Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

καλημέρα..

gemini όλο το ΣΚ σκεφτόμουν τα 6 σου κιλά! μου φαίνονται τόσο λίγα...τέλος πάντων..σκεφτόσουν να γεννήσεις με ολική νάρκωση γι αυτό ρώτησες για επισκληρίδιο?? ξέρω απο γνωστή μου πως με την ολική πονάς πολύ μετά ενώ με την επισκληρίδιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα

tina άντε κοντεύει ο καιρός και για σένα..λίγη υπομονή ακόμα κάνε

palmoma πως πας εσύ? η μικρή?

future που είσαι εσύ καμάρι μου? πες ενα γεια

ty11p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!!! Ολο πλένω πλένω πλένω και τελειωμό δεν εχω!!!

Τελικά ειναι μεγαλη η προικα των μωρων...ειναι και δυο οπότε ολα διπλά. Θελω να ετοιμάσω τη βαλίτσα να τελειώνω!

Σημερα θα παμε στο θειο μου που γιορτάζει για φαγητο...οπότε δεν εχει μαγειρεμα. Χρονια πολλά σε οσους εχετε!!:D

καλημέρα..

gemini όλο το ΣΚ σκεφτόμουν τα 6 σου κιλά! μου φαίνονται τόσο λίγα...τέλος πάντων..σκεφτόσουν να γεννήσεις με ολική νάρκωση γι αυτό ρώτησες για επισκληρίδιο?? ξέρω απο γνωστή μου πως με την ολική πονάς πολύ μετά ενώ με την επισκληρίδιο είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα

Κοιτα, δεν ειμαι μετρο συγκρισης. Κατι περιεργο πρεπει να εγινε... Μαλλον ειχα πρηστεί πολύ και ουσιαστικά εχανα πρηξιμο και επαιρνα βαρος. κανονικα θα ξερω οταν γεννησω τι εχει γινει, θα δω δηλ πόσα θα χασω...Μπορει πχ να χασω μονο 4, αν και δε θελω να το σκεφτομαι:rolleyes:

Και τωρα μεχρι την Παρασκευη που ζυγιζομαι μπορει να χω παέι και +7...αστα!

Παντως τα κιλά σου για τη βδομαδα που εισαι μια χαρα μου φαινονται, μην αγχώνεσαι...

τζεμινι το θυμομουν για τις 22/5 απλα λεω τωρα που θα σε ξαναδει ισως σου πει νωριτερα!

μακάρι Παναγίτσα μου!!!!!!! Δεν την παλέυω αλλο, δεν μπορω να κανω τιποτα πλέον, σχεδον ουτε να σηκωθω απ τον καναπε, να περπατησω λιγο, ν ανεβω τη σκαλα κτλ...

Ελεγες να κανεις καισαρικη με ολικη;;Δεν καταλαβα.Εγω προτεινω επισκληριδιο!Λενε με την ολικη οτι ο γιατρος πρεπει να ειναι πολυ επιδεξιος και να τα παρει γρηγορα τα μωρα γτ περναει η ναρκωση και σ αυτα.

Στο νοσοκομειο νομιζω μεχρι προσφατα γινοταν μονο ολικη ναρκωση. Οπότε δεν ειχα επιλογή. Τωρα μου ειπανε οτι μαλλον κανουνε, αλλά πρεπει να αναλάβεις εσυ να βρεις αναισθησιολογο και να τον συντονίσεις να ερθει την ωρα του τοκετου και μου φαινεται λιγο μπάχαλο... Επίσης, εχω ακουσει για πονακια στη μεση αργότερα αμα κανεις επισκληρίδιο. Τι να πω, θα ρωτησω και τον συμπαθεστατο και ομιλητικό γιατρό μου και θα δω....

SV6vp3.png

LWoFp3.png

γεια σας κοριτσια!

gemini μονο 6 κιλα και διδυμα εισαι πραγματικα αξια θαυμασμου!παντως οσον αφορα τον θηλασμο εφοσον θελεις να θηλασεις θα τα καταφερεις!!

και με την επισκληριδιο δεν σημαινεις οτι θα εχεις σιγουρα πονακια στην μεση. τυχαινει καμια φορα καποιες να εχουν διαφορες παρενεργεια αλλα αυτο παρατηρειται σπανια.

tina σου ευχομαι αυτη η φορα να ειναι και η τυχερη σου!!

