Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Future gossips και όχι μόνο!!!!

Future

Recommended Posts

Αχου μωρε το μικρο παλμομακι εχει κολικους!!!!!!!Εχω ακουσει πως τα ηρεμει ενας συνεχομενος ηχος πχ απορροφητηρας!!!!!!!!!!!

Ιοαννουλι,μην κανεις πολλες δουλειες βρε!!!!!

Τζεμινακι,μεγια τα ρουχαλακια,καλοφορετα να ειναι στα μπεμπακια σου!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια,χρονια πολλα Χριστος ανεστη!!

Εχω πολυ καιρο να μπω διοτι δεν εχω χρονο!Μου εχετε λειψει ολες!Εχω χασει πολλα επεισοδια και δεν ξερω τα νεα σας.Ελπιζω ολες να ειστε καλα!!

Τα δικα μου νεα δεν ειναι και πολυ..νεα.Δεν προλαβαινω να κανω πολλα πραγματα.Τα μωρα να ειναι μια χαρουλα!Μου απορροφουν ολο τον χρονο,αλλα δε με νοιαζει καθολου!

Δεν μπορω να γραψω για πολυ ακομη.Ηθελα να σας ευχηθω υγεια και του χρονου να μεγαλωσει κι αλλο το κλαμπ των μαμαδων!

Φιλια πολλα,να ειστε καλα και οταν μπορεσω θα ξαναμπω!! ;)

HEllo!!

Mammysoon, Ftoula & Luckystar (που δε μιλήσαμε πάλι) Χρονια Πολλά και σε σας!

Tinaki το εχω ακούσει κι εγω για απορροφητηρα, οπως επίσης και για σεσουάρ. Μονο που λενε οτι αν τα μαθεις ετσι, μετα δεν μπορείς να τα ξεμάθεις:tongue:

Palmoma υπομονη με τους κολικούς...Θα τη βρεις τη λύση, δε σε φοβάμαι! Ολα τα μωρα οταν γκρινιάζουν, στους μπαμπάδες μοιάζουν:tongue:

Χαιρομαι πολύ που τα πάτε καλα και με το θηλασμό. Απ οτι καταλαβα γενικά η αρχη ειναι δύσκολη!

Ioanna ασε και λιγη λάσπη στα μπαλκόνια, δεν τρεχει τιποτα....

Περιμενουμε τα νεα σου απ τον γιατρό.

Εγω δεν εχω κανενα νεο. Ειμαι γενικώς σε ενα τρεξιμο. Πηγα σημερα και στο τελευταιο μαθημα με τη μαια, περιποίηση μωρού και ξετρελάθηκα!! Ανυπομονώ να ζησω ολες αυτές τις πρώτες δυσκολίες:D:D:D

Πηρα και τα τελευταια πραγματα για τη βαλίτσα. Τωρα μου μενουν καποια από φαρμακείο και πάμπερς. Και από Δευτερα αρχίζω να πλένω!!!!

Φιλάκια!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

όλα καλά κορίτσια μου στο γιατρό..το ένα είναι σίγουρα αγοράκι, το άλλο πιθανόν κορίτσι (δεν είδε κάτι να κρέμεται και δεν ήταν και σε καλή θέση οπότε 100% θα ξέρουμε την επόμενη φορά)..'οτι και να ναι πραγματικά δεν με νοιάζει..μου γραψε και τις κλασσικές εξετάσεις αίματος και ούρων και μου δωσε σίδηρο και ασβέστιο γιατί μέχρι τώρα δεν έπαιρνα

luckystar αγχώνομαι που δεν έχεις χρόνο!

palmomaki πολύ συγκινούμε κάθε φορά που σε διαβάζω..χαίρομαι που όλα σου πάνε καλά..στη δουλειά πότε πας? η μαμά σου ακόμα εκεί είναι? και εγώ θα την επιστρατεύσω απο Σεπτέμβρη μαζί και το μπαμπά μου..υποθέτω για κανένα χρόνο η για όσο αντέξει!

tina εσύ θα σαι η επόμενη και μετά η mamysson μη μασάς..

gemini όλα under control ε?? πανέτοιμη είσαι...!

ty11p2.png

To θηριάκι κοιμήθηκε και μπαίνω να πω καληνύχτα.

