Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλημέρα κόριτσια!!! Που χαθήκατε ολες???

Ωραίες οι εκλογες χτες. Η χρυση αυγη με χαλασε λίγο....

Τinaki Ιουλιο??? ΘΑ σε παρω κανα τηλ να τα πουμε!

Εγω εχω νεο ηλίθιο συμπτωμα. Επειδη τα ποδια μου ειναι πολύ πρησμενα και η καμάρα από κάτω, μάλλον μου εχει πιασει ενα νευρο και δεν μπορω να το πατησω και κουτσαίνω:shock::shock: Τέλειο ετσι????? Οπως καταλαβαίνετε "απολαμβανω" τις τελευταίες μερες χωρις παιδια..:?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω νεο ηλίθιο συμπτωμα. Επειδη τα ποδια μου ειναι πολύ πρησμενα και η καμάρα από κάτω, μάλλον μου εχει πιασει ενα νευρο και δεν μπορω να το πατησω και κουτσαίνω:shock::shock: Τέλειο ετσι????? Οπως καταλαβαίνετε "απολαμβανω" τις τελευταίες μερες χωρις παιδια..:?

Το είχα πάθει και εγω. Τενοντίτιδα είναι. Θα φύγει μετά την γεννα, ίσως και πριν.

A5K6p3.png

Το είχα πάθει και εγω. Τενοντίτιδα είναι. Θα φύγει μετά την γεννα, ίσως και πριν.

Αχ πεσ'το να μην ανησυχω... Αρχιζω και σκεφτομαι οτι δε θα γινω ποτε οπως πριν...

Εσείς τι κάνετε?? Η μπεμπούλα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Η μπεμπούλα σεληνιάστηκε από την πανσέληνο και δυσκολεύεται...πολύ να αποκοιμηθεί. Από τις 9 παλεύαμε τώρα δείχνει να τα κατάφερε...για να δουμε.

Και εμένα τα νεύρα μου ειναι λιγο κρόσια...αλλά θα πάω τώρα για υπνο και θα ηρεμήσω.

Θα προσπαθήσω να σας γράψω πάλι αύριο.

Φιλιά

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

χελόου! τι κάνετε κοριτσόπουλα? άλλες είστε άυπνες άλλες περιμένετε να γεννήσετε και άλλες στην αναμονή για να υποδεχτούν το αβγουλάκι ε??? έπιασα όλες τις περιπτώσεις!

εγώ είμαι πτώμα..το Σάββατο βάλαμε το τζάκι και έγινε εδώ μέσα το σώσε..μετά πήγα να ψηφίσω και απο χθες ήταν η μαμά μου με μια θεία μου και καθαρίζαμε ολημερίς..τώρα μπήκε μια τάξη μπορώ να πω αλλά δεν τελειώσαμε..σε κανα 2 βδομάδες θα βάψουμε και αναμένετε πάλι ανακατωσούρα

ty11p2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Palmoma αυπνιες ε?? ριξτο στην πανεσεληνο και μη δινεις σημασία...Κοιτα οσο μπορεις ομως να ξεκουράζεσαι κι εσύ.

ioannav το περιμενα οτι θα εισαι πηγμενη με το τζακι. Οσο θυμαμαι κι εγω την ανακατοσούρα και τη σκονη μες στο χειμώνα μου ρχεται ταμπλάς!! Το βαψιμο θα σου φανει τιποτα σκεψου!

Εγω τα ιδια...το ποδι πιασμενο και συνεχίζω να κουτσαίνω:evil: Μια ομορφια τωρα στο τελος οπως καταλαβαινετε!!

Αυριο εχω γιατρο. Οχι οτι θα μου πει τιποτα αφου δεν εχω καθολου ενοχλήσεις...Ομως λεω να του πω να κανονισουμε αν ειναι για τελος της επομενης γιατι δεν την παλεύω άλλο...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα

geminaki υπομονή μωρέ..ελπίζω να σου δώσει μια κοντινή ημερομηνία σήμερα να ησυχάσεις

δε μου λέτε..πείτε καμιά καλή κρέμα για τις ραγάδες να ξεκινήσω προληπτικά να βάζω

ty11p2.png

Καλημέρα!!!!!!

Σημερα καταφερα να κοιμηθω μονο 3 ωρες για αυτο εριξα εναν υπνάκο πάλι το πρωι:tongue:

Το απογευματακι εχω γιατρο...αλλά δε νομιζω να εχω και νεα:rolleyes:

Ioannav εγω εψαχνα διακαώς κρεμα χωρις parabens γιατι τα φοβομουν πολύ ειδικά στο στηθος. Τελικά πηρα μια anti stria, version. Ειναι ψιλοαγνωστη...

