Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Palmoma thanks!!!!!!!!! Κι εσύ να χαιρεσαι τη μπουμπούκα σου!!!

Κοριτσακια μου παλι το πρωι για καφεδακι πηγαμε. Ησυχα βεβαια, χωρις πολύ περπάτημα αλλά ηταν ωραια! Τωρα βεβαια παλια μου τεχνη κόσκινο στον καναπέ. Κάτσαμε και στο μπαλκόνι που το βαράει ο ηλιος και σκασαμε... Ηρθε το καλοκαίρι επιτελους!:P:p:p

Εσείς τι κανατε???

Φιλάκια σε ολες!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα σε όλες!!!

Μόλις μπήκα μέσα.Εμείς πάλι από το πρωί μαζευτήκαμε εδώ,ήρθαν ο αδερφός μου,τα πεθερικά του,η κουνιάδα μου με τον άντρα της και κάτι φίλοι.Ψήσαμε,χορέψαμε,φάγαμε ήπιαμε και τώρα μόλις φύγανε.Είχε απίθανη μέρα,περάσαμε υπέροχα.

Εμένα μετά από τόσες μέρες ανάμεσα σε φυτά,με έπιασε μια καραμπινάτη αλλεργία(είχε 4 χρόνια να με πιάσει).Χθες το πρωί σηκώθηκα χάλια και ξεκίνησα κορτιζόνη.Σήμερα βέβαια όλη μέρα έξω....τελικά δεν την γλύτωσα, αναγκάστηκα να πάρω αερολίν γιατί με έπιασε δύσπνοια,Είμαι καλά τώρα,ηρέμησα αμέσως...τι να κάνουμε θα περάσει και αυτό.Απλά για λίγες μέρες θα αποφεύγω να βγαίνω έξω πολύ.Πως περάσατε;;

Ytulp3.png?KixTF0pj

Καλημέρα!!!!

Futuraki κι εμενα εχουν ερθει τα πεθερικα και ψησαμε εξω το μεσημέρι! Ηταν ωραία!

Τι επαθες κι εσυ καλε με την αλλεργία?? Σε πειράζει η ανθοφορία ε? Υπομονή!

Σημερα θα παμε στο γιατρο κι εχω περιεργεια να δω τι θα μας πει...Βασικά με νοιαζει ποσο μεγαλα ειναι τωρα τα μωρα, κατα τα αλλά δε νομιζω να πει τιποτε αλλο...Και λογικα θα ζητησει να με βλεπει καθε εβδομαδα. Δε με βλεπω για νωριτερα απ τις 22. Θα με σκασει!

Α! Σας ειπα?? Σε 4 μερες +1 κιλο:shock::shock::shock: Ειμαι τωρα +9! Μπαμ μπαμ τα παιρνω, οχι αστεια! Τουλαχιστον να μεγαλώνουν κι αυτα καθολου....

Tinaki τωρα μπορεις να με λες και δικαιολογημενα χοντρη:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρες

εμείς χθες δεν καναμε τίποτα...ούτε βόλτα δεν βγήκαμε γιατι το πρωί ο μπαμπάς μας ειχε δουλεια και το απογευμα η μπουμπου επαθε παλι αυτο που την πιάνει με το ατελείωτο πιπίλισμα και ετσι μείναμε μέσα τα κορίτσια.

Και εδω ειχε ωραία μέρα...αλλά τι να κάνουμε; Από το μπαλκόνι ειδαμε τα λουλούδια μας που έχουν ανθίσει και ειναι όμορφα.

Geminaki εννοείται οτι τα μωρά μεγαλώνουν τρελλά τις τελευταίες εβδομάδες. Θα δεις θα στο πει και ο γιατρός.

Futuraki περαστικούλια με την αλλεργία. Τι καλά που περάσατε; Μπράβο να είστε και του χρόνου καλά να το ξαναγιορτάσετε...παντα με υγεία. Μπράβο μπράβο.

