Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλησπερα εγω με φυσικο τροποποιημενο πετυχα εγκυμοσυνη θελει υπομονη κ θαρρος!!

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αντε futuraki μας έλειψες!;) Ξεκινάς κι έσυ. Περνάει ο 15 Αύγουστος δηλαδή κι θα κάνουμε ιατρικές συνδιαλέξεις! Τέλειο ακούγεται! Μην πω στο τέλος θα κάνουμε εξωσωνατικές μόνες μας:tongue:

Μου φαίνεται ότι στο τέλος θα γίνουμε εξπέρ!!!!

Ψόφησα σήμερα..εφορία,Ι.Κ.Α...ουρές ατελείωτες..και νεύρα με κάτι ηλίθιους υπαλλήλους που αναρωτιέμαι τι στον κόρακα κάνουν εκεί,εκτός από το να ταλαιπωρούν τον κόσμο!!!!:evil::evil:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου φαίνεται ότι στο τέλος θα γίνουμε εξπέρ!!!!

Ψόφησα σήμερα..εφορία,Ι.Κ.Α...ουρές ατελείωτες..και νεύρα με κάτι ηλίθιους υπαλλήλους που αναρωτιέμαι τι στον κόρακα κάνουν εκεί,εκτός από το να ταλαιπωρούν τον κόσμο!!!!:evil::evil:

Αστα να πάνε! Είναι να μην μπλέκεις με τέτοιες δουλειές. Αλλιώς θέλει πολυυυυυ υπομονή!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Αστα να πάνε! Είναι να μην μπλέκεις με τέτοιες δουλειές. Αλλιώς θέλει πολυυυυυ υπομονή!!

ΔΕΝ έχω!!!Άναψα..φώναξα...χτύπησα το χέρι στο γραφείο..στο τέλος η δουλειά μου έγινε αλλά τι το θες!!:mad::mad:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις ευχές. Και συντομα και στα δικά σας :P

Δεν ξέρω αν σας ειχα πει...πριν μερικους μηνες ειχα πάει στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Λυκόβρυση, μετα απο αυτά που είχα διαβάσει στο forum. Την ημέρα που θα έκανα τον πρώτο υπέρηχο..ήταν η γιορτή της σύμφωνα με το δικό μας ημερολόγιο. Τότε μου ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση που συνέπεσαν η γιορτή με τον πρώτο υπέρηχο που ειδαμε τον σάκο. Το μοναστήρι ειναι Παλιοημερολογίτες...και μπορείτε να φανταστείτε πότε γιορτάζει; Σήμερα ακριβώς την ίδια μέρα με τον 2ο υπέρηχο...όποιος και να μου πει οτι ειναι τυχαίο, δεν μπορώ να το πιστεψω...νιώθω πραγματικά ευλογία και προστασία και νιώθω μονο ευγνωμοσύνη.

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Αδιαθέτησα τελικά σήμερα -με αρκετούς πόνους μπορώ να πω... οπότε θα πάω για υπέρηχο να δούμε πως είναι οι ωοθήκες.

Palmoma τυχαίο? Δε νομίζω! Μακάρι η Αγία Ειρήνη να προστατεύει το μωράκι σου και να σε αξιώσει να επισκεφτείτε μαζί του χρόνου την εκκλησία!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Gemini όλα καλά..τώρα θα ηρεμήσουν και οι ωοθηκούλες σου και όλα θα πάνε μια χαρά..θα ξεπρηστείς κι ολας. ;)

Σήμερα ευτυχώς δρόσισε. Το σπίτι μου ειναι...χάλια...κάνω ελάχιστες δουλειές και καθόλου τις βαριές. Ειχαμε και μια γυναίκα που καθάριζε κάθε 15 μέρες αλλά ειναι σε διακοπές. Θα έρθει τον Σεπτέμβρη και θα πρέπει να κάτσει μια εβδομάδα θα βρει άκρη....:tongue: Θα βάλω τον σύζυγο να περάσει σκουπα...μια μέρα που δεν θα δουλεύει και να σφουγγαρίσει...αλλά πρέπει να ειμαι απο πάνω..γιατί δεν έχει καθόλου υπομονή και τα κάνει τσάτρα πάτρα.

A5K6p3.png

Μπράβο Gemini όλα καλά..τώρα θα ηρεμήσουν και οι ωοθηκούλες σου και όλα θα πάνε μια χαρά..θα ξεπρηστείς κι ολας. ;)

Σήμερα ευτυχώς δρόσισε. Το σπίτι μου ειναι...χάλια...κάνω ελάχιστες δουλειές και καθόλου τις βαριές. Ειχαμε και μια γυναίκα που καθάριζε κάθε 15 μέρες αλλά ειναι σε διακοπές. Θα έρθει τον Σεπτέμβρη και θα πρέπει να κάτσει μια εβδομάδα θα βρει άκρη....:tongue: Θα βάλω τον σύζυγο να περάσει σκουπα...μια μέρα που δεν θα δουλεύει και να σφουγγαρίσει...αλλά πρέπει να ειμαι απο πάνω..γιατί δεν έχει καθόλου υπομονή και τα κάνει τσάτρα πάτρα.