Ioanna μην αγχώνεσαι από τώρα...αλλά ναι να το ξέρεις...χρόνο δεν θα έχεις. Εγώ με ένα και η μαμά που ειναι ακομα εδώ εχει αναλάβει τα του σπιτιού (μαγείρεμα, πλύσιμο κλπ). Ο 'μανατζερ' που λέει και ο άντρας μου :tongue:

Geminaki τελική ευθεία λοιπόν. Όλα καλά θα σου πάνε και θα τις ζήσεις τις στιγμές...εντελώς εντελώς..εντελώς...μην αγχώνεσαι. Εχεις να αλλάξεις πάνες...:tongue:

Με κολικούς το απόγευμα πήγαμε καλύτερα...σχεδόν καθόλου. Προφανώς την κρίση μας σήμερα την κάναμε μεσημέρι...για να δουμε. Θα τσεκάρω και τους ανεμιστήρες, απορροφητήρες, σεσουάρ που μου ειπατε την επόμενη φορά...

A5K6p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! κοσμο ειχε χθες η παρεα τι καλα!!

gemini ποσο δικαιο εχεις!

Ολα τα μωρα οταν γκρινιάζουν, στους μπαμπάδες μοιάζουν
future τωρα το θυμηθηκα. το Πασχα καποιος εφερε στην πεθερα μου γλυκα τα οποια πρεπει να ηταν αυτα τα μεθυσμενα που μας ελεγες.πολυ ωραια!μαλλον εγω δεν τα ηξερα ισως επειδη ειμαι της σοκολατας και στην νηστεια δεν τρωω γλυκα για αποτοξινωση για να πεσω παλι μετα με τα μουτρα στη σοκολατα!

ioanna τι ωραια αγορακι. πιστευω το αλλο ειναι κοριτσακι αφου σας κανει ναζια!

palmoma για τους κολικους προσεξε λιγο την διατροφη σου. μπορει να την πειραζει κατι που τρως. κυριως αυτα που πειραζουν ειναι καφες, σοκολατα, γαλακτοκομικα αλλα μπορει και αλλα. πρεπει να κανεις δοκιμες και να αποκλειεις τροφες. εμενα ας πουμε την πειραζε το μπροκολο και τα φασολια.

φιλια

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Καλημέρα

η νύχτα ήταν πιο...κινητική σήμερα (χθες δηλαδή). Ξυπνούσαμε κάθε 2-3 ώρες...αλλά εντάξει την πήρα τελικά στο κρεβάτι μας...ο σύζυγος είχε πάει καναπέ γιατί ζεσταινόνταν λέει και ήθελε να ανοίξει παράθυρο !!!!! :| και κοιμηθήκαμε αγκαλιά τα κορίτσια..όσο κοιμηθήκαμε δηλαδή.

Την ξυπνάνε τα πονάκια στην κοιλιά της, ακούω και εγώ τα γουργουρητά, και την ανακουφίζει να κοιμάται μπρούμυτα πάνω μου...όταν αποκοιμιέται εντελώς την βάζω δίπλα μου ή στο κρεβάτι της..και απλά ελπίζω να μην την ξυπνήσει ένα νέο πονάκι.