φιλια

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Περνάμε περίοδο κολλητής επαφής. Αρνείται να κοιμηθεί στο κρεβάτι της κατα την διάρκεια της ημέρας και θελουμε να περνάμε τον καιρό μας στο στήθος. Θυμηθήκαμε οτι είμαστε νεογεννητο και ξυπνάμε το βράδυ κάθε 2 ωρες που σημαινει για την μαμα μας καθε 1 με μιση ωρα!!!!

Γενικά το 20ημερο μας αλλαξε συνηθειες ....οι πόνοι συνεχίζονται...αυτα.

Νυσταζω....

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

Τι είναι το άλμα ανάπτυξης; Δεν αντέχω μιλάμε...από τις 12.00 την έχω στο στήθος και η ώρα ειναι 5.20...δεν έχει κλεισει μάτι, πιπιλάει συνέχεια, χωρίς να πίνει πλέον, και δεν μπορώ ουτε να φάω...ουτε τουαλέτα να πάω. Την άφησα στον άντρα μου και τώρα πάω να την πάρω γιατί ουρλιάζει...γοερά.

Όχι δεν ήρθαν να μας δουν..στο τηλ μιλήσαμε μόνο.

Πω πω...φοβάμαι οτι θα "σπάσω" και θα δώσω κανένα συμπλήρωμα.

A5K6p3.png

Τι είναι το άλμα ανάπτυξης; Δεν αντέχω μιλάμε...από τις 12.00 την έχω στο στήθος και η ώρα ειναι 5.20...δεν έχει κλεισει μάτι, πιπιλάει συνέχεια, χωρίς να πίνει πλέον, και δεν μπορώ ουτε να φάω...ουτε τουαλέτα να πάω. Την άφησα στον άντρα μου και τώρα πάω να την πάρω γιατί ουρλιάζει...γοερά.

Όχι δεν ήρθαν να μας δουν..στο τηλ μιλήσαμε μόνο.

Πω πω...φοβάμαι οτι θα "σπάσω" και θα δώσω κανένα συμπλήρωμα.

Αλμα αναπτυξης ειναι οταν το μωρο εχει αυξησει τις αναγκες του και με το συνεχες πιπιλισμα θελει να σου αυξησει και την παραγωγη για να μπορεις να ανταποκριθείς. Συμβαινει πχ στις 3, 6, 8 εβδομαδες και κραταει λιγες μερες.

Δε θα σπάσεις, υπομονή!!

Ftoula ξερεις πολλά!!! Ειχες θηλάσει επιτυχως, φαντάζομαι...

Σχεδον τελείωσα το σιδερο και τα χω πάιξει... Και τρωω τρωω τρωω. Μα τι στο καλό εχω πάθει τελευταία:confused::confused:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!

Παλμομακι να σε ρωτησω,πιπιλα πιανει το μωρο;;;Το στηθος δε λενε οτι πρεπει να γεμιζει ανα 3-4ωρο και μετα να το θηλαζεις;;;εσυ αν την εχεις συνεχεια πανω σου προλαβαινεις να παραξεις κι αλλο γαλα;;;Για δωσε τα φωτα σου στις μελλουσες μανουλες!!!!!!!!!!

Τζεμινακι μου,περιμενουμε νεα απο τον ομιλητικοτατο γιατρο σου!!!!!!

Φτουλα μου σ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!!!Θα ειναι η 3η μου προσπαθεια και ευχομαι και η τυχερη!!!!!!!!!

Ιοαννα μου φιλακια πολλα στην κοιλουμπα σου,χοντρη!!!!!!!!

ΜΑΜΥΣΟΥΝ,που χαθηκες βρε ψυχη;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!!!! Τι κάνετε??

Η βαλίτσα ετοιμη! Λείπουν μερικά πραγματακια απο φαρμακειο και παμπερς.

Το θεμα ειναι οτι νιωθω πως η υπομονη μου εξαντλείται και θελω να γεννησω. Και δεν ειναι οτι θελω να δω τα μπεμπάκια μονο. Αλλά δυσκολευομαι πλεον στον υπνο πολύ, με φαγουριζουν οι πατούσες και οι παλάμες (ισως επειδη ειναι πρησμενα) και εχω αρχισει να κανω και ραγαδες, και τρωω και συνεχεια, και γενικά εχω γινει πολύυ δυσκινητη. Ουφ! Τα πα και ξεθυμανα!!!!

Ελπίζω μεχρι 36+ κατι να εχω γεννησει, αλλιώς θα μου φορεσουν ζουρλομανδύα....