ΟΜΩΣ δεν εβαζα συνεχεια κρεμα στην αρχη αλλα εβαζα αμυγδαλέλαιο πρωι βράδυ, που εχω ακουσει οτι κανει καλή δουλειά. Και ενιωθα το σωμα μου πολύ ενυδατωμένο. Παρόλα αυτά στον 8ο μηνα ειδα κοκκινες ραγαδες στην κοιλιά χαμηλα (εκει μου ειχε πει και η φαρμακοποιός βγαζεις ευκολα γιατι ειναι μαλακό το δερμα) και γυρω απ τον αφαλό. Από τοτε βαζω καθημερινα κρεμα με το κιλό πάλι...

Αυτο που καταλαβα πάντως ειναι θεμα δερματος. Γιατι κιλά δεν πηρα πολλά, ομως το ενα μωρο το βλεπω εχει κατσει με τον ποπό κάπως γυρω απ τον αφαλό, αρα εκει ειναι λογικό να τεντωσει το δερμα, πόσο να αντεξει κι αυτο??

Σκεφτομαι οταν γεννησω να παω σε δερματολόγο μπας και μου δωσει καμια αλλη κρεμα και τις γλιτωσω πριν γινουν ασπρες. Αλλά και πάλι αν δε φυγουν, δεν πειράζει! Θα ειναι παρασημο της μητρότητας, τι να κάνουμε!

Αληθεια, τα εχεις ακουσει καθολου τα μωρα?? Οπου να ναι θα τα νιώσεις... Ειναι τέλειο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα!!!!!!

Σημερα καταφερα να κοιμηθω μονο 3 ωρες για αυτο εριξα εναν υπνάκο πάλι το πρωι:tongue:

Το απογευματακι εχω γιατρο...αλλά δε νομιζω να εχω και νεα:rolleyes:

Ioannav εγω εψαχνα διακαώς κρεμα χωρις parabens γιατι τα φοβομουν πολύ ειδικά στο στηθος. Τελικά πηρα μια anti stria, version. Ειναι ψιλοαγνωστη...

ΟΜΩΣ δεν εβαζα συνεχεια κρεμα στην αρχη αλλα εβαζα αμυγδαλέλαιο πρωι βράδυ, που εχω ακουσει οτι κανει καλή δουλειά. Και ενιωθα το σωμα μου πολύ ενυδατωμένο. Παρόλα αυτά στον 8ο μηνα ειδα κοκκινες ραγαδες στην κοιλιά χαμηλα (εκει μου ειχε πει και η φαρμακοποιός βγαζεις ευκολα γιατι ειναι μαλακό το δερμα) και γυρω απ τον αφαλό. Από τοτε βαζω καθημερινα κρεμα με το κιλό πάλι...

Αυτο που καταλαβα πάντως ειναι θεμα δερματος. Γιατι κιλά δεν πηρα πολλά, ομως το ενα μωρο το βλεπω εχει κατσει με τον ποπό κάπως γυρω απ τον αφαλό, αρα εκει ειναι λογικό να τεντωσει το δερμα, πόσο να αντεξει κι αυτο??

Σκεφτομαι οταν γεννησω να παω σε δερματολόγο μπας και μου δωσει καμια αλλη κρεμα και τις γλιτωσω πριν γινουν ασπρες. Αλλά και πάλι αν δε φυγουν, δεν πειράζει! Θα ειναι παρασημο της μητρότητας, τι να κάνουμε!

Αληθεια, τα εχεις ακουσει καθολου τα μωρα?? Οπου να ναι θα τα νιώσεις... Ειναι τέλειο!

αμυγδαλέλαιο ε?? θα το δοκιμάσω..δεν νομίζω να τα άκουσα κάνει πολλούς θορύβους η κοιλιά μου λόγω εντέρου οπότε δεν μπορώ να καταλάβω..κάθε μέρα περιμένω αλλά τζίφος!!

ρίχνει μια καταιγίδα τώρα άλλο πράμα..έκλεισα όλα τα παντζούρια να μη μου λερώσει τα τζάμια!

'αντε πήγαινε στο γιατρό και πες μας νέα

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Γυρισα απ το γιατρό αλλά δε γεννάμε, δε γεννάμε!!!!:evil::evil:!

Ειχα κατι ψιλοπονακια, αλλά τιποτα ιδιαιτερο λέει. Πάμε για 22/05. Του ειπα να το κανουμε 17-18/05 (εχει και εκλειψη ηλιου στις 21/05 και δε θελω:tongue:) και μου ειπε οτι πρεπει να υπογραψω οτι θα ειμαι εγω η υπευθυνη. Το σκεφτηκα να πω την αληθεια αλλά ειναι τοσο βλακας που μπορει και να μη με προσεξει αν το κανω...