Κατά τα άλλα έχουμε γίνει Ευρώπη; Με πήραν τηλ από το Κέντρο Πρόληψης, να με ρωτήσουν πως τα πάω με το μωρό, αν θηλάζω (και μου ειπαν μπράβο), να προσέχω γιατί το Παίδων ειναι γεμάτο με παιδάκια με ιώσεις, να μην έρχονται επισκεψη παιδιά κάτω των 6 στο μωρο και να ξέρω οτι αν αρρωστήσει...δεν μπορει να πάρει αντιβίωση και επομένως θα πρέπει να νοσηλευτεί. Και μεταξύ 2-3 θα περάσει η σύμβουλός τους από εδώ για μια 10λεπτη ενημέρωση πρόληψης...Σουηδία έχουμε γίνει και δεν το ξέρουμε.

Ftoula καφέ πίνω ελάχιστο το πρωί...θα τον κοψω και θα δώ. Βασικά κάνω το πρωινό του μαιευτηρίου :γάλα με λίγο καφέ, πορτοκαλάδα...κλπ. Και για την πορτοκαλάδα μου ειπαν οτι μπορεί να φταίει...αλλά δεν ξέρω...θα κόβω ένα ένα να δω πως θα πηγαίνει.

A5K6p3.png

Ftoula καφέ πίνω ελάχιστο το πρωί...θα τον κοψω και θα δώ. Βασικά κάνω το πρωινό του μαιευτηρίου :γάλα με λίγο καφέ, πορτοκαλάδα...κλπ. Και για την πορτοκαλάδα μου ειπαν οτι μπορεί να φταίει...αλλά δεν ξέρω...θα κόβω ένα ένα να δω πως θα πηγαίνει.

τωρα που το λες και εγω πορτοκαλαδα δεν επινα κοθολου γιατι μου το ειχε πει η συμβουλος αυτο. καφε επινα σπανια και οταν επινα αφηνα να περασει οσο πιο πολυ ωρα μπορουσα για να θηλασω. βεβαια τα σοκοφρετακια μου τα χτυπουσα. δεν αντεχα και απο την κουραση ηθελα κατι γλυκο.

ετσι να κανεις να κοβεις ενα ενα. απλα να το κοβεις για 3-4 μερες γιατι με μια μερα μονο δεν προλαβαινει να φυγει απο το γαλα και δεν θα εχεις αποτελεσματα.

aIEhp3.png

LmBNp3.png

Καλησπερα κορίτσια!!!!!!

ioannav μια χαρα με το αγοράκι! Και το αλλο κοριτσακι θα ναι μωρε... Μια χαρά!! Βεβαια, κι εγω ετσι νομιζα...αλλά μας βγηκε κι αλλος "προικισμενος":tongue: χαχα! Γερα να ναι, και τιποτε αλλο!

Για τις ταχυπαλμίες σου ειπε κατι?? Τωρα θυμηθηκα οτι ειχα κι εγω σε καποια φαση, αλλά περασε γρηγορα. Δεν ειχα ρωτησει τον γιατρο.

Ftoula ειχες θηλάσει κι εσύ,ε?? Αχ πολύ χαιρομαι! Μακάρι να τα καταφερω κιε γω...

Palmoma εντάξει, αφου ανακουφιζόταν ετσι η μικρούλα καλά εκανες και την πηρες στο κρεββάτι. Τι ωραια αισθηση που θα ειναι...

Οσο για τη διατροφη, σε οσα εχω διαβασει διπλα αλλά και σε διαφορα site λενε οτι δεν παιζει ρολο το τι τρως. Ομως κι εμας η μαια μας ειπε οχι πορτοκάλι, μανταρινι, φρουτα με σπόρια (πχ φραουλα), ντοματα με σκληρη φλουδα, μπροκολο...δε θυμαμαι και τι άλλο. ΟΜΩΣ μιλησε για ποσότητα. πχ οτι ενα πορτοκάλι/μερα δεν πειραζει. Και ΑΝ θυμαμαι καλα για το πορτοκαλι δε μας ειπε τοσο για κολικούς, οσο για το οτι τα κακα τους γινονται οξινα και μπορεί να συγκαούν...