Τα δικά μας νέα ειναι τα ίδια. Το καλό ειναι οτι η μπουμπού παίρνει βάρος κανονικότατα και ηρέμησα εντελώς με το θέμα θηλασμος...αν ηρεμούσαν και οι γύρω (φίλες, πεθερα κλπ) που έχουν λυσσάξει αν χορταίνει ή όχι και γιατί δεν δίνω συμπλήρωμα, και πότε θα δώσω...θα ήταν καλύτερα. Ειδικά η πεθερα...κάθε μέρα από την ημέρα που γέννησα με ρωτάει το ίδιο πράγμα "Χορταίνει;" ...μου έχει σπάσει το νευρικό σύστημα. Εννοειται οτι η ίδια δεν έχει θηλάσει έτσι...

A5K6p3.png

Hello again!

Palmoma μη δινεις σημασία στην πεθερα και στους αλλους. Κι εγω ειμαι πεπεισμένη οτι θα ακουσω πολλά. Τι να κάνουμε! Θα λες οκ αλλά ετσι λεει ο παιδίατρος και τελος. Αφού και η μικρή σου παίρνει βάρος δε σου μενει κανενας ενδοιασμός!

Τα νεα από τον γιατρό.... Το μηχανημα δεν εδειξε πονους κτλ. Οπότε θα πηγαινω καθε εβδομάδα και βλεπουμε. Μου ειπε οτι οσο πιο πολύ παρουν τοσο καλύτερα και οτι ειναι λογικό να δυσανασχετώ. Αυτά!

Το ενα μου το εβγαλε 2000γρ και του λεω καλά δε μεγαλωσε καθολου??? Εκει μου τα μασησε λιγο οτι η μετρησεις δεν ειναι ακριβείς και το δικό του το μηχανημα δεν ειναι τοσο καλό σαν το αλλο που εκανα το ντοπλερ. Στο αλλο ηταν πιο προσεκτικός και μου το εβγαλε 3300γρ. Τι να πω.... Θα δουμε οταν γεννηθούνε.

Κατα τα αλλα υπομονή! Ρωτησα και τη μαια και μου ειπε ειναι λογικό να παιρνω τωρα βαρος αφου τωρα παίρνουν και τα μωρα. Ειδικά λέει αν δεν εχεις πάρει πολλά μεχρι τωρα. Ειναι αυτό που λενε δεν τη γλιτωνεις δηλαδή:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα

gemini μεγάλη διαφορά σου έβγαλε ανάμεσα στα δυο μωρά αλλά πιστεύω πως δε θα μέτρησε σωστά..θα είναι στριμωγμένα κιόλας εκεί μέσα και άντε να τα πιάσει σωστά..κάνε λίγη υπομονή και εγώ είμαι της άποψης όσο πιο πολύ πλησιάσεις στην 38 βδομάδα τόσο καλύτερα. καθε Δευτέρα θα πας? παιδίατρο βρήκες?

εγώ έχω αυπνίες όλη την εβδομάδα..απ τις 4 ξυπνάω και βολοδέρνω απο τον καναπέ στο ψυγείο και τούμπαλιν..

ty11p2.png

Καλημέρα!!!!!!

ioannav κι εγω πιστευω οτι κατι δεν επιασε σωστα γιατι τον ρωτησα και για τη διαφορα και ειπε δεν πειραζει, ενω την αλλη φορα με τα 500γρ φανηκε πιο ανησυχος και καλά... Μου ειπε οτι να μικρυνε αποκλειεται, οπότε τον υποπλογιζω και το αλλο τουλάχιστον 2800.

Αυπνιες εχω κι εγω πάλι. Κατα τις 5 ειμαι ξυπνια και μετα κοιμάμαι πάλι κατα τις 8 μεχρι 10 και κατι. Αλλιώς δε βγαινει!