Τι τσάτρα πάτρα?? Θα είσαι από πάνω του και θα του λες: "και τις γωνίες, και τις γωνίες" "α, αγάπη μου σου ξέφυγε κ ένα σημείο εδώ!" "μωράκι μου σκούπισες που σκούπισες δεν κάνεις κι ενα ξεσκονισματάκι να είναι πιο ολοκληρωμένο.." Ωραίο ακούγεται...Θα πάρεις το αίμα σου πίσω;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάκια σας ευχαριστώ για τις ευχές. Και συντομα και στα δικά σας :P

Δεν ξέρω αν σας ειχα πει...πριν μερικους μηνες ειχα πάει στο μοναστήρι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Λυκόβρυση, μετα απο αυτά που είχα διαβάσει στο forum. Την ημέρα που θα έκανα τον πρώτο υπέρηχο..ήταν η γιορτή της σύμφωνα με το δικό μας ημερολόγιο. Τότε μου ειχε κάνει μεγάλη εντύπωση που συνέπεσαν η γιορτή με τον πρώτο υπέρηχο που ειδαμε τον σάκο. Το μοναστήρι ειναι Παλιοημερολογίτες...και μπορείτε να φανταστείτε πότε γιορτάζει; Σήμερα ακριβώς την ίδια μέρα με τον 2ο υπέρηχο...όποιος και να μου πει οτι ειναι τυχαίο, δεν μπορώ να το πιστεψω...νιώθω πραγματικά ευλογία και προστασία και νιώθω μονο ευγνωμοσύνη.

ανατρίχιασα! πραγματικά μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι

ty11p2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Αδιαθέτησα τελικά σήμερα -με αρκετούς πόνους μπορώ να πω... οπότε θα πάω για υπέρηχο να δούμε πως είναι οι ωοθήκες.

Palmoma τυχαίο? Δε νομίζω! Μακάρι η Αγία Ειρήνη να προστατεύει το μωράκι σου και να σε αξιώσει να επισκεφτείτε μαζί του χρόνου την εκκλησία!!

πότε θα πας για υπέρηχο? μίλησες με το γιατρό? άντε πλησιάζουν οι μέρες που θα μπούμε πάλι στην παρακολούθηση

ty11p2.png

πότε θα πας για υπέρηχο? μίλησες με το γιατρό? άντε πλησιάζουν οι μέρες που θα μπούμε πάλι στην παρακολούθηση

Αύριο το πρωι θα παω. Τον πήρα τηλ και του είπα οτι δε γλιτώνει από μένα ούτε τον 15Αύγουστο!;) Ελπίζω να είναι καλά και να προχωρήσω τέλος του μήνα..Αλλιώς, δεν πειράζει!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Δρόσισε..όχι..έχει ψύχρα..είναι ακριβώς όπως το φθινόπωρο!!!Τέλεια..αλλά δεν θα κρατήσει πολύ!!!

Τι μου κάνετε κορίτσια μου;;Εγώ ευτυχώς για αυτήν την εβδομάδα τελείωσα τις εξωτερικές δουλειές και αύριο που θα είμαι σπιτάκι μου..λέω να κάνω έναν μουσακά...και να τελειώσω με τα βάζα μου!!!Όσο προλαβαίνω δηλαδή!!!:rolleyes::rolleyes:

Ytulp3.png?KixTF0pj

Future 2 μουσακάδες να κάνεις...να μου στείλεις εμένα τον έναν.

Αντε νοικοκυρούλα χαρωπή με τα βαζάκια σου.

Gemini όλα καλά θα πάνε...θα είσαι έτοιμη ...να φυτευθείς...σαν το μποστανάκι της Future.

A5K6p3.png

Δρόσισε..όχι..έχει ψύχρα..είναι ακριβώς όπως το φθινόπωρο!!!Τέλεια..αλλά δεν θα κρατήσει πολύ!!!

Τι μου κάνετε κορίτσια μου;;Εγώ ευτυχώς για αυτήν την εβδομάδα τελείωσα τις εξωτερικές δουλειές και αύριο που θα είμαι σπιτάκι μου..λέω να κάνω έναν μουσακά...και να τελειώσω με τα βάζα μου!!!Όσο προλαβαίνω δηλαδή!!!:rolleyes::rolleyes:

Μουσακα! Μιαμ, μιαμ!!! Μη βάζεις ιδέες!

Ωραία που ξεμπέρδεψες με τις εξωτερικές δουλειές! Εγώ τις έχω αύριο! Και μεθαύριο πρωι φασίνα!

Palmoma εσένα ποιο είναι το επόμενο βήμα τώρα?? Νιώθεις τίποτα? Το έχεις ανακοινώσει πουθενά?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

PALMOMA ετοιμάσου..με κούριερ θα σου στείλω τον μουσακά!!!

GEMINI τώρα είσαι καλά έτσι;Πέρασε το τσούξιμο νομίζω!!

Καλά είμαι.. Απλά παιρνω αντιβίωση μέχρι τη Δευτέρα...

Να πω κάτι άσχετο να με βρίσετε?? Σήμερα νιώθω ένα άγχος. Δεν ξέρω γιατί. Έχω αγωνία. Φοβάμαι για το αν θα είναι καλό να κάνω την εμβρυομεταφορά τόσο άμεσα (και σκεφτείτε οτι αυριο θα μάθω τελικά πότε θα την κάνω), φοβάμαι τι θα κάνω αν δεν πετύχει, έχω αγωνία για το αν θα πάρω απόσπαση για να μπορώ τουλάχιστον να μένω σπίτι μου αυτή τη χρονιά, και σκέφτομαι οτι έχω ήδη παχύνει αρκετά και αυτό δε βοηθάει το αναπαραγωγικό μου σύστημα ή αν μείνω έγκυος θα έχω προβλημα κατά τη διάρκεια......

Μήπως να πέσω απ το μπαλκόνι?

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...