Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

πω πω ερημώνει το καφέ μας σιγά σιγά..τι κάνετε βρε κορίτσια? σήμερα αγόρασα σουτιέν εγκυμοσύνης (άργησα κιόλας νομίζω) πω πω κάπως μου φαίνεται είναι και άσπρο που αντιπαθώ τα άσπρα εσώρουχα αλλά έπρεπε να πάρω..κατα τ άλλα ηρεμία επικρατεί και βαρεμάρα..τα μπεμπε δεν εμφανίστηκαν ακόμη

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια

εμείς 40ήσαμε όπως σας είπα αλλά δεν μας έκατσε καλά. Εκεί που όλες μου έλεγαν ότι θα στρώσει σημαντικά με το που θα 40ήσει, εμείς ακριβώς το αντίθετο. Εχει 4 ημέρες που έχει "τρελλαθεί". Κοιμάται ελάχιστα, ακόμα και αγκαλιά αποκοιμιέται και ξυπνάει μόνη της και κλαίει. Θέλει να είναι συνέεεεεεχεια στο στήθος να πίνει και να πιπιλάει και δεν κάθεται πουθενά αλλού ήρεμη. Και σήμερα είναι η 4η κατά σειρά ημέρα που το κάνει αυτό. Να σκεφτείτε δεν πήγαμε ακόμα για την ευχή στην εκκλησία (στήσαμε και τον παπά...και τι να του πω "Δεν ξεκολλάει από το στήθος πάτερ!"). Τι να πω...ελπίζω οτι ειναι άλμα ανάπτυξης και αύριο που κλείνει και την 6η εβδομάδα θα συνέλθει λιγο...

Εντωμεταξύ ο άντρας μου με πιέζει να δώσουμε συμπλήρωμα για να μπορέσω να κοιμηθώ λίγο το βράδυ γιατί φοβάται μην καταρρεύσω...(τον επηρεάζει και η μαμά του που λέει για συμπλήρωμα από το μαιευτήριο) και διάφορες άλλες βλακείες του τύπου "Την συνηθίσατε στις αγκαλιές" κλπ κλπ...και προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου...να'ναι καλά τα Ω3 που παίρνω δηλαδή (να πάρετε και εσείς εγκυούλες κάνουν πολύ καλό στα μωρά και στην μητέρα...ειδικά μετά τον τοκετό...απομακρύνουν την επιλόχειο).

A5K6p3.png

Hello!

Εγω σπιτι, βαρεμαρα, ποδια χαλια και φαγούρα φουλ. Α, και αυπνία!

ioannav μεγεια το σουτιεν!! Ναι ειναι καπως αυτα τα σουτιεν αλλά θα τα συνηθίσεις...Οπως και πολλά αλλα που μπορει να σου κακοφαίνονται στην αρχη:tongue: Τα μπεμπε θα ακουστουν οπου να ναι, μην αγχωνεσαι...

Palmoma να το πω στην πεθερα μου αυτο πολυ λεει οταν σαραντισεις και οταν βαφτιστουν τα μωρα ηρεμουν:| χιχιχιχι

ΔΕν ξερω τι να σου πω γιατι δεν ξερω πως ειναι. Πάντως το οτι ειχε προγραμμα και απλά το εχει χαλασει σου δινει την ελπίδα οτι ειναι κάτι παροδικό. Ο,τι αποφασίσει η μανουλα! Εσυ δηλαδή!

Δεν το ηξερα για τα Ω3. Ειδα μια ψυχιατρο οταν ειχα πάει στο γιατρο μου και πιασαμε κουβεντα (εκανε μια ερευνα) και μου ειπε πως το 80% περναει επιλοχειο καταθλιψη γιατι οι ορμονες πεφτουν αποτομα και δεν ξερουμε τι θελουμε κτλ και μου τονισε να μη φρικαρω με το θηλασμο γιατι θελει υπομονη και ειναι δυσκολος και γενικα δε βοηθάει. Να σου πω δε μου πολυάρεσε αυτο, μου φανηκε οτι ειναι "σημειο των καιρών" και της "χειραφετημενης" γυναικας που δεν τον υποστηριζει, αλλά μετα σκεφτηκα οτι το ειπε γιατι οι ψυχολογοι δινουν ποροσοχη στη γυναικα και οχι στα παιδια....

