Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Palmoma πηγατε και τη βολτίτσα σας!! Τι ωραία! Την επομενη με το καροτσι σας που ειναι και ωραίο, να το απολάυσεις;)

Εγω καλά σημερα, πηγαμε το πρωι σουπερ, πηραμε και πάμπερς:P. Ολοι με κοιτανε και μου λενε "πω πω εισαι στην ωρα σου,ε?" και νιώθω τεράαααστια!!!

Συνεχιζω να κουραζομαι με το παραμικρο και τα ποδια να ειναι τουμπανο.

Ειχε ερθει και η μαμά μου με μια κυρία να καθαρίσουν κι εγω καθομουν και τις κοιτούσα...Πρωτοφανες για μενα, αλλά τι να κανουμε! Κανανε και τζαμια και το κοβω να βρεχει πάλι αυτη την υπέροχη λάσπη....Γκρρ!!!:evil:

Το βραδυ γιορταζει ενας φιλος και μας ειπε για ποτο, αλλά δε νομιζω να παω. Ειναι οτι εκει νομιζω εχει αρκετο κοσμο και δε θα νιώθω ανετα... Και γενικά πλεον μονο στον καναπε ειμαι οκ..:rolleyes: ΒΕβαια μια φιλη μου λεει να βγω τωρα γιατι θα κλειστω ετσι κι αλλιώς. Θα δουμε!

Ελπίζω να ειστε ολες καλά! Καλό Σ/Κ!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα...

άλα της η μικρή της palmomas και βολτίτσα ακόμα δε βγήκε απ το αβγό της!!! μια χαρά..ωραίες καταστάσεις!

gemini ήθελα να σε ρωτήσω για το διδυμοκαρότσι..απο που το πήρες?? όπου και αν κοιτάξαμε 2-3 συγκεκριμένα υπάρχουν και δε μ αρέσουν κιόλας..μάλλον το arial twin θα πάρουμε, όλοι αυτό προτείνουν για δίδυμα..δε μ άρεσε αλλά και τι να κάνουμε..μ άρεσε ένα άλλο που ήταν μπροστά πίσω οι θέσεις αλλά ήταν ολόκληρη κουμούτσα..σαν μικρό λεωφορείο ένα πράγμα..άσε που χω και άλλο θέμα..στο δικό μου αυτοκίνητο δεν χωράει καροτσάκι βλέπω να συνδέω το καροτσάκι πίσω απ το όχημα και να παώ όπου θέλω(το φαντάζεστε??)

ty11p2.png

Καλημέρα...

ενα γεια μονο να σας πω και να παω να κοιμηθώ λιγο γιατί ειμαστε ξενυχτισμένες...το κορίτσι μου το καλό 2.30-5.30 ξυπνια, μετά κοιμήθηκε 5.30-7 και μετά παλι 8-8.30...ωραία ωράρια ε; Και τώρα κοιμάται και λέει να πάει και η μαμά της λίγο για υπνο...για να αντέξει την συνέχεια.

A5K6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!! Ο καιρός τελειος επιτελους! μπορεί το απόγευμα να πάμε και για καφεδάκι!:P:p

ioannav το καροτσι που πηραμε ειναι αυτό http://www.buggy.de/en/products/twinner-twist-duo.html Ειναι λιγο ακριβό και βαρυ, ειδικα σε σχεση με το aria twin, αλλά εχουμε την ελπίδα οτι θα το χρησιμοποιήσουμε πολύ μιας και θα γεννησω καλοκαίρι. Αυτού του τυπου ειναι υποτιθεται πιο καλά στο τσουλημα, εχουν αναρτήσεις και σκεψου εχει και δισκοφρενο στο χερι!!! Και το βρηκαμε σε καλή τιμη γιατι ηταν εκθεσιακό. Αλλιως ειναι πολύ ακριβό...

Ομως για να πουμε και την αλήθεια, δεν το εχω χρησιμοποιήσει οπότε δε μπορώ να σου πω και στην πράξη τι γινεται. Και οταν εκανα και ερευνα, οι πιο πολλέ το aria twin εχουν πάρει ή το maclaren που ειναι ιδιου τυπου, πιο ελαφρια και πιο μαζεμένα.