Εσείς ολα καλα??

SV6vp3.png

LWoFp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!

Παλμομακι να σε ρωτησω,πιπιλα πιανει το μωρο;;;Το στηθος δε λενε οτι πρεπει να γεμιζει ανα 3-4ωρο και μετα να το θηλαζεις;;;εσυ αν την εχεις συνεχεια πανω σου προλαβαινεις να παραξεις κι αλλο γαλα;;;Για δωσε τα φωτα σου στις μελλουσες μανουλες!!!!!!!!!!

Τζεμινακι μου,περιμενουμε νεα απο τον ομιλητικοτατο γιατρο σου!!!!!!

Φτουλα μου σ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ!!!!!!Θα ειναι η 3η μου προσπαθεια και ευχομαι και η τυχερη!!!!!!!!!

Ιοαννα μου φιλακια πολλα στην κοιλουμπα σου,χοντρη!!!!!!!!

ΜΑΜΥΣΟΥΝ,που χαθηκες βρε ψυχη;;;;

μόνο χοντρή??? και λίγα λες..σαν μπαλόνι είμαι αν μ'ακουμπήσεις έσκασα!

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Τι κάνετε??

Η βαλίτσα ετοιμη! Λείπουν μερικά πραγματακια απο φαρμακειο και παμπερς.

Το θεμα ειναι οτι νιωθω πως η υπομονη μου εξαντλείται και θελω να γεννησω. Και δεν ειναι οτι θελω να δω τα μπεμπάκια μονο. Αλλά δυσκολευομαι πλεον στον υπνο πολύ, με φαγουριζουν οι πατούσες και οι παλάμες (ισως επειδη ειναι πρησμενα) και εχω αρχισει να κανω και ραγαδες, και τρωω και συνεχεια, και γενικά εχω γινει πολύυ δυσκινητη. Ουφ! Τα πα και ξεθυμανα!!!!

Ελπίζω μεχρι 36+ κατι να εχω γεννησει, αλλιώς θα μου φορεσουν ζουρλομανδύα....

Εσείς ολα καλα??

είναι δύσκολα ε?? πω πω τι με περιμένει και παραπονιέμαι απο τώρα πως δεν μπορώ..κάνε λίγη υπομονή, τίποτα δεν έμεινε..τον έφαγες το γάιδαρο μην κολώσεις στο τέλος΄

αυπνίες έχω και εγώ..ξυπνάω και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ και στριφογυρίζω σαν την άδικη κατάρα..απ τις 5 είμαι ξύπνια σήμερα, ξέχασα πως είχαμε βάλει και συναγερμό και πηγαίνοντας στην κουζίνα με άκουσε όλη η γειτονιά..πρέπει να μετακομίσω το ψυγείο στην κρεβατακάμαρα!

ty11p2.png

ioanna αυτο με τον συναγερμο το εχω παθει και γω! στο τελος θα με βρισουν!

το ψυγειο στην κρεβατοκαμαρα...μμμ δεν ακουγεται κακο!

palmoma το αλμα ειναι αυτο ακριβως που σου ειπε η gemini. υπομονη και θα φτιαξουν τα πραγματα!

gemini θηλασα μετα απο πολυυυυυυυυυυυ κοπο και πονο και προσπαθεια 7,5 μηνες αποκλειστικα και αλλους 2 με συμπληρωμα! ηθελα να συνεχισω μεχρι οσο παει αλλα το μωρο μου απο βρεφος μου εδειξε οτι ειναι αυτονομη προσωπικοτητα με αποψη και με τον τροπο της μου εδειξε οτι βαρεθηκε το βυζι, οποτε δεν ειχα επιλογη! το εκοψα με βαρια καρδια!

tina χωρις να εχω μιλησει πολυ μαζι σου και να σε ξερω νιωθω οτι αυτη η φορα θα ειναι πολυ τυχερη για σενα!!και σου το ευχομαι ολοψυχα!

φιλια σε ολες!!

aIEhp3.png

LmBNp3.png

ioannav δε θελω να σε απογοητευσω, αλλά τα δυσκολα ειναι στο τελος...Φαντασου μεχρι και ο αντρας μου παρατηρησε οτι βαρυνα ξαφνικά πολύ, εκει καπου τη Μ.Εβδομαδα. Πλέον σχεδον ουτε βολτα δε θελω να πηγαινω. Χτυπαει το τηλ και μεχρι να το σηκωσω λαχανιάζω...ελεος!! Και μου τη δινει γιατι μου χαλαει και την ψυχολογια γμτ, ενω μεχρι τωρα ημου σε συννεφα.:rolleyes::rolleyes:

Τωρα τι να πω, καθε εγκυμοσυνη ειναι και διαφορετική. Αν και νομιζω οτι εχει να κανει με το βαρος της κοιλιάς λογω διδυμων...