Ελπιζω το προγραμμά σας να φτιαξει συντομα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Τι κανετε ομορφουλες;;;

Ιοαννουλι μεγια το καινουριο σουτιεν!!!!!!!!!!Τι ειναι;;;Σαν αυτα του θηλασμου;;;

Τζεμινακι,θελω να σε παρω τηλ!!!!!!!

Παλμομακι,λιγη υπομονη!Θα κανεις αυτο που λεει η καρδια σου και το ενστικτο της μανας,μην ακους κανενα!!!!!

Εγω κοριτσια μου θα παω τελος του μηνα να μου γραψει τα φαρμακα ο ντοκτορας και μηπως θελει τιποτα εξετασεις ακομα αν και ελπιζω να μη θελει να κανω παλι Σμν αφου ειναι προσφατα!!!

Σας φιλω γλυκα!!!!!Ενα ιδιαιτερο φιλακι στο μικρο παλμομακι!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας, ευχαριστώ για τις ευχές και του χρόνου να τις ανταλλάσουμε όλες μαζί αυτή την μέρα.

Είμαστε κάπως καλύτερα, κάτι κοιμηθήκαμε (όχι τρελλά αλλά και το λίγο κάτι ειναι). Ελπίζω να συνέλθουμε από αυτό το περίφημο "άλμα ανάπτυξης" γιατί μας έχει τρελλάνει τις τελευταίες ημέρες. Η μπέμπα δεν κάθεται πουθενά μόνο στο στήθος. Ούτε αγκαλιά ηρεμεί. Σήμερα βεβαια έμεινε και ενα μισάωρο στο ρηλάξ, κοιμήθηκε και ακόμα ένα μισάωρο 11-11.30....έχουμε πρόοδο. Αυτό που παθαίνει ειναι οτι ενω αποκοιμιέται κανονικότατα ξαφνικά τινάζεται στον υπνο της...και ξυπνάει. Αποτέλεσμα...γκρίνια...γιατι νυστάζει αλλά ξυπνησε. Και αντε να την αποκοιμήσεις και πάλι που θέλει να είναι στο στήθος για να αποκοιμηθεί...βρεεε τι έχουμε πάθει.

A5K6p3.png

Καλημέρα!!!!

Χαάσε ο καιρός γμτ! ΚΑι θα ειναι ολη την εβδομαδα λεει έτσι...

Σημερα κοιμηθηκα σερί από τις 2 μεχρι τις 9!!!!!!!!! Απίστευτο μου φανηκε!!! Ειχα πολύ καιρό να το ζησω αυτό! Φυσικά σηκωθηκα 2-3 φορες για τουαλέτα αλλά οκ!

Palmoma υπομονή! Θα περάσει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημερα κοριτσια!

επεστρεψα και γω αλλα δεν μου λειπατε τοσο γιατι σας διαβαζα!

gemini απ οτι καταλαβαινω περιπου μια εβδομαδα σου εχει μεινει σωστα?

palmoma λες και ακουω την αδερφη μου. ετσι ηταν και αυτη με την μπεμπα της στην ηλικια σας. κουραγιο! μην επηρεαζεσαι απο κανεναν. κανε αυτο που θελεις εσυ και μονο εσυ!

tina φτανει και η σειρα σου σιγα σιγα!!!

ioanna καλοφορετο βρε!

τα νεα μου ειναι τα ιδια. τρεξιμο και κουραση. την προηγουμενη εβδομαδα αρρωστησε το κοριτσακι μου με γαστρεντεριτιδα και τρομαξε να συνελθει. ακομη δεν συνηλθε τελειως δηλαδη!ηταν η πρωτη μας φορα και καταλαβαινετε, φρικαραμε! παντως κυκλοφορει πολυ γαστρεντεριτιδα μου ειπανε!

σας φιλω!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Γεια σας κορίτσια

τα νέα μας ειναι οτι θα πρέπει να συνηθίσω οτι θα έχω μονίμως ερωτηματικά και αμφιβολιες. Κοιμάται πολλές ώρες, γιατί κοιμάται τόσες ώρες; Δεν κοιμάται, γιατί δεν κοιμάται; Τρώει συνέχεια, γιατί; Δεν τρώει, γιατί; Γενικά κάθε εβδομάδα θα βγαίνει και κάτι που θα με κάνει να αναρωτιέμαι. Τώρα πχ αναρωτιέμαι αν θηλαζω σωστά...ναι τώρα μου'ρθε. Γιατί αυτή την εβδομάδα πήρε μόνο 80 γρ η μικρή...ενώ τις προηγούμενες έπαιρνε 160-180...μπορεί και να έτυχε...αλλά η αμφιβολία μπήκε. Βεβαια την βλέπω που καταπίνει και νιώθω το στήθος να αδειάζει...αλλά ξέρω κι εγώ; Μου ειπε ενας παιδίατρος οτι το θέμα ειναι πόσο σωστά και αποτελεσματικα θηλάζει...Αμάν αυτό το πράγμα βρε κορίτσια. Το πιο φυσιολογικο πράγμα του κόσμου και έχει αναχθεί σε επιστήμη ...όπως η πυρηνική φυσική.