Παιδιατρο βρηκα. ΔΕν εχω πάει, αλλά πρεπει να ειναι καλος. Θα παω τις πρωτες φορες κι αν δε μ αρεσει βλέπουμε....

Με πηρε και μια θεια μου αν εχω παρει ρηλάξ να μου τα πάρει...Η αληθεια ειναι οτι μου εχουν δωσει ενα. Και οτι παίζει να μου δωσουν κι άλλο... Θα δω τι θα της πω. Να το ανοιξω να δω και σε τι κατασταση ειναι. Γενικά δε θελω να φερνω τον αλλο σε δυσκολη θεση. Μπορει να της πω να μου φερει ρουχαλάκια και τελος. Μιας και καλοκαιρι θα ειναι και καλοκαιρινα δεν πηρα τιποτα!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλημέρα

τα νέα μας στα γρήγορα...έφυγε η μαμά μου, πάει στο νησί να ψηφίσει και όπως αντιλαμβάνεστε για πρώτη φορά ειμαστε τα κορίτσια τα δυο μας. Τώρα έβαλα να μαγειρέψω γιατί τώρα αποφάσισε το μπουμπούκι μου να αποκοιμηθεί από τις 7.30 που ειναι ξυπνια! Εχω αγχωθεί γιατί μου ειπε ο άντρας μου να φέρει την πεθερά μου...για παρέα λεει και δεν θέλω με τίποτα. Δεν την αντέχω μιλάμε καθόλου. Ασε που αυτή δεν είναι για να βοηθά...για να την βοηθάς ειναι...όλο θέλει να είναι στο επίκεντρο και όλο...ααααα δεν μπορώ. Μόνο στην σκέψη φρικάρω. Αλλά πως να του το πω χωρίς να τον προσβάλλω; Του ειπα οτι "Δεν χρειάζεται, θα τα βγάλω πέρα μόνη, θέλω να δω και πως τα καταφέρνω μόνη μου"...αλλά δεν μπορώ να του πω "Τι να έρθει να κάνει; Να την εξυπηρετώ; Αφού δεν θα μπορω"...

Κορίτσια ειλικρινά σας το λέω αν την φέρει να μείνει εδώ...θα πάθω νευρικό κλονισμό!

Ελπίζω να φοβηθεί κι αυτή και να μην έρθει...(δεν είναι για να κουράζεται μονο για επίσκεψη έρχεται...και αν υποψιαστεί οτι πρέπει να κάνει καμιά δουλειά...σιγά μην έρθει. Θα κλαίει και το μωρό...θα σκεφτεί και δεν θα κοιμάται...) Ελπίζω να έρθει μόνο αύριο το απόγευμα (και καλά οτι έρχεται να μου κάνει παρέα)...ειναι το ελάχιστο...ελπίζω...αλλά...Πως θα συγκρατηθώ αν έρθει;

Κατά τα άλλα Geminaki ναι ο γιατρός μάλλον δεν τα μέτρησε καλά. Κοντά στα 3 θα ειναι και τα δύο τα ζουζούνια σου να το δεις...αχουυυυ μωρεεεε. Όσο για το ρηλάξ τι να σου πω...εγω ακόμα περιμένω έναν φίλο που μου ειπε οτι θα μας δώσει το δικό του να μας το φέρει...και όπως αντιλαμβάνεστε δεν το έχουμε δει, τεστάρει, δοκιμάσει αν της αρέσει κλπ. Αλλά τι να κάνω να τον πάρω να τον ρωτήσω γιατί αργεί να το φέρει; Δεν λέει....

Εσύ και η Ioanna λοιπόν μου κάνετε παρέα στα ξενύχτια ε; Νωρίς τα ξεκινήσατε βρε κορίτσια...