Εγω δεν εχω νεα.... Μονο οτι τρωω σα να μην υπάρχει αυριο και τις τελευταιες εβδομαδες πηρα 2 κιλα:evil::evil: ειμαι πλεον +6. Ελπίζω να καταφερω να κανω λιγο κρατει γιατι εβδομαδα και κιλό τωρα δε μου πολύαρέσει...

Επισης, τα ποδια μου ειναι πλεον πρησμενα ακομα και το πρωι. Σαν ελεφαντάκι ενα πραγμα:shock: Πιεση μετραω και ειναι οκ. Νομιζω οτι θελω να γεννησω, δεν μπορώ αλλο... Το ειδα και στον υπνο μου οτι ειχα τα μωρακια σπιτι και πολύ μ αρεσε:D:D

φιλάκια!~!!!!!!!!

SV6vp3.png

LWoFp3.png

Καλησπερα κορίτσια!!!!!!

ioannav μια χαρα με το αγοράκι! Και το αλλο κοριτσακι θα ναι μωρε... Μια χαρά!! Βεβαια, κι εγω ετσι νομιζα...αλλά μας βγηκε κι αλλος "προικισμενος":tongue: χαχα! Γερα να ναι, και τιποτε αλλο!

Για τις ταχυπαλμίες σου ειπε κατι?? Τωρα θυμηθηκα οτι ειχα κι εγω σε καποια φαση, αλλά περασε γρηγορα. Δεν ειχα ρωτησει τον γιατρο.

!

καλημέρα σε όλες!!

geminaki για τις ταχυπαλμίες μου είπε πως είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχώ..του είπα μήπως να πάω να κάνω κανένα καρδιογράφημα αλλά είπε οχι..ξέρω και γω θα περιμένω να περάσει λίγος καιρός και αν συνεχίσουν θα λάβω μέτρα. δε μου λες εσύ....6 κιλά πήρες απ την αρχή της εγκυμοσύνης η κάτι δεν κατάλαβα καλά?? πολύ λίγα δεν είναι?? έγω εχω πάρει ήδη 4 και μου πε πως είμαι μια χαρά..όλα καλά τα βρίσκει αυτός ο άνθρωπος τι να πω..

οι υπόλοιπες τι κάνετε? τι θα κάνετε το ΣΚ? εμείς απ το πρωί κάνουμε δουλειές στο σπίτι με το στεφάνι μου..πλύναμε κανα 2 χαλιά. κουρέψαμε γκαζόν,μαγείρεμα κλπ κλπ..βασικά όλα μόνος του τα κάνει και γω έίμαι πάνω απ το κεφάλι του και λογικά του σπάω τα νευράκια αλλά δε μιλάει...δε μπορεί θα αντιδράσει σε κάποια στιγμή πόσα να αντέξει ο άνθρωπος?????

ty11p2.png

Διαφημίσεις

Geminaki,ποτε εχεις ξανα γιατρο;;;Αυτη τη φορα λες να σου πει τι τελικη ημερομηνια;;;

Ιοαννα μου,τον εχεις στρωσει τον αντρουλη σου ε;;;

Παλμομακι να μου φιλησεις το κοριτσακι μου!!!!!Αληθεια τι ειναι το κεντρο προληψης;;;;Που απευθυνεσαι για συμβουλο θηλασμου;;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Geminaki,ποτε εχεις ξανα γιατρο;;;Αυτη τη φορα λες να σου πει τι τελικη ημερομηνια;;;

Ιοαννα μου,τον εχεις στρωσει τον αντρουλη σου ε;;;

Παλμομακι να μου φιλησεις το κοριτσακι μου!!!!!Αληθεια τι ειναι το κεντρο προληψης;;;;Που απευθυνεσαι για συμβουλο θηλασμου;;;;

τι να κάνει μωρέ ο κακόμοιρος θέλει δε θέλει βοηθάει δε γίνεται αλλιώς..εσύ καλά είσαι?

ty11p2.png

ΚΑλησπέρα!! Τι κανετε??

