Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Palmoma κουράγιο να πω για τις δύσκολες νύχτες. Φαντάζομαι πως είναι πολύ κουραστικό να ξυπνάς συνέχεια το βράδυ, γρήγορα να βρείτε τους ρυθμούς σας και να ηρεμήσετε.

Tinaki άντε κοπέλα μου πλησιάζει και εσένα η στιγμή για την επόμενη προσπάθεια. Όλα καλά να πάνε. Αισιοδοξία!

Στις εγγυούλες να πω λίγη υπομονή αν και όσο περνάει ο καιρός από οτι κατάλαβα τα πράγματα δυσκολευουν.

Φιλιά σε όλες.

Καλημέρα κούκλες

τα νέα μας γρήγορα είναι οτι κοιμομαστε δύσκολα γενικά αυτές τις ημέρες. Εντάξει κουραστικό ειναι αλλά αν κοιτάξω και πίσω...τον αγώνα που έκανα να μείνω έγκυος εννοείται οτι δεν γκρινιάζω. Γενικά κοιμάται στην αγκαλιά μου αλλά η επαφή με το κρεβάτι της την ξυπνάει...και όταν συμβεί αυτό θέλει πάλι στήθος για να αποκοιμηθεί...πιπίλα δηλαδή. Το μόνο που εχω καταφέρει ειναι να την βάζω σε ένα καναπεδάκι μπαμπου που εχω στο δωμάτιό της για να θηλάζω...και την αφήνω εκεί κοιμισμένη...δεν ειναι μεγάλη η κίνηση και δεν ξυπνάει...ειναι και μαλακά και ζεστά τα μαξιλάρια...Ετσι απεγκλωβιζομαι λίγο και εγώ να πάω και για πιπί μου βρε αδερφέ!

Κατά τα αλλα συνεχίζουμε με θηλασμό, σήμερα θα ερθει παιδίατρος να την δει, να δουμε τι θα μας πει κι αυτός για το βάρος κυρίως. Παίρνει βάρος αλλά νομίζω παίρνει το κατώτερο φυσιολογικό όριο εβδομαδιαίως...ήταν και μεγάλη απο την αρχή...θα μας πει ο ειδικός...

Αντε με το καλό και οι επόμενες....

A5K6p3.png

καλημερα κοριτσια!

palmoma τον τελευταιο εναμιση χρονο δεν θυμαμαι να εχω κανει μπανιο ή πιπι με ανεση. συνεχεια με την ψυχη στο στομα!

οταν ηταν μωρο εκανα γρηγορα γιατι πεινουσε και επρεπε να θηλασω, τωρα ειτε ερχεται μαζι μου στο μπανιο ειτε ειναι απεξω και χτυπαει γοερα την πορτα! αλλα εχει και την γλυκα του ολο αυτο, γερα να εινα τα πουλακια μας!

δοκιμασε να της αφησεις μια μπλουζα σου διπλα της. κατι που να φορας συνεχεια πχ την πιτζαμα σου που εχει την μυρωδια σου. ισως ετσι κοιμηθει στο κρεβατι της και παρεις και συ μια ανασα! ή ζεστανε με καποιο τροπο το σεντονι της!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Καλημέρα!!

Palmoma το φανταζομαι πως ειναι...Μαλλον θα μπορείς να το πεις σα "γλυκιά κούραση". Το καλό ειναι πως οσο περνάει ο καιρός τα πραγματα θα πηγαινουν ολο και καλύτερα!

Περιμένουμε τα νεα σου απ τον παιδίατρο...

Ftoula ωραιες ιδέες δίνεις! Εισαι "παλιά" στο επάγγελμα!

Mammysoon τι κανεις???? Μη μας ακους που γκρινιάζουμε....θα συνέλθουμε!

Εσύ σε τι φαση εισαι???

Για μενα παλι ο υπνος ηταν αθλιος...Ξυπνησα κατα τις 4, και στριφογυριζα μεχρι τις 7. Σκεφτομουν να σηκωθω να δω καμια ταινια, αλλά ενιωθα παραλληλα και κουρασμένη. Αυτά.