Τεσπα μην σας τρελλαίνω και εσάς...αρκει που αυτο-τρελλαίνομαι.

Εχω και μια συνάδελφο που τα μικρά μας εχουν διαφορά 15 ημέρες...εεε το δικό της άλλο παιδί. Κοιμάται σερί 4ωρα, κάθεται στο ρηλάξ του για 1 ώρα, τρώει στο 20λεπτο και κοιμάται. Εμείς....τουλάχιστον 1-2 ώρες το βράδυ στο στήθος για να αποκοιμηθούμε. Και μετά παίζουμε λόττο, υπάρχει περίπτωση να την βάλω στο κρεβάτι της, να κάνει τίναγμα. να ξυπνήσει...και πάλι από την αρχή. Τι να πω; Απλα να υπήρχε κάποιος να μου πει "Όλα καλά ειναι, όλα φυσιολογικά, θα βρείτε τον ρυθμό σας σιγα σιγά" Μου το λέει η μαμά μου βεβαια...αλλά εγώ όλο αγχώνομαι.

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια γυρισα απ τον γιατρο...εχω πονάκια...ηρθα να παρω τη βαλιτσα! Αυριο γεννάμε!!!!:-P:razz:

Ελπίζω ολα να πάνε καλά μονο!!! Σας φιλώ ολες πολύ πολύ!

Τα λέμε σε 5 μερες!

ΓΕΝΝΑΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!!!Ο Χριστος και η Παναγια στο πλευρο σας!!!!!!!!!!Κλαιω απο συγκινηση αυτη τη στιγμη!!!!!!!!!!!!Με το καλο,με το καλο ,με το καλο να αγκαλιασεις τους αντρες της ζωης σου!!!!!!!!!!Σε φιλω γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια γυρισα απ τον γιατρο...εχω πονάκια...ηρθα να παρω τη βαλιτσα! Αυριο γεννάμε!!!!:-P:razz:

Ελπίζω ολα να πάνε καλά μονο!!! Σας φιλώ ολες πολύ πολύ!

Τα λέμε σε 5 μερες!

άιντεεεεεεε έρχονται τα διδυμάκιαααααααααα!!! με το καλό geminaki όλα καλά θα πάνε θα δεις..η σκέψη μου μαζί σου, μην αγχώνεσαι πολύ, θετική σκέψη να έχεις και όλα καλά θα πάνε..περιμένουμε σύντομα νέα

ty11p2.png

Geminaki με το καλό. Όλα καλά θα πάνε..τώρα δεν θα το διαβάζεις εσύ μάλλον αυτό αλλά η σκέψη μου ειναι μαζι σου.

Με το καλό κορίτσι μου να έρθουν τα μωράκια σου στον τρελλό αυτόν κοσμο.

A5K6p3.png

καλημέρα

palmoma δύσκολος ο ρόλος της μάνας ε? όπως είπες πάντα με την απορία και με το ερωτηματικό για το τι θέλει θα είμαστε..υπομονή!

gemini γέννησες????????? άιντε να βγούνε τα geminakiaaaaaaaaa

ftoula καλυτέρεψε η μικρή σου?

tina φιλιά βρε!!!

ty11p2.png

Κοριτσάκια μου τι μου κάνετε;

Έχω καιρό να μπώ γιατί τα πράγματα στην δουλειά είναι πολύ ζόρικα, έρχομαι πρωί και φεύγω βράδυ... Τι να πω, πάλι καλά να λέμε που έχουμε δουλειά.

Geminaki με το καλό κοπέλα μου, αν και μπορεί να έχεις γεννήσει κιόλας!!!

Palmoma μου κουράγιο, είμαι σίγουρη πως κάνεις το καλύτερο για το μωράκι σας. Ελπίζω γρήγορα να φτιάξουν τα πράγματα, να ξεκουραστείς και λίγο.

Τινάκι άντε έρχεται και η σειρά σου!

Φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...