και το φτιάξαν..είχα και τους γονείς μου απ τη Δευτέρα και με βοήθησαν με τις δουλειές του σπιτιού αλλά πιο πολύ τους ήθελα για παρέα γιατί ο άντρας μου λείπει σε ταξίδι και δεν ήθελα να είμαι μόνη τόσες μέρες οπότε ευτυχώς που ήρθαν...αύριο φεύγουν και μένω μόνη σαν το κορδόνι! τι άλλο να σας πω...α, ναι! έκλεισα και για β επιπέδου στις 5 Ιουνίου (ανυπομονώ) και για το τέλος άφησα το καλύτερο...τα καταλαβαίνω τα διδυμάκια επιτέλους!!! έχει πολύ πλάκα! δεν έιναι κάτι έντονο αλλά πλέον είμαι σίγουρη οτι είναι αυτά και χαζογελάω κάθε φορά!!

άντε καλό βράδυ

ty11p2.png

Κοριτσάκια μου....

Geminaki μεγεια το τικερακι σου. Πολυ ωραίο.

Λοιπόν γύρισα από την παιδίατρο-σύμβουλο γαλουχίας. Μας ειπε λοιπον οτι όντως η μπέμπα δεν έχει πάρει όσο θα έπρεπε σε βάρος και μας είδε να θηλάζουμε. Λόγω μεγάλης θηλής λοιπόν η μπεμπούλα δεν άνοιγε όσο έπρεπε το στομα της με αποτέλεσμα να πιπιλάει κυρίως θηλή...το περίεργο είναι οτι έπαιρνε αρκετά γραμμάρια...αλλά της λειπουν κι ολας. Ετσι θα δώσω συμπλήρωμα από δικό μου γάλα. Θα νοικιάσω αύριο θήλαστρο και θα βγάζω γάλα. Θα δινω συμπλήρωμα συν θηλασμο και ελπίζουμε σε ένα μήνα να έχει αυξηθεί η παραγωγή και η μπέμπα να έχει μάθει να θηλάζει σωστά. Αυτα τα νέα μας.

Ηταν πολυ καλή ...και άνετα θα την κρατούσα και σαν παιδίατρό μας, αν δεν ήταν κάπως μακριά από το σπίτι. Τώρα την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε εμβόλιο. Θα πάω στον δικό μας, θα του πω οτι δίνω συμπληρωμα μητρικού και δεν θέλω να δώσω ξενο. Αν ειναι ΟΚ θα μείνουμε σ'αυτόν. Αν με πρήξει θα πάω σε αυτήν...

Ioanna μεγεια και εσένα το τζάκι. Αντε με το καλό να ζεσταίνει τα διδυμάκια σου.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...