χαχαχα ωραια η ιδέα σου να το δεσεις πίσω απ το αυτοκίνητο...τα μωρα θα κανουν πάρτυ:tongue::tongue:

Palmoma κανε υπομονη...Εδω μπορεί να ξενυχτας και να δυσκολέυεσαι χωρίς μωρο (και δεν εννοώ στα μουζούκια!), δε θα ξενυχτησεις τωρα???

Απόλαυσε το οσο μπορείς. Απλά προσπάθησε να κοιμάσσαι οποτε κοιμάται και η μικρή! Αυριο γινεστε 1 μήνα,ε?? Πως περνάει ο καιρός....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Κοριτσάρες μου γεια σας!!Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να μπω(ου γαρ....).Η εποχή αυτή έχει πολλες δουλειές και δεν παίρνω ανάσα.Είναι η εποχή που φυτεύουμε και θέλει τρέξιμο.Σπορά,τσάπισμα....κ.τ.λ.Έχω και τις δουλειές στο σπίτι,βγήκαν και κάτι μερεμέτια,κάτι κάγκελα που ήθελαν βάψιμο,κάτι να μαζέψουμε τα κουκιά και τον αρακά,κάτι να μαζέψουμε αμπελόφυλλα για ντολμαδάκια....αφήστε...κούραση.Από τα λίγα που μπόρεσα να διαβάσω είστε όλες καλά(ευτυχώς).Και εγώ από υγεία καλά.Σήμερα φυτεύουμε από το πρωί ντομάτες,φασολάκια κ.τ.λ.Τώρα μπήκα,έβαλα το φαί να γίνεται(κοτόπουλο στο μπουκάλι-φούρνο) έκανα έναν καφέ και είπα να σας πω ένα γεια.Όλα τα είχα με πήραν και από την αστυνομία τηλ. χθες να μου πούνε ότι με έβαλαν εφορευτική την Κυριακή των εκλογών!!!!!!!Και ήταν η μόνη Κυριακή που δεν θα έκανα τίποτα!!!!Anyway!!!!Αυτά τα νέα μου....φιλιά !!!!!

Ytulp3.png?KixTF0pj

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!!!!

Μ αρεσουν πολυ οι δουλιτσες της future,ειμαι παιδι της πολης και την μονη κηπουρικη που κανω ειναι στο μπαλκονι μου αλλα με χαλαρωνει απιστευτα!!!

Πηγε το παλμομακι βολτιτσα;;;αχου το αχου το!!!!!!!

Τζεμινακι μου λιγη υπομονη ακομα και ερχονται τα αντρακια σου,ολοι λενε πως το τελος που βαραινουμε ειναι δυσκολα τα πραγματα απλα λιγη υπομονη μονη και να δεις που αργοτερα θα νοσταλγησεις την εγκυμοσυνη σου!!!!

Ιοαννακι,ψαχνουμε καροτσακι;;;τι γλυκο!!!!!

Σας φιλω φιλεναδιτσες μου!!!!!

Α!!!!!!!φυσηξτε λιγη μωρουδοσκονη μπας και ειναι κολλητικη!!!!!!!χαχαχα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρες

κλείσαμε μήνα..αντε να 40ήσουμε με το καλό ;)

Είμαστε μάλλον ακομα στο άλμα ανάπτυξης γιατί πιπιλάμε χωρίς τελειωμό...μπορεί και μια ολόκληρη ώρα μόνο πιπίλισμα, αποκοιμιόμαστε εκεί αγκαλιά με την μαμά μας αλλά ούτε λογος να μας βάλει στο κρεβάτι μας...ή έστω στον καναπέ μπαμπού που μας άρεσε μέχρι προχθες. Μια στις πέντε προσπάθειες επιτυγχάνουν...τι να κάνουμε; Πάμε με τον ρυθμό της μπουμπους.