Κατα τα αλλα΄τα βρηκε ολα φυσιολογικά, και τη φαγουρα ακομα. Επομενο ραντεβου τη Δευτερα 14/05. Γενικα μου ερχεται να του χωσω αναποδη του γιατρού...τετοια συμπάθεια λέμε!!

ioannav εγω νομιζω στην 18η εβδομαδα τα ειχα ακουσει...ή λιγο πιο μετα. Θα το καταλάβεις οταν ειναι, δεν το μπερδευεις με το εντερο!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια γεια σας. Σαραντήσαμε! Απίστευτο και όμως αληθινο...ο καιρός περνάει νερό.

Αύριο θα προσπαθήσουμε να πάμε και στην εκκλησία να πάρουμε την ευχή.

Λοιπόν να σας πω οτι εγω εβαζα την κρέμα Salba Mama Uno στην κοιλιά, την είχε φέρει ο σύζυγος (φαρμακοποιός) και δεν έκανα ραγάδες. Βεβαια δεν έκανα και κοιλιά ιδιαίτερα μεγάλη. Και τώρα βάζω την Salba Mama Due για την επαναφορά. Και το αμυγδαλέλαιο όμως είναι πολύ καλό. Ειδικα για το στήθος...όταν θηλάζεις κι ολας.

Gemini μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι. Όλα καλά θα πάνε. Αυτό βεβαια που δεν έχεις καμία συμπάθεια στον γιατρό είναι κάπως...αλλά εντάξει. Καισαρική θα κάνει...θα ειναι μικρή η επαφή σας και γρήγορη.

Ioanna και εσύ μην βιάζεσαι. Στην αρχή δεν καταλαβαίνεις οτι αυτό που ακούς ειναι τα μωρά. Μην βιάζεσαι γιατί θα τα ακούς στέρεο σε λίγο καιρό.

A5K6p3.png

Μπηκα να δωσω το παρον ξημερωματα... Εχουν σπάσει τα νευρα μου!!! Δεν κοιμαμαι και εχω και καουρες τωρα!Τελεια!!!!!!! Και δεν εφαγα και τιποτα σοβαρό, ενα τοστάκι.

Palmoma το ξερω...θελει υπομονη! Που να την βρω δεν ξερω...

Ενταξει με τον γιατρο δε θελω να ειμαι και υπερβολικη...ΔΕν ειναι τοοοσο αποτομος οσο πριν. ΑΠλά θέλει να είναι καλυμμενος. ΛΕς και αυτός τα καουβαλάει?

Αυτά!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

καλημέρα

gemini την ίδια ώρα ήμασταν ξύπνιες (εγώ ξέρναγα!) σκέψου το εξής: αν γεννήσεις στις 22 όπως είπε ο ντοκτορ θα γιορτάζεις εσύ την προηγούμενη μέρα (αν θυμάμαι σωστά) και την επομένη θα έχουν γενέθλια τα αγόρια σου!!!!! επίσης είσαι στην ίδια βδομάδα με τη νύφη μου (και κολλητή φίλη) που θα με κάνει για δεύτερη φορά θεία και μάλλον θα γεννήσει πριν απο σένα γιατί το πρώτο της το γέννησε με το που μπήκε στο μήνα της..

palmoma σαραντήσατε ε? θα αρχίσετε και τις βόλτες σε λίγο μια χαρά!

ty11p2.png

καλημέρα

gemini την ίδια ώρα ήμασταν ξύπνιες (εγώ ξέρναγα!) σκέψου το εξής: αν γεννήσεις στις 22 όπως είπε ο ντοκτορ θα γιορτάζεις εσύ την προηγούμενη μέρα (αν θυμάμαι σωστά) και την επομένη θα έχουν γενέθλια τα αγόρια σου!!!!! επίσης είσαι στην ίδια βδομάδα με τη νύφη μου (και κολλητή φίλη) που θα με κάνει για δεύτερη φορά θεία και μάλλον θα γεννήσει πριν απο σένα γιατί το πρώτο της το γέννησε με το που μπήκε στο μήνα της..

palmoma σαραντήσατε ε? θα αρχίσετε και τις βόλτες σε λίγο μια χαρά!

καλημέρα!!

Κι εσύ αυπνίες ε?? Και που εισαι ακόμα!!! Φανταζομαι ομως δεν εχεις συνεχεια εμετους...

Το σκεφτηκα αυτο για τη γιορτη μου... Θελω ομως να του πω αν ειναι μην τυχον και το κανει εστω 21/05 να ειναι την ιδια μερα, δωράκι! Φαντασου οτι το ειδα και στον υπνο μου οτι του το ελεγα και μου ειπε οκ!..Ο πεινασμενος καρβελια ονειρεύεται...

Palmoma μες στη νυχτα ξεχασα να σου ευχηθώ! Μεγαλώσατε! Καλες βολτες στο εξής!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...