Σημερα θα κανω μπιφτεκια κοτοπουλο. Ας ειναι Τεταρτη, δεν το συζητω για λαδερο, δε μου κάνει τιποτα. :oops:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

gemini και να φανταστεις πριν την κορη μου δεν ειχα καμια σχεση με μωρα και παιδια! κρατουσα τις αποστασεις μου! αλλα μετα γινεσαι εξπερ! θα το διαπιστωσεις συντομα!

εγω οταν ειχα αυπνιες στην εγκυμοσυνη και οταν δεν ηταν απο αγχος κοιμομουν στον καναπε.με βολευε περισσοτερο απο το κρεββατι γιατι στηριζα την μεση μου στην πλατη του καναπε και μοιραζοταν το βαρος ενω στο κρεββατι στριφογυριζα συνεχεια δεν βολευομουν. στο λεω μηπως σε βοηθησει!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Ftoula θα το κοιτάξω αυτό το κολπάκι που μου ειπες με την μυρωδια...αν και νομίζω το θέμα της είναι περισσότερο η ζεστασιά του κορμιού. Εκτός και αν κάθεται στον καναπέ γιατί τον έχω πλέον εμποτίσει...αφου εκεί κάθομαι και την θηλάζω :tongue:

Πάω να κάνω ένα ντους....μεγαλεία σήμερα μιλάμε...και πιπί και ντους!

A5K6p3.png

γεια σου ftoula με τις συμβουλές σου! όντως πολύ πρακτικές!

πήγαμε στα ΛΗΤΩ χθες να πάρουμε μια ιδέα για το τι πρέπει να πάρουμε..καλέ τι ακρίβεια είναι αυτή?? μου φαίνεται πως τα δίδυμα θα κοιμούνται στον καναπέ και θα κάνουν μπάνιο κατευθείαν στη μπανιέρα! θα συνεχίσουμε τις έρευνες εννοείται αλλά σε πρώτη φάση απογοητεύτηκα..είναι και 2 τα μωρά..τέλος πάντων μην είμαι και αχάριστη

κορίτσια τι τέλειες μέρες είναι αυτές?? ο ήλιος λάμπει, έχει ζέστη είναι πολύ ωραία λέμε!! και ας είμαι όλη μέρα σπίτι!

ty11p2.png

Ftoula ευχαριστούμε για τις συμβουλές;) Για τον καναπε δεν ξερω αφού ολη μερα εκει είμαι, τουλάχιστον τη νυχτα να αλλάζω παραστάσεις!

PAlmoma τςςςςςς, απ ολα τα καλα΄σημερα! ΚΑΙ ντουζάκι!!:tongue:

ioannav απ οτι ξερω το λητω ειναι ακριβό μαγαζί, παρολο που δεν εχουμε εδω και δεν εχω πάει. Μπορέις να βρεις ενδεχομένως πιο οικονομικές λύσεις. Και κοιτα αν υπάρχει και τιποτα να σου δανείσουν φιλες ή συγγενείς. Τα διπλά εξοδα ειναι ζορικα...

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου ομορφα!!!!!!!!Διαβαζω τα νεα σας και χαζογελαω και ονειρευομαι κι εγω το δικο μου μπεμπακι που θα με ξενυχταει κι εγω η χαζομαμα θα χαιρομαι!!!!Παλμομα σ ευχαριστω για τις πληροφοριες και οτι μαθαινεις να το γραφεις να μαθαινουμε κι εμεις οι ασχετουλες!!!!Ιοαννακι,φουσκωσες ε;;;τι ωραια τι καλα!!!!Να κοιταξεις τιποτα και σε βιοτεχνιες παιδικων επιπλων ετσι πληροφοριακα!!!!!!!Τζεμινακι σε λιγοτερο απο μηνα θα εισαι ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ,απιστευτο ε;;;Η μαμα μου συνεχεια με ρωταει για σενα,πως παει η κοπελα,γεννησε;;;Φτουλα μου,μακαρι κοριτσι μου γτ τα αποθεματα ψυχικης δυναμης αρχιζουν και εξαντλουνται,αυτη η ιστορια εχει τραβηξει 3 χρονια τωρα και μ εχει εξαντλησει συν οτι ο συζυγος ειναι ναυτικος και τα εχω περασει ολα σχεδον μονη μου!Μακαρι η Παναγια να ειναι στο πλευρο μου αυτη τη φορα!!!!!Μαμμυ,εχουμε κανενα νεο απο σενα;;;Θα γινουμε μαζι χοντρες;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε??