Χθες βγήκαμε βόλτα και με το καρότσι με τον μπαμπά μας...διαπιστώσαμε οτι ΔΕΝ μας αρέσουν τα πεζοδρόμια...γιατί μας τραντάζουν...προτιμάμε τον δρόμο. Αυτά τα νέα από το μέτωπο.

Βλέπω τα κορίτσια ετοιμάζονται ε; Α ρε διδυμομάνες...η κορη μιας φίλης γέννησε πριν 2 εβδομάδες...τρίδυμα!!! Να σκεφτείτε το 3ο το είχε δει ο γιατρός στην αυχενική διαφάνεια..μέχρι τότε νόμιζε οτι ειχε δίδυμα.

Καλά ψώνια Ioanna οργανώσου από νωρίς. Εγώ τωρα που θέλω να πάω να πάρω ενα δυο πραγματάκια δεν προλαβαίνω να βγω έξω. Πραγματάκια τύπου πανάκια για γουλιές (ποτέ δεν ειναι αρκετά)...

Geminaki πλησιάζεις με το καλό εύχομαι. Θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσουν οι μέρες...και μετά θα είσαι σε εντελώς άλλη φάση.

Tina τώρα που φυσαει εγω έστειλα μωρουδόσκονη φουλ...και σε σένα και στις άλλες κοπέλες... ελπίζω να φτάσει Θεσ/νικη στην Future εκει που τσαπίζει και φυτεύει να της έρθει στο κεφάλι και να κάνει την δουλειά της. Να ξέρεις οτι η απουσία σου Futuraki εχει σημαδέψει την παρέα μας.

A5K6p3.png

καλημέρα,

μπήκα να σας πω τον πόνο μουκαι να γκρινιάξω κιόλας..απο χθες το βράδυ ένιωθα έντονους πόνους χαμηλά στην κοιλιά, μέχρι της 12 το βράδυ έκανα εμετό 2 φορές, ότι έτρωγα το έβγαζα.. στις 3 τα ξημερώματα ξύπνησα για τουαλέτα και ο πόνος στο ίδιο σημείο συνέχιζε ακάθεκτος να με ταλαιπωρεί και να μη με αφήνει ούτε καθιστή να σταθώ..με μάζεψε το στεφάνι μου λοιπόν και πήγαμε σε νοσοκομείο..το γιατρό μου δεν τον είχα πάρει καθόλου τηλ γιατί νόμιζα πως θα μου πέρναγε ο πόνος(το παθαίνω κατα καιρούς αλλά κράταγε για λίγο και είπα να μην τον ενοχλήσω για ψίλου πήδημα) πήγαμε σε ιδιωτική κλινική που εφημερεύει και ο ίδιος κατα καιρούς αλλά δεν ήταν χθες βράδυ και τον πήραν τηλ. να τον ενημερώσουν στις 5 το πρωι..μου έβαλε μια μαία υπόθετο για να χαλαρώσει το έντερο, κάναμε και έναν υπέρυχο για να βεβαιωθούμε οτι τα μπεμπε είναι καλά και στις 6.30 επέστρεψα σπίτι έφαγα ένα κουλούρι και το ξαναέβγαλα..ευτυχώς κοιμήθηκα καμιά ώρα και τώρα αισθάνομαι κάπως καλύτερα..μίλησα με το γιατρό μου και είπε πως είναι το έντερο μου και να προσέχω τι τρώω..η αλήθεια είναι πως χθες ένιωθα πολύ καλά και έκανα διάφορες μαγκιές η άτιμη!! έφαγα μια βλακεία απ έξω που είχε μέσα ψητά λαχανικά, έφαγα παγωτό, ήπια κρύο νερό και άλλα πολλά!! τέλος καλό όλα καλά αλλά ο πόνος που είχα ήτνα ανυπόφορος..περιττό να πω πως φοβήθηκα πολύ (χέστηκα πάνω μου για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους!!)