καλημέρα σε όλες!!

geminaki για τις ταχυπαλμίες μου είπε πως είναι φυσιολογικό και να μην ανησυχώ..του είπα μήπως να πάω να κάνω κανένα καρδιογράφημα αλλά είπε οχι..ξέρω και γω θα περιμένω να περάσει λίγος καιρός και αν συνεχίσουν θα λάβω μέτρα. δε μου λες εσύ....6 κιλά πήρες απ την αρχή της εγκυμοσύνης η κάτι δεν κατάλαβα καλά?? πολύ λίγα δεν είναι?? έγω εχω πάρει ήδη 4 και μου πε πως είμαι μια χαρά..όλα καλά τα βρίσκει αυτός ο άνθρωπος τι να πω..

Ναι 6 εχω πάρει. Ομως ειχα παρει κιλά το καλοκαιρι αρκετα, δεν ημουν στα κανονικά μου! και μπορει να φταινε και τα φαρμακα που επαιρνα, δεν ξερω. Παντως απ τη μερα που εκανα τη χοριακη και ζυγιστηκα ειμαι +6. Αυτο που με ανησυχει ειναι τωρα μην ειναι εβδομαδα και κιλο γιατι δε θα τη βγαλω καθαρη. Και νομιζω αυτον τον μηνα πειναω περισσοτερο από ποτε...

Μην παιρνεις εμενα παραδειγμα. Μια χαρα εισαι. Εμενα μου ειχε πει ΑΝ μπορω να παρω μεχρι 12. Εξαρταται και ποσοα αδυνατη εισαι πιστευω. Ο ιδιος ο οργανισμός σου σε καθοδηγεί...

Κι εγω στριμωξα τον αντρα μου για δουλειές. Μου επλυνε στην μπανιερα το καλυμα απ το παιδικο καθισματακι και το πορτ μπεμπε. Εβαλα 2 πλυντηρια δικά μας να τελειωσουμε και από αυριο,μεθαυριο να πλυνω τα μωρουδιακά. Χτες επειδη περπατησαμε λιγο στο κεντρο που καναμε κατι ψωνια, ενιωθα την κοιλιά μου σκληρη και το βραδυ ειχα πονους-σουβλιές περιοδου:shock: Λεω θα γινει καμια στραβη και δε θα χω φτιαξει τη βαλιτσα...

Tinaki ημ/νια για καισαρικη μου εχει δωσει για 22/05. Το θεμα ειναι αν θα την αλλάξει. Που το θελω δηλαδή!:P Ραντεβου εχω στις 02/05.

Τωρα τελευταια εχω αρχισει να σκεφτομαι και την επισκληρίδιο... Θα τον ρωτησω. Εσείς τι λετε??

Ουτε εγω ξερω τι ειναι αυτο το κεντρο προληψης, και ξεχασα και να το σχολιάσω.... Ειμαστε ομως μπροστα σα χωρα:tongue::tongue:

SV6vp3.png

LWoFp3.png

τζεμινι το θυμομουν για τις 22/5 απλα λεω τωρα που θα σε ξαναδει ισως σου πει νωριτερα!

Ελεγες να κανεις καισαρικη με ολικη;;Δεν καταλαβα.Εγω προτεινω επισκληριδιο!Λενε με την ολικη οτι ο γιατρος πρεπει να ειναι πολυ επιδεξιος και να τα παρει γρηγορα τα μωρα γτ περναει η ναρκωση και σ αυτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι να κάνει μωρέ ο κακόμοιρος θέλει δε θέλει βοηθάει δε γίνεται αλλιώς..εσύ καλά είσαι?

Καλα ειμαι ιοαννα μου!Προετοιμαζομαι ψυχολογικα για την επομενη προσπαθεια η οποια πλησιαζει σιγα σιγα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...