Εγώ πάλι ξυπνησα χαράματα...κι επισης δε μου μπαίνουν πλεον τα παπούτσια μου:shock::shock::cry::cry::cry: Πρεπει τωρα να αγοράσω ή θα πω στις ξαδερφές μου να μου δανείσουν που φορανε πιο μεγαλο νουμερο. Λες και τωρα που θα πηγαίνω???

Επίσης ζυγιστηκα σημερα και πηρα αλλο ενα κιλο:? Οκ τρωω, αλλά και πριν ετρωγα και τωρα παιρνω 1/εβδομαδα ειμαι +7. Πιστευω μεχρι να παω στο γιατρο την Τεταρτη θα ειμαι +8 σιγουρα.

Τετοια αλλαγη τωρα στο τελος δεν την περιμενα να σας πω την αληθεια...ελπίζω να κοντευω και να μην κρατησει πολύ...

Ioannav εσυ μην τα ακους αυτά! Καθε εγκυμοσύνη ειναι διαφορετική!

Απλά θελω να γκρινιάξω!!

Tinaki θα γινεις κι εσύ χοντρούλα σε λιγο και θα σε πειράζουμε!!:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Geminaki μην αγχώνεσαι...έτσι ειναι στο τέλος...τα κιλά ανεβαίνουν, τα παπούτσια δεν μπαίνουν, τα χέρια πρήζονται και πονάνε...αλλά όλα τελειώνουν σύντομα. Εγώ 2 μήνες σχεδόν με το ίδιο ζευγάρι παπούτσια ήμουν...μόνο αυτά με βόλευαν κι ας ειχαν κορδόνια..τώρα τα βλέπω και τα σιχαίνομαι..θέλω να τα πετάξω..γιατί εγώ εκτός των άλλων ειμαι και μανιακή με τα παπουτσια...οπότε φαντάζεστε τι ήττα ήταν αυτή για μένα.

Tinaki μέσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Ξέρω οτι ειναι δύσκολη η φάση αναμονής και το ψυχολογικό...αλλά να είσαι αισιόδοξη. Αντε θα δεις και εσυ ξενύχτιααααα

Εμείς ειμαστε καλά. Χθες ήρθε ο παιδίατρος, την βρήκε μια χάρα. Το βάρος θα ελέγχουμε (που το ελέγχουμε ήδη) για να ειμαστε σίγουροι οτι παίρνει όσο πρέπει την εβδομάδα. Κατά τα άλλα την βρήκε μεγάλη για την ηλικία της και όμορφη...Ειναι υπέρ του μητρικού θηλασμού...τουλάχιστον για 6 μήνες. Ειναι προσιτός και διαθέσιμος....μου ειπε ό,τι θέλω τηλ. Γενικά με καθησύχασε αρκετά. Θα την ξαναδει μόλις σαραντήσει και μετά στους 2 μηνες που ξεκινάμε τα εμβολια...

Χθες κοιμηθηκε 4 ώρες σερί το βράδυ (την είχε κουράσει ο γιατρός), μετά 2 και μετά 3...τώρα κοιμάται πάλι...σχεδόν 2 ώρες...φτου να μην το ματιάσω. Ξεκίνησε και κάνει χαμόγελα πλέον συνειδητά...ξέρεις της μιλας και σε κοιτάει και μετά το σκάει το γελάκι. Της αρέσει να κοιμάται στον καναπέ τον μπαμπου και όχι στο λίκνο της!!!! Τι παιδί κι αυτό; Αυτά σε γενικές γραμμές...

Χθες που πηγαινα να την θηλάσω σκουντουφλώντας απο νύστα και την πήρα αγκαλιά, και σκεφτόμουν "Θέε μου κάνε να κοιμηθεί σύντομα..." ξαφνικά την κοίταξα και σκέφτηκα οτι σε λίγο καιρό αυτή την στιγμή θα την έχουμε χάσει. Θα έχει μεγαλώσει, θα κοιμάται περισσότερο, μετά θα αρχίσω δουλειά...και όσο δύσκολο κι αν ειναι ειναι στιγμή πολύτιμη που μοιραζόμαστε οι δυο μας και φεύγει ανεπιστρεπτί...και ξαφνικά ένιωθα πιο ξεκουραστη και ορεξάτη.