Ftoula μπραβο σου που θηλασες τοσο!!! Ειναι αρκετός καιρός!

Και σημερα με τετοια διαθεση ουτε ενα κεικ σοκολατας που εφτιαξα εγινε καλό αλλά ουτε καν και το σπανκόρυζο!!!!!!!! Τι αλλο πια???????????

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Εγκυούλες μου αγαπημένες..μην στενοχωριέστε και μην χαλιέστε. Έτσι είναι στο τέλος ειναι τα δύσκολα...γι'αυτό η φύση έχει προνοήσει και δεν κρατά παραπάνω η εγκυμοσύνη απο όσο χρειάζεται. Geminaki μου μην χαλιέσαι, ο καιρός πέρασε. Κοίτα την κοιλιά σου γιατί ό,τι κι αν λες η φάση αυτή θα σου λείψει. Θα σου λείψει να τα αισθάνεσαι μέσα σου, να τα κουβαλάς οπου πας άνετα, να μην αγχώνεσαι αν τρώνε ή κοιμούνται αρκετά... Είναι μια φάση που την έζησες μετά από πολύ προσπάθεια και θα φύγει και δεν θα ξαναγυρίσει...γιατί και να ξαναμείνεις έγκυος με το καλό ποτέ δεν θα ειναι σαν αυτή την πρώτη φορά. Γι'αυτό να μείνεις εκει που ήσουν στα σύννεφα και να μην χαλιέσαι. Σύντομα θα έχεις τα αγγελούδια σου αγκαλιά και αυτή η φάση θα ειναι παρελθόν που θα το νοσταλγείς. Για τις ραγάδες δεν έβαλες καμιά κρεμούλα; Εγω είχα βάλει και τις γλύτωσα... ήταν πολύ καλή.

Tinaki μου οι ειδικοί του θηλασμού λένε οτι όσο πιπιλάει τόσο αυξάνει την παραγωγή της μητέρας και επομένως πρέπει να το αφήνεις να πιπιλάει όσο θέλει...όταν πιπιλάει συνήθως δεν πίνει παρά ελάχιστο...αλλά ακόμα κι αν δεις οτι έχει χάσει το ενδιαφέρον του του αλλάζεις στήθος...και όλα καλά. Και όχι..επειδή το είχα άγχος...δεν σταματάς να βγάζεις γάλα επειδή πιπιλάει...μπορεί να πέφτει η ροή αλλά δεν σταματάει. Ίσα ίσα του δίνει το ερέθισμα να αυξηθεί η παραγωγή.

Εμεις τελικά χθες κοιμηθήκαμε μαζί. Την έβαλα στο κρεβάτι και θηλασε ξαπλωμένη και ετσι αποκοιμήθηκε χωρίς να χρειάζεται να την μετακινήσω..και ετσι κοιμήθηκα και εγω. Η νύχτα ήταν σχετικά καλή, και σήμερα ειναι και η μέρα της καλή. Κοιμήθηκε σχεδόν 2 ώρες το πρωί και κοιμάται και τώρα...Καθε της μέρα ειναι διαφορετική. Απλά τις δύσκολες μέρες...πρέπει να εχεις αντοχές...γιατί η αϋπνία δεν παλεύεται...

A5K6p3.png

Palmoma ευχαριστούμε για τα κουράγια!! Θελει υπομονή, οντως! Ευτυχως πηγα για μαθημα και ξεχαστηκα κάπως...Θα προσπαθησω να μην γκρινιάζω πολύ...

Κι εσείς μια χαρα τα καταφερνετε! Και θελει να πιπιλάει για να μεγαλώσει;) Μας το ελεγε και η μαια, αν μπορεις να θηλαζεις ξαπλωμενη ειναι τελειο. Και μια φιλη μου στο εξωτερικό εχει την κουνια χωρις το ενα καγκελο κολλητα στο κρεββάτι και τις νυχτες θηλάζει χωρις καν να σηκώνεται! Ειναι συνηθες εξω λεει! Εμενα μου ειχε κανει εντυπωση...

Φιλάκια να της δωσεις!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...