gemini ωραίο το καρότσι σας, πρακτικό θα είναι αλλά δεν μπορώ να δώσω τόσα λεφτά..θα το ψάξουμε λίγο αν και στο arial twin θα καταλήξουμε το ξέρω

tinaki όταν φυσήξει ο βαρδάρης θα στείλω διδυμόσκονη να χεις μπόλικη

palmoma καλε πότε πέρασε μήνας..πω πω πόσο γρήγορα παιρνά αυτός ο καιρός

future σπέρνεις ε?? μ αρέσουν αυτές οι δουλειές, σου παίρνουν όλες τις σκέψεις και γυμνάζεσαι κιόλας..μη σου πω πως μαυρίζεις κιόλας!!!!!

ty11p2.png

Καλημέρα κι από μενα κουκλες!!

Ειχαμε παει χτες για καφεδακι στην παραλία και ηταν πολύ ωραία!! ΠΑρόλο που δεν μπορουσω να πολυπερπατησω και να βολευτώ ευκολα.

Τωρα παλι μεσα. Ηρθαν και τα πεθερικά μου και δεν εχω μαγειρεμα και μου τη σπάει κάπως...Τεσπα.

futuraki μου τι κάνεις εσύ καλε????? πω πω ενα σωρό δουλειές περιγράφεις!!! Εχουν την κούραση τους αλλά μετα τα απολαμβάνεις τα ζαρζαβατικά σου!! εμείς κλασσικά τεμπέλες! Τιποτα δεν κανουμε:tongue: ΝΑ μπαινεις να μας λες τα νεα σου!

Εφορευτικη θα πας τελικά?

Tinaki σου στελνουμε σου στέλνουμε!!! Μπολικη κιολας! Με τα διδυμα πάει και double!!:P

Palmoma να τους χιλιάσετε τους μηνες!!!! Και τις βολτες!;) Οταν λετε πάτε βολτα ποση ωρα εννοείς? Κι εκει που ειστε και περπατατε υπάρχει περιπτωσει να κλάψει γιατι θελει στηθος, ή ξεχνιέται απ τη βολτα??

Μην ανησυχείς για το αλμα ανάπτυξης. εχει περάσει το δυσκολο κομμάτι, ολα θα φτιάξουν, θα δεις!!

Ioannav μου τι ηταν καλέ αυτο που επαθες??? Μηπως ηταν κολικός εντερου??? Το εχω ακουσει και από αλλες εγκυες γι αυτο σου λεω... Δε νομιζω να εχει σχεση με τη διατροφη, αλλά με τη θεση καποιου μωρού. Χαλάρωσε κι ας πουμε οτι δε θα ξανατύχει... Τωρα πως εισαι?? εφαγες καθόλου??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κολικός εντέρου ήταν geminaki και ο πόνος απίστευτος..έφτιαξα βραστό να φάω(μοσχάρι με λαχανικά) και απ το πρωί μόνο γάλα ήπια..φοβάμαι να φάω οτιδήποτε..μου χάλασε και την αυριανή μέρα γαμώτο..θα πηγαίναμε έξω για φαγητό αλλά με το φόβο που χω τώρα ούτε το σκέφτομαι να πάω οπουδήποτε! τουλάχιστον τώρα αισθάνομαι καλύτερα

εσύ πως είσαι? αντέχεις? τα πεθερικά γιατί ήρθαν? ποιος τους κάλεσε? βάλτους να μαγειρέψουν και να πλύνουν και τα πιάτα μετά...α! να πάνε να σου φέρουν και ένα παγωτάκι πριν φύγουν!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

κολικός εντέρου ήταν geminaki και ο πόνος απίστευτος..έφτιαξα βραστό να φάω(μοσχάρι με λαχανικά) και απ το πρωί μόνο γάλα ήπια..φοβάμαι να φάω οτιδήποτε..μου χάλασε και την αυριανή μέρα γαμώτο..θα πηγαίναμε έξω για φαγητό αλλά με το φόβο που χω τώρα ούτε το σκέφτομαι να πάω οπουδήποτε! τουλάχιστον τώρα αισθάνομαι καλύτερα

εσύ πως είσαι? αντέχεις? τα πεθερικά γιατί ήρθαν? ποιος τους κάλεσε? βάλτους να μαγειρέψουν και να πλύνουν και τα πιάτα μετά...α! να πάνε να σου φέρουν και ένα παγωτάκι πριν φύγουν!