A5K6p3.png

palmoma έτσι όπως την περιγράφεις την πεθερούλα τη δικιά μου μου θυμίζει..ποτέ δε βοήθησε σε τίποτα σ αυτό το σπίτι..κάθε φορά που έρχεται πιάνει καναπέ και δε σηκώνεται μέχρι να φύγει..ούτε παπούτσια δε βγάζει ούτε μπουφάν γιατί λόγω του όγκου που διαθέτει δεν μπορεί να τα ξαναφοράει μετά..δυσκολεύεται..να κάθεται ξαπλωμένη στην πολυθρόνα μασάζ και να τρίβει 2 ώρες το σώμα της δεν την δυσκολεύει όμως..άσε πολύ το σκέφτομαι αυτό μετά τη γέννα..θα μου κουβαλιέται τρεις την ώρα και θα πρέπει να της φτιάχνω και καφέ αι σιχτίρ....εγώ του το λέω χύμα του συζήγου πάντως οταν δε μ αρέσει κάτι..δε μπορώ να το κρατάω μεσα μου θα σκάσω..εννοείται πως μου χει πει απ την αρχή η πεθερούλα απ οταν έμαθε για την εγκυμοσύνη πως πάλι καλά που έχω τη μαμά μου που είναι νέα και θα με βοηθήσει με τα παιδιά γιατί αυτή δεν μπορεί..συγχίστηκα μεσημεριάτικα τη μου τη θύμισες

ty11p2.png

Palmoma το ξερω αυτο που λες για τα ριλαξ που περιμενεις...Μπορεί ο αλλος να σου εχει πει αλλά εσυ το θες οταν το θες και δνε μπορεις να το ζητησεις. Γι αυτο και σκεφτηκα να πω στη θεια μου αν ειναι να μου φερει ενα!

Μια χαρα θα τα καταφερεις με τη μπουμπού σου! Εγω το λεω καλύτερα μονος σου! Και μια αλλη μαμα διδυμων το ιδιο μου ειχε πει. Μονη της ειχε βρει τον τροπο για ολα. Κι εγω θα το ελεγα χυμα στο συζυγο. ε εντάξει με ευγενικό τροπο φυσικά! Κοριτσια εμενα η πεθερα μου προσφερεται για δουλειές αλλά εγω δε θελω με τιποτα. Καποια πραγματα λεω στη μαμα μου να τα κανει (πχ τωρα εχει ερθει και σιδερωνει). Στην πεθερα θα αναθεσω το φαγητο λεω για να ειναι στην κουζίνα της και να μη μας πολυανακατευει... Δεν ειμαι αχάριστη, απλά δε μου αρεσει ετσι κι αλλιώς να ειναι οι αλλοι στα πόδια μου. Και στην πεθερα καταπιέζομαι γιατι νιώθω οτι δεν μπορω να κινηθω ελευθερα, χωρις να μου εχει κανει κατι...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Γλύτωσα...η πεθερά δεν έχει έρθει και μάλλον δεν θα έρθει.

Ioanna μου η δικιά μου δεν παίζεται! Όχι μόνο δεν κάνει τίποτα, αλλά σου λέει οτι τα κάνει όλα και όλα τα έχει κάνει και όλα τα ξέρει. Το παίζει άξια νοικοκυρά και μητέρα, και τα φαγητά της δεν τρώγονται, ειναι άτσαλη και βαριεστημένη...καλύτερα να μην κάνει...γιατί όταν πάει να κάνει κάτι τα κάνει χάλια... Ερχεται σπίτι για φαγητό καλεσμένη, και έχει ήδη φάει σπίτι της, και σου λεει "ΑΑα αυτό το κομμάτι να το φυλάξετε να το φάω το απόγευμα!"...και αν θες δηλαδη εσύ να φας...δεν μπορείς... Ερχεται για επίσκεψη και λέει "Που θα ξαπλώσω να βάλω τις σταγόνες μου"...και απαιτεί κρεβάτι, και ησυχία, και σκοτάδι και πέφτει για ύπνο τουλάχιστον 1 ώρα...και σου λέει "ααα μπααα δεν κοιμάμαι". Σου λεω Δ Ε Ν ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Παω γιατί ξύπνησε το μπουμπούκι και διαμαρτύρεται.