Σας φιλωωω

A5K6p3.png

καλημέρα όλη μέρα!

palmoma χαμογελάει η μικρή ε? πω πω μια τρέλλα θα ναι! κάθε μέρα που περνά θα κάνει και κάτι διαφορετικό και θα χαζεύεται!

gemini πως είσαι σήμερα? γκρίνιαξε όσο θες και λέγε όλα όσα σε απασχολούν αλλά κάνε υπομονή κοντεύεις..βάστα γεραααααααααααα

οι υπόλοιπες (ftoula, tina, future. mammysoon) καλά είστε??

εμείς συνεχίζουμε τις έρευνες παιδικών πραγμάτων..αν και ξέρω πως είναι νωρίς προτιμώ να ψάξω απο τώρα που νιώθω και καλά και δε βάρυνα πολύ, παρά μέσα στο καλοκαίρι που θα χει και ζέστη και θα είμαι βαριά και ασήκωτη..θα τσεκάρουμε τώρα απο που και τι θέλουμε να πάρουμε, και μετά απλά θα πάμε να τα παραγγείλουμε...σωστή η ioanna???????

ty11p2.png

Χαιρετε, χαιρετε!!!

Το πρωι ειχα πάει για εξετασεις και μετα ξεραθηκα στον υπνο. Τωρα τα ποδια μου ειναι τοσο πρησμενα που εχω τρομαξει:shock: Σιγουρα δεν παθαινεις τιποτα απο αυτο?? Ο γιατρος μου ειχε πει να μετραω την πιεση μου, αν ειναι καλή ειμαστε οκ. Τι να πω...

Palmoma χαιρομαι που ο παιδίατρος σας βρηκε κούκλες! Αντε αντε και εις ανώτερα!

Και οντως, πρεπει να απολαμβάνουμε αυτές τις μικρές/μεγάλες στιγμές γιατι φευγουν και δεν ξαναγυρίζουν....

ΝΑ της δωσεις φιλια στα πατουσάκια!!

Ioannav καλα κανεις και ψαχνεις γιατι φουσκωμένη και με ζεστη θα ειναι ζορι... ΚΑι οτι απορια εχεις, πες. Αν και νομιζω απ το αλλο μηνα ισως μπορω να σε κατατοπίζω περισσοτερο για το τι ειναι βολικό και τι οχι!;)

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Πού είστε καλέ χαμένες Σαββατιάτικα;

Εμείς εδώ στις επάλξεις. Ειμαστε αισίως 4 εβδομαδων και οδεύουμε προς το ηρωικό 40ισμα...να δω που όλες λένε οτι αλλάζουν τα πράγματα...μπαίνουν σε καλύτερο ρυθμό.

Προς το παρόν...χθες βγήκαμε μια βόλτα με τον μάρσιπο και μας άρεσε πολύ. Καναμε γύρω γυρω εδώ ενα παρκάκι της γειτονιάς...αλλά 4220 γρμ δεν τα κουβαλάς εύκολα πολύ ώρα...για αρχή καλά ήταν. Η επομενη βόλτα με το καρότσι πλέον.

Κατα τα αλλα τα ίδια..το βράδυ ξυπνάμε κάθε 2 ώρες...μετρώντας από την αρχή του θηλασμού δηλαδή...αν καταφέρω να κοιμηθώ λίγο το απόγευμα την παλεύω πιο εύκολα. Το πρωί γενικά δεν κοιμάται πολύ...να τώρα από τις 12 παλεύαμε να κοιμηθεί γιατί νύσταζε και τώρα δείχνει να αποκοιμηθηκε πιο βαθιά...όπως αντιλαμβάνεστε σε λίγο θα ξυπνήσει γιατί θα πεινάει :confused: Αλλά τι να κάνουμε; Αυτή ορίζει τους ρυθμούς μας ;)

Παω να κάνω καμια δουλειά όσο προλαβαίνω

Φιλάκια

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...