Ηρεμησε....απ οσο ξερω δεν το ξαναπαθαίνεις ευκολα. Φυσικα καλό ειναι να προσεχεις τωρα κανα δυο μερες. Αλλά μεχρι εκει. Πρεπει να εισαι πολύυυυ γκαντέμω να ξαναπάθεις!!

Εγω εχω συνεχεια τα ποδια ψηλα στον καναπε. Γουβα θα κανει κι αυτος ο κακομοίρης τοσον καιρό:tongue: Ειναι ομως και πάλι πολύ πρησμένα...

Τα πεθερικα μενουν εδω το καλοκαίρι. Ειμαστε μονοκατοικια και το ισογειο κατω ειναι η θερινη κατοικια!!! Φετος ειπαν να ερθουν νωριτερα λογω μωρών. Ελπιζω να μην εχουμε θεματα.... Γενικα καλά τα πάμε δηλαδή, αλλά ξερεις, γινονται υποχωρήσεις και απ τις δυο πλευρες. Τωρα με τα μωρα δεν ξερω ποσο ψυχραιμη θα ειμαι!!:rolleyes:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Ιοanna περαστικά να ειναι και αγυριστα κορίτσι μου. Φτου φτου να μην σε ματιάσω να μην σου ξανατύχει...και σε καμία κοπελίτσα δηλαδή.

Geminaki καλά σε ακούω...δεν γκρινιάζεις καθόλου... μπράβο. Αντε πλησιάζει ο καιρός. Όσο για τα πεθερικά...αν γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εμεις καλά, στα ίδια. Κοιμήθηκε κατά την διάρκεια της ημέρας αρκετά (και τώρα κοιμάται στην αγκαλιά της γιαγιάς της...) να δουμε πως θα πάει το βράδυ....αλλά εντάξει δεν με ενοχλεί κι ολας. Να μην ξενυχτησω και για το παιδάκι μου που το ήθελα τόσο πολύ;

Αύριο κανονικά εχω γυναίκα...αλλά λόγω πρωτομαγιάς δεν ξέρω αν θα ερθει...και εχω βάλει χιλια πλυντήρια και περιμένουν σίδερο. Η μικρή αλλάζει κάθε μέρα γιατί τα λερώνει...πότε μια γουλιά, πότε το ένα πότε το άλλο...επομένως το πλυντήριο πλένει φουλ.

Κορίτσια ευτυχώς που εχω την μαμά μου εδώ....ειλικρινά. Αυτή μαγειρεύει, αυτή πλένει πιάτα, γενικά τις δουλειές αυτή τις κάνει...και ετσι κοιμάμαι και εγώ όταν κοιμάται η μικρή (όχι πάντα τις περισσότερες φορές). Χωρίς την μαμά εδώ (σας εχω πει οτι ο σύζυγος ειναι ακατάστατος και τσαπατσούλης ε;) θα είχαμε γίνει εδώ μέσα....Τέξας! Μην σας πω πως το βρήκα το σπίτι όταν γύρισα από το μαιευτήριο...κόλαση!

A5K6p3.png

Palmoma δε γκρινιάζω λες ε??? Χμμ....εμενα μου φαινεται οτι γκρινιάζω συνέχεια κι εχω τυψεις μετα οτι δε σκεφτομαι σωστά σα μαμα!! Ο,τι να ναι!

Πήγαμε βολτιτσα στο κεντρο με τον αντρα μου. καλά ηταν, αλλά δεν μπορώ να το πολυαπολάυσω. μετα εκανα ενα ποδολουτρο γιατι τα ποδια μου ηταν πολύ χαλια. οχι οτι βοηθησε και πολύ, αλλά ανακουφιστηκα για λιγο. Τωρα πάλι καναπές και σε λιγο νάνι!

Ευχομαι ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε ολες!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...