A5K6p3.png

τελικά όλες οι πεθερές σκατά είναι!! και εγώ προτιμώ εννοείται να μην κάνει τίποτα στο σπίτι γιατί τότε πραγματικά θα είχαμε πρόβλημα..δεν τη φαντάζομαι με τίποτα στην κουζίνα μου, να ανοίγει τα ντουλάπια μου, να σιδερώνει τα ρούχα μου...πω πω τα γράφω και ανατριχιάζω!!!αλλά μωρέ με πιάνουν κάτι νεύρα ώρες ώρες που οι δικοί μου μας βοηθάνε σε πολλά πράγματα και τα πεθερικά σε τίποτα και μου βγαίνει σε κακία..τέλος πάντων..το μόνο καλό που έχουν είναι πως δεν ανακατεύονται στις ζωές μας και δε μας πιέζουν να τους επισκεπτόμαστε συνέχεια..

σε άλλα νέα τώρα.....αύριο επιτέλους έρχονται να μας βάλουν το τζάκι, αφού προηγουμένος τσακώθηκα 10 φορές γιατί μας καθυστέρησαν 15 μέρες..όχι τίποτα άλλο αλλά μετά θέλω να βάψω σαλόνι και κουζίνα και θέλει και καθάρισμα το σπίτι και δε θέλω να πλακώσουν οι ζέστες..επίσης να σας ευχηθώ καλή ψήφο την Κυριακή και μακριά απο μπλέ και πράσινα κόμματα!!

σας φιλώ

ty11p2.png

Τι κανετε ομορφουλες μου;;;;

Ακομα να γεννησουμε τζεμινακι ε;;;Μη πως ρε συ ειχε δικιο ο καθηγητης που σε βγαζε λιγοτερο εβδομαδων;;;

Δεν εχω νεα να σας πω,σβηνω μερες σαν τον φανταρο για να ξεκινησω!

Σας γλυκοφιλω χοντρες!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ioannav θα συμφωνησω περι πεθερικων! Ουτε κι εγω μπορω να τους φανταστω σπιτι μου να κανουν δουλειές... Αλλά κι εμας να πω την αλήθεια δεν ανακατευονται και αυτο το θεωρω σημαντικό!

Tinaki ακομα χοντραινουμε εμεις!! Εσύ πως πας? Αδυνατιζεις?? Κοιτα οτι ειναι να χασεις τωρα γιατι μετα σε βλεπω κι εσένα χοντρούλα!

Δεν ξερω αν εχει δικιο...τωρα μπηκα στο μηνα μου πάντως! θα δούμε!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

ioannav θα συμφωνησω περι πεθερικων! Ουτε κι εγω μπορω να τους φανταστω σπιτι μου να κανουν δουλειές... Αλλά κι εμας να πω την αλήθεια δεν ανακατευονται και αυτο το θεωρω σημαντικό!

Tinaki ακομα χοντραινουμε εμεις!! Εσύ πως πας? Αδυνατιζεις?? Κοιτα οτι ειναι να χασεις τωρα γιατι μετα σε βλεπω κι εσένα χοντρούλα!

Δεν ξερω αν εχει δικιο...τωρα μπηκα στο μηνα μου πάντως! θα δούμε!!!

Ας γινω τοφαλος δεν με νοιαζει πλεον!!!!!!Ας κανω ενα παιδακι κι ας γινω τζιπακι,τριαξονικο!!!!!!!!!!!

Ιοαννακι φανταζομαι τι πονο θα τραβηξες!!!!Παντως ολα καλα τωρα!!!

Ο βαρδαρης ποτε φυσαει ο ατιμος;;;Ιουλιο θα κανω εμβρυομεταφορα καλως εχοντων των πραγματων!!!!!!!!Προλαβαινω;;;;;;